|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann- część VIII
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;23206330]jak dla mnie tusz jest super
z czasem jak już (po paru miesiącach ) serio zgęstniał i się zrobił taki niefajny to mi trochę zbrzydł, ale to nie jego wina raczej nie kupiłabym go ponownie bo mam całą listę tuszy, które chciałabym przetestowac, ale myślę że warto ale należy z niego zebrać nadmiar tuszu (bynajmniej ja musialam), zeby nie posklejał rzęs - gdy się to zrobi to ładny efekt murowany ![]() (PS. jesli chodzi o cenę drogeryjną - radzę szukać gdzie indziej. moim zdaniem wygórowana - ja kupowałam na allegro za nieco ponad 20 zł i odbierałam osobiście ;) )[/QUOTE] Z nieba mi spadłaś z tą odpowiedzią. Właśnie nad taką formą zakupu się zastanawiam tylko trochę głupio mi było się do tego przyznać... Jeszcze nigdy nie kupowałam tuszu na All. Trochę obawiałam się, że tusz może być nieświeży, używany albo podrobiony. Twój post skutecznie mnie uspokoił Dzięki Basiu![]() P.S. Lakier (kolor) cudo Edytowane przez chrzescijanka Czas edycji: 2010-11-12 o 21:55 |
|
|
|
#1022 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nieraz kupowałam coś na allegro np. ostatnio kupiłam puzzle w księgarni, która po rpsotu sprzedaje swój asortyment również przez internet, aby miec wiekszy utarg a 2x taniej niż np. w gdyńskim klifie a tusz kupowałam od takiego małżeństwa, które prowadzi działalność gospodarczą sprowadzając kosmetyki i sprzedając je tylko przez internet - to moglo byc juz podejrzane, lecz na szczescie nie była to żadna podróbka tylko normalny tusz, tak jak trzeba, zafoliowany, nigdy nie otwierany... musiałabys poszukac zaufanego sprzedawcy pozdrawiam i zycze udanych łowów |
|
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w R. były dziś na półce Miss sporty promocje, podkład z korektorem albo 2 tusze w zestawie
niestety nie pamietam nazwy i ceny
|
|
#1024 |
|
Raczkowanie
|
Ponawiam pytanie, bo w szale prezentów zginęło.
Kupiłam w końcu ten różowy tusz z Wibo. Ale mam do was takie pytanie czy wam też się tak dzieje, że po pomalowaniu nim rzęs, jak tusz wyschnie to końcówki rzęs opadają w dół? Nie wiem jak to wytłumaczyć, po prostu rzęsa idzie w górę, a końcówka opada jak jakiś haczyk. A i mam jeszcze pytanie używałyście szamponów Dove z tej odświeżonej serii? Odebrałam prezenty bez problemu będę miała dla chłopaka. No i przy okazji małe zakupki. Ciągle szukam jakiś perfum w Rossie, nie za drogich, mniejszych, trwałych i bardziej jesiennych.Wąchałam dziś Puma Animagical, bo jest akurat w promocji, ale jakoś nie do końca mi pasuje. Znacie coś fajnego?
|
|
|
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Zdradziłam inny tusz Wibo z tym różowym i ten różowy moim zdaniem nic nie robi z rzęsami. Za to ten:http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...t=31499&next=1
|
|
|
|
#1026 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;23206540]używałam zwykłych 3-kropelkowych Normal - nie widzę różnicy między nimi a Bellą
jedyne czego w nich nie lubię to otwarcie, trzeba przekręcić tą folię w dwie przeciwne strony, co na początku przyprawiło mnie o nie lada dylemat mimo narysowanych strzałek co i jak ogólnie ja polecam, na razie zuzyłam tylko jedną paczuszkę, ale z całą pewnością kupię ponownie nawet te z aplikatorami są bardzo fajne - nie mam porównania z innymi, ale nie mam z nimi żadnego problemuz kolei ja Ciebie slicznie prosze o recenzje podpasek których używałaś, czy mają tą powłoczkę ceratkowatą (chciałabym uniknąć) , czy są szerokie (strasznie takich nie lubię) i czy grube (nie lubię czuć się jak maluch w pieluszce) [/QUOTE]Dziękuję Są niedrogie, a jeśli są takie same jak Bella to po co przepłacać ![]() Z kolei z podpasek Facelle używam najczęściej takich w opakowaniu ciemnozielonym z żółtym wzorkiem, (nie wiem jak dokładniej opisać, akurat ich nie mam), normal, chłonność ***, mają bawełnianą powłoczkę - taką miękką, w każdym razie nie ceratkową a'la Always. Chociaż Facelle też ma w swoim asortymencie podpaski alwaysowe, z tą siateczką ceratową (też kiedyś używałam), ale ja zdecydowanie wolę te miękkie, bawełniane ![]() Niedawno kupiłam Facelle z Aloe Vera (Ultra-Binden seidig weiche Oberflache Normal mit Flugeln & Aloe Vera *** <- chłonność trzy kropelki), opakowanie turkusowo-jasnozielone, cieniutkie ze skrzydełkami mają bardzo delikatny zapach, ledwo wyczuwalny, powłoczka bawełniana, właściwie to są identyczne jak te w ciemnozielono-żółtym opakowaniu, może mają inne wytłoczenia, nie pamiętam... ale stwierdziłam, że wypróbuję te dla odmiany Polecam i te, i te A tak w ogóle to Facelle zmienia opakowania swoich produktów, widziałam jakieś nowe podpaski (te ultra cienkie) w opakowaniach z kwiatkami, trzeba będzie przetestować ![]() Ale się rozpisałam
Edytowane przez Inkarnatka Czas edycji: 2010-11-12 o 22:32 |
|
|
|
#1027 |
|
Raczkowanie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;23206540]używałam zwykłych 3-kropelkowych Normal - nie widzę różnicy między nimi a Bellą
jedyne czego w nich nie lubię to otwarcie, trzeba przekręcić tą folię w dwie przeciwne strony, co na początku przyprawiło mnie o nie lada dylemat mimo narysowanych strzałek co i jak ogólnie ja polecam, na razie zuzyłam tylko jedną paczuszkę, ale z całą pewnością kupię ponownie nawet te z aplikatorami są bardzo fajne - nie mam porównania z innymi, ale nie mam z nimi żadnego problemuz kolei ja Ciebie slicznie prosze o recenzje podpasek których używałaś, czy mają tą powłoczkę ceratkowatą (chciałabym uniknąć) , czy są szerokie (strasznie takich nie lubię) i czy grube (nie lubię czuć się jak maluch w pieluszce) ![]() ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- z wibo zakochałam się w tym kolorze... kiedys wpisalam "wibo extreme nails" w google i w zakładce grafika wyskoczył mi wlasnie ten kolor i po prostu musze go miec http://3.bp.blogspot.com/_ECg6_xxCOq...e-nails-49.jpg http://1.bp.blogspot.com/_uzIod9kKkf...s1600/0134.JPG ten tez jest super ! (PS. Orlica to nasza wizażanka )[/QUOTE]Ja mam właśnie ten odc i również stwierdzam jest super !
|
#1028 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#1029 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;23208312]bardzo dziekuje, nastepnym razem kupie
)[/QUOTE]Ok, nie ma sprawy Jakbyś miała jeszcze jakieś pytania, to pytaj
|
#1030 |
|
Rozeznanie
|
a ja jeszcze apropo prezentów jak można
tylko nie krzyczcie ) Odebrałyście już je? macie to samo co pisze na stronie czy coś innego? tż nastawił się na "perfumy" mexx bo chciał wypróbować a dostaliśmy bruno bananiego (w prezentach był też unimil, czyżby wstydzili się dopisać na stronie że to również się znajduje? czy tylko np. w moim mieście dodają taki mały gratis?)
|
|
|
|
#1031 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie odnośnie krzyżówek w Skarbie. W poprzednim numerze 10/2010 była możliwość, aby wysłać rozwiązanie SMSem. Na stronie http://www.rossnet.pl/kobieta_skarbu?arId=72569 z listą laureatów jest na dole napisane "Nagrody zostaną wysłane kurierem, na adresy podane na kartkach pocztowych, w terminie 21 dni od dnia ogłoszenia wyników."
Więc zastanawiam się czy osoby, które wysłały smsy w ogóle brały udział w losowaniu? czy może tylko te osoby, które wysłały kartki pocztowe? Wysyłając smsa zastanawiałam się skąd będą mieli chciażby moje imię i nazwisko, przecież znają tylko numer telefonu no chyba, że dzwonią do wygranych i pytają o dane. Może któraś z Was coś o tym wie?
|
|
|
|
#1032 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1033 |
|
Rozeznanie
|
dziękuje polka84
kurcze ale normalnie dzisiaj się aż zdziwiłam zawsze w kasie są okropnie niesympatyczne panie i w ogóle aż się tych prezentów odbierać nie chce a dzisiaj... jeszcze się uśmiechnęły na do widzenia normalnie szok po próbki trzeba iść "odpicowanym" i mieć obok "odpicowanego" faceta (bo jeden prezent na jedną osobę) inaczej zjedzą )) aczkolwiek to śmieszne...
Edytowane przez kolorowymis Czas edycji: 2010-11-12 o 23:13 |
|
|
|
#1034 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;23206540]używałam zwykłych 3-kropelkowych Normal - nie widzę różnicy między nimi a Bellą jedyne czego w nich nie lubię to otwarcie, trzeba przekręcić tą folię w dwie przeciwne strony, co na początku przyprawiło mnie o nie lada dylemat mimo narysowanych strzałek co i jak ogólnie ja polecam, na razie zuzyłam tylko jedną paczuszkę, ale z całą pewnością kupię ponownie nawet te z aplikatorami są bardzo fajne - nie mam porównania z innymi, ale nie mam z nimi żadnego problemuz kolei ja Ciebie slicznie prosze o recenzje podpasek których używałaś, czy mają tą powłoczkę ceratkowatą (chciałabym uniknąć) , czy są szerokie (strasznie takich nie lubię) i czy grube (nie lubię czuć się jak maluch w pieluszce) [/QUOTE]podpaski Facelle też są fajne (o ile fajne mogą być podpaski nie lubię ich). Są cienkie i bawełniane - to jest najważniejsze. Always miałam tylko kilka razy, do czasu aż mnie odparzyły .Ale są strasznie szerokie i mają trochę słaby ten klej. Pod tym względem Bell są lepsze
Kiedy są dni niespokojne, marzy się o spokojnym, kiedy spokojny przychodzi, czuje się nieswojo, dopiero drugi, trzeci dzień spokojny przynosi przyzwyczajenie, które sprawia, że walory dni spokojnych nie wydają się więcej uciążliwe. S. Mrożek
|
|
|
|
|
#1035 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tą opinią o podpaskach to się zgodzę, facelle lubię, są przyjemne (o ile w ogóle jakakolwiek podpaska może być przyjemna... )Swoją drogą, trochę mi brakuje w KWC działu ze środkami higienicznymi typu tampony, wkładki i podpaski...
|
|
#1036 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Ahh nie miałam farta no .U mnie też bez problemów Cytat:
jedyne czego w nich nie lubię to otwarcie, trzeba przekręcić tą folię w dwie przeciwne strony, co na początku przyprawiło mnie o nie lada dylemat mimo narysowanych strzałek co i jak ogólnie ja polecam, na razie zuzyłam tylko jedną paczuszkę, ale z całą pewnością kupię ponownie nawet te z aplikatorami są bardzo fajne - nie mam porównania z innymi, ale nie mam z nimi żadnego problemu [/QUOTE]Ja mam też porównanie właśnie do Belli (też używałam Normal). Te Belli normalne (regular) są odrobinę "szczuplejsze" i dłuższe niż te Facelle. Facelle mają bardziej stożkowe zakończenie i według mnie to są nawet bardziej chłonne niż te Belli . Jedyne co mnie w Facelle denerwuje to to ich otwieranie o którym wspomniała basiago.W ogóle ja Facelle miałam tylko raz (mam dużą paczkę Belli regular i super (razem 40) więc jeszcze ho ho nim skończę), i kupiłam je w takim pudełeczku do torebki (w środku 3 tampony były i miałam właśnie dzięki temu okazję wypróbować). Bardzo fajna rzecz to pudełeczko, fajnie, że można takie coś kupić osobno a nie tylko czekać aż pojawi się gratis do O.B.
|
|
#1037 |
|
Raczkowanie
|
Ja wykorzystałam dziś bon no i odebrałam prezenty
![]() byłam z TŻem na zakupach, ten bierze paczuszkę do łapki (tak trafiły nam się z unimilem) i na cały głos "prezerwatywy? kochanie, już wiem dlaczego tak chciałaś iść do Rossmanna" mina pani kasjerki bezcenna, zresztą starsza pani w kolejce też wydała się zniesmaczona tym 'żartem'
|
#1038 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1039 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czy ktoś brał kiedyś udział w tym konkursie krzyżówkowym i może coś napisać na ten temat???
|
|
|
|
|
#1040 |
|
Rozeznanie
|
Czy któraś może wykorzystywała jakieś przepisy kulinarne z aktualnego Skarbu?
Nie narażam życia. Noszę rewolwer. Życie musi być podniecające. W przeciwnym razie nie jest warte jednego naboju. Isaac Baschevis Singer, "Spuścizna" http://www.lastfm.pl/user/K-H/ A czego Ty słuchasz? |
|
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja próbowałam rafaello, do serka nie dodawalam 3 aromatów,bo tyle nie mialam,a do serka i mleka w proszku dodałam troche mleczka do kawy ( takiego z kartonika ) posypalam wiorkami kokosowymi, wyszlo srednie ale szybki deser i moze kiedys jeszcze raz sprobuje,ale w innej wersji moze lepiej wyjdzie![]() a po prezent z rossa dopiero w pn sie wybieram!
|
|
|
#1042 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No to ja odpowiem, bo tak akurat się zdarzyło że wygrałam a wysyłałam odpowiedź sms-em. Dostałam sms-a od nich (siedząc na laboratorium...) że wygrałam i że muszę wysłać im moje dane na jakiś tam numer który oni podali i w treści mam wpisać DANE a potem resztę. Tak zrobiłam dostałam sms-a że przyjęli i teraz czekam na nagrody
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
W jakiej cenie zazwyczaj jest tusz MAX FACTOR 2000 Calorie z prostą szczoteczką w Rossmanie?
Widzę, że mają promocję -30% i zastanawiam się czy kupić na Allegro czy iść do Rossmana.
|
#1044 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W takim razie jeśli nie dostanie się takiego smsa z prośbą o wysłanie danych - nie trzeba nawet zaglądać na rossnet czy się wygrało![]() Zagadka została rozwiązana!
|
|
|
|
|
#1045 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() http://www.rossnet.pl/oferta/?cId=24...0&prId=13265#1 Edytowane przez 5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a Czas edycji: 2010-11-13 o 11:55 |
|
|
|
|
#1046 |
|
Rozeznanie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;23213973]rossnet prawde Ci powie
![]() http://www.rossnet.pl/oferta/?cId=24...0&prId=13265#1[/QUOTE] tyle kosztuje juz po -30% czy jeszcze odjac rabat??
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;23213973]rossnet prawde Ci powie
![]() http://www.rossnet.pl/oferta/?cId=24...0&prId=13265#1[/QUOTE] Dziękuję.
|
#1048 |
|
Raczkowanie
|
U mnie już też się prezenty skończyły . Na szczęście odebrałam jeden prezent ale chciałam jeszcze jeden dla chłopaka siostry ! . Trudno
![]() Może uda mi się wpaść do Ross po jakieś chusteczki nawilżane bo te co kupiłam ostatnio z BD to jakaś tragedia ! Dziewczyny i jeszcze pytanko po ile u was w R jest balsam chyba z Faramony o zapachu trufli ?
|
#1049 |
|
Konto usunięte
|
Proszę bardzo bardzo przydatna funkcja, lecz niestety nie ma tam całego asortymentu
|
|
|
|
#1050 |
|
Raczkowanie
|
O już znalazłam na rossnetku cenę tego balsamu Faramony .
Który to jest ten krem do rąk z Isany z mocznikiem ?
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.

z czasem jak już (po paru miesiącach
) serio zgęstniał i się zrobił taki niefajny to mi trochę zbrzydł, ale to nie jego wina 
Właśnie nad taką formą zakupu się zastanawiam tylko trochę głupio mi było się do tego przyznać... Jeszcze nigdy nie kupowałam tuszu na All. Trochę obawiałam się, że tusz może być nieświeży, używany albo podrobiony. Twój post skutecznie mnie uspokoił

Nakarm pieska... 

)
no chyba, że dzwonią do wygranych i pytają o dane. Może któraś z Was coś o tym wie?

.
. Ahh nie miałam farta no