|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX
Aaaa i muszę na dniach iść zapisać się na fryza i makijaż, bo się jeszcze okaże że mój dzień zajęty
![]() Aaaaa i jeszcze dziś dzwoniła babka z salonu, 15. lipca mam pierwszą przymiarkę ![]() ![]() To tyle z mojego dzisiejszego podniecania, popodniecajmy się razem - my i nasze bimbałki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z "gośćmi" to masakra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
Zakorzenienie
|
a co myślicie o takich fryzkach for me do mojej hiszpańskiej kiecki?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Zakorzenienie
|
Claris, może to głupie pytanie, ale nie rozwali Ci się taka fryzura?
#1026 |
Zakorzenienie
|
Ja bym widziała właśnie coś takiego do Twojej sukienki
![]() W ogóle to śliczną masz tą suknię ![]() ![]() Dobry fryzjer tak zrobi, że będzie się trzymać na mur beton i wyglądać naturalnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że powinny pasować i do Ciebie i do sukni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1028 |
Zakorzenienie
|
no i podobasz mi się w rozpusczonych ale to się zgrzejesz. Muszą Ci to walnąć lakierem.
Siedzę w pracy, ludzie sobie włączyli 3 różne muzyczki zamiast kupić słuchawki, w tym jeden któremu się podoba mieszanka manieczek z wuwuzelą ![]() Mateusz ma dziś pierwszy dzień pracy, chyba dość zajęty jest bo tylko napisał że fajnie, co u mnie i że buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ładne te fryzurki, takie lekkie i delikatne. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Zakorzenienie
|
Aleks, romantyczny wypad na weekend, to jest to
![]() ![]() Staram się sobie przypomnieć co myśmy robili rok temu i nie pamiętam ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Przypomniałam sobie, Tż rok temu wziął sobie wolne w pracy i zabrał mnie do Arboretum, później obiad w restauracji i na końcu bilard. A 2 lata temu to ja organizowałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1031 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My byliśmy rok temu w Kazimierzu Dolnym. Całkiem fajnie było tylko na koniec dnia Aleks załapała lekkiego doła bo liczyła na pierścionek i się przeliczyła. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Zakorzenienie
|
Oj bo o 10 będzie egzamin zawodowy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Zakorzenienie
|
http://www.bolestraszyce.com/ my byliśmy tam
To coś dla Rain ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1034 | |
Zakorzenienie
|
To taki ogród botaniczny, ale z drzewami
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1035 | |
Zakorzenienie
|
No dobra, przekonałaś mnie do tej 10
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1036 |
Zakorzenienie
|
a po co to ? Tradycyjne mi się podobają bo zawsze jeszcze dodadzą tam zwierzątka
![]() Przymierzam się do tego, by po wypłacie zrobić akwarium. Planuję co bym tam trzymała tylko się zastanawiam czy 12cm glonojadek jest duży i ile ryb przy takim bym mogła trzymać czy zamiast tego np. jakąś krewetkę czy raczka wziąć do wyjadania glonów. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Alex, nie wiem ile możecie na to przeznaczyć, ale ja na naszą ostatnią rocznicę chciałam tam pojechać: http://www.u-ani.com/cennik/oferty/romantyczny.html
Oczywiście miała to być niespodzianka i w przeddzień rezerwowania weekendu P. postanowił pokrzyżować mi plany swoim zachowaniem i wszystko przepadło ![]() 585zł za dwie osoby, a w tym: Pakiet romantyczny 3-dniowy (2 noce) obejmuje: ![]() Powitanie grzańcem regionalnym w dniu przyjazdu Dwa noclegi w komfortowym pokoju z łazienką Bukiecik świeżych kwiatów i 1 butelka wina musującego 2 Śniadania w formie bufetu szwedzkiego 1 Romantyczna kolacja przy świecach w sali kominkowej 1 obiadokolacja, pora uzgadniana indywidualnie Jakuzzi tylko dla dwojga - 1 godzina relaksu, internet w pokoju, Parking na posesji w trakcie pobytu
#1038 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem 1 i 3 są śliczne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1039 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My myślimy o wybraniu się do Malborka. Może krzyżacy nie byli zbyt romantyczni ale zamki fajne budowali. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1040 | |||
Zakorzenienie
|
Tobie tylko ptaszki w głowie
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A już masz pomysł jaki makijaż chcesz? ![]() Bardzo ładne ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1041 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ![]() Cytat:
![]() Jest tyle ciekawych drzew i krzewów, których na ogół nie ma gdzie obejrzeć i mało kto wie, że takie istnieją... są grujeczniki japońskie, które jesienią pachną pieczonym ciastem (po niemiecku to jest Kuchenbaum - drzewo ciasteczkowe ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Zakorzenienie
|
Rain oczami wyobraźni to wszystko zobaczyłam
![]()
![]() |
#1043 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję, że fryzjer da tyle utwardzaczy, że nie
![]() madziuś co do makijażu to nie mam pojęcia, napewno mocniej podkreślone oczy chyba, bo mam jasną cerę. Ale nie mam idei, bo nie wiem nawet co mi pasuje ![]() A włoski rozpuszczone chciałabym, ale zapoce się w nich i boję się, że porobią się strąki i będzie okropnie, w koczku będzie wygodniej. Zresztą zobaczymy po próbnej jak w ogóle będę wyglądać ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Zakorzenienie
|
http://www.hortulus.com.pl/galerie/t...ipanowiec1.jpg - tulipanowiec
![]() http://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/n...4hEVa7lQ1X.jpg - dereń kousa - to białe to nie są kwiaty tylko liście - kwiaty to te ciemne kuleczki w środku ![]() http://www.tracz.pl/images/kat_rosli...te/fot1546.jpg - klon pospolity 'Purple Tricolor' - młode listki są różowe, później ciemnieją i zostają z takim różowym brzegiem ![]() http://www.klony.info/typo3temp/pics/4b72106569.jpg - klon pensylwański - ma takie śmiechowe linie białe na pniu i gałązkach ![]() http://www.floranet.pl/galerie/c/ces...szczes_137.jpg - paulownia puszysta, znana jako drzewko cesarskie - ślicznie kwitnie na fioletowo i ma takie świetne liście- duże i mięciutkie takie, że można ich jako ściereczki używać. Uwielbiam się miziać nimi (nie, nie jestem zboczona) ![]() http://www.ogrodnick.pl/opisy/zdjeci...ifera_owoc.jpg - maklura pomarańczowa, a właściwie jej owoc - taka "pomarańcza" w domu i dosłownie żadna mucha nie siada - genialnie odstrasza owady http://www.wymarzonyogrod.pl/pliki/p...n/413/413.jpeg - pięknotka Bodiniera - chyba jedyny krzew, który ma owoce w takim szalonym kolorze - najpiękniejszy fiolet, jaki widziałam na owocach ![]() http://lh5.ggpht.com/_le55sNppTUc/Sh...s/IMG_1087.JPG - dawidia, zwana drzewem chusteczkowym - to białe to nie kwiaty ![]() http://www.pendula.waw.pl/files/palecznik-chinski.jpg - palecznik ![]() http://www.pinus.net.pl/foto/cercis_canadensis_ar2.jpg - judaszowiec - kwiaty pojawiają się nawet prosto na pniu ! http://www.oczarjk.pl/zdjecia/magnol...ia_zolta04.jpg - a żółte magnolie widziałyście ? ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Mówisz - masz ! Przynajmniej na fotkach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Zakorzenienie
|
Rain Ty powinnaś jakąś pracę z takim opowiadaniem znaleźć, może wygryziesz Czubównę z lektorowania filmów dokumentalnych?
![]() Objadłam sięęęę ![]() A co do makijażu ślubnego to moja siostra miała robiony u swojego fryzjera (który też świetnie maluje), ładnie ją umalował ale i bardzo mocno - żeby dobrze na zdjęciach wyglądała (i fakt ładnie wyszły). Koniec końców wyglądała prześlicznie, ale jak nie ona - bo ona nigdy się nie maluje. I w sumie ja się zastanawiałam jak się umalować i chyba jednak wolałabym delikatnie, bo TŻ i tak najbardziej mnie lubi bez makijażu (tak mu się wydaje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1047 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ponoć zasada jest taka, że do zdjęć powinno się malować mocniej niż zazwyczaj. Widzę po sobie - lepiej wychodzę na zdjęciach jak mam "wieczorowy" makijaż niż jak jestem taka "codzienna"... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1048 |
Zakorzenienie
|
Uciekam, skimos, madziuś do zobaczenia o 18!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1049 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i bardzo mnie cieszą Twoje przygotowanka - piętnastego koniecznie się pokaż! ![]() co do fryzury: numero sekundo! bo wygląda tak jakbyś sama ją ułożyła wstając z łóżka, bardzo naturalnie i "nieprecyzyjnie". a że wiem, jak wyglądasz naturliś - tym bardziej jestem za nr 2 ![]() właśnie miałam to napisać ![]() Bisiu, ale z Ciebie cicolla!!! mrau! ![]() ![]() Zdałam, więc dziękuję za wszelkie kciuki ![]() ![]() ![]() Tylko bardzo mi się nie podobało jedno. Powiedziałam WSZYSTKO (bo i wszystko ściągnęłam ![]() ![]() ja też mam doła. nie dość, że zaręczynowego, to jeszcze sprzątającego - miałam myc okna, i co? i burza ![]() co do zaręczyn... my mamy czwartą rocznicę w październiku, liczyłam niedawno, że będę zapierdzionkowana do tego dnia, ale teraz wiem, że nie będę. no i ja odkładam już pieniądze na prezent. mam na razie 500 zł, a chcę mieć z 700 - kupię mu lunetę + książkę, płytę i sweter. a jak znam jego pójdzie do sklepu w dzień rocznicy (ew. w moje urodziny, które są 3 dni wcześniej) i albo kupi mi błyskotkę, albo książkę. nie, żebym nie lubiła. chodzi raczej o to, że nie lubię fuszerki. powiedziałam mu o tym kiedyś i do serca sobie nie wziął. ale to nic, jak się na tę rocznicę nie postara, to na przyszłą (piątą) dam mu skarpety, aj słer! Dziewczyny, które się znają (arrakis? ![]() ![]() mam nadzieję, że mnie nie zwolni, ale u niego NIC nie wiadomo. do tego wczoraj chodził tak wkurzony, coś konsultował z jedną z nas (taką, która pracuje bardzo dobrze i błędów nie zostawia) i oboje przeglądali całe gazety, wkurzeni na maksa... ![]() Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-07-29 o 10:07 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1050 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Kupię mu pudełeczko na pierścionek zaręczynowy. Tż stwierdzi że źle wygląda pusto i kupi zawartość do niego. Dobrze pomyślałam,nie? ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.