![]() |
#1021 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: tusz dający efekt teatralnych rzęs
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1022 |
Raczkowanie
|
http://www.ausliebezumduft.de/kosmet...02&language=en
Ja osobiście polecam ten tusz! używałam go prawie 3 mc! raczej nie używam tak długo żadnego tuszu, bo z ciekawości zawsze kupuję jakiś inny, ale ten tusz po pierwsze jest mega wydajny, szybki w użyciu, to daje pożądany efekt! Jego pojemność wynosi 13,5 ml! to prawie tyle, co dwa standardowe tusze, poza tym wielką szczoteczkę, którą ja używam za 2-3 pociągnięciem, natomiast najpierw na rzęsy nakładam ten tusz, ale szczotką z Max factora Masterpiece Max ;-) bo nic nie jest doskonałe ;-) Poza tym szczoteczka z Maxfactora MM sprawdza się przy każdym "lepszym-gorszym" tuszu ;-) spróbujcie! ![]()
![]() |
#1023 |
Zakorzenienie
|
Ja kocham teatralne efekty i najlepsze 2 tusze moim zdaniem do nich to 2000calorie MF oraz Volume Clubbing Bourjoisa- efekty magiczne i to naprawde szybko.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1024 |
Zakorzenienie
|
a co powiecie o tym tuszu ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1025 |
Przyczajenie
|
No właśnie też jestem ciekawa, widziałam go ostatnio w gazecie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1026 |
Konto usunięte
|
ja go jeszcze nie widziałam
![]() polecam żółtą wersję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1027 |
Zakorzenienie
|
Poszukuje informacji o tuszu loreal voluminous full definition ( w zlotym opakowaniu).. Czy ktoras z Was go uzywala ?
Czy pogrubia tak samo jak voluminous x4 i x5 ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1028 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny czy myślicie, ze ten tusz na tej aukcji jest na pewno oryginalny?
http://allegro.pl/show_item.php?item...2+wys%C5%82any. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1029 |
Zakorzenienie
|
mi się podoba efekt tuszu Gosh show me volume, jednak ma wady, robi ślady na powiekach, efekt pogrubienia po 2-3 aplikacjach - zazwyczaj musiałam to robić 10 razy żeby był taki efekt jaki chcę
poradźcie jakiś jeszcze tusz do 50zł, który tak jak gosh szybko daje efekt pogrubienia ewentualnie może znacie nick jakiegoś sprzedawcy z allegro który ma oryginalne kosmetyki z wyższej półki w dobrych cenach
![]() |
#1030 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, powoli konczy mi sie tusz Max Factora 2000 calorie, chcialabym teraz wyprobowac cos nowego.
Ostatnio bylam w sephorze ale nie wiedzialam na co sie zdecydowac, tyle tego bylo - a z drugiej strony balam sie ryzykowac aby nie zalowac zakupu. Interesuja mnie tusze podrubiajace, ktore bylyby w stanie wyczarowac piekne firanki z rzes. Mam brazowe oczy i ciemna oprawe. Chcialabym sobie kupic cos dobrego abym nie zalowala zakupu. Myslalam nad Ysl czy Diorshow. Poczatkowo bylam napalona na Lancome ale wy oceniacie go srednio. Poradzcie mi cos ![]() Ja kiedys kupilam w Rossmanie mastepiece (ten zloty ) wydalam na niego 50 zl ![]() Po miesiacu tuszu nie bylo bo wysechl - wydaje mi sie , ze musialam juz kupic otwarty, ktos widocznie juz przy nim majstrowal ;/ Za to w czerwcu ubieglego roku kupilam w Biedronce 2000 calorie max factora i sluzyl mi przez 6 miesiecy. Tylko, ze te tusze z Biedronki to byly pozamykane w gablotkach ![]() Wiec moze stad te rozne opinie o YSL - ze jednym starcza na kilka miesiecy a drugim po miesiacu juz nie nadaje sie do uzytku. Tylko jak teraz w Sephorze czy Douglasie znalezc taki tusz aby byla pewnosc , ze nie byl napoczety ??? Uwazam, ze tusze to powinny byc zabezpieczone, pozamykane w gablotkach a tylko tester na zewnatrz. Jak chcesz kupic to pani ekspedientka otwiera gablotke i idziemy z tuszem do kasy. A tak to masa jest malolat czy pan w srednim wieku , ktore i tak nie kupia tuszu ale chca sie wymalowac na calego. I potem my kupujemy napoczete kosmetyki i narzekamy, ze szybko sie skonczyly. Edytowane przez uwielbiam_owoce22 Czas edycji: 2012-02-23 o 15:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1031 |
Zadomowienie
|
Chyba znalazłam- One by One Satin Black Maybelline
Recenzja u mnie
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1032 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny. Trochę stary wątek, ale mam nadzieję, że ktoś mi pomoże podjąć decyzję. Mam w planach kupić pierwszy raz w życiu tusz droższy jak 30 zł, a tak z ciekawości.
![]() Max Factor, False Lash Effect L'Oreal, Volum Million Lashes Maybelline, One by One Maybelline, Colossal Volum Express Mam rzęsy cienkie i średnio długie, ale podatne na podkręcenie. Oczekuje od tuszu wyraźnego WYDŁUŻENIA i pogrubienia bez sklejania. Fajne efekty daje u mnie 2000 calorie, ale słabo wydłuża . Proszę doradźcie dobre kobiety, która z tych mascar daje najlepszy i najmocniejszy efekt. ![]()
Mogę biegać, potykać się, upadać... Byle czasem pofrunąć, poczuć wiatr we włosach... Edytowane przez aga2609 Czas edycji: 2013-03-19 o 19:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1033 |
Zakorzenienie
|
w super pharm jest teraz promocjja na
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...agene-24h.html 23zł myślicie że warto? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1034 | |
Pani Mizantrop
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1035 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1036 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1037 |
Wtajemniczenie
|
miałam ten tusz, strasznie szybko mi wysechł.... może jakiś felerny egzemplarz mi się trafił?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.