![]() |
#1021 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
![]() mnie moje foty daj± motywacjê bo widzê ¿e co¶ sie zaczyna dziaæ ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1022 | |
Raczkowanie
|
donkje sukienka jest mega-idealna dla Ciebie.
LadyDagaMilon zgadzam siê z Tob± w 100% odno¶nie regulaminu,bo robi siê sztuczny t³ok ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
![]() mam tak samo a tu jeszcze wizja wyprawy nad morze ![]() ![]() Malinka_Malinka ja wole stary system wa¿enia sie w pi±tek,bo w³a¶nie na weekendy mam swoje szczê¶liwe dni ![]()
![]() |
#1023 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 42
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1024 | ||
Konto usuniête
|
Cytat:
Hamulce..... hm Ka¿da z nas powinna okre¶liæ czy co¶ jej sie op³aca zje¶c czy nie ,dzieñ wa¿enia nie mo¿e byc wyznacznikiem ¿e nie powinam jesc bo jutro siê wazymy a jak siê zwazymy to co¶ tam wciagne ![]() uwa¿am te¿ ¿e pi±tek to taki dzieñ przed wekendem by cieszyæ siê z osi±gów i w³asnie nie kusic siê wekendowym zachciankom ![]() S±dzê ze nie powinnysmy zmieniac dnia wa¿enia sie NAM ju¿ to wesz³o w nawyk i bez sensu zmieniac teraz dzieñ ,bo za chwile nikt nie bedzie wiedzia³ w jaki dzieñ sie wazymy i bêdzie 100pytañ do ![]() Utrzymajmy porz±dek w±tku tak jak by³o od pocz±tku. ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Cytat:
![]() ammidale ty zawsze sypniesz taki tekst ze mi ³zy po policzkach polec± ![]() bebemwls nastêpna ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1025 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 42
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1026 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 779
|
Dziewczyny ro¶niecie w si³ê!
![]() Gratulujê wszytskich piêknych spadków!!! ![]() Uwielbiam Was czytaæ, bo rozmawiacie na ka¿dy temat ![]() ![]() Nie udziela³am siê przez weekend, bo mia³am zjazd na studiach, no i jaka¶ impreza w sobotê wpad³a ![]() ![]() donkje a sukienka? mmm ![]() ![]() ![]()
#1027 |
Konto usuniête
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1028 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 14
|
dziwczyny,
ja jestem zdeterminowana zeby schudn±æ i grupa wsparcia siê mi przyda ale jesli chodzi o wazenie ja od poczatku swojej kuracji waze sie co dwa tygodnie w poniedzia³ki tak mi siê utar³o i tak mi jest dobrze, widzê wiêkszy efekt po dwuch tygodniach a to mnie mocno motywuje dalej je¶li chodzi o tê tabelkê to ja mam w³asne na kompie wyliczenia odno¶nie mojej wagi tak¿e je¿eli wam nie bêdzie odpowiadaæ ¿e siê w pi±tki nie wa¿e to nie musicie mnie do niej dodawaæ ![]() Malinka_Malinka my¶lê, ¿e masz racjê z tym wa¿eniew w poniedzia³ki to dzia³a dok³adnie jak taki hamulec, nie wiem jak wy ale ja w weekend strasznie sie rozleniwiam, chcia³abym zrobiæ zaraz wyj±tek od diety albo nie pój¶æ biegaæ ale potem przychodzi mi my¶l do g³owy ¿e przecie¿ w poniedzia³ek siê muszê zwa¿yæ i od razu jestem zmotywowana bardziej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1029 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
Cytat:
Ja bym wczoraj nie wsunê³a kawa³a biszkopta z kremem, galaretk± i truskawkami do tego kawa³ek sernika tradycyjnego i zapiekanka ziemniaczana, gdybym mia³a dzisiaj wej¶æ na wagê ![]() Pewnie co¶ bym tam skubnê³a z powy¿szego ale w mniejszych porcjach.
![]() |
#1030 |
Raczkowanie
|
Jak to mówi±: dla chc±cego nic trudnego
![]() ewela93 Malinka_Malinka hamulce powinny¶my mieæ w zasadzie zaci±gniête ca³y czas ![]() Ok laseczki mam motywacje MEGA!!! Wczoraj z T¯ doszli¶my do porozumienia odno¶nie wczasowania z jego rodzink± i marzy mi siê za³o¿enie kostiumu k±pielowego dwu czê¶ciowego o taki np.http://sklepagathe.pl/p/213/112042/s...-bielizna.html ![]() tylko ¿e brzuszysko jak w 6 miesi±cu ci±¿y ![]() a mo¿e bêdê udawaæ ciê¿arn± ![]() dobra lecê robiæ gack± i mel b na brzuszysko mo¿e do 21 lipca zmienie rozmiar na 4 miesi±c ci±¿y ![]()
#1031 | ||
Konto usuniête
|
Cytat:
Malinka_Malinka i ewela93 Chwila chwila...... nie chcê dostaæ bana ,ani byc niegrzeczna ale jezeli nie odpowiadaj± wam zasady w±tku to nikt tu was nie trzyma na si³ê i nie zmusza do aktywnosci wypowiedzi, zawsze mo¿na za³o¿yæ w³asny w±tek i zbieraæ tam osoby takie którym pasuj± zasady ,Tu od pocz±tku takie panuj± i Jestesmy zgodne w pocz±tkowych ustaleniach ,dziewczyny które siê przy³aczaj± to raczej tylko dlatego ¿e akceptuj± regulamin ,co siê równa szanuj± go ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1032 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 463
|
Cytat:
![]() jestem ze sztumu. a raczej 15 km w³asnie od sztumu (i 30 od Malborka) @Podwójna Malinko. je¶li by³oby g³osowanie to jestem za. mozna siê wa¿yæ w weekend a nowa tabelka bêdê podawana w poniedzia³ek popo³udniu.
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Pierwsza sprawa - zrobi³am 130 wio¶larzy no i niestety czasu na wiêcej nie mam.
![]() Druga - z tym wa¿eniem siê w pi±tki, co¶ w tym jest co piszecie... sama poda³am ten dzieñ wpisuj±c w argumentacji, ¿e w weekeend co¶ tam wiêcej jemy i pijemy i te piêæ dni do pi±tku pozwol± nam to zrzuciæ. ![]() Trzecia sprawa - narobi³am sobie biedy, ale wytrwam jako¶... dzi¶ zaczyna mi siê okres, rzucam palenie i na dodatek rozpêta³am "wojnê" z dziewczynami z mojego roku. Bo te postanowi³y za moimi plecami daæ promotorom prezenty z okazji... hmm no w³a¶nie! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Przyczajenie
|
Malinka_Malinka i ewela93 Chwila chwila...... nie chcê dostaæ bana ,ani byc niegrzeczna ale jezeli nie odpowiadaj± wam zasady w±tku to nikt tu was nie trzyma na si³ê i nie zmusza do aktywnosci wypowiedzi, zawsze mo¿na za³o¿yæ w³asny w±tek i zbieraæ tam osoby takie którym pasuj± zasady ,Tu od pocz±tku takie panuj± i Jestesmy zgodne w pocz±tkowych ustaleniach ,dziewczyny które siê przy³aczaj± to raczej tylko dlatego ¿e akceptuj± regulamin ,co siê równa szanuj± go
LadyDagaMilon, my¶lê, ¿e jak najbardziej by³a¶ niegrzeczna swoj± wypowiedzi±; przeanalizuj jeszcze raz moj±, nigdzie nie napisa³am, ¿e chce zmiany waszego regulaminu a Malinka_Malinka tylko zaproponowa³a zmiany i czeka³a na reakcjê reszty uwa¿am ¿e jako cz³onek grupy (z tego co wyczyta³am od pocz±tku) jak najbardziej tak napisaæ mog³a; mia³am nadziejê ¿e trafiê na grupê wsparcia bo fajnie jest siê czym¶ czasem podzieliæ z inn± osob± która ma podobne problemy ale widzê ¿e a¿ przesadzacie skoro nie odpowiada Wam je¿eli kto¶ wa¿y siê w poniedzia³ek a nie w pi±tek, przecie¿ to tak naprawdê wiêkszego znaczenia nie ma... po przemy¶leniu sprawy my¶lê, ¿e ten w±tek jest jednak nie dla mnie, sory za wtargniêcie i oczywi¶cie ¿yczê sukcesów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
chodzi tu porostu o to ze jak kazda nowa dziewczyna zacznie za³aczac tabelki itp. to sie zrobi ba³agan, ciêzko to zrozumieæ? je¿eli tak cie moja wypowied¿ urazi³a to przepraszam ,ale nie uwa¿am by by³a niegrzeczna, raczej szczera. ![]() Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2014-06-02 o 12:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1036 |
Zadomowienie
|
[QUOTE=LadyDagaMilon;46713 317]Malinka_Malinka i ewela93 Chwila chwila...... nie chcê dostaæ bana ,ani byc niegrzeczna ale jezeli nie odpowiadaj± wam zasady w±tku to nikt tu was nie trzyma na si³ê i nie zmusza do aktywnosci wypowiedzi, zawsze mo¿na za³o¿yæ w³asny w±tek i zbieraæ tam osoby takie którym pasuj± zasady ,Tu od pocz±tku takie panuj± i Jestesmy zgodne w pocz±tkowych ustaleniach ,dziewczyny które siê przy³aczaj± to raczej tylko dlatego ¿e akceptuj± regulamin ,co siê równa szanuj± go
![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- W±tek tworzymy wszystkie razem. Przynajmniej mam takie wra¿enie. Nikt nie pisze, ¿e nie odpowiadaj± mu zasady, tylko daje propozycje do rozwa¿enia przez wszystkie zainteresowane dziewczyny. Poza tym my¶la³am, ¿e w naszym w±tku panuje mo¿liwo¶æ swobodnej wypowiedzi na ka¿dy temat, nie zdawa³am sobie sprawy ¿e s± tematy tabu niezgodne z regulaminem w±tku. Z uwagi na powy¿sze przepraszam wszystkie dziewczyny, które poczu³y siê ura¿one w jakikolwiek sposób moimi wypowiedziami.
#1037 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1038 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W¶ród Polaków tak jest, ¿e gdzie ich dwóch tam 5 ró¿nych opcji politycznych. A razem ³atwiej, du¿o ³atwiej. Poza tym my¶lê, ¿e Melonade za³o¿y³a ten w±tek dla takich jak my w³a¶nie.
Edytowane przez Malinka_Malinka Czas edycji: 2014-06-02 o 12:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1039 | |
Konto usuniête
|
[QUOTE=Malinka_Malinka;467 14334]
Cytat:
wiesz je¿eli ktos sugeruje zmiany które s± od pocz±tku to w³asnie po to ze mu cos nie odpowiada .... tak to odbieram osobiscie. Oczywiscie ze w±tek tworzymy wszytkie razem ,i ka¿da z nas moze sie swobodnie wypowiedzieæ wiêc bez przesady .... bo wyjdê zaraz na jak±¶ wredotê ![]() ![]() ![]() a obra¿aæ siê tu nie ma o co ![]() ![]() Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2014-06-02 o 12:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1040 |
Raczkowanie
|
Ja ju¿ po treningu-jest MOC!
Wieczorem powtórka z rozrywki ![]() Przeliczy³am puchê-i po miesi±cu rozs±dnych wyborów-uzbiera³am 85z³ ![]() ![]() ![]() ![]()
#1041 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1042 | ||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Cytat:
![]() Co do wa¿enia to mi jest obojêtny dzieñ, aczkolwiek raczej nie powinno sie go zmieniaæ, nawyk to nawyk i kropka. A na s³abo¶ci sobie pozwalaæ nie mogê bo bym lawinowo pop³ynê³a. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Zadomowienie
|
Proste, dla takich co potrzebuj± wsparcia w procesje trzymania diety i maj± du¿o do zrzucenia
![]() LadyDagaMilon jeste¶ dzi¶ jaka¶ rozdra¿niona, czy my Ciê czym¶ urazi³y¶my, bo naprawdê nie rozumiem, tych "podjazdów".
Edytowane przez Malinka_Malinka Czas edycji: 2014-06-02 o 13:09 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1044 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
LadyDagaMilon to pierwszy dzieñ wiêc jeszcze poczekajmy z brawami
![]() Dziewczyny wa¿ymy siê w pi±tki bo tak jako¶ zasugerowali¶my na pocz±tku i nie oznacza to Ewela93, ¿e w±tek nie jest dla Ciebie. Zrozum nas, zasady s± po to, aby siê ich trzymaæ a nie na nie obra¿aæ. Gdyby nie by³o zasad to by¶my mieli tu jeden wielki ¶mietnik, a Melonade dzieñ w dzieñ aktualizowa³aby tabelkê... ![]() Uda³o mi siê zrobiæ jeszcze 100 wio¶larzy wiêc podliczaj±c mam ich dzi¶ na koncie 230. A teraz uciekam spaliæ przy Chodakowskiej miseczkê zupy pomidorowej z kluskami. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wykluczyli mnie i kole¿ankê, bo to w³a¶nie My we dwie ca³e studia za³atwiali¶my wszystkie sprawy... i zawsze szczerze mówi³y¶my co siê nam nie podoba. Uwa¿amy teraz, ¿e pozosta³e 8 osób (o ile wszystkie o tym wiedz±), boi siê nas i st±d brak informacji ![]() Edytowane przez ArcymoneQ Czas edycji: 2014-06-02 o 13:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1045 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Natomiast brawa dla Ciebie, skoro wiedzia³a ¿e bêdziesz przeciwna tzn. ¿e ma o Tobie dobre zdanie, ¿e jeste¶ babka z zasadami - ma siê rozumieæ ![]()
![]() |
#1046 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1047 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Ogólnie nie wiem w³a¶ciwie o co chodzi z t± krytyk± bo ja napisa³am tylko, ¿e dla mnie wa¿enie w poniedzia³ek jest lepsz± opcj±. Tyle. Nie chcia³am, ¿eby¶cie zaraz zmienia³y swoje przyzwyczajenia i REGULAMIN bo ja robie inaczej... I absolutnie nie chcia³±m wprowadzaæ jakich¶ swoich tabelek ( to ju¿ wogóle nie rozumiem sk±d siê wziê³o), napisa³am tylko ¿e prowadze w³asny dziennik swojej wagi i je¿eli nie chcecie to nie musicie mnie do swojej dodawaæ. Tyle. Ja swoich tabelek nie bedê tu umieszczaæ nie musisz siê o zamieszanie baæ LadyDagaMilon. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1048 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gratulujê rzucenia fajek! ja palê dzi¶ ju¿ drug± paczkê.
![]() ![]() |
![]() |
#1049 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Laski wiêcej dystansu. Nie ma sensu naskakiwaæ na siebie. Ka¿dy ma swoje zdanie i ma prawo je wyraziæ. ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
![]() Uwielbiam czytaæ Twoje wpisy jeste¶ za☠☠☠i.ta babka ![]() W zasadzie mam podobnie jak Ty, mam tylko jedna kumpele i tuzin kumpli,za którymi posz³abym jak w dym. Jako¶ tak z facetami lepiej siê dogaduje,s± bezpo¶redni,mówi± co my¶l± i nie s± zawistni ![]() Dwie paczki fajek w nie ca³y dzieñ! ![]() Nie ³adnie.
![]() |
#1050 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() i jeszcze chcia³am dodaæ: przepraszam je¿eli która¶ z was te¿ zrozumia³am moj± wypowied¼ jako chcêæ zmieniania Was i waszych przezwyczajeñ; ja poprostu nie chce zmieniaæ swoich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.