|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Witam
Ale Wy tu dzisiaj wyjątkowo ciuchotko siedzicie Nie jestem w stanie i tak chyba nic napisać... Jestem bardzo zdołowana, nie wiem czym... W dodatku znowu przygnębia mnie myśl, że umrę. A pograłam przez chwilę z nudów w singstara, zaczęła boleć mnie krtań, doszła ostra chrypka itd. Ogólnie przepłakałam więc połowę niedzieli.
|
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Agolku - Nie przejmuj się takimi grzeszkami ^^ miłego spotkania
Manguś - Ale my dziś mamy sobotę
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1023 |
|
Zadomowienie
|
Ech ,wszystko co dobre się kończy
![]() Przyszłam pod gim,spotkałam ludzi,okazało się,że wychowawczyni przybyć nie może więc przełożyła meeting na przyszłą sobotę ,mimo tego poszliśmy do domu jednej z koleżanek. Tam pogadaliśmy,pośmialiśmy się z naszych perypetii (szczególnie ze złośliwych ;P akcji kumpli z nauczycielami W następnym tygodniu również pójdę mimo perspektywy sprawdzianów z matmy itd. ![]() Tak czy siak,znikam dalej się relaksować... |
|
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo Schism_ fajnie, że się przełamałaś
Ja z moją klasą gim . spotkałam się tylko jeden raz, potem jakoś nie było kiedy. A kiedy przyjaciółki (pseudo...) zaczęły mieć do mnie pretensje o to, że nie mam dla nich czasu przez treningi, postanowiłam machnąć na to ręką. Bez przesady!! ![]() A dziś miałam zawody i cały czas się bałam, że spotkam tam starego trenera (zmieniłam dwa tygodnie temu)i będzie niezręcznie, ale nie było go tam . Teraz żałuję, bo, mówiąc nieskromnie, dobrze mi poszło ![]() Swoją drogą, kiedy poszłam mu podziękować za współpracę, zachował się okropnie! Dałam mu (z kolega) dwa wina i taki super kufel z napisem DZIĘKUJEMY wygrawerowanym, a on nawet nie otworzył!! Echhh... Mango postaraj się skupić na czymś przyjemnym, nie myśl o takich rzeczach...
|
|
#1025 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
cześć Wam kobity
![]() Cytat:
![]() oby wrócił dobry humor ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że dobrze się bawisz kochana ![]() Cytat:
CO do bluzki - zamiast się dziwić zacznij się cieszyć, a za każdym razem gdy będziesz planowała redukcję (niepotrzebnie ) - idź do sklepu, żeby przekonać się, że dziewczynie z "s" redukcja totalnie niepotrzebna ![]() a w jakim sklepie bluzeczka? Jak kupisz wrzuć zdjęcie ![]() no, a w kwestii TZ - przestań się na niego złościć, faceci zawsze zapominają o tym, żeby w porę uprzedzać zgadzam się z agolkiem - chłopak się stara ![]() Cytat:
ważne, że był pyszny, a wieczór ze znajomymi udany ![]() Cytat:
to się nazywa przyjemności i tyle ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
cieszę się, że przełamałaś pewne bariery (zresztą przełamujesz je ekspresowo,brawo ) i że się dobrze bawiłaś ![]() ja dla odmiany dziś na spotkanie klasowe nie poszłam, nie byłam w nastroju nadającym się na widok publiczny ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do trenera cóż...są ludzie i taborety^^ a czemu zrezygnowałaś z jego "usług"? ![]() Ech, remont praktycznie zakończony, podłoga ułożona i mogę relaksować się w zupełnie innym, spokojnym i lśniącym czystością pokoju... Cisza i spokój to czego mi teraz najbardziej trzeba Chyba się trochę ostatnio izoluję od ludzi, ale mam nadzieje, że niedługo mi przejdzie i znowu będę chciała częściej wśród nich przebywać...![]() Ciekawam czy ten orkan, Emma, rzeczywiście przylezie do nas w nocy... Nawet jeśli to mam nadzieję, że nie będzie aż tak silny no i że jutro już nie będzie po nim śladu bo chcę wybrać się na zakupy, a przy wielgachnej wichurze wychodzenie raczej niewskazane niestety... ![]() Jak u Was w ogóle teraz? Faktycznie tak strasznie wieje? Bo u mnie póki co nie dzieje się nic nadzwyczajnego... ![]() No nic, ściskam Was wszystkie i życzę kolorowych snów! ![]() Cichutko tu dzisiaj strasznie... Buuuuzi
|
|
#1026 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wszystkie wizazanki weekenduja A TZ wlasnie zroil 2 pizze! zabije go kiedys.. Zawsze mi zostawia same koncowki bo ja najbardziej lubie takie spalone ale to tyle wegli na noc.. Przed chwila zrobilsmy sobie maseczki! I nawet TZ dal sobie polozyc czekoladowa oboje jak muziny bylismy!![]() ale sie usmialam z niego. ale ciesze sie,ze sie mamy taki wieczor bo w tygodniu mielsmy tyle stresow i nieprzyjemnie bylo. Teraz napiecie schodzi. Siedzimy na dywanie i ogladamy ,,100 most annoying pop moments'' swietny. Podjadamy pizze i pijemy pifko ![]() rano na silownie i basen. Zrzucic to wszystko ![]() dobranoc aniolki
|
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
Agolku - Zazdroszczę takich super wieczorków z TŻ-tem
![]() POstaram się nie gniewać na mojego ![]() Jabłuszko - Bluzeczka w takim niewielkim sklepie z ciuchami,dzisiaj chyba obłaziłam większość na osiedlu ^^ ![]() Ja jeszcze chwilę wizażuję i zmykam. Jakby co mówię już dobranoc
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
No ! Wkońcu ktoś przerwał tą cisze panującą na plotkowym
![]() Jabłuszko i jak? jesteś zadowolona z efektu końcowego ? Co do wiatru, to u mnie strasznie wieje Normalnie masakra... aż się boję co to będzie w nocy ![]() Agolku cieszę się, że miałaś udany wieczór, no a co do pizzy to zjedz jej choć troszke, wkońcu Twoj TŻ robił, trzeba to docenić ![]() I w sumie po sobocie Jutro niedziela, a potem znów szkolny, ciężki, pesymistyczny i beznadziejny tydzień... masakra
|
|
#1029 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a tak w ogóle to sto lat Aguś wszystkiego najlepszego, dużo uśmiechu, miłości i samych sukcesów no baaaa nie ma jak imprezka w dobrze znanym gronie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
są ludzie i ludziska ![]() Cytat:
jak wiosna przyjdzie na dobre to na pewno Ci się odechce izolowania ![]() Cytat:
w dzień był spokój względny, jakieś może ze 2 burze przeszły, ale teraz masakra po prostu znowu nie będę spała Cytat:
![]() Cytat:
![]() przez większość dnia próbowałam się zebrać w sobie, ale ciężko mi było, przez to ciśnienie niskie i przez wczorajsze imprezowanie ![]() ale jak się już zebrałam to zabrałam sie za naukę i normalnie całe dzisiejszy plan, który sobie narzuciłam wykonałam ![]() muszę się streszczać z tą nauką skoro chcę zamknąć sesję w przyszłym tygodniu ![]() dobranoc Kochane (oby Wam mniej wiało niż mi )
|
|||||||||
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() A co tu taka cisza ?? ![]() Agness sto lat, sto laaat ! ![]() ![]() Ewuś ![]() ![]() A ja zjem jakieś śniadanie, wypije kawe i jade do Babci na obiad, a gdy wróce biorę się za jakąś naukę, żeby jutro mieć mniej, bo wtorek zapowiada się mega męczący i stresujący ![]() Udanej niedzieli Aniołki
|
|
#1031 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Agness sto lat!!!! Zdrowia, slonka,usmiechu na buzce i niezapomnianych chwil z TZ ![]() ![]() a Agolek sie wlasnie obudzil,popija zielona herbatke i bedzie sie zbieral z TZ na silownie i basen lada chwila. Na dworze piekne slonce! ![]() milego dnia kochane, mam nadzieje,ze juz tak nie wieje...
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
Agness Słoneczko
, wszystkiego wszystkiego najlepszego kochana! Spełnienia najskrytszych marzeń... |
|
|
|
#1033 | ||||||
|
Zadomowienie
|
bonjour słonka
![]() Agness - z okazji urodzinek życzę Ci wszystkiego co najlepsze; przede wszystkim szczęścia, zdrówka i żebyś zawsze miała przy sobie osoby, na których Ci zależy Mimo, że nie znam Cię osobiście mam wrażenie, że jesteś baaardzo ciepłą, pogodną i kochaną osóbką - taką też pozostań ![]() No i udanego TŻowania dzisiaj i zawsze Sto lat kochana ![]() ![]() Cytat:
uwielbiam czytać o tych Waszych wieczorach ![]() bardzo szkoda, że nie zrobiłam zdjęć tuż przed remontem, miałabym uwidocznioną metamorfozę ![]() załączę fotki mojego pokoiku jak tylko będę miała z powrotem aparat (pożyczyłam koleżance )Cytat:
Cytat:
ale po szkolnych dniach znów przyjdzie weekend więc nie jest tak źle ![]() A już za 3 tygodnie święta ![]() Cytat:
po prostu potrzebuję już słońca...tylko ta wiosna coś się nie spieszy... ![]() Cytat:
![]() a kiedy to ostatnie zaliczenie? ![]() Cytat:
![]() kurcze, pochodziłabym sobie na basen tak swoją drogą... Muszę namówić którąś z koleżanek i jazzzda ![]() Dziś obudziło mnie słońce więc się ucieszyłam, że wiatr przegonił chmurzyska. Ale nic z tego - pogoda zmienna, teraz znów szaro i pochmurno. Ech. Pocieszające, że nawet zima (która ma pojawić się koło środy), zniknie już 8 marca. Tak przynajmniej mówią synoptycy. A później już wiosna, oby ![]() Niedziela jak niedziela - dzień, którego nie lubię bo tuż za nią poniedziałek i cała uczelniana polka-galopka. Ale staram się o tym nie myśleć Zjadłam śniadanko, poćwiczyłam, powizażuję trochę i jadę na zakupy - może coś ciekawego znajdę ![]() Miłego dnia dziewuszki ![]()
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystkiego najAleż wczoraj okropnie wiało klęski żywiołowe to teraz będzie u nas chyba codzienność ze względu na ocieplenie klimatu poza tym od rana u mnie awantura,właśnie dowiedziałam się od taty,że najlepiej byłoby gdybym sie w ogóle nie urodziła i że jestem ****,*****,**** itd itp,cóż jak zwykle miła niedziele,w rodzinnej,pełnej ciepła i miłości atmosferze .Moja babcia ma dzisiaj urodziny [81 o_0] wiec później sobie trochę odpocznę psychicznie .
|
|
#1035 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie Kochane
![]() Dziś wstalam chyba w lepszym nastroju niz wczoraj i oby takowy juz pozostal... Muszę się troche pouczyc, nie chce mi sie wogole, ale trzeba wkoncu indeks zdac! ![]() Wogole to ciesze sie niesamowicie, bo moja najlepsza kolezanka wrocila wczoraj, a przez moje i jej wojaże nie widzialysmy sie... poltora roku Tzn. w miedzyczasie byly chyba ze 3 male spotkanka, no ale to tak w biegu i wogole. a teraz bedziemy mialy jakies 4 miesiące dla siebie
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję kochane za życzenia
|
|
|
#1037 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mam nadzieję zę w czwartek wykładowca ma dopiero wrócić z Londynu (dlatego wcześniej nie mogłam u niego zdawać) i w związku z tym że w środę i czwartek będzie na uczelni liczymy że w czwartek zgodzi się nas przepytać ![]() Cytat:
nie myśl o poniedziałku, jeszcze cały dzień wolny ![]() Cytat:
![]() mam nadzieję że urodziny babci będą udane mój dziadek też już ma 80 )Gujanka, owocnej nauki sokoro mamy razem indeksy zdać to musimy się brać za robotę super że koleżanka wróciła, pewnie nie będziecie mogły sie nagadać ![]() U mnie oczywiście wichura chciała okna wyrwać czyli do jakiejś 3 nad ranem nie było mowy o spaniu... ale jak już zasnęłam to spałam do 11 ^^ musiałam odespać wczorajszy dzień żeby mieć siłę na dzisiejszą naukę Pogoda jest straszna, więc chyba nie wybiorę się nigdzie dziś... Może rodzinka do mnie wpadnie jeśli będzie im się chciało ruszyć z domu ![]() miłej niedzieli Słonka |
|||||
|
|
|
#1038 |
|
Zakorzenienie
|
LoLciu - Widzę,że Twoja babcia ma urodziny wtedy kiedy ja
![]() Współczuję awantury
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś spełnienia marzeń przede wszystkim i więcej dystansu do siebie
Od wczoraj nie miałam światła i prądu w połowie mieszkania Na szczęście w tej gorszej połowie - znaczy kuchenka, TV, komputer, korytarz. Piec działał, więc ciepła woda była lodówka też chodziła, więc wieśniaki przetrwały Co ciekawe wszyscy mieli prąd i światło oprócz mnie i mojego mieszkania Na szczęście klęska już zażegnanaOj Gujanko biedaku ja już dawno indeks odebrałam i nawet o dziwo średnią powyżej 4,0 mogę się pochwalić Miłej niedzieli Ale pogoda... taka całkiem do d***
|
|
|
|
#1040 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja tez nie lubie za radzo niedzieli, nibywolny caly dzien ale jakos widmo poniedzialku go psuje... ide sie teraz walnac na sofke i powizazowac. Cytat:
![]() Cytat:
![]() milego dnia
|
|
#1041 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() miłego babciowania ![]() Cytat:
teraz możecie nadrabiać wszelkie zaległości :PCytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Swoją drogą faktycznie dziwne - może coś przeskrobałaś ostatnio i brak prądu miał być karą od losu? ![]() ![]() gratuluję średniej :
|
|
#1042 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nawet czasu nie miałam na zwykłą siostrzaną rozmowe Prądu zabrakło - znaczy TV i kompa nie było i wreście się czas na pogaduchy znalazł![]() Dziękuje |
|
|
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
Agness, wszystkiego najlepszego Kochana!!!!
![]() ![]() ![]() Już mi się humor poprawił W ogóle znowu nowe wydarzenia wiadomo z czym związane... No i napisał do mnie ten chłopak, do którego z miłością się "spóźniłam". Ale niezupełnie w takiej sprawie jaka mnie interesuje... Ale może troszkę przekonam go do siebie...
|
|
|
|
#1044 |
|
Wtajemniczenie
|
Agness, wszystkiego najlepszego!!!!
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
jabłuszko - szybkie tłumaczenie
mój najlepszy przyjaciel, bardzo bliska mojemu sercu osoba dopiero od 7 lat jest w PL wcześniej był w Grecji parenaście dobrych lat i on musi odżyć bo się tam wychował, a tutaj to prawie co miesiąc jest smutny. Grecja go ciągnie spowrotem. I chce wyjechać. A ja nie chcę, żeby on jechał z jednej strony, a z drugiej wiem, że jak pojedzie to "odżyje"Ewusia - Eh cały czas mi smutno, ale już lepiej. Wczorajsza impreza pomogła tzn. impreza jak impreza moi kochani "ochraniacze". Cudowni ludzie Agness - i ja się przyłączam do życzeń
|
#1046 |
|
Zadomowienie
|
Agness- Wszystkiego naj !
)U mnie niedziela całkiem udana. Wieje słabiej niż w nocy,którą średniawo przespałam,ale nevermind ![]() Czuję zbliżającą się wielkimi krokami wiosnę ![]() Dla zwieńczenia dzieła ,wybrałam się z koleżanką na Step Up 2 . Pierw czekałam na spóźnialska 20minut popijając Tiger Latte w Coffee Heaven ,gdy przybyła poszłyśmy na salę. Wśród widowni przeważały nastolatki w wieku gimnazjalnym i pseudo-skejci czy jak to się pisze Wracając do samego filmu, powiem krótko-doskonale odpręża i poprawia humor ![]() Świetne ujęcia, niebanalne zwroty akcji/dialogi, układy choreograficzne i muzyka, po prostu cudo *____* W scenie kulminacyjnej,aż wbiło mnie w fotel i poczułam nieodpartą chęć potańczenia sobie )co sobie zaczynam uświadamiać od niedawna...Gra aktorska również na plus. I nie tylko ze względu na Roberta Hoffmana ![]() Chwilami odrobinka pozytywnego patosu (tolerancja,solidarność itp),wątek miłosny nie rzucał się za nadto w oczy,co również jest pozytywem. Jednym słowem polecam ![]() ![]() ![]() Po takim czymś nawet z uśmiechem na ustach udam się jutro po 7 do LO, zlokalizowanego 300m od centrum kinowego
|
|
|
|
#1048 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do chłopaka - o ile nie napisał do Ciebie tekstu w stylu: "podoba mi się Twoja koleżanka, co mogę zrobić, żeby się do mnie przekonała" - atakuj ![]() Cytat:
I chyba nie należy się martwić i lepiej stosować się tu do zasady "carpe diem" póki przyjaciel jest w PL... ![]() Poza tym jestem zdania, że prawdziwa przyjaźń utrzyma się mimo wszelkich przeciwieństw losu i odległości ![]() oby Twoje przeczucia się sprawdziły ![]() Cytat:
Tak jeszcze a propos gdyńskiego kinowego kawowania to polecam gorąco cappucino w Cavablance na górze ![]() Cytat:
![]() a taniec ja też kocham, żałuję, że kiedy byłam mała nie zaczęłam trenować nowoczesnego... ![]() Dostałam dziś jakiegoś zastrzyku pozytywnej energii i zaczęłam kombinować nad urozmaiceniem swoich treningów W efekcie obok aerobów wprowadzam HIIT i siłowy, oczywiście każdy innego dnia ![]() Postanowiłam też, że niedziela będzie od przyszłego tygodnia dniem regeneracji ![]() Co więcej wyciągnęłam skakankę i zdałam sobie sprawę, że skakanie to straszna przyjemność w związku z tym co jakiś czas będę sobie skakać ![]() No i jeszcze a6w, jutro zaczynam ![]() To tyle w kwestii mojego fitnessowania się Poza tym kupiłam sobie (przecena, ach przecena) czarne Reeboki śliczne, żeby nie męczyć nóżek obcasami ciągle a w związku ze sportowymi butami gdy tylko będzie ładna pogoda zamierzam wracać od kolejki do domu piechotą co daje półgodzinny intensywny spacer ![]() Dobra, kończę mój przydługi wywód ach, wszystko wskazuje na to, że mam dobry humor - huraaaa ![]() Buzi
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale napisał, że irytuje go to, że jego kolega z którym piszę, ciągle o nim mówi. Chyba, że to tylko taki pretekst![]() Zazdroszczę Ci tej motywacji do ćwiczeń Ja nie ćwiczyłam od 4 miesięcy wcale..Dobrze, że humor dopisuje |
|
|
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ale tu cisza !
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:11.

Nie jestem w stanie i tak chyba nic napisać... Jestem bardzo zdołowana, nie wiem czym... 

Ja z moją klasą gim . spotkałam się tylko jeden raz, potem jakoś nie było kiedy. A kiedy przyjaciółki (pseudo...) zaczęły mieć do mnie pretensje o to, że nie mam dla nich czasu przez treningi, postanowiłam machnąć na to ręką. Bez przesady!! 

Mam nadzieję, że dobrze się bawisz kochana
) - idź do sklepu, żeby przekonać się, że dziewczynie z "s" redukcja totalnie niepotrzebna 

, wszystkiego wszystkiego najlepszego kochana! Spełnienia najskrytszych marzeń...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
,gdy przybyła poszłyśmy na salę. Wśród widowni przeważały nastolatki w wieku gimnazjalnym i pseudo-skejci czy jak to się pisze