Mamusie czerwcowe cz. 6 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-05-10, 07:39   #991
gerda
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe cz. 6

Cytat:
Napisane przez Asiek121 Pokaż wiadomość
Ta laska co ze mna lezy w moim wieku to ma syna 3,5roku, córke 16msc i w brzuchu blizniaki w moim wieku jest 24 lata
Skubana

gerda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 07:41   #992
Honcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość

Ja już zjadłam śniadanko - pancakes z jogurtem, bananem i truskawkami;-) Mąż w lepszym nastroju, ogólnie wczoraj powyciagalam trochę od niego info w stylu: czy się boi,że to już niedługo itd.,w sumie odpowiadał,nie,wcale ale to w jego stylu,więc wnioskuję,że przeżywa wewnętrznie i ta wiedza mi w zupełności wystarczy i się przytulal do mnie wczoraj wieczorem sam z siebie,zatem chyba topór wojenny zakopany
Zaraz jadę do rodziców, pójdę na spacerek,jejku,nie mogę sie doczekać
Miłego dnia Dziewczynki:-*
Jak bym swojego słyszała On się nie boi ale panika w oczach jest
Dobrze, że Twój zrozumiał błąd

Ja idę się wypindrzyć i spadam do mniasta pozałatwiać trochę spraw za mamę bo ją dopadła rwa kulszowa i się biedna nie rusza z wyrka

Spokojnego dzionka życzę Mamusie

Honcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 07:41   #993
gerda
Zadomowienie

Dot.: Mamusie czerwcowe 2016 cz. 6

Chcialabym umiec szyc, ale ja antytalenciem jestem w tej kwestii😢

Stary 2016-05-10, 07:51   #994
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
Jak mogłam???? :-D. Szczerze żałuję :-D. No więc u mas wszystko dobrze, maluchy nadal równo rosną, mają już po 2kg :-D jestem w szoku, bo w ciągu dwóch tygodni przybrały po 400g. Tylko że mała, położenia główkowego, obróciła się poprzecznie, jak ona to zrobiła ja się pytam? Przecież już tam od dawna miejsca nie ma na akrobacje. Szyjka zamknięta ;-) no i teraz wizyty co tydzień. Naoglądam się tych moich dzieci :-D
Super

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość
A dzisiaj 8 urodziny mojej córci prezent dostała rano, bo mąż nie wytrzymał czyli życzę miłego dnia i lecę przygotowanie ulubione smakołyki mojego Kwiatuszka <3
Wszystkiego najlepszego dla Córci

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
Na 10:10 mam diabetologa. Także trzymajcie kciuki, abym chociaż te 0,5 kg przytyła to trochę będę spokojniejsza
zaciśnięte!

Cytat:
Napisane przez gerda Pokaż wiadomość
Chcialabym umiec szyc, ale ja antytalenciem jestem w tej kwestii😢
Ja niestety też
Moja babcia umie szyć, moja mama umie pięknie malować/rysować, a ja nic z tych rzeczy. Nie wiem skąd się wzięłam
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 07:52   #995
Claudette1996
Raczkowanie

Przedstawiam wam mojego szkraba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM01720.jpg (66,1 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM01722.jpg (64,6 KB, 34 załadowań)
Stary 2016-05-10, 07:55   #996
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claudette1996 Pokaż wiadomość
Piękny
Stary 2016-05-10, 07:56   #997
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Moja babcia umie szyć, moja mama umie pięknie malować/rysować, a ja nic z tych rzeczy. Nie wiem skąd się wzięłam
Piona, mam to samo - dwie lewe ręce

Cytat:
Śliczny Kubuś!
australia87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-05-10, 07:58   #998
gerda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Super

Wszystkiego najlepszego dla Córci

zaciśnięte!

Ja niestety też
He he z kapusty😁 Motylek wow juz po dwa kg i takie akrobacje😊 super

Stary 2016-05-10, 08:05   #999
Radena
Zadomowienie

Cytat:
Ojej,jaki buziolek kochany:-*
Ale zanim zobaczylam w przeglądarce to się ostro wystraszylam,że już...
Radena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 08:05   #1000
Kociak85
Zadomowienie

Jestem, jestem dzięki Miqesi za wywołanie byłam na urlopie, wróciłam w sobotę, ale zostaliśmy do niedzieli u teściów. Wróciłam i nadrabiałam, ale wczoraj też zaczęłam skręcać meble do pokoju dzieci w końcu więc nie miałam czasu na wizaż.
No więc tak - udało mi się nie urodzić chociaż powiem Wam, że jak wchodziłam na Chojnik to tak sobie myślałam, czy aby na pewno włażenie gdziekolwiek w końcówce 8 miesiąca to dobry pomysł ale była tam też droga dojazdowa dla aut, więc stwierdziłam, że jak coś to karetka dojedzie wyjazd super udany, córcia zadowolona my tym bardziej, na basenach zachowywała się jak szalona fakt, że po tych kilku dniach cały czas na nogach to chętnie odpoczywam teraz.
Dzisiaj skręcam łóżeczko i potem trzeba jeszcze kupić dywan i dodatki i będzie już wykańczanie pokoju. Co do wyprawki - został mi do kupienia materac i chyba to wszystko tylko ciuszków nadal nie mam w domu, bo koleżanka, która ma je teraz wszystkie miała je oddać w majówce rodzicom moim i zapomnieli o tym, więc odbiorę je dopiero następnym razem jak będę u rodziców, a to dopiero pod koniec maja. Plus taki, że będą świeżo wyprane więc tylko powsadzać do komody

kaska, dla mnie ta ciąża też gorsza i cięższa. Czuję się jak wieloryb.
madzius, co to za chusta? fajne kolorki ja trenowałam na misiu

Nie wiem czy się chwaliłam, że córka dostała się do przedszkola, także do żłobka chodzi do końca czerwca, potem będzie miała 2 m-ce przerwy wakacyjnej, a potem przedszkole. W przyszły piątek jakieś spotkanie adaptacyjne w przedszkolu mamy z wychowawcami
Stary 2016-05-10, 08:13   #1001
australia87
Zakorzenienie

Łooo Kociak, szalona jesteś z tymi górskimi wycieczkami! Fajnie, że wyjazd się udał No i gratulacje z powodu dostania się do przedszkola Ale to straszne, że gratuluje się właśnie takiej rzeczy jak przyjęcie do przedszkola, tosz to z automatu powinno być dziecko przyjęte, ech...
Stary 2016-05-10, 08:18   #1002
motylek1984
Zadomowienie

Cytat:
Śliczności :-D

---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ----------

Mamaniny wszystkiego najlepszego dla córy :-D ja mam siostrzenicę Ninę, ma 5 lat i przedwczoraj miała urodzinki :-D
motylek1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 08:19   #1003
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
Jestem, jestem dzięki Miqesi za wywołanie byłam na urlopie, wróciłam w sobotę, ale zostaliśmy do niedzieli u teściów. Wróciłam i nadrabiałam, ale wczoraj też zaczęłam skręcać meble do pokoju dzieci w końcu więc nie miałam czasu na wizaż.
No więc tak - udało mi się nie urodzić chociaż powiem Wam, że jak wchodziłam na Chojnik to tak sobie myślałam, czy aby na pewno włażenie gdziekolwiek w końcówce 8 miesiąca to dobry pomysł ale była tam też droga dojazdowa dla aut, więc stwierdziłam, że jak coś to karetka dojedzie wyjazd super udany, córcia zadowolona my tym bardziej, na basenach zachowywała się jak szalona fakt, że po tych kilku dniach cały czas na nogach to chętnie odpoczywam teraz.
Dzisiaj skręcam łóżeczko i potem trzeba jeszcze kupić dywan i dodatki i będzie już wykańczanie pokoju. Co do wyprawki - został mi do kupienia materac i chyba to wszystko tylko ciuszków nadal nie mam w domu, bo koleżanka, która ma je teraz wszystkie miała je oddać w majówce rodzicom moim i zapomnieli o tym, więc odbiorę je dopiero następnym razem jak będę u rodziców, a to dopiero pod koniec maja. Plus taki, że będą świeżo wyprane więc tylko powsadzać do komody

Nie wiem czy się chwaliłam, że córka dostała się do przedszkola, także do żłobka chodzi do końca czerwca, potem będzie miała 2 m-ce przerwy wakacyjnej, a potem przedszkole. W przyszły piątek jakieś spotkanie adaptacyjne w przedszkolu mamy z wychowawcami
Fajny urlop
I gratki ze Iga dostala sie do przedszkola!

a chusta to Little frog, jesli dobrze pamietam morski opal
Stary 2016-05-10, 08:39   #1004
__Veronique
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Hej

Niech już będzie czerwiec... ta ciąża to jedna wielka tragedia :-:

Motylek super sobie radzą Twoje twixy mój ważył 2300g w 34+0
A co się dzieje?

Cytat:
Napisane przez mamaNiny Pokaż wiadomość
Hej, u mnie wczoraj po wizycie ok. Nic nowego się nie dowiedziałam. Do drugiej lekarki idę w pon.

Wczoraj mąż wziął użeta, bo strasznie wymiotował, ale to chyba nie rota, dzisiaj już ok i poszedł do pracy.

A dzisiaj 8 urodziny mojej córci prezent dostała rano, bo mąż nie wytrzymał czyli życzę miłego dnia i lecę przygotowanie ulubione smakołyki mojego Kwiatuszka <3

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Gratulacje za udaną wizytę i wszystkiego naj dla córci!! Taka jest już duża!

Cytat:
Dzień d-obry

Na 10:10 mam diabetologa. Także trzymajcie kciuki, abym chociaż te 0,5 kg przytyła to trochę będę spokojniejsza

Cytat:
Napisane przez australia87 Pokaż wiadomość
A ja bym się ucieszyła Kuuurczę, fajnie przecież - jedna ciąża, dwoje dzieci za jednym zamachem
Jak by to była moja pierwsza ciąża, to też bym się ucieszyła ale przy drugiej to niekoniecznie

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość

Super, że wypad udany!! Podziwiam Cię Kochana, ja bym już nie dała rady na takiej wycieczce

A mi się dzisiaj śniło, że mi brzuch opadł, ale to tak mi opadł, że go prawie nie było widać

No one's gonna take my soul away.
__Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 08:42   #1005
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Veronique Pokaż wiadomość
Jak by to była moja pierwsza ciąża, to też bym się ucieszyła ale przy drugiej to niekoniecznie
No tak, to faktycznie co innego Ostatnio słyszałam o rodzinie, gdzie mieli już dwoje kilkuletnich dzieci i niedawno urodziły im się... trojaczki To dopiero hardkor
Stary 2016-05-10, 08:44   #1006
__Veronique
Wtajemniczenie

Cytat:
No tak, to faktycznie co innego Ostatnio słyszałam o rodzinie, gdzie mieli już dwoje kilkuletnich dzieci i niedawno urodziły im się... trojaczki To dopiero hardkor
Matko święta to jak w tym programie amerykańskim 2+8, mieli bliźniaczki, chcieli trzecie dziecko a tu 6-cioraczki...

No one's gonna take my soul away.
__Veronique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 08:48   #1007
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Matko święta to jak w tym programie amerykańskim 2+8, mieli bliźniaczki, chcieli trzecie dziecko a tu 6-cioraczki...
Aaaa faktycznie! Oglądałam to kiedyś, jak byłam na etapie, że nie chcę mieć dzieci
Stary 2016-05-10, 08:50   #1008
masuriangirl
Raczkowanie

Witamy się w ten słoneczny dzień
kciuki za dzisiejsze wizyty śliweczka85 i kiara92 agusiia68 za Ciebie również zaciśnięte
australia87 masz rację z tymi kolorami wózków - praktycznie wszystkie uniwersalne. Dodatkowym plusem dla nas akurat w tym modelu był czarny spód gondoli
dorwało mnie przeziębienie :/ ok kilku dni nic nie pomaga, zapewne przez to, że wieczorami ciężko mi odmówić sobie przyjemności przesiadywania w ogrodzie, ale już wczoraj sobie odpuściłam i muszę się tego trzymać.
Miłego dnia wszystkim
masuriangirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 08:57   #1009
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez masuriangirl Pokaż wiadomość
Witamy się w ten słoneczny dzień
kciuki za dzisiejsze wizyty śliweczka85 i kiara92 agusiia68 za Ciebie również zaciśnięte
australia87 masz rację z tymi kolorami wózków - praktycznie wszystkie uniwersalne. Dodatkowym plusem dla nas akurat w tym modelu był czarny spód gondoli
dorwało mnie przeziębienie :/ ok kilku dni nic nie pomaga, zapewne przez to, że wieczorami ciężko mi odmówić sobie przyjemności przesiadywania w ogrodzie, ale już wczoraj sobie odpuściłam i muszę się tego trzymać.
Miłego dnia wszystkim
Kurczę, ja też na początku upierałam się żeby spód gondoli był ciemny, ale mąż mnie przekabacił na ten granatowy model, który w sumie też mi się bardzo podoba Mam nadzieję, że nie pożałuję, że dałam się przekonać
Ech, ja też jakaś taka zasmarkana. Oby szybko przeszło Wypiłam już dwa kubki herbaty z miodem i cytryną

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2016-05-10, 08:57   #1010
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde
Konto usunięte

Cytat:
Ale słodziak
Cytat:
41747266e0fb3b4fece89e204f3d610d83e6e72d_5fac7b02b3dde jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 09:19   #1011
majkela12
Zadomowienie

Hejjja

ania230 nie wiem do końca o co chodzi, bo nie ma mnie w klubie, ale trzymam mocne kciuki aby wszystko dobrze się skończyło
madzius90 fajna chusta, ja trenowałam na misiu
australia87 rozbawiłaś mnie tym snikersem
zebrah fajnie, że będziesz miała odciążenie w postaci niani, a młody idzie od września do przedszkola?
chudziaszek11 jaka kochana córcia dobrze, że masz siły tacie pomagać
Veronique brawo Ty za zakupy
Miqesi no ktoś miał odpoczywać a cały czas lata do Mongolii
sliweczka85 komuś się syndrom gniazda włączył mi się jeszcze nie załączył. W poprzednich ciążach jednak miałam więcej siły
mamaNiny najlepszego dla córci
Claudette1996 Kubuś śliczny
Kociak85 fajnie, że urlop się udał i brawo za chodzenie po górach, ja ostatnio już sobie odpuściłam i jeździłam tylko kolejkami górskimi No i gratuluję przedszkola.
Gratuluję udanych wizyt Asiek w końcu dobre wieści Motylek piękna waga maluchów
Witam nasze zguby
Witam nową mamusie

Ja szlafrok mam, taki cienki, kupiłam go na allegro na poród z córą. To był zestaw dwie koszule+szlafrok. Ubawiłam się po pachy z pomysłów na szlafrok
Ja też jestem za tym im mniejsza różnica wieku tym lepiej. Ciężko rodzicom na początku (niebawem się przekonam), ale później dla dzieciaków jest lepiej
Fakt starość jest okropna, jak to któraś napisała, że Panu Bogu się nie udała My też mieszkamy z babcią i trzeba mieć czasem stalowe nerwy, żeby żyć w zgodzie
Co do podkładów to mam jedną paczkę maxi 30szt hartmann i 30szt midi też hartmanna, podkładów na łóżko mam 5 seni, a majtasów chyba 5, w szpitalu i tak karzą być bez

Trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty i miłego dnia kobitki

Edytowane przez majkela12
Czas edycji: 2016-05-10 o 09:21
majkela12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 09:51   #1012
australia87
Zakorzenienie

Idę trochę poprasować

W pierwszym poście dodałam informację o klubie, jeśli któraś jeszcze się nie zapisała, to piszcie do kaski87
Stary 2016-05-10, 10:07   #1013
gerda
Zadomowienie

MAmaNiny sto lat dla córeczki
kciuki za wszystkie wizyty, ja mam w piatek ciekawe czego sie dowiem, bo dalej mam co miesiac
Claudette1996 ale sliczny

pytanie o przewijak na lozeczko, one maja jakieś zaczepy?

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
Idę trochę poprasować

W pierwszym poście dodałam informację o klubie, jeśli któraś jeszcze się nie zapisała, to piszcie do kaski87

ja juz poprasowałam, ale narzazie tylko nasze, male rzeczy czekaja i czekaja na wypranie

Stary 2016-05-10, 10:12   #1014
soffinka
Zadomowienie

Cytat:
:Ja zwariuję z tym katarem Od wczoraj piję herbatkę z majeranku, co niby takie skuteczne miało być, zeżarłam dwa ząbki czosnku, a tu nadal figa z makiem. Staram się jak najmniej psikać, ale bez kropel nos mi się zapycha co kilka godzin

A moze to alergia ?? Pijesz calcium?

Cytat:

Ja od rana na nogach auto mi sie zepsuło na szczescie dojechałam do mechanika bo nie wiem jakbym go z ulicy sama spychala :/
Od mechanika z buta 4 km ... Teraz leżę bo zmulilo mnie totalnie ale znając mnie nie usnę
Witam zaginione w akcji
Jutro wizyta a ja nie mobilna:/
soffinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 10:23   #1015
ania230
Zakorzenienie

Mamuśki

Wczoraj z Tż zaczęliśmy skręcać łóżeczko i co zauważyłam że nie ma szuflady na aukcji były zdjęcia z szufladą a aukcja bez... i co wielkie łzy w oczach i złość, nerw itp Napisałam maila do sprzedającego i facet dośle mi komodę za przystępna cenę iiii mam nadzieję że będzie wszystko okey.

Dzisiaj jadę do taty bo się stęskniłam aaa i też mamy resztę rzeczy do zabrania ( pieluchy, proszki i ubranka). I myślę że przejdę się na plac i popatrzę za truskawkami

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
ania230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 10:27   #1016
olinka012
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry

Ja chociaż nie wiem co bym jadła nie umiem przytyc. Juz nawet pierogi i waga bez zmian

Wysłane z mojego Y635-L21 przy użyciu Tapatalka
olinka012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 10:29   #1017
Paulinagm
Zadomowienie

Witajcie w piękny, słoneczny poranek od kilku dni jest tak slicznie na dworze, uwielbiam taka pogodę
tylko trochę bardziej puchnę i jestem niezgrabna

Cytat:
Napisane przez Radena Pokaż wiadomość
Ja już zjadłam śniadanko - pancakes z jogurtem, bananem i truskawkami;-) Mąż w lepszym nastroju, ogólnie wczoraj powyciagalam trochę od niego info w stylu: czy się boi,że to już niedługo itd.,w sumie odpowiadał,nie,wcale ale to w jego stylu,więc wnioskuję,że przeżywa wewnętrznie i ta wiedza mi w zupełności wystarczy i się przytulal do mnie wczoraj wieczorem sam z siebie,zatem chyba topór wojenny zakopany
każdy przeżywa inaczej. Znowu mój mąż jak widzi mój nieubrany brzuch łapie się za głowę i dziwi, że już tak niedługo. I tak w sumie od kilku tygodni. I szczerze przyznaje, że się boi porodu - troche się boi patrzeć, ale bardziej sie boi zeby nam sie nic nie stało, żeby wszystko było dobrze. I w sumie rozmawiamy o tym prawie codziennie
Kiedyś mi robił wyrzuty, ze za wczesnie kupuje ubranka, a teraz sam wszystko pogania, np z fotelikiem już się zaczął spinać, że tak długo się zastanawiamy a przecież ja zaraz urodzę całe szczęście już fotelik dzisiaj odbierze, tylko jeszcze to nieszczęsne łóżeczko czekamy 5 tygodni !!! mam nadzieję, że dzisiaj zadzwonią, ze juz jest (w piatek babka gadała, że na początku przyszłego tygodnia będzie)
Paulinagm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-05-10, 10:35   #1018
ania230
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1984 Pokaż wiadomość
Jak mogłam???? :-D. Szczerze żałuję :-D. No więc u mas wszystko dobrze, maluchy nadal równo rosną, mają już po 2kg :-D jestem w szoku, bo w ciągu dwóch tygodni przybrały po 400g. Tylko że mała, położenia główkowego, obróciła się poprzecznie, jak ona to zrobiła ja się pytam? Przecież już tam od dawna miejsca nie ma na akrobacje. Szyjka zamknięta ;-) no i teraz wizyty co tydzień. Naoglądam się tych moich dzieci :-D
super piękne wieści i same dobre!!! oby tak dalej !!!

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Stary 2016-05-10, 10:38   #1019
australia87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez soffinka Pokaż wiadomość
A moze to alergia ?? Pijesz calcium?

Ja od rana na nogach auto mi sie zepsuło na szczescie dojechałam do mechanika bo nie wiem jakbym go z ulicy sama spychala :/
Od mechanika z buta 4 km ... Teraz leżę bo zmulilo mnie totalnie ale znając mnie nie usnę
Witam zaginione w akcji
Jutro wizyta a ja nie mobilna:/
Zaczęłam się nad tym zastanawiać, chociaż nigdy nie miałam alergii Piję calcium+vit.C, chociaż wczoraj np. zapomniało mi się A nie wiem ile razy dziennie można to w ciąży przyjmować?

O rany, coś nam się ostatnio na wątku samochody rozkraczają Odpoczywaj, bo 4km to spory kawał drogi

Cytat:
Napisane przez Paulinagm Pokaż wiadomość
Witajcie w piękny, słoneczny poranek od kilku dni jest tak slicznie na dworze, uwielbiam taka pogodę
tylko trochę bardziej puchnę i jestem niezgrabna

każdy przeżywa inaczej. Znowu mój mąż jak widzi mój nieubrany brzuch łapie się za głowę i dziwi, że już tak niedługo. I tak w sumie od kilku tygodni. I szczerze przyznaje, że się boi porodu - troche się boi patrzeć, ale bardziej sie boi zeby nam sie nic nie stało, żeby wszystko było dobrze. I w sumie rozmawiamy o tym prawie codziennie
Kiedyś mi robił wyrzuty, ze za wczesnie kupuje ubranka, a teraz sam wszystko pogania, np z fotelikiem już się zaczął spinać, że tak długo się zastanawiamy a przecież ja zaraz urodzę całe szczęście już fotelik dzisiaj odbierze, tylko jeszcze to nieszczęsne łóżeczko czekamy 5 tygodni !!! mam nadzieję, że dzisiaj zadzwonią, ze juz jest (w piatek babka gadała, że na początku przyszłego tygodnia będzie)
Matko, 5 tygodni? To co oni, zaczęli produkcję tego łóżeczka od wizyty w lesie i ścięcia drzewa? Koniecznie się upominaj, bo jak to tak
Stary 2016-05-10, 10:39   #1020
ania230
Zakorzenienie

Zbieram się miłego dnia Wam życzę

11.06.2016 - Maja

15 kg do celu
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości