![]() |
#1081 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy październikowe 2018 cz. IV
Cytat:
..........Tym sposobem mamy już imiona dla kilkorga XD Wytłumaczy mi ktoś jak to jest z tym rozwarciem? Że jedne z 3 cm przyjeżdżają do szpitala, a drugie sobie tak chodzą dwa tygodnie? W głowie mi sie to nie mieści ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1082 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Słuchanie jest ważniejsze niż mówienie. Gdyby to nie było prawdą, Bóg nie dał by nam dwoje uszu i tylko jednych ust. Robert Kiyosaki - "Bogaty ojciec biedny ojciec" Zapuszczam wloski, gubie zbedne kilogramy- dbam o siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1083 | |
Jedi
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1084 |
Zakorzenienie
|
Czesc moje drogie
![]() To co Iza wam wszystko przekazala co nie Emilka wywinela extra psikusa i sobie wyszla na zlosc mamie ktora chciala pazdziernik we wrzesniu a masz skoro tak chcesz to nie bedzie takze charakter juz od samego poczatku pokazala ![]() Wczoraj nas wypisali ale musimy sie ogarnac i tu wpadne opowiem wszytsko ze szzcegolami ![]() Tu wczorajsza noc w swoim lozeczku ![]() ![]() POzdrawiamy was wszystkie i trzymamy kciuki za reszte ![]() Slyszalam ,ze byla poruchawa i wszytskie torby pakujecie na szybko ![]()
![]() |
#1085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1086 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczności! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1088 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1089 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1090 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak było tu pusto bez Ciebie. Forum sobie zamiera niestety. Na fb nie nadążam czasem. Chcesz się podzielić jak tam cc? Jak ty sie czujesz ? Jak sobie radzisz? Pozdrawiam serdecznie was obie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Słuchanie jest ważniejsze niż mówienie. Gdyby to nie było prawdą, Bóg nie dał by nam dwoje uszu i tylko jednych ust. Robert Kiyosaki - "Bogaty ojciec biedny ojciec" Zapuszczam wloski, gubie zbedne kilogramy- dbam o siebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1091 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1092 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Esti rodziła naturalnie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
![]() |
#1094 |
Rozeznanie
|
O ludzie ja wszysyko kręcę. To chyba dlatego że czytam wrześniówki i sierpniówki i ciagke czytam o porodach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
Przyczajenie
|
Serdeczne gratulacje dla Mamuś, które już urodziły ❤️❤️❤️ Mam pytanie. Czy Wam też puchną stopy???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi puchły jak byle te mega upały a ja trzymałam je cały dzień „na dole” w sensie siedziałam, stałam itd. Teraz już jest normalnie ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
![]() |
![]() |
#1097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1098 |
Jedi
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1099 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1100 |
Raczkowanie
|
Mi tylko palce u rąk.
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za gratulacje i mile slowa
![]() Mam doslownie chwilke to wskoczylam miedzy jednym karmieniem i odciaganiem z cycka moze uda mi sie cos napisac bo tak to serio ledwo mam chwile zeby sie umyc albo wygotowac wszystkie rzeczy od nowa na nastepny raz takze jest wesolo ![]() ![]() Spoko to wyszlo,ze ja tu najwiecej trulam ![]() ![]() ![]() Ogolem to jak wtedy wam pisalam niby wszystko bylo ok pozamykane itd zero szans na wczesniejszy porod ![]() W nocy w piatek mialam skurcze sadzilam ze to te przepowiadajace ale trwaly juz cala noc takze nie zmruzylam oka . Rano w sobote dalej trwaly no ale se mysle na necie pisze ze im blizej konca to moga byc czeste i bardzo bolace kazda czuje inaczej. Se mysle znowu los mnie pokaral i bede sie meczyc do pazdziernika z takimi to super ![]() ![]() Moj pojechal po nospe no i mowie jak sie uspokoi to spoko ![]() No ale nic nie dalo ![]() ![]() Takze torbe do porodu pakowal mi maz ![]() ![]() Se mysle i tak musimy szpital zwiedzic jak bedzie falszywy alarm to trudno cofna mnie ale spoko szpital zaliczymy ![]() No i poszlam na izbe pan pyta co sie dzieje mowie no jakies skurcze on spoko jeszcze maly rch dobrze pani trafila ![]() Ok poszlam sie badac pan mowi no szykujemy sie raczej do porodu 2cm mamy poki co ale sie zaczelo ja tak co?? ![]() ![]() No i poszlam na przedporodowa sale ogolem to zero wody mi nie odeszly czop tez nic zero ksiazkowych objawow . Moj mowi i dobrze bo jeszcze bys auto ubrudzila taki mily ![]() ![]() Tam tylko zaliczylam prysznic i juz mi slabo bylo po nim bo tak duszno wyszlam wsadzila mi reke i mowi o czop odchodzi idziemy na sale . Wchodze a tam przyciemnione swiatlo muzyka w tle rmf chyba czy cos mowie extra mozna sie wyluzowac ![]() Pani pyta czy chce na pilce poskakac ja mowie sama nie wiem co chce chyba tylko urodzic i miec to z glowy ona acha to mozna sie juz olozyc i odpoczac sprawdze co tam . Widzialam ze chyba wody mi odeszly chlupnelo na nia ![]() Mowi o 8cm juz blisko zaraz zaczynamy . No i w sumie sam porod krotko trwal glownie to wsakzowki duzo dmuchac swieczek i jak skurcz to cisnac na kupke ![]() ![]() ![]() ![]() Moglam se dotknac glowki mowie nie nie chce niech juz ona wychdzi dlugo jeszcze ? takze tam ze mnie mieli ubaw bo jak bylo bez skurczy czas na relaks to usypialam i za chwile mowilam acha ok nadchodzi i tak kilka razy i po wszystkiemu . Emilka wyszla a ja dalej tam cisne moj mowi juz wyszla skoncz ![]() polozyli mi ja na mnie ale musieli nakryc od razu bo cala sina byla wiec sie ogrzewalysmy wzajemnie ![]() Potem chyba ten srodek na obkurczenie macicy bede gorzej wspominac niz porod serio ![]() ![]() ![]() Cala noc moglam spac a chyba z wrazenia oka nie zamknelam ;lol: Czyli spalam ostatni raz w czwartek a potem dopiero w niedziele nie wiem jak wytrwalam ale jakos to poszlo taka jestem z siebie dumna wreszcie wiem jak to jest i ze dalam rade ![]() ![]() Ok musze isc do malej pora papu takze potem jeszcze opisze co bylo z nia itd poki co tyle teraz z porodu ![]()
![]() |
#1102 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Świetnie, że już w domku razem jesteście. Niech Emilka rośnie i dużo śpi, żeby mamuśka miała dużo czasu dla siebie ![]() A ile Ci sypia? ![]() Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1103 |
Raczkowanie
|
Wow dzielna z Ciebie kobieta
![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1104 | |
Rozeznanie
|
Mi bardzo puchną i dłonie i stopy. A do tego budzę się co rano i w zajęciach palców rąk strasznie bolą mnie stawy. Az nie mogę ich rozruszać. Chyba tak się czują starsi ludzie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:46 ---------- Cytat:
Ale mi .stracha napędziłas u ciebie żadnych objawów i mimo to urodziłaś a ja mam przed sobą wyjazd do PL. Brac torbę do szpitala fo auta ? W razie czego? Wczoraj na badaniu szyjka długa ma 4.5 cm. Wracam za 9 dni... będę leżeć i pachnieć i szydelkowac dalej kocyk. Ale twoja historia mnie przeraża. Bo tak.szybko poszło i bez wcześniejszych objawów Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1107 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() _______ A propo drętwienia i puchnięcia - nogi puchły mi w upały, dłonie od czerwca mam spuchnięte i tak mi drętwieją, że ból budzi mnie w nocy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1108 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() I mam dokładnie takie poczucie bycia starym człowiekiem - wizyty w toalecie co 30 min, chodzę tempem spacerowym, dyszę, nie mogę się schylić, boli mnie w klatce piersiowej, w kręgosłupie, w udach, zatykają mi się uszy (! czy ktoś jeszcze to ma?)... A ostatnio miałam puls 120! A tylko po domu się kręciłam, zero wysiłku (teoretycznie, ale chyba i to robi się dla mnie za dużo...). Zaraz przegonię Adasia... Mila, piszesz że Cię przeraża taki poród jak u Esti, ale to tylko ze względu na ten wyjazd czy ogólnie wolałabyś mieć spokojniejszą akcję? Ja się tam w sumie ucieszę na taką niespodziankę, wydaje mi się, że to mniej stresu niż jakbym miała przenosić i codziennie kombinować jak tu wywołać skurcze ![]() Gratulacje Esti! I to nie tak, że tutaj najwięcej trujesz, tylko my się robimy coraz bardziej zemeryciałe i nam ciężko się zebrać do pisania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1109 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Od jakiegoś czasu dumaliśmy z mężem nad imieniem i jednak będzie Leon ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:27.