![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Na drugiej fotce wieszak z napisem parfums, tyż wklejam bo to poniekąd Tymeno,mieszkanie dla kosmetyków cudowne.Prawdziwy gablotkowy apartament
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoja drogą, plus okularów jest taki, że chowają zmarszczki pod oczami i makijaż - ja mam ciężką łapę do cieni, niestety. Cytat:
![]() A z okiem to juz nie wiem, co Ci poradzić, jeśli krople nie pomagają ![]()
![]() |
#1083 |
Zakorzenienie
|
Masakrycznie podraznione, ot co. Krople dalam ale musze odczekac jeszcze. Do wieczora przejdzie (I hope
![]() Pracowac mi sie nie chce. ![]() Nat
#1084 |
Czekam na Ragnarok
|
Też się niechcący dowiedziałam jak byłam u optyka i skarżyłam się na długie pazury. Nawet nie wiem jak to-to się zwie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() od samego rana boli mnie glowa. za duzo drinkow wczoraj ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też...z moim garbkiem na nosie każde plastikowe oprawki malowniczo się przekrzywiają ![]()
![]() |
#1087 | |||||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Fotki specjalnie dla Ciebie ![]() 1. kuferek Sephory - ten "średni", zaraz trafił do mamy, bo okazał się zdecydowanie za mały jak na moje potrzeby ... Ale fajny jest ![]() 2 - 3. mój aktualny kuferek. Mam w nim jakieś 80% całości sprzętu ![]() ![]() 4. część podkładów, chyba już kiedyś wklejałam Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wiesz, że ja nigdy w życiu nie używałam kolorowego tuszu? Tzn kilka razy same końcówki na jadowitą zieleń wasabi, ale jakoś tak żeby na dłuższą metę to nie... A jaki masz kolor oczu? Któryś z tych kolorów ładnie Ci wydobywa tęczówkę? Cytat:
![]() ![]() My na pewno nie mniej Kasiu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2008-02-24 o 18:19 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1088 |
Zakorzenienie
|
Aniołku roszkoszzzzne zdjecia
![]() ![]() Jaki numer ma Twoja piątka Diora?Bardzo ładne i moje kolory ![]() Widzę tam glitter ode mnie w słoiczku ze snoopym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | ||
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uzależniłam się też od krechy eyelinerem - dostałam na urodziny i po tygodniu nie wyobrażałam już sobie bez niego życia. Czasem robię grubszą, zamaszystą krechę, ale na ogół bardzo cieniuteńką, kończącą się z rzęsami - tylko do optycznego zagęszczenia i wydłużenia rzęś - uwielbiam ten efekt ![]() Mocno kryjące szminki nakładam na ogół palcem. Ale jak widać na avku - nie zawsze ![]() No i też uwielbiam malować koleżanki - wczoraj zrobiłyśmy sobie taką babską imprezę z wybebeszaniem kosmetyczek ![]() Fenris ![]() Nie smutaj się ![]() ![]() Angel ![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Zakorzenienie
|
Angel - pojechalas po bandzie
![]() ![]() ![]() ![]() Nat
#1091 |
Czekam na Ragnarok
|
Angel - ile Ty tego masz!!!!! Ja mam zajętą całą szafę, ale jakimiś pierdółkami, balsamy, peelingi itp
![]() ![]() Truskawko - już mi lepiej, po piwku i kąpieli, wiadomo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1092 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Drobnym rozwiązaniem jest biala baza, ale rzadko chce mi się tak bawić... Tęczówki mam szare, w zależności od makijażu wyglądające na bardziej niebieskie, lekko piwne, a nawet zielonkawe. Najlepsze podkreślenie - brązowa kredka i niebieski tusz (mój nieodżałowany Aqua Volume Bourjoisa byl nie do pobicia). Oba kolory odcinają się, więc obrys jest wyrazisty, a równocześnie moja tęczówka wygląda jak niebieskawa z piwnymi plamkami. Z dostępnych obecnie niezły jest Advanced Shiseido. Drugie polączenie - oko w beżu + fioletowy tusz (na bazie - na razie nie mialam innego, który bez niej bylby widoczny), ale nie fuksja, tylko śliwka - cudo. Tęczówka robi się wyrazista, a równocześnie ciężko określić jej kolor ![]() Ja takoż - najpierw puder matujący, potem na policzki kuleczki rozświetlające ![]()
![]() |
#1093 |
rude jest piękne:)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1094 | ||||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie! Zapomniałam zapytać czy wypatrzyłaś odsypeczkę Mac'a, ale widzę, że czytasz mi w myślach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Też masz zielone oczy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tak, tak - to paletka z czterama cieniami. W opakowaniu wyglądały ślicznie, ale w trakcie użytkowania okazało się, że te połyskujące drobinki są tylko z wierzchu - taki manewr ćwiczyło też Chanel w swoich cieniach i rozświetlaczach. No, ale najbardziej zaskoczył mnie złoty cień w tej paletce. Po kilkukrotnym maźnięciu moim oczom ukazało się ciemne khaki ![]() Specjalnie dla Ciebie fotkę cykłam lepszą. ![]() Fenris, może wydaje się, że tego jest jakoś nie wiem jak dużo ![]() ![]() ![]() Annmarie, mmm... szare oczka - takie urocze i niwinne ![]() CzarnaZuziu, to zapraszamy ![]()
![]() |
#1095 |
Zakorzenienie
|
Angel-piekna kuferek z kolorówka (mam taki sam,ale wszystko co mi nie pasuje puszczam na All.wiec kolekcja mi sie zmniejsza
![]() Fernis-okularki REWELACJA!Tez sie zbieram do wymiany moich, ale musze zaliczyc okuliste i wciaz nie moge sie do niego wybrac. Kosmetyki to temat, który kocham ![]() ![]() ![]() Wystarczy mi dobry krem, podkład i puder i juz czuje sie lepiej.No i brwi (paletka Sephory), tusz, błyszczyk ![]() Cienie rózne, wciaz eksperymentuje ![]() Z pudrów kocham Clinique Face Powder&Brush i nakładam go rekami tak jak radzi producent (efekt faktycznie lepszy niz pedzlem) ![]() Nie zyłabym bez kosmetyków. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nat
![]() |
#1097 |
Zakorzenienie
|
Piekny Aniele ![]() ![]() ![]() ![]()
#1098 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
To dobrze
![]() Mój kolega z klasy spytał, czy nie jestem chora, jak nie zdążyłam się umalować... Bez makijażu wyglądam jak ślepe szczenię... Kompletnie bez wyrazu (naturalna brunetka... Nie wiem, jak to możliwe)
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Zakorzenienie
|
Przez moment zgłupiałam i zaczęłam się zastanawiać, czy rzeczywiście jestem w Scent Bar, czy może jednak kliknęłam w wątek NASZE ZBIORY KOSMETYCZNE. Część IV.
Truskawo, ja bez podkreślonych oczu wyglądam, jakbym ich nie miała. Masakra (;
#1100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tusz to podstawa, już nawet nie traktuję go jako makijażu. No i pudrowa mieszanka do zmatowienia filtrów. Różować też się lubię, bo bez różu wyglądam na zaawansowany przypadek anemiczki - aczkolwiek nie zawsze mi się chce używać różu. Za to absolutnie nie potrafię robić sobie kreski na powiece ![]() Może ktoś udzieli mi małego instruktażu...? Czy można to robić cieniem czy musi być kredka albo eyeliner?
![]() |
#1101 | |||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No ja Cię proszęęęę ... ![]() Cytat:
Efekt... Secret Rose jest bardzo delikatna, bezdrobinkowa - nie da rady zrobić sobie nią krzywdy w postaci buraczanego polika ![]() ![]() Rose Whisper jest różowy ![]() ![]() Mam jeszcze słabość do prasowanej pryzmy Luminizing Color Powder Shiseido ![]() ![]() Ale prasowańce pryzmatyczne Givenchy też są fajne. W zeszłym roku miałam puder Cool Beige i Elegant Beige oraz róż pryzmatyczny Smilling Brown - wszystkie trzy rozdałam, ale teraz troszkę żałuję ![]() ____ Joasiu, wszystkimi wymienionymi przez Ciebie przyrządami można - zależy jaki efekt chcesz osiągnąć ![]()
![]() |
#1102 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() Co do wychodzenia z domu bez makijażu - czasem mi się zdarzy, ale przypruszona pudrem muszę być. Zazwyczaj też tusz, ale niekoniecznie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mówisz,że glitter super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1104 | |
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Tak, kolor powinien pasować ![]() ![]()
![]() |
#1105 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz poczytam, dziękuję. ps a on dostępny w Polsze? Kusi mnie słoiczkowy Shiseido ![]()
![]() |
#1107 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do eyelinera w słoiczku Shiseido to mnie on zupełnie nie podpasował. Zupełnie nie dawałam rady zrobić nim czegokolwiek, co by przypominało kreskę. Bez żalu się z nim rozstałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mnie on kusił, bo mi się wydawało, że taki idealny i łatwy w obsłudze. Dobrze, że mnie oświeciłaś, że nie zawsze -zaoszczędzę ![]() Ty używasz tego Burżuja?
![]() |
#1109 | ||||
Zakorzenienie
|
Kokietka
![]() Cytat:
A wiedzisz, dopiero jak wrocilam do Twoich fotek to dopatrzylam sie, ze jeden roz to YSL ![]() ![]() A limitowanka ![]() ![]() Cytat:
Do Elek Shiseido niestety tez mam slabosc ![]() ![]() Cytat:
Mnie prosowance Givenchy nie zachwycily, wg mnie to zwykly puder prasowany ![]() Cytat:
A ja polecam pedzelek Inglota do kresek ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja używam tego burżuja i bardzo sobie go chwalę. Mam go w kolorze niebieskim. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:52.