|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł części numer 6 powinien brzmieć: | |||
My dalej w amoku, niekończącym się słowotoku - bo nasze śluby już w przyszłym roku - PM 2012 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
6 | 10,53% |
Pierwsze suknie to jest znak, że za rok powiemy TAK! - PM 2012 |
36 | 63,16% |
Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 |
15 | 26,32% |
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1051 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
Cytat:
![]() A teraz... tak jakby ... starość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1052 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prawda to wszystkim dobrze znana że nasze śluby pobiją ten Kate i WilliamaPM201
nadrobiłam wszyścioutko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1053 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Każdy z jakimś płynem w garści oparty o biurko prosił by za głośno nie gadać (głowa) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1056 |
Zakorzenienie
|
Było nieźle. Teraz wszyscy jakby dorośli
![]() ![]() Też jest fajnie, ale to nie to samo. ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- No i zaczyna grzmieć... |
![]() ![]() |
![]() |
#1057 |
Zakorzenienie
|
u mnei narazie ani jednej chmurki
#1058 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
Na temat ilości postów nie zamierzam się wypowiadać ![]() ![]() Obiecana relacja z Piratów z Karaibów 4. Ten film można określić tylko jako zaje.... Według mnie wszystkie poprzednie części mogą się schować. Rewelacyjne ujęcia i widoki. Jack Sparrow jak zawsze błyskotliwy ![]() ![]() Jest mi dzisiaj trochę smutno. Zawiozłam dziadka do szpitala na operację. Do wtorku będę siedziała jak na szpilkach. Życzę miłego wieczoru i weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1059 |
Rozeznanie
|
Witam
wpadłam tylko zdać relację bo ogólnie to ten tydzień był szalony śpię po 4 h na dobre ale o dziwo jestem szczęśliwa ![]() Tż pojechał po nasz samochód ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() druga dobra rzecz w końcu mamy fotografa ![]() ![]() ![]() ![]() w końcu udało mi się dodzwonić do kamerzysty i posłała już umowę podpisaną wiec mogę spać spokojnie bo przez jakiś czas nie było go w Polsce i nie wiedział ze mu posłałam ![]() ![]() niestety turne po salonach sie nie odbędzie bo Tż nie będzie mieć teraz przez miesiąc dla mnie czasu (egzaminy) i poprosił żebym to przełożyła nawet jakbym musiała dopłacić do sukni ![]() ![]() gosza_m Czytałam twoją wypowiedz i chylę czoła przed twoją mądrością - masz rację kochana łzy tu nie są dobre, nikt w głębi serca nie chce by po nim płakano, wiec niech twój kolega będzie w twym sercu i czuwa nad przygotowaniami. wybaczcie że nikomu więcej nie odpisałam ale czytam was na bieżąco tylko że jakoś tak brak mi czasu by pisać a wy tak produkujecie ![]()
![]() ślub 07. o7. 2012 ![]() Edytowane przez kotek6 Czas edycji: 2011-05-20 o 18:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1060 | |
Zakorzenienie
|
U mnie znowu armagedon na całego.
Ciemno, czarne chmury, wichura i grzmotki. Cytat:
![]() ![]() Też się wybieramy, bo lubimy takie filmiki. ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- kotek bardzo symaptyczne autko ![]() I superek, że już załatwiłaś najważniejsze ślubowe sprawy. Możesz odetchnąć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1061 |
Zakorzenienie
|
po takiej recenzji musze zobaczyć czwartą część Piratów
![]() kocham Jacka Sparrowa od czubka głowy po najmniejszy palec u stopy ![]() to nasz ulubiony film ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ttQjm-8OITE tylko na podkładzie walca wiedeńskiego, czyli 50 razy wolniej ![]() Kotek, śliczne autko, my tez myslimy o kupnie nowego, ale teraz jakos kasy brak.... ![]() Edytowane przez vesna84 Czas edycji: 2011-05-20 o 19:07 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() musimy to zatańczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1064 |
Rozeznanie
|
![]() Bede musiala Was nadrobic jak wroce do domku, jutro wolne ![]() Poki co, siedze w pracy, wiec przesylam tylko fotki ![]() Pierwsza fotka to caly zamek z lotu ptOka ![]() ![]() Nastepnie fotencja kosciolka z zewnatrz ![]() No i kilka fotek przedstawia jedna i ta sama komnate- akustyczna, najwieksza komnate w zamku- ze stolami okraglymi oraz z ustawieniem stolow prostokatnych... co myslicie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1065 |
Rozeznanie
|
Co do tego jak wyglada kosciol wewnatrz...ciezko jest mi cokolwiek znalezc na necie.... wyszperalam fotki z samego slubu pewnej pary
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1066 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A wnętrze kościoła przecudne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1068 |
Rozeznanie
|
Muzyka z piratów na 1 taniec fajna
![]() mi ostatnio za podobało się http://www.youtube.com/watch?v=CUm-0BjRgEk tylko piosenka w originale i od tej pory wiercę tz dziurę w brzuchu i kurs tańca i coraz bardziej go przekonuje ![]() vesna84 Gorska_Kozica dziękuję za opinię o samochodziku ![]() ![]() vesna84 wiesz u nas tęz z kasą nie zaciekawie bo w sierpniu chcemy otworzyć mój sklep (z pomocą mam nadzieje dotacji) ale do tej pory tż jeździł autem brata i miał nim jeszcze 3 lata jeździć (tak się umówili że ten mu daje auto a za to tż siedzi za niego w sklepie i dba o jego interesy - bo dzielą razem sklep na pół) a teraz ni z gruchy ni z pietruchy brat tz mu mówi że ma sobie poszukać inne auto bo te sprzedaje ..... no i co zostało jak coś kupić a okazja fajna się trafiła ![]() NightButterflyVIP kościół śliczny i sala też -jestem pod wrażeniem ![]()
![]() ślub 07. o7. 2012 ![]() Edytowane przez kotek6 Czas edycji: 2011-05-20 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1069 |
Zakorzenienie
|
NightButterfly śliczny ten kościół i sala ale do mnie bardizej przemawia ustawienie prostokątne
![]()
![]() |
#1070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój Tż juz prawie namówiony na kurs!! ale przyznam ciężko bylo ![]() my też musimy pomyśleć o autku i to na poważnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1071 |
Zakorzenienie
|
NightButterflyVIP
wow! Piękne wnetrza!!! Na prawde będziecie mieli ślub jak z bajki! MAgia! A tak na marginesie ślubujemy tego samego dnia ![]()
#1072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny mam już pewne informacje dziewczyna mojego brata jest w 5-6tyg ciąży.
![]() |
#1073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciocia jagodzia ![]() Wybacz- musiałam ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1074 |
Zakorzenienie
|
a nic się nie stało :P to prawda zostanę ciocią bo innych dzieci narazie na ma żebym mogła być ciocią.
A jeszcze jedne info moja siostra cioteczna jest w ciąży!! No kuźwa jakaś epidemia u mnie w rodzinie?? dziewczyna w moim wieku(21l) bez ślubu, zaręczeni nie są to samo co u mojego brata. Chłopak ma z denia nie tak w głowie ale to jej życie.
#1075 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nic tylko korzystać ![]() ja też mam 21 lat i nie wyobrażam sobie wpadki... edit: moze nie tyle wpadki ale teraz ciaży. Chociaż może teraz planując ślub i będąc pewna swojego TŻta spokojniej bym przyjeła taka wiadomość... no ale tak ogolnie teraz jestem psychicznie nastawiona do fakty ze nie chce mieć bobasa zaraz po ślubie ![]()
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-05-20 o 20:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1077 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
przedstawiam Wam kochane, pierwsza turę ciasteczek z przepisu Dotk4 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1079 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jestem za stołami okrągłymi, robią niesamowite wrażenie ![]() Cytat:
![]() A tak serio to u mnie też wśród znajomych jakaś "epidemia" na ciąże, a szczególnie wśród tych młodych, w moim wieku a nawet młodszych. Dwa tygodnie temu dziewczyna, 20 lat, miesiąc do matury szła do ołtarza w 5. miesiącu ciąży. A za tydzień następna, 19 lat... Cytat:
![]() ![]() A TŻ mi kiedyś powiedział, że on to by chciał mieć dziecko przed 30. Z czego wynika, że musiałabym najpóźniej za rok zajść w ciążę ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak to będzie ... wszystko wyjdzie w praniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.