|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
Bluesky chce Ci się
? ale jako dobra narzeczona zrób pierożki zrób tez sobie zazdroszcze..tym bardziej , że tz powinien dotać urlop od 10 do 15 więc będziemy mieli tyle czasu dla siebie , że nie wiem już mam sporo planów- ale tz powiedział żebym nie planowała już nic bo urlopu on jeszcze nie dostanie i będzie
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Siema! Dopiero wstalismy, muahahah
![]() Ala, ja bym na Twoim miejscu nie rozpowiadała tego tak. Może ona nie chce, żeby wszyscy wiedzieli ![]() Santom, trzymam kciuki za Twoją pracę. I za J. pracę. A Twojego narzeta rozumiem - brak pracy drugiej połowy, niemozność odłożenia na ślub- potrafi nieźle zdołować ![]() chociaż o ile dobrze pamiętam to Wy i tak jesteście w lepszej od nas sytuacji ![]() Blue, rób pierożki i się podziel z Gajką
|
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
hej!!
gaja, no w sumie na slub to jz mamy odlozone, wiec to nie jest jakis tam problem, ale wiadomo: brak pracy= mniejsze mozliwosci czegokolwiek, tym bardziej, ze chcielismy i musimy wziac kredyt na auto, bo polskim mozemy jezdzic tylko do konca lutego;/ |
|
|
|
#1024 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
santom - kciuki za pracę może faktycznie zimą szanse są mniejsze, ale to nie oznacza, że ich nie ma! a nóż będziesz miała farta i znajdziesz coś super ![]() blue - podziwiam za pierogi.. mnei by się nie chciało ![]() jlys - jakieś plany na wolne? ![]() aluniaa - kurde, co za T. tylko Cie nakręcił, że mogliście gdzieś razem jechać... ale może jeszcze coś wymyśli?![]() calipso - dużo siły życzę dacie sobie radę z TŻ..
|
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
santom nie martw się
na pewno coś znajdziesz netali no mam w planach jechać w końcu na basen , który otworzyli w czerwcu , to z raz czy dwa możemy sie przejechać -niestety troche daleko bo 30 km, a u mnie są tylko baseny takie beznadziejne (a mamy chyba 3 ), i nauka jazdy-czyli przypomnienie sobie jak to jest siedzieć za kółkiem-bo jak wam pisałam baaardzo dawno nie jeździłam - a nie po to mam prawko żeby nie jeździć, chce jechac na pokaz fontanny multimedialnej w przyszly weekend (są od wiosny- tez nie mialam kiedy jechac a już 16 października ostatni pokaz) i myślę ,że dużo wiećej ale to są priotytety. Mieliśmy wyjechac na te mazury ale namówiłam tz , że w domu przynajmniej w miare odpocznie(jak widać
Edytowane przez jlys Czas edycji: 2011-10-01 o 13:10 |
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chce mi się robić, ale już dawno nie robiłam, a TŻ za pierogi dałby się pokroić chyba
i podzielę się z Gajką oczywiście Prawie posprzątałam. Zostało mi umycie podłóg, nieszczęsne mycie naczyń i trochę prasowania, no i wizyta w sklepie. Ale jestem z siebie dumna, bo porządek robię generalny, a to co niepotrzebne bez zastanowienia ląduje w koszu
|
|
|
|
#1027 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
ale dzisiaj ładna pogoda ![]() tak mi sie nie chce nic robic... ale zrobilam juz pranie, posprzatalam, poukładałam w szafie. jeszcze troche i zrobie tż nugettsy z frytkami dla poprawy nastroju kupilam dzisiaj sobie bluzke (na takich nawet nieplanowanych zakupach...)
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam do Was na chwilkę
![]() A widzisz Santom, jak macie fajnie! chociaż ten jeden, ważny dzień nie stoi pod znakiem zapytania ale co racja to racja. mniej kasy, mniej wydatków mozliwych, pf.Aj, aj, pierożek! A mój narzeczony dziś zrobi mi pizzę, żeby mi się lepiej do obrony kuło ![]() Jlys, trzymam kciuki za kółkowanie bezwypadkowe ![]() Byliśmy na zakupach. Wreszcie kupiłam sobie wage łazienkową i ceratowy obrus,którego TŻ nie zapaskudzi (wszystkie zapaskudza ). Do tego fura żarcia - nie będzie zakupów przez kolejne dwa tygodnie,jak nic ustrzeliłam też wielgaśną bazylkę w doniczce i miętę dla Ciki. Generalnie wszyscy obkupieni, więc można kuć spokojnie
|
|
|
|
#1029 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Byłam dziś na szkoleniu w pracy ( ), posprzątałam, zrobiłam obiad i padłam zmęczona A niedługo lecę się szykowac do TŻ
|
#1030 |
|
Zadomowienie
|
Hej
A ja dziś miałam trochę roboty, ale już się odrobiłam i usiadłam do kompa. Dzwoniłam do TŻa. Napisałam mu później żeby zadzwonił jak dojadą na miejsce, ale póki co cisza. Miło było usłyszeć jego głos Blue podziwiam za pierożki ja to tylko jajecznicę sobie umiem zrobić ale coś czuję ze będę musiała się nauczyć gotować kiedyś No i pozapominałam co jeszcze Chyba dziś znowu przysiądę przy książce, bo za tydzień chcę oddać Ł. a jeszcze jej nie tknęłam ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- A właśnie, Ala pisała że któraś wątkowiczka w ciąży... ja też chcę może się zapatrzy?
|
#1031 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja nie dziękuje, to może być ostra jazda
|
|
#1033 | |
|
Zakorzenienie
|
czeeść
![]() powariowałyście wszystkie z tymi postami, zostawić Was na jeden dzień i tyle nadrabiania ![]() co do Dnia Chłopaka, to żłożyłam Tż życzenia, a jako prezent dostał mnie Cytat:
dobrze, że w takich chwilach jesteś przy TŻ i wspierasz Go. trzymajcie się!
|
|
|
|
|
#1034 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() Widze ,ze laski dzis maja dzien sprzataniowy tak jak i ja zreszta ,jeszcze tylko jakies drobne rzeczy mi zostaly i wywiesznie prania.Jutro idziemy do tz brata ,bo bratowa zamowila msze ,podejrzewam ,ze za Marysie ,bo konczy pol roku ,ale ten czas szybko leci,a dopiero co sie rodzila.No i na obiad nas zaprosila ,wiec ja na deser upieklam karpatke![]() Cos mialam ktorejs pisac ,ale nie pamietam co,ale za to pamietam ,ze bluesky ze mna tez sie ma podzielisc pierożkami ![]() A moj tz dzis sie bawi w ocieplanie garazu ,a tesciowa zla,bo uwaza ,ze nie umie i zeby kogos wezwac.Ona to jest czasem
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1036 | ||
|
Zadomowienie
|
Oby Twoje słowa się spełniły
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
kinia do pomalowanie futryn?
już tylko 2 godziny i pare minutek pracy
|
|
#1038 |
|
Zadomowienie
|
ide oglądać gesslerkę
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
ja już ogladalam w czwartek
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i powiedzialam, zeby jeszcze nad tym pomyslal na kiedys tam bo baaaardzo bym chciala ![]() Odebralam dzisiaj nową legitke z uczelni taka wiecie, karte bo do tej pory mialam jeszcze ksiazeczke. A czy ktoras wie co mam zrobic na jej odwrocie w tej bialej kratce? Podpisac sie moze czy co?
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka biała kratka? Ja się nigdzie nie podpisywałam. Tam pewnie by był kod kreskowy, gdyby to jednocześnie była karta do biblioteki
u mnie tak jest ![]() Ala, Ty wszystko wiesz! To mnie przeraża. O podpisie też wiedziałas. dziz. ja już nic nei mówie ![]() Zrobiłam! Zrobiłam plan na dziś! siedziałam bite 4,5h z przerwą na siku i obiad! ale zrobiłam ;jupi: jestem z siebie dumna
|
|
|
|
#1043 |
|
Wtajemniczenie
|
rozmawiałam wczoraj z tż... no cóż nie mogę mu dłużej dać szlabanu na dzwonienie, bo w zasadzie został mi tylko on.... opowiedziałam mu o operacji,że pewnie jak będzie miał urlop to może i odwiedziny w szpitalu go czekają itp.... i w pewnym momencie tej rozmowy on powiedział ,,moje kochanie'' no poprostu szok!zazwyczaj się tak do mnie nie zwraca, no i prawdopodobnie razem zamieszkanie na czas jego wolnego, jeżeli nie będę w szpitalu..powiedziałam mu,że mama w przyszłym roku odkłada na wesele...
|
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Trochę mnie nie było, ale mam nadzieję, że wybaczycie mi tę nieobecność Widzę, że ktoraś z forumisiaczek jest w ciązy? Która? ![]() Santom, nie martw sie, na pewno znajdziesz prace ![]() Ruda, gratuluje zaproszeń na rozmowy i testy Będziesz mogła przebierać i wybierać w ofertach ![]() Ala, ale ten Twój T. to jest Trzeba było mu powiedzieć, że mógł Cię zabrać nawet na łąkę ![]() Przepraszam, że wszystkiego nie nadrobiłam, ale nie dałabym rady ![]() No, a co u mnie... Wreszcie się zaalokowaliśmy w nowym mieszkanku Mieszkamy sami w dwóch pokojach, także jest wygodnie i to bardzo ![]() Dzisiaj zrobiliśmy ogromne zakupy, na jakiś czas nam powinno starczyć żarła ![]() A Padwa jest cudowna, całe miasto pachnie brzoskwiniami, i te piekne wąskie uliczki
|
|
#1045 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wystarczy wejsc na jej profil ![]() No u mnie podobno tez to jest od razu do biblioteki karta, ale tam nie ma kodu kreskowego ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ---------- Cytat:
Na pewno tam jest mega romantycznie ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- I jeszcze chcialam wam powiedziec, ze moja kuzynka (ta od sali czerwonej ) od dzisiaj wynajmuje z mężem kawalerke a tak sie chwalila, ze rodzice im kredyt wezme, że cos tam i w ogole, a tu klops jak dla mnie klops... Bo juz mieli papiery na kredyt a tu nie dosc, ze wynajmuja to jeszcze kawalerke i powiem tak, mimo, że sa razem nie zazdroszcze im takiego mieszkania.
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam wolę wynajmować niż do 40dziestki się kisić osobno
![]() Ja nie mam czasu na wchodzenie na cudze profile ![]() Aaaa, Edzia, dawaj fociszaaaa! |
|
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
Proszę bardzo
ale ci Włosi wszędzie ciasno parkuja ![]() A jak tu ciepło ojojoj
|
|
#1048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mieszkanie musi być minimum 2-pokojowe!
|
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale kawalerke?? Jeden pokoj, a oni dziecko planuja
A jakie autka fajne ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Cytat:
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ślicznie, jak w Kaziu
No kawalerka jest ok, jesli się mieszka we dwoje. Nie więcej. Myśmy się gnietli na 12m i wystarczyło. Czasem trzeba priorytety i poglądy schować do kiszeni, żeby zdobyć coś ważniejszego - mam wrażenie, że ktoś niedawno mi tak powiedział
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.

? ale jako dobra narzeczona zrób pierożki zrób
tez sobie zazdroszcze..tym bardziej , że tz powinien dotać urlop od 10 do 15
już mam sporo planów- ale tz powiedział żebym nie planowała już nic bo urlopu on jeszcze nie dostanie i będzie

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

może faktycznie zimą szanse są mniejsze, ale to nie oznacza, że ich nie ma! a nóż będziesz miała farta i znajdziesz coś super 
ale może jeszcze coś wymyśli?
dacie sobie radę z TŻ..
A mój narzeczony dziś zrobi mi pizzę, żeby mi się lepiej do obrony kuło
). Do tego fura żarcia - nie będzie zakupów przez kolejne dwa tygodnie,jak nic
), posprzątałam, zrobiłam obiad i padłam zmęczona
ja to tylko jajecznicę sobie umiem zrobić
ale coś czuję ze będę musiała się nauczyć gotować kiedyś 

a tak sie chwalila, ze rodzice im kredyt wezme, że cos tam i w ogole, a tu klops
jak dla mnie klops... Bo juz mieli papiery na kredyt a tu nie dosc, ze wynajmuja to jeszcze kawalerke