DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-17, 22:06   #1021
malutka1588
Raczkowanie

Smile Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

witam !! mozecie mi polecic jakiegos dobrego lekarza w czestochowie/? bede wdzieczna,pozdrawiam
ps. prosilam bym o jakis telefon,cene za wizyte itp.
Stary 2007-09-19, 17:32   #1022
madi81
Przyczajenie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

ŁÓDŹ
Cześć dziewczyny. Szukam sympatycznej, delikatnej i znajacej sie na rzeczy pani ginekolog. Prosze poradźcie do kogo w tym mieście warto sie udać.
madi81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 10:23   #1023
tequilla78
Raczkowanie

Jeżeli chodzi o dr Hoffman to aktualne namiary to:

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Warszawskiego Towarzystwa Medycznego

Podstawowa opieka zdrowotna, Przychodnia
Adres:
ul. Kłopotowskiego 22
03-717 Warszawa (woj.mazowieckie)
Telefon:
022 698 51 38
tequilla78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-20, 17:16   #1024
CliniqueSimply
BAN stały

GG do CliniqueSimply
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy (a kogo nie ;) )

Cytat:
Napisane przez Cacko Pokaż wiadomość
A może ktoś zna jakiegos ginekologa faceta zWrocławia?? też w tej cenie, ja chodzę obecnie do b. dobrego ( świetny diagnostyk, ale cena zaczyna sie od 100zł.

na zdrowiu się nie oszczędza, a niedouczony lekarz może zrobic krzywdę!
nie szukaj jesli masz dobrego lekarza
CliniqueSimply jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-21, 21:21   #1025
miaumiau
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madi81 Pokaż wiadomość
ŁÓDŹ
Cześć dziewczyny. Szukam sympatycznej, delikatnej i znajacej sie na rzeczy pani ginekolog. Prosze poradźcie do kogo w tym mieście warto sie udać.
jeśli nteresuje cie prywatna wizyta to polecam dr Wyrwas, przyjmuje w diasonie na radwanskiej przy piotrkowskiej, bardzo sympatyczna, dosc mloda, konkretna kobieta znajaca sie na rzeczy cena wizyty to 80 albo 100 zł nie iwme do konca, bo zamiast na wizyte zostalam zpaisana na usg i zaplacilam 100 zł, ale ze wzgledu na pomylke mialam i usg,i wizyte. Wczesnej chodzilam do niej w ramach nfz, ale juz chyba nie przyjmuje nigdzie panstwowo
Stary 2007-09-22, 16:06   #1026
roozza
Przyczajenie

Red face Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

LUBLIN
Witam Was
Ja chodzę do dr Filiks-Gajewska, nie wiem czy jest super ale ja jestem zadowolona, lecz moge się mylić bo nie mam porównania do gin. w takich normalnych wizytach ale po tym jak poznałam gin. ze staszica jak leżałam bo miałam wycinany torbiel, to ja wolę swoją. Przyjmuje w Sanitasie i na Nałęczowskiej.
roozza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-24, 12:00   #1027
Ketsu
Raczkowanie

GG do Ketsu

Gliwice
dr Strzałkowski, przyjmuje prywatnie na os. Waryńskiego. Miły, kompetentny, bardzo delikatny - prawie nie poczułam, kiedy badanie się zaczęło i kiedy skończyło, dzięki niemu przestałam się stresować przed wizytą u ginekologa. Widać, że zależy mu na tym, żeby pacjentka czuła się u niego komfortowo i swobodnie.
Ketsu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-26, 17:14   #1028
Bójka
Zadomowienie

Gdzie w KAtowicach przyjmuje prywatnei dobry ginekolog? Kogo polecacie? Bardzo proszę o jakiś namiar
Stary 2007-09-26, 20:26   #1029
nie-bo
Przyczajenie

ja mogę polecać w Olsztynie ale może pomoże, ja tam znalazłam swojego obecnego ginka http://www.ginweb.pl/
nie-bo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-26, 20:39   #1030
catmandoo
Przyczajenie

Warszawa Centrum Osteoporozy ul. Syrokomli 32 polecam -> Dr. Wandzel (kobieta) i Dr. Teter (mezczyzna)
catmandoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-27, 13:30   #1031
almera
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to almera

ŁÓDŹ

Polecam panią doktor Gruszczyńską. Przyjmuje na Piotrkowskiej 121 albo 123, w bramie (wisi nad nią okrągły szyld z nazwiskiem pani ginekolog). Z tego co pamiętam przyjmuje we wtorki i w czwartki od 16.00 do 18.00. Wizyta kosztuje 60 zł, lekarka przesympatyczna. Jakieś 2 czy 3 lata temu otrzymała od "Twojego Stylu" tytuł lekarza przyjaznego kobiecie. Poleciłam ją wielu moim koleżankom i teraz wszystkie tylko do niej chodzą
almera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-27, 15:58   #1032
madi81
Przyczajenie

Dzięki Łodzianki. Jeśli dostanę się na wizytę,do ktorejś z polecanych przez Was pań dam znać. Pozdrawiam.
madi81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-28, 20:57   #1033
karluska
Raczkowanie

GG do karluska Send a message via Skype™ to karluska

Warszawa
jeszcze raz pani dr. Agnieszka Hoffman bylam u niej dzis i byla to moja pierwsza wizyta u ginekologa i wrazenia jak najbardziej pozytywne
karluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-29, 14:06   #1034
Diamante25
Przyczajenie

Post Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

ŁÓDŹ

Z tego co wiem to Pani Gruszczyńska nie przyjmuje do końca roku. Taką informacje znalazłam na drzwiach gabinetu... Pozdrawiam
Diamante25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-29, 18:29   #1035
julkas
Przyczajenie

Witam drogie forumowiczki!!!

Poszukuję dobrego ginekologa-endokrynologa z Trójmiasta,jak na razie znalazłam dr Annę Szczurowicz, jednak opinie na jej temat są straszne Czy mogłybyście polecić mi kogoś Będę bardzo wdzięczna

POZDRAWIAM
julkas jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-30, 11:30   #1036
coco latte
Raczkowanie

LUBLIN
dziewczyny szukając lekarza dla siebie znalazłam super forum jest tam dużo wiecej nazwisk ze wszystkich miast na
http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090
z lublina ci najbardziej polecani to
Dr Chołubek z ul. Baśniowej
Dr Jacek Robak z Luxmedu
Dr Marciniak z Chodźki "Titanic"
Dr bożena Michalak Luxmed
są jeszcze inni polecani... osobiście nie byłamale myśle że to jakaś podpowiedź, osobiście chce sie udać do doktora Chołubka
coco latte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-03, 14:38   #1037
skimos
Zakorzenienie

WROCŁAW

Polecam dr Zabielską. Świetna kobieta!!! O wszystkim powie, przesympatyczna, można o wszystko zapytac.
Ogólnie polecam całe centrum zdrowia Corfamed ( przyjmują tam też lekarze-mężczyźni) - jeszcze nie słyszałam żadnej złej opinii na temat tego ośrodka.

Cena wizyty: pon-pt 70zł, sob 80zł.
więcej nfo na www.corfamed.pl
Naprawdę Polecam!

skimos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-03, 18:03   #1038
neissi
Raczkowanie

GG do neissi Send a message via Skype™ to neissi

Trójmiasto - GDAŃSK

Polecam dr Dariusza Wydrę - ginekolog endokrynolog. Jest specjalistą od trudnych przypadków zarówno ciąż, jak i torbieli. Przyjmuje w Madisonie vis a vis InVicty. Ja leczę się u niego ginekologicznie i endokrynologicznie i jestem zadowolona. Mam USG tarczycy, USG dopochwowe, badanie tarczycy, badanie ginekologiczne i to wszystko w cenie wizyty (100zł). W InVicta musiałam kłócić się z wredną Lewczuk płacąc jeszcze za to 80zł, a USG sama musiałam sobie fundować. Odkąd leczę się u Wydry, czuję się o wiele lepiej. Może jest trochę dziwaczny, ale widziałam już większych dziwolągów, a tu mam przynajmniej pewność, że lekarz wie co robi. Trzeba też czasem posiedzieć w poczekalni 1,5 godziny, ale coś za coś. Warto poczekać do lekarza, który nie wyrzuca pacjenta po 5 minutach, bo czas mu się wyczerpał i cierpliwie wysłuchuje. A największym plusem gabinetu jest bidet w przebieralni. Nie dość, że dzięki przebieralni nie trzeba rozbierać się na oczach lekarza, to jeszcze można się odświeżyć przed badaniem i nie czuje się skrępowania. Brakuje tam co prawda mydełka, a do wytarcia się jest tylko papier toaletowy, ale można wziąć ze sobą swoje mydło, a nawet mały ręcznik. Przecież nikt nie widzi co tam wyprawiamy

Zdecydowanie odradzam dr Bereśniewicza! Zrobił mi coś takiego, że do końca życia będę miała uraz. Gdybym tylko miała dowody, pozwałabym tego typa do sądu i zakończyłabym jego kerierę jako lekarza raz na zawsze. To pijak i partacz. Nigdy nie dajcie mu nic sobie robić, bo tylko zrobi Wam krzywdę. Najgorsze, że wszyscy wiedzą co on wyprawia, ale żaden inny lekarz nie ma na to wpływu, a szpital na Zaspie dalej go trzyma. Ale nie ma co się dziwić, bo to najgorszy szpital w Trójmieście.
Stary 2007-10-04, 22:48   #1039
marenkabc
Przyczajenie

Dziewczyny, może któraś z Was był na wizycie u dr Arkadiusza Tosiaka z Rembertowa i mogłaby się wypowiedzieć?
marenkabc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-06, 11:05   #1040
mewa133
Raczkowanie

Post Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

A kto zna dobrychlekarzy z Bytomia badz z Piekar Śląskich

"Chcę do jedynego miejsca na ziemi
gdzie problemy przestają mieć znaczenie..."

mewa133
mewa133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-07, 15:32   #1041
julkas
Przyczajenie

Tczew

Witam wszystkich !

Szukam dobrego ginekologa-endokrynologa. W moim mieście nie ma takiego specjalisty, więc pozostaje głównie Trójmiasto.
Bardzo proszę o odpowiedzi.

Pozdrawiam, Wiola.
julkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-07, 15:42   #1042
aneczka8
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marenkabc Pokaż wiadomość
Dziewczyny, może któraś z Was był na wizycie u dr Arkadiusza Tosiaka z Rembertowa i mogłaby się wypowiedzieć?
Ja byłam i bardzo bardzo polecam. Przyjmuje prywatnie i w przychodni w Rembertowie. Jedna uwaga... w tej przychodni zawsze czeka pod jego gabinetem dziki tłum kobiet...trzeba poprostu przyjsc troche wczesniej. Na http://www.lekka.pl/gabinety.html?pid=7&mid=Warszawa jest troche opini i namiary.
aneczka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-07, 17:53   #1043
marenkabc
Przyczajenie

Bardzo Ci dziękuję. Przeczytałam opinie na stronie, którą mi poleciłaś i nie mam już niczym nieuzasadnionych obaw. Pozdrawiam
marenkabc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-07, 20:51   #1044
nowaaa
Przyczajenie

KRAKÓW

Dziewczyny jak wygląda procedura przepisania samej recepty u dr Kisielewskiej? Czy przepisuje ja Pani Dr czy może pielęgniarka? Bardzo proszę o szybką odpowiedź! Pozdrawiam.
nowaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-08, 08:52   #1045
roo17
Przyczajenie

WARSZAWA

Cześć dziewczyny! Mam do Was pytanie dotyczące tak zachwalanej dr Agnieszki Hoffman. Chciałam się zapytać jak wygląda u niej sprawa z tabletkami? Na ile wypisuje itp. Pozdrawiam
roo17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-08, 14:53   #1046
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nowaaa Pokaż wiadomość
KRAKÓW

Dziewczyny jak wygląda procedura przepisania samej recepty u dr Kisielewskiej? Czy przepisuje ja Pani Dr czy może pielęgniarka? Bardzo proszę o szybką odpowiedź! Pozdrawiam.

z tego co wiem to receptę przepisze Ci dr Kisielewska, koszt takiej recepty to 20zł jeśli jesteś pacjentką pani dr
k_asiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-08, 16:32   #1047
nowaaa
Przyczajenie

Tak tak, jestem. Na ile opakowań wypisuje receptę? Byłam ciekawa jak to wyglada bo co lekarz (przychonia) to inaczej jest to rozwiązane. Pozdrawiam
nowaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-09, 09:38   #1048
Ulaczek
Rozeznanie

WARSZAWA

Dziewczyny a może p. Dr. Tramś - Sujka???? wiem ze przyjmuje w ENEL - MEDZIE. byłyście może u niej????
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-10, 19:54   #1049
arse
Przyczajenie

Witam chciałam spytać czy któraś z was leczy sie w przychodni Bonder-Medica na Grójeckiej? Planuje wybrać się na pierwsza wizytę u ginekologa i mam strasznego pietra, dlatego zależy mi na opinii innych dziewczyn I jeszcze jedno pytanie gdzie dokładnie przyjmuje dr. Hoffman?
arse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-10-12, 14:32   #1050
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Krakowianki czy był ktoś może w przychodni NZOZ Gemini na Olszańskiej u Ewy Kwiatkowskiej-Panek
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości