Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-06, 12:01   #1021
kaarooo
Zakorzenienie

Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
odgryza? chyba miala ostre zabki
Owszem, jakbyś w trakcie "robienia loda" uderzyła z całym impetem uderzyła np. w drzewo, to jesteś w stanie odgryźć kawałek członka

kaarooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 13:49   #1022
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karinio Pokaż wiadomość
Cześc

No wiesz Ty co Swoją droga zmywarka fajna sprawa

Ad filmów,ja wczoraj oglądałam "Skrzydlate świnie" Szczerze powiedziawszy film taki sobie,za to jak patrzyłam na Małaszyńskiego?to stwierdziłam,że fajna z niego dupa.

A i miałam się podzielić truskawkami. Przykro mi,ale za późno wszystko zjedzone. Najlepej zaniosłam gotowe do pokoju-sypialni,mąż wrócił z pracy i jego reakcja była tak: mmmm żonko,niespodziewałem się takiego deseru na wieczór.Mmmm,potem po paru godzinach,przytulając mnie,znów mi powiedział że go tym zaskoczyłam

corvi,ten obrazek Świetny
hmmm

widze, ze udany wieczorek mialas
Cytat:
Napisane przez kaarooo Pokaż wiadomość
Owszem, jakbyś w trakcie "robienia loda" uderzyła z całym impetem uderzyła np. w drzewo, to jesteś w stanie odgryźć kawałek członka
mozliwe wole sie nie przekonac o tym
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 13:50   #1023
motylek1007
Zakorzenienie

ale podłapałam doła w piątek

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 14:03   #1024
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
czemu?
Stary 2011-05-06, 14:08   #1025
motylek1007
Zakorzenienie

bo muszę isc na imprezę firmową po pracy (obecność obowiązkowa) a pies w domu sam

[*] 11.09.2012
Stary 2011-05-06, 14:13   #1026
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
bo muszę isc na imprezę firmową po pracy (obecność obowiązkowa) a pies w domu sam
nie mozesz przyjsc na chwile zeby sie pokazac, wypic drinka i isc? mowilas komus, ze w domu masz psa i musisz go nakarmic, wyprowadzic itd?
Stary 2011-05-06, 14:25   #1027
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
To jest impreza całonocna?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 18:01   #1028
Karinio
Zakorzenienie

Hej ponownie

Kurcze mamy zawalonego kompa wirusami i musimy go naprawić tzn od nowa wgrać system.Blokuje mi neta,ale jakimś cudem udało mi się wejśc w neta bo wcześniej nie mogłam.

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Cytat:
Oj

Cytat:
hmmm

widze, ze udany wieczorek mialas
Moge się jakoś poprawić ,bo dzisiaj chyba znów zakupie truskawki,bo czekam na męża i jedziemy na zakupy.A,że został mi makaron z obiadu,to się go zrobi z jak wiadomo czym,oczywiście truskawkami
No,było miło
Karinio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 18:09   #1029
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:

Moge się jakoś poprawić ,bo dzisiaj chyba znów zakupie truskawki,bo czekam na męża i jedziemy na zakupy.A,że został mi makaron z obiadu,to się go zrobi z jak wiadomo czym,oczywiście truskawkami
No,było miło
Ja nie mogę robić obiadów na słodko, bo mój mężuś nie lubi. Teściowa musiała iść do przedszkola, bo nie chciał chodzić przez obiady na słodko.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 18:17   #1030
Corvette
Zadomowienie

[QUOTE=Karinio;26737957]corvi,a wiesz że przeszło nam tu przez myśl,aby to odsprzedać. No,narazie do szczęście nie jest nam potrzebny

No może akurat kupiec by się znalazł, a Ty kupiła byś sobie coś innego? Gdy zobacyzłam Twoją fotkę, to skojarzyłam że moja mama miała taki całkiem podobny. Bardzo sobie chwaliła, i podobno łatwiejsze do umycia niż piekarnik

Cytat:
A ja zawsze myślałam że nie liczy się personalna opinia sędzi, tylko patrzą na rasę po kątem prawidłowych rozmiarów, kolorów i temperamentu. Czasami oglądam takie w TV.

patrzą na wszystko - powoli dochodzę do wniosku, że większe znaczenie ma jak sie pies zachowuje a nie jak wygląda, bo czasami wygrywają psy nierowno ubarwione, albo z brzydką sierścią, ale za to ladnie chodzą i grzecznie stoją.
Od sędziego tez bardzo duzo zalezy, bo jeden lubi blenki i to one zawsze u niego złapią plus, drugi woli pralinki i one już mają plus tylko za to że pralinkami są...itp itd
No to trochę dziwne te pokazy. Z tego co czytałam i oglądnęłam w TV, ta rasa jest bardzo popularna w Anglii (bardzo króciutko mówiąc, Królowa Wiktoria je spopularyzowała) . I są dokładnie "przeglądywane".
Mogę się zapytać czy często na takie chodzisz? To są pokazy lokalne czy na większą skalę?
żeby nie było że wsadzam nos w nie swoje sprawy, od siebie dodam że ja bym napisała do Klubu który organizuje takie spotkania i dokładnie zapytała dlaczego opinia sędziów jest tak zróżnicowana, chociaż by dla własnej satysfakcji

Cytat:
niestety jak mialam 16 l to chodzilam cala zime w rozsunietej kurtce a teraz zimno mi w domu
Hmm..może "coś" w tym jest, ja chodziłam bez czapki i zastanawiam się, czy na móżdżek mi nie siadło...

Cytat:
ja bym chciala sokowirówkę, ale do tego swieże owoce i warzywa z ogródka..... no ale....
w ogóle chcialabym dużo sprzętu, ale nie mam miejsca...

"pochwalę się", moja wyciska warzywa liściaste, korzenne i owoce

To tak jak znalezienie więcej miejsca na ciuchy w szafie

ten halogen oven by mi sie przydał, bo czasami potrzebuję drugiego piekarnika i co.....
Pogadaj z Karinio, może Ci odsprzeda?

moim ulubionym sprzetem w kuchni i tak jest zmywarka jak któraś ma, to jakich tabletek używacie?
Finish powerball w "tabletkach" (biało niebieskie z czerwoną kulką w środku)
Finish w proszku (biały) - zostawały po nim zacieki.
Kiedyś przysłano mi kupon na Finish automatyczny z okrągłymi wkładkami. Wystarcza na 12 umyć. Działa równie dobrze jak ten w "tabletkach", ale nie mogę "zdzierżyć" ceny (prawie $11 plus ).
Podobno mamy trochę twardą wodę, i póki co, ten pierwszy jest najlepszy z wielu które wypróbowałam.
Nie cierpię myć garów
Cytat:
Cześć... facet mnie obudził jeżdżąc kosiarką pod oknami...
To tak jak u mnie. Ludzi "ni widu ni słychu", ino kosiarki słychać Szczególnie w Soboty rano

Cytat:
nie ma to jak horror z rana
przypomnial mi sie taki film na ktorym kobieta obciela cos facetowi i dala psu
zdolna jestes
Takie zdarzenie miało miejsce na prawdę, z tą różnicą ze babka odcięła "ptaszka" nożem i wyrzuciła przez okno (jechali samochodem) . Oczywiście wszelkie zgorszenie mediów, przerodziło się w nie kończące żarty. Szczególnie gdy ktoś tam znalazł ten kawałek "ptaszka" w rowie, i wsadził do woreczka z lodem. Efekt końcowy był taki że zdołali "to" przyszyć...ale czy facet "jeszcze może", to nie pamiętam

(pogrubine) Kpisz ze mnie? No cuż, swoim "skromnym" zdaniem powiem, że nie widać końca moim talentom

Cytat:
mozliwe wole sie nie przekonac o tym
Przecież nie masz "członka"

Cytat:
A gdy by tak zalożyć dużą, odlotową muszkę pieskowi na karku , i zabrać go ze sobą? Mogło by być ciekawie, i od razu humory by się poprawiły?
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 18:27   #1031
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Ja nie mogę robić obiadów na słodko, bo mój mężuś nie lubi. Teściowa musiała iść do przedszkola, bo nie chciał chodzić przez obiady na słodko.
Rozumiem Mi np jedyny obiad,który jada się na słodko, a za ktorym nie przepadam,to zupa owocowa. U mnie w domu się zajadają,a ja zawsze wtedy co innego jadłam

Cytat:
Napisane przez Corvette Pokaż wiadomość
No może akurat kupiec by się znalazł, a Ty kupiła byś sobie coś innego? Gdy zobacyzłam Twoją fotkę, to skojarzyłam że moja mama miała taki całkiem podobny. Bardzo sobie chwaliła, i podobno łatwiejsze do umycia niż piekarnik
No,wystawiłabym na allegro,to może faktycznie ktoś by chętnie to kupił.No,chyba że mi-nam się odmieni i zaczniemy go używać.

Cytat:
No to trochę dziwne te pokazy. Z tego co czytałam i oglądnęłam w TV, ta rasa jest bardzo popularna w Anglii (bardzo króciutko mówiąc, Królowa Wiktoria je spopularyzowała) . I są dokładnie "przeglądywane".
To fakt,widuje takie tu pieski.I jak już jakiś czas temu pisałam,moi sądziedzi takowego pieska łobuza mają

Cytat:
Hmm..może "coś" w tym jest, ja chodziłam bez czapki i zastanawiam się, czy na móżdżek mi nie siadło...

Cytat:
Takie zdarzenie miało miejsce na prawdę, z tą różnicą ze babka odcięła "ptaszka" nożem i wyrzuciła przez okno (jechali samochodem) . Oczywiście wszelkie zgorszenie mediów, przerodziło się w nie kończące żarty. Szczególnie gdy ktoś tam znalazł ten kawałek "ptaszka" w rowie, i wsadził do woreczka z lodem. Efekt końcowy był taki że zdołali "to" przyszyć...ale czy facet "jeszcze może", to nie pamiętam
O mój Boże Ja dziękuje,niezły hardkor

Cytat:

Cytat:
A gdy by tak zalożyć dużą, odlotową muszkę pieskowi na karku , i zabrać go ze sobą? Mogło by być ciekawie, i od razu humory by się poprawiły?
Wtedy byłby z niego niezły pieskowy przystojniaka. Nie mam na mysli,że teraz nie jest, żeby nie było

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-06, 18:48   #1032
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem Mi np jedyny obiad,który jada się na słodko, a za ktorym nie przepadam,to zupa owocowa. U mnie w domu się zajadają,a ja zawsze wtedy co innego jadłam

Ja lubiałam ryż z truskawkami (zmiażdżone bardziej polewa) idealne na upał. Moja mama robiła też kluski na parze na słodko. Mama pytała się przez telefon, czy zrobić nam pierogi (oczywiście z kapustą i grzybami).
Stary 2011-05-06, 19:21   #1033
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiowata Pokaż wiadomość
Ja lubiałam ryż z truskawkami (zmiażdżone bardziej polewa) idealne na upał. Moja mama robiła też kluski na parze na słodko. Mama pytała się przez telefon, czy zrobić nam pierogi (oczywiście z kapustą i grzybami).
Ja osobiście,aż tak za ryżem ostatnio nie przepadam.Ostaatnio,bo kiedyś lubiłam jeśc ryż z cynamonem i śmietaną.Teściowa,też tak robiła tzn te kluski na parze na słodko,polewała slodkim sosem z owocow.Ja za dzieciaka też chyba to kiedyś jadłam,pierogi z truskawkami i smietaną z cukrem też lubie Naleśniki z dżemem,oczywiście truskawkowym
Takie obiady mi smakują

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-05-06 o 19:22
Stary 2011-05-06, 20:24   #1034
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Hej ponownie

Kurcze mamy zawalonego kompa wirusami i musimy go naprawić tzn od nowa wgrać system.Blokuje mi neta,ale jakimś cudem udało mi się wejśc w neta bo wcześniej nie mogłam.

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ----------

Oj

No,było miło
no niech Ci bedzie to mozesz mi je wyslac
[QUOTE=Corvette;26758685]
Cytat:

To tak jak u mnie. Ludzi "ni widu ni słychu", ino kosiarki słychać Szczególnie w Soboty rano

(pogrubine) Kpisz ze mnie? No cuż, swoim "skromnym" zdaniem powiem, że nie widać końca moim talentom

nie narzekajcie na kosiarki mnie kiedys budzily wiertarki zza sciany myslalam, ze zawalu dostane i do tej pory ciagle ktos uzywa tam wiertarki kosiarki po takim czyms nie budza mnie juz
nie to bylo szczerze
chyba sie zamyslilam piszac tamto bo mialam na mysli to, ze ja bym mogla odgrysc mezowi czlonka jakbym no wiecie i on by wjechal nagle w drzewo
Stary 2011-05-06, 20:55   #1035
motylek1007
Zakorzenienie

jestem w domu

Cytat:
nie mozesz przyjsc na chwile zeby sie pokazac, wypic drinka i isc? mowilas komus, ze w domu masz psa i musisz go nakarmic, wyprowadzic itd?
szef nie jest zwierzolubny dla niego pies to "tylko pies" - tak jak dla pewnych osob na tym wątku co wyszło w sprawie wesela

jechaliśmy od razu po pracy grupowo do lasu (ognisko), wiec ani przystanku wokół ani nic.

Raz do roku muszę sie przemeczyć.

Cytat:
To jest impreza całonocna?
nie

Cytat:
Mogę się zapytać czy często na takie chodzisz? To są pokazy lokalne czy na większą skalę?
żeby nie było że wsadzam nos w nie swoje sprawy, od siebie dodam że ja bym napisała do Klubu który organizuje takie spotkania i dokładnie zapytała dlaczego opinia sędziów jest tak zróżnicowana, chociaż by dla własnej satysfakcji ,
nie chodzę często na wystawy, bo potrzeba na to kasy i czasu....np teraz jak jechaliśmy do Bydgoszczy wstawaliśmy o 3 nad ranem wróciliśmy o 19, a jak gdzieś dalej to trzeba na hotel kase wyłożyc...
do każdej wystawy muszę doliczyć parking i bilet dla męza (średno 40zł wiecej) i paliwo, które nie jest tanie dlatego jeżdżę rzadko i hobbystycznie, staram sie wybierać wystawy bliższe niż dalsze.

Byłam na wystawach polskich i międzynarodowych

Niby można sie odwołać od opinii sędziego, ale nie słyszalam jeszcze, żeby komuś to cos dalo. My nie mamy parcia na medale.

Poza tym, trzeba brać pod uwagę, że on sie cały czas rozwija i wczesniej wyglądał "dziecinnie", teraz "mężnieje" - zmienia się jego wygląd, sędzia ma porównanie do innych (klasa młodzieży ma duzy przedział, dodatkowo każdy pies rozwija sie swoim tempem).
Nie spodobał mu się jego pysk i tyle ("za mało wypelniona kufa").

Tak jak pisałam sędziowie są baaardzo rozni, jedni mają hopla na punkcie ubarwienie, inni na ogony psa, jeszcze inny na ruch. Niby na wszystko zwraca sie uwagę, ale sędziowie są subiektywni.

Nam brakuje jeszcze ogłady na ringu, ale nie mamy z kim ćwiczyć i tu jest ten ból co z tego, że w domu robi wszystko pięknie, jak wśród innych psow nie umie sie skupić, bo tak chce sie z nimi obwąchać....wprawy się nabywa z czasem, ale ja nie mam tyle kasy żeby jezdzic na wszystkie możliwe wystawy co weekend (a są i tacy co to robia)

w sumie oceny ogólnej złej nie dostaliśmy (ocena "bardzo dobra", wyżej jest tylko doskonała), ale w opisie własnie mam zaznaczony ten pysk, brak ogłady na ringu itp

oglądam czasami pokazy z zagranicy, mam wrażenie ze tam jest inny swiat...w Bydgoszczy jeden pies nawet kleszcza złapał, ringi brudne, nawet porządnego stolika nie załatwią

mam nadzieję, że w miarę wszystko wyjaśniłam Corvette

Cytat:
ja bym byla za

ostatecznie mąż wrocil dopiero o 18 z pracy ale jestem bardzo dumna z mojego psa, bo byl pierwszy raz tak długo i sie nie zesikał w domu (12h bez sikania, rano o 6 z nim wychodzę na spacer)

dostanie cos extra na weekend

cieszę sie, ze mam spokoj na rok z taką imprezą jeszcze tylko to głupie wesele za 3 tygodnie i spokoj

[*] 11.09.2012
Stary 2011-05-06, 21:04   #1036
Telka10
Zakorzenienie

Cytat:
Hi..hi..hi..Ano

Wiesz co? Zrobisz jak zechcesz. Według mnie to "cacko" jest za drogie na to co oferuje, (ale nie moje pieniądze), poza tym,
koktajler 600 W wystarczy na koktajle,
Sokowirówka ma TYLKO 600 W, zauważ że na fotografii nie ma marchewki ani żadnych "twardych" warzyw. Założę się, że gdy byś chciała zrobić sok z marchewki, jedna by nie wystarczyła (no chyba że nie lubisz), Oczywiście doczytałam że to tylko na owoce, ale jak dla mnie, ma słabą moc.
Wyciskarka ma tylko 20 W, założę się że wyciśnie (słabo) pomarańcze lub cytrynę. Gdy dociśniesz owoc, by uzyskać maksymalny wycisk soku, wyciskarka zwolni tempo, i używając zwrotu karinio..... "zamuli."
Rozejrzała bym się za producentami z Niemiec, Włoch czy Francji. Tutaj, poza paroma wyjątkami rodzimych producentów, te powyżej zawsze mają dobrą opinię i sprzęt.
To tylko moje zdanie.
.

Tutti Frutti, faktycznie jest Frutti i nic więcej
Myślę że masz rację Pokazałam mężowi co innego i Mu się odwidziało
Cytat:
moim ulubionym sprzetem w kuchni i tak jest zmywarka jak któraś ma, to jakich tabletek używacie?
Ja używam tabletek finsh. Dla mnie ok.
Cytat:
C

A i miałam się podzielić truskawkami. Przykro mi,ale za późno wszystko zjedzone. Najlepej zaniosłam gotowe do pokoju-sypialni,mąż wrócił z pracy i jego reakcja była tak: mmmm żonko,niespodziewałem się takiego deseru na wieczór.Mmmm,potem po paru godzinach,przytulając mnie,znów mi powiedział że go tym zaskoczyłam
o Ty niegrzeczna

Z dobrych wiadomości - dostałam dziś pracę
Telka10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-06, 21:08   #1037
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Telka10 Pokaż wiadomość

super gdzie? jaką? co będziesz robiła?

[*] 11.09.2012
Stary 2011-05-06, 21:29   #1038
agusiowata
Zakorzenienie

Cytat:

Gratuluję pracy
Stary 2011-05-06, 22:16   #1039
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
szef nie jest zwierzolubny dla niego pies to "tylko pies" - tak jak dla pewnych osob na tym wątku co wyszło w sprawie wesela
Możesz używać danych personalnych.... Przecież i tak każdy doczyta

Stary 2011-05-06, 22:24   #1040
agusiowata
Zakorzenienie

http://deser.pl/deser/1,111857,95490...mozna_tak.html
Stary 2011-05-06, 23:15   #1041
Karinio
Zakorzenienie

OMG,masakra.

Cytat:
no niech Ci bedzie to mozesz mi je wyslac
Jutro wyśle,obiecuje Będzie makaron z truskawkami,może być?

Cytat:
o Ty niegrzeczna
Przepraszam ,klaniam się nisko prosząc o wybaczenie i czytaj powyżej,jutro będzie małe co nieco

Cytat:
Suuuupeeeeerrrrr Brawo,gratuluje.

Edytowane przez Karinio
Czas edycji: 2011-05-06 o 23:16
Stary 2011-05-07, 04:51   #1042
Corvette
Zadomowienie

Cytat:
w sumie oceny ogólnej złej nie dostaliśmy (ocena "bardzo dobra", wyżej jest tylko doskonała), ale w opisie własnie mam zaznaczony ten pysk, brak ogłady na ringu itp

No jednak już coś
oglądam czasami pokazy z zagranicy, mam wrażenie ze tam jest inny swiat...w Bydgoszczy jeden pies nawet kleszcza złapał, ringi brudne, nawet porządnego stolika nie załatwią
No, tak wygląda w TV, a kiedyś byłam tutaj, i było czysto, za to głośno
Łeee, już bym wolała w domu siedzieć.

mam nadzieję, że w miarę wszystko wyjaśniłam Corvette

Hmm..zdobędę się na odwagę i powiem Ci coś, czasami mam wrażenie że w jakiś sposób Cię irytuję. Nie wiem, czy tylko Ciebie, może w sposób w jaki się wypowiadam. Nie wiem dokładnie co, ale coś wyczuwam. Ja chcę okazać zainteresowanie, ale jeżeli to Cię w jakiś sposób denerwuje...to nie będę wnikać. Tak mnie trochę "ubodło" to ostatnie zdanie.
Cytat:
Myślę że masz rację Pokazałam mężowi co innego i Mu się odwidziało
Hi..hi..hi..Czasami "odwrotna psychologia" pomaga

No to gratulacje!

Cytat:
Możesz używać danych personalnych.... Przecież i tak każdy doczyta
Eee, tam, nie wiadomo. Ja też chyba działam nie jednemu człowiekowi na nerwach, ale trudno, nie można "kochać" wszystkich. (a już prawie uwierzyłam że jestem taaaaaka "wpaniałomyślna" )

Cytat:
Ja osobiście,aż tak za ryżem ostatnio nie przepadam.Ostaatnio,bo kiedyś lubiłam jeśc ryż z cynamonem i śmietaną.Teściowa,też tak robiła tzn te kluski na parze na słodko,polewała slodkim sosem z owocow.Ja za dzieciaka też chyba to kiedyś jadłam,pierogi z truskawkami i smietaną z cukrem też lubie Naleśniki z dżemem,oczywiście truskawkowym
Takie obiady mi smakują
Ja też takie lubię, ale mój mąż wychowany na sosie i mięsie, pomyślał by że to deser

[
Cytat:
nie to bylo szczerze
Aaaa, to dziękuję
chyba sie zamyslilam piszac tamto bo mialam na mysli to, ze ja bym mogla odgrysc mezowi czlonka jakbym no wiecie i on by wjechal nagle w drzewo
Dobre

Niemożliwe ?! Koleżanka ma jednak poczucie humoru (żartuję)

A tak nawiasem mówiąc, to kiedyś tam obejrzałam program o takich różnych "dzikich zachowaniach", i mowa była o dorosłych facetach (nie kobietach) którzy byli traktowani przez żony jak niemowlaki. Z całym arsenałem (smoczki, karmienie butelką, łyżeczką, ssanie cyca, gaworzenie, no i te nieszczęsne pieluchy)

Nooo..nie wiem, ale jak by taki celowo chciał nosić pieluchę, i w nią jeszcze nawalić...przywaliła bym taką pieluchą do nosa i dziada zadusiła
Fetysz fetyszem, ale...no nie wiem

Fotki dla humorku
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3501_483_500[1].jpg (26,3 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg A wydawalo sie ze widzialam juz wszystko....jpg (54,8 KB, 6 załadowań)
Corvette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-07, 09:09   #1043
kaarooo
Zakorzenienie

Cytat:
Eee, tam, nie wiadomo. Ja też chyba działam nie jednemu człowiekowi na nerwach, ale trudno, nie można "kochać" wszystkich. (a już prawie uwierzyłam że jestem taaaaaka "wpaniałomyślna" )
Nie e tam, tylko była rozmowa, więc wiadomo o kogo chodzi

Bry, prawie porannie.
Pranie zrobione, trochę pozmywane, pościel się wietrzy, na zakupy mi się nie chce iść i się zastanawiam, co bym dzisiaj robiła, jakbym była singielką? Taki pikny dzień, nic ino iść i podrywać

Stary 2011-05-07, 13:02   #1044
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
OMG,masakra.

Jutro wyśle,obiecuje
Będzie makaron z truskawkami,może być?

Przepraszam ,klaniam się nisko prosząc o wybaczenie i czytaj powyżej,jutro będzie małe co nieco

Suuuupeeeeerrrrr Brawo,gratuluje.
jutro to znowu musze czekac . moze byc

Cytat:
No to gratulacje!

Ja też takie lubię, ale mój mąż wychowany na sosie i mięsie, pomyślał by że to deser

[
Dobre

Niemożliwe ?! Koleżanka ma jednak poczucie humoru (żartuję)

A tak nawiasem mówiąc, to kiedyś tam obejrzałam program o takich różnych "dzikich zachowaniach", i mowa była o dorosłych facetach (nie kobietach) którzy byli traktowani przez żony jak niemowlaki. Z całym arsenałem (smoczki, karmienie butelką, łyżeczką, ssanie cyca, gaworzenie, no i te nieszczęsne pieluchy)

Nooo..nie wiem, ale jak by taki celowo chciał nosić pieluchę, i w nią jeszcze nawalić...przywaliła bym taką pieluchą do nosa i dziada zadusiła

Fotki dla humorku
moj tak samo
bleee az mi sie obiadu odechcialo
Stary 2011-05-07, 13:03   #1045
Karinio
Zakorzenienie

Cześć

Zgodnie z obietnicą,serwuje makaron z truskawkami,ktory jadłam dziś na śniadanie Wprawdzie to zdjęcie z netu,bo przecież nie będe robić specjalnie fotki tego co jadłam

Wczoraj była burza I lało przez cało noc,spać nie moglam tak waliło. W dodatku wieczorem,zrobily mi się sic! dwie opryszczki.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg p1120374zc6.jpg (28,6 KB, 1 załadowań)
Stary 2011-05-07, 13:06   #1046
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Zgodnie z obietnicą,serwuje makaron z truskawkami,ktory jadłam dziś na śniadanie Wprawdzie to zdjęcie z netu,bo przecież nie będe robić specjalnie fotki tego co jadłam

Wczoraj była burza I lało przez cało noc,spać nie moglam tak waliło. W dodatku wieczorem,zrobily mi się sic! dwie opryszczki.
przynajmniej mialas meza obok w nocy ja tez nie spalam, brzuch mnie bolal
Twoje bylo by lepsze
Stary 2011-05-07, 13:09   #1047
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
jutro to znowu musze czekac . moze byc
Cierpliwość jest cnotą.Wyprzedziłaś mnie z wypowiedzią,ale patrz powyżej jest co nieco dla Was

Cytat:
moj tak samo
bleee az mi sie obiadu odechcialo
O tym samym pomyślałam wczoraj,jak to oglądnełam ( że nie chce sobie wyobrażać jak narobi taki wielklud w pieluche )

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ----------

Cytat:
przynajmniej mialas meza obok w nocy ja tez nie spalam, brzuch mnie bolal
Twoje bylo by lepsze
To fakt,tylko że mąż sobie smacznie spał,bo dzisiaj rano wstawał do pracy.
Uuu,współczuje bezsenności i bólu brzucha
Ulala,być może tak i dziękuje za uznanie
Stary 2011-05-07, 13:09   #1048
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Cierpliwość jest cnotą.Wyprzedziłaś mnie z wypowiedzią,ale patrz powyżej jest co nieco dla Was

O tym samym pomyślałam wczoraj,jak to oglądnełam ( że nie chce sobie wyobrażać jak narobi taki wielklud w pieluche :yyyyy: )
tak a propo to kiedys w barze dostalam taki strasznie suszony koperek do zupy, pachnial jak siano i przed oczami mialam klatke Trusi(a dokladniej jej kupy) i nie zjadlam nie moglam, na wymioty mnie ciaglo....
ja jestem cierpliwa ale uwielbiam truskawki
Stary 2011-05-07, 13:46   #1049
Karinio
Zakorzenienie

Cytat:
tak a propo to kiedys w barze dostalam taki strasznie suszony koperek do zupy, pachnial jak siano i przed oczami mialam klatke Trusi(a dokladniej jej kupy) i nie zjadlam nie moglam, na wymioty mnie ciaglo....
ja jestem cierpliwa ale uwielbiam truskawki
Omg ale cóż się zdziwić,jak ma się takie skojarzenia,to nie dziwie się że tego nie tknełaś
To dobrze,bo mi cierpliwości czasem brak Ja też,z tym że polskie bo tamte to nie made in poland,bo wiadomo że na takie to o wiele jeszcze za wcześnie.

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
Ja też wychowana na mięsie,jak dla mnie dzień bez mięsa to dzień stracony Także,mogłabym podać twemu mężowi ręke.

Cytat:
Jak dla mnie,jest to obrzydliwe.

Fotki dla humorku
Stary 2011-05-07, 13:49   #1050
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Omg ale cóż się zdziwić,jak ma się takie skojarzenia,to nie dziwie się że tego nie tknełaś
To dobrze,bo mi cierpliwości czasem brak Ja też,z tym że polskie bo tamte to nie made in poland,bo wiadomo że na takie to o wiele jeszcze za wcześnie.
siostra miala to tez w drugim daniu, dobrze, ze ja nie tylko zupke oddalam nietknięta a taka mialam ochote na nia
ja wlasnie czekam na takie zawsze stoja pod sklepami ludzie ktorzy maja duzo truskawek u siebie na wsi i maja tanio raz kupilam pol takiej duzej reklamowki ale nie zdazylam zjesc wszystkiego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości