![]() |
#1021 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY DERMATOLOG - kogo polecamy?
Witam czy ktoś miał przyjemność obcować z Ewą Klimowicz z Jeleniej Góry? Warto się udać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1022 |
Konto usunięte
|
"Faktycznie, przepraszam. Chciałam pomóc a się nie udało...
Znalazłam lepszą stronę i na 99% bezpłatną http://www.poradnikzdrowie.pl/eksper.../1/#ask_expert Na dole jest okienko na nasze pytania" Wysłałem zapytanie. Ciekawe czy otrzymam odpowiedz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1023 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1024 |
Przyczajenie
|
mar9 - informacja ze strony: "Nasi eksperci dokładają wszelkich starań aby szybko udzielać odpowiedzi na pytania czytelników, jednak z racji dużej ilości zapytań, w niektórych wypadkach czas oczekiwania na odpowiedź może wynieść od kilku do kilkunastu dni."
Daj znać czy odpowiedzieli ![]()
![]() |
#1025 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1026 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
Pozdrawiam |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1027 |
Raczkowanie
|
Ponawiam prośbę:
KIELCE i okolice. Zna ktoś dobrego dermatologa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1029 |
Przyczajenie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1030 |
Zadomowienie
|
Witam,
czy ktoś może polecić dermatologa w ŁODZI??? Najlepiej prywatnie.....
![]() |
#1031 |
Zadomowienie
|
Poszukuję dobrego dermatologa w KRAKOWIE, który robi wymaz z wyprysku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1032 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1033 |
Przyczajenie
|
A jakieś namiary do doktor Perzanowskiej-Stefańskiej (nr tel do rejestracji i aktualne miejsce przyjęć) ktoś ma i mógłby użyczyć? Nie mieszkam w Szczecinie, więc nie ma opcji, żebym osobiście się mogła zarejestrować, a czytałam wiele pozytywnych opinii i myślę, że warto spróbować...
Edytowane przez heidi1988 Czas edycji: 2013-06-28 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1034 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1035 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja jestem z Nowego Sącza i od jakiegoś czasu chodzę z trądzikiem do Piotra Glanowskiego. Muszę stwierdzić, że jest bardzo dobry! Zostały niewielkie blizny i przebarwienia, czasami tylko coś nowego wyskoczy a przed leczeniem trądzik tak się nasilił, że wstydziłam się już z domu wychodzić. Polecam w 100%!
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1036 |
Rozeznanie
|
Hej ja od 2 lat leczę się bezskutecznie u dr Wasyłyszyna. Czy możecie polecić kogoś lepszego z Warszawy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1037 | |
Raczkowanie
|
Długo się czeka na termin wizyty?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1038 |
Raczkowanie
|
A czy zna ktos dobrego dermatologa na podkarpaciu? Interesuja mnie lekarze z Przemysla, Jaroslawia, najdalej Rzeszowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1039 |
Raczkowanie
|
Rzeszów:
- dr Renata Rusin - nie miałam z nią kontaktu, ale podobno jest bardzo dobra, czytałam, że nieraz ludzie chodzili po 6/7 lekarzach i dopiero ona coś poradziła na ich problemy); - dr Maciej Tabisz - chodzę i jestem zadowolona, konkretny, rzeczowy, z poczuciem humoru, trafna diagnoza, dobrane leki;
![]() |
![]() |
#1040 |
Przyczajenie
|
polecam owe forum
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1041 |
Raczkowanie
|
Do dziewczyn z Krakowa - jak długo trzeba czekać na termin u tej Pani Lis, bo się nad nią mocno zastanawiam?
I może jeszcze poleciłby mi ktoś dobrego dermatologa, do którego nie trzeba czekać tygodniami (prywatnie oczywiście, cena nie gra roli - borykam się z problemami skórnymi po odstawieniu antykoncepcji, jeśli którąś z Was ktoś z tego w KRK wyleczył to też dajcie znać) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1042 |
Raczkowanie
|
no i po co mi to jak tam nie ma małopolskiego? Nie podbijaj swoich postów... Proszę dziewczyny z Krakowa o odpowiedź
![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- aha i jeszcze jedno - czy do dr Lis można zadzwonić umówić się rano, czy rejestracja jest w godzinach przyjęć (z tego co widzę od 17 przyjmuje) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1043 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1044 |
Rozeznanie
|
Też się podpinam - potrzebuję udać się do dermatologa w Krakowie - mam plamy na brzuchu, które wyskoczyły mi jakoś po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych, ale stosowałam też żel. Z czerwonych zrobiły się już jaśniejsze, brązowawe ale za długo to trwa - dlatego potrzebuję dobrego dermatologa, który zna się na problemach skórnych bo nie mam bladego pojęcia co to jest.
Prywatnie - do kogo warto, który nie zedrze ze mnie za jedną wizytę więcej niż stówy? (Do 150 max). I ile mniej więcej się czeka? Bo na NFZ znając życie nie ma co liczyć ![]()
![]() |
#1045 |
Raczkowanie
|
Usmiechnieta - czyli te plamy które ja mam też są po anty, myślałam, że jakiś nowy proszek albo coś. Kurde, miesiąc do tej dr Lis to za długo czekania dla mnie. Spróbuję jutro zadzwonić, może jakoś się wbiję... :<
Mnie strasznie zależy na czasie, dlatego jak się nie wbiję do M. Lis to wbijam w poniedziałek albo wtorek do takiej innej, o której kiedyś-tam słyszałam. Dam Ci znać po wizycie Uśmiechnięta co i jak. Edytowane przez PoziomkowaGalaretka Czas edycji: 2013-07-14 o 00:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1046 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Ci serdecznie i czekam na info!
![]() |
![]() |
#1047 |
Raczkowanie
|
Powinni zbanować za tą nachalną reklamę.
UŚMIECHNIĘTA! Byłam u Dr n. med. Magdalena Podolec-Rubiś -> w gabinecie Czas Kobiety na Urzędniczej. Pierwsza wizyta 120zł kosztuje, każda kolejna jeśli jest potrzebna 80zł. Do Pani Magdy nie czeka się długo, ale trzeba się rejestrować z kilkudniowym wyprzedzeniem (ja dzwoniłam w poniedziałek i wbiłam się na środę-dziś). POLECAM - oczywiście dam też znać po kuracji, ale jak na teraz - Pani dr wszystko mi wytłumaczyła, była serdeczna, ciepła, nie oceniała mnie i moich wcześniejszych leczniczych wyborów, wyjaśniała wszystko bardzo skrupulatnie i dokładnie, ostrzegała przed działaniami niepożądanymi pewnych specyfików, w tym jednego leczniczego, który mi zapisała - może mnie na początku podrażniać, ale mam się tego nie bać, po prostu jest dość mocny. Zaleciła mi też różne warianty pielęgnacji, mogę popróbować i wybrać co mi odpowiada - dostałam też od niej próbki, żebym mogła sprawdzić co mi pasuje. Zapytana o poradę czysto kosmetyczną - tzn jaki polecałaby mi podkład wdała się ze mną w rozbudowaną, fajną dyskusję. Nie zalecała niepotrzebnych antybiotyków (PLUS, bo już byłam leczona różnymi cudami). Wywiad bardzo dokładny, Pani dr pytała mnie o wcześniejsze formy leczenia, o pigułki anty, o to jak organizm je przyjął i jak się zachowuje teraz po odstawieniu, o miesiączkę, przebyte choroby. Czuję się zaopiekowana na maxa. Pani w recepcji również urocza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1048 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1049 |
BAN stały
|
podrzucam ciekawy link https://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/jforum/dermatolog
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1050 |
BAN stały
|
polecam wam swietny medyczny portal, polecił mi go moj lekarz bardzo jestem z niego zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:27.