![]() |
#991 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#992 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobrze, że Twój zrozumiał błąd ![]() Ja idę się wypindrzyć i spadam do mniasta pozałatwiać trochę spraw za mamę bo ją dopadła rwa kulszowa i się biedna nie rusza z wyrka ![]() Spokojnego dzionka życzę Mamusie ![]()
![]() |
#993 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6
Chcialabym umiec szyc, ale ja antytalenciem jestem w tej kwestii😢
|
![]() ![]() |
![]() |
#994 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja niestety też ![]() Moja babcia umie szyć, moja mama umie pięknie malować/rysować, a ja nic z tych rzeczy. Nie wiem skąd się wzięłam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#995 |
Raczkowanie
|
Przedstawiam wam mojego szkraba
![]()
#996 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#997 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#998 |
Zadomowienie
|
He he z kapusty😁 Motylek wow juz po dwa kg i takie akrobacje😊 super
|
![]() ![]() |
![]() |
#999 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1000 |
Zadomowienie
|
Jestem, jestem
![]() ![]() No więc tak - udało mi się nie urodzić ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj skręcam łóżeczko i potem trzeba jeszcze kupić dywan i dodatki i będzie już wykańczanie pokoju. Co do wyprawki - został mi do kupienia materac i chyba to wszystko ![]() ![]() kaska, dla mnie ta ciąża też gorsza i cięższa. Czuję się jak wieloryb. madzius, co to za chusta? fajne kolorki ![]() ![]() Nie wiem czy się chwaliłam, że córka dostała się do przedszkola, także do żłobka chodzi do końca czerwca, potem będzie miała 2 m-ce przerwy wakacyjnej, a potem przedszkole. W przyszły piątek jakieś spotkanie adaptacyjne w przedszkolu mamy z wychowawcami ![]()
#1001 |
Zakorzenienie
|
Łooo Kociak, szalona jesteś z tymi górskimi wycieczkami! Fajnie, że wyjazd się udał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1002 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1003 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I gratki ze Iga dostala sie do przedszkola! ![]() a chusta to Little frog, jesli dobrze pamietam morski opal |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1004 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A mi się dzisiaj śniło, że mi brzuch opadł, ale to tak mi opadł, że go prawie nie było widać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1005 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1006 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1007 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1008 |
Raczkowanie
|
Witamy się w ten słoneczny dzień
![]() kciuki za dzisiejsze wizyty śliweczka85 i kiara92 ![]() ![]() australia87 masz rację z tymi kolorami wózków - praktycznie wszystkie uniwersalne. Dodatkowym plusem dla nas akurat w tym modelu był czarny spód gondoli ![]() dorwało mnie przeziębienie :/ ok kilku dni nic nie pomaga, zapewne przez to, że wieczorami ciężko mi odmówić sobie przyjemności przesiadywania w ogrodzie, ale już wczoraj sobie odpuściłam i muszę się tego trzymać. Miłego dnia wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1009 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ech, ja też jakaś taka zasmarkana. Oby szybko przeszło ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1010 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1011 |
Zadomowienie
|
Hejjja
ania230 nie wiem do końca o co chodzi, bo nie ma mnie w klubie, ale trzymam mocne kciuki aby wszystko dobrze się skończyło ![]() madzius90 fajna chusta, ja trenowałam na misiu ![]() australia87 rozbawiłaś mnie tym snikersem ![]() zebrah fajnie, że będziesz miała odciążenie w postaci niani, a młody idzie od września do przedszkola? chudziaszek11 jaka kochana córcia ![]() Veronique brawo Ty za zakupy ![]() Miqesi no ktoś miał odpoczywać a cały czas lata do Mongolii ![]() sliweczka85 komuś się syndrom gniazda włączył ![]() ![]() mamaNiny najlepszego dla córci ![]() Claudette1996 Kubuś śliczny ![]() Kociak85 fajnie, że urlop się udał i brawo za chodzenie po górach, ja ostatnio już sobie odpuściłam i jeździłam tylko kolejkami górskimi ![]() Gratuluję udanych wizyt ![]() ![]() ![]() Witam nasze zguby ![]() Witam nową mamusie ![]() Ja szlafrok mam, taki cienki, kupiłam go na allegro na poród z córą. To był zestaw dwie koszule+szlafrok. Ubawiłam się po pachy z pomysłów na szlafrok ![]() Ja też jestem za tym im mniejsza różnica wieku tym lepiej. Ciężko rodzicom na początku (niebawem się przekonam ![]() ![]() Fakt starość jest okropna, jak to któraś napisała, że Panu Bogu się nie udała ![]() ![]() Co do podkładów to mam jedną paczkę maxi 30szt hartmann i 30szt midi też hartmanna, podkładów na łóżko mam 5 seni, a majtasów chyba 5, w szpitalu i tak karzą być bez ![]() Trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty i miłego dnia kobitki ![]() Edytowane przez majkela12 Czas edycji: 2016-05-10 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1012 |
Zakorzenienie
|
Idę trochę poprasować
![]() W pierwszym poście dodałam informację o klubie, jeśli któraś jeszcze się nie zapisała, to piszcie do kaski87 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1013 | |
Zadomowienie
|
MAmaNiny sto lat dla córeczki
![]() kciuki za wszystkie wizyty ![]() ![]() Claudette1996 ale sliczny ![]() pytanie o przewijak na lozeczko, one maja jakieś zaczepy? ![]() ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
ja juz poprasowałam, ale narzazie tylko nasze, male rzeczy czekaja i czekaja ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1014 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A moze to alergia ?? Pijesz calcium? ![]() Ja od rana na nogach auto mi sie zepsuło na szczescie dojechałam do mechanika bo nie wiem jakbym go z ulicy sama spychala :/ Od mechanika z buta 4 km ... Teraz leżę bo zmulilo mnie totalnie ale znając mnie nie usnę Witam zaginione w akcji ![]() Jutro wizyta a ja nie mobilna:/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1015 |
Zakorzenienie
|
![]() Wczoraj z Tż zaczęliśmy skręcać łóżeczko i co zauważyłam że nie ma szuflady ![]() ![]() Dzisiaj jadę do taty bo się stęskniłam ![]() ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1016 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1017 | |
Zadomowienie
|
Witajcie w piękny, słoneczny poranek
![]() ![]() tylko trochę bardziej puchnę i jestem niezgrabna ![]() Cytat:
![]() Kiedyś mi robił wyrzuty, ze za wczesnie kupuje ubranka, a teraz sam wszystko pogania, np z fotelikiem już się zaczął spinać, że tak długo się zastanawiamy a przecież ja zaraz urodzę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1018 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
To niemożliwe powiedział rozsądek to ryzykowne powiedziało doświadczenie to bezsensowne powiedziała duma mimo wszystko spróbuj powiedziało serce 11.06.2016 - Maja ![]() ![]() ![]() 15 kg do celu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1019 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() O rany, coś nam się ostatnio na wątku samochody rozkraczają ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1020 |
Zakorzenienie
|
Zbieram się
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.