|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#10411 |
Rozeznanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Witajcie dziewczyny po kilku dniach mojej nieobecnosci
w ten sobotni , spokojny wieczor . Gratuluje wszystkim nowym posiadaczkom piersiatek. Oby sie ladnie ukladaly i nie byly powodem do rozpaczy lecz do wiecznej radosci i dumy. A ja sie ciesze, bo po kilku mailach z wasza i moja forumowa kolezanka ( Karolcia ) , ktorej piersi po podwieszaniu po postu mnie ( i mojego malza ) zachwycily, zdecydowalam sie na odwiedziny u szczecinskiego doktorka Pana D i jego pomocnika Pana H ( ktory to wlasnie specjalizuje sie w podwieszaniu ). hehe. zawsze dobrze miec jakis sprawdzony punkt zaczepienia. poki co dziekuje za wasze zainteresowanie moimi pod gruczolowymi , prawie juz 4 letnimi ( myslalam ze to 3 lata a to juz prawie 4 minely ) niezbyt udanymi piersiatkami , ktore mimo wszystko nie sa powodem mojej rozpaczy i zostana naprawione przy pierszej mozliwej okazji , ktora mi sie nadazy. dziekuje za wszystkie Privy. |
![]() ![]() |
![]() |
#10412 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
[QUOTE=majeczka1224;422060 88]
Cytat:
u Ciebie widać, że jest ok ![]() ja wlasnie na 1 konsultacji uslyszalam, ze sam implant starczy.... Potem na drugiej i trzeciej stanelo na malym liftingu tzn cieciu polksiezycowym wokol otoczki. A bezposrednio przed operacja dr swteirdzil, ze jednak naokolo bedzie trzeba ciac.. wiec zmiany, zmiany!! no ale mam nadzieje, ze wiedzial co robi i efekt bedzie dobry... i blizny ladnie zrobione...Tej w fałdzie sie nie obawiam, gorzej z ta wokol otoczki. Czy ktoras z Was miala ciecie wokol otoczki?? ( z gory przepraszam, jak nie doczytalam w poprzednich postach) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10413 |
Raczkowanie
|
Mnie lekarz mówił żeby nosić przez tydzień bez przerwy. Po tygodniu na wizycie stwierdził żeby już z niego zrezygnować bo za bardzo piersi mogą opaść. Także jest to kwestia indywidualna i musisz zdać się na swojego lekarza. On najlepiej oceni jak długo powinnaś nosić ten pas.
Edytowane przez biedron3czka Czas edycji: 2013-08-10 o 21:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#10414 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=majka.bzzz;42206270]
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10415 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#10416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja juz bym chciala byc po ![]() Ile przed op placilyscie zaliczke?
![]() |
#10417 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
może założymy jakiś nowy, jeśli Mya nie wróci ![]() Cytat:
![]() Ciekawa jestem czy Ci się uda ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10418 |
Raczkowanie
|
Wyliczanka na dziś:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wyliczanka bije rekord...bynajmniej za mojego tutaj pobytu...jeszcze jak Star potwierdzi październik to będzie nieźle ![]()
#10419 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A z myciem dołu nie miałam problemu, wchodziłam do pustej wanny i myłam się słuchawką prysznica ![]() Amorcio co do pozytywnego myślenia to całkowicie się z Tobą zgadzam, u mnie to działa już od 16 roku życia ![]() Jak to mówią: "Wierz, że masz, a będziesz miał" ![]() Edytowane przez unsafe_girl Czas edycji: 2013-08-11 o 06:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10420 |
Zakorzenienie
|
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Dziekuje dziewczynki ze tak mnie wspieracie!! Wstalam z pozytywnymi myślami!
Selenko mysle ze w ciagu najblizszych paru dni dam odpowiedz ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#10421 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#10422 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A to, że teraz, albo nigdy? Wybacz, ale nie wierzę. Jest tu dużo dziewczyn, które robiły piersi później, lub czekały na nią długo. To musi być właściwy czas na operację. Jesteś bardzo młoda, jeszcze masz całe życie przed sobą. I ja Ci nie powiem - Rób. Bo konsekwencje będziesz ponosiła tylko Ty. ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- Ale jeśli jesteś pewna, to trzymam za Ciebie mocno kciuki ![]()
![]() |
#10423 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana ja nic nie placilam!! dopiero w dniu operacji calą kwote! Także wiecej dni do zbierania bedziesz miala ![]() ![]() i 3MAM KCIUKI, zeby u Ciebie finansowo wszytsko sie ulozylo dobrze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Miło usłyszeć, że ktoś po 2,5 tyg czuję się już na tyle dobrze że myśli o imprezach. Już się nie mogę doczekać tego stanu.[/QUOTE] Hehhe mysle, ze grunt to pozytywne myslenie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10424 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nic nie placilas wczesniej? A gdzie mialas operacje w GD czy GA? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehhe mysle, ze grunt to pozytywne myslenie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10426 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny róbmy to póki nie musimy poprawiać pośladków, brzucha i wlewać w siebie botoxu i na zdrowie ![]() Edytowane przez aniaania1992 Czas edycji: 2013-08-11 o 08:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10427 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10428 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jeszcze ich nie mam, a też już myślę jak będą pięknie mi falować w tańcu ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10429 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() szczupla to moze sie teraz robie bo wczesniej to roznie wygladalo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10430 |
Raczkowanie
|
star JA MUSZĘ ZAPŁACIĆ 2TYS 2TYGODNIE PRZED OPERACJĄ.
wITAM WAS DZIEWCZYNKI ![]() ZA MIESIĄC O TEJ PORZE BĘDĘ WYCHODZIŁA Z KLINIKI DO DOMU JAKO CYCOLINKA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10431 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#10432 |
Zakorzenienie
|
Hmm to widze ze dosc roznie to bywa
![]() W sumie to chyba bez roznicy czy sie placi czy nie zaliczke -i tak trzeba zaplacic predzej czy pozniej cala kwote. Jeju jeszcze zapomnialam o badaniach to tez troche kosztuje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#10433 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj u mnie o 14 minie 2 dzień. Nie jest źle, ketonal robi swoje. Tylko ta niedołężność, czuję się jak starsza osoba. Czy na prawdę aż pół roku trzeba czekać by zapomnieć, że to nie moje piersi.
Napiszcie proszę, czy i gdzie kupowałyście drugi stanik pooperacyjny. To dopiero drugi dzień w pancerniku, a ja już marzę o drugim świeżym. Ja robiłam usg, rtg piersi, ekg, krew mocz-to był wymóg.
KP anatomiczne 325 ml Edytowane przez Bett2006 Czas edycji: 2013-08-11 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#10434 | |
Zadomowienie
|
Po pół roku pewnie nie będziesz już zadnych dolegliwości odczuwać, ale ból minie dużo szybciej
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- A stanik na kupowałam na allegro. ---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#10435 |
Zakorzenienie
|
Op mnie kosztuje 11900 + 1000 zl chcialabym miec na badania + wydatki od razu po tak jak piszesz stanik i masc . Dlatego kwota 13000 by mnie satysfakcjonowala
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#10436 |
Raczkowanie
|
ja mialam w Gdyni ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10437 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A dlatego pytalam o zaliczke bo na tej kartce od lekarza jest o niej mowa ale nic mi Dr nie powiedzial n ten temat. Napisalam maila i czekam az odpisze Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-08-11 o 10:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10438 |
Rozeznanie
|
Star90 Op mnie kosztuje 11900 + 1000 zl chcialabym miec na badania + wydatki od razu po tak jak piszesz stanik i masc . Dlatego kwota 13000 by mnie satysfakcjonowala
![]() Mnie operacja kosztuje 14500zł... dość duża różnica...do tego dojdą badania ale tym akurat się nie martwie mam pakiet w pryw. klinice, ale jeszcze staniki i plastry itd...zakładam, że 15000 lub trochę ponad... |
![]() ![]() |
![]() |
#10439 |
Wtajemniczenie
|
Hm...ja mam sporo lat wiecej niz Ty , dwojke dzieci i nie musze poprawiac posladkow, brzucha czy stosowac botoxu, czasem slysze (choc sama tak nie uwazam), ze wygladam lepiej niz dziewczyny mlodsze ode mnie o 10-15lat.
|
![]() ![]() |
![]() |
#10440 |
Zakorzenienie
|
Roznica jest ale w Szczecinie sa takie
![]() Okraglaski 11900 a anatomiczne 14 ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.