Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-25, 13:14   #1021
noname12345TPa
Gość

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cześć skarby
U mnie wszystko w najlepszym porządku, jutro farbuję włosy bo idzie wielka reforma werki - wątek można znaleść w podpisie. Pokażę wam jeszcze jedno - moją pełną historię tu jest link - http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2285 - to wszystko przeżyłam ja.
Stary 2008-08-25, 13:48   #1022
Baby14
Zakorzenienie

Dzien dobry
nawet w doobrym humorku jestem dostałam od Tzeta [od teraz bede go tak nazywac...Boze jak to brzmi] takiego ślicznego misia Najpier wysłał mi na NK a potem dostałam identycnzego tylko ze pluszowego. Wczoraj byl u niego jwego kuzyn i mi go przywiozl ajj kochany

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Dziewczyny,co do tej przyjaciółki,to ja chyba nawet nie chcę się pogodzić... po tym co zrobiła,myślę,że nie jest tego warta.. przynajmniej na razie...

Miłego dnia.
Aga nic na siłe jak pisze agolek. Odczekaj,przemilcz i sproboj nie myslec/ Ta dziewczyna nie ejst tego warta

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
Witajcie

U mnie nadal bardzo towarzysko mija czas, acz pora z tym skończyć i niestety trzeba się brać za "ważne" sprawy

Wydarzyło się parę dziwnych rzeczy niedawno i jak już myślałam, że nic nie jest w stanie mnie zdziwić, tak życie nauczyło mnie teraz, że jeszcze niejeden człowiek będzie potrafił zachować się tak bezczelnie, że zwali mnie z nóg. Ale nic, twarda jestem

Buziaki
zycie towarzyskie mowisz?;> Czemu chcesz je porzucic?

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
slonce,nic na sile...ja bym radzila przeczekac az emocje opadna troche i bedziesz mogla na to spojrzec bardziej obiektywnie..

hej dziewczyny,

wrocilam wczoraj,chora na maxa,rano poszlam do pracy dzis ale wlasnie wrocilam bo sie zwolnilam z reszty dnia,paskudnie sie czuje...poscialilam sobie na dole przed TV,popijam rosolek Goracy Kubek i tak zamierzam spedzic dzisiejszy dzien...mam nadzieje,ze sie zdrzemne troche i bedzie lepiej potem..

milego dnia dziewczyny
OOjj biedactwo mam nadzieje ze chorobsko przejdzie

Milego dnia
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 15:29   #1023
yerba
Raczkowanie

Baby14, muszę nieco przystopować z imprezami no i dokończyć magisterkę
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-25, 19:12   #1024
matryca3
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak Pokaż wiadomość
Cześć skarby
U mnie wszystko w najlepszym porządku, jutro farbuję włosy bo idzie wielka reforma werki - wątek można znaleść w podpisie. Pokażę wam jeszcze jedno - moją pełną historię tu jest link - http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2285 - to wszystko przeżyłam ja.
jestem pod wrazeniem ile przezyłas...jaka ty musisz byc silna...a ja narzekam ze mm problemy....
Stary 2008-08-25, 19:35   #1025
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Cześć skarby
Weroniko, ciezko cos sensownego powiedziec po przeczytaniu Twojej historii..Podziwiam Cie za sile i odwage.

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
OOjj biedactwo mam nadzieje ze chorobsko przejdzie

Milego dnia
niestety jest coraz gorzej..nie moge mowic,kreci mi sie w glowie,z nosa leci i ogolnie katastrofa.. jutro nie ide do pracy..nie powiem,ze mi to po drodze bo powinnam isc ale za niecale 4 tyg slub i nie moge sobie pozwolic na chorobe..

milego wieczorka laleczki
Stary 2008-08-25, 19:50   #1026
noname12345TPa
Gość

Wiem, wiele ludzi mi to mówi, duży kamień mi z serca spadł gdy to wszystko opowiedziałam. Boli mnie to mocno aż po dziś dzień - bo to niekończąca się historia. ED mam dalej, ale próbuję z nim walczyć. Teraz wszystko opowiem mojej doktor i ona może mnie wreszcie pomoże i ustawi tak leki, by mi całkowicie pomóc.
Ja też ostatnio chorowałam - z powodu klimy w OI. Dlatego pozdrawiam cię i trzymam kciuki by było lepiej na ślubie.
Stary 2008-08-25, 23:48   #1027
matryca3
Zadomowienie

AGOLKU...wskakuj do lózczka z herbatkaciepla z cytrynka i sie kuruj
na pwno bedzie dobrze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-26, 04:36   #1028
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Witajcie Kochane

wróciłam niecałe 2 godziny temu było fantastycznie

poczytam co u Was jak się wyśpię

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 07:19   #1029
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez matryca3 Pokaż wiadomość
AGOLKU...wskakuj do lózczka z herbatkaciepla z cytrynka i sie kuruj
na pwno bedzie dobrze
no wlanie tak uczynilam...niestety poki co-bez zmian..

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Witajcie Kochane

wróciłam niecałe 2 godziny temu było fantastycznie

poczytam co u Was jak się wyśpię

Ewcia! Mordko Ty moja super,ze juz jestes!odpocznij i pisz potem koniecznie co i jak.Napewno bylo szalowo

dzien dobry wszystkim,

nie ide do pracy dzis...zle sie czuje..boli mnie glowa,uszy,gardlo i wogole ledwo mowie..dobrze,ze nie mam termometru w domu bo bym sie jescze gorzej czula jakbym wiedziala ile mam goraczki..

tak wiec w razie co to jestem dzis w domu jakby mnie ktos chcial odwiedzic..
pojade tylko potem do sklepu po jakies piguly a jak jutro nie bedzie lepiej to pojde do lekarza choc i tak wiem,ze powie zeby brac Paracetamolnormal nie w tym kraju zeby antybiotyk dostac to juz trzeba byc jedna noga na tamtym swiecie chyba...

milego dziewczynki
Stary 2008-08-26, 08:05   #1030
noname12345TPa
Gość

- dla poprawy agolku, wypij sobie mleczka z miodem i czosnkiem, weź aspirynę - będzie lepiej. Albo wyślij kogoś po Fervexa - szybko usuwa choróbsko.
Ewusiu - opowiadaj co się działo.
Stary 2008-08-26, 08:54   #1031
yerba
Raczkowanie

Agolku, antybiotyk to złooooooo! Chociaż rozumiem, że chciałabyś żeby coś CIę od ręki postawiło na nogi....
Coś na obniżenie gorączki sobie weź, typu Coldrex Maxgrip itd. (tylko to jest z kofeiną i trudno się po tym śpi, więc to raczej jak byś planowała jednak iść do pracy jutro czy coś, to tak postawi na nogi.) A najlepiej jednak aspirynę i podejrzewam że z 3 dni w domu powinnaś się pokurować.

Trzymaj się!!

A ja właśnie wstałam, troszkę za późno, bo plan dnia mam dziś dość napięty

Buziaki dla wszystkich
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 10:53   #1032
noname12345TPa
Gość

Tak, yerba dobrze radzi - jaki Gripex, Fervex, czy Aspiryna i wyleguj się w łózku - noś ciepłe skarpetki, a podomu to w szlafroku chodź. Żadnych antybiotyków, one brzuch rozwalają.
Antybiotyki to złooooooo!
Stary 2008-08-26, 11:18   #1033
Baby14
Zakorzenienie

Ale cichooo

dzien dobry

Ale miałam humor dzis...z babcia sie poklucilam , brat nazwał mnie nie powiem "kim" , przyjaciolka jest okropna ostatnio , chlopak z Nk brak slow...[ ale na jednym dupku swiat sie nie konczy], mama tez jak osa, w dodatku okazało sie ze mam isc ksiedza pozegnac i nie mam bialeej bluzki i jeszcze nie umiem przemowienia...

Ale w sumie zawsze moglo byc gorzej i wogole...;-)
Wiem ze bedzie lepiej.

agolku : widze ze chorobsko nie daje za wygrana Ale nie poddawaj sie tak łatwo ! SIlna kobieta z Ciebie

ewusia_marchew
: poczytaj i napisz wiecej

Milego i udanego dnia
Stary 2008-08-26, 13:08   #1034
noname12345TPa
Gość

Cześć Baby i - to dla ciebie by było lepiej.
Stary 2008-08-26, 14:10   #1035
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Baby i - to dla ciebie by było lepiej.

Dziekuje Jest lepiej ,bo przyszla mi prostownica i zdecydowanie humor poprawila

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-26, 14:12   #1036
noname12345TPa
Gość

To dobrze
Stary 2008-08-26, 14:17   #1037
Tarantulek
Rozeznanie

Joł ziomki

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 14:24   #1038
Baby14
Zakorzenienie

joł Mercy ;D
Coz za humorek ^^

ale jestescie ze nic nie piszecie ;/ <foch> ^^
Stary 2008-08-26, 14:25   #1039
noname12345TPa
Gość

Mercy - co słychać skarbie
Stary 2008-08-26, 15:52   #1040
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Agolku, antybiotyk to złooooooo! Chociaż rozumiem, że chciałabyś żeby coś CIę od ręki postawiło na nogi....
Coś na obniżenie gorączki sobie weź, typu Coldrex Maxgrip itd. (tylko to jest z kofeiną i trudno się po tym śpi, więc to raczej jak byś planowała jednak iść do pracy jutro czy coś, to tak postawi na nogi.) A najlepiej jednak aspirynę i podejrzewam że z 3 dni w domu powinnaś się pokurować.
A ja właśnie wstałam, troszkę za późno, bo plan dnia mam dziś dość napięty

Buziaki dla wszystkich
no dziekuje wam za mile slowaod razu mi sie poprawilo
caly dzien w lozku spedzilam jesli nie liczyc wyjscia na chiwle do sklepu bo aspiryna mi sie skonczyla. Mam juz dosc lezenia,bola mnie plecy,nogi i ****

robie dzis dla TZ niespodzianke,meksykanski e quesadillas z papryka,kurczakiem i serem zoltym.Mam nadzieje,ze wyjdzie bo nigdy wczesniej nie robilam..do tego salsa i guacamole i gotowane kolby kukurydzy(ta kukurydza to w razie jak mi te placki nie wyjda zeby cokolwiek do zjedzenia bylo)

milego popoludnia robaczki
Stary 2008-08-26, 16:27   #1041
noname12345TPa
Gość

Brzmi apetycznie agolku
Stary 2008-08-26, 17:11   #1042
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Ewcia! Mordko Ty moja super,ze juz jestes!odpocznij i pisz potem koniecznie co i jak.Napewno bylo szalowo

Cytat:

nie ide do pracy dzis...zle sie czuje..boli mnie glowa,uszy,gardlo i wogole ledwo mowie..dobrze,ze nie mam termometru w domu bo bym sie jescze gorzej czula jakbym wiedziala ile mam goraczki..

pojade tylko potem do sklepu po jakies piguly a jak jutro nie bedzie lepiej to pojde do lekarza choc i tak wiem,ze powie zeby brac Paracetamolnormal nie w tym kraju zeby antybiotyk dostac to juz trzeba byc jedna noga na tamtym swiecie chyba...

milego dziewczynki
zdrowiej Kochana jak najszybciej

Cytat:

Cytat:

Ale miałam humor dzis...z babcia sie poklucilam , brat nazwał mnie nie powiem "kim" , przyjaciolka jest okropna ostatnio , chlopak z Nk brak slow...[ ale na jednym dupku swiat sie nie konczy], mama tez jak osa, w dodatku okazało sie ze mam isc ksiedza pozegnac i nie mam bialeej bluzki i jeszcze nie umiem przemowienia...

Ale w sumie zawsze moglo byc gorzej i wogole...;-)
Wiem ze bedzie lepiej.
będzie, jutro będzie nowy, fajny dzień

Cytat:

robie dzis dla TZ niespodzianke,meksykanski e quesadillas z papryka,kurczakiem i serem zoltym.Mam nadzieje,ze wyjdzie bo nigdy wczesniej nie robilam..do tego salsa i guacamole i gotowane kolby kukurydzy(ta kukurydza to w razie jak mi te placki nie wyjda zeby cokolwiek do zjedzenia bylo)
TŻ kochany jak zawsze

wyspałam się, pokazałam fotki rodzince, i nagle już 18
poczytałam co u Was wiece jestem w temacie, ale starych wątków nie ma co komentować już cieszę się w każdym razie że się odzywacie, nawet niektóre córy marnotrawne co jakiś czas oby częściej

Jak już wspomniałam wakacji supernackie pogoda oczywiście wymarzona (no może jednak trochę za ciepło, ok 40 stopni codziennie a w nocy prawie 30 ). Turcy bardzo mili, aż za mili czasami ale ogólnie fajny naród, bezproblemowy można było spokojnie kąpać się nocą w morzu (które miało ok 27 stopni ), chodzić po ulicach z piwkiem w ręce a policja tylko sie uśmiechała Siostra oczywiście byłą podrywana notorycznie, ja nie bo przezornie trzymałam sie TŻ-a chociaż jak poszłam sobie kupić kukurydzę sama to dostałam różę od przypadkowego pana policjanta
Hotelik mieliśmy fajny, dobre jedzonko, ogólnie nie było co narzekać, zwłaszcza ze w samym centrum no i morze po drugiej stronie ulic byliśmy na dwóch wycieczkach: na raftingu (spływ pontonami górską rzeką) i na jeep safari - przejażdżka jeepami po okolicznych górach na oby było fantastycznie poza tym na jeden dzień wypożyczyliśmy jeepa i sami sobie jeździliśmy, była niezła frajda
no a poza tym tydzień z TŻ-em czysta przyjemność, zero stresów, kłótni, czegokolwiek w tym stylu, spokój i sielanka od razu polubiłam mieszkanie z nim

ogólnie polecam Turcję, nie jest bardzo droga a bardzo fajna zwłaszcza Alanya gdzie byłam, w sam raz dla młodych - życie nocne itp

strasznie trudno wrócić do szarej rzeczywistości... i jeszcze egzamin na 2 tygodnie już

idę , bo TZ niedługo przychodzi po zdjęcia

miłego wieczorku

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 17:44   #1043
orzeszek01
Zakorzenienie

Cytat:

poczytałam co u Was wiece jestem w temacie, ale starych wątków nie ma co komentować już cieszę się w każdym razie że się odzywacie, nawet niektóre córy marnotrawne co jakiś czas oby częściej

Jak już wspomniałam wakacji supernackie pogoda oczywiście wymarzona (no może jednak trochę za ciepło, ok 40 stopni codziennie a w nocy prawie 30 ). Turcy bardzo mili, aż za mili czasami ale ogólnie fajny naród, bezproblemowy można było spokojnie kąpać się nocą w morzu (które miało ok 27 stopni ), chodzić po ulicach z piwkiem w ręce a policja tylko sie uśmiechała Siostra oczywiście byłą podrywana notorycznie, ja nie bo przezornie trzymałam sie TŻ-a chociaż jak poszłam sobie kupić kukurydzę sama to dostałam różę od przypadkowego pana policjanta
Hotelik mieliśmy fajny, dobre jedzonko, ogólnie nie było co narzekać, zwłaszcza ze w samym centrum no i morze po drugiej stronie ulic byliśmy na dwóch wycieczkach: na raftingu (spływ pontonami górską rzeką) i na jeep safari - przejażdżka jeepami po okolicznych górach na oby było fantastycznie poza tym na jeden dzień wypożyczyliśmy jeepa i sami sobie jeździliśmy, była niezła frajda
no a poza tym tydzień z TŻ-em czysta przyjemność, zero stresów, kłótni, czegokolwiek w tym stylu, spokój i sielanka od razu polubiłam mieszkanie z nim

ogólnie polecam Turcję, nie jest bardzo droga a bardzo fajna zwłaszcza Alanya gdzie byłam, w sam raz dla młodych - życie nocne itp

strasznie trudno wrócić do szarej rzeczywistości... i jeszcze egzamin na 2 tygodnie już

miłego wieczorku
a czy i my załapiemy sie na jakies fotencje ?
Super ze wypoczynek sie udał,nabrałas energii i teraz zapewne az sie palisz do nauki
A tak z ciekawości,skoro piszesz ze pobyt w Turcji nie jest drogi , to ile zapłaciliscie za te wakacje?

A u mnie nuda...
kazdy dzien jak co dzien..rano wstaje,cwicze,jem sniadanie,wizazuje lub cos czytam,cwicze,2sniadanie, cos tam robie,obiad cos tam robie,cwicze i tak schodzi..
a teraz sobie zafarbowałam włosy sama
bo nie było nikogo w poblizu..mam nadzieje ze wyjdą
jutro chyba ide do dentysty a w czwartek na spotkanie z ojcem
w przyszłym tyg juz wrzesien wiec trzeba bedzie do krk jechac i złozyc podanie o akademik
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 18:40   #1044
noname12345TPa
Gość

Cytat:

miłego wieczorku
Rany - jaki przyjemy urlopik, zazdroszczę, chętnie bym na taki pojechała. A i kciuki na egzamin i fotki mile widziane
Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
a czy i my załapiemy sie na jakies fotencje ?
Super ze wypoczynek sie udał,nabrałas energii i teraz zapewne az sie palisz do nauki
A tak z ciekawości,skoro piszesz ze pobyt w Turcji nie jest drogi , to ile zapłaciliscie za te wakacje?

A u mnie nuda...
kazdy dzien jak co dzien..rano wstaje,cwicze,jem sniadanie,wizazuje lub cos czytam,cwicze,2sniadanie, cos tam robie,obiad cos tam robie,cwicze i tak schodzi..
w przyszłym tyg juz wrzesien wiec trzeba bedzie do krk jechac i złozyc podanie o akademik
Wyjdą, wyjdą, u mnie też nudą wieje. 4 do lekarza, a 1 października do wawy na Studia. A i też się farbuję, ale jutro. Powodzenia na spotkaniu z tatą A i do dentysty też muszę się wybrać, bo zęby muszę wybielić.
U mnie nuda, oglądam zbiory, szykuję się do metamorfozy. Oglądałam już poraz setny filmik. Ale tylko nie cały miesiąc i pani student. 25 mam urodziny, a 1 widzę się z kumpelą, do krakowa wyjeżdża na studia.
Stary 2008-08-26, 18:45   #1045
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

hej hej
ostatnio tak jakos wyszlo,ze rzadko sie udzielam,ale codziennie czytam ploty

Agolku zdrowka zycze

Ewusia supcio urlopik liczymy na fotki

u mnie tez tak lipnie...siedze w domu,tzn. najwyzej z mama po miescie jezdzilam cos zalatwiac,jutro moge jechac z mama do dziadkow,ale szczerze mowiac nie chce mi sie i moze zostane w domu dzis sie troche kiepsko czulam znowu po tym moim leku,od jutra zwiekszam dawke,wiec ciekawe,co to bedzie tez ide do lekarza w przyszlym tygodniu,no i do dentysty tez by sie wypadalo udac

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)
cel II - 62 kg (do kwietnia)
cel III - 60 kg (do lipca)
cel IV - 58 kg (do września)

88niezapominajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 19:19   #1046
noname12345TPa
Gość

Chyba tak wszystkie po kolei mamy - ja to samo mam Moniu.
Stary 2008-08-26, 19:34   #1047
orzeszek01
Zakorzenienie

to spotknie z ojcem wcale nie jest moja inicjatywą...wcale nie chce tego spotkania.

włosy wyszło wiec troche lepiej wyglądam
werka, wybielasz zęby? duz to kosztuje?
moze jutro pójde na solarium w koncu zaczne chodzic systematycznie..jestem blada jak sciana
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-26, 20:01   #1048
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć skarby
Cytat:
Weroniko, ciezko cos sensownego powiedziec po przeczytaniu Twojej historii..Podziwiam Cie za sile i odwage.
Nic bardziej rozsądnego nie jestem w stanie powiedzieć Weroniko,mam nadzieję,że teraz Twoje życie będzie 'usłane różami'

Cytat:

A ja polecam CI agolku paracetamol w czopku! działa pioronująco no i wracaj nam do zdrówka tak żebyś na ślub była zdrowa jak ryba
Cytat:
przyszla mi prostownica i zdecydowanie humor poprawila
Jaka prostownica? ja jestem szczęśliwą posiadaczką tondeo

Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość
Joł ziomki

Cytat:

Brzmi niecodziennie pewnie wyszło idealnie

Cytat:

poczytałam co u Was wiece jestem w temacie, ale starych wątków nie ma co komentować już, cieszę się w każdym razie że się odzywacie, nawet niektóre córy marnotrawne co jakiś czas , oby częściej

Jak już wspomniałam wakacji supernackie pogoda oczywiście wymarzona (no może jednak trochę za ciepło, ok 40 stopni codziennie a w nocy prawie 30 ). Turcy bardzo mili, aż za mili czasami , ale ogólnie fajny naród, bezproblemowy można było spokojnie kąpać się nocą w morzu (które miało ok 27 stopni ), chodzić po ulicach z piwkiem w ręce a policja tylko sie uśmiechała Siostra oczywiście byłą podrywana notorycznie, ja nie bo przezornie trzymałam sie TŻ-a chociaż jak poszłam sobie kupić kukurydzę sama to dostałam różę od przypadkowego pana policjanta
Hotelik mieliśmy fajny, dobre jedzonko, ogólnie nie było co narzekać, zwłaszcza ze w samym centrum no i morze po drugiej stronie ulic , byliśmy na dwóch wycieczkach: na raftingu (spływ pontonami górską rzeką) i na jeep safari - przejażdżka jeepami po okolicznych górach , na oby było fantastycznie poza tym na jeden dzień wypożyczyliśmy jeepa i sami sobie jeździliśmy, była niezła frajda
no a poza tym tydzień z TŻ-em , czysta przyjemność, zero stresów, kłótni, czegokolwiek w tym stylu, spokój i sielanka , od razu polubiłam mieszkanie z nim

No to czekamy na fotki Ewciu

Cytat:
A u mnie nuda...
Orzeszku bo nam się zaćwiczysz a jak tam bita śmietana?

Cytat:
Napisane przez 88niezapominajka88 Pokaż wiadomość
no i do dentysty tez by sie wypadalo udac
Skąd ja to znam

Cytat:
moze jutro pójde na solarium w koncu zaczne chodzic systematycznie..jestem blada jak sciana
Ja takie chodzenie systematyczne obiecuje sobie od 5miesiecy i na tym sie konczy

U mnie nic nowego,dzisiaj dzień średnio na jeża,ostatnio mam jakiś zły humor i Tż-et się na mnie złości,jestem zła jak osa i nawet dotknąć się nie daje nie wiem od czego to zupełnie.
Później spotkanie z koleżanką,posiedziałyśmy trochę w barze przy soczku
No niedługo szkoła a zaraz na drugi dzień mam wizytę u ginekologa,w dodatku kobiety,mam nadzieję,że potraktuje mnie po ludzku

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 20:03   #1049
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
joł Mercy ;D
Coz za humorek ^^

ale jestescie ze nic nie piszecie ;/ <foch> ^^
hihihi

Cytat:
Mercy - co słychać skarbie
A u mnie w ogole sie nic ciekawego nie dzieje..nic a nic
Cytat:
no dziekuje wam za mile slowaod razu mi sie poprawilo
caly dzien w lozku spedzilam jesli nie liczyc wyjscia na chiwle do sklepu bo aspiryna mi sie skonczyla. Mam juz dosc lezenia,bola mnie plecy,nogi i ****

robaczkiAgolku wracaj do zdrowia bo wiesz nidługo wesele

Cytat:

miłego wieczorku
Super wakacje Ewuśfajnie ze jestes zadowolona..ale niestety pora wracać do rzeczywistosci..-znam ten bol...

Cytat:
Napisane przez 88niezapominajka88 Pokaż wiadomość
hej hej
ostatnio tak jakos wyszlo,ze rzadko sie udzielam,ale codziennie czytam ploty
u mnie tez tak lipnie...siedze w domu,tzn. najwyzej z mama po miescie jezdzilam cos zalatwiac,jutro moge jechac z mama do dziadkow,ale szczerze mowiac nie chce mi sie i moze zostane w domu dzis sie troche kiepsko czulam znowu po tym moim leku,od jutra zwiekszam dawke,wiec ciekawe,co to bedzie tez ide do lekarza w przyszlym tygodniu,no i do dentysty tez by sie wypadalo udac
kurcze mi tez by sie do dentysty przydało wybrać....

PS:Własnie czopek czopek do kuferka agolku i Ci przejdzie!

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-26, 20:36   #1050
Baby14
Zakorzenienie

Cytat:
no dziekuje wam za mile slowa:ood razu mi sie poprawilo :-p
caly dzien w lozku spedzilam jesli nie liczyc wyjscia na chiwle do sklepu bo aspiryna mi sie skonczyla. Mam juz dosc lezenia,bola mnie plecy,nogi i **** :cool:

robie dzis dla TZ niespodzianke,meksykanski e quesadillas z papryka,kurczakiem i serem zoltym.Mam nadzieje,ze wyjdzie bo nigdy wczesniej nie robilam..do tego salsa i guacamole i gotowane kolby kukurydzy(ta kukurydza to w razie jak mi te placki nie wyjda zeby cokolwiek do zjedzenia bylo:D)

Agolku co za smakołyki ;) smakowało Tzetowi? Mysle ze jednak chorobsko dzieki takiemu jedzonku odeszlo?:>

Cytat:
:cmok:

wyspałam się, pokazałam fotki rodzince, i nagle już 18 :eek:
poczytałam co u Was wiece jestem w temacie, ale starych wątków nie ma co komentować już ;) cieszę się w każdym razie że się odzywacie, nawet niektóre córy marnotrawne co jakiś czas ;) oby częściej ;)

Jak już wspomniałam wakacji supernackie :D pogoda oczywiście wymarzona (no może jednak trochę za ciepło, ok 40 stopni codziennie a w nocy prawie 30 :eek:). Turcy bardzo mili, aż za mili czasami :-p ale ogólnie fajny naród, bezproblemowy ;) można było spokojnie kąpać się nocą w morzu (które miało ok 27 stopni :-p), chodzić po ulicach z piwkiem w ręce a policja tylko sie uśmiechała ;) Siostra oczywiście byłą podrywana notorycznie, ja nie bo przezornie trzymałam sie TŻ-a chociaż jak poszłam sobie kupić kukurydzę sama to dostałam różę od przypadkowego pana policjanta :lol:
Hotelik mieliśmy fajny, dobre jedzonko, ogólnie nie było co narzekać, zwłaszcza ze w samym centrum no i morze po drugiej stronie ulic :D byliśmy na dwóch wycieczkach: na raftingu (spływ pontonami górską rzeką) i na jeep safari - przejażdżka jeepami po okolicznych górach :) na oby było fantastycznie :D poza tym na jeden dzień wypożyczyliśmy jeepa i sami sobie jeździliśmy, była niezła frajda :)
no a poza tym tydzień z TŻ-em :love: czysta przyjemność, zero stresów, kłótni, czegokolwiek w tym stylu, spokój i sielanka :jupi: od razu polubiłam mieszkanie z nim :-p

ogólnie polecam Turcję, nie jest bardzo droga a bardzo fajna :ehem: zwłaszcza Alanya gdzie byłam, w sam raz dla młodych - życie nocne itp :)

strasznie trudno wrócić do szarej rzeczywistości... i jeszcze egzamin na 2 tygodnie już :eek:

idę , bo TZ niedługo przychodzi po zdjęcia ;)

miłego wieczorku :*
Och...:love: Czytam to tak jakby to było w jakims raju co jest daleko..Chyba sie tam wybiore w przyszlym roku ;) To jak co to jeszcze napisze do Ciebie z ktorego biura ,jak i co:-pnaprawde zafascynowało mnie to :D A ja milosniczka wypraw...^^ Musze tam pojechac i koniec;)
A zdjecia zobaczymy ?
Ach...dziwi mnie ta bezposrednosc obcokrajowcow;D Francuzi sa identyczni,ale chyba nie ma to jak opalony Turek:o ojej pewnie mi sie bedzie po nocach snil:D

Cytat:
A u mnie nuda...
a teraz sobie zafarbowałam włosy sama:eek:
bo nie było nikogo w poblizu..mam nadzieje ze wyjdą:rolleyes:
jutro chyba ide do dentysty a w czwartek na spotkanie z ojcem:cool:
w przyszłym tyg juz wrzesien wiec trzeba bedzie do krk jechac i złozyc podanie o akademik :ehem:
Daj efekt wlosow;D
Nie przejmuj sie ...moje dni tez sa takie same...ale od 1 wrzesnia nie bedziemy narzekac.

Cytat:
to spotknie z ojcem wcale nie jest moja inicjatywą...wcale nie chce tego spotkania.

włosy wyszło wiec troche lepiej wyglądam;)
werka, wybielasz zęby? duz to kosztuje?
Jak Ty blada to ja...:eek::-p

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość

Jaka prostownica?;) ja jestem szczęśliwą posiadaczką tondeo :D

U mnie nic nowego,dzisiaj dzień średnio na jeża,ostatnio mam jakiś zły humor i Tż-et się na mnie złości,jestem zła jak osa i nawet dotknąć się nie daje:rolleyes: nie wiem od czego to zupełnie.
Później spotkanie z koleżanką,posiedziałyśmy trochę w barze przy soczku;)
No niedługo szkoła :rolleyes: a zaraz na drugi dzień mam wizytę u ginekologa,w dodatku kobiety,mam nadzieję,że potraktuje mnie po ludzku;)
Tez mam tondeo:D I chyba tez jestem szczesliwa posiadaczka bo wyprostowałam i ejstem w szoku:eek: szybko i gladko poszlo a moje wlosy trudno bylo doprostowac zeby sie nie spuszyly...a tu takie fajne i gladkie:rolleyes:

A do ginekologa idziesz tak kontrolnie?:*

Wrocilam. Nowy ksiadz okazał sie b.fajny:ehem: juz nawiazała m z nim kontakt i wogole...:)
Spotkałam sie z 2 kolezankami z klasy i powiem Wam ze ludzie sie zmieniaja. Nienawidzilam ich a teraz sa bardzo fajne:ehem:
Kolega tez wydoroslał bo gadalismy razem a potem urywalismy brzoskwinie z ogrodka sasiadki za co sie nam oberwalo:o ale ogolnie jestem pozytywnie zaskoczona:ehem:
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości