|
Notka |
|
Kosmetyki mineralne Lubisz kosmetyki mineralne? Chcesz pogłębić swoją wiedzę? Wiemy wszystko o kosmetykach mineralnych. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 |
Rozeznanie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część V
Hehe, jesteście genialne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 | |
Organizatorka
|
Cytat:
ja tu dla Ciebie paczuchę szykuję i zbieram, wrzucam do koperty co mi się przypomni, a Ty, że NIKT? Phi ! ![]() Peorth - witamy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Zadomowienie
|
zajrzec?
![]() ![]() ![]() dziewczyny poradzcie prosze jaka koldre brac z gesiego czy kaczego puchu? mnie sie wydaje ze z gesiego ale czy jest duza roznica w jakosci? bo mam okazje z kaczego kupic w dobrej cenie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
Zakorzenienie
|
dobry...
poniedzialek byl smutnawy z deka. dzis juz o tej porze szarowka jest, i ze nocka kiepska znowu (dlaczego? ![]() w sny za bardzo nie wierze. tez mialam taki sen ktory mnie nawiedzal, i to kiedy bylam dzieckiem. ogolnie chodzilo w nim o to ze znajdowalam sie pod brama (tak tak) jakiegos opuszczonego miasta, i z wielkim strachem szukalam mojej mamy, bo wiedzialam ze tam jest, i wiedzialam ze musze uciekac bo ktos chce mi zrobic krzywde.. a spadanie zdarza mi sie tez odczuwac czasami we snie i to "fizycznie" wlasnie. dziwna sprawa. przez chwile sama nie wiedzialam o jakiej bajce piszecie ![]() Peorth witaj wsrod mineraloholiczek i trzymaj sie za portfel ![]() Selene ciesze sie ze efekty operacji jak najbardziej spelnily twoje oczekiwania, i mam nadzieje ze pozostale problemy minely juz ![]() zgadza sie, na Wizazu trzeba byc. moj Tz mowi ze ja Wizaz kocham, a on to tylko dodatek. takie uzaleznienie.. ale przeciez trzeba wiedziec co sie dzieje prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Zakorzenienie
|
Paula - prawda
![]() ![]() Peorth ![]() co do bajek - ja bym wam tu od razu spór rozstrzygnęła ![]() ![]() ![]() właśnie przesegregowałyśmy z mamą całą jej garderobę - masakra ![]() a w ogóle to dostałam wirtualny opiernicz od promotorki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Wtajemniczenie
|
Bea- z żadnego, puch jest be
![]() Skusiłam się na promocję linerkową na CS, tzn kupiłam Stellar i dwa pędzelki, myślę sobie- nie aż taki majątek, a może się uda. Bo ja zawsze kredkami się maziam, linerkami nie umieć ![]() ![]() ![]() ![]() Któraś z Was chciała się pozbyć Platinum bodajże (Kamilka ![]() ![]() Ja śnię od zawsze w jakości HD, znaczy się na kolorowo i z fonią, zwykle bardzo dynamicznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Zakorzenienie
|
evelinek a jakie pędzelki kupiłaś z CS? ten pink cośtam może?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1028 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() ![]() Viol - co do segregowania rzeczy i pozbywania się ich - ja wyznaję zasadę, ze jezeli czegoś przez rok nie założyłam, to znaczy, że tego więcej nie założę i oddaję albo wyrzucam ![]() ![]() W weekend mam się zamiar wlasnie przejsc do piwnicy, gdzie stoją rzeczy jeszcze z przeprowadzki i bez zaglądania do kartonów wynieść to wszystko w jasną.. ![]() ![]() Evelinek - a jak ja kiedyś pisałam, ze liner z CS i pędzlak z CS do kresek i największa (przepraszam z góry) łamaga kreskowa narysuje prostą krechę, to mnie nikt nie słuchał ![]() Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-10-27 o 14:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Zakorzenienie
|
Niech mnie ktoś kopnie w
![]() ![]() ![]() edit: Cathy, ja też wyznaję taką zasadę (raz na rok robię szafową wyprzedaż na All) - tylko moja mama niebardzo ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Zakorzenienie
|
cathy a wynajmujesz czy masz swoje mieszkanie? przepraszam jeśli pisałaś, ja nie nadążam za tym wątkiem
![]() Violl nie tylko Ty... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Zadomowienie
|
evelinek dzieki
![]() no to jeszcze raz ze zdjeciami. prosze o porade ktora wybrac? |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Zakorzenienie
|
no ja pedzelki z CS do kresek mam, bardziej mi przypodobal sie ten zagiety niz skosny. i tak coraz bardziej przymierzam sie do zakupu jakiegos linerka od nich. ale dopiero jak minie moj "odwyk zakupowy" (dopiero miesiac minal... tylko wymianki mnie ratuja, a juz prawie nie mam co wymieniac...)
tylko nie wiem czy ja zuzylabym taka ilosc.. nie za czesto robie kreski jednak. |
![]() ![]() |
![]() |
#1033 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Na swoje mnie jeszcze nie stać.. Kredyty nie dla mnie, a za gotówkę - wiadomo ![]() Zgodnie z moim biznesplanem ![]() ![]() ![]() Chyba, że mnie zakupy mineralne tak wykończą, ze łazienki i podłogi będę opakowaniami po pudrach wykładać .... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Zakorzenienie
|
taaa... też miałam mieć odwyk, ale hmm jakoś mi nie wychodzi dziwnym trafem, co za pech, nie moja wina że są organizowane nowe zamówienia
![]() cathy - rozumiem, no mieć własne mieszkanie dziś to wiadomo... jak jest. Ale życzę powodzenia, nie będę się już pytać kiedy ta wymarzona 40stka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1036 |
Zadomowienie
|
i jeszcze taka
|
![]() ![]() |
![]() |
#1037 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja też miałam mieć odwyk... a leci do mnie więcej zamówień niż poza odwykiem ![]() ![]() aaaaa kurde! idę to przegryźć jakimś słodyczem, tę rozpacz w sensie ![]() Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2009-10-27 o 15:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny dzięki za miłe powitanie
![]() I za ostrzeżenia, choć się chyba nie zastosuję póki co, hehe ![]() Już się tak nie mogę doczekać moich próbeczek ![]() ![]()
![]() |
#1039 |
Zakorzenienie
|
bea a no nie kupilam- przynajmniej z mineralow i pielegnacji. bawie sie w wymianki, pozbywam tego, co nie dla mnie, probuje tego, co chcialam sprobowac ale zakupy ciagle odkladalam
![]() szczerze mowiac to maz mi postawil taki warunek. troche przegielam w sierpniu chyba.. mocno nadszarpnelam nasz skromny domowy budzet. we wrzesniu zrobilam zapas mazidel i do stycznia mial byc spokoj, ale co rusz cos kusi. no coz. na moim koncie pustki wieja wiec nie mam jak kupowac. trzeba cos odlozyc wreszcie. ale teraz uzupelniam po trochu szafe za to.. wyszukuje na all i nie tylko fajne rzeczy. dzis przyszly buty dla malej... smiga w ich po mieszkaniu zachwycona heh. |
![]() ![]() |
![]() |
#1040 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jasne, będziemy się motywować do pisania pracy, w przerwach między jednymi zakupami a drugimi ![]() a MAD dobry wybór, ja mam co prawda dopiero 3 próbki, ale jestem zadowolona, są trwalsze niż cienie z EDM i błysk jakiś taki ładniejszy, bardziej aksamitny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1041 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Zakorzenienie
|
a co tam, o kreskach mowa byla, to sobie zrobilam Emeraldem Cs-owym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Witam piękności..jakie piekne zdjęcia, jakie wy jesteście piekne, Przyznam sie bez bicia że nie wiem kim są 2 osoby na zdjęciach. Kamilkę , Viol i angel poznałam od razu poniewaz każda z Was jest bardzo charakterystyczna. niestety nie wiem kim jest Pani z niebieskozielonym makijażem no i Pani blondynka w siwym..Oświećcie mnie proszę :plis:
#1044 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tęskniłam. Pawi makijaż - Pastereczka ![]() Blondynka w siwym - Frenka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1046 | |
szyciowa specjalistka :)
|
Cytat:
Peorth ![]() mam Piotrka na kolanach, wiec jak puszczę jakiegoś głupawego posta, to nie ja ![]() Selenka jak tam pisz, pisz, no ....kurczaki z rożna jak ja Ci zazdroszczę.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1047 | ||||
Wtajemniczenie
|
Niet
![]() http://www.coastalscents.com/cfwebst...tour-brush.cfm http://www.coastalscents.com/cfwebst...tail-brush.cfm Oba malują jak mazaki, flat jak koś lubi mocniejsze oko lub mu się spieszy, angledem można za to wyczarować supercienką elegancką linię, tudzież maznąć po wewnętrznej stronie powieki. Kiedyś miałam TEN, ale kompletnie mi ię nie sprawdził, loski miał jednocześnie twarde i giętkie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co rok to może nie wyrzucam, raczej tak co 2-3 lata, czasem można ciekawe rzeczy wygrzebać, ale większości niestety już się nie założy i trzeba się z tym pogodzić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1048 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
szyciowa specjalistka :)
|
ROBIŁAM TEN P..ONY FOLDER I BAWIŁAM PIETRULĘ... REMONT OBOK I MAŁY NIE MOŻE SPAĆ...... MASAKRA
o i caps lock mnie sie włączył |
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Zakorzenienie
|
ja sie ostatnio wzielam za zuzywanie intensywne probek co poniektorych..
i tak, zyzylam Lightly Tinted EGM, 2 probki Perfecting Powder SN (luubie go) teraz zaczelam walke z prawie polowa biga ryzyku EDM, i koncze probke rozu Stardust SN (ktorym juz rzygam prawie, dosc mam go juz, ilez mozna uzywac codziennie tego samego rozu? a zawzielam sie i jutro moze skoncze wreszcie) takie porzadki, w celu pozostawienia w kuferku tych bardziej i najbardziej lubianych. choc na pewno kolekcja bedzie sie powiekszac to chwilowo bede miala troche porzadku. a pozniej kolejne ![]() chce tez w koncu zdecydowac co z wykonczeniowki dla mnie jest najlepsze (jeszcze musze mocniej potestowac ryz CS i pae innych bo zwykle to uzywam raz to raz to i sama nie wiem co chce sobie zostawic na dluzej) Edytowane przez 86Paula Czas edycji: 2009-10-27 o 16:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.