![]() |
#1021 |
Raczkowanie
|
![]()
witam !! mozecie mi polecic jakiegos dobrego lekarza w czestochowie/? bede wdzieczna,pozdrawiam
ps. prosilam bym o jakis telefon,cene za wizyte itp.
#1022 |
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
ŁÓDŹ
Cześć dziewczyny. Szukam sympatycznej, delikatnej i znajacej sie na rzeczy pani ginekolog. Prosze poradźcie do kogo w tym mieście warto sie udać. |
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Raczkowanie
|
Jeżeli chodzi o dr Hoffman to aktualne namiary to:
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Warszawskiego Towarzystwa Medycznego Podstawowa opieka zdrowotna, Przychodnia Adres: ul. Kłopotowskiego 22 03-717 Warszawa (woj.mazowieckie) Telefon: 022 698 51 38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 |
BAN stały
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy (a kogo nie ;) )
|
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Raczkowanie
|
jeśli nteresuje cie prywatna wizyta to polecam dr Wyrwas, przyjmuje w diasonie na radwanskiej przy piotrkowskiej, bardzo sympatyczna, dosc mloda, konkretna kobieta znajaca sie na rzeczy cena wizyty to 80 albo 100 zł nie iwme do konca, bo zamiast na wizyte zostalam zpaisana na usg i zaplacilam 100 zł, ale ze wzgledu na pomylke mialam i usg,i wizyte. Wczesnej chodzilam do niej w ramach nfz, ale juz chyba nie przyjmuje nigdzie panstwowo
#1026 |
Przyczajenie
|
![]()
LUBLIN
Witam Was Ja chodzę do dr Filiks-Gajewska, nie wiem czy jest super ale ja jestem zadowolona, lecz moge się mylić bo nie mam porównania do gin. w takich normalnych wizytach ale po tym jak poznałam gin. ze staszica jak leżałam bo miałam wycinany torbiel, to ja wolę swoją. Przyjmuje w Sanitasie i na Nałęczowskiej. |
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Raczkowanie
|
Gliwice
dr Strzałkowski, przyjmuje prywatnie na os. Waryńskiego. Miły, kompetentny, bardzo delikatny - prawie nie poczułam, kiedy badanie się zaczęło i kiedy skończyło, dzięki niemu przestałam się stresować przed wizytą u ginekologa. Widać, że zależy mu na tym, żeby pacjentka czuła się u niego komfortowo i swobodnie. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1028 |
Zadomowienie
|
Gdzie w KAtowicach przyjmuje prywatnei dobry ginekolog? Kogo polecacie? Bardzo proszę o jakiś namiar
![]()
#1029 |
Przyczajenie
|
ja mogę polecać w Olsztynie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Przyczajenie
|
Warszawa Centrum Osteoporozy ul. Syrokomli 32 polecam -> Dr. Wandzel (kobieta) i Dr. Teter (mezczyzna)
|
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Raczkowanie
|
ŁÓDŹ
Polecam panią doktor Gruszczyńską. Przyjmuje na Piotrkowskiej 121 albo 123, w bramie (wisi nad nią okrągły szyld z nazwiskiem pani ginekolog). Z tego co pamiętam przyjmuje we wtorki i w czwartki od 16.00 do 18.00. Wizyta kosztuje 60 zł, lekarka przesympatyczna. Jakieś 2 czy 3 lata temu otrzymała od "Twojego Stylu" tytuł lekarza przyjaznego kobiecie. Poleciłam ją wielu moim koleżankom i teraz wszystkie tylko do niej chodzą ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1032 |
Przyczajenie
|
Dzięki Łodzianki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Raczkowanie
|
Warszawa
jeszcze raz pani dr. Agnieszka Hoffman ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Przyczajenie
|
![]()
ŁÓDŹ
Z tego co wiem to Pani Gruszczyńska nie przyjmuje do końca roku. Taką informacje znalazłam na drzwiach gabinetu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Przyczajenie
|
Witam drogie forumowiczki!!!
Poszukuję dobrego ginekologa-endokrynologa z Trójmiasta,jak na razie znalazłam dr Annę Szczurowicz, jednak opinie na jej temat są straszne ![]() ![]() ![]() POZDRAWIAM ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1036 |
Raczkowanie
|
LUBLIN
dziewczyny szukając lekarza dla siebie znalazłam super forum jest tam dużo wiecej nazwisk ze wszystkich miast na http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 z lublina ci najbardziej polecani to Dr Chołubek z ul. Baśniowej Dr Jacek Robak z Luxmedu Dr Marciniak z Chodźki "Titanic" Dr bożena Michalak Luxmed są jeszcze inni polecani... osobiście nie byłamale myśle że to jakaś podpowiedź, osobiście chce sie udać do doktora Chołubka |
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Zakorzenienie
|
WROCŁAW
Polecam dr Zabielską. Świetna kobieta!!! O wszystkim powie, przesympatyczna, można o wszystko zapytac. Ogólnie polecam całe centrum zdrowia Corfamed ( przyjmują tam też lekarze-mężczyźni) - jeszcze nie słyszałam żadnej złej opinii na temat tego ośrodka. Cena wizyty: pon-pt 70zł, sob 80zł. więcej nfo na www.corfamed.pl Naprawdę Polecam! |
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Raczkowanie
|
Trójmiasto - GDAŃSK
Polecam dr Dariusza Wydrę - ginekolog endokrynolog. Jest specjalistą od trudnych przypadków zarówno ciąż, jak i torbieli. Przyjmuje w Madisonie vis a vis InVicty. Ja leczę się u niego ginekologicznie i endokrynologicznie i jestem zadowolona. Mam USG tarczycy, USG dopochwowe, badanie tarczycy, badanie ginekologiczne i to wszystko w cenie wizyty (100zł). W InVicta musiałam kłócić się z wredną Lewczuk płacąc jeszcze za to 80zł, a USG sama musiałam sobie fundować. Odkąd leczę się u Wydry, czuję się o wiele lepiej. Może jest trochę dziwaczny, ale widziałam już większych dziwolągów, a tu mam przynajmniej pewność, że lekarz wie co robi. Trzeba też czasem posiedzieć w poczekalni 1,5 godziny, ale coś za coś. Warto poczekać do lekarza, który nie wyrzuca pacjenta po 5 minutach, bo czas mu się wyczerpał i cierpliwie wysłuchuje. A największym plusem gabinetu jest bidet w przebieralni. Nie dość, że dzięki przebieralni nie trzeba rozbierać się na oczach lekarza, to jeszcze można się odświeżyć przed badaniem i nie czuje się skrępowania. Brakuje tam co prawda mydełka, a do wytarcia się jest tylko papier toaletowy, ale można wziąć ze sobą swoje mydło, a nawet mały ręcznik. Przecież nikt nie widzi co tam wyprawiamy ![]() Zdecydowanie odradzam dr Bereśniewicza! Zrobił mi coś takiego, że do końca życia będę miała uraz. Gdybym tylko miała dowody, pozwałabym tego typa do sądu i zakończyłabym jego kerierę jako lekarza raz na zawsze. To pijak i partacz. Nigdy nie dajcie mu nic sobie robić, bo tylko zrobi Wam krzywdę. Najgorsze, że wszyscy wiedzą co on wyprawia, ale żaden inny lekarz nie ma na to wpływu, a szpital na Zaspie dalej go trzyma. Ale nie ma co się dziwić, bo to najgorszy szpital w Trójmieście.
#1039 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, może któraś z Was był na wizycie u dr Arkadiusza Tosiaka z Rembertowa i mogłaby się wypowiedzieć?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1040 |
Raczkowanie
|
![]()
A kto zna dobrychlekarzy z Bytomia badz z Piekar Śląskich
![]()
#1041 |
Przyczajenie
|
Tczew
Witam wszystkich ! Szukam dobrego ginekologa-endokrynologa. W moim mieście nie ma takiego specjalisty, więc pozostaje głównie Trójmiasto. Bardzo proszę o odpowiedzi. Pozdrawiam, Wiola. |
![]() ![]() |
![]() |
#1042 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Przyczajenie
|
Bardzo Ci dziękuję. Przeczytałam opinie na stronie, którą mi poleciłaś i nie mam już niczym nieuzasadnionych obaw. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1044 |
Przyczajenie
|
KRAKÓW
Dziewczyny jak wygląda procedura przepisania samej recepty u dr Kisielewskiej? Czy przepisuje ja Pani Dr czy może pielęgniarka? Bardzo proszę o szybką odpowiedź! Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Przyczajenie
|
WARSZAWA
Cześć dziewczyny! Mam do Was pytanie dotyczące tak zachwalanej dr Agnieszki Hoffman. Chciałam się zapytać jak wygląda u niej sprawa z tabletkami? Na ile wypisuje itp. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
z tego co wiem to receptę przepisze Ci dr Kisielewska, koszt takiej recepty to 20zł jeśli jesteś pacjentką pani dr ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Przyczajenie
|
Tak tak, jestem. Na ile opakowań wypisuje receptę? Byłam ciekawa jak to wyglada bo co lekarz (przychonia) to inaczej jest to rozwiązane. Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1048 |
Rozeznanie
|
WARSZAWA
Dziewczyny a może p. Dr. Tramś - Sujka???? wiem ze przyjmuje w ENEL - MEDZIE. byłyście może u niej???? |
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Przyczajenie
|
Witam chciałam spytać czy któraś z was leczy sie w przychodni Bonder-Medica na Grójeckiej? Planuje wybrać się na pierwsza wizytę u ginekologa i mam strasznego pietra, dlatego zależy mi na opinii innych dziewczyn
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Zakorzenienie
|
![]()
Krakowianki czy był ktoś może w przychodni NZOZ Gemini na Olszańskiej u Ewy Kwiatkowskiej-Panek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.