|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 |
Przyczajenie
|
Dot.: Brazil Butt Lift- podnosimy i kształtujemy pupę ! :D
Kobiety, czy może mi któraś wyslać filmiki z tymi ćwiczeniami??Nie za bardzo mam możliwość ściagnąc je z netu
![]() Bardzo proszę ![]() adres mailowy lenka5@autograf.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Raczkowanie
|
Ja też bym prosiła
![]()
#1023 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
Raczkowanie
|
ahoj pupofilki !
wróciłam po 4 dniach nic nierobienia ( no, chyba że wpierdzielanie fastfoodów i pochłanianie hektolitrów piwa można zaliczyć do robienia czegoś dla swojej sylwetki ![]() ![]()
'Kiedy jeden się waha, bo czuje się gorszy, inny jest zajęty popełnianiem błędów i stawaniem się lepszym.' wzrost : 164 waga: 48,5 talia : 66->65>64 ---> 60 ![]() biodra : 90 wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=445754 |
![]() ![]() |
![]() |
#1025 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a najbardziej nie lubię laski w krótkich ciemnych rozczochranych włosach..taka jakby starsza od pozostałych... robi dziwne miny i wydycha powietrze ustami... i ta z tymi sztucznymi rzęsami też mnie drażni;-) ale w sumie aż tak na nie uwagi nie zwracam żeby zniechęcały mnie do ćwiczeń ![]()
![]() |
#1027 |
Raczkowanie
|
mam zalamke dziewczyny
![]() ![]() ![]() w ogole robiac dzis bum bum, po uprzednim zobaczeniu zdjec mojego tylu, gdy pot wlewal mi sie do oczu, prawie ryczalam. Mecze sie od stycznia, ciagle cwiczac, to biegajac, to basen, non stop cos, poswiecajac na to mase czasu, w ktorym wolalabym robic cos innego, i zero efektow. I jeszcze cudowna dieta wg 10 pż, ktora powoduje u mnie wzdecia, ale staram sie jej trzymac i tylko sie mecze ![]() ![]() przepraszam, musialam to wyrzucic z siebie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1028 |
Rozeznanie
|
Ta panienka z krotkimi wlosami jest okropna... Denerwuje mnie w niej wszystko, lacznie z tym powietrzem wydychanym ustami. O kro pna
![]() w sumie to mam lekki zastoj - mialam przez 3 dni pod rzad imprezy, nie bylo sensu cwiczyc, bo raz ze samopoczucie nie te ;D a dwa, zwyczajny brak checi. No i zaczelam sobie wczorja znowu, ale chyba nie pojde scisle programem, tylko bede robila ten zestaw na ktory mam aktualnie ochote ;> cafe - na pewno efekty beda ![]() ![]()
Loteria Bitcoin - aż 2 BTC do wygrania Edytowane przez meginnia Czas edycji: 2010-06-29 o 22:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a szczegolnie ta jedna na bum bum w krtkich wlosach wogole wyglada jak sztuczna Cytat:
![]() btw-gdzie mozna zobaczyc prawdziwe efekty bbl? niech sie ktoras pochwali-dodatkowa zacheta zawsze si eprzyda- ja sie dzisiaj zmierze i zrobie foto mojej ![]() ![]()
CUZ EVERYBODY DIES BUT NOT EVERYBODY LIVES ! Edytowane przez natalalala Czas edycji: 2010-06-29 o 23:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Konto usunięte
|
Haha, chyba ta w krótkich włosach to się każdemu rzuca w oczy, czasem ich miny są bardzo denerwujące, ale ja wolę patrzeć na trenera mimo, że nie jest za śliczny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj po jednym dniu przerwy cardio axe i high& tight . Jestem dopiero w pierwszym tygodniu narazie efeków brak. Ale jestem cierpliwa....
|
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Przyczajenie
|
Hejka,
ja jestem po 2 dniach BBL no i już nie mam takich zakwasów,więc nie jest źle... W sobotę na start zrobiłam bumbum i przez całą niedzielę nie mogłam chodzić.Cały program zaczęłam w poniedziałek i już wtedy lepiej mi szło, tzn.nie robiłam już tak dużo przerw. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1033 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Raczkowanie
|
Czy dzięki tym ćwiczeniom schudły wam uda i biodra?Mi właśnie na tym zależy oprócz uniesienia pośladków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Raczkowanie
|
Ehh...co do denerwujących babek, to faktycznie ta z krótkimi włosami jest wnerwiająca, wszystko robi nieziemsko dokładnie, non stop się uśmiecha a to jej oddychanie jest najgorsze... no dobra PRAWIE. Najgorsze w niej jest to, że ma super figurę
![]() Te sztuczne uśmiechy to jakaś masakra, no ale cóż...niech by się i uśmiechały, ale żeby chociaż trochę potu z nich spływało, a tu nic ![]() Melduję posłusznie, że wczorajsze cardio i h&t zaliczyłam, aczkolwiek z utrudnieniami, bo wróciłam później z pracy (siła wyższa) i mój TŻ się zbuntował, że wracam tak późno (pierwszy raz tak się zdarzyło - a mówią, że to kobiety mają skłonności do przesadzania ![]() ![]() ![]() Tak czy inaczej, samopoczucie mam rewelacyjne (mimo, że @ w pełni ![]() ![]() Orea na pocieszenie Ci powiem, że Ty pewnie w końcu zaskoczysz, a ja tam jakoś się nawet nie łudzę, że kiedyś zrobię cały program Cardio bez zamotania się ![]() ![]() ![]()
21.07.2011 - Pierwszy Dzień Reszty Mojego Życia ![]() 175cm/64,5 kg ![]() - walczę z cellulitem - niszczę tłuszcz a zdobywam mięśnie - uczę się zdrowego odżywiania - dbam o cerę - PIJĘ DUŻO WODY ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1036 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() wrzucisz jakieś zdjęcia? Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- venealin, patrze sobie tak teraz na twoje wymiary i widzę, że w biuście straciłaś aż 4 cm ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny piszecie że sculpt jest nudny i nic nie daje, a mnie się sculpt podoba i wiecie że dzisiaj czuje troche w ramionach i w udach z tylu i pośladkach, może to skutki poniedziałkowego bum bum ale chce wierzyć że tak sumiennie się przyłożyłam do ćwiczeń
![]()
#1038 |
Zadomowienie
|
A co będziecie ćwiczyć jak skończycie BBL? A w dzień wolny ćwiczycie, czy sobie odpoczywacie? Ja jutro mam dzień wolny, ale z chęcią zrobiłabym cardio axe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1039 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja oprócz BBL cwiczę sobie na stepperku i rowerku stacjonarnym oraz podnoszę hantelki |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1040 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, chyba dopadł mnie jakiś letni optymizm, bo zaczynam zauważać pierwsze efekty BBL !
![]() ![]() pupa stała się twardsza i bardziej 'nabita', nie wiem tylko czy to bardziej zasługa bbl czy ćwiczeń z obciążeniem,które właśnie zaczęłam. grunt, że tendencja zwyżkowa ![]()
'Kiedy jeden się waha, bo czuje się gorszy, inny jest zajęty popełnianiem błędów i stawaniem się lepszym.' wzrost : 164 waga: 48,5 talia : 66->65>64 ---> 60 ![]() biodra : 90 wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=445754 |
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;20370049]Myślę, że jeśli tylko chcesz możesz zrobic sobie Cardio Axe
![]() Ja oprócz BBL cwiczę sobie na stepperku i rowerku stacjonarnym oraz podnoszę hantelki[/QUOTE] ja oprócz bbl chodzę na fitness i duuużo jeżdżę na rowerze. |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
a ja niestety musialam zrobic przerwe, bo nie mam tej gumy do high&tight
nie wiecie gdzie ja nabyc?
#1044 |
Zakorzenienie
|
maua mi Twój dawny tyłeczek powraca
![]() ![]() ![]()
#1045 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;20377136]Bez gumy także można cwiczyc
![]() to pewnie nie to samo ![]() postanowilam powtorzyc dzis bum bum a gumy poszukac jutro gdzies ![]() wydaje mi sie ze na celulit sa dobre te cwiczenia, bo cwicze i smaryje sie kremem i chyba mam mniejszy ![]()
#1047 |
Konto usunięte
|
No są dobre bo mi też cellulit zmalał
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1048 |
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;20379136]No są dobre bo mi też cellulit zmalał
![]() a smarujesz specjalnym kremem na cellulit czy zwykłym nawilżającym? jutro bum bum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;20379872]antycellulitowego oczywiscie
![]() ehhh, ja mam chyba za słomiany zapał do takich kremów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:07.