Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-06-02, 10:59   #1021
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Cytat:
Napisane przez ArcymoneQ Poka¿ wiadomo¶æ
Mam chwilkê wolnego w pracy wiêc jestem. Widzê, ¿e piszecie o æwiczeniach dla leniwych, kiedy¶ siê do takich zalicza³am, ale jak siê co¶ robi kilka dni i widzi efekty to motywacja sama przychodzi
Ja w³a¶nie lecê na wio¶larza, mo¿e uda mi siê z 100 powtórzeñ trzasn±æ.

Aaaa dzi¶ na drugie ¶niadanie sklapowy krokiecik z kapust± (taki z bu³ki) Muszê z nimi w koñcu skoñczyæ bo mi rzyæ nie daj±!
otó¿ TO
mnie moje foty daj± motywacjê bo widzê ¿e co¶ sie zaczyna dziaæ
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-02, 11:03   #1022
bebemwls
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 491
GG do bebemwls

donkje sukienka jest mega-idealna dla Ciebie.

LadyDagaMilon zgadzam siê z Tob± w 100% odno¶nie regulaminu,bo robi siê sztuczny t³ok

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ
S³uchaj sk±d jeste¶? bo to prawdopobnie nic powa¿nego, albo kó³ko Ci siê przestawi³o albo masz problem z tym kó³kiem od przerzutek.
Mnie wci±ga rower w³a¶nie i stacjonarny i ten normalny. Poza tym jeszcze rozci±ganie siê i w ogóle wszelkie æwiczenia, w których wyra¼nie siê "czuje" swoje cia³o i p³ywanie - ale przy moim obecnym wygl±dzie obawiam siê, ¿e jakbym wesz³a do basenu to przyjecha³aby PETA uratowaæ walenia

mam tak samo a tu jeszcze wizja wyprawy nad morze w moim przypadku pla¿e zamkn±

Malinka_Malinka ja wole stary system wa¿enia sie w pi±tek,bo w³a¶nie na weekendy mam swoje szczê¶liwe dni
Jest: 77 kg
II cel: 70kg
bebemwls jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-02, 11:05   #1023
Prannie
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 42

Cytat:
Napisane przez donkje Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, idê 28czerwca na wesele i muszê jak±¶ sukienkê kupiæ. Co powiecie o tej? http://sukienkowo.com/nowosci/gorset...rno-rozowa/480
No super - ja mogê tylko o takiej pomarzyæ ze swoj± figur±

CEL 1 OSI¡GNIETY - obecnie - 77 - jeszcze 7 kg

Cele ró¿ne - je¶æ zdrowo , æwiczyæ co najmniej 5 razy w tygodniu
Prannie jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-02, 11:11   #1024
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez Malinka_Malinka Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny a mo¿e lepiej by³oby prze³o¿yæ wa¿enie na poniedzia³ek ???
Mia³yby¶my darmowe i solidne hamulce na weekend, przed ró¿nymi jedzeniowymi zachciewajkami g³ownie tymi co nie potrzeba.
Przyznajê, ¿e osobi¶cie mi to by pomog³o.

Hamulce..... hm Ka¿da z nas powinna okre¶liæ czy co¶ jej sie op³aca zje¶c czy nie ,dzieñ wa¿enia nie mo¿e byc wyznacznikiem ¿e nie powinam jesc bo jutro siê wazymy a jak siê zwazymy to co¶ tam wciagne sory ale tak to odbieram
uwa¿am te¿ ¿e pi±tek to taki dzieñ przed wekendem by cieszyæ siê z osi±gów i w³asnie nie kusic siê wekendowym zachciankom

S±dzê ze nie powinnysmy zmieniac dnia wa¿enia sie NAM ju¿ to wesz³o w nawyk i bez sensu zmieniac teraz dzieñ ,bo za chwile nikt nie bedzie wiedzia³ w jaki dzieñ sie wazymy i bêdzie 100pytañ do
Utrzymajmy porz±dek w±tku tak jak by³o od pocz±tku.

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

Cytat:
Napisane przez bebemwls Poka¿ wiadomo¶æ

LadyDagaMilon zgadzam siê z Tob± w 100% odno¶nie regulaminu,bo robi siê sztuczny t³ok

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Malinka_Malinka ja wole stary system wa¿enia sie w pi±tek,bo w³a¶nie na weekendy mam swoje szczê¶liwe dni
no

ammidale ty zawsze sypniesz taki tekst ze mi ³zy po policzkach polec±

bebemwls nastêpna pla¿ nie zamkn± gorzej gdybysmy wszystkie z tego w±tku siê pojawi³y jednoczesnie na pla¿y to mog³oby wyst±piæ takie prawdopodobieñstwo
Stary 2014-06-02, 11:12   #1025
Prannie
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 42

Cytat:
Dziewczyny a mo¿e lepiej by³oby prze³o¿yæ wa¿enie na poniedzia³ek ???
Mia³yby¶my darmowe i solidne hamulce na weekend, przed ró¿nymi jedzeniowymi zachciewajkami g³ownie tymi co nie potrzeba.
Przyznajê, ¿e osobi¶cie mi to by pomog³o.
No nie wiem - ja bym mia³a du¿ego kaca moralnego. Wczoraj by³am na imprezie i najad³am siê jak ¶winia. Ale dzi¶ od rana trzymam fason

CEL 1 OSI¡GNIETY - obecnie - 77 - jeszcze 7 kg

Cele ró¿ne - je¶æ zdrowo , æwiczyæ co najmniej 5 razy w tygodniu
Prannie jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-02, 11:13   #1026
1992MaDziuLeK
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 779

Dziewczyny ro¶niecie w si³ê!

Gratulujê wszytskich piêknych spadków!!!

Uwielbiam Was czytaæ, bo rozmawiacie na ka¿dy temat i szanujecie siê wzajemnie
Nie udziela³am siê przez weekend, bo mia³am zjazd na studiach, no i jaka¶ impreza w sobotê wpad³a wiêc mia³am duuuu¿o do nadrabiania i czytania

donkje a sukienka? mmm piêkna te¿ uwielbiam takie kroje sukienek, ale na manekinie, bo sama nigdy ich nie noszê

1992MaDziuLeK jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-02, 11:13   #1027
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez Prannie Poka¿ wiadomo¶æ
No super - ja mogê tylko o takiej pomarzyæ ze swoj± figur±
marzenia siê spe³niaj± pamiêtaj prêdzej czy pózniej ka¿da z nas bedzie paradowac w takiej sukienusi
Stary 2014-06-02, 11:24   #1028
ewela93
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 14

dziwczyny,
ja jestem zdeterminowana zeby schudn±æ i grupa wsparcia siê mi przyda ale jesli chodzi o wazenie ja od poczatku swojej kuracji waze sie co dwa tygodnie w poniedzia³ki tak mi siê utar³o i tak mi jest dobrze, widzê wiêkszy efekt po dwuch tygodniach a to mnie mocno motywuje dalej
je¶li chodzi o tê tabelkê to ja mam w³asne na kompie wyliczenia odno¶nie mojej wagi tak¿e je¿eli wam nie bêdzie odpowiadaæ ¿e siê w pi±tki nie wa¿e to nie musicie mnie do niej dodawaæ

Malinka_Malinka my¶lê, ¿e masz racjê z tym wa¿eniew w poniedzia³ki to dzia³a dok³adnie jak taki hamulec, nie wiem jak wy ale ja w weekend strasznie sie rozleniwiam, chcia³abym zrobiæ zaraz wyj±tek od diety albo nie pój¶æ biegaæ ale potem przychodzi mi my¶l do g³owy ¿e przecie¿ w poniedzia³ek siê muszê zwa¿yæ i od razu jestem zmotywowana bardziej niestety ka¿da dietowa wpadka odbija siê na wadze
ewela93 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-02, 11:28   #1029
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 352

Cytat:
Napisane przez Prannie Poka¿ wiadomo¶æ
No nie wiem - ja bym mia³a du¿ego kaca moralnego. Wczoraj by³am na imprezie i najad³am siê jak ¶winia. Ale dzi¶ od rana trzymam fason
W³a¶nie o to chodzi.
Ja bym wczoraj nie wsunê³a kawa³a biszkopta z kremem, galaretk± i truskawkami do tego kawa³ek sernika tradycyjnego i zapiekanka ziemniaczana, gdybym mia³a dzisiaj wej¶æ na wagê

Pewnie co¶ bym tam skubnê³a z powy¿szego ale w mniejszych porcjach.

Malinka_Malinka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-02, 11:38   #1030
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Jak to mówi±: dla chc±cego nic trudnego

ewela93 Malinka_Malinka hamulce powinny¶my mieæ w zasadzie zaci±gniête ca³y czas bez znaczenia czy to w weekend czy w ¶rodku tygodnia. Ja nie widzê ró¿nicy miêdzy dniami wa¿enia.

Ok laseczki mam motywacje MEGA!!!
Wczoraj z T¯ doszli¶my do porozumienia odno¶nie wczasowania z jego rodzink± i marzy mi siê za³o¿enie kostiumu k±pielowego dwu czê¶ciowego o taki np.http://sklepagathe.pl/p/213/112042/s...-bielizna.html
tylko ¿e brzuszysko jak w 6 miesi±cu ci±¿y
a mo¿e bêdê udawaæ ciê¿arn±
dobra lecê robiæ gack± i mel b na brzuszysko mo¿e do 21 lipca zmienie rozmiar na 4 miesi±c ci±¿y
Stary 2014-06-02, 11:46   #1031
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez ewela93 Poka¿ wiadomo¶æ
dziwczyny,
ja jestem zdeterminowana zeby schudn±æ i grupa wsparcia siê mi przyda ale jesli chodzi o wazenie ja od poczatku swojej kuracji waze sie co dwa tygodnie w poniedzia³ki tak mi siê utar³o i tak mi jest dobrze, widzê wiêkszy efekt po dwuch tygodniach a to mnie mocno motywuje dalej
je¶li chodzi o tê tabelkê to ja mam w³asne na kompie wyliczenia odno¶nie mojej wagi tak¿e je¿eli wam nie bêdzie odpowiadaæ ¿e siê w pi±tki nie wa¿e to nie musicie mnie do niej dodawaæ

Malinka_Malinka my¶lê, ¿e masz racjê z tym wa¿eniew w poniedzia³ki to dzia³a dok³adnie jak taki hamulec, nie wiem jak wy ale ja w weekend strasznie sie rozleniwiam, chcia³abym zrobiæ zaraz wyj±tek od diety albo nie pój¶æ biegaæ ale potem przychodzi mi my¶l do g³owy ¿e przecie¿ w poniedzia³ek siê muszê zwa¿yæ i od razu jestem zmotywowana bardziej niestety ka¿da dietowa wpadka odbija siê na wadze

Malinka_Malinka i ewela93 Chwila chwila...... nie chcê dostaæ bana ,ani byc niegrzeczna ale jezeli nie odpowiadaj± wam zasady w±tku to nikt tu was nie trzyma na si³ê i nie zmusza do aktywnosci wypowiedzi, zawsze mo¿na za³o¿yæ w³asny w±tek i zbieraæ tam osoby takie którym pasuj± zasady ,Tu od pocz±tku takie panuj± i Jestesmy zgodne w pocz±tkowych ustaleniach ,dziewczyny które siê przy³aczaj± to raczej tylko dlatego ¿e akceptuj± regulamin ,co siê równa szanuj± go

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Jak to mówi±: dla chc±cego nic trudnego

ewela93 Malinka_Malinka hamulce powinny¶my mieæ w zasadzie zaci±gniête ca³y czas bez znaczenia czy to w weekend czy w ¶rodku tygodnia. Ja nie widzê ró¿nicy miêdzy dniami wa¿enia.

Ok laseczki mam motywacje MEGA!!!
Wczoraj z T¯ doszli¶my do porozumienia odno¶nie wczasowania z jego rodzink± i marzy mi siê za³o¿enie kostiumu k±pielowego dwu czê¶ciowego o taki np.http://sklepagathe.pl/p/213/112042/s...-bielizna.html
tylko ¿e brzuszysko jak w 6 miesi±cu ci±¿y
a mo¿e bêdê udawaæ ciê¿arn±
dobra lecê robiæ gack± i mel b na brzuszysko mo¿e do 21 lipca zmienie rozmiar na 4 miesi±c ci±¿y
nooo strój ³adny ale Ja i tak nie za³o¿y³abym 2 czesciowego bo zebra na brzuchu

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-02, 12:00   #1032
pannaatopowa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 463

Cytat:
S³uchaj sk±d jeste¶? bo to prawdopobnie nic powa¿nego, albo kó³ko Ci siê przestawi³o albo masz problem z tym kó³kiem od przerzutek.
Mnie wci±ga rower w³a¶nie i stacjonarny i ten normalny. Poza tym jeszcze rozci±ganie siê i w ogóle wszelkie æwiczenia, w których wyra¼nie siê "czuje" swoje cia³o i p³ywanie - ale przy moim obecnym wygl±dzie obawiam siê, ¿e jakbym wesz³a do basenu to przyjecha³aby PETA uratowaæ walenia
nie, nie. to kó³ko to by³ piku¶. je¼dzi³am z tym parê lat. po prostu wiedzia³am, jakich przerzutek nie mogê stosowaæ. rower ju¿ ma ko³o 10 lat i go zaje¼dzi³am. trzeba by by³o w nim wymieniæ wszystko: ko³a, siode³ko, kierownicê, o¶wietlenie, b³otniki... nawet rama jest do przemalowania. tylko peda³y s± ³adne
jestem ze sztumu. a raczej 15 km w³asnie od sztumu (i 30 od Malborka)

@Podwójna Malinko. je¶li by³oby g³osowanie to jestem za. mozna siê wa¿yæ w weekend a nowa tabelka bêdê podawana w poniedzia³ek popo³udniu.

¯ycie jest jak jazda na rowerze. ¯eby utrzymaæ równowagê musisz siê poruszaæ naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-02, 12:02   #1033
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Pierwsza sprawa - zrobi³am 130 wio¶larzy no i niestety czasu na wiêcej nie mam.

Druga - z tym wa¿eniem siê w pi±tki, co¶ w tym jest co piszecie... sama poda³am ten dzieñ wpisuj±c w argumentacji, ¿e w weekeend co¶ tam wiêcej jemy i pijemy i te piêæ dni do pi±tku pozwol± nam to zrzuciæ. No ale z drugiej strony, jak kto¶ chce to i w weekend siê powstrzyma wiêc temat zostawiam otwarty!

Trzecia sprawa - narobi³am sobie biedy, ale wytrwam jako¶... dzi¶ zaczyna mi siê okres, rzucam palenie i na dodatek rozpêta³am "wojnê" z dziewczynami z mojego roku. Bo te postanowi³y za moimi plecami daæ promotorom prezenty z okazji... hmm no w³a¶nie! I t³umacze staro¶cinie, ¿e to jakie¶ brednie, ¿e prezenty robi siê po obronie... a ta do mnie, ¿e jak bêdzie kto¶ chcia³ wtedy daæ, to sobie da. No¿ kurka, czy one powariowa³y??? Piszê "one" bo okaza³o siê, ¿e wiêkszo¶c grupy dosta³a sms z tak± propozycj± oprócz mnie i dwóch innych osób bo stro¶cina zdawa³a sobie sprawê z tego, ¿e bêdê przeciwna!!! Nie ma to jak wykluczenie po trzech latach latania, dzwonienia i za³atwiania wszystkich spraw.

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-02, 12:07   #1034
ewela93
Przyczajenie

Malinka_Malinka i ewela93 Chwila chwila...... nie chcê dostaæ bana ,ani byc niegrzeczna ale jezeli nie odpowiadaj± wam zasady w±tku to nikt tu was nie trzyma na si³ê i nie zmusza do aktywnosci wypowiedzi, zawsze mo¿na za³o¿yæ w³asny w±tek i zbieraæ tam osoby takie którym pasuj± zasady ,Tu od pocz±tku takie panuj± i Jestesmy zgodne w pocz±tkowych ustaleniach ,dziewczyny które siê przy³aczaj± to raczej tylko dlatego ¿e akceptuj± regulamin ,co siê równa szanuj± go

LadyDagaMilon, my¶lê, ¿e jak najbardziej by³a¶ niegrzeczna swoj± wypowiedzi±; przeanalizuj jeszcze raz moj±, nigdzie nie napisa³am, ¿e chce zmiany waszego regulaminu a Malinka_Malinka tylko zaproponowa³a zmiany i czeka³a na reakcjê reszty uwa¿am ¿e jako cz³onek grupy (z tego co wyczyta³am od pocz±tku) jak najbardziej tak napisaæ mog³a;

mia³am nadziejê ¿e trafiê na grupê wsparcia bo fajnie jest siê czym¶ czasem podzieliæ z inn± osob± która ma podobne problemy ale widzê ¿e a¿ przesadzacie skoro nie odpowiada Wam je¿eli kto¶ wa¿y siê w poniedzia³ek a nie w pi±tek, przecie¿ to tak naprawdê wiêkszego znaczenia nie ma...

po przemy¶leniu sprawy my¶lê, ¿e ten w±tek jest jednak nie dla mnie, sory za wtargniêcie i oczywi¶cie ¿yczê sukcesów ¿egnam
Stary 2014-06-02, 12:17   #1035
201709081028
Konto usuniête

Cytat:

LadyDagaMilon, my¶lê, ¿e jak najbardziej by³a¶ niegrzeczna swoj± wypowiedzi±; przeanalizuj jeszcze raz moj±, nigdzie nie napisa³am, ¿e chce zmiany waszego regulaminu a Malinka_Malinka tylko zaproponowa³a zmiany i czeka³a na reakcjê reszty uwa¿am ¿e jako cz³onek grupy (z tego co wyczyta³am od pocz±tku) jak najbardziej tak napisaæ mog³a;

mia³am nadziejê ¿e trafiê na grupê wsparcia bo fajnie jest siê czym¶ czasem podzieliæ z inn± osob± która ma podobne problemy ale widzê ¿e a¿ przesadzacie skoro nie odpowiada Wam je¿eli kto¶ wa¿y siê w poniedzia³ek a nie w pi±tek, przecie¿ to tak naprawdê wiêkszego znaczenia nie ma...

po przemy¶leniu sprawy my¶lê, ¿e ten w±tek jest jednak nie dla mnie, sory za wtargniêcie i oczywi¶cie ¿yczê sukcesów ¿egnam
To nie ma znaczenia kto jest od kiedy tylko po co zmieniac co¶ co jest od pocz±tku ?
chodzi tu porostu o to ze jak kazda nowa dziewczyna zacznie za³aczac tabelki itp. to sie zrobi ba³agan, ciêzko to zrozumieæ? je¿eli tak cie moja wypowied¿ urazi³a to przepraszam ,ale nie uwa¿am by by³a niegrzeczna, raczej szczera.

Edytowane przez 201709081028
Czas edycji: 2014-06-02 o 12:40
Stary 2014-06-02, 12:40   #1036
Malinka_Malinka
Zadomowienie

[QUOTE=LadyDagaMilon;46713 317]Malinka_Malinka i ewela93 Chwila chwila...... nie chcê dostaæ bana ,ani byc niegrzeczna ale jezeli nie odpowiadaj± wam zasady w±tku to nikt tu was nie trzyma na si³ê i nie zmusza do aktywnosci wypowiedzi, zawsze mo¿na za³o¿yæ w³asny w±tek i zbieraæ tam osoby takie którym pasuj± zasady ,Tu od pocz±tku takie panuj± i Jestesmy zgodne w pocz±tkowych ustaleniach ,dziewczyny które siê przy³aczaj± to raczej tylko dlatego ¿e akceptuj± regulamin ,co siê równa szanuj± go

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

W±tek tworzymy wszystkie razem. Przynajmniej mam takie wra¿enie. Nikt nie pisze, ¿e nie odpowiadaj± mu zasady, tylko daje propozycje do rozwa¿enia przez wszystkie zainteresowane dziewczyny. Poza tym my¶la³am, ¿e w naszym w±tku panuje mo¿liwo¶æ swobodnej wypowiedzi na ka¿dy temat, nie zdawa³am sobie sprawy ¿e s± tematy tabu niezgodne z regulaminem w±tku. Z uwagi na powy¿sze przepraszam wszystkie dziewczyny, które poczu³y siê ura¿one w jakikolwiek sposób moimi wypowiedziami.

Stary 2014-06-02, 12:42   #1037
201709081028
Konto usuniête

Cytat:

Druga - z tym wa¿eniem siê w pi±tki, co¶ w tym jest co piszecie... sama poda³am ten dzieñ wpisuj±c w argumentacji, ¿e w weekeend co¶ tam wiêcej jemy i pijemy i te piêæ dni do pi±tku pozwol± nam to zrzuciæ. No ale z drugiej strony, jak kto¶ chce to i w weekend siê powstrzyma wiêc temat zostawiam otwarty!

Trzecia sprawa - narobi³am sobie biedy, ale wytrwam jako¶... dzi¶ zaczyna mi siê okres, rzucam palenie i na dodatek rozpêta³am "wojnê" z dziewczynami z mojego roku. Bo te postanowi³y za moimi plecami daæ promotorom prezenty z okazji... hmm no w³a¶nie! I t³umacze staro¶cinie, ¿e to jakie¶ brednie, ¿e prezenty robi siê po obronie... a ta do mnie, ¿e jak bêdzie kto¶ chcia³ wtedy daæ, to sobie da. No¿ kurka, czy one powariowa³y??? Piszê "one" bo okaza³o siê, ¿e wiêkszo¶c grupy dosta³a sms z tak± propozycj± oprócz mnie i dwóch innych osób bo stro¶cina zdawa³a sobie sprawê z tego, ¿e bêdê przeciwna!!! Nie ma to jak wykluczenie po trzech latach latania, dzwonienia i za³atwiania wszystkich spraw.
brawo za papieroski
Stary 2014-06-02, 12:46   #1038
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:

Hej nie obra¿aj siê, bo naprawdê nie warto.
W¶ród Polaków tak jest, ¿e gdzie ich dwóch tam 5 ró¿nych opcji politycznych.
A razem ³atwiej, du¿o ³atwiej.
Poza tym my¶lê, ¿e Melonade za³o¿y³a ten w±tek dla takich jak my w³a¶nie.

Edytowane przez Malinka_Malinka
Czas edycji: 2014-06-02 o 12:48
Stary 2014-06-02, 12:51   #1039
201709081028
Konto usuniête

[QUOTE=Malinka_Malinka;467 14334]
Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ

W±tek tworzymy wszystkie razem. Przynajmniej mam takie wra¿enie. Nikt nie pisze, ¿e nie odpowiadaj± mu zasady, tylko daje propozycje do rozwa¿enia przez wszystkie zainteresowane dziewczyny. Poza tym my¶la³am, ¿e w naszym w±tku panuje mo¿liwo¶æ swobodnej wypowiedzi na ka¿dy temat, nie zdawa³am sobie sprawy ¿e s± tematy tabu niezgodne z regulaminem w±tku. Z uwagi na powy¿sze przepraszam wszystkie dziewczyny, które poczu³y siê ura¿one w jakikolwiek sposób moimi wypowiedziami.

wiesz je¿eli ktos sugeruje zmiany które s± od pocz±tku to w³asnie po to ze mu cos nie odpowiada .... tak to odbieram osobiscie.
Oczywiscie ze w±tek tworzymy wszytkie razem ,i ka¿da z nas moze sie swobodnie wypowiedzieæ wiêc bez przesady .... bo wyjdê zaraz na jak±¶ wredotê Nie napisa³am ze wasze wypowiedzi co do checi wprowadzenia zmian sa obrazliwe bez przesadyy... Ja sie nie czuje ura¿ona pewnie tak jak dziewczyny (ale sie nie wypowiadam za kogos) monituje tylko ¿e zmiana dni w±zenia czy "osobne tabelki" zrobi± jakis tam ba³agan . No je¿eli jestem jedyna z takim mysleniem to nie wypowiadam sie na ten temat wiecej bo nie bee sie sprzecza³a Nie po to tu jestem,

a obra¿aæ siê tu nie ma o co

Edytowane przez 201709081028
Czas edycji: 2014-06-02 o 12:54

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2014-06-02, 12:55   #1040
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Ja ju¿ po treningu-jest MOC!
Wieczorem powtórka z rozrywki
Przeliczy³am puchê-i po miesi±cu rozs±dnych wyborów-uzbiera³am 85z³ Masakra a¿ tyle kasy wywala³am na s³odko¶ci nie mia³am wcze¶niej o tym pojêcia, a to naprawdê ³adna sumka. Jak pomy¶lê ile rzeczy mo¿na by za to kupiæ,których siê nie przeje i nie wys.a -nie wspomnê o samym celu, którym jest tatua¿
Stary 2014-06-02, 12:56   #1041
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
mog³aby¶ dok³adniej sprecyzowaæ swoj± wypowiedz ?
Stary 2014-06-02, 13:06   #1042
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927

Cytat:

O matko, ale podlizywanie! Pewnie, ¿e masz racjê. A to ¿e Ciê wykluczy³y to ju¿ w ogóle poni¿ej krytyki. Ta, kto bedzie chcial dac to da a potem kto nie da ten nie zda :/ Dlatego wlasnie odeszlam ze studiów, nie wytrzymywalam z tymi oderwanymi od rzeczywisto¶ci dziuñkami, niestety teraz na humanie jest takich wiêkszo¶æ. Ani to w morde strzeliæ ani odej¶æ bo stoi i dziamie jak ma³y jamnik. Dlatego ja zawsze trzymam z facetami, konkrety i mniej chamstwa. [nie chcê tu nikogo uraziæ, takie s± moje do¶wiadczenia ¿yciowe a piszê to dlatego, ¿e ¿adna z Was zdecydowanie nie podchodzi pod kryterium "spiêtego ratlerka"]

---------- Dopisano o 14:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------

Cytat:

Haa dziêkuje Wam dziewczêta ;* ja jestem taki ma³y pajac, gdzie tylko mogê tam siê ¶miejê

Co do wa¿enia to mi jest obojêtny dzieñ, aczkolwiek raczej nie powinno sie go zmieniaæ, nawyk to nawyk i kropka. A na s³abo¶ci sobie pozwalaæ nie mogê bo bym lawinowo pop³ynê³a.

27.02.2012
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:07   #1043
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
mog³aby¶ dok³adniej sprecyzowaæ swoj± wypowiedz ?
Proste, dla takich co potrzebuj± wsparcia w procesje trzymania diety i maj± du¿o do zrzucenia

LadyDagaMilon jeste¶ dzi¶ jaka¶ rozdra¿niona, czy my Ciê czym¶ urazi³y¶my, bo naprawdê nie rozumiem, tych "podjazdów".

Edytowane przez Malinka_Malinka
Czas edycji: 2014-06-02 o 13:09

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-02, 13:08   #1044
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

LadyDagaMilon to pierwszy dzieñ wiêc jeszcze poczekajmy z brawami

Dziewczyny wa¿ymy siê w pi±tki bo tak jako¶ zasugerowali¶my na pocz±tku i nie oznacza to Ewela93, ¿e w±tek nie jest dla Ciebie. Zrozum nas, zasady s± po to, aby siê ich trzymaæ a nie na nie obra¿aæ. Gdyby nie by³o zasad to by¶my mieli tu jeden wielki ¶mietnik, a Melonade dzieñ w dzieñ aktualizowa³aby tabelkê...

Uda³o mi siê zrobiæ jeszcze 100 wio¶larzy wiêc podliczaj±c mam ich dzi¶ na koncie 230.
A teraz uciekam spaliæ przy Chodakowskiej miseczkê zupy pomidorowej z kluskami.

Cytat:
O matko, ale podlizywanie! Pewnie, ¿e masz racjê. A to ¿e Ciê wykluczy³y to ju¿ w ogóle poni¿ej krytyki. Ta, kto bedzie chcial dac to da a potem kto nie da ten nie zda :/ Dlatego wlasnie odeszlam ze studiów, nie wytrzymywalam z tymi oderwanymi od rzeczywisto¶ci dziuñkami, niestety teraz na humanie jest takich wiêkszo¶æ. Ani to w morde strzeliæ ani odej¶æ bo stoi i dziamie jak ma³y jamnik. Dlatego ja zawsze trzymam z facetami, konkrety i mniej chamstwa. [nie chcê tu nikogo uraziæ, takie s± moje do¶wiadczenia ¿yciowe a piszê to dlatego, ¿e ¿adna z Was zdecydowanie nie podchodzi pod kryterium "spiêtego ratlerka"]
A u mnie jest 11 osób na grupie, w tym jeden facet - mój m±¿
Wykluczyli mnie i kole¿ankê, bo to w³a¶nie My we dwie ca³e studia za³atwiali¶my wszystkie sprawy... i zawsze szczerze mówi³y¶my co siê nam nie podoba. Uwa¿amy teraz, ¿e pozosta³e 8 osób (o ile wszystkie o tym wiedz±), boi siê nas i st±d brak informacji

https://www.facebook.com/Renia.foto

Edytowane przez ArcymoneQ
Czas edycji: 2014-06-02 o 13:15
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-02, 13:13   #1045
Malinka_Malinka
Zadomowienie

Cytat:

Nie dziw siê, Ci co to chc± i¶æ na ³atwiznê zawsze co¶ wymy¶l± niekoniecznie etycznego.
Natomiast brawa dla Ciebie, skoro wiedzia³a ¿e bêdziesz przeciwna tzn. ¿e ma o Tobie dobre zdanie, ¿e jeste¶ babka z zasadami - ma siê rozumieæ

Stary 2014-06-02, 13:13   #1046
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Poka¿ wiadomo¶æ
nie, nie. to kó³ko to by³ piku¶. je¼dzi³am z tym parê lat. po prostu wiedzia³am, jakich przerzutek nie mogê stosowaæ. rower ju¿ ma ko³o 10 lat i go zaje¼dzi³am. trzeba by by³o w nim wymieniæ wszystko: ko³a, siode³ko, kierownicê, o¶wietlenie, b³otniki... nawet rama jest do przemalowania. tylko peda³y s± ³adne
jestem ze sztumu. a raczej 15 km w³asnie od sztumu (i 30 od Malborka)
Ja jestem z Grudzi±dza, ko³o 80 km dalej;p To faktycznie du¿o, my¶la³am ¿e to jeden problem z przerzutk±, bo chcia³am Ci pomóc ale tak to nie dam rady Jak tyle w nim le¿y to chyba lepiej uzbieraæ na nowy.

27.02.2012
Stary 2014-06-02, 13:18   #1047
ewela93
Przyczajenie

Cytat:
O matko przeczyta³±m jeszcze raz swoj± wypowied¼ i faktycznie mo¿e przesadzi³am trochê;p Masz racje to nie powód do obra¿ania siê poprostu jestem tu nowa i na dzieñ dobry kto¶ krytykuje moj± wypowied¼ i poczu³am siê trochê... sama nie wiem, zdenerwowa³am siê.

Ogólnie nie wiem w³a¶ciwie o co chodzi z t± krytyk± bo ja napisa³am tylko, ¿e dla mnie wa¿enie w poniedzia³ek jest lepsz± opcj±. Tyle. Nie chcia³am, ¿eby¶cie zaraz zmienia³y swoje przyzwyczajenia i REGULAMIN bo ja robie inaczej... I absolutnie nie chcia³±m wprowadzaæ jakich¶ swoich tabelek ( to ju¿ wogóle nie rozumiem sk±d siê wziê³o), napisa³am tylko ¿e prowadze w³asny dziennik swojej wagi i je¿eli nie chcecie to nie musicie mnie do swojej dodawaæ. Tyle. Ja swoich tabelek nie bedê tu umieszczaæ nie musisz siê o zamieszanie baæ LadyDagaMilon.
Stary 2014-06-02, 13:23   #1048
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
LadyDagaMilon to pierwszy dzieñ wiêc jeszcze poczekajmy z brawami

Dziewczyny wa¿ymy siê w pi±tki bo tak jako¶ zasugerowali¶my na pocz±tku i nie oznacza to Ewela93, ¿e w±tek nie jest dla Ciebie. Zrozum nas, zasady s± po to, aby siê ich trzymaæ a nie na nie obra¿aæ. Gdyby nie by³o zasad to by¶my mieli tu jeden wielki ¶mietnik, a Melonade dzieñ w dzieñ aktualizowa³aby tabelkê...

Uda³o mi siê zrobiæ jeszcze 100 wio¶larzy wiêc podliczaj±c mam ich dzi¶ na koncie 230.
A teraz uciekam spaliæ przy Chodakowskiej miseczkê zupy pomidorowej z kluskami.

A u mnie jest 11 osób na grupie, w tym jeden facet - mój m±¿
Wykluczyli mnie i kole¿ankê, bo to w³a¶nie My we dwie ca³e studia za³atwiali¶my wszystkie sprawy... i zawsze szczerze mówi³y¶my co siê nam nie podoba. Uwa¿amy teraz, ¿e pozosta³e 8 osób (o ile wszystkie o tym wiedz±), boi siê nas i st±d brak informacji
No z regu³y to ze strachu lub zazdro¶ci wynika. Ja np. by³am "dzi*k±" bo z regu³y lepiej dogadujê siê z facetami wiêc zawsze do nich pierwsza podchodzê No ale przecie¿ utar³ siê schemat, ¿e jak siê, nie daj Bo¿e, porozmawia z ch³opcem to nale¿y przywdziaæ bia³e zwiewne chusty i pokornie udaæ siê za nim ku najbli¿ej kaplicy. Tylu durnowatych lasek ile spotka³am na uczelni to nigdzie nie widzia³am. Ani jedna kole¿anka mi stamt±d nie zosta³a, jakbym chcia³a ¿eby co¶ nieopodal mnie plu³o jadem to kupi³abym sobie skorpiona.

Gratulujê rzucenia fajek! ja palê dzi¶ ju¿ drug± paczkê.

27.02.2012
Stary 2014-06-02, 13:36   #1049
bebemwls
Raczkowanie

GG do bebemwls

Cytat:
O matko przeczyta³±m jeszcze raz swoj± wypowied¼ i faktycznie mo¿e przesadzi³am trochê;p Masz racje to nie powód do obra¿ania siê poprostu jestem tu nowa i na dzieñ dobry kto¶ krytykuje moj± wypowied¼ i poczu³am siê trochê... sama nie wiem, zdenerwowa³am siê.

Ogólnie nie wiem w³a¶ciwie o co chodzi z t± krytyk± bo ja napisa³am tylko, ¿e dla mnie wa¿enie w poniedzia³ek jest lepsz± opcj±. Tyle. Nie chcia³am, ¿eby¶cie zaraz zmienia³y swoje przyzwyczajenia i REGULAMIN bo ja robie inaczej... I absolutnie nie chcia³±m wprowadzaæ jakich¶ swoich tabelek ( to ju¿ wogóle nie rozumiem sk±d siê wziê³o), napisa³am tylko ¿e prowadze w³asny dziennik swojej wagi i je¿eli nie chcecie to nie musicie mnie do swojej dodawaæ. Tyle. Ja swoich tabelek nie bedê tu umieszczaæ nie musisz siê o zamieszanie baæ LadyDagaMilon.
Witam z powrotem
Laski wiêcej dystansu. Nie ma sensu naskakiwaæ na siebie. Ka¿dy ma swoje zdanie i ma prawo je wyraziæ.

---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
No z regu³y to ze strachu lub zazdro¶ci wynika. Ja np. by³am "dzi*k±" bo z regu³y lepiej dogadujê siê z facetami wiêc zawsze do nich pierwsza podchodzê No ale przecie¿ utar³ siê schemat, ¿e jak siê, nie daj Bo¿e, porozmawia z ch³opcem to nale¿y przywdziaæ bia³e zwiewne chusty i pokornie udaæ siê za nim ku najbli¿ej kaplicy. Tylu durnowatych lasek ile spotka³am na uczelni to nigdzie nie widzia³am. Ani jedna kole¿anka mi stamt±d nie zosta³a, jakbym chcia³a ¿eby co¶ nieopodal mnie plu³o jadem to kupi³abym sobie skorpiona.

Uwielbiam czytaæ Twoje wpisy jeste¶ za☠☠☠i.ta babka
W zasadzie mam podobnie jak Ty, mam tylko jedna kumpele i tuzin kumpli,za którymi posz³abym jak w dym. Jako¶ tak z facetami lepiej siê dogaduje,s± bezpo¶redni,mówi± co my¶l± i nie s± zawistni

Cytat:
Dwie paczki fajek w nie ca³y dzieñ!
Nie ³adnie.
Stary 2014-06-02, 13:38   #1050
ewela93
Przyczajenie

Cytat:
Witam z powrotem
Laski wiêcej dystansu. Nie ma sensu naskakiwaæ na siebie. Ka¿dy ma swoje zdanie i ma prawo je wyraziæ.
dziêki
i jeszcze chcia³am dodaæ: przepraszam je¿eli która¶ z was te¿ zrozumia³am moj± wypowied¼ jako chcêæ zmieniania Was i waszych przezwyczajeñ; ja poprostu nie chce zmieniaæ swoich
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.