American&Polish Girls część XV :) - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-11, 13:09   #1021
anusiuniaa
Zakorzenienie

Dot.: American&Polish Girls część XV :)

pomóżcie z tymi włosami bo juz sama nie wiem...
robic grzywke, zapuszczać, farbowac na ciemny jasny, zostawić jak lepiej??
Stary 2010-02-11, 13:10   #1022
kamciurka
Zakorzenienie

cześć lachony
ja zapracowana dzisiaj byłam jak nie wiem, troszkę Was podczytywałam, ale nie miałam czasu odpisać, dopiero teraz jakoś spokojniej
Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
Dzien dobryyyyyyyyy, znowu boje rekordy w spaniu poszlam spac o 3, a wstalam przed 13 Yeaaaaaaaaaaaaah

Podeszlam do okna, zobaczylam,ze sypie snieg, i tak sie wkurzylam....... mam juz tego poprostu dosyc.. no ludzie, ilez mozna

Ide zaraz po paczki tylko nie wiem ile kupic... mam ochote sie tak nimi ożreć jak nigdy moze z 10 zarzuce hahahaha jeszcze bede miala na jutro
no dzien dobry dzien dobry taka to pożyje wstanie o 13 zje 10 pączków i jeszcze narzeka
Cytat:
Napisane przez ewcik Pokaż wiadomość

czarnulki górą.. heh właśnie ostatnio zauważyłam, że większość dziewczyn z blond farbuje się teraz na brązy,czernie..hmm ale to i dobrze.. chociaż swego czasu same blondynki były a teraz na odwrót..ciekawe dlaczego.....
dziewczyny a czy olejek rycynowy pomaga coś na porost brwi i rzęs?bo coś ostatnio u mnie słabo z nimi
a i zapomniałam.. aagusiaa, siwa, messinka, eloska,kamciurka.. mam nadzieję, że nikogo nie pominełam piękne avaki
dzięki

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 13:11   #1023
Anecia_18
Raczkowanie

fotttty
Anecia_18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 13:12   #1024
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anusiuniaa Pokaż wiadomość
tak
jestem w szoku, myslalam ze jestes naturalna brunetka ale swoj kolorek masz bardzo ładny aaaa mnie zaskoczyłaś hehehe

Edytowane przez 1985SiWA
Czas edycji: 2010-02-11 o 13:15
1985SiWA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 13:12   #1025
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
pomóżcie z tymi włosami bo juz sama nie wiem...
robic grzywke, zapuszczać, farbowac na ciemny jasny, zostawić jak lepiej??
ja Ciebie widzę w takiej ukośnej dłuższej grzywce, a kolor wlosów ?? hmm ja bym Cię chyba widziała w troszkę ciemniejszych, ale nie za ciemnych, taki ciemny blond, jasny brąz, na tej fotce czarno białej własnie te włosy ciemniej wyglądają i tam mi się chyba bardziej podobasz

Niki

Alex
Stary 2010-02-11, 13:16   #1026
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
Witam Laski widzę, że nabrałyście rozpędu A ja wczoraj z przyjaciółką obaliśłmy 1,5 butelki winka domowego i umówiłśymy się że jak uzbieramy kasę na cycki (jakieś 3,4 lata) to razem idziemy na operation żeby się wspierać Nie ma to jak pijackie obietnice hah

napisz coś więcej o tej rekonstrukcji, to tylko w firmowych salonach? ile kosztowała i na czym to polega?

ze wszystkim się zgadzam oprócz podpunktu D, bo jednak uważam że częścią zarobków można i powinno się wspólnie dysponować. Mój TŻ zresztą powiedzial że on tylko będzie sobie kupował nieraz piwko, albo jakieś techniczne gadzety do kompa itd a resztę bedzie dawał miiii (jego tata zreszta tak robi, to mama u nich rzadzi kasą, u mnie jest podobnie)

Gratuluję

słiiit na mnie czekaja w kuchni pączki z rózą

Ale mam zakwasy po wczorajszych ćwiczeniach na pupie, na toalecie nie mogę usiąść a dziś brzuszek idzie w obroty Tylko źle spałam i szyja mnie boli nie mogę obracać
Kosztuje jakies 70 zł. Zrobisz to w dobrych salonach, które pracuja na kosmetykach Joico. Zabieg alternatywy faktycznie do podcinania włosów. Zamykają sie rozdwojone końcówki, włosy wygładzają. Po jednym zabiegu juz widac efekty, a po kilku sesjach możesz miec takie jak babki z reklam. Ja juz zauwazyłam, że od czubka głowy do pewnego momentu włosy mam takie mieciutkie jak clipy (ktore zreszta dzis do mnie doszly i sa za jasne ). Jak na to jak miałam poniszczone juz koncowki, tak teraz ich juz prawie nie mam, gdzieniegdzie jeszcze cos widac, ale to juz zupelnie co innego .Ja potrafilam miec nawet "rozczworzone" wlosy. Efekt mniej wiecej trzyma sie miesiac, a pote mozna isc jeszzce kilka razy zeby uzyskac taki efekt jak Ci sie marzy. I dobrze po rekonstrukcji uzywac szamponu i odzywki z tej serii, ktora mozesz kupic u fryzjera. To jest Joico K-Pak.

A zabieg sklada sie z 4 czesci.
1.Mycie wlosow szamponem, ktore oczyszcza z wszelkich silikonow i tego wszystkiego (wlosy az skrzypia gdy sie je dotyka wtedy).
2.Nalozenie jakiejs odzywki (nie pamietam jakie ma zadanie).
3.Mocna odzywka (w 80 % dziala od wewnatrz, w 20 % od zewnatrz wlosa)
4. Odzywka dzialajaca w 80% na zewnatrz, w 20 % wewnatrz wlosa).

To chyba tyle.
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 13:16   #1027
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anecia_18 Pokaż wiadomość
jak najbardziej ja osobiscie na brwi i rzesy uzywam rybek gal
Wiem Socialite pisała kiedyś o nich.. rybki keratynowe firmy gal, czterdzieści parę rybek kosztuje ok 10zł tylko mam głupie pytanie..a jak ich się używa...bo ja nawet nie wiem... i gdzie mogę je kupić?
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-11, 13:17   #1028
anusiuniaa
Zakorzenienie

no ja zawsze farbowałam na ciemniejszy
teraz wiekszośc mówi ze b. ładnie w tym naturalnym ale mi sie wydaje ze te ciemne dodawały wiecej pazura
Stary 2010-02-11, 13:19   #1029
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
cześć lachony
ja zapracowana dzisiaj byłam jak nie wiem, troszkę Was podczytywałam, ale nie miałam czasu odpisać, dopiero teraz jakoś spokojniej

no dzien dobry dzien dobry taka to pożyje wstanie o 13 zje 10 pączków i jeszcze narzeka

dzięki
Ja narzekam? Gdzie?! ja nie narzekam ani troche
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 13:22   #1030
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;17117940]Kosztuje jakies 70 zł. Zrobisz to w dobrych salonach, które pracuja na kosmetykach Joico. Zabieg alternatywy faktycznie do podcinania włosów. Zamykają sie rozdwojone końcówki, włosy wygładzają. Po jednym zabiegu juz widac efekty, a po kilku sesjach możesz miec takie jak babki z reklam. Ja juz zauwazyłam, że od czubka głowy do pewnego momentu włosy mam takie mieciutkie jak clipy (ktore zreszta dzis do mnie doszly i sa za jasne ). Jak na to jak miałam poniszczone juz koncowki, tak teraz ich juz prawie nie mam, gdzieniegdzie jeszcze cos widac, ale to juz zupelnie co innego .Ja potrafilam miec nawet "rozczworzone" wlosy. Efekt mniej wiecej trzyma sie miesiac, a pote mozna isc jeszzce kilka razy zeby uzyskac taki efekt jak Ci sie marzy. I dobrze po rekonstrukcji uzywac szamponu i odzywki z tej serii, ktora mozesz kupic u fryzjera. To jest Joico K-Pak.

A zabieg sklada sie z 4 czesci.
1.Mycie wlosow szamponem, ktore oczyszcza z wszelkich silikonow i tego wszystkiego (wlosy az skrzypia gdy sie je dotyka wtedy).
2.Nalozenie jakiejs odzywki (nie pamietam jakie ma zadanie).
3.Mocna odzywka (w 80 % dziala od wewnatrz, w 20 % od zewnatrz wlosa)
4. Odzywka dzialajaca w 80% na zewnatrz, w 20 % wewnatrz wlosa).

To chyba tyle. [/QUOTE]
a to głownie na koncówki? To chyba nie dla mnie, bo ja mam problem z szorstkimi włosami...

Cytat:
teraz wiekszośc mówi ze b. ładnie w tym naturalnym ale mi sie wydaje ze te ciemne dodawały wiecej pazura
wysłalam zapro

Dziewczyny ale mnie boli ta szyja, nie mogę nią w ogóle ruszać
Dziś farbuję ostatni raz wlosny na ciemno, tzn chyba same odrosty zrobię, bo kolor ładnie sie spłukuje i żeby dekoloryzacja lepiej przebiegła
Stary 2010-02-11, 13:23   #1031
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja narzekam? Gdzie?! ja nie narzekam ani troche
no że pogoda nie taka, że śnieg rozumiem jak byś musiała chodniki odgarniać, a ta sobie wstaje o 13 zje 10 pączków i jej śnieg przeszkadza

Niki

Alex

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-11, 13:25   #1032
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
no że pogoda nie taka, że śnieg rozumiem jak byś musiała chodniki odgarniać, a ta sobie wstaje o 13 zje 10 pączków i jej śnieg przeszkadza
No bo sypie... a ja musze isc po te 10paczkow, wiec przeszkadza hahaha
Stary 2010-02-11, 13:25   #1033
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz z jednej strony Ci co Cię widzą na żywo mogą lepiej ocenić bo na zdjęciach to tak ciężko, a z drugiej ja już się nauczyłam nie słuchać otoczenia, jak ja rozjaśniałam to wszyscy mówili, że w jasnych lepiej, jak przyciemniłam to usłyszałam, że no nareszcie bo w ciemnych fajnie wyglądam i bądź tu mądra

Niki

Alex
Stary 2010-02-11, 13:26   #1034
Anecia_18
Raczkowanie

Cytat:
Wiem Socialite pisała kiedyś o nich.. rybki keratynowe firmy gal, czterdzieści parę rybek kosztuje ok 10zł tylko mam głupie pytanie..a jak ich się używa...bo ja nawet nie wiem... i gdzie mogę je kupić?
one sa w takich kapsulkach w ksztalcie rybek, przekluwam ogonek z jednej strony igla wyciskam kropelke i przejezdzam po brwiach i rzesach. Robie to na noc. Tez sie ich naszukalam wszedzie az dorwalam w jednej (!) aptece a w kazdej innej patrzyly na mnie babki jak na nienormalna :brzyda l:
Stary 2010-02-11, 13:26   #1035
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
kochana ja jak bym wyglądała tak jak Ty też bym sobie zjadła 10 pączków, a wtedy bym mogła nawet przez zaspy po nie iść
ja zjadłam jednego i starczy, w innym wypadku musiałabym po pokoju z 50 km na rowerze zrobić

Niki

Alex

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-11, 13:27   #1036
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
a to głownie na koncówki? To chyba nie dla mnie, bo ja mam problem z szorstkimi włosami...

wysłalam zapro

Dziewczyny ale mnie boli ta szyja, nie mogę nią w ogóle ruszać
Dziś farbuję ostatni raz wlosny na ciemno, tzn chyba same odrosty zrobię, bo kolor ładnie sie spłukuje i żeby dekoloryzacja lepiej przebiegła
Na cale wlosy, jesli masz szorstkie to zabieg tez jak najbardziej dla Ciebie. Ja sie skupilam na koncowkach, bo akurat u mnie o to mi najbardziej chodzilo poza tym zaskoczylo mnie to, ze potrafi zreperowac konowki. Takze jesli masz ochote na taki zabieg, to smialo. Napewno pomoze. Bo rekonstrukcja, wygladza wlosy robia sie takie mieciutkie. Nawilza tez bardzo dobrze.
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 13:37   #1037
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
kochana ja jak bym wyglądała tak jak Ty też bym sobie zjadła 10 pączków, a wtedy bym mogła nawet przez zaspy po nie iść
ja zjadłam jednego i starczy, w innym wypadku musiałabym po pokoju z 50 km na rowerze zrobić
ty sie nie zapedzaj bede glodowac 2 dni przez te paczki
Stary 2010-02-11, 13:43   #1038
Anecia_18
Raczkowanie

nastepne
Stary 2010-02-11, 14:01   #1039
Justynka1710
Zakorzenienie

Heeeeeej

Ja zjadłam jednego pączka i więcej nie jem chyba

A dzisiaj mam dużo do roboty z włosami, brwi musze regulować, paznokcie malować itd;p

Agusia które clipy kupiłaś??
You're everywhere
But right now I wish you were here...
Justynka1710 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 14:10   #1040
ewcik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anecia_18 Pokaż wiadomość
one sa w takich kapsulkach w ksztalcie rybek, przekluwam ogonek z jednej strony igla wyciskam kropelke i przejezdzam po brwiach i rzesach. Robie to na noc. Tez sie ich naszukalam wszedzie az dorwalam w jednej (!) aptece a w kazdej innej patrzyly na mnie babki jak na nienormalna :brzyda l:
wybiorę się na poszukiwania..dzięki za pomoc..
Cytat:
Ja ani jednego nie zjem, tak samo jak chrustu itp itd.. Nienawidzę pączków... sorry...
ewcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 14:26   #1041
Gwiazdeczka90
BAN stały

GG do Gwiazdeczka90 Send a message via Skype™ to Gwiazdeczka90

A ja nie zjadlam zadnego paczka
Siedze z płukanką z rumianku na głowie do wieczora a teraz biore się a tipsy, juz nie mam pomyslu jaki wzór robić
Gwiazdeczka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 14:28   #1042
anusiuniaa
Zakorzenienie

a ja od wczoraj rana siedze z rycynka i olejem kokosowym i tak az do jutra rana

mam nadzieje że dobrze teraz moim włoskom
Stary 2010-02-11, 14:29   #1043
Anecia_18
Raczkowanie

Cytat:
wybiorę się na poszukiwania..dzięki za pomoc..
Prosze bardzo
Stary 2010-02-11, 14:30   #1044
Anecia_18
Raczkowanie

Stary 2010-02-11, 14:31   #1045
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justynka1710 Pokaż wiadomość
Heeeeeej

Ja zjadłam jednego pączka i więcej nie jem chyba

A dzisiaj mam dużo do roboty z włosami, brwi musze regulować, paznokcie malować itd;p

Agusia które clipy kupiłaś??
Ja? SYntetyki, kolor czarny. http://allegro.pl/item888761595_zest...cm_kolory.html o tu. tyle, ze ja mam zszyte 2 zestawy

Siedxze i obzeram sie tymi paczkami. kupilam 5
Bylam w aptece po biala perle. w jednej nie mieli, w drugiej tezx nie, ale powiedziala babka, ze mi na jutro zamowi. 58,40 mnie to bedzie kosztowalo

Aaa, wogole wychodze ze sklepu i stalo takich 2 gosci. ja przeszlam a ten jeden z taka radoscia "wariatkaa" . wybuchnelam smiechem, nie moglam z jego inteligencji
Stary 2010-02-11, 14:50   #1046
Justynka1710
Zakorzenienie

Cytat:
Ja? SYntetyki, kolor czarny. http://allegro.pl/item888761595_zest...cm_kolory.html o tu. tyle, ze ja mam zszyte 2 zestawy

Siedxze i obzeram sie tymi paczkami. kupilam 5
Bylam w aptece po biala perle. w jednej nie mieli, w drugiej tezx nie, ale powiedziala babka, ze mi na jutro zamowi. 58,40 mnie to bedzie kosztowalo

Aaa, wogole wychodze ze sklepu i stalo takich 2 gosci. ja przeszlam a ten jeden z taka radoscia "wariatkaa" . wybuchnelam smiechem, nie moglam z jego inteligencji
aha ja właśnie ciągle myślę nad clipami, kurde nie chce mi się czekać aż te włosy mi urosną tyle co chce
You're everywhere
But right now I wish you were here...
Justynka1710 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 14:54   #1047
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Justynka1710 Pokaż wiadomość
aha ja właśnie ciągle myślę nad clipami, kurde nie chce mi się czekać aż te włosy mi urosną tyle co chce
a mi sie wlasnie moje zrobily sianowate na koncach, tzn nie 1cm tylko dosyc sporo;/ nie wiecie czy jest jakis domowy sposob zeby te konce odbudowac, wygladzic, zregenerowac? nie sa to syntetyki ale tez nie te 100% naturale bo by mi sie po pół roku tak nie zniszczyły raczej.. jesli nic mi nie podpowiecie to chyba je zetne tak dosyc sporo, tak do mojej długosci i bede nosiła tylko do zagęszczenia moich włosków.

Edytowane przez party_girl7
Czas edycji: 2010-02-11 o 14:59
party_girl7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 14:58   #1048
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
a mi sie wlasnie moje zrobily sianowate na koncach, tzn nie 1cm tylko dosyc sporo;/ nie wiecie czy jest jakis domowy sposob zeby te konce odbudowac, wygladzic, zregenerowac? nie sa to syntetyki ale tez nie te 100% naturale bo by mi sie po pół roku tak nie zniszczyły raczej.. jesli nic mi nie podpowiecie to chyba je zetne tak dosyc sporo, tak do mojej długosci i bede nosiła tylko do zagęszczenia moich włosków.
Gdzies na wizzazu jest forum jak uratowac clipy. Siwa go chyba wklejala. Poszukaj, moze akurat cos tam beedzie o tym
Stary 2010-02-11, 15:07   #1049
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Gdzies na wizzazu jest forum jak uratowac clipy. Siwa go chyba wklejala. Poszukaj, moze akurat cos tam beedzie o tym
hmm dzieki poszperam
Stary 2010-02-11, 15:08   #1050
messinka
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1265887250 piękna i piękne włosy

https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1265893877 genialne spodnie, marzą mi się takie, mam takie botki

idę się przespać bo normalnie usypiam na siedząco

Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA

walczę o marzenia
Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane
Technik farmacji ? --- zrealizowane
Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji

messinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości