Emigrantki z Chester, Liverpoolu i okolic - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Emigrantki

Notka

Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Czy bedziesz na spotkaniu Wizazanek w Manchesterze 6/03/2011?
Tak, przybede z miła chęcią. 8 80,00%
Nie, i nie pytajcie dlaczego. 2 20,00%
Głosujący: 10. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-04-13, 21:26   #1021
mrowkaa06
Raczkowanie

Dot.: Emigrantki z Chester, Liverpoolu i okolic

Cytat:
Napisane przez justitia Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

no widze ze powracaly te co zamilkly

u mnie tez sie ostatnio sporo spraw posypalo, i dobrych i zlych,
nie "pochwalilam sie", ze musielismy klepac samochod ostatnio, bo kobieta nam wjechala w tyl... i stracha mieslismy niesamowitego- kobieta w koncowce ciazy, ale dzidzius ma sie ok

Agus trzymam kciuki za egazminy! ja mialam zaczac przygode od tego meisiaca, ale kasa poszla na cos innego... ja to kurde jestem... 3 pary butow juz kupilam w tym miesiacu!!!!

Luca sliczna ta sukienka na pewno wygladasz oszalamiajaco!

na zakupy tez bym sie chetnie wybrala, ale ja juz mam zakupy zbanowane na ten miesiac, bo konto wyzerowane, jesli chodzi o wydatki typu ciuchu czy kosmetyki
ale w lipcu jedzimy na wakacje i bede potrzebowac jakies szmatki nowe na paradowanie w sloncu wtedy sobie nadrobie!

w ogole to trzymajcie kciuki, bo dzisiaj moj trzeci dzien Dukana w pietek sie waze, jak nic nie polecialo w dol to sie chyba zalamie...

pamietacie o tym grilu u mnie? czy sie Wam plany pozmienialy na pierwszy majowy weekend?
a czy zamierzacie ogladac w TV slub ksiecia?
Trzymam kciuki za Dukana i to rzeczywiscie prawda e wiecej leci z obwodow niz kg czasem dlatego warto sie mierzyc ra na tydzien i wtedy czasem jej wielkie WOW I ogolnie warto sie wazyc codziennie bo widac na co organizm jak reaguje, po czym spada lepiej, po czym gorzej a po czym rosnie. Mozna troche wpasc w obsesje dzieki temu ale dziala...

Ja sie na grilla pisze i jest mi bez roznicy kiedy, chociaz jak wszystkie maja byc z ogonami to nie wiem czy to dobry dla mnie pomysl...

Lucaa sukienka bardo fajna, w ogole musze Cie w koncu poznac i na zakupy isc tez moge isc

Edytowane przez mrowkaa06
Czas edycji: 2011-04-13 o 21:28
mrowkaa06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-13, 22:39   #1022
justitia
Wtajemniczenie

no zobaczymy, co to bedzie z tej mojej diety
jak na razie to jestem zupelnie full, i nie wiem jak z tego full maja leciec kilogramy i z obwodu...
w kazdym razie dzien 3 diety zakonczony wlasciwie

Marta, nie marudz, widze Ciebie u siebie na grilu...
justitia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-13, 22:42   #1023
lucaa_rules
Wtajemniczenie

Cytat:
jak na razie to jestem zupelnie full, i nie wiem jak z tego full maja leciec kilogramy i z obwodu...

i dlatego kocham proteinki jesz ile chcesz, bez wyrzutow sumienia.
jesz i chudniesz
to ja wole taka diete, niz jeden chlebek vasa i jabłuszko przez cały dzien sobie tylko mozna organizm spustoszyc takim niejedzeniem.

uwierz mi poleca kilogramy, a jak nie kilogramy to poleci po obwodzie.
Mi juz spodnie tak z tyłka ze podciągam z tajniaka w pracy
lucaa_rules jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-13, 22:48   #1024
mrowkaa06
Raczkowanie

Cytat:

Ha ja na tej diecie dzien w dzien bylam full a po takim full dniu najlepiej lecialo (po wolowinie zwlaszcza)
To nie marudzenie ale szara rzeczywistosc singla... No sorry ale ostatnio jakos mnie tak lapie lekka samotnosc...
Stary 2011-04-13, 22:49   #1025
lucaa_rules
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mrowkaa06 Pokaż wiadomość
Ha ja na tej diecie dzien w dzien bylam full a po takim full dniu najlepiej lecialo (po wolowinie zwlaszcza)
To nie marudzenie ale szara rzeczywistosc singla... No sorry ale ostatnio jakos mnie tak lapie lekka samotnosc...
Martus, oddaj mi te zycia singla ja sie chetnie zamienie!!!
stare, piękne czasy!
korzystaj, póki do chłopa nie uwiązana!
Stary 2011-04-13, 22:54   #1026
justitia
Wtajemniczenie

obyscie mialy racje
kurde, ja glownie ryby i kurczaka, musze sobie wolowine kupic

wiem Martus, ze ciezko samemu, ale to stan przejsciowy przeciez
Stary 2011-04-13, 23:06   #1027
mrowkaa06
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lucaa_rules Pokaż wiadomość
Martus, oddaj mi te zycia singla ja sie chetnie zamienie!!!
stare, piękne czasy!
korzystaj, póki do chłopa nie uwiązana!
Cytat:
obyscie mialy racje
kurde, ja glownie ryby i kurczaka, musze sobie wolowine kupic

wiem Martus, ze ciezko samemu, ale to stan przejsciowy przeciez
Dzieki dziewczyny
Stary 2011-04-14, 13:10   #1028
Pomadka
Zakorzenienie

czesc dziewczyny.

nawet nie wiedziałam, że jest wątek o moich okolicach... Tym bardziej miło mi się z wami przywitać. Coprawda do LIverpoolu, czy Manche mam ok. 2,5 h drogi samochodem, ale co tam...

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Dziewczyny, jak już tu jestem, to zapytam, czy nie znacie jakiegoś dobrego-naprawdę dobrego mistrza tatuażu z naszych okolic? Kogoś kto to robi i ma pojęcie?

Szukam jakiegoś znakomitego dziaracza, ale kicha
Stary 2011-04-14, 17:04   #1029
lucaa_rules
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pomadka Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny.

nawet nie wiedziałam, że jest wątek o moich okolicach... Tym bardziej miło mi się z wami przywitać. Coprawda do LIverpoolu, czy Manche mam ok. 2,5 h drogi samochodem, ale co tam...

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Dziewczyny, jak już tu jestem, to zapytam, czy nie znacie jakiegoś dobrego-naprawdę dobrego mistrza tatuażu z naszych okolic? Kogoś kto to robi i ma pojęcie?

Witaj Pomadko powiedz konkretnie skad jestes a postaramy sié pomoc bo ja tez ma 2 godziny do Manchesteru to moze ten sam kierunek hehe

No i to dobrze miec moderatora na watku
Stary 2011-04-14, 19:06   #1030
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj Pomadko powiedz konkretnie skad jestes a postaramy sié pomoc bo ja tez ma 2 godziny do Manchesteru to moze ten sam kierunek hehe

No i to dobrze miec moderatora na watku
Powitać.
Mieszkam w South Yorkshire-okolice Doncaster.

Modem jestem na innym forum, na to nie mam narzędzi/uprawnień, ale jakby co, to słuzę

Dziewczyny, gdybyście wiedziały o jakimś specu od tattoo to dajcie szybko znać.
Stary 2011-04-14, 20:35   #1031
Gasienica
Raczkowanie

Cytat:
Zadne doradzanie na forum, tylko rajd po sklepach musze zdazyc przed 17 czerwca, wiec przyjade do manchesteru na jakas sobote lub niedziele, wiec bedzie idealny powod aby sie spotkac
damy rade mi sie marzy wycieczka w twoje okolice, do tego cheshireoaks.. buty z clarska mam ochote kupic

Cytat:
Napisane przez agaaacisko Pokaż wiadomość
hej dziewczyny! Wtracilam sie w wasze ploteczki przed waszym spotkaniem w manchesterze... zmilklam... i wtracam sie znow
czekam na twoje wrazenia dotyczace zycia emigracyjne napisz cos wiecej o sobie! jak ci sie podoba u rodzinki itp,itd..

Cytat:
w ogole to trzymajcie kciuki, bo dzisiaj moj trzeci dzien Dukana w pietek sie waze, jak nic nie polecialo w dol to sie chyba zalamie...

pamietacie o tym grilu u mnie? czy sie Wam plany pozmienialy na pierwszy majowy weekend?
a czy zamierzacie ogladac w TV slub ksiecia?
trzymam kciuki za diete i na grillu sie stawie! pasuje mi kazdy dzien.

Cytat:
czesc dziewczyny.

nawet nie wiedziałam, że jest wątek o moich okolicach... Tym bardziej miło mi się z wami przywitać. Coprawda do LIverpoolu, czy Manche mam ok. 2,5 h drogi samochodem, ale co tam...[COLOR="Silver"]
witam

och jaki milo wejsc na watek i widziec taki ruch buziaki moje drogie
Gasienica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-14, 20:39   #1032
anyolek
Zadomowienie

Pomadko- a nie lepiej w Polsce? Ja na swojego zdecydowalam sie w Polsce wlasnie, bo chcialam coby mi ktos zaprojektowal jakis unikatowy wzor i kiedy szukalam po tutejszych studiach, to widzialam, ze slabe mieli dosyc projekty...
A poza tym, witamy na forum
Justitia i Mrowka- ja tez jestem uzalezniona od codziennego wazenia, choc nie raz sie za to bilam po glowie, bo waga wskazywala na duzo wyzsza niz poprzedniego dnia :/
Luca- sukienka bardzo, bardzo ladna!!
A nie bedzie Ci kiedys troszke zal, ze nie mialas takiej bialej/kromowej typowo slubnej? Nie zlosc sie prosze, to tylko pytanie
Stary 2011-04-14, 22:53   #1033
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gasienica Pokaż wiadomość
witam

och jaki milo wejsc na watek i widziec taki ruch buziaki moje drogie

Cytat:
Napisane przez anyolek Pokaż wiadomość
Pomadko- a nie lepiej w Polsce? Ja na swojego zdecydowalam sie w Polsce wlasnie, bo chcialam coby mi ktos zaprojektowal jakis unikatowy wzor i kiedy szukalam po tutejszych studiach, to widzialam, ze slabe mieli dosyc projekty...
A poza tym, witamy na forum
Justitia i Mrowka- ja tez jestem uzalezniona od codziennego wazenia, choc nie raz sie za to bilam po glowie, bo waga wskazywala na duzo wyzsza niz poprzedniego dnia :/
A nie bedzie Ci kiedys troszke zal, ze nie mialas takiej bialej/kromowej typowo slubnej? Nie zlosc sie prosze, to tylko pytanie
no lepiej, tyle, że do PL się jakoś nie wybieram, a terminy są makabrycznie długie, bo i pół roku w dobrych studiach... poza tym jak się konsultować w przypadku szczegółów wzoru? ja dość wymagająca jestem.
cóz, chciałabym poszukać kogoś kto się oprze na moim zamysle i sam mi wyprodukuje wzór. myslała, że uda mi się trafić na polskiego tatuażystę, bo jednak oni sa dużo lepsi od anglików. a ja zaoszczędzę sobie przelotów do pl i czekania... jakoś tu mi poręczniej, niż /specjalnie/ lecieć do pl, no i jak jestem na urlopie w PL to sama nie wiem gdzie iść, co załatwiać, max. busy.
Stary 2011-04-14, 23:20   #1034
anyolek
Zadomowienie

Niekoniecznie dlugo Ja tez bylam nastawiona na dluuugie czekanie, bo skoro to 'pamiatka' na cale zycie, to chcialam miec ja wykonana profesjonalnie i tatuazysta poprostu MUSIAL byc najlepszy Wybralam studio Grzegorza Malka we Wroclawiu Zaprojektowanie przez niego wzoru zajelo 3 dni, a na dzien tatuowania umowilam sie z nim z dnia na dzien, mimo, ze studio jest oblegane i znajduje sie w samym Rynku Wroclawia.
Moim zdaniem warto poczekac, wkoncu to nie jest naklejka, ktora mozna sobie zmyc
Stary 2011-04-15, 12:42   #1035
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Niekoniecznie dlugo Ja tez bylam nastawiona na dluuugie czekanie, bo skoro to 'pamiatka' na cale zycie, to chcialam miec ja wykonana profesjonalnie i tatuazysta poprostu MUSIAL byc najlepszy Wybralam studio Grzegorza Malka we Wroclawiu Zaprojektowanie przez niego wzoru zajelo 3 dni, a na dzien tatuowania umowilam sie z nim z dnia na dzien, mimo, ze studio jest oblegane i znajduje sie w samym Rynku Wroclawia.
Moim zdaniem warto poczekac, wkoncu to nie jest naklejka, ktora mozna sobie zmyc
mam identyczne podejście, dlatego zależy mi na kimś naprawdę dobrym

naczytałam się róznych wątków i tam zgodnie piszą, że trzeba czekać jak ci zależy na dobrym wzorze i wykonaniu.

cholera, już sama nie wiem jak to zorganizować. nie wiem, może popytam przez maila jakieś polecone studia na Śląsku i zobaczę jakie odp. uzyskam... jeśli nadziejne to zabukuję bilet do PL... mimo wszytko rozglądając się w uk za kimś poczciwym.
Stary 2011-04-15, 14:24   #1036
agaaacisko
Raczkowanie

lucaa_rules - wiec w czerwcu czeka cie zabawa a nastepnie... coraz szybsze odliczanie ty juz nie dlugo bedziesz pania X, a ja dopiero znajduje sie na poczatku slubnej zabawy... tzn pierscionek na palcu jest, i takie myslenie sie zaczyna... ale jeszcze czasu ze ho ho
justitia - bylam na diecie dukana w pazdzierniku... chyba kazdy kiedys byl albo bedzie Nakupilam odpowiednich ksiazek kulinarnych i .... po tygodniu dietowanie mi przeszlo... za wytrwala to ja nie jestem ale musze przyznac ze po tygodniu bylo minus 3 kg, pomimo ze codziennie zjadalam trzy dukanowskie nalesniki (mniam mniam) i pilam szklanke kakao czego podobno w pierwszej fazie nie zaleca sie za ciebie trzymam kciuki!
Gasienica - rodzinka polsko-czeska jak najbardziej spoko. Przyjechalam tu bo wpadlam na taki dziwny pomysl... a dziwne pomysly lubie realizowac Podstawowy cel - nauka jezyka... Wiec dlaczego polska rodzina a nie angielska? Na angielska braklo odwagi... i umiejetnosci chyba tez W planach mam zamiar operkowac rok.... co moze sie zmienic bo (nigdy bym nie pomyslala ze tak bedzie) moj - jak to ktoras pieknie nazwala - ogon, bardziej to przezywa niz ja. W niedziele bedzie juz trzeci tydzien jak tu jestem i moge sie pochwalic ze w okolicy sie nie zgubie, do domu z powrotem trafie, do manchesteru juz wiem jak dojechac i chyba uda mi sie zachaczyc na kurs jezykowy juz od maja
ha i zazdroszcze tym co maja tatuze... ja juz kiedys sie nawet umowilam na takowy (ale zadne swietne studio, wiec niestety nie moge polecic) ale stwierdzilam ze odloze to do czasu az moje ciclo bedzie lepiej wygladalo... i sie jak na razie nie doczekalam ej, te moje postanowienia
agaaacisko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-15, 17:12   #1037
lucaa_rules
Wtajemniczenie

Cytat:
Jakze bym miala sie zloscic na ciebie kochana

Nie bedzie mi zal ani troche. Mi biala suknia kojarzy sie z weselem na 200 osob, ze slubem koscielnym, z niewinnoscia . nigdy nie chcialam miec bialej sukni, bo lubie wyrozniac sie z tlumu hehe i cenie sobie oryginalnosc. Nie wyobrazam sie w bialej sukni, nawet jakby ktos mial mi za to zaplacic.
Slub bedzie wazny nawet jesli wstrzele sie w kiecke w kolorze wscieklego rozu
Stary 2011-04-15, 17:52   #1038
anyolek
Zadomowienie

Cytat:
Jakze bym miala sie zloscic na ciebie kochana

Nie bedzie mi zal ani troche. Mi biala suknia kojarzy sie z weselem na 200 osob, ze slubem koscielnym, z niewinnoscia . nigdy nie chcialam miec bialej sukni, bo lubie wyrozniac sie z tlumu hehe i cenie sobie oryginalnosc. Nie wyobrazam sie w bialej sukni, nawet jakby ktos mial mi za to zaplacic.
Slub bedzie wazny nawet jesli wstrzele sie w kiecke w kolorze wscieklego rozu
To prawda
I napewno bedziesz wygladac pieknie!
W kazdym razie my tu fotencji oczekujemy, nie ma to-tamto
A poza tym chyba sie jeszcze na Twym panienskim widzimy??
Dostalas moja PW????????????
Stary 2011-04-15, 20:01   #1039
Gasienica
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agaaacisko Pokaż wiadomość
Gasienica - rodzinka polsko-czeska jak najbardziej spoko. Przyjechalam tu bo wpadlam na taki dziwny pomysl... a dziwne pomysly lubie realizowac Podstawowy cel - nauka jezyka... Wiec dlaczego polska rodzina a nie angielska? Na angielska braklo odwagi... i umiejetnosci chyba tez W planach mam zamiar operkowac rok.... co moze sie zmienic bo (nigdy bym nie pomyslala ze tak bedzie) moj - jak to ktoras pieknie nazwala - ogon, bardziej to przezywa niz ja. W niedziele bedzie juz trzeci tydzien jak tu jestem i moge sie pochwalic ze w okolicy sie nie zgubie, do domu z powrotem trafie, do manchesteru juz wiem jak dojechac i chyba uda mi sie zachaczyc na kurs jezykowy juz od maja
no to ciesze sie, ze sie powoli aklimatyzujesz. a powiedz, gdzie sie zapisalas na kurs jezykowy? ja wlasnie szukam jakiejs bardzo dobrej szkoly!

milego weekendu dziewczyny
Stary 2011-04-15, 21:20   #1040
lucaa_rules
Wtajemniczenie

Dostałam dostałam twoja wiadomość Aniu i dokładnie odpowiem Ci jutro bo TZ cos tam burczał mi o weekendzie, tylko sie standardowo sie nie sprecyzował

ale mi sie oczy kleja... najchetniej walnęlabym sie do wyra ale czekam na Asde.
Stary 2011-04-17, 23:25   #1041
mrowkaa06
Raczkowanie

No to kolejny dzien i mile spedzone popoludnie za nami Dzieki dziewczyny.
Ania i Justyna dajcie mi Wasze maile to przesle Wam te przepisy
Stary 2011-04-18, 08:04   #1042
Gasienica
Raczkowanie

Cytat:
No to kolejny dzien i mile spedzone popoludnie za nami Dzieki dziewczyny.
Ania i Justyna dajcie mi Wasze maile to przesle Wam te przepisy
bardzo milo bylo
a w drodze powrotnej jak przejezdzalysmy z Marta autobusem kolo teatru to tak pomyslalam, ze moze ktoregos razu zrobimy spotkanie kulturalne i skoczymy na jakas sztuke? ja musze sie przyznac, ze ostatni raz w teatrze to bylam w 2007 jak mi kolezanki zorganizowaly wyjscie na moje 'pozegnanie' czyli wyjazd do Anglii ..

milego dnia kochane
Stary 2011-04-18, 08:58   #1043
justitia
Wtajemniczenie

hej dziewczyny, ale mam dzisiaj dobry humor!
takie nasze spotkania dzialaja na mnie wysmienicie

milego dnia

Aniu, Lesio mnie wciagnal na maksa !
Stary 2011-04-18, 19:02   #1044
mrowkaa06
Raczkowanie

Nie powiem ale ja tez czuje sie swietnie I jestem jak najbardziej za wyjsciem "kulturalnym"

A w ogole ten kawalek Beyonce http://youtu.be/O3YOafstKyo

Edytowane przez mrowkaa06
Czas edycji: 2011-04-18 o 21:11
Stary 2011-04-19, 18:42   #1045
phannaanna
Przyczajenie

Cytat:
czesc dziewczyny.

czesc dziewczyny, jestem tu nowa ale czytam was namietnie od dawna(nawet sie tam na poczatku udzielalam)
Co do tatuazysty jest swietny w liverpool'u- Artur www.myspace.com/artur76
doswiadczony i niesamowicie zdolny. Ja u nego co prawda nie robilam, ale wielu znjaomych jest b.zadowolonych
Mam nadzieje, ze pomoglam
Stary 2011-04-19, 19:32   #1046
Gasienica
Raczkowanie

Cytat:
hej dziewczyny, ale mam dzisiaj dobry humor!
takie nasze spotkania dzialaja na mnie wysmienicie

milego dnia

Aniu, Lesio mnie wciagnal na maksa !
ja tez uwielbiam nasze spotkani a co za Lesio? chyba cos mnie ominelo

Cytat:
Napisane przez phannaanna Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny, jestem tu nowa ale czytam was namietnie od dawna(nawet sie tam na poczatku udzielalam)
hej phannaanna, co porabiasz w Liverpoolu, jaka tam pogoda w ogole? bo u nas pieknie slonecznie, po prostu bajka!

a ja w pracy po 10 godzin siedze, masakra jakas! mam nadzieje, ze tak sie utrzyma albo bedzie nawet ladniej na naszego grilla

buziaki
Stary 2011-04-19, 19:53   #1047
phannaanna
Przyczajenie

W Liverpoolu mieszkam od 4 lat, pracuje w biurze (nic ciekawego) i jakos powoli do przodu.
Pogoda super, ale ja jeszcze z lozka ne wyszlam. Po nockach wreszcie mam okazje pospac, bo dziecko u dziadkow w Polsce
Stary 2011-04-19, 22:43   #1048
justitia
Wtajemniczenie

Madziu, Lesio ---> ksiazka chmielewskiej, pozyczylam od Ani
czyta sie ja z usmiechem na ustach caly czas

zobaczymy czy nam pogoda splata figla na grila czy nie
Stary 2011-04-19, 22:54   #1049
mrowkaa06
Raczkowanie

Cytat:
Madziu, Lesio ---> ksiazka chmielewskiej, pozyczylam od Ani
czyta sie ja z usmiechem na ustach caly czas

zobaczymy czy nam pogoda splata figla na grila czy nie
Wg mnie kazd ksiazke Chmielewskiej czyta sie z usmiechem na ustach, ostatnio czytalam jej autobiografie, 4 tomy i kupa smiechu Mam jej kilka ebookow jesli ktoras z Was chce moge przeslac mailem.

Mam nadzieje ze pogoda bedzie piekna.

A jakie macie plany na niedziele i poniedzialek swiateczny?

Wlasnie skonczylam ogladac film (500) days of summer. Fajny, o milosci, z pozytywnym, pelnym nadziei zakonczeniem ale chyba nie powinnam go ogladac w moim stanie... Ale nie wazne, jutro wstaje nowy dzien...
Stary 2011-04-20, 09:19   #1050
justitia
Wtajemniczenie

Cytat:
Wg mnie kazd ksiazke Chmielewskiej czyta sie z usmiechem na ustach, ostatnio czytalam jej autobiografie, 4 tomy i kupa smiechu Mam jej kilka ebookow jesli ktoras z Was chce moge przeslac mailem.
ja poprosze!
wlasnie nawet Ani mowilam ze bede szukac ebookow chmielewskiej na chomikuj, ale sie jeszcze nie zabralam

Cytat:

Mam nadzieje ze pogoda bedzie piekna.

A jakie macie plany na niedziele i poniedzialek swiateczny?

Wlasnie skonczylam ogladac film (500) days of summer. Fajny, o milosci, z pozytywnym, pelnym nadziei zakonczeniem ale chyba nie powinnam go ogladac w moim stanie... Ale nie wazne, jutro wstaje nowy dzien...
ja nie mam pojecia co bedziemy robic, moze sie w koncu gdzies wybierzemy? jesli pogoda bedzie ladna, sezon wycieczkowy czas zaczac ale kurcze paliwo takie drogie! masakra jakas...

ogladalam ten film faktycznie, zakonczenie nie takie powinno byc
ja ostatnio walcze dzien w dzien z Hotelem 52, na razie pierwsza serie skonczylam... a z filmow to w piatek ogladalismy Sex and the city 2, tzn ja ogladalam a moj tomek sobie drzemke zrobil.. co mnie utwierdza w przekonaniu ze takie filmy powinnam ogladac w damskim towarzystwie
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Emigrantki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości