|
|||||||
| Notka |
|
| Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy bedziesz na spotkaniu Wizazanek w Manchesterze 6/03/2011? | |||
| Tak, przybede z miła chęcią. |
|
8 | 80,00% |
| Nie, i nie pytajcie dlaczego. |
|
2 | 20,00% |
| Głosujący: 10. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Emigrantki z Chester, Liverpoolu i okolic
Cytat:
I ogolnie warto sie wazyc codziennie bo widac na co organizm jak reaguje, po czym spada lepiej, po czym gorzej a po czym rosnie. Mozna troche wpasc w obsesje dzieki temu ale dziala... Ja sie na grilla pisze i jest mi bez roznicy kiedy, chociaz jak wszystkie maja byc z ogonami to nie wiem czy to dobry dla mnie pomysl... ![]() Lucaa sukienka bardo fajna, w ogole musze Cie w koncu poznac i na zakupy isc tez moge isc
Edytowane przez mrowkaa06 Czas edycji: 2011-04-13 o 21:28 |
|
|
|
|
|
#1022 |
|
Wtajemniczenie
|
no zobaczymy, co to bedzie z tej mojej diety
jak na razie to jestem zupelnie full, i nie wiem jak z tego full maja leciec kilogramy i z obwodu... w kazdym razie dzien 3 diety zakonczony wlasciwie Marta, nie marudz, widze Ciebie u siebie na grilu...
|
|
#1023 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jesz ile chcesz, bez wyrzutow sumienia.jesz i chudniesz ![]() to ja wole taka diete, niz jeden chlebek vasa i jabłuszko przez cały dzien sobie tylko mozna organizm spustoszyc takim niejedzeniem.uwierz mi poleca kilogramy, a jak nie kilogramy to poleci po obwodzie. Mi juz spodnie tak z tyłka ze podciągam z tajniaka w pracy
|
|
|
#1024 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To nie marudzenie ale szara rzeczywistosc singla... No sorry ale ostatnio jakos mnie tak lapie lekka samotnosc... |
|
|
|
|
|
#1025 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() stare, piękne czasy! korzystaj, póki do chłopa nie uwiązana!
|
|
|
#1026 |
|
Wtajemniczenie
|
obyscie mialy racje
![]() kurde, ja glownie ryby i kurczaka, musze sobie wolowine kupic ![]() wiem Martus, ze ciezko samemu, ale to stan przejsciowy przeciez
|
|
#1027 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny.
![]() nawet nie wiedziałam, że jest wątek o moich okolicach... Tym bardziej miło mi się z wami przywitać. ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Dziewczyny, jak już tu jestem, to zapytam, czy nie znacie jakiegoś dobrego-naprawdę dobrego mistrza tatuażu z naszych okolic? Kogoś kto to robi i ma pojęcie? Szukam jakiegoś znakomitego dziaracza, ale kicha
|
|
|
#1029 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
powiedz konkretnie skad jestes a postaramy sié pomoc bo ja tez ma 2 godziny do Manchesteru to moze ten sam kierunek hehe ![]() No i to dobrze miec moderatora na watku
|
|
|
#1030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mieszkam w South Yorkshire-okolice Doncaster. ![]() Modem jestem na innym forum, na to nie mam narzędzi/uprawnień, ale jakby co, to słuzę ![]() Dziewczyny, gdybyście wiedziały o jakimś specu od tattoo to dajcie szybko znać.
|
|
|
|
#1031 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mi sie marzy wycieczka w twoje okolice, do tego cheshireoaks.. buty z clarska mam ochote kupic Cytat:
napisz cos wiecej o sobie! jak ci sie podoba u rodzinki itp,itd.. Cytat:
Cytat:
![]() och jaki milo wejsc na watek i widziec taki ruch buziaki moje drogie
|
||||
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1032 |
|
Zadomowienie
|
Pomadko- a nie lepiej w Polsce? Ja na swojego zdecydowalam sie w Polsce wlasnie, bo chcialam coby mi ktos zaprojektowal jakis unikatowy wzor i kiedy szukalam po tutejszych studiach, to widzialam, ze slabe mieli dosyc projekty...
A poza tym, witamy na forum Justitia i Mrowka- ja tez jestem uzalezniona od codziennego wazenia, choc nie raz sie za to bilam po glowie, bo waga wskazywala na duzo wyzsza niz poprzedniego dnia :/ Luca- sukienka bardzo, bardzo ladna!! A nie bedzie Ci kiedys troszke zal, ze nie mialas takiej bialej/kromowej typowo slubnej? Nie zlosc sie prosze, to tylko pytanie
|
|
#1033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
poza tym jak się konsultować w przypadku szczegółów wzoru? ja dość wymagająca jestem.![]() cóz, chciałabym poszukać kogoś kto się oprze na moim zamysle i sam mi wyprodukuje wzór. myslała, że uda mi się trafić na polskiego tatuażystę, bo jednak oni sa dużo lepsi od anglików.
|
|
|
|
#1034 |
|
Zadomowienie
|
Niekoniecznie dlugo
Ja tez bylam nastawiona na dluuugie czekanie, bo skoro to 'pamiatka' na cale zycie, to chcialam miec ja wykonana profesjonalnie i tatuazysta poprostu MUSIAL byc najlepszy Zaprojektowanie przez niego wzoru zajelo 3 dni, a na dzien tatuowania umowilam sie z nim z dnia na dzien, mimo, ze studio jest oblegane i znajduje sie w samym Rynku Wroclawia.Moim zdaniem warto poczekac, wkoncu to nie jest naklejka, ktora mozna sobie zmyc
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naczytałam się róznych wątków i tam zgodnie piszą, że trzeba czekać cholera, już sama nie wiem jak to zorganizować. nie wiem, może popytam przez maila jakieś polecone studia na Śląsku i zobaczę jakie odp. uzyskam... jeśli nadziejne to zabukuję bilet do PL... mimo wszytko rozglądając się w uk za kimś poczciwym.
|
|
|
|
#1036 |
|
Raczkowanie
|
lucaa_rules - wiec w czerwcu czeka cie zabawa a nastepnie... coraz szybsze odliczanie
ty juz nie dlugo bedziesz pania X, a ja dopiero znajduje sie na poczatku slubnej zabawy... tzn pierscionek na palcu jest, i takie myslenie sie zaczyna... ale jeszcze czasu ze ho hojustitia - bylam na diecie dukana w pazdzierniku... chyba kazdy kiedys byl albo bedzie Nakupilam odpowiednich ksiazek kulinarnych i .... po tygodniu dietowanie mi przeszlo... za wytrwala to ja nie jestem ale musze przyznac ze po tygodniu bylo minus 3 kg, pomimo ze codziennie zjadalam trzy dukanowskie nalesniki (mniam mniam) i pilam szklanke kakao czego podobno w pierwszej fazie nie zaleca sie za ciebie trzymam kciuki!Gasienica - rodzinka polsko-czeska jak najbardziej spoko. Przyjechalam tu bo wpadlam na taki dziwny pomysl... a dziwne pomysly lubie realizowac Podstawowy cel - nauka jezyka... Wiec dlaczego polska rodzina a nie angielska? Na angielska braklo odwagi... i umiejetnosci chyba tez W planach mam zamiar operkowac rok.... co moze sie zmienic bo (nigdy bym nie pomyslala ze tak bedzie) moj - jak to ktoras pieknie nazwala - ogon, bardziej to przezywa niz ja. W niedziele bedzie juz trzeci tydzien jak tu jestem i moge sie pochwalic ze w okolicy sie nie zgubie, do domu z powrotem trafie, do manchesteru juz wiem jak dojechac i chyba uda mi sie zachaczyc na kurs jezykowy juz od maja![]() ha i zazdroszcze tym co maja tatuze... ja juz kiedys sie nawet umowilam na takowy (ale zadne swietne studio, wiec niestety nie moge polecic) ale stwierdzilam ze odloze to do czasu az moje ciclo bedzie lepiej wygladalo... i sie jak na razie nie doczekalam ej, te moje postanowienia
|
|
|
|
|
#1037 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie bedzie mi zal ani troche. Mi biala suknia kojarzy sie z weselem na 200 osob, ze slubem koscielnym, z niewinnoscia Slub bedzie wazny nawet jesli wstrzele sie w kiecke w kolorze wscieklego rozu
|
|
|
#1038 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I napewno bedziesz wygladac pieknie! ![]() W kazdym razie my tu fotencji oczekujemy, nie ma to-tamto ![]() A poza tym chyba sie jeszcze na Twym panienskim widzimy?? ![]() Dostalas moja PW????????????
|
|
|
#1039 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
milego weekendu dziewczyny |
|
|
|
|
|
#1040 |
|
Wtajemniczenie
|
Dostałam dostałam twoja wiadomość Aniu i dokładnie odpowiem Ci jutro bo TZ cos tam burczał mi o weekendzie, tylko sie standardowo sie nie sprecyzował
![]() ale mi sie oczy kleja... najchetniej walnęlabym sie do wyra ale czekam na Asde.
|
|
#1041 |
|
Raczkowanie
|
No to kolejny dzien i mile spedzone popoludnie za nami
Dzieki dziewczyny. Ania i Justyna dajcie mi Wasze maile to przesle Wam te przepisy
|
|
|
|
|
#1042 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a w drodze powrotnej jak przejezdzalysmy z Marta autobusem kolo teatru to tak pomyslalam, ze moze ktoregos razu zrobimy spotkanie kulturalne i skoczymy na jakas sztuke? ja musze sie przyznac, ze ostatni raz w teatrze to bylam w 2007 jak mi kolezanki zorganizowaly wyjscie na moje 'pozegnanie' czyli wyjazd do Anglii .. milego dnia kochane |
|
|
|
|
|
#1043 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny, ale mam dzisiaj dobry humor!
takie nasze spotkania dzialaja na mnie wysmienicie ![]() milego dnia ![]() Aniu, Lesio mnie wciagnal na maksa !
|
|
#1044 |
|
Raczkowanie
|
Nie powiem ale ja tez czuje sie swietnie
I jestem jak najbardziej za wyjsciem "kulturalnym" ![]() A w ogole ten kawalek Beyonce http://youtu.be/O3YOafstKyo
Edytowane przez mrowkaa06 Czas edycji: 2011-04-18 o 21:11 |
|
|
|
|
#1045 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Co do tatuazysty jest swietny w liverpool'u- Artur www.myspace.com/artur76 doswiadczony i niesamowicie zdolny. Ja u nego co prawda nie robilam, ale wielu znjaomych jest b.zadowolonych Mam nadzieje, ze pomoglam
|
|
|
#1046 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co za Lesio? chyba cos mnie ominelo ![]() Cytat:
bo u nas pieknie slonecznie, po prostu bajka! a ja w pracy po 10 godzin siedze, masakra jakas! mam nadzieje, ze tak sie utrzyma albo bedzie nawet ladniej na naszego grilla ![]() buziaki |
||
|
|
|
|
#1047 |
|
Przyczajenie
|
W Liverpoolu mieszkam od 4 lat, pracuje w biurze (nic ciekawego) i jakos powoli do przodu.
Pogoda super, ale ja jeszcze z lozka ne wyszlam. Po nockach wreszcie mam okazje pospac, bo dziecko u dziadkow w Polsce
|
|
#1048 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziu, Lesio ---> ksiazka chmielewskiej, pozyczylam od Ani
![]() czyta sie ja z usmiechem na ustach caly czas ![]() zobaczymy czy nam pogoda splata figla na grila czy nie
|
|
#1049 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam jej kilka ebookow jesli ktoras z Was chce moge przeslac mailem.Mam nadzieje ze pogoda bedzie piekna. A jakie macie plany na niedziele i poniedzialek swiateczny? Wlasnie skonczylam ogladac film (500) days of summer. Fajny, o milosci, z pozytywnym, pelnym nadziei zakonczeniem ale chyba nie powinnam go ogladac w moim stanie...
|
|
|
|
|
|
#1050 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wlasnie nawet Ani mowilam ze bede szukac ebookow chmielewskiej na chomikuj, ale sie jeszcze nie zabralam ![]() Cytat:
ogladalam ten film faktycznie, zakonczenie nie takie powinno byc ![]() ja ostatnio walcze dzien w dzien z Hotelem 52, na razie pierwsza serie skonczylam... a z filmow to w piatek ogladalismy Sex and the city 2, tzn ja ogladalam a moj tomek sobie drzemke zrobil.. co mnie utwierdza w przekonaniu ze takie filmy powinnam ogladac w damskim towarzystwie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.

w pietek sie waze, jak nic nie polecialo w dol to sie chyba zalamie...

poza tym jak się konsultować w przypadku szczegółów wzoru? ja dość wymagająca jestem.