|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrołęka wita
To ja do Reserved zapraszam
pracuje tam A masz tam jakąś prace? mieszkasz z chlopakiem? ze znajomymi?
|
|
#1082 |
|
Raczkowanie
|
Aj Wy pijaki :P
Też kiedyś musiałam mieć piwko/kielona w ręku żeby się dobrze bawić ale bawię się w zupełną abstynencję. He he, w moim wieku abstynencja powinna być czymś normalnym. xDCo to półmetka jeszcze, ja byłam na takowym półmetku z DJ-em i było lepiej niż przy zespole bo puszczał disco i alternatywę Infernaal, my miałyśmy już okazję się poznać. ![]() A kochanej pani w Reserved albo nie widuję, albo nie poznaję.
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
wynajmowalismy salę, ale mielismy sami, bez dodatkowej klasy. Bylo fajnie, tyle, że sie nawaliłam i pół półm,etka przespalam , a pół nie pamietam
Nie widzialyscie wczoraj takiej szlaonej w welonie ?? To bylam ja wczoraj miałam wieczór panieński. Bylo rewelacyjnie. dziewczyny wpadły do mnie o 19 z masą balonów, girlandami. udekorowały mi pokój, potem załozyły uszy króliczków playboya a ja dostałam welon z rogami do tego dostałam swietne prezenty o 22 wyruszyłysm na miasto. rundka po kilku klubach, zabawa na dyskotekach,. no rewelacja była. Tańczylam z tyloma facetami, ze juz nie pamietam hehe. kazdy facet na ulicy mnie zaczepił i sie pytał, cze napewno chce wyjsc za mąż potem biegalysmy po miescie i.. spotkalam TZ jak wracal do domku (to było ok 23) dał mi buzi i poszedł aby nie przeszkadzac. Tylko sie smiał,z e ja w tym welonie latam po deptaku , z różdżką i drinkiem bo akurat z dyskoteki wyszłam się przewietrzyć ![]() o 5 poszlam do TZ siostry pogadac jeszcze i nie chcialo mi wracac do domku wiec poszłam spac do TZ Miał miłą niespodzianke jak sie obudził o 14 dopiero wróciłam do domku![]() potem wam moge wkleic jakies zdjęcia. |
|
|
|
|
#1084 |
|
Raczkowanie
|
He he, chciałabym to zobaczyć xD
|
|
|
#1085 |
|
Raczkowanie
|
Wklej zdjęcia koniecznie
Musiałaś świetnie wyglądać
|
|
#1086 |
|
Rozeznanie
|
Madzia, fajnie że udał Ci sie panieński
i zdjęcia koniecznie |
|
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudia musisz mnie nie poznawać
Madzia opis Twojego panieńskiego brzmi superaśnie!!!!
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, wszystko by było dobrze, gdyby nie komary. jestem na nie uczulona a mam ponad 30 ugryzien. wszystko mnie swędzi
wklejam zdjęcia |
|
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
cd.
|
|
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie objerzałam te zdjęcia na NK
Madziu pięknie wyglądasz, naprawdę !!!! superowo!!! śliczna jesteś!!! Na pewno faceci rwali się do Ciebie, że hej I te rogi i uszka cudne Zazdroszczę takiej fajnej imprezy
|
|
#1091 |
|
Raczkowanie
|
Mieszkam z chłopakiem, teraz aktualnie mam urlop.
Saslycek jak będę w Oce na pewno odwiedze Reserved ![]() Klaudia, no my miałyśmy okazję się poznać ![]() Madzia, świetne zdjęcia. Panieński widać był świetny. Pozazdrościć takiej imprezy. |
|
|
|
|
#1092 |
|
Rozeznanie
|
Ulalala.
Maaaadziu, zaje... Tzn. bosko wyglądałaś. Pozazdrościć tylko takiego wieczoru panieńskiego. ![]() A ja niedawno się obudziłam. Wczoraj byłam u kumpeli i poszłyśmy na festyn w jej miejscowości, bo mieszka obok stadionu, na którym się wszystko odbywało. Lało okropnie i moje prostowane włosy zmieniły się w totalną porażkę. Wieczorem grał Happy End (Zbyszek i Danusia od "Jak się masz? Kochanie, jak się masz?" ) i była zabawa pod chmurką. Miałam nocować u koleżanki, ale zostałam porwana na inną imprezę. Ale mam dziś humorek, sialala. A co tam u Was?
|
|
#1093 |
|
Rozeznanie
|
U mnie źle...
![]() Madzia, super fotki, widać że się świetnie bawiłaś |
|
|
|
|
#1094 |
|
Rozeznanie
|
Sosik, kochana, coś się stało?
|
|
#1095 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze nie zaczęłam studiować a już same problemy...
:rolleyes :Poszłybyście do miasta na studia w którym nie chcecie studiować ale by był tam TZ? Konkretnie to Olsztyn. Nie wiem czemu ale jakoś nie "podoba" mi się te miasto mimo że nigdy tam nie byłam. A znowu gdybym nie poszła do Olsztyna, to ja prawdopodobnie bym bym była w Białym i co...? Byśmy się widzieli z TZ raz na dwa tygodnie albo i rzadziej, a ja tak nie chce
|
|
|
|
|
#1096 |
|
Rozeznanie
|
Wiesz co, mi też się Olsztyn nie podoba... Mimo, że byłam tam tylko przejazdem. A na studia na pewno bym tam nie poszła. Mój obecny TŻ się nie wybierze raczej na studia gdzieś dalej, a poza tym skończy szkołę rok po mnie, więc nawet bym się nie zastanawiała, tylko poszłabym tam, gdzie mi się podoba. Ale jeśli byłabym w Twojej sytuacji, to nie wiem, co bym zrobiła... Bo jeśli poświęciłabym się dla faceta na tyle, że poszłabym na studia tam, gdzie on, a coś by - nie daj Boże - nie wyszło, to potem miałabym sobie za złe... I całe życie plułabym sobie w brodę, że zmarnowałam się, bo poszłam nie na te studia, o których marzyłam... Ale w sumie od razu myśleć o najgorszym nie można. Ciężka sprawa.
Z TŻ byłoby Ci jakoś raźniej nawet. No ale jednak nie wiem, czy bym się aż tak poświęciła...
|
|
#1097 | |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny
![]() mnie to jeszcze nogi od szaleństw bolą heheCytat:
a tak na marginesie, ja studiowalam w Olsztynie bardzo mi sie tam podobało a co konkretnie bedziesz studiowała??
|
|
|
|
|
|
#1098 |
|
Rozeznanie
|
No to może ja jestem do Olsztyna jakoś uprzedzona.
W sumie, to nie mam co oceniać, jeśli nigdy tam nie byłam.
|
|
#1099 |
|
Raczkowanie
|
Ja w Olsztynie byłam kiedyś na wycieczce klasowej, ale jedyne co pamiętam to znaleziona przeze mnie wódka w szafie w moim pokoju
![]() ![]() Radziłabym żebyś poszła na studia tam gdzie chcesz. Dlaczego masz studiować w tym mieście co Twój Tż. Nie może być odwrotnie? ![]() A może wybierz się tam na wycieczkę Poszalejesz trochę i zobaczysz czy na pewno Ci się nie podoba. Nigdy tam nie byłaś, a warto zwiedzać nowe miejsca
|
|
#1100 |
|
Rozeznanie
|
Konkretnie to gospodarkę przestrzenna
Tylko właśnie nie wiem jeszcze gdzie...Jutro jadę złożyć dokumenty do Olsztyna, w Białym już złożyłam I jeszcze zobaczymy jak będzie z Warszaffką. Tylko miejsca ludziom blokuje
|
|
|
|
|
#1101 |
|
Raczkowanie
|
W Olsztynie studiuje moja siostra, powiem tyle - źle Ci nie będzie
Według mnie powinnaś patrzeć na jako taki poziom uniwerku, odległość od domu. TŻ według mnie na miejscu trzecim, Twój gust ostatni bo skoro czegoś nie znasz to z pewnością uda Ci się do tego przekonać. ![]() Fotki z panieńskiego świetne. Twoje przyjaciółki były bardzo pomysłowe. Na pewno wieczór niezapomniany.Saslycku, z pewnością, ja ogólnie ślepa jestem. xD Asienia1603 też miałam być, ale właśnie pogoda mnie zniechęciła...
|
|
|
#1102 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie, mi się Olsztyn źle kojarzy być może dlatego, że tam są takie kręte drogi i jak nad morze jeździłam, to niedobrze mi było.
Co do studiów się nie wypowiadam. Mój braciszek studiuje w Białymstoku na uniwerku, a w Olsztynie też ktoś na pewno z rodziny jest, ale ja się nie interesuję. Osobiście mam słabość do naszej stolicy. I raczej tam będę studiować, o ile się za naukę wezmę i dobrze maturę zdam z matematyki i chemii. ![]() ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- A wiesz Klaudia, wieczorem już było fajnie, nie padało. Ta pierwsza część festynu trochę im nie wypaliła, ale wieczór był miodzio.
Edytowane przez Asienia1603 Czas edycji: 2009-07-21 o 18:45 |
|
|
|
|
#1103 |
|
Rozeznanie
|
Jutro jade własnie do Olsztyna złożyć dokumenty
Madzia! Ratuj! patrze sobie na rozkłady jazdy autobusów w olszynie i co? Zaden autobus nie wyrusza z dworca pks, tylko jak coś to pkp? A jak ja bedę jechałą z Oki to bede przejeżdżać przez dworzec pkp? No i mam problema są np takie przystanki: uniwersytet rektorat, uniwersytet prawochenskiego, uniwersytet stadion, u. słoneczna, u. świetlista ( i jeszcze jakieś są tylko nie chciał mi sie przepisywać
|
|
|
|
|
#1104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do przystanków, to troszkę sie tam pozmieniało. wiem, ze zlikwidowali wielką pętle na kortowie. ja bym wysiadła na prawocheńskiego. |
|
|
|
|
|
#1105 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
troche z powrotem jak wracaliśmy na dworzec sie zgubiłyśmy ale jak widać jesteśmy już
|
|
|
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
a kiedy masz wyniki??
|
|
|
|
|
#1107 |
|
Rozeznanie
|
Znaczy się ja już wiem że jestem przyjeta do Olsztyna, bo rekrutacja jest teraz przez internet i gdy jest się przyjętym to dopiero wtedy zawozi sie wszystkie potrzebne dokumenty
teraz tylko czekam do jutra czy TZ przyjmą z drugiej rekrutacji
|
|
|
|
|
#1108 |
|
Rozeznanie
|
Sosik, czyli jednak oboje idziecie do Olsztyna?
Aaaaa, dziewczyny, ratunku! Został tydzień do wesela, a ja nie kupiłam jeszcze sukienki. :/ Marzy mi się różowa, ewentualnie fioletowa. Czy jest szansa, że w Ostrołęce znajdę jakąś? Chodzi mi o taką raczej gładką, bez wzorów. Widziałyście może gdzieś w takich kolorach jakieś? Nie mam siły jechać do Warszawy. ![]() Ech, ja to zawsze wszystko na ostatnią chwilę odkładam. :/
|
|
#1109 |
|
Rozeznanie
|
jak tz sie dostanie to tak, a jak nie to nie
hm....może poszukaj sukienek w kupcu na górze, większość to szajs ale można i coś fajnego kupić
|
|
|
|
|
#1110 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki.
Tak właśnie myślałam, żeby tam iść, ale się wystraszyłam po tym, jak się dowiedziałam, że moja ciotka gdzieś tam na gorze w Kupcu zapłaciła za sukienkę 450 zł. Kosmos.A Ty ile za swoją zapłaciłaś? Jutro muszę jechać i poszukać... ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- A jeśli chodzi o fryzurę, to ja się zapisałam do znajomej fryzjerki, która co prawda nie prowadzi salonu, ale całkiem fajnie czesze. Mam nadzieję, że będę choć odrobinę bardziej zadowolona niż w zeszłym roku. Jeśli będę mieć choć jedno ładne zdjęcie z tego wesela, to Wam pokażę.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:46.

pracuje tam

Maaaadziu, zaje... Tzn. bosko wyglądałaś.
Pozazdrościć tylko takiego wieczoru panieńskiego.

:rolleyes :