DOBRY DERMATOLOG - kogo polecamy? - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dermatologia

Notka

Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-06-21, 16:56   #1021
Szafir_87
Przyczajenie

Dot.: DOBRY DERMATOLOG - kogo polecamy?

Witam czy ktoś miał przyjemność obcować z Ewą Klimowicz z Jeleniej Góry? Warto się udać?
Szafir_87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-22, 12:16   #1022
f8bf2a01d7db5d2618e88c157e13c8aff79429a0_5e9640c4cec01
Konto usunięte

"Faktycznie, przepraszam. Chciałam pomóc a się nie udało...
Znalazłam lepszą stronę i na 99% bezpłatną
http://www.poradnikzdrowie.pl/eksper.../1/#ask_expert
Na dole jest okienko na nasze pytania"

Wysłałem zapytanie. Ciekawe czy otrzymam odpowiedz
f8bf2a01d7db5d2618e88c157e13c8aff79429a0_5e9640c4cec01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-23, 20:53   #1023
mlynarzowna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez taktaktoja Pokaż wiadomość
Czy możecie polecić jakiegoś dermatologa z Wrocławia,który jest kompetentny a przy okazji nie bierze milionów? chce konkretnie zabrać się za problem, i przeprowadzić kurację Aknenorminem,z racji na to że męczę się już z tym dobre 7 lat,a ciągle coś jest nie tak.Mam już dosyć takiego życia,gdzie trądzik zabiera mi z niego radość.
dr Chwojnicki, przyjmuje na Semaforowej na Brochowie (tel. jest podany w necie, poszukaj sobie). ZTCW do połowy lipca jest nieosiągalny, mimo to bardzo polecam. Pomógł nie tylko z trądzikiem, ale także z poważniejszymi problemami dermatologicznymi. Przy tym jest bardzo kontaktową osobą, w czasie wizyty można o wszystko dokładnie wypytać.
mlynarzowna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-24, 11:15   #1024
BigSunny
Przyczajenie

mar9 - informacja ze strony: "Nasi eksperci dokładają wszelkich starań aby szybko udzielać odpowiedzi na pytania czytelników, jednak z racji dużej ilości zapytań, w niektórych wypadkach czas oczekiwania na odpowiedź może wynieść od kilku do kilkunastu dni."
Daj znać czy odpowiedzieli
Stary 2013-06-24, 13:05   #1025
izusiia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez klaudia2314 Pokaż wiadomość
Witam, poszukuję dobrego dermatologa z Katowic lub okolic.
No i jak, zna ktoś dobrego dermatologa w KAtowicach? Ewentualnie Częstochowa, Sosnowiec, Siewierz, i te różne okolice?
izusiia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-24, 17:00   #1026
rzynkabokatarzynkaNIE
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez bluishpurple Pokaż wiadomość
KRAKÓW : Szukam dobrego, konkretnego dermatologa, który pomoże mi z wrastającymi włoskami po depilacji na łydkach i bliznach/przebarwieniach z tym związanym. Może być prywatnie. Fajnie też jakby pokierował mnie odnośnie depilacji laserowej, nad którą się zastanawiam.

Znacie kogoś kto skutecznie pomaga w takich problemach?
Ja polecam dr Joanne Sułowicz- swietny specjalista i wspólpracuje z bardzo dobrymi kosmetyczkami. Ma ogromne pojęcie o dermatologii i kosmetyce wiec poleci z pewnością kogoś odpowiedniego.

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Madame_eL Pokaż wiadomość
Nie polecam odwiedzin w Falku na Wrocławskiej w Krakowie. Nie wiem, jak nazywała się Pani Doktor, ale byłam u niej trzy razy w ciągu trzech miesięcy i po tym jak nie zadziałały Skinoren, Duac i Aknemycyn... stwierdziła, że "po ciąży się Pani zmieni, taki organizm"... Wyglądam nieco gorzej niż przed pierwszą wizytą.
Teraz zastanawiam się nad Małgorzatą Lis, Joanną Sułowicz i Markiem Tomaszyńskim. Macie jakieś porady, kogo wybrać jako pierwszego? Wszyscy mają pozytywne opinie.
Osobiście polecam dr Joasie Sulowicz, którą juz wielokrotnie wychwalałam na tym forum. Z pewnością bedziesz zadowolona
Pozdrawiam
rzynkabokatarzynkaNIE jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-25, 05:34   #1027
English Breakfast
Raczkowanie

Ponawiam prośbę:
KIELCE i okolice. Zna ktoś dobrego dermatologa?
English Breakfast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-26, 10:13   #1028
BigSunny
Przyczajenie

Nie jestem z tych okolic ale może pomogę
Spróbuj wejść na stronę rankinglekarzy.pl. Tam wpisujesz miasto i specjalność. Poczytaj opinie innych ludzi
Stary 2013-06-26, 11:32   #1029
heidi1988
Przyczajenie

Hej a ja potrzebuję jakiejś podpowiedzi dotyczacej sprawdzonego, fachowego dermatologa z Piły tudzież województwa zachodniopomorskiego np. Szczecina. Mam obecnie problemy z przebarwieniami na twarzy i nie do końca wyleczonym trądzikiem. Z góry dziękuję za pomoc.
heidi1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-26, 13:47   #1030
xXMalinowaLadyXx
Zadomowienie

Witam,
czy ktoś może polecić dermatologa w ŁODZI??? Najlepiej prywatnie.....

WĄTEK UBRANIOWY:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68701111
WĄTEK KOSMETYCZNY[/B]
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post68702621
xXMalinowaLadyXx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-27, 13:06   #1031
ladym9
Zadomowienie

Poszukuję dobrego dermatologa w KRAKOWIE, który robi wymaz z wyprysku.
ladym9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-27, 20:31   #1032
marlen92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez xXMalinowaLadyXx Pokaż wiadomość
Witam,
czy ktoś może polecić dermatologa w ŁODZI??? Najlepiej prywatnie.....
chodzę w Warszawie do dermatologa, który przyjmuje w Łodzi i jestem naprawdę zadowolona - dr Pawlikowski )
marlen92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-28, 16:45   #1033
heidi1988
Przyczajenie

A jakieś namiary do doktor Perzanowskiej-Stefańskiej (nr tel do rejestracji i aktualne miejsce przyjęć) ktoś ma i mógłby użyczyć? Nie mieszkam w Szczecinie, więc nie ma opcji, żebym osobiście się mogła zarejestrować, a czytałam wiele pozytywnych opinii i myślę, że warto spróbować...

Edytowane przez heidi1988
Czas edycji: 2013-06-28 o 16:47
heidi1988 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-29, 18:26   #1034
f8bf2a01d7db5d2618e88c157e13c8aff79429a0_5e9640c4cec01
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez BigSunny Pokaż wiadomość
mar9 - informacja ze strony: "Nasi eksperci dokładają wszelkich starań aby szybko udzielać odpowiedzi na pytania czytelników, jednak z racji dużej ilości zapytań, w niektórych wypadkach czas oczekiwania na odpowiedź może wynieść od kilku do kilkunastu dni."
Daj znać czy odpowiedzieli
Uzyskałem "odpowiedz", ale niestety nie jest zadowalającą, typu idz do lekarza ....
f8bf2a01d7db5d2618e88c157e13c8aff79429a0_5e9640c4cec01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-29, 20:16   #1035
monia_ma
Przyczajenie

Smile Dot.: DOBRY DERMATOLOG - kogo polecamy?

Ja jestem z Nowego Sącza i od jakiegoś czasu chodzę z trądzikiem do Piotra Glanowskiego. Muszę stwierdzić, że jest bardzo dobry! Zostały niewielkie blizny i przebarwienia, czasami tylko coś nowego wyskoczy a przed leczeniem trądzik tak się nasilił, że wstydziłam się już z domu wychodzić. Polecam w 100%!
monia_ma jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-04, 11:30   #1036
Selavie
Rozeznanie

Hej ja od 2 lat leczę się bezskutecznie u dr Wasyłyszyna. Czy możecie polecić kogoś lepszego z Warszawy?
Selavie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-06, 21:06   #1037
tutamtu4
Raczkowanie

Długo się czeka na termin wizyty?

Cytat:
Napisane przez mst3 Pokaż wiadomość
Dr Magdalenę Łuczkowską. Przyjmuje na Gajowej 3 - tel. do rejestracji - 061 841 71 73.
Lekarka pełna energii, niezwykle miła i sympatyczna. Jeśli chodzi o trądzik, to proponuje izotretynoinę bądź antybiotyki jasno zaznaczając, że cudów po tych drugich nie należy się spodziewać. Nie dość, że wizyty tanie, to Pani Dr udostępnia swój nr tel. i maila i na wszelkie wątpliwości zawsze odpowiada.
tutamtu4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-07, 13:45   #1038
SatiNee
Raczkowanie

A czy zna ktos dobrego dermatologa na podkarpaciu? Interesuja mnie lekarze z Przemysla, Jaroslawia, najdalej Rzeszowa Moim problemem jest kaszka na czole.
SatiNee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-09, 07:59   #1039
BletkaMusic
Raczkowanie

Rzeszów:
- dr Renata Rusin - nie miałam z nią kontaktu, ale podobno jest bardzo dobra, czytałam, że nieraz ludzie chodzili po 6/7 lekarzach i dopiero ona coś poradziła na ich problemy);

- dr Maciej Tabisz - chodzę i jestem zadowolona, konkretny, rzeczowy, z poczuciem humoru, trafna diagnoza, dobrane leki;
Stary 2013-07-11, 12:15   #1040
elizabettta
Przyczajenie

polecam owe forum https://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/jforum/dermatolog
elizabettta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-12, 11:26   #1041
PoziomkowaGalaretka
Raczkowanie

Do dziewczyn z Krakowa - jak długo trzeba czekać na termin u tej Pani Lis, bo się nad nią mocno zastanawiam?
I może jeszcze poleciłby mi ktoś dobrego dermatologa, do którego nie trzeba czekać tygodniami (prywatnie oczywiście, cena nie gra roli - borykam się z problemami skórnymi po odstawieniu antykoncepcji, jeśli którąś z Was ktoś z tego w KRK wyleczył to też dajcie znać)
PoziomkowaGalaretka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-12, 14:39   #1042
PoziomkowaGalaretka
Raczkowanie

no i po co mi to jak tam nie ma małopolskiego? Nie podbijaj swoich postów... Proszę dziewczyny z Krakowa o odpowiedź

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ----------

aha i jeszcze jedno - czy do dr Lis można zadzwonić umówić się rano, czy rejestracja jest w godzinach przyjęć (z tego co widzę od 17 przyjmuje) ?
Stary 2013-07-13, 16:33   #1043
starry_eyes
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez PoziomkowaGalaretka Pokaż wiadomość
Do dziewczyn z Krakowa - jak długo trzeba czekać na termin u tej Pani Lis, bo się nad nią mocno zastanawiam?
I może jeszcze poleciłby mi ktoś dobrego dermatologa, do którego nie trzeba czekać tygodniami (prywatnie oczywiście, cena nie gra roli - borykam się z problemami skórnymi po odstawieniu antykoncepcji, jeśli którąś z Was ktoś z tego w KRK wyleczył to też dajcie znać)
Około miesiąca się czeka i z tego co pamiętam, to rejestracja jest w godzinach przyjęć

starry_eyes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2013-07-13, 20:23   #1044
Usmiechnietazakrecona
Rozeznanie

Też się podpinam - potrzebuję udać się do dermatologa w Krakowie - mam plamy na brzuchu, które wyskoczyły mi jakoś po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych, ale stosowałam też żel. Z czerwonych zrobiły się już jaśniejsze, brązowawe ale za długo to trwa - dlatego potrzebuję dobrego dermatologa, który zna się na problemach skórnych bo nie mam bladego pojęcia co to jest.

Prywatnie - do kogo warto, który nie zedrze ze mnie za jedną wizytę więcej niż stówy? (Do 150 max). I ile mniej więcej się czeka? Bo na NFZ znając życie nie ma co liczyć
Stary 2013-07-14, 00:48   #1045
PoziomkowaGalaretka
Raczkowanie

Usmiechnieta - czyli te plamy które ja mam też są po anty, myślałam, że jakiś nowy proszek albo coś. Kurde, miesiąc do tej dr Lis to za długo czekania dla mnie. Spróbuję jutro zadzwonić, może jakoś się wbiję... :<

Mnie strasznie zależy na czasie, dlatego jak się nie wbiję do M. Lis to wbijam w poniedziałek albo wtorek do takiej innej, o której kiedyś-tam słyszałam. Dam Ci znać po wizycie Uśmiechnięta co i jak.

Edytowane przez PoziomkowaGalaretka
Czas edycji: 2013-07-14 o 00:56
Stary 2013-07-14, 09:29   #1046
Usmiechnietazakrecona
Rozeznanie

Cytat:
Usmiechnieta - czyli te plamy które ja mam też są po anty, myślałam, że jakiś nowy proszek albo coś. Kurde, miesiąc do tej dr Lis to za długo czekania dla mnie. Spróbuję jutro zadzwonić, może jakoś się wbiję... :<

Mnie strasznie zależy na czasie, dlatego jak się nie wbiję do M. Lis to wbijam w poniedziałek albo wtorek do takiej innej, o której kiedyś-tam słyszałam. Dam Ci znać po wizycie Uśmiechnięta co i jak.
Wyskoczyły jakoś dwa - max trzy tygodnie po odstawieniu, wątpię by był to zbieg okoliczności

Dziękuję Ci serdecznie i czekam na info!
Stary 2013-07-17, 19:29   #1047
PoziomkowaGalaretka
Raczkowanie

Powinni zbanować za tą nachalną reklamę.

UŚMIECHNIĘTA!
Byłam u Dr n. med. Magdalena Podolec-Rubiś -> w gabinecie Czas Kobiety na Urzędniczej. Pierwsza wizyta 120zł kosztuje, każda kolejna jeśli jest potrzebna 80zł. Do Pani Magdy nie czeka się długo, ale trzeba się rejestrować z kilkudniowym wyprzedzeniem (ja dzwoniłam w poniedziałek i wbiłam się na środę-dziś).

POLECAM - oczywiście dam też znać po kuracji, ale jak na teraz - Pani dr wszystko mi wytłumaczyła, była serdeczna, ciepła, nie oceniała mnie i moich wcześniejszych leczniczych wyborów, wyjaśniała wszystko bardzo skrupulatnie i dokładnie, ostrzegała przed działaniami niepożądanymi pewnych specyfików, w tym jednego leczniczego, który mi zapisała - może mnie na początku podrażniać, ale mam się tego nie bać, po prostu jest dość mocny. Zaleciła mi też różne warianty pielęgnacji, mogę popróbować i wybrać co mi odpowiada - dostałam też od niej próbki, żebym mogła sprawdzić co mi pasuje. Zapytana o poradę czysto kosmetyczną - tzn jaki polecałaby mi podkład wdała się ze mną w rozbudowaną, fajną dyskusję. Nie zalecała niepotrzebnych antybiotyków (PLUS, bo już byłam leczona różnymi cudami).
Wywiad bardzo dokładny, Pani dr pytała mnie o wcześniejsze formy leczenia, o pigułki anty, o to jak organizm je przyjął i jak się zachowuje teraz po odstawieniu, o miesiączkę, przebyte choroby.
Czuję się zaopiekowana na maxa. Pani w recepcji również urocza

REKLAMA
Stary 2013-07-17, 23:23   #1048
Usmiechnietazakrecona
Rozeznanie

Cytat:
Powinni zbanować za tą nachalną reklamę.

UŚMIECHNIĘTA!
Byłam u Dr n. med. Magdalena Podolec-Rubiś -> w gabinecie Czas Kobiety na Urzędniczej. Pierwsza wizyta 120zł kosztuje, każda kolejna jeśli jest potrzebna 80zł. Do Pani Magdy nie czeka się długo, ale trzeba się rejestrować z kilkudniowym wyprzedzeniem (ja dzwoniłam w poniedziałek i wbiłam się na środę-dziś).

POLECAM - oczywiście dam też znać po kuracji, ale jak na teraz - Pani dr wszystko mi wytłumaczyła, była serdeczna, ciepła, nie oceniała mnie i moich wcześniejszych leczniczych wyborów, wyjaśniała wszystko bardzo skrupulatnie i dokładnie, ostrzegała przed działaniami niepożądanymi pewnych specyfików, w tym jednego leczniczego, który mi zapisała - może mnie na początku podrażniać, ale mam się tego nie bać, po prostu jest dość mocny. Zaleciła mi też różne warianty pielęgnacji, mogę popróbować i wybrać co mi odpowiada - dostałam też od niej próbki, żebym mogła sprawdzić co mi pasuje. Zapytana o poradę czysto kosmetyczną - tzn jaki polecałaby mi podkład wdała się ze mną w rozbudowaną, fajną dyskusję. Nie zalecała niepotrzebnych antybiotyków (PLUS, bo już byłam leczona różnymi cudami).
Wywiad bardzo dokładny, Pani dr pytała mnie o wcześniejsze formy leczenia, o pigułki anty, o to jak organizm je przyjął i jak się zachowuje teraz po odstawieniu, o miesiączkę, przebyte choroby.
Czuję się zaopiekowana na maxa. Pani w recepcji również urocza
Bardzo Ci dziękuję! Właśnie takiej rekomendacji potrzebowałam, po weselu się zainteresuję sprawą! I na pewno do rzeczonej Pani wpadnę!
Stary 2013-07-18, 15:41   #1049
lolekxx
BAN stały

podrzucam ciekawy link https://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/jforum/dermatolog
lolekxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-23, 09:28   #1050
marijanow
BAN stały

polecam wam swietny medyczny portal, polecił mi go moj lekarz bardzo jestem z niego zadowolona https://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/jforum/dermatolog
marijanow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dermatologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości