|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mężatkowe pogaduszki :) Klub szczęśliwych mężatek
Cytat:
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dzisiaj lenia do cytowania
![]() Pisałyście wczoraj o wesliskach.My mamy jedno w tym roku,zaproszeni byliśmy słownie iż mamy sobi ich date zapisać w kalendarz.Aczkolwiek,w zeszlym roku mielismy ochote iśc,a teraz jakoś nie bardzo,bo to uzależnia nas kiedy musi wziąć urlop A z pewnych powodów,czytaj naszej rocznicy wolimy wziąć urlop wtedy gdy będziemy mieć naszą pierwszą rocznice.---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Serio leży zapakowane w kartonie.Tzn był otwierany,ogladany i była czytana instrukcja obsługi. Może za jakiś czas się za niego wezme,tak jak za zrobienie wkońcu tych wafli ![]() O cicho,zacytowałam. ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Też tak sądze,że żadna praca nie hańbi.Aczkolwiek,pracować w jakimś hipermarkecie,to zapewne ciężka sprawa.Niewiem,wnioskuje z tego tylko co piszecie.
|
|
|
|
#993 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
maz bedzie mial wiecej na wyjazdy na rybymoja swiadkowa byla z rodziny meza, ja jej nie chcialam ale mojej w ostatniej chwili wypadl wyjazd i tesciowa mnie namowila , obgadala nas po weselu![]() a tak a propo ulatwiania sobie zycia to kupilam wczoraj mate masujaca na moje biedne plecy, rewelacja Cytat:
|
||
|
|
|
#994 |
|
Zakorzenienie
|
Eve,nie ośmieszysz się.
![]() Już tłumacze i pokazuje. Nowoczesne urządzenie do przygotowywania i gotowania potraw, idealne do pieczenia i gotowania na parze, szybki i łatwy montaż, posiada wspaniałą funkcją samo czyszczenia, wygodna, przezroczysta obudowa pozwala na ciągłe oglądanie szykowanych potraw, wyjątkowo duża moc i oszczędność energii, oszczędność czasu przyrządzania potraw do 40% w porównaniu do standardowego gotowania, praktyczne i proste w użyciu, mobilne i wielofunkcyjne, 2 nakładki w zestawie, 12 litrów pojemności, moc 1400W, Kombiwar umożliwia przygotowywanie zdrowych, smacznych i beztłuszczowych potraw- dusi, piecze, grilluje, smaży, odgrzewa, opieka, rozmraża i gotuje na parze! Wyjątkowo energooszczędny - zużycie energii mniejsze do 80% w porównaniu do standardowego gotowania. Kombiwar umożliwia przygotowywanie zdrowych, smacznych i beztłuszczowych potraw. W procesie grillowania wytapia tłuszcz bez zapachu spalenizny. |
|
|
|
#995 |
|
Zakorzenienie
|
A tak poza tym,własnie dotarłam do domu,poraz drugi.
Nogi mnie bolą. Wcześniej byłam też coś załatwić,ale nie załatwiłam.Co masz zrobić dziś,zrób jutro czyt: załatwić. Za to kupiłam truskawki. ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- A propo fochów ze strony rodziny,którą opisywałaś wcześniej eve.Z lekka głupawe,żeby walić focha,bo zrobiło się małe wesele. ![]() Ide zrobić sobie herbatke ![]() Zaraz wracam
|
|
|
|
#996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#997 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie jak jestem zmeczona to plecy bola mam jeden taki duzy kreg(wyglada jaz zrosniete 2) i od niego w gore boli ale teraz mam mate to bede masowac![]() ja sie nie moge doczekac jak beda stac pod sklepem z truskawkami ![]() oni sie obrazili, ze nie byli proszeni i ze z rodziny meza bylo wiecej osob... bylo wiecej o 2 rodziny, tzn o samotna bardzo fajna ciotke, rodzina meza prosila by ja zaprosic bo zostala sama i o rodzine kamerzysty bo wypadalo gdyby nie to ze ich syn byl kamerzysta nie prosilibysmy ichmaz wrocil z pracy dal mi buziaka i zaczal wachac moje wlosy ze zdziwieniem stwierdzil, ze czuje kawe![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- bardzo fajne to masz i mozna cos zdrowego zrobic ale ja jestem z tych osob co wola tluszczyk, smazone itd raz brat zaprosil nas na karkowke wlasnie z czegos podobnego i nie smakowalo mi
|
|
|
|
|
#999 |
|
Zakorzenienie
|
Eve,oj to też współczuje Ci bóli.
![]() To fajno,że masa Ci masuje,ale mam nadzieje że mąż też Noo to fakt,nie ma to jak polskie truskawki.Ja mam hiszpańskie bodajże. ![]() Tym bardziej,takie fochy z ich strony są śmieszne Dorosli ludzie,a jak dzieci się czasem zachowują.A podobał mu się ten zapach kawy we włosach? No fajne,ale ja tak jak i Ty,też lubie smażyć na tłuszczu. Nie lubie suchych mięs np: piersi z kurczaka te mięso jest dla mnie za suche i takie mięcho rośnie mi w buzi.
|
|
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie zawsze boli ta czesc kregoslupa i ramiona ![]() maz masuje za krotko a ta mata moze nawet godzine ![]() niestety taka jest moja rodzina teraz nikt mnie nie zaprosi ale nie narzekam, lepiej byc od nich daleko teraz to sie tylko czepiaja nawet o to ze nie chodzimy na msze na cmentarz tylko idziemy do Kosciola do siebie i potem jedziemy na cmentarze dla nich to sie wogole nie liczy ale nie mam zamiaru im ulegac![]() podobal tylko przestraszyl sie, ze uzywam jego wloskiej kawy do takiego czegosdla mnie tak samo |
|
|
|
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
corvette i eve,wysłałam Wam PW.Tzn do corvi poszło,jeszcze do Eve ide wysłać.
![]() I zaraz Ci eve,odpisze na posta
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-05 o 19:59 |
|
|
|
#1002 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nawet gdy ma gwarancję, to zależy kiedy i kto, ją uwzględni. Ja się nabrałam parę razy, i od dawna nigdy nie kupuję niczego bez sprawdzenia cen części i kto uwzględnia gwarancję. Wogóle, jak dla mnie, coś co może wykonywać niesamowicie wiele czynności w jednej maszynie, aż się prosi o zepsucie. Pralka, suszarka, zmywarka, czy choćby i "głupie" żelazko. Im więcej guziczków, tym więcej problemów. O sokowirówce też mam swoje zdanie, kupiła bym (a raczej już kupiłam , bo to była jedna z tych rzeczy na którą kosztownie się nacięłam) tylko taką osobną, z conajmniej 1000 watów mocy. Przy mniejszej mocy, sokoworówka wysiada po paru marchewkach, silnik się przegrzewa, i jeżeli ma zabezpieczenie to się sama wyłączy, ale wtedy wyciska się sok godzinami! Albo, tak jak moja poprzednia, wysiada na całego. ![]() Cytat:
Cytat:
Wolę też poczekać i kupić jedną rzecz a dobrą. ![]() Cytat:
![]() No pewnie że nie. Gdzieś przeglądnęłam wątek o pracach wykonywanych przez mężczyzn, które kobiety by nie akceptowały. I któraś tam wymieniła "śmieciarza" ![]() A ja sobie myślę, przecież nie wszyscy mogą być "orłami" Cytat:
![]() ![]() ![]() A może..."podasz dalej" ? ![]() Cytat:
"Do szczęścia" Ci też była potrzebna"? A tak na serio,( zanim mnie ktoś tu ochrzani że się czepiam), to fajnie. Szczególnie po przejażdżce na rowerze, albo po mokrym wypadzie na rybach ![]() Ano następny super wynalazek dla tych kto lubi ![]() No dobra, żeby nie było że się nabijam, mam dobry humorek. Słonko świeci, jest cieplutko...żyć nie umierać ! Idę po wiertarkę i będę "sklecać" szopkę co nam wiatr ostatnio rozdmuchał. Resztę podpatrzę później... Przyjemnego wieczorku Dziewczyny Edytowane przez Corvette Czas edycji: 2011-05-05 o 20:02 |
||||||||
|
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
corvi,a wiesz że przeszło nam tu przez myśl,aby to odsprzedać.
No,narazie do szczęście nie jest nam potrzebny ![]() Miłego dnia i wiercenia ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- Cytat:
Oj,to niedobrze A mata,bardziej wydajna niż mąż ![]() No,jak to się mówi,z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciach. Tak i też bywa-niestety. |
|
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zawsze myślałam że nie liczy się personalna opinia sędzi, tylko patrzą na rasę po kątem prawidłowych rozmiarów, kolorów i temperamentu. Czasami oglądam takie w TV.
![]() patrzą na wszystko - powoli dochodzę do wniosku, że większe znaczenie ma jak sie pies zachowuje a nie jak wygląda, bo czasami wygrywają psy nierowno ubarwione, albo z brzydką sierścią, ale za to ladnie chodzą i grzecznie stoją. Od sędziego tez bardzo duzo zalezy, bo jeden lubi blenki i to one zawsze u niego złapią plus, drugi woli pralinki i one już mają plus tylko za to że pralinkami są...itp itd
|
#1005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja poprzeczytaniu tego co motylku napisałaś o złej opini sędziego,że piesek ma brzydki pysk.A o tym samym pomyślałam,co napisała corvi,że sędzie chyba sam ma brzydki pysk
![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Cytat:
Gratuluje zakupu balerinek ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- Ide robić truskaweczki |
||
|
|
|
#1006 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i rano budze sie bez bolu moglabym zasnac na niej juz ja kocham![]() Cytat:
jak mialam 16 l to chodzilam cala zime w rozsunietej kurtce a teraz zimno mi w domu![]() w tym przypadku to tak ![]() Cytat:
![]() zmykam bo juz mnie maz wola milego wieczorku |
||||
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Corvette obrazek który wstawiłaś to alegoria szczęśliwej mężatki?
Pokazałam mężowi i mało nie padł ze śmiechuKarinio podziel się tymi truskawkami!!! ![]() A propo sprzętów mąż zachorował na to: http://czerwonamaszyna.pl/tutti-frut...te,1315,p.html Ja jestem sceptyczna...jak dla mnie za drogie (albo ja się nie znam na cenach) |
|
|
|
#1008 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiesz co? Zrobisz jak zechcesz. Według mnie to "cacko" jest za drogie na to co oferuje, (ale nie moje pieniądze), poza tym, koktajler 600 W wystarczy na koktajle, Sokowirówka ma TYLKO 600 W, zauważ że na fotografii nie ma marchewki ani żadnych "twardych" warzyw. Założę się, że gdy byś chciała zrobić sok z marchewki, jedna by nie wystarczyła (no chyba że nie lubisz), Oczywiście doczytałam że to tylko na owoce, ale jak dla mnie, ma słabą moc. Wyciskarka ma tylko 20 W, założę się że wyciśnie (słabo) pomarańcze lub cytrynę. Gdy dociśniesz owoc, by uzyskać maksymalny wycisk soku, wyciskarka zwolni tempo, i używając zwrotu karinio..... "zamuli." Rozejrzała bym się za producentami z Niemiec, Włoch czy Francji. Tutaj, poza paroma wyjątkami rodzimych producentów, te powyżej zawsze mają dobrą opinię i sprzęt. To tylko moje zdanie. . Tutti Frutti, faktycznie jest Frutti i nic więcej A tak nawiasem mówiąc, przewierciłam dziurki, i szopa stoi jak nowa. Mąż pochwalił, zrobił drinka, po obiedzie nadal było ciepło to siedzieliśmy na tyłach domu. Narazie spadam i...Tutti Frutti kobietki ![]()
|
|
|
|
|
#1009 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym chciala sokowirówkę, ale do tego swieże owoce i warzywa z ogródka..... no ale....
w ogóle chcialabym dużo sprzętu, ale nie mam miejsca... ten halogen oven by mi sie przydał, bo czasami potrzebuję drugiego piekarnika i co..... moim ulubionym sprzetem w kuchni i tak jest zmywarka jak któraś ma, to jakich tabletek używacie?
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
ja jakoś na tabletkach od zawsze jestem i to Finisha. Przyznaję że jade na najkrótszym cyklu, bo kiedyś włączylam jakiś do mycia garów i ze 2h zmywarka myła - myślałam ze zwariuje :P
jaki używasz proszek?
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
proszek biały finish, żółty gorszy. Czasem uruchamiam program 2h na mycie garów. W pokoju prawie nie słychać tej zmywarki.
|
|
|
|
#1013 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie gary domywają na najkrótszych cyklach, wiec na takich jadę. Bedę musiała przeczyścić zmywarkę, bo prawie rok jest uzywana a nigdy nie robilam tego
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć... facet mnie obudził jeżdżąc kosiarką pod oknami...
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1016 |
|
Zakorzenienie
|
a ja coś kupiłam z Finisha do czyszczenia zmywarki, bo byla przecena w Rossmannie
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przypomnial mi sie taki film na ktorym kobieta obciela cos facetowi i dala psu ![]() ![]() zdolna jestes
|
|
|
|
|
#1018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Książka rewelacja,tylko ten tytuł....
|
|
#1019 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? chyba miala ostre zabki
|
|
|
|
|
#1020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześc
![]() Cytat:
Swoją droga zmywarka fajna sprawa ![]() Ad filmów,ja wczoraj oglądałam "Skrzydlate świnie" Szczerze powiedziawszy film taki sobie,za to jak patrzyłam na Małaszyńskiego?to stwierdziłam,że fajna z niego dupa. ![]() A i miałam się podzielić truskawkami. Przykro mi,ale za późno wszystko zjedzone. ![]() ![]() Najlepej zaniosłam gotowe do pokoju-sypialni,mąż wrócił z pracy i jego reakcja była tak: mmmm żonko,niespodziewałem się takiego deseru na wieczór.Mmmm,potem po paru godzinach,przytulając mnie,znów mi powiedział że go tym zaskoczyłam ![]() corvi,ten obrazek
Edytowane przez Karinio Czas edycji: 2011-05-06 o 13:01 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:32.

Szczególnie na czymś, co nie jest fanaberią, a coś, z czego miało by się całkowity pożytek? Zechcecie mi to wytłumaczyć? 
, obgadala nas po weselu
Nogi mnie bolą. 

おはよう! 
Przykro mi,ale za późno wszystko zjedzone.