A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-09, 22:28   #1021
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

no i juz wiemy jak czwarta PM wygląda super! zobaczycie, ze teraz bedzie sie Nam lepiej pisalo
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 22:45   #1022
bahari
Raczkowanie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
faktycznie jest boooska..... szkoda że ja nie jestem taka szczupła

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

gosza kurczę kocham cię !!! mam takie samo podejście jak ty... np. pochowali Lecha na wawelu ale przecież w tym samolocie było ponad 90 osób to dlaczego ich też nie pochowano?? co to niby oni gorsi?? ja też mam dosyć tego tematu jutro na szczęście cały dzień w pracy i nie będę oglądać tych uroczystości bo pewnie nic innego nie będzie w tv. I X factor też obejrzę a co to kur..... żałoba czy co przecież już była rok temu i trwała 2tyg. nie róbmy cyrku... niech każdy przeżywa żałobę w swoim sercu a nie na pokaz. No i wygadałam się

dobra lecę spać dziewczyny buziaczki moje Kochane (bo jeszcze leżąc w łóżku muszę trochę z TŻtem pogadać przez telefon bo nie zasnę ;p)
No skoro już poruszamy ten wątek... Ja mieszkam w Warszawie i miałam wątpliwą przyjemność znaleźć się pod pałacem prezydenckim. Byliśmy z TŻ na spacerku jakoś w maju i tak sobie zaszliśmy bo było po drodze. No i powiem Wam że to co tam się działo, przechodzi ludzkie pojęcie. Nie chcę teraz uderzać w polityczne tony, bo to nie o to chodzi, ja osobiście głosowałam na Lecha, ale to co tam zastałam po prostu mnie załamało. Stała grupka fanatyków, bo inaczej określić się tego nie da, którzy próbowali z katastrofy lotniczej zrobić męczeńską śmierć prawie że za wiarę i niemalże wynieść ofiary tej katastrofy na ołtarze. Głośno modlili się, trzymali jakieś dewocjonalia, śpiewali pieśni religijne (osobiście uważam że to było nadużycie symboli religijnych, jeśli nie świętokradztwo, no ale ja sama święta nie jestem i może się nie znam). Z drugiej strony, stała grupka bezczelnej młodzieży, która obrzucała modlących się ludzi niewybrednymi obelgami i wygwizdywała ich. Obie strony były siebie warte, naprawdę. Z trzeciej strony stał tłum gapiów śmiejących się i robiących zdjęcia (ja nie rozumiem co w tym było śmiesznego, no ale może nie mam poczucia humoru). Z czwartej strony, stali zagraniczni turyści nie wiedząc o co kaman Z piątej strony stał kordon policji i ochroniarzy, bo inaczej podejrzewam że doszłoby do regularnego mordobicia. No naprawdę.... Bez komentarza... Tam zginęli ludzie, a tu zrobili z tego jakiś cyrk polityczno-ideologiczny... Zwialiśmy stamtąd czym prędzej, bo atmosfera w tym miejscu była wtedy po prostu nie do wytrzymania...

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
masz kręcone naturalnie włoski??

jeju jak ja bym chciała żeby moje włosy się kręciły...
Kręcone to za dużo powiedziane. Lekko falują ale to muszę je na powietrzu suszyć i użyć pianki, na co zwykle nie mam rano czasu.

Edytowane przez bahari
Czas edycji: 2011-04-09 o 22:46
bahari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 22:55   #1023
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez menippe Pokaż wiadomość
no dyć, na łobiod w niedziela obowiązkowo rolada i kluski heheh ciekawe kto je będzie robił u nas po ślubie, bo jak na razie to jem albo u moich rodziców albo u rodziców TŻ
a kaj modro kapusta ?

Dziewczyny które wkleiły swoje fotki/strony ślubne - śliczne z Was kobitki Gratuluję założenia ślubnych stron

Ja tylko tak przelotem wpadłam Was poczytać Niedawno wróciłam z urodzin. Jutro znów pobudka rano i wyprawa na uczelnię.
Buziaki dla Was

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 23:02   #1024
__Paulinka__
Zakorzenienie

no ja juz sie wykapciałam, nalozylam maseczke i Moj Piotrek sie ze mnie smieje:P to mu mowie, ze to dla niego a on mowi, ze własnie o to chodzi, ze zawsze jestem piekna dla niegonormalnie mi taką bajere zasiał ze nie moge ze smiechu:P teraz poszedl sie wykąpciac i idziemy juz spac pozno sie zrobilo

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
a kaj modro kapusta ?

Dziewczyny które wkleiły swoje fotki/strony ślubne - śliczne z Was kobitki Gratuluję założenia ślubnych stron

Ja tylko tak przelotem wpadłam Was poczytać Niedawno wróciłam z urodzin. Jutro znów pobudka rano i wyprawa na uczelnię.
Buziaki dla Was
Tusia wklejak swoją fotke czekamy
Stary 2011-04-09, 23:03   #1025
(kicia)
Zakorzenienie

Też już lecę. Trzeba iść spać choć wiem że będzie ciężko dobranoc
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 23:20   #1026
Lubcia
Zadomowienie

Hej dziewczynki dołączam swoją fotkę
Fajnie, że się ujawniłyście teraz przynajmniej mamy o sobie jakieś mniemanie wygladowe
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Darłowo.jpg (96,4 KB, 73 załadowań)
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015

Edytowane przez Lubcia
Czas edycji: 2011-04-09 o 23:22
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-09, 23:33   #1027
bahari
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Fajnie, że się ujawniłyście teraz przynajmniej mamy o sobie jakieś mniemanie wygladowe
Ale mi zrobiłaś smaka na grilla Dziewczyny, wszystkie jesteście cudownie zgrabne!
bahari jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-10, 00:47   #1028
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Dobra mam stronę ale się nie śmiać miałam tylko jedno zdjęcie tżta aktualne gdzie widać jego twarz bo on przed aparatem ucieka. Tak więc nie śmiać się bo to z domku nad jeziorem ;p
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Fajne strony dziewczyny Nasz tez juz jest wlasciwie dopracowana Pokazalam TZ i bardzo mu sie podobala 1/3 zostala jeszcze do zrobienia, ale powiedzial, ze chcialby zebysmy ja zrobili razem, wiec super ))

Ja tez juz uciekam spac, wiec do uslyszenia jutro

A do dziewczyn, ktore wrzucily tu fotki - ale z was laseczki PMki 2012 sa chyba najladniejsze ))
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 07:35   #1029
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość
Nawet fajna

Te ciemniejsze fajne, ale jaśniejsze też miały swój urok. Chociaż na pewno teraz modne są bardziej neutralne kolorki włosów, właśnie takie jak teraz masz. No dobra, wstawiam swoją facjatę, zdjęcie oczywiście z wakacji, widzę że wszystkie mamy tylko takie:

Załącznik 3883560
kurcze jaki grill mmmmmm pyszota a ja na diecie i co tak bolało wklejenie fotki ;p kurcze też bym chciała takie włoski
Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
no właśnie a tak można było sobie tyko pofantazjować ;p
Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Fajne strony dziewczyny Nasz tez juz jest wlasciwie dopracowana Pokazalam TZ i bardzo mu sie podobala 1/3 zostala jeszcze do zrobienia, ale powiedzial, ze chcialby zebysmy ja zrobili razem, wiec super ))

Ja tez juz uciekam spac, wiec do uslyszenia jutro

A do dziewczyn, ktore wrzucily tu fotki - ale z was laseczki PMki 2012 sa chyba najladniejsze ))
no oczywiście nie może być inyczej a jak się odpicujemy na ślub to już wogóle czekamy na inne fotki

nie chcecie ze mną gadać to nie :P śpijcie dalej a ja lecę do pracy pewnie wpadnę koło 21 miłego dnia
Lili & Gabryś

Edytowane przez jagodzia133
Czas edycji: 2011-04-10 o 08:13
jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 08:17   #1030
alufa
Zakorzenienie

__Paulinka__ daj znać jak zdecydujesz się zadzwonić do sharka

ten DJ Robert jest MEGA polecany, ale dla nas za drogi.
odszukałam 7 innych. Tż będzie dzwonił
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 08:31   #1031
(kicia)
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja jeszcze sobie w łużku leżę i podziwiam tulipanki które wczoraj dostałam od TŻ

Wczoraj gadalam z koleżanka o tej sukni i jak to ona stwierdziła "jest ucieleśnieniem jej wyobrażeń o idealnej sukni i że nie ma takiej możliwości żebym jej nie zmierzyła". Mojej mamie też się podoba ale uważa że to za wcześnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-10, 09:25   #1032
Madziuniusia
Zakorzenienie

wcale nie jest za wcześnie moim zdaniem:P
Stary 2011-04-10, 09:32   #1033
melod_y
Zakorzenienie

ja tylko przelotem byłam nadrobić zaległości, a zaraz musze się ogarnąć bo mam niestety ćwiczenia i posiedzę na uczelni do 17...

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 09:40   #1034
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
też patrzyłam i mówię otwarcie badziewia jak nie wiem co a jakie ceny?? dzisiaj pracowałam (już kolejny raz) na targach gdzie się sprzedaje biżuterię kamienie itd. i powiem tak nauczyłam się rozpoznawać tandetę.
nie wiedziałam nie znam się nad tym, a biżuteria wychodzi o połowę tańsza dlatego myślałam, że może się komuś przydać

Cytat:
http://allegro.pl/suknia-slubna-char...530814463.html

Laski ratujcie mnie powiedzcie coś o tej sukni... Na zdjęciu katalogowym wygląda cudnie ale tu na aukcji właśnie jest możliwość jej kupienia po promocyjnej cenie... I tu się pojawia problem czy jechać mierzyć tę suknię czy dać sobie spokój. Jednak ona wygląda trochę inaczej niż na zdjęciu
Cytat:
wiesz już kilka takich rozczarowań miałam... tu jedynie jest ten minus że na zdjęciu katalogowym ona tak w dół lekko spływa a ta na zdjęciach z salonu ma takie jakby odcięcie tej części gorsetowej od tej tiulowej. Ale i tak mi się podoba.
właśnie to mi się w niej nie podoba, jakby ktoś nie umiał odpowiednio przyszyć gorsetu do dołu (ale nie znam się na szyciu, być może to tak musi być, a katalogową fotkę zmienili w PS), to może niepotrzebnie podkreślać biodra, ale to zależy jaką figurę masz (ja jestem gruszką, dlatego zwracam na takie rzeczy szczególną uwagę ).
Poza tym przeszyciem suknia jest cudna na pewno bym pojechała przymierzyć. Nie wiem czy bym już kupowała, zależy na ile by mnie zauroczyła po przymiarce
Stary 2011-04-10, 09:55   #1035
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
__Paulinka__ daj znać jak zdecydujesz się zadzwonić do sharka

ten DJ Robert jest MEGA polecany, ale dla nas za drogi.
odszukałam 7 innych. Tż będzie dzwonił
alfa, ja juz od wczoraj nie mge spac przez tego fotografa wiec jutro TZ z samego rana do niego dzwoni i sie umowimy na spotkanko, jak tylko bedzie miał oczywiscie Nasz termin wolny... bo kurde 1500 to taniooo a wiesz moze czy to jest cena z sesją w dzien slubu czy w inny dzien? Bo ja chce w inny dzien, a za to wszyscy chcą dopłte niestety..

a co do DJ to na forum poczytaj, tam polecaja duzo DJ`ów, i pewnie są tansi mam nadzieje, ze cos znajdziesz w rozsądnej cenie

Ja z tej mojej stronki slubnej wykasuje juz moje fotki, bo ja nie lubie jak ktos sie na mnie patrzy:P a taka prawdziwą stronke zrobie jak juz wszytsko bedzie zaklepane i wtedy bedzie ladnie wygladac

a My czekamy na reszte fotek PM! jak nie na stronce slubnej, to tutaj wrzuccie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-10, 09:57   #1036
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
a kaj modro kapusta ?
jo mom modre zeli

No i stało się!!!!!!! Za rok o tej porze albo będę już w kościele (jeśli ślub bedzie na 11), albo będę czekała na TŻta, ale raczej ta druga opcja.

I niech pogoda będzie co najmniej taka jak dzisiaj. Słonko świeci, lekki wiatr jest, ale całkiem przyjemnie na dworze

A ja już na nogach od 8, w kościółki już też byłam, a obiadek właśnie do piekarnika włożyłam. Dzisiaj kurczak pieczony na piwie, mało śląskie danie, ale jakie za✂✂✂i*** i ziemniaczki z piekarnika. Mniam!

Miłej niedzieli

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 10:02   #1037
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
jo mom modre zeli

No i stało się!!!!!!! Za rok o tej porze albo będę już w kościele (jeśli ślub bedzie na 11), albo będę czekała na TŻta, ale raczej ta druga opcja.

I niech pogoda będzie co najmniej taka jak dzisiaj. Słonko świeci, lekki wiatr jest, ale całkiem przyjemnie na dworze

A ja już na nogach od 8, w kościółki już też byłam, a obiadek właśnie do piekarnika włożyłam. Dzisiaj kurczak pieczony na piwie, mało śląskie danie, ale jakie za✂✂✂i*** i ziemniaczki z piekarnika. Mniam!

Miłej niedzieli

kurde zrobiłas tutaj wszystkim smaka na taki obiadzik ja dizisja nie bede miala nic wyszukanego, bo nalesniki z kurczakiem, pieczarkami i papryczką zapiekane serem
Zaraz jedziemy na siłkę i na saunę a Wy co bedziecie dzisiaj porabiac?
Stary 2011-04-10, 10:05   #1038
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry
Wczoraj gadalam z koleżanka o tej sukni i jak to ona stwierdziła "jest ucieleśnieniem jej wyobrażeń o idealnej sukni i że nie ma takiej możliwości żebym jej nie zmierzyła". Mojej mamie też się podoba ale uważa że to za wcześnie
Ja może nie jestem najbardziej obiektywna w tej kwestii, bo jak wiesz moja suknia juz wisi w szafie, ale nawet gdybym jej nie miała, to też pokusiłabym się na stwierdzenie, że to na pewno nie jest za wcześnie, zwłaszcza biorąc pod uwage, że to co teraz jest w sklepach to jest przedostatnia kolekcja przed naszymi ślubami. Na początku przyszłego roku wejdzie kolekcja 2012 i własnie przecenione będą te z 2011, dlatego śmialo powinnaś mierzyć, zwłaszcza jeśli czujesz ze to ta jedyna

Paulinka__

bahari

Lubcia

Ale wszystkie jestescie śliczne ,
a pomysł z wstawianiem zdjęc, jest świetny, przynajmniej juz nie będziemy tak do końca wirtualnie rozmawiać. Zatem oto ja i mój Tż (przydałoby mu się trochę schudnąć hihi). Załączam też zdjecie jak wyglądałam w blondzie (niestety strasznie miałam wtedy sianowate włosy - wybaczcie), bo znowu mnie korci na zmianę koloru Także czekam na opinie blond czy brąz??

Edytowane przez nena1984
Czas edycji: 2011-04-26 o 16:51
nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 10:14   #1039
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Ja może nie jestem najbardziej obiektywna w tej kwestii, bo jak wiesz moja suknia juz wisi w szafie, ale nawet gdybym jej nie miała, to też pokusiłabym się na stwierdzenie, że to na pewno nie jest za wcześnie, zwłaszcza biorąc pod uwage, że to co teraz jest w sklepach to jest przedostatnia kolekcja przed naszymi ślubami. Na początku przyszłego roku wejdzie kolekcja 2012 i własnie przecenione będą te z 2011, dlatego śmialo powinnaś mierzyć, zwłaszcza jeśli czujesz ze to ta jedyna

Paulinka__

bahari

Lubcia

a pomysł z wstawianiem zdjęc, jest świetny, przynajmniej juz nie będziemy tak do końca wirtualnie rozmawiać. Zatem oto ja i mój Tż (przydałoby mu się trochę schudnąć hihi). Załączam też zdjecie jak wyglądałam w blondzie (niestety strasznie miałam wtedy sianowate włosy - wybaczcie), bo znowu mnie korci na zmianę koloru Także czekam na opinie
wow Laska! nie będe Cie komentowac, bo mi sie az przykro robi jak sie teraz patrze w lustro;P
Stary 2011-04-10, 10:14   #1040
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
kurde zrobiłas tutaj wszystkim smaka na taki obiadzik ja dizisja nie bede miala nic wyszukanego, bo nalesniki z kurczakiem, pieczarkami i papryczką zapiekane serem
Zaraz jedziemy na siłkę i na saunę a Wy co bedziecie dzisiaj porabiac?
po południu na spacer, albo rolki z TŻ pójdziemy/ pojedziemy. Później siostra ma koncert z okazji rocznicy śmierci papieża i przy okazji katastrofy smoleńskiej, więc pojedziemy posłuchać i siostrę odebrać ( koncert poezji śpiewanej).

Dziewczyny każda z Was jest śliczna. Nena jako pełnoetatowa naturalna blondynka stwierdzam, że blond bardzo do Ciebie pasował, więc masz moje błogosławieństwo, by znów się przefarbować.

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 10:19   #1041
nena1984
Zakorzenienie

gosza_m jako pełnoetatowa blondynka strasznie mi się ten tekst podoba...jedynym minusem dla mnie są odrosty, dosyc szybko rosną mi włosy i w zasadzie co kilka tygodni musiałabym latac do fryzjera.

Paulinka - głupot proszę tu nie gadać

U mnie pada śnieg

Edytowane przez nena1984
Czas edycji: 2011-04-10 o 10:21
Stary 2011-04-10, 10:49   #1042
niut0
Zakorzenienie

Cytat:

Paulinka__

bahari

Lubcia

a pomysł z wstawianiem zdjęc, jest świetny, przynajmniej juz nie będziemy tak do końca wirtualnie rozmawiać. Zatem oto ja i mój Tż (przydałoby mu się trochę schudnąć hihi). Załączam też zdjecie jak wyglądałam w blondzie (niestety strasznie miałam wtedy sianowate włosy - wybaczcie), bo znowu mnie korci na zmianę koloru Także czekam na opinie blond czy brąz??
Zgadzam się z Neną, wszystkie Pmki śliczne - Ty Neno też
ładnie Ci w blondzie, ale też młodziej wyglądasz (chyba, że między tymi zdjęciami jest duża różnica czasowa i faktycznie młodziutka wtedy byłaś)
A Twój TŻ wcale nie wygląda jakby musiał schudnąć wręcz na chudego wygląda ale może to przez luźne ubranie

To i ja wstawię, nie lubię tak na publicznym forum dodawać, ale tak się miło zrobiło kiedy wiemy z kim rozmawiamy, widzimy nie tylko avatar, ale i buzie Zdjęcia sprzed 3 lat, nie mam niczego lepszego

Edytowane przez niut0
Czas edycji: 2011-04-12 o 10:22
niut0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 10:56   #1043
Jamee
Zakorzenienie

Skoro już tyle z Was wrzuciło swoje zdjęcia to ja też nie będę gorsza Zdjęcie pierwsze z tamtego roku, zdjęcie drugie sprzed miesiąca

Edytowane przez Jamee
Czas edycji: 2011-04-14 o 08:35
Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 11:02   #1044
(kicia)
Zakorzenienie

Blondynki górą nena a jaki masz naturalny kolor brąz?

Ja mam ciemny blad chciała bym jaśniejszy ale ostatnio mój TŻ powiedział że mam zostać jego blondyneczka

nena Ty w Zamościu jesteś bądź okolicach?

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

wszystkie nasze PMki są śliczne w jakieś kompleksy wpadne przy was

Stary 2011-04-10, 11:09   #1045
alufa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Skoro już tyle z Was wrzuciło swoje zdjęcia to ja też nie będę gorsza Zdjęcie pierwsze z tamtego roku, zdjęcie drugie sprzed miesiąca
ja też mam takie krótkie włosy

myślałaś już nad fryzurką weselną?

też bym się Wam pokazała, ale nie mogę odszukać fotki z aktualną fryzurą
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 11:10   #1046
E87
Wtajemniczenie

Czesc dziewczyny!
Witam w nowym watku, mam starszny sajgon ostatnio, wiec malo kiedy tu zagladam, czasem tylko wpadne poczytam i mykam... dzisiaj mam w koncu wolne, ale musze pisac prace mgr... wiec uciekam juz! My z nowych rzeczy zalatwilismy limuzyne z Czestochowy Okzazalo sie ze taniej wychodzi niz z naszej najblizszej okolicy, wiec jestem bardzo zadowolona, takie bardziej starodawne autko, cabrio, 6-cio osobowe, wiec spokojnie sie zmiescimy ze swiadkami Pozdrawiam serdecznie!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 11:13   #1047
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
wczoraj gadalam z koleżanka o tej sukni i jak to ona stwierdziła "jest ucieleśnieniem jej wyobrażeń o idealnej sukni i że nie ma takiej możliwości żebym jej nie zmierzyła". Mojej mamie też się podoba ale uważa że to za wcześnie
Moim zdaniem nie jest za wczesnie. Tym bardziej ze taka okazja moze Ci sie juz nie powtorzyc. Jesli jestes pewna tej sukni i sadzisz ze juz nie zmienisz zdania to ja bym sie nie zastanawiala

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość

O rany, to jutro bedziesz mogla mowic, ze mniej niz rok Ci do spubu zostal )) oh, jak ja bym to chciala moc powiedziec zycze Ci zeby pogoda byla przynajnajmniej tak dobra jak dzisiaj

Cytat:
Napisane przez nena1984
nena, bardzo ladna z Ciebie dziewczyn! I w ogole niebwygladasz na 27 lat (bo wniossgjujac z Twojego nicka sadze ze tyle wlasnie masz )!! Ja sadze ze blond to Twoj kolor, konkretny braz moglby byc za ciemny

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
to i ja wstawię, nie lubię tak na publicznym forum dodawać, ale tak się miło zrobiło kiedy wiemy z kim rozmawiamy, widzimy nie tylko avatar, ale i buzie Zdjęcia sprzed 3 lat, nie mam niczego lepszego
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
ale my tu ladne dziewczyny mamy! ja chyba tez wstawie swoja buzie tutaj, tylko nie teraz bo pisze do Was z telefonu i nie wiem jak to zrobic ;p a poza tym z przyjaciolka iestem umowina na skypa, wiec pewnie wieczorem )
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-10, 11:14   #1048
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Blondynki górą
nena Ty w Zamościu jesteś bądź okolicach?
Tak, a co kojarzysz mnie?? hehe

niuto ale młodziutko na tym zdjęciu wyszłaś...slicznie a blond to jeszcze ze studiów - jakieś 3 lata temu. Mój naturalny to ciemny brąz

jaimee też taka młodziutka....kurcze można się kompleksów przy Was nabawić, zwłaszcza że ja w tym roku kończe 27 lat, dobrze że dopiero w listopadzie

Stary 2011-04-10, 11:43   #1049
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
ja też mam takie krótkie włosy

myślałaś już nad fryzurką weselną?

też bym się Wam pokazała, ale nie mogę odszukać fotki z aktualną fryzurą
Mam nadzieje, że jeszcze trochę urosną. Ale nie wiem jeszcze co z nich da się zrobić

Nena1984 ja tylko tak młodo wyglądam.

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-10, 11:56   #1050
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, a co kojarzysz mnie?? hehe
Nie nie tylko zastanawiałam się gdzie pada śnieg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości