|
|
#4381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
e, w Norwegii tyż fajne chuopy - półdzikie, z lasu...
Dziś wchodzę do firmy, patrzę, a tu idzie sobie młodzian z kitą w koszulce Iron Maiden, z jakimiś rzemieniami na ręku. Myślę sobie "Pomylił budynki, czy jak?" ![]() Ale nie - pakuje się do windy i twardo jedzie na górę ale młodziutkie toto było, zaraz po maturze chyba... i niezbyt ładne ![]() Cytat:
Kazdy na bank się spojrzy gdzie się Red podziewa? Przez nią naszła mnie ochota... na etniczną biżuterię Widziałąm wczoraj fajną, srebrną bransoletkę z takimi głowami smoków na zakónczeniach, wiecie o co kaman
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-22 o 10:29 |
|
|
|
|
#4382 | |||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jako rozweselacze jesteście niezastąpieni ![]() Ja mogę już bo te upały... Cytat:
Jestem od wczoraj dziwnie podkur... a na PMS jeszcze chyba za wcześnie. TŻta opitoliłam z pińcet razy. Odbraliśmy wczoraj klucze i ręce mi opadły ile tam będzie do zrobienia - z meblami nie było tego tak widać - obleśne karnisze, zjechane parapety, porysowane drzwi, o wejściowych obitych boazerią nie wspomnę... I straciłam z tego wszystkiego wenę i odechciało mi się... Ale za to jaki czad, mieszkanie jest dokładnie na wysokości przelatujących jaskółek, kot oszaleje ze szczęścia. I te ich wieczorne piski, prawie jak mewy nad morzem Muszę se kupić maciejkę na balkon, leżak i będę się wsłuchiwać.I mam do Was pytanie bo znacie się na wszystkim :P Jak to jest z wymianą drzwi pokojowych, czy jeśli pomaluję ściany a za pół roku będę wymieniać drzwi i prawdopodobnie zrywać framugi (czy jak to się tam fachowo nazywa), to to piękne wymalowanie się wykruszy? Czy może pod drewnianymi framugami jest zazwyczaj metal (którego nie zamierzam ruszać) i będzie spoko? Poza tym teściowa dała nam starą maszynę do szycia (cudny czarny singer ze szklanym blatem) i kurna, nie mam koncepcji gdzie i z czym go dać. W sypialni nie pasuje bo musimy tam wstawić dwa biurka z komputerami (a może singera przerobić na biurko... ale co z wysuwaną klawiaturą). Natomiast w salonie będą meble stylizowane na starodawne (N.York z BRW), stół, krzesła, jakiś narożnik i tez nie wiem czy maszyna pasuje... EDIT: a jeszcze a propos Singera pomyślałam, że biurko będzie fajne ale jakie do tego pasuje biurko dla TŻta? EDIT2: nie mogę dać maszyny jako biurko bo już mam krzesła kupione pasujące do naszych biurek i ni ma kasy na gupoty. Może na przedpokoju postawię, nad tym wielkie owalne lustro w starodawnych ramach, o. Ale wszelkich koncepcji chętnie posłucham
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2010-07-22 o 11:02 |
|||||
|
|
|
#4383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z akluczeZ resztą sobie jakoś dacie radę
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
Red - mieliśmy kiedyś taką maszynę. Stała w przedpokoju na wprost wejścia. Służyła za stolik na pierdółki - tzn w koszyku mieliśmy klucze wszelkiej maści, rachunki itd. mama postawiła na nim jakiś niewielki kwiatek w doniczce
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4385 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na szczęście zdąrzyli ugasić nim wpadłam w panikę ![]() Co do pająków, to mam takiego tłuściutkiego w rogu pod sufitem nad kompem... Jak na razie nie wymówiłam mu lokum, bo komary i inne paskudy łapie.... Cytat:
i trzymam za sprawny remont.Idę po kawkę...
|
|
#4386 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie w domu tez gdzierś taka stoi ![]() Cytat:
Cytat:
a ja mam siatkę w oknie - nic nie wlatuje i nie miałyby co łapać Siedzę na all i szukam celtyckich i folkowych wisiorkow, choć i tak nie kupię, bo konta nie mam ![]() Chyba idę w ślady Red - najpierw mrok i gotyki, teraz folki i pagany... co będzie następne? Marudzenie? ![]()
|
|
#4388 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4390 | ||
|
Zakorzenienie
|
w sumie pasuje, bo zapomniałam, ze po drodze jeszcze powinnam elfy przelecieć... Cytat:
Cytat:
miedź mnie uczula ![]() mam jeden wisiorek z miedzi z Biskupina i mi się skóra od niego czerwieni i piecze ale znalazłam sposób - polakierowałam (lakierem od paznokci
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-22 o 12:59 |
||
|
|
|
#4391 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
--- Dostałem dzisiaj @ od Dunji, są już w Niemczech (na "moim" miejscu jest jakiś koleś z Polski)
|
|||
|
|
|
#4392 |
|
Nindżopesz
|
Przeczytałam ten początek i zrobiłam wielkie oczy
|
|
|
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
A jak dalej szuka folku, to moze posłucha sobie Fejd? http://www.youtube.com/watch?v=GaO4UHsNqxM Trochę i jarmarczne, ale sympatyczne
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-22 o 13:16 |
|
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
spuchłam na twarzy, od oka, jęczmień czy cuś, wyglądam piknie ![]() Ale to normalne w końcu jutro do ludzi wychodzę
|
|
#4395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się jakies paskudne krościsko nad warga robi dobrze, że nadgorliwie wyłazi tydzień przed imprezą, to powinno zejsć ![]() edit: jakoś straszne puchy w tym SB ostatnio, sezon urlopowy, czy jak? Hecate, Edyty i Polly i jej ogonka już chyba wieki nie widzialam ![]() A jedzie ktoś w tym roku na Wolin? ![]() Skoro Ves nie chce nam (spragnionym wiecznie barowiczkom) młodego, jurnego woja przywieźc, to moze chociaz ktoś inny?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-22 o 13:52 |
|
|
|
|
#4396 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4397 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
, stawiaj w przedpokoju bynajmniej nikt nie przeoczyCytat:
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
całą drużynę
![]() A pomyśl, jaki byś miała wypas, jakby Ci się mistrzowie rękodzieła zabrali do roboty ![]() (rzemieślniczego ofkors. Nie TEGO rękodzieła, barowe zboczuchy )
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-22 o 14:43 |
|
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!!!!!!!!!
Sprzedałam Płaszczkę!!!!!!!!! I dostałam setkę Agenta
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() to czas na ![]() Cytat:
patrz, jak się posłuchał
|
|
#4401 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
![]() Miałabym pewnie młot Thora wymalowany na ścianie. A propos, miałam królika o imieniu Thor, wzięło się stąd, że znaleźliśmy go podczas picia wina na torach
|
||
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
czy o Was też tak gorąco
![]() najgorsze jest to, że do miasta po Mam muszę jechac ![]() będzie doglądac stada podczas naszej nieobecności ![]() Ju gratuluję zbycia Płaszczki
|
|
#4403 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kolega nazwał kota Loki. Wszyscy pytają o co chodzi z tymi lokami Ale dogtadać by się było z nimi wojami nie sposób - przeglądam teksty piosenek po szwedzku i ni w ząb nie dam rady nic przeczytać ![]() a nie wiem - a co, obgadują Cię na mieście?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-22 o 15:15 |
||
|
|
|
#4404 |
|
Zakorzenienie
|
jeżu, w cieniu mam 33 stopnie , a kuchni, w której zimą temp. spadała do 2,teraz jest 28
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-07-22 o 15:26 |
|
|
|
#4405 | ||||
|
Zakorzenienie
|
chciałabym to zobaczyć ![]() Cytat:
ale w końcu kto z kim przestaje.... ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Gratuluję ![]() Cytat:
jak nic będzie tęcza
|
|
#4406 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#4407 |
|
Zakorzenienie
|
wkurzyc kogoś
![]() idę wymoczyc
|
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, pewnego letniego dnia znajdziesz nas wszystkich w tej swojej sadzawce- włącznie z psami. Adres mam
|
#4409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4410 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() I dzień dobry mówię ![]() u nas w cieniu było 38 st
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.

Ale wolałabym Urugwaj albo Madryt

ale młodziutkie toto było, zaraz po maturze chyba...

z aklucze

za sprawny remont.

dobrze, że nadgorliwie wyłazi tydzień przed imprezą, to powinno zejsć

, a kuchni, w której zimą temp. spadała do 2,teraz jest 28