![]() |
#991 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
Dziękuję za wyróżnienie.
![]() ![]() ** odkochana jestem w Tobie chcę żyć w świecie bez bólu, miłości i facetów bo gdy po nocy przyjdzie świt jej już może nie być
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." |
![]() ![]() |
![]() |
#992 |
Raczkowanie
|
Witam. Jestem Tu Nowa, ale od dawna piszę własne teksty, wpisy (na moblo) i staram się jak mogę żeby to co piszę miało jakiś sens. Więc wszystko co ja tu napiszę jest moje.
![]() ![]() ______________________ Wasze wpisy tutaj są bardzo ciekawe, gratuluję talentu i kreatywności tym, którzy tworzą własne wpisy ;* A teraz trochę Moich dzisiejszych wypocin ![]() *Poczułam się jak ktoś kto może zdobyć szczyty wszystkich gór, bo miałam Ciebie.! A Teraz mam wrażenie, że mogę potknąć się o mały kamień leżący na drodze. Jak myślisz, dlaczego? *Być tylko Twoją, istnieć tylko dla Ciebie, znajdować się tylko przy Tobie i tylko w Twoich ramionach odpływać w inną rzeczywistość, w ten świat bez wad, w którym istniejemy tylko MY. *Nie powiem, że złamałeś mi serce bo Ono nadal jest całe, jest w jednym kawałku. _______________________
Szczęśliwa Ja <3 Edytowane przez BoTylkoTyPotrafiszByc x3 Czas edycji: 2010-09-02 o 14:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#993 |
Zakorzenienie
|
parala - też lubię słuchać piosenek A Fine Frenzy. kiedyś już dodawałam opisy z ich piosenek, więc nie powtarzaj.
Spaceruję po linii rzeczywistości, w dłoni trzymam dziurawą parasolkę. Co z tego, że do Ciebie mówię, skoro mnie nie słyszysz. Dzisiaj zatoniemy razem ze słońcem. dziękuję za wszystkie pochwały. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#994 |
Raczkowanie
|
wiesz kiedy zdałam sobie sprawę , że mnie nie kochasz ? kiedy z łzami w oczach opowiadałam Ci o swoich największych problemach , a Ty zacząłeś się śmiać .
![]() |
#995 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dosłownie, skąd wiedziałaś? ![]() + Dziękuję, za wszystkie pochwały : OOO ![]() ![]() ![]() 'Miłość - nie liczy kilometrów' [demotywatory] Tak ciężko wcisnąć zieloną słuchawkę i porozmawiać? Albo powciskać parę przycisków i wysłać tego durnego smsa, żeby sobie wszystko wyjaśnić jak ludzie? brak weny, idę spać. <ziewa>
![]() ![]() |
![]() |
#996 |
Rozeznanie
|
![]() moja dziwna młodość, moja wielka niewiadoma. choć kocham cię, wszystko nie tak... stare biedy i 7 boleści.
![]() |
#997 |
Wtajemniczenie
|
desiree01 - pamiętaj, że czekam na Ciebie ;*
___________________ ' Nie bajeruj mi o pięknych oczach, w momencie gdy patrzysz na tyłek.
A potem nie mówiłam już nic i pocałunkami tłumaczyliśmy sobie to wszystko, na co brakuje słów. Dźwięk tęsknoty za Tobą sprawia, że jestem głucha na wszystko inne... kiedy kochasz, nie przejmuj się tym, że on ma wady,że czasem się nie zgadzacie, że boisz się o koniec tego. kochaj tak, abyś nigdy tego nie zapomniała. Są gesty, które doceniamy dopiero gdy kończą się bezpowrotnie. Pozwól, że opowiem Ci o znajomości, która trwa, chociaż nie jest pewna swojej przyszłości. '
są tacy ludzie, takie zdarzenia i takie słowa, o których nigdy nie zapomnisz. Marika (*) Gloria (*) On. Dla mnie nie ma innej definicji szczęścia. Łukasz ![]() Edytowane przez Siatkarka18 Czas edycji: 2010-09-02 o 14:55 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#998 |
Raczkowanie
|
Dalszy ciąg 'wypocin' :P
-'Na zawsze' Po co używać tych słów? Po co robić złudną nadzieję, skoro nigdy nie ma stuprocentowej pewności. Czyż nie lepiej byłoby powiedzieć 'Jak najdłużej' By nie obiecywać za wiele. Bo gdy ten ktoś odchodzi czujemy się oszukani. -Kupiła różową gumę orbit i poszła na plac zabaw. Usiadła na huśtawce i wspominała to beztroskie dzieciństwo, bo wtedy wszystko było takie proste. -Dlaczego ciągle się do mnie uśmiechasz. Dlaczego nadal tak słodko plącze Ci się język gdy ze mną rozmawiasz? Masz inną. To ją powinieneś tak onieśmielać. |
![]() ![]() |
![]() |
#999 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Okradam ![]() ![]() Cytat:
Dziękuję Talenciarko ![]() ![]() Pożyczam opisy ^^ ![]() Jesteś draniem. Moim draniem.
Nie mam zbyt wielu marzeń. Tak szczerze, to tylko jedno. A tak między nami, to Ty nim jesteś. Jest okropny, pomimo tego, że jest przystojny i zabawny. Ma same wady i chce tylko jednego. Mieli racje mówiąc, że nie jest dla mnie.
![]() ![]() |
![]() |
#1000 |
Zadomowienie
|
ooo,tak mi rób,tak mi dobrze! haha ;D dzięki Misia i również podkradam
![]() Poznałam kogoś. Skreśliłam po drugim spotkaniu. Nie, nie dlatego, że było z nim coś nie tak. Po prostu nie był Tobą. ` |
![]() ![]() |
![]() |
#1001 |
Zadomowienie
|
dziękuje ![]() __ nie wiem, czy powrócisz z drugiej strony świata. proszę, daj mi zieloną różę. Weź za to moją samotność. jest gorzka, ale wierna. mężczyzna idzie zabić miłość z nie ogoloną twarzą opanowaną przed lustrem obojętnością zabiera z domu plik listów a gdy się przed nią zjawia nagle uświadamia sobie, że zapomniał zostawić w domu serce |
![]() ![]() |
![]() |
#1002 |
Zakorzenienie
|
dziękuję robaczki
![]() xxgroszek07xx abunee xsxs limitowanaa Toogether93 kamisha CaMa bajkowa z innej bajki KaMa2704 Paralogiczna TwojaKokaina always be yourself Sharmila Siatkarka18 blondii69 PaniJana nieliczylamwcalesie RozowaSkeyterka Istotka Z Bajki (dawno nie widziałam ![]() absorbeed (dawno nie widziałam ![]() Cholerycznaa Kofeina w RedBullach Nensie Magari91 marikab latin happyend ciiri Drift ruda wiewiora Primadonna One for all misjaaaa me9so3horny nydee Borowiczanka caroline060 dresowa boundlessly TiS notcool - kocham Was moim kontrastowym serduchem <3 Time for us to become one. Czas dla nas aby stać się jednym. 'Znowu Bóg niczego nie zauważył.' Edytowane przez kontrastowa0 Czas edycji: 2010-09-02 o 16:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1003 |
Rozeznanie
|
dziękuję Ci kochana ![]() ![]() . . . . . . . . . . . . 'słowo 'kocham' można porównać, do latania samolotem podczas jego startu. Twoje serce przepełnia uczucie, którego nie jesteś w stanie opisać słowami. czujesz, że unosisz się nad ziemią. a Twoje ciało, jest jak w stanie nieważkości, po którym sporadycznie przechodzą dreszcze.' 'Przyjdź do mnie, wtul się w moje ciało jak w misia z dzieciństwa i zapewnij że już nigdy nie odejdziesz.' 'Opowiedziałabym ci całe moje nudne życie, a Ciebie nie stać nawet na ' cześć ', gdy mijamy się na ulicy.' 'i za każdym razem kiedy patrzę na Ciebie nie mogę wyjaśnić co czuję w środku.oddać życie za Twoje spojrzenie.'
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2010-09-02 o 15:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1004 |
Zadomowienie
|
pierwszy dzień w szkole .
znów myślę o tobie. a kiedy przyjdzie sroga zima, o przytulaniu mnie nie zapominaj. Kiedy nie pamiętasz że trzeba kochać, weź moje serce w dłoń i przyłóż do siebie. Pokochaj, poczuj się jak w niebie. Bo gdy zimno na dworze jest, ona w sercu gorąca jest.
#1005 |
Zadomowienie
|
"W szarych stronicach wspomnień
spaceruje moja dusza przytłumiona okaleczona kolcami spadających kasztanów..." "Pełna nadziei Trwałam przy Tobie Mimo dzielących nas różnic" "Co się stało,że z moich oczu wypływa łza...?" "Rozmawiając ze mną mówisz mi o swoim życiu, O tym, że znowu na kimś się zawiodłeś, Niby chcesz być inny, żyć sam, w ukryciu, A jednak kolejną dziewczynę uwiodłeś." "Łzy marzeń są różowe, łzy marzeń mają swój smak, ale ja nigdy nie zapomnę, jak zgubiłam ich ślad." "Bezgranicznie się przełamuję Uczucia swe Tobie wyszeptuję Warunki z Tobą negocjuję Odległe plany snuję"
I've got to get myself together now Forgetting the past it's all 'bout the here and now Now I know I could make it if I try And Jah never let my perseverance die 'Cause I want to give my all and all.... Gentleman |
![]() ![]() |
![]() |
#1006 |
Zadomowienie
|
Cherry__lady
![]() kontrastowa0 ![]() i Twój wzrok na moich plecach, pod wpływem którego rozpływam się. przypadłeś mi do gustu, Chłopcze.
![]() |
#1007 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem, że zaczynam ślepnąć, ale żebym miała jeszcze zwidy to już przesada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Śnić. Bo tu nic. Tylko śmierć. Usychanie tkanek. Rozpacz, że nie kochasz mnie..." przepraszam, nie mam weny :/ i chwilowo zastępuje ją meeega dołek... ![]()
![]() |
#1008 |
Raczkowanie
|
desireeee01 - zwariowałaś !! Mnie w takim gronie ??!
![]() dziękuje dziękuje ! : *** . Opowieść inna, całkiem niż u lalki ... " Sa chwile gdy samotnie spadam w dół to są dni kiedy nie mam sił świat peka w pół " + brak weny , brak czasu .. bd rzadkoo ...
#1009 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
_________________ 'I can't believe it's happened to me..' Nie mogę uwierzyć w to, co mi się przytrafiło.. 'You've changed my life for the best.' Zmieniłeś moje życie na lepsze. 'You fell for me.. so I'll stay the same for You.' Zakochałeś się we mnie.. więc zrobię to samo dla Ciebie. 'And in the night we'll wish this never ends..' A wieczorem będziemy życzyć sobie, aby to nigdy się nie skończyło..
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1010 |
Zadomowienie
|
Łatwo zapomnieć, że jedno słońce jest obietnicą lata,
a drugie pożegnalnym ukłonem przed opuszczeniem sceny. trochę żal mi osób dumnych z tego, że żyją teraźniejszością, tak jak i ludzi, którzy wchodzą do kina już po rozpoczęciu filmu, albo tych którzy pija cole light; tracą to co najlepsze. to, że moja przeszłość i teraźniejszość splatają się, żeby określić przyszłość, brzmi jak banał, lecz podejrzewam, że przyszłość i teraźniejszość są zdolne uczynić to samo z przeszłością. chciałabym wierzyć, że jeśli czegokolwiek się nauczyłam podczas całej tej przygody, to bycie wierną temu, kto był wierny mnie.
#1011 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() Siatkarka18 - oczywiście skarbeczkuu <3 JednaNaMilion , 12 stonka - bywajcie czesciej <3 -- potrzebuję napisać do Ciebie list , by nie trzymać tego dla siebie... bezradność zabijała ją od środka. i zawsze pozostaną w jej głowie wspomnienia. gdy wspomnienia zaczną blednąć, proszę przyjdź i pokaż jak wyglądało nasze szczęście dał jej siłę do pokonywania przeszkód nie wiem gdzie popełniłam błąd. jest taki nieosiągalny. zachłysnąć się nadzieją. wylać tuzin łez i wciąż wierzyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1012 |
Wtajemniczenie
|
dziękuję wam Mysiorki ! <3
a wieczorem wracają wszystkie marzenia, a w każdym Ty. każda dziewczyna w swoim życiu, choć raz musi zakochać się w totalnym du.pku. ![]() proszę, za wszystkie noce, oddaj mi teraz jeden Twój dzień. 'ej , dość mam smutku, będę szczęśliwa, choćbym miała sobie to szczęście ku.rw.a narysować !' ![]() Chciałabym powiedzieć kilka słów kierowanych w Twoja stronę. Zraniłeś mnie tak? Zrobiłeś coś co powinno być karane. kocham Cię a nie wiem z jakiego powodu. Robisz coś czego nienawidzę. Ranisz mnie i inne naiwne. Mam Cię dość. Mam dość samej siebie. Patrz co ze mną zrobiłeś.
#1013 |
Zakorzenienie
|
a ja zabieram Twoje i uciekam w drugą stronę.
![]() echo Twoich słów. wierze, że w końcu się odezwiesz. może nie tyle wierzę, co czekam z tą dziecięcą naiwnością.
![]() |
#1014 |
Przyczajenie
|
cześć ! wiem, że nie udzielam się na tym forum i nie powinnam was posić o nic, ale to dla mnie ogromnie ważne ;(
potrzebuję opisu o tym, że mój chłopak chciał popełnić samobójstwo i jak bardzo go kocham ;( błaga was o taki opis, bd on miał dla mnie niewyobrażalnie olbrzymią wartość. z góry dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
#1015 |
Zadomowienie
|
3martyna3,Zuzka Z,CaMa,Paralogiczna,blondii69,z innej bajki,kamisha
okradam talenciary, jesteście boskie oby tak dalej mad_woman- kochana moja kradnij ja Ciebie okradam już nałogowo ;*![]() moje wypociny ![]() Wiesz obierałam wczoraj buraki i tak jakoś o Tobie pomyślałam ![]() Nie patrz na mnie tak często bo sie w sobie zamkne! ![]() Ej to ja jestem dziewczyną i to ja powinnam mieć zmienne nastroje! ![]() Koleś uspokój się , okres Ci sie spóźnia?! Czy to normalne ze zamiast w oczy patrze sie na Twoje usta ![]() Edytowane przez kiss12550 Czas edycji: 2010-09-02 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1016 |
Zadomowienie
|
__
lubię się czasem schować w cieniu twojej twarzy być drobną zmarszczką wybiegającą z kącika twego oka wtedy gdy się śmiejesz albo w kąciku twoich warg czekać na prawo do pocałunku albo ukryta na skroni pod kosmykiem włosów wsłuchiwać się w twój puls i wróżyć z niego dla siebie szczęśliwe chwile kiedy się jest samotnym chce się być we dwoje ale gdy jesteśmy już we dwoje jest się zawsze we troje trzecie jest to samotne które jest nadal samotne |
![]() ![]() |
![]() |
#1017 |
Rozeznanie
|
Dziękuję perełki. Jesteście niesamowite! ♥ Wykonałeś niemożliwe, zdobyłeś moje zaufanie.
Dlaczego osoba, która mogłaby być tą jedyną okazuje się kimś innym? Mówisz, żebym podeszła bliżej, ale to Ty mnie odpychasz. A co mam Ci powiedzieć? Że po Twoim odejściu nie daje sobie rady? Że wciąż czuje wszędzie Twój zapach? Że za każdym razem gdy ktoś do mnie dzwoni, mam nadzieję, że to Ty? Daruj sobie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1018 |
Zadomowienie
|
;****************
dziękuję karmelki za uznanie ; **
Od kiedy oboje składamy się z naszych myśli
#1019 |
Rozeznanie
|
kamisha, Cherry__lady, naiwnie__ & kontrastowa0 - niesamowite szczęście.
![]() misjaaaa - Kochana jesteś, Myszko. ♥ pojawiaj się tutaj często to bd miała uśmiech często na twarzy. ![]() Nie lubię pisać o Tobie. Za każdy razem rozpamiętuję Twoje oczy, w których znajdowałam nadzieję na każdy następny dzień. Usta, których ciepło rozgrzewało mnie w chłodne jesienne wieczory. Mile wspominam serce, którego dobrem obdarowywałeś mnie każdego dnia.. Cholera, znów to robię. Dziękuję, że byłam godna przez chwilę zapomnieć się w dźwięku bicia Twojego serca. Nie mówcie mi już nigdy więcej, że mam przestać płakać, podnieść głowę do góry i iść dalej przed siebie. Wy tego nie umiecie zrozumieć, ale ja w tym widzę jeszcze pewną nadzieję. Małą, ale widzę. Nazywajcie mnie naiwną lub głupią. On wróci do mnie. Ciągle w to wierzę.
#1020 |
Zakorzenienie
|
kontrastowa0 naiwnie__ desiree01 kamisha Cherry__lady Nensie- dziękuję Wam za wyróżnienia, kocham Was.
![]() Pomyliłam Go z miłością z braku Twoich słów dotyku ciepłych rąk znikam z deszczem się rozmywam
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.