|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XIX
no to siup, ustalac mi tu termin szybciorem, ze dworca odbieram, nocleg i strawę z popitką daję, na miejsce większego spotkania wiozę, resza należy do Was
wygłodniałe oczka , oboje od dwóch tygodni na jogurcie nat
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
tak, to główne podobieństwo jest
to ja się zbieram spac powoli, muszę byc piękna i wyspana na jutrzejszy miting perfumeryjny ![]() dobranoc
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
I ja się udam na spoczynek, dobranoc
|
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc .
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
głodna jestem
|
|
#1027 |
|
BAN stały
|
Dlaczego zawsze tak jest, że gdy mnie nie ma na forum, to mam 85 stron fontku do nadrobienia, a gdy siedzę przy kompie jak ostatnia p.i.z.d.a., to wówczas pojawia się post z częstotliwością 1 (jeden) na 56 (pięćdziesiątsześć) minut
![]() Foch |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1028 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedziała Flo szamiąc ogórka zielonego szklarniowego
|
|
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
e poza tym, kto późno przychodzi sam sobie szkodzi
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2010-10-14 o 02:36 |
|
|
|
|
#1030 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje ulubione zdjęcie piczona to to zobaczcie jak pod spodem zdjęcie podpisała - istna blondi Cytat:
Bry edit: przypomniało mi się, że Polly kiedyś mówiła komus, zeby zmienić aek, bo już myśli że dana osoba tak wygląda... Moze by tak kolejną tematyczną zmianę avków? ![]() Bo ja też już myślę, że Polly ma bródkę
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-14 o 08:43 |
||
|
|
|
#1031 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a o to to się nie dopytałam chyba niedługo jakośCytat:
![]() wogle to dzień dobry ale mnie głowa boli,chyba za dużo wczoraj sie opiłam
|
|
#1032 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Nie zgadniecie
![]() dziś widziałam fashion victim 2 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
wkładaj gacie ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- mhm Ogon ma ogon i bródkę, a Marchew czeszyrsko twarz ![]()
|
|
|
|
|
#1033 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ---------- jest mi zle-chce spaaaac
|
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skarbuś, masz świetny podpis - ten z korkiem L'Artisana opowiadaj ![]() Ja dziś widziałam lasencję w legginsach za kolano z koronkowym obszyciem . A pod tym miała jeszcze rajstopy ![]() a Miciel 3 fjuty
|
|
#1036 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bliznę na plecach mam od 9 lat, ślady na kolanach od tygodnia... ![]() Cytat:
![]() klik
|
|
#1037 | ||
|
Zakorzenienie
|
więc można powiedzieć, ze 4 - 3 fjuty i ogier
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1038 |
|
Wpisz tu zomzing
|
łobi się
![]() fv 2 zaczynając od dołu tą razą: oficerki w kolorze camel, leginsy bawełniane typu wypchło mnie sie kolanko w kolorze spranyblack, torba gorzkoczekoladowa typu worek ze "złotym" okółkowaniem spódnica bombka granatowa kurtka-pilotka bez futra kołnierzanego w kolorze odchodowym (coś między musztardą a camelem) na szei bohoredsikwhite łep był najciekawszy - makijaż jak w obiekcie nr 1, ino na mniej ładnem podkładzie włos w kolorze kasztan, takiego stana, ze aż mnie się zaczęli same ruszać palce do natłuszczania wiąkszość włosa spięta na tyle tzw szczęką a grzywa przypięta z boku czymś superanckim: takie coś z burberyjnej krateczki, okazałości średnicznej co najmniej 10 cm, ozdobione wewśrodku "perłą" i "diamentem" w rozmiarach 2 x 2 cm każden |
|
|
|
#1039 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ale mi się dzisiaj seksy śniły, ho ho... |
|
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
Miciel, skąd Ty te victimy bierzesz
Coś dla wielbicieli pagan/blacka (Sałata słyszy? )http://www.youtube.com/watch?v=DOxX-AeBWLE ujdzie ![]() Nowe zjawisko na fejsie: jedna koleżanka klika "lubię to" przy własnych postach i linkach
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-14 o 10:43 |
|
|
|
#1042 |
|
Wpisz tu zomzing
|
wypełzają z szafy?
![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- potwierdzam obserwację - więcej jest takich miglanców |
|
|
|
#1043 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Coby nie wypaść z obiegu kliknęłam se z rana metaloplastyczną szafkę na buty, wieszak na klucze i łozdobną klatkę Tym razem nie beżowe.
|
|
|
|
|
#1044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na TŻ czy dzidzi?
|
|
#1045 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() obiecaj mi ze będziesz codziennie widzieć fv i o niej opowiadać od rana |
|||
|
|
|
#1046 |
|
Nindżopesz
|
Na kota
![]() A na poważnie szukałam nietłukących (bo kot) bibelotów na parapet (parapet salonowy długi a nie chcę firanek po całości) i wzięło mnie na klatkę. Kwiaty odpadają - bo kot. A z drugiej str będzie coś przezroczystego-nietłukącego z lawą i kamieniami z Islanderii. Meblowanie jest faaajneee |
|
|
|
#1048 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Piczon wymiata!!! i faszonwiktim tez kolciag: Oficerki to ECCO H. Ja ogólnie nie lubię prowadzic bo mam pecha do uczetników na drodze i zawsze jakis pirat sie trafi i zawsze mam "sekundy grozy". A przy cudzym samochodzie mam jeszcze większe nerwy. Dobrze ze koleżanka jechała ze mną i w druga strunę to ona prowadziła (choć ona tez nie znosi prowadzić). Ogonku_: ta da mówisz i MASZ! -------------------- Jestem dziś nieprzytomna jak by mnie ktoś piz...ą czajnikiem w łep. Nie lubie likorstw z takimi skutkami ubocznymi, ale z drugiej strony przestałam tak strasznie die dusić, nie bolą mnie tez uszy czyli suma sumarum jest dobrze. Wqurzyłam sie ze jednak nie sprowadzili mi botków bo okazało się ze nie maja już na magazynie, na pocieszenie mam nowy telefon. Edit: cos sie porypało ze zdjeciami na kompie mam OK a tu takie syfiaste
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2010-10-14 o 12:02 |
|
|
|
#1050 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
stwory szafne wiecznie czujne
Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2010-10-14 o 11:57 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.

, oboje od dwóch tygodni na jogurcie nat

powiedziała Flo szamiąc ogórka zielonego szklarniowego
) Ja i Truskawa przybędziemy na miejscówkach Justynowych psów

. A pod tym miała jeszcze rajstopy