![]() |
#1021 | |
Zadomowienie
|
Dot.: jak schudnąć?
Cytat:
![]() Dodatkowo pokroiłam Jej marchewki w pałeczki,żeby nie kusila mnie zapachem jabłek.I wcina je.Siedzi w domu jeszcze bo niestety skończyło sie na antybiotyku.Zapalenie oskrzeli sie przyplątalo.Ale już jest lepiej.Tylko kaszle. ![]() A ja jakoś grubo sie czuję ![]() ![]() Wieczorem ide na basen,to może lepiej sie poczuję jak zrzuce balast ![]() Mam nadzieję,że jutro sie poczuję lepiej bo tej męczarni Dorinkowej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Wtajemniczenie
|
Niko Kochana,
ja nie jestem taka konsekwentna jak Wy. Pewnie wytrzymalabym bez jabluszek , ale chce narazie wyprobować dietę w wersji "light". Jest to zapewne konsekwencją mojej diety z dawnych lat, ktora dała efekt na bardoz długie lata, ale pojawiły sie rowniez skutki uboczne. Dziś wejdę na wage, jeśli okaże się, że moja waga jest taka sama jak tydzien temu - to przyłączę się do waszej diety i zastosuje pełen reżim. Kochana, przykro mi , że Twoja Córcia tak się rozchorowała, ale piszesz, że już wraca do zdrowka i zagryza marchewkę. Poradzicie sobie - dzielne z Was dziewczynki. Dziś chyba wybiorę się na krótkie łażenie po sklepach - powinnam sobie poprawić humor, tylko pogoda taka barowa, że raczej spać się chce niż buszowac po sklepach, ale przyda mi sie jednak odrobina relaksu i czasu dla samej siebie - na zebranie myśli rozbieganych. Całuję Cię Kochana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1023 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() W sumie nieźle byłoby się kiedyś spotkać... Własnie! Niko, mam pomysł. Podatki i wszelkie domiary Ci daruję, ale rzeczywiście, jak tylko skończysz tę katorżniczą dietę - trzeba będzie umówić się na porcję witaminki B z pianką. Nesko - ten kleik to raczej z powodu choroby, prawda? Nie szurnęło Cię kleikowo? ![]() Nieee, na pewni nie szurnęło. Nie pasujesz mi do takiego szurania... ![]() Moja znajoma odchudzała się jedząc surowy ryż. Po ziarenku. Normalnie pychota! ![]()
![]() |
#1024 |
Wtajemniczenie
|
Sabbath, Dodka, Mara, Neska, Ewitar, Taka Taka - gdzie jesteście Dziewczynki Słodziutkie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!przyszłam dopiero ze spaceru z moją małą i mam straszne doły w tej mojej diecie.Czuję się bardzo źle,boli mnie głowa...i jestem nijaka.Czy ja mogę przy tej diecie tyle ćwiczyć?no i czy kawę z mlekiem bez cukru nadal pić?
Nie ważę się ,bo to mnie wkurza,EWITAR ja karmiłam małą 2 lata i wspominam to bardzo miło i ciepło,trochę gorzej było z oduczaniem i przystosowaniem do normalnych posiłków ,ale to już historia. LEWKU gratuluję tysięcznego postu,zazdroszczę że już tyle jesteś z dziewczynami. DORINKO potrzebuję wsparcia ratunku!!!!1
#1026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Wtajemniczenie
|
Może ja dziś tez cos sobie zakupie, choć ostatnio przynam sie Wam Moje Kochane - zaszalalam mocno- w Vero Modzie kupiłam 2 płaszcze calkiem fajne i troche ciuchów dla swojego Przerośniętego Dziecka - potrfel świeic pustami - ale czym ów problem jest wobec ogromu wieczności????
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1028 |
Raczkowanie
|
Switezianko jestem; ale ja z tych co nie pośiedzą i wymyśliłam zrobić zamek z pudełek wjęc lepie .a przy okazji niemyśle o jedzeniu.
potem jeszcze zakupy mnie czekają .Tu pogoda mrożna ale śniegu niema . |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Wtajemniczenie
|
Ewitar Kochana,
alez tam będzie u Ciebie imprezka!!!!! A tych zakupów to co zazdroszcze!!!!! Ale to zazdrośc pozytywna niewymownie i pełna podziwu dla twojej inwencji tworczej!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Wtajemniczenie
|
Dodko Kochana,
może Ty tak przy tej drakońskiej diecie - nie ćwicz tak mocno, bo choć piekna jesteś, to może Ci owo wycieńczenie zaszkodzić!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1031 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Chetnie bym powiedziała coś pocieszającego, ale nie wiem co. Dzieci czasem męczą. bardziej niż wszelkie diety i wyrzeczenia. Działaja jednak także w przeciwną stronę. Mój syn wie, że najlepiej na wszystko dosłownie pomaga mi jego bliskość. Kiedy jestem zdechnieta, albo nieznośna, albo zmierzła jak dziadowska torba - podchodzi do mnie i pyta: Przytulić? Nie ma takiej możliwości, żeby nie pomogło. Jemu też moja przytulka pomaga. Choć nie wiem, jak przy diecie... Spróbuj może... Twoje doły mogą też wynikać z braku słońca. O tej porze roku różniste deprechy i ogólnie skapcanienie są normalne i naturalne. Na to pomogłoby solarium, choć tez nie wiem, czy to najlepsza rada. Albo czekolada zawierająca substancje podobne do endorfin... Same beznadziejne rady daję. Co do kawy z mlekiem, Dorinka pisała chyba, że nie możesz... ![]() Wiesz co? Mam! Umyj zęby! Mnie odświeza samopoczucie. Mycie zębów jest dobre na wszystko! Podobnie jak muzyka. edit: No to walnęłam prawdziwy festiwal idiotyzmów! ![]()
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2007-01-31 o 12:01 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Zakorzenienie
|
Dodka już jestem .
A więc od początku. Co do ćwiczeń to jest tak, jest to jedyna dieta na której nie trzeba ćwiczyć, ale można oczywiście ![]() Pamiętaj Dodko, że na tej diecie nie liczymy kalorii i jemy do bólu, ale dozwolone składniki. Czyli możesz jeść 6,8 razy dziennie, ile potrzebujesz. Czytałam także, że można wspierać się witaminami, mogą być takie musujące z mineralną. Może Ty jesz zbyt mało, a przejście na dietę było szybkie stąd szok organizmu ![]() ![]() Kawkę możesz pić, kofeinową także, bez cukru, jak musisz to ze słodzikiem. Kup sobie orzeszki i migdały i przegryzaj. |
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Wiedźma
|
A mleko?
Dodka pytała o kawkę z mlekiem.
#1035 |
Wtajemniczenie
|
Sabbath Kochana,
ależ wspaniałego masz Synka - ja tez bym chciała by mnie moj przytulił, ale niestety coraz rzadziej zdarzają Mu się fazy współczucia dla starej matki. A za te dygresje na temat czekolady, to Cie ubije Potworze najcudniejszy na Świecie !!! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1036 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1037 |
Wtajemniczenie
|
Lewek Kochana,
rzeczywiście takie spotkanie może byc dla nas szokiem totalnym, bowiem wyobrażenia o sobie zapewne już mamy - ciekawe jak tylko dalekie od rzeczywistości? Ale mocno optuje za spotkaniem!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Raczkowanie
|
CHyba coś głupiego palnąłam odnośnie horoskopu ,za co przepraszam że nieuważnie czytałam posty,NIKO to Ty jesteś spod znaku STRZELCA,nie wiem dlaczego przeraziłaś się tym horoskopem....
#1039 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Lewku, ja to mam szok gwarantowany, o ile nie zobaczę kota. A jakoś mi się nie wydaje... ![]()
![]() |
#1040 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko,
ja tak się wczytuje w te wasze wskazówki dietetyczne, to stwierdzam, że wasz dieta nie jest taka zła - jeśc mozna do woli, jeszcze w dodatku orzeszki i migdały - chyba też się skuszę, coraz bardziej mnie korci. A czekoladę można pożerać - tak tylko pytam w nieświadomości i naiwności swojej? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Wtajemniczenie
|
Dodko,
Nika jest spod znaku Koziorożca - o ile się nie mylę. A dlaczego juz nic nie piszemy o horoskopach, tak bym się chciała dowartościować - choć astrologicznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko sobie myślę, że powinnyśmy to zrobić w jakąś rocznicę np. znajomości wirtualnej ![]() Powiem Wam, ze poczułam dreszczyk emocji na samą myśl o spotkaniu z Wami ![]() Czy któraś z Was ma już za sobą takie doświadczenia ???? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1044 |
Wtajemniczenie
|
Sabbath Kochana,
ciekawe do jakich ten nasz Lewek - kocurow nalezy? |
![]() ![]() |
![]() |
#1045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Wiedźma
|
Do królewskich - jak sama nazwa wskazuje.
#1047 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko Kochana,
nie mam doświadczeń w tym zakresie - oczywiście zderzenia wirtualnych wyobrażeń z realem. Tak myslę, że mogą byc dla nas wstrząsające i boję się, że nie będziecie mnie lubić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1048 |
Wtajemniczenie
|
Dorinko,
to chyba sie przyłącze, ale jak wytarguję czekoladke mleczna i to calą na jeden raz -mniaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm mmmm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1049 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Masz przerąbane - teraz będziemy Cię lubić czy tego chcesz, czy nie. O! ![]()
![]() |
#1050 |
Wtajemniczenie
|
No i sama widzisz Kochana Sabbath, jak ja mam nie miec kompleksow - jak tu sama arystokracja, a ja takie pospolite stworzenie jestem!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:49.