![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar VI
Sabbath-dopijam ci się w wątku kosmetykowym na targowisku :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Wiedźma
|
Oj, to ten watek jeszcze dycha?
![]() Już biegnę sprawdzać, ale znaczna część już nieaktualne chyba... Zaraz odpowiem. ![]()
#1023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1024 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
Tylko, że ja zawsze wsypuje koło pół kilo tego specyfiku... (a na opakowaniu piszę 30-40gram) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1025 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A zaczyna Ci się już podobać? ![]() Cytat:
![]() Przyznam, że z wypiekami na twarzy śledziłam rozwój sytuacji pomiędzy Madzik a Grysiem, propozycje tu padały, że hoho. Ale z ósemką dzieci to przesadził zdrowo ![]() Madziczko, w sprawie kotów trzymam kciuki i bez komentarza słownego będzie ![]() W nocy prowadziłam nasłuch ![]() Po dwunastej już było, jak pies zaczął ujadać na podwórku, jakoś tak podejrzanie. No to otwieram okno w łazience i słucham co się dzieje. A tam zaraz za płotem dziki sobie ryją na łące. Siedziałam w tym oknie z pół godziny w ciemnościach i nasłuchiwałam. A tam dźwięki cos jak rwanie trawy, mlaskanie, chrząkanie i kwiki. Szkoda, że byłam sama, bo bałam się wyjść i przyjrzeć towarzystwu. Może dziś znów przyjdą?
![]() |
#1026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jednak wolałam kota, dzięki któremu myszki nie wychodzą " na mieszkanie" niż trucie ich. Z kota mam jeszcze dużo więcej radości, myszki sobie biegają nad głową, ale nie wychodzą bo się boją. I wszyscy są zadowoleni - na razie, bo my przestaniemy być szczęśliwi jak nam wszamią całą watę izolacyjną ze stropu - no ale to wizja przyszłości ![]() I tak kiedyś będzie trzeba odremontowac ten dach - wtedy się zabezpieczy - żeby nie wchodziły wogóle. Ale trucizna ? N E V E R !!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1027 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Słów mi brakuje, jak pomyślę o ludzkiej wredności i bezmyślności ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ludzkie. Właśnie ludzkie, Zuziuniu ![]() Cytat:
Uroki samodzielnego życia i braku faceta ![]() Cytat:
![]() ![]() Kiedyś miałam wartować na "ambonie" z kuzynem leśniczym, kiedy zasadzał się na dzika, ale jakoś nic z tego nie wyszło. |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1028 |
Zakorzenienie
|
Vesenko - trzymam kciuki za rozwiazanie pomyslne tej twojej mieszkaniowej katastrofy.
Spalam 12 godzin i glowa mi peka. w ramach - ucze sie asertywnosci (dluuuuuuuga droga przede mna) wczoraj jechalam wieczorem zobaczyc sie z Si. To tak bez korkow 25 minut autobusem, akurat juz bylo pustko, spokojnie. Jakis koles z Afryki zaczal nawijac w autobusie, grzecznosciowo odpowiedzialam poczatkowo. Szybko pozalowalam bo nawijal juz cala droge, ja nawet nie udawalam, ze slucham. Przy koncowie juz tam wszedl na tematy 'lovely, beautiful, u're bf is lucky, tell him that' wiec mowie do niego 'bedzie czekal to sam mu to powiedz' To w moim zamysle miala podzialac odstrzaszajaco i zimnoprysznicowo. Taaaaa. Jak zobaczylam Si na przystanku tom sie ucieszyla 2 razy bardziej, wyskoczylam z autobusu, podazam w jego kierunku a za mna ten kolo. Podaje reke mu, nawija wlasnie te farmazony 'take good care of her...' Ja wbijalm mu palec pod zebra. W koncu sie zmyl, jedno krotkie pytanie 'co to bylo?' moja odpowiedz 'przyzwyczaj sie'. |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
BAN stały
|
Może odpowiem na to pytanie dziś wieczorem, jak już będę po kolejnych dwóch godzinach :P
Nie było źle. Ale nie wiem, na ile to ja jechałam, a na ile pan instruktor ![]() ![]() Wczoraj odwaliłam kolejną głupotę z autobusem w roli głównej ![]() Wymyśliłam sobie, że pojadę wieczorem na cmentarz. Autobus na cmentarz dosłownie odjechał mi sprzed nosa. Wsiadłam w następny na tę dzielnicę, który - jak byłam przekonana - też przejeżdża koło cmentarza. Nie przejeżdżał ![]() Wylądowałam na jakimś totalnym zadupiu. Myślę sobie "ok, pójdę sobie kawałek na piechotę, ale chyba trafię stąd sama na ten cmentarz". Nie trafiłam ![]() Zanim się zorientowałam, że idę w ogóle nie w tę stronę, było już za późno, żeby wracać. Musiałam iść jakieś 40 minut, żeby wrócić do jakiejkolwiek cywilizacji i podjechać z powrotem do centrum, tzn. po godzinie wrócić do punktu wyjścia. Chciałam jeszcze pojechać na ten cmentarz, ale czekanie na kolejny autobus znudziło mi się po 15 minutach. Poza tym było już późno. Wróciłam wściekła na siebie i z niesamowicie obolałymi nogami. A naprawdę liczyłam na klimatyczny wieczór ![]() Nie potrafię korzystać z komunikacji miejskiej, no nie potrafię ![]() Zawsze są dwie opcje: albo wsiadam w zły autobus, albo wysiadam ładnych parę przystanków za daleko. |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Widziałam kiedyś w Świnoujściu, jak mi się zachciało wschód słońca oglądać i w okolicy czwartej nad ranem po plaży zaczęła biegać locha z młodymi. Bałam się ruszyć, ale widok był niesamowity
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-11-02 o 13:33 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1031 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W krk sie raczej nie zgubie, wiem co i jak. Tu bym sie nieco bala pomylic autobusik. Nici z klimatycznego wieczoru - szkoda. Pieknie to wyglada. Ja znow zajety tydzien - jutro jazda, wtorek koncert, sroda urodziny wiec pewnikiem gdzies z kims wyjde, czwartek amatorskie koncerty - chyba pojde z bylym, piatek mam wolny i marza mi sie zakupy i cichy dink wieczorkiem, sobota jak zawsze 'balety'. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1032 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Zakorzenienie
|
Kolejny weekend i jutro koeljny poniedziałek z obietnicą odchudzania się
![]() Co zrobić dziewczyny,żeby wytrzymać co? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1035 | |||||||
BAN stały
|
No wiesz...
![]() Cytat:
No przynajmniej troje ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ludzka podłość i okrucieństwo zwalają mnie z nóg... ![]() Cytat:
![]() Tzn. chodzi mi o wspólne śpiewanie piosenek, ofkors ![]() Cytat:
![]() Na dzień dzisiejszy stanęło na trójce ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1036 |
Zakorzenienie
|
Noooooo, doooooooobra....:rolleyes : Ale będziesz musiał się mocno "wykazać". Inaczej czeka cię sroga kara a o dalszej dwójce będziesz mógł tylko pomarzyć
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Zakorzenienie
|
Kara będzie okrutna i bolesna
![]() ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Wtajemniczenie
|
I znowu tyle baru do nadrobienia....
Madziczko, to straszne co napisałaś o tej trutce. Po prostu brak słów. Rozwiązanie z policją bez podawania nazwisk dobre. Oby pomogło ![]() A u mnie znów cały tydzień ujadania psa sąsiadów. Kilka miesięcy próbowałam się przyzwyczaić, myśląc, że biedny stary psiak i co oni poradzą, że tak szczeka, ale dłużej nie dam rady tego wytrzymywać. ![]() Wczoraj tam poszłam, nikogo nie było. Dowiedziałam się, że sąsiadka jest w psychiatryku, sąsiad chyba w pracy. Wcześniejsze interwencje innych sąsiadów nie pomagały. Podobno zostawiali psa samego w domu nawet jak jechali na wczasy! ![]() Czeka mnie jutro telefon do straży miejskiej - na początek wypytam się co mogą w tej sprawie zrobić i gdzie jeszcze mogę zadzwonić. Edytowane przez Yola Czas edycji: 2008-11-02 o 19:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do "naszych" kotów - mama jest po rozmowie z sąsiadką - "podburzaczką". Powiedziała jej, to co wie o jej rozmowach z innymi o robieniu porządku z kotami. Nie oskarżała jej, nie posądzała. Powiedziała jej o trutce. Sąsiadka oczywiście obrażona, ale przyznała, że brała udział w takich rozmowach. Od wczoraj trutki już nie było - chodzimy od wczoraj co jakiś czas i sprawdzamy, czy znowu ktoś nie wysypał. Na szczęście nie ma - i oby się już nie pojawiła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1041 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no przecież Gryxiu ten jeden emotek wygląda dokładnie jak Ty w swoim avku (tylko przyznaj się co zrobiłeś ze swoją włócznią??? Wykazywałeś się i się zepsuła??? Albo zużyła??? ![]() edit: Madziczka, co się stało z Twoim avkiem?? Co Ci ten Gryxiu zrobił,że wybuchłaś?? ![]()
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2008-11-02 o 19:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Zakorzenienie
|
Kara boska mnie spotkala
Dreptać po luckyscencie zechciałam Cudne flakony obejrzałam Bożyszcze ujrzałam Teraz siedze cichutko Bardzo chcialabym malutko Dajcie mi sponsora przecie Inaczej zaplacze się jak dziecie http://www.luckyscent.com/shop/detail.asp?itemid=16700 http://www.luckyscent.com/shop/detail.asp?itemid=44001 amaretto niom ![]()
hmm...mówię Wam w sekrecie ![]() Mieszkam w Elfolandii ![]() Edytowane przez neonka28 Czas edycji: 2008-11-02 o 19:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
[quote=vesenka;9564148]cudny avek
![]() ![]() ![]() ![]() Neonko - poczekaj, może we wtorek będę miała te miliony ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2008-11-02 o 19:15 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Zakorzenienie
|
No własnie "crajuje" ostro Favkes amaretto ukochane . Do WSPÓŁuŻYCIA zapraszam
![]()
#1046 | |||||
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Mamy już jakiś wspólny punkt zaczepienia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Madzik, ja Ciebie proszę - nie rozpędzaj się tak z wydawaniem naszych wspólnych, przyszłych pieniędzy ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Zakorzenienie
|
Neoniu - nasmarowałam PW
|
![]() ![]() |
![]() |
#1048 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mam zapasowe ![]() Cytat:
![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Zakorzenienie
|
A widzę,że jest...umieram chce wdychać amaretto
![]() http://www.luckyscent.com/shop/detail.asp?itemid=44001 Ybris Eau de Parfum by Farmacia SS. Annunziata dal 1561 Ktoś chętny do spółkowania?? ![]()
hmm...mówię Wam w sekrecie ![]() Mieszkam w Elfolandii ![]() Edytowane przez neonka28 Czas edycji: 2008-11-02 o 23:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.