|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
niech ja go tylko spotkam
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny uzywaja Scandikow, ja uzywalam Milli i Profi. Matko co za pogoda ![]() wieje, pada i zimno, dlaczego tak jest zawsze jak mam urlop |
||
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() u mnie dziś słoneczko, ale ziiimno ![]() Jutro wraca TŻ, dzis wieczorem spa w wersji mega przyspieszonej )
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane moje mozecie polecic mi jakis blyszczyk w kolorze brzoskwini?
![]() Tylko nie chcialabym zby w pomarancz wpadal a bardziej w roz...no brzoskwinke no ![]()
|
|
|
|
#1024 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() letni urlop mam koniec sierpnia bo tak udało nam się tydzień z tz pracy nad morzem zarezerwować ![]() współczuję kolejnych kosztów zęba...ja we wtorek też do dentysty-mojej kuzynki bo nadbudowywała mi zęba ze 2m-ce temu co wam pisałam że tysiąc zapłaciłam za całe leczenie i miałam między zębami taką większą przerwę i ją też mi nadlała, jednak nie ma się tam na czym to trzymać i się poluzowało i teraz mi lata między zębami taki kawałek myślicie że to w ramach gwarancji an tego zęba będzie??Cytat:
właśnie słonecznie się robi, choć jeszcze chłodno, ale ma sie ocieplaćCytat:
Cytat:
|
|
#1025 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie dzis sloneczko ale jest tylko 12 stopni na termometrze. Goraczka mi juz zeszla ale gardlo boli nadal Kylie jak wrazenia po wczorajszym meczu? Ja z ojcem ogladalam i szkoda ze Borussia nie wygrala...ale to bylo do przewidzenia
|
|
#1026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do zeba to oczywiscie w ramach reklamacji, innej opcji nie ma ![]() Cytat:
![]() co do meczu,wiadomo, bylam za BvB, ale spodziewalam sie,że tak to sie skonczy.Bayer byl/jest na prawde w dobrej formie i ten puchar sie im nalezal, taka jest prawda. Moj tata po pierwszej bramce Bayernu nie wytrzymal i poszedl spac |
||
|
|
|
#1027 |
|
Zadomowienie
|
Moje włosy alfa 11,21 na wodzie 12% + pasemka 10,10 srebrny
Bunny robiłam sobie próbe pasemkową Alfa 9,21 i Helen S. 10.10 na wodzie 6% i powiem szczerze że alfa nie chwyciła wcale :/ Helen na wodzie 6% zrobiła pasemka fioletowe dlatego tez zrobiłam sobie całe włosy w pasemkach na wodzie 9%. Wyszło świetnie. Następne farbowanie 9,21+ 10,1 ( teraz za bardzo nie kombinowałam , musiałam robić pewniakiem )
|
#1028 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny wiecie gdzie mniej więcej znajdę taką pikowaną czarną kurteczkę?? bo u mnie wszędzie już powykupowane a chce koniecznie w kolorze czarnym i w rozmiarze S ewentualnie może byc troche luzniejsza więc M.... coś w tym stylu szukam:
|
|
#1029 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
aaaa usłyszałam ostatnio od koleżanki ze jakiś jej znajomy fryzjer sprzedał jej nowy trend fryzjerski! nakładanie balsamu nawilżającego na włosy zamiast maski ... nie wiem o co kaman ale sądze ze to coś w stylu tego moczu i płynu do intymniej ... Któraś z was słyszała? Bunny powiedz słówko w tej sprawie plissss znalazłam jakiegoś linka o tym "kremowaniu" włosów http://www.idaliablog.com/2012/12/kr...atywa-dla.html Cytat:
zawsze tak wychodzi ale widzisz jak sie spłukuje na żółtko niestety, muszę zainwestować w płukankę bo moje straciła już datę ważności, tylko zastanawiam sie jaką wziąć czy srebrną czy fioletową ? do tej pory miałam fioletową ale daawno nie używałam
ALFAPARF EVOLUTION CUBE 11.21 + utleniacz 12% szampon dermena vitapil odżywianie włosków Edytowane przez Kotka17 Czas edycji: 2013-05-26 o 19:59 |
|
|
|
|
#1030 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
...chociaż mi dzięki farbowaniu londą przedłuża się okres między farbowaniami bo jakoś wolniej mi sie "ociepla" ![]() ja mam srebrną płukankę z Joaśki polecam
zapuszczanie włosków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-05-26 o 22:28 |
|
|
|
|
#1031 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też mam srebrną płukankę z joanny
|
#1032 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam blondyny
![]() Co tutaj dzisiaj takie pustki ??
|
#1033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super masz kolor, nei kombinuj bo popsujesz Cytat:
![]() nie taki do ciala a do wlosow- jest mocniejszy jak odzywki i robi sie z niego taki kompres pod podgrzanie- to jest cos jak maska- ale bardziej plynne, a dziala podobnie i wlosy sa pozniej sliskie jak po odzywce- bo po masce sa tępe nieraz wiadomo ![]() ja polecam fioletowa plukanke- ale tobie lepiej srebrna bo bedzie podobna do nutrissa- fioletowa moze ci zmatowic kolor i nadac szary cien. fioletowa plukanka lepiej do perlowych blondow niz popielatych. witam sie po szalonym weekendzie ![]() zaproszenia juz w polowie dostarczone na slub znow mialam burze z tz i prawie je*nęlam mu zareczynowym pierscionkiem ale przeszlo...zamowilam obraczki- koszt mnie przerosl na szczescie na razie zaliczka...dadi pomoze i jakos bedzie ![]() dzis jedziemy na spotkanie w resto ![]() zamowilam sukienke... jeszcze tylko dograc resto, tort, alkohol, bukiecik i odjazd
|
|
#1034 | |
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() Cytat:
Pokażesz?Byłam na zakupach w rossie, bo -40% na wszystkie kosmetyki do makijażu i pielęgnacji twarzy. I zostawiłam tam trochę gotówki
|
|
|
|
|
#1035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam pare maseczek, herbate na trawienie, chusteczki dla bobasów, waciki, i dwa lakiery z wibo z tej serii co niby ma zele imitowac ![]() I zla jestem bo niepotrzebnie wydalam pieniadze o I u mnie znowu kaszana... TŻ znowu bez pracy. Mnie dzisiaj koleś z rozmową wystawił ![]() ---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
Tort wybrany?
|
||
|
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Ja niestety znów jestem z Wami chwilowo Tż coś nie może się zebrać żeby net zrobić w moim lapku Odkąd przyciemniłam włosy i zmieniłam pielęgnacje w końcu widzę że zaczęły rosnąć Cieszy mnie to niezmiernie, bo już myślałam że stanęły w miejscu W tym miesiącu bez jakichkolwiek przyspieszaczy (typu jantar, skrzypokrzywa) urosły mi więcej niż w zeszłym miesiącu, jak jeszcze byłam blondi
|
|
|
|
#1037 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zalezy mi na dyskrecji ;Dco ciekawego kupilas? Cytat:
napisz wiesz gdzie.no i dupa nie pojedziemy na spotkanie do resto bo tz ma przymusowe nadgodziny ![]() tort chyba bedzie czekoladowy jednak z wisniami ale zrobimy w bialej polewie Cytat:
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, wyślij mi kawałek Czekoladowy w białej polewie
|
|
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
Pamiętam króliczku, jutro będę miała w końcu ładowarkę do aparatu to od razu porobię zdjęcia
Mam nadzieję że tż mi dzisiaj tego neta ogarnie to już będę z Wami na bieżąco Głupio jak tak wchodzę i ciągle nie jestem w temacie Btw, szukam właśnie przepisów w necie bo nie mam pomysłu na obiady ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Kurde wgl to ten dzisiejszy dzien mnie wykonczyl... odkurzanie calego domu, mycie podłóg, puściłam jedno pranie a czekają mnie jeszcze co najmniej 3 Do tego sprzątanie pokojów, pralni, kuchni, łazienek... teraz wypoczywam chwilowo przy lapku
|
|
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogórek konserwowy, papryka, mięso mielone, makaron brazowy + sos pomidorowy. Fasolka szparagowa zielona + pieczarki + mieso z kurczaka + jakis sos ciemny np, do tego makaron albo ryż. Warzywa na patelnie zmieszane z ryżem + kotlety sojowe albo paluszki rybne
|
|
|
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1042 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez mam szalony dzien sprzatania- az dziw jaki syf sie od piatku zrobi- a dziwne bo nei bylo nas w domu ![]() juz odkurzylam- lolka mi linieje na potege, mam ochote ja ubic to juz trwa 3 tydzien
|
|
#1043 |
|
Zakorzenienie
|
Ex
Ja dziś miałam burgery z ciecierzycy i pyszności, polecam.
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-05-27 o 15:41 |
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
Dawaj przepis
![]() ![]() Co do zup to jutro będę robić krupnik na bulionie warzywnym a pojutrze chyba pomidorową, ale to jeszcze nie jest pewne. |
|
|
|
#1045 |
|
Zakorzenienie
|
Exclusive
Puszkę cieciorki konserwowej, cebule, jajo, bułkę tartą, sól, pieprz, czosnek, pietruszkę. Cieciorkę rozgniatasz widelcem, mieszasz to wszystko aż powstanie masa i lepisz splaszczone kotlety na wielkość buły. Smażysz po kilka minut na jednej i drugiej stronie Bułkę na pół, jakąś sałatkę, pomidorka, ogóra, co tam lubisz, sos też wedle uznania iiii wcinasz. Dobre i zdrowe. A cieciorka tania z 3 zł, a wyjdzie Ci tego z 4-5 sztuk.Jestem już 12. dzień bez mięcha i powiem wam, że coś czuję, że przy tym zostanę. Tyle nowych smaków poznaję, różnorodności, wszystkie jest takie kolorowe, piękne i niezamordowane. Bardzo mi to pasuje.
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-05-27 o 15:51 |
|
|
|
#1046 |
|
Wtajemniczenie
|
dziś chyba u każdej dzień sprzątania!!
Ja dopiero się zabieram Bo byłam najpierw u lekarza rodzinnego, szybko załatwiłam, dostałam skierowanie na kompleksowe badania i przykaz mierzenia ciśnienia przez tydzień a potem do niej spowrotem. Wróciłam, chwilę posiedziałam w domu i pojechałam na zakupy i 3h mnie nie było. Teraz od 1,5h jestem w domu i tylko obiad zjadłam Czeko współczuję znowu sytuacji z pracą ![]() Bunny ciekawa jestem bardzo sukienki ale poczekam do tego Twojego dnia kiedy to?
|
#1047 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A kupiłam kilka lakierów do paznokci, 3 pomadki , korektor, puder, cienie, peeling do twarzy i płyn do demakijażu oczu.O, czekoladowy tort w białej polewie Cytat:
|
||
|
|
|
#1048 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Ja juz na szczęście lepiej troche chociaż strasznie słaba jestem po tych antybiotykach cały czas ;// dzisiaj ledwo na uczelnie dotarłam. A musze go wybrać do końca czyli jakos do piątku. Blada jestem i wyglądam jak smierc przez tą chorobe
![]() Cytat:
Cytat:
Właśnie Bunny też jestem ciekawa sukienki ![]() Cytat:
a ja dzisiaj znowu niezdrowo bo mam pizze z krewetkami na obiadokolacje ![]() i też mam dzisiaj dzień sprzątania niestety. nie mam kompletnie sił przez tą chorobę ale przyjechała moja rodzinka z Włoch i musze na szybko wszystko ogarniac ![]() Cytat:
![]() wybrałaś chyba najlepszą opcje z możliwych aż mi ślinka pociekła domyslam się że masz mega wydatki na głowie, ale dobrze, że mozesz liczyc chociaz na pomoc ze strony ojca. Ja to chyba nigdy nie wezme ślubu ze swoim..... jak pomyśle jaki to wydatek z tym wszystkim a na wsparcie ze strony rodziny tez nie będe miała co liczyć raczej ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Cytat:
zapuszczanie włosków skrzypowita od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-05-27 o 16:29 |
|||||
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
Nove dzięki! napewno skorzystam z przepisu.
Lavia promo w ross trwała chyba do 26stego ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Bunny dobra opcja z tym smakiem tortu Tak a propos to na środę będę robić chyba swoją pierwszą w życiu tartą cytrynową albo sernik cytrynowy No i może pizzę w końcu zrobię w tym tygodniu Mam fajny przepis na taką z bokami serowymi |
|
|
|
#1050 | |
|
Zakorzenienie
|
Do 29 jest promo
---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- Cytat:
Miał sie odezwać o 14 jak już będzie - odzewu brak ![]() Też uważam że jednak mięso jest ważne. Generalnie to ważny składnik diety, a w diecie wege ciężko go zastąpić dobrze. Zresztą mało który wegetarianin to potrafi. A potem chodza słabizny chorowite Do wege nic nie mam oczywiście Ale do tych świadomych które wiedzą co i jak.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

Sąsiedzi powinni to zgłosić na policję.Biedne koty

Pokażesz?