![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) III
|
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Zakorzenienie
|
a ja wróciłam bo sie urwałam z dwoch ostatnich lekcji
![]() usprawiedliwienie of course jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dziewczyny juz tylko 4 godzinki i weekend!! jak ja uwielbiam piatki popoludniu!!! dzis posiedzimy z TZ przy jakims filmie,drineczku i dobrym jedzonku ![]() ![]() milego popoludnia! ![]()
![]() |
#1025 |
Zakorzenienie
|
A ja.. dzisiaj odbęde powazna rozmowe z M. . Kończe to, nie chcę, boje się, nie potrafię. Wiem dobrze, ze go tym nie zranię bo on w sercu ma inna kobietę , a ja nie jestem w to aż tak zaangazowana. Tak będzie lepiej.. dla wszystkich. Dla mnie, dla niego, dla niej ;(
#1026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojjj Asiek nieładnie ![]() Ja za to dziś nie poszłam na pierwszy wf ![]() Chociaz i tak wstałam po 5, za to mogłam spokojnie wypic kawe, zjeść sniadanie no i wejść tu ![]() Jak Wam mija dzionek moje drogie ? ![]() Śnieżny czy nie koniecznie ? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() strasznie ! i to tylko wszystko tak ślicznie wygląda przez okno ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A szkoda, lubie jak snieg pada... jest tak... klimatycznie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Zakorzenienie
|
Weekend!
![]() Przeżyłam,of cors ![]() ![]() Moje plany na weekend nie są jeszcze sprecyzowane,na razie to sobie Wizaż poczytam,bo ostatnio nie miałam w ogóle czasu i trzeba nadrobić zaległości ![]() Nefre - Jeśli uważasz,że tak będzie lepiej to zakończ to ... Nie ma sensu trwać w związku na siłę ... Mam nadzieję,że będzie dobrze ![]() Nie smutaj się ![]() A mnie ten śnieg taki byle jaki ![]() Oby go więcej napadało ![]() Miłego popołudnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tak samo ![]() alez mialam dzien czynny ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1031 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Troszkę sie zabiegałam w poszukiwaniu mieszkania i teraz do niedzieli czekam na obejrzenie tego.. jedynego - ogólnie jest nowe budownictwo, ładnie urządzone, idealna jak dla mnie lokalizacja, tylko jest malutkie naprawdę malutkie ![]() a w miedzy czasie może sie okazać ze kto się zdecyduje .. buu i chociaż nie jestem przekonana do kupna to już sie stresuje ze mi sprzątną sprzed nosa ![]() gg nie działa mi wczoraj po południu i teraz też szwankuje ;/ nefre przemyśl jeszcze czy jesteś gotowa od takiej rozmowy i czy Twoja ocena sytuacji z M jest właściwa - jeśli tak to chyba najlepiej skończyć może go to troszkę otrzeźwi z tych wspomnień - inaczej na Ciebie spojrzy - jeśli nie przynajmniej ty przestaniesz się oszukiwać i cierpieć :| pozdrawiam
#1032 |
Zadomowienie
|
hej dziewuszki
![]() Uffff, wreszcie trochę czasu. Co to był za masakrycznie zabiegany tydzień, dawno takiego nie miałam. Cieszę się, że w końcu można będzie się wyspać. No, niezupełnie, bo jutro z rana do fryzjera ![]() W ogóle myślałam, że powariuję, bo teraz robią u nas jakieś remonty i kolejki jeżdżą jak chcą i w ogóle z takimi tłokami, że czuję się w nich ściśnięta jak sardynka w puszce :/ I tak będzie do końca miesiąca... ech... _Ana trzymam kciuki za mieszkanko ![]() Nefre, może po prostu czegoś się boisz i podświadomie uciekasz od M.? hmm no, ale jeśli faktycznie jest jak mówisz-i on wciąż jest sercem przy byłej... to może lepiej będzie jeśli to zakończysz... Tak czy inaczej, życzę żebyś była zadowolona ze swojej decyzji... ![]() Ather, słusznie - oceny nie są najważniejsze. Liczy się to co naprawdę potrafisz. A jak wiadomo oceny często tego nie odzwierciedlają ![]() agness, nie mówi takich rzeczy. Mam nadzieję , że będziesz tu zaglądać jak naczęściej kochana ![]() Ewusia- miłego imprezowania dziś agatka-a - miłego imprezowania jutro i myśl pozytywnie choć to na pewno trudne. Powiem Ci jedno. Kiedy jakieś 2 lata temu mój ówczesny "obiekt westchnień" nie chciał być ze mną też się załamałam. Ale później stwierdziłam: "nie będę się dręczyć". Zacisnęłam zęby i widząc go prawie codziennie (wspólne zajęcia, znajomi) uśmiechałam się, rozmawiałam, nie unikałam go, starałam się być mimo wszystko zadowolona z życia. Opłaciło mi się. Doszedł do wniosku, że głupi był wtedy kiedy "mnie nie chciał". baw się jutro dobrze (tym bardziej, że go nie spotkasz ![]() Miłego wieczoru ![]()
#1033 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale ja zazdroszcze tego sniegu! ![]() a my z TZ siedzimy sobie na sofach, popijamy drinki, on na swoim laptopie gra w jakas glupia pilkarska gre a ja nadrabiam wizaz i rozmaiwam ze znajomymi ![]() ![]()
![]() |
#1034 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1035 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do śniegu - u nas było go najwięcej w poniedziałek i wtorek. Teraz jest szara beznadziejna plucha :/ Cytat:
![]() ![]() btw. gujanko, skąd Ty jesteś jeśli mogę spytać? Bo kiedyś mi się obiło o oczy, że też z północy? ![]() Aaaaaa zapomniałam o jednym ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1036 | |
Zakorzenienie
|
![]()
O fotke po bardzo prosze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa... to razem się cieszymy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1037 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale ja czasami też się zwalniam jak już nie potrafię wybitnie wysiedzieć... a bywają takie dni. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Jak samopoczucie ? Cytat:
![]() A fryzurką się pochwalisz, prawda ? ![]() Dopiero niedawno wróciłam, nie licząc 30 min po szkole. Pojechałam ze znajomym do Galerii, chciał abym mu pomogła się ubrać w sensie - wymienić garderobę. Dawno się tak świetnie nie bawiłam, wyglądaliśmy jak banda wariatów z torbami i reklamówkami ^^ Nakupował sobie mnóstwo rzeczy, najwięcej w Cropp'ie i Housie. Łącznie popłynął z 2000 zł. Ale za to jaka garderoba ![]() Kupił mi prezent, mimo, że nie chciałam ![]() Przepiękną turkusowo - białą bluzę w Cropp'ie i koszulkę z misiakiem, też tam - zakochałam się w tych rzeczach ![]() ![]() Ale tyle się nachodziłam że teraz padam ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1038 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() skoro Ci się grzywka marzy, to czemu by nie spróbować,hm? Ja już grzywkę przerabiałam rok temu. Strasznie mi się podobało tylko sęk w tym, że okropnie się wykręcała i musiałam codziennie (!) prostować, żeby wyglądać jak chcę... ![]() aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:ju pi: no ba ![]() ![]() ![]() EDIT: Ather, wrzuć fotki "prezentów"! Koniecznie ![]() btw. niezły znajomy, nie ma co ![]()
![]() |
#1039 |
Zakorzenienie
|
to już cieszymy się we trzy
![]() weekend w końcu sie zaczął. jutro od rana będę zakuwać na olimpiady ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1040 | |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() no i pomyśl, jaka później będzie satysfakcja:P (a i korzyść jeśli zwolnią Cię z testów kompetencji:P - ja byłam zwolniona dzięki olimpiadzie z częsci humanistycznej - super sprawa ![]()
![]() |
#1041 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1042 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() no normalnie to samo jest u mnie ![]()
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
Oceny...
![]() ![]() ![]() A moje lenistwo to sprawa drugorzędna ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1044 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj poważnej rozmowy z M. nie było...
Będzie dzisiaj. Wczoraj nie byłabym w stanie ![]() ![]()
#1045 | ||
Zakorzenienie
|
Ana trzymam kciuki za mieszkanie
![]() Cytat:
![]() Ather wow, jestem pod wrażeniem znajomego ![]() Cytat:
![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1046 | |
Zakorzenienie
|
czekamy
![]() Cytat:
![]() a ja jak to zwykle w sobote rano mam zgona, bo jak zwykle w piatek byłam w moim ulubionym lokalu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Zakorzenienie
|
Agatako - mnie męczy kacyk lekki a za godzinę M. przychodzi porozmawiać
![]()
#1048 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() byłam na zakupach, zgubiłam 100 zł ![]() ![]() ![]() zjadłam przepyszne sniadanko (swiezy chleb ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem co się ze mną dzieje...
![]() ![]()
![]() |
#1050 | ||||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() współczuję zguby ![]() Mango - może do lekarza idź ![]() imprezka udana bardzo ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2007-11-17 o 11:33 Powód: ;] |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.