![]() |
#1021 |
Gość
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cześć skarby
![]() U mnie wszystko w najlepszym porządku, jutro farbuję włosy bo idzie wielka reforma werki - wątek można znaleść w podpisie. Pokażę wam jeszcze jedno - moją pełną historię tu jest link - http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=2285 - to wszystko przeżyłam ja. |
![]() |
![]() |
#1022 | |||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() nawet w doobrym humorku jestem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Milego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Raczkowanie
|
Baby14, muszę nieco przystopować z imprezami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#1025 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() niestety jest coraz gorzej..nie moge mowic,kreci mi sie w glowie,z nosa leci i ogolnie katastrofa.. jutro nie ide do pracy..nie powiem,ze mi to po drodze bo powinnam isc ale za niecale 4 tyg slub i nie moge sobie pozwolic na chorobe.. milego wieczorka laleczki ![]()
![]() |
#1026 |
Gość
|
Wiem, wiele ludzi mi to mówi, duży kamień mi z serca spadł gdy to wszystko opowiedziałam. Boli mnie to mocno aż po dziś dzień - bo to niekończąca się historia. ED mam dalej, ale próbuję z nim walczyć. Teraz wszystko opowiem mojej doktor i ona może mnie wreszcie pomoże i ustawi tak leki, by mi całkowicie pomóc.
Ja też ostatnio chorowałam - z powodu klimy w OI. Dlatego pozdrawiam cię i trzymam kciuki by było lepiej na ślubie. |
![]() |
![]() |
#1027 |
Zadomowienie
|
AGOLKU...wskakuj do lózczka z herbatka
![]() ![]() ![]() na pwno bedzie dobrze ![]()
#1028 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane
![]() wróciłam niecałe 2 godziny temu ![]() ![]() poczytam co u Was jak się wyśpię ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dzien dobry wszystkim, nie ide do pracy dzis...zle sie czuje..boli mnie glowa,uszy,gardlo i wogole ledwo mowie.. ![]() tak wiec w razie co to jestem dzis w domu jakby mnie ktos chcial odwiedzic.. ![]() pojade tylko potem do sklepu po jakies piguly a jak jutro nie bedzie lepiej to pojde do lekarza choc i tak wiem,ze powie zeby brac Paracetamol ![]() milego dziewczynki
![]() |
#1030 |
Gość
|
![]() ![]() ![]() Ewusiu - opowiadaj co się działo. |
![]() |
![]() |
#1031 |
Raczkowanie
|
Agolku, antybiotyk to złooooooo! Chociaż rozumiem, że chciałabyś żeby coś CIę od ręki postawiło na nogi....
Coś na obniżenie gorączki sobie weź, typu Coldrex Maxgrip itd. (tylko to jest z kofeiną i trudno się po tym śpi, więc to raczej jak byś planowała jednak iść do pracy jutro czy coś, to tak postawi na nogi.) A najlepiej jednak aspirynę i podejrzewam że z 3 dni w domu powinnaś się pokurować. Trzymaj się!! A ja właśnie wstałam, troszkę za późno, bo plan dnia mam dziś dość napięty ![]() Buziaki dla wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1032 |
Gość
|
Tak, yerba dobrze radzi - jaki Gripex, Fervex, czy Aspiryna i wyleguj się w łózku - noś ciepłe skarpetki, a podomu to w szlafroku chodź. Żadnych antybiotyków, one brzuch rozwalają.
![]() Antybiotyki to złooooooo! |
![]() |
![]() |
#1033 |
Zakorzenienie
|
Ale cichooo
![]() dzien dobry ![]() Ale miałam humor dzis...z babcia sie poklucilam , brat nazwał mnie nie powiem "kim" , przyjaciolka jest okropna ostatnio , chlopak z Nk ![]() ![]() Ale w sumie zawsze moglo byc gorzej i wogole...;-) Wiem ze bedzie lepiej. agolku : widze ze chorobsko nie daje za wygrana ![]() ![]() ![]() ewusia_marchew: poczytaj i napisz wiecej ![]() Milego i udanego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Gość
|
Cześć Baby
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1036 |
Gość
|
To dobrze
![]() |
![]() |
![]() |
#1037 |
Rozeznanie
|
Joł ziomki
![]()
#1038 |
Zakorzenienie
|
joł Mercy ;D
Coz za humorek ^^ ale jestescie ze nic nie piszecie ;/ <foch> ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Gość
|
Mercy - co słychać skarbie
![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1040 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() caly dzien w lozku spedzilam jesli nie liczyc wyjscia na chiwle do sklepu bo aspiryna mi sie skonczyla. Mam juz dosc lezenia,bola mnie plecy,nogi i **** ![]() robie dzis dla TZ niespodzianke,meksykanski e quesadillas z papryka,kurczakiem i serem zoltym.Mam nadzieje,ze wyjdzie bo nigdy wczesniej nie robilam..do tego salsa i guacamole i gotowane kolby kukurydzy(ta kukurydza to w razie jak mi te placki nie wyjda zeby cokolwiek do zjedzenia bylo ![]() milego popoludnia robaczki
![]() |
#1041 |
Gość
|
Brzmi apetycznie agolku
![]() |
![]() |
![]() |
#1042 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wyspałam się, pokazałam fotki rodzince, i nagle już 18 ![]() poczytałam co u Was wiece jestem w temacie, ale starych wątków nie ma co komentować już ![]() ![]() ![]() Jak już wspomniałam wakacji supernackie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hotelik mieliśmy fajny, dobre jedzonko, ogólnie nie było co narzekać, zwłaszcza ze w samym centrum no i morze po drugiej stronie ulic ![]() ![]() ![]() ![]() no a poza tym tydzień z TŻ-em ![]() ![]() ![]() ogólnie polecam Turcję, nie jest bardzo droga a bardzo fajna ![]() ![]() strasznie trudno wrócić do szarej rzeczywistości... i jeszcze egzamin na 2 tygodnie już ![]() idę , bo TZ niedługo przychodzi po zdjęcia ![]() miłego wieczorku ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1043 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Super ze wypoczynek sie udał,nabrałas energii i teraz zapewne az sie palisz do nauki ![]() A tak z ciekawości,skoro piszesz ze pobyt w Turcji nie jest drogi , to ile zapłaciliscie za te wakacje? A u mnie nuda... kazdy dzien jak co dzien..rano wstaje,cwicze,jem sniadanie,wizazuje lub cos czytam,cwicze,2sniadanie, cos tam robie,obiad cos tam robie,cwicze i tak schodzi.. a teraz sobie zafarbowałam włosy sama ![]() bo nie było nikogo w poblizu..mam nadzieje ze wyjdą ![]() jutro chyba ide do dentysty a w czwartek na spotkanie z ojcem ![]() w przyszłym tyg juz wrzesien wiec trzeba bedzie do krk jechac i złozyc podanie o akademik ![]()
![]() |
#1044 | ||
Gość
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie nuda, oglądam zbiory, szykuję się do metamorfozy. Oglądałam już poraz setny filmik. Ale tylko nie cały miesiąc i pani student. 25 mam urodziny, a 1 widzę się z kumpelą, do krakowa wyjeżdża na studia. |
||
![]() |
![]() |
#1045 |
Wtajemniczenie
|
hej hej
![]() ostatnio tak jakos wyszlo,ze rzadko sie udzielam,ale codziennie czytam ploty ![]() Agolku zdrowka zycze ![]() Ewusia supcio urlopik ![]() ![]() u mnie tez tak lipnie...siedze w domu,tzn. najwyzej z mama po miescie jezdzilam cos zalatwiac,jutro moge jechac z mama do dziadkow,ale szczerze mowiac nie chce mi sie ![]() ![]() ![]() ![]()
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Gość
|
Chyba tak wszystkie po kolei mamy - ja to samo mam Moniu.
![]() |
![]() |
![]() |
#1047 |
Zakorzenienie
|
to spotknie z ojcem wcale nie jest moja inicjatywą...wcale nie chce tego spotkania.
włosy wyszło wiec troche lepiej wyglądam ![]() werka, wybielasz zęby? duz to kosztuje? moze jutro pójde na solarium w koncu zaczne chodzic systematycznie..jestem blada jak sciana
![]() |
#1048 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jaka prostownica? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Skąd ja to znam ![]() Cytat:
![]() U mnie nic nowego,dzisiaj dzień średnio na jeża,ostatnio mam jakiś zły humor i Tż-et się na mnie złości,jestem zła jak osa i nawet dotknąć się nie daje ![]() Później spotkanie z koleżanką,posiedziałyśmy trochę w barze przy soczku ![]() No niedługo szkoła ![]() ![]()
![]() |
#1049 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A u mnie w ogole sie nic ciekawego nie dzieje..nic a nic ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() PS:Własnie czopek czopek do kuferka agolku i Ci przejdzie! ![]() ![]()
![]() |
#1050 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A zdjecia zobaczymy ? Ach...dziwi mnie ta bezposrednosc obcokrajowcow;D Francuzi sa identyczni,ale chyba nie ma to jak opalony Turek:o ojej pewnie mi sie bedzie po nocach snil:D Cytat:
Nie przejmuj sie ...moje dni tez sa takie same...ale od 1 wrzesnia nie bedziemy narzekac. Cytat:
Cytat:
A do ginekologa idziesz tak kontrolnie?:* Wrocilam. Nowy ksiadz okazał sie b.fajny:ehem: juz nawiazała m z nim kontakt i wogole...:) Spotkałam sie z 2 kolezankami z klasy i powiem Wam ze ludzie sie zmieniaja. Nienawidzilam ich a teraz sa bardzo fajne:ehem: Kolega tez wydoroslał bo gadalismy razem a potem urywalismy brzoskwinie z ogrodka sasiadki za co sie nam oberwalo:o ale ogolnie jestem pozytywnie zaskoczona:ehem: |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.