Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4 - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-04, 07:21   #1081
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra
Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Dzień dobry dziewczęta

Ale mi gorąco
Właśnie tak się zastanawiam, czy nie obfocić swoich zapasów, ale z drugiej strony nie chce mi się wyciągać tego wszystkiego

Miała ktoraś z Was masło Eveline na wakacjach ? Dziś zaczynam pakowanie kosmetyczki i yastanawiam sie czy to maslo spisze sie jako nawilzacz po sloncu

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 07:21   #1082
snowqueen
Zakorzenienie

Dziewczyny, 24 sierpnia idę na wesele, co prawda mam sukienke, ale chciałabym nową
znacie może jakieś fajne sklepy internetowe, albo użytkowników all, którzy mają ładne, eleganckie sukienki nadające się na taką okazję?

agabil nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale Ty chyba kiedyś pokazywałaś jakieś ładne sukienki, tylko nie pamiętam, gdzie kupowane..
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 07:29   #1083
Hosenka*
Zakorzenienie

Madziarra: obfocić obfocić

Snow: ja tez ide wtedy na wesele, tzn na slub, bo wesela nie będzie, tylko obiad. Dlatego nie czeka mnie szukanie "stroju" Ubiore coś co mam

wpiszcie sobie w okienku www.ona.pl --> coś sie jednak szykuje w tej kwestii. Nie bedzie wizażu, wizażowania tylko onanowanie (że nie napisze jak to sie kojarzy ) ... myślałam ze jednka wizaż zostanie

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 07:36   #1084
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Snow: ja tez ide wtedy na wesele, tzn na slub, bo wesela nie będzie, tylko obiad. Dlatego nie czeka mnie szukanie "stroju" Ubiore coś co mam
U mnie pewnie też się na tym skończy, ale chętnie kupiłabym nową sukienkę, jakąś "lżejszą"
Mam bardzo ładną bombkę, ale jest bez ramiączek i trochę mnie to denerwuje.
Stary 2008-08-04, 07:39   #1085
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Jejusu po ILE???
nom, 42zł

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Ale mi gorąco
Właśnie tak się zastanawiam, czy nie obfocić swoich zapasów, ale z drugiej strony nie chce mi się wyciągać tego wszystkiego
obfoć jak Ci się zachce oczywiście
Cytat:

wpiszcie sobie w okienku www.ona.pl --> coś sie jednak szykuje w tej kwestii. Nie bedzie wizażu, wizażowania tylko onanowanie (że nie napisze jak to sie kojarzy ) ... myślałam ze jednka wizaż zostanie
wpisałam i jest tylko że testują oprogramowanie.. też czytałam, że Wizaż ma zostać o_O
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 08:06   #1086
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cześć Dziewczyny
Wróciłąm wczoraj wieczorem przeładownym, dusznym pociągiem, który na dokładę był opóźniony ok. 40 min. i nie miałam już siły do Was zaglądnąć.

Agnesko- pytałaś czy kupiłam tę sukienkę z Benettona - tak . Miałam okazję ją już włożyć i super się nosi

Agabil - śliczny avatar, taki wakacyjny , no i super na nim wyglądasz .

Gayenko, Vibesko - bardzo Wam dziękuję za spotkanie . Było super , mam nadzieję, że niebawem to powtórzymy.

Spieszę też donieść, że sobotnie egzaminy pozdawałam tylko w części, tj. teoria śpiewająco, ale z egz. praktycznego czeka mnie poprawka, przuy jednym z zadań zrobiłam błąd techniczny- efekt niby taki sam, ale wykonanałam je ciutką inaczej, niż przewidywała instrukcja i doopa .

Zabieram się za nadabianie zaległości, bo sporo napisałyście w czasie mojej nieobecności .

PS z zakupu LU jestem średnio zadowlona. Nałożony na filtr powoduje koszmarne świecenie mojej suchej skóry po kilku godzinach. Na dokładkę podkreśla zamarszczki pod oczami, o istnieniu których nie miałam pojęcia .
Dziewczyny wczoraj chyba miały niezły ubaw, kiedy zamiast podziwiać biżuterię, "podziwiałam" te "nowe" zmarszczki .

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 08:15   #1087
zizou
Zakorzenienie

Dziewczyny moge sie usmiechnac o klikniecie czegos na tru? dokladniej tego, co pokazala Hexx w linku

snow dziekuje bede miala rozswietlajace pryzmy, lalala
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei

Edytowane przez zizou
Czas edycji: 2008-08-04 o 08:46
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 10:03   #1088
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
Dobrze mowi ja bym chciala zeszyt z Krecikiem na czeski
Może zainteresują Cię kubki z Krecikiem? http://sklep.czulybarbarzynca.pl/kat...9,0,kubki.html

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Agnesko- pytałaś czy kupiłam tę sukienkę z Benettona - tak . Miałam okazję ją już włożyć i super się nosi
Ech, pewnie już wykupione przejdę się w czwartek, może coś się ostało.

Hexx cóż... wciąż ich nie mam nie dograłyśmy się z Majade przed jej wyjazdem na wakacje na początku lipca
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 10:10   #1089
snowqueen
Zakorzenienie

ziz nie ma za co Już kiedyś pisałam, że jak tylko mogę, to chętnie pomogę.

Bleee jest strasznie duszno, chyba zaraz zemdleję

Znowu mam prośbę do Warszawainek
Mam na razie 3 apartamenty na oku, na Siennej, Polnej i Żelaznej. Generalnie będę z nich jeździć na Żoliborz, w okolice Mickiewicza/Placu Inwalidów.
Która lokalizacja ma w miarę przystępny dojazd? Obojętne, jakim środkiem komunikacji... Odległościowo widze, jak to jest, ale nie znam układu komunikacyjnego stolicy

Pewnie jeszcze inne sprawdzę, ale ogólnie nie jest łatwo z takim długim okresem pobytu coś znaleźć
Stary 2008-08-04, 10:23   #1090
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:

Ja potwierdzam,ze sukienka jest sliczna osobiscie zazdroszcze bo szukam bialej sukienki i szukam..i nic.

Cytat:

Gayenko, Vibesko - bardzo Wam dziękuję za spotkanie . Było super , mam nadzieję, że niebawem to powtórzymy.

PS z zakupu LU jestem średnio zadowlona. Nałożony na filtr powoduje koszmarne świecenie mojej suchej skóry po kilku godzinach. Na dokładkę podkreśla zamarszczki pod oczami, o istnieniu których nie miałam pojęcia .
Dziewczyny wczoraj chyba miały niezły ubaw, kiedy zamiast podziwiać biżuterię, "podziwiałam" te "nowe" zmarszczki .
Agus
a ja wlasnie sie zastanawialam,gdzie Ty je dojrzalas,bo ja tam nie widzialam zadnych zmarszczek
Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Może zainteresują Cię kubki z Krecikiem? http://sklep.czulybarbarzynca.pl/kategoria,30|49,0,kubki.h tml
o jaaa chyba kupic sobie i krecikowi po powrocie z nad morza..no chyba ze beda w Czechach siakies ladne

Agabil jakie piekne zdjecia ta cieniutka brazowa bluzka w kwiaty jest cudna czy moge podpytac skad jest?

Wlasnie zastanawiam sie co zrobic na obiad...i nie wiem zupelnie.
A wlasnie mi sie przypomnialo ze nie jadlam jeszcze sniadania
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 10:41   #1091
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość

Ech, pewnie już wykupione przejdę się w czwartek, może coś się ostało.
W Rybniku mieli ostatnią, normalnie czekała na mnie . Z każdego rozmiaru dostali tylko po jednej sztuce.
Sukienka jest faktycznie super, z dobrej jakościowo bawełny, znakomicie nosi się w upały i nie wymaga... prasowania .
Można ją zakładać na 4 sposby: z paskiem pod biustem, luźno bez paska, jako długą spódnicę, albo do spodni w formie tuniki.

Oglądałam jeszcze 2 inne sukienki z letniej kolekcji i o ile będą jeszcze po wypłacie - kupię obydwie .
Ponadto w niedzielę z dziewczynami oglądałyśmy już część nowej jesienno-zimowej kolekcji i przepadłam. Zakochałam się w ślicznej luźnej empirowej sukieneczce w kolorze gorzkiej czekolady, z lekko połyskującej satyny, wykończonej aksamitnymi tasiemkami . Już się w niej widzę , będzie idealnie pasować do moich nowych ofiecerek . Było kilka sztuk, więc liczę że za dwa - trzy tygodnie jeszcze będą .

Cytat:
Ja potwierdzam,ze sukienka jest sliczna osobiscie zazdroszcze bo szukam bialej sukienki i szukam..i nic.
Agus
a ja wlasnie sie zastanawialam,gdzie Ty je dojrzalas,bo ja tam nie widzialam zadnych zmarszczek
Dziękuję
Niom, ja się tych zmarszczek dopatrzyłam w C&A, musiałam komicznie wyglądać przeglądając się w tym dużym lustrze z wyrazem bezgranicznego przerażenia .
Cóż chyba pora się pogodzić z wiekiem i zmieniającym się wyglądem, bo na dwudziestkę już nie wyglądam, a tak bym chciała .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-04, 10:58   #1092
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cześć dziewczyny. Miałam dwudniową przerwę w dostawie internetu i nawet nie mam teraz czasu uzupełnić zaległości w wątku. Organzza, Aga witajcie znowu.

Musze się wyżalić. Poznałam w sobotę na imprezie fajnego faceta (tzn. już się w sumie znamy trochę, ale poznałam że tak powiem bliżej) i cholera jasna nie zadzwonił. Ja to mam pecha.

Myślałam, że mi chociaż listonosz przyniesie truskawkową paczkę na pocieszenie a tu nic.

przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 11:36   #1093
truheart
Zakorzenienie

Witajcie
Skończyłam właśnie nadrabiać weekendowe zaległości w watku.
jeśli chodzi o perfumy, które są ciężkie i seksowne to dla mnie Hipnotic Poison Diora zdecydowanie! Planuję je zakupić na sezon jesienno-zimowy

Ice, niektórzy faceci mają taka taktykę, żeby nie dzwonić od razu tylko po kilku dniach żeby sobie dziewczyna nie pomyslała, że im przypadkiem zależy
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 11:36   #1094
isa666
Zakorzenienie

Dobry, wróciłam z Krakowa i mam dość Głowa mi pęka i jest tak duszno, że chyba zaraz kipne.
Kupiłam sobie tylko w H&M paletkę Hello Kitty i błyszczyk, a w C&A kolczyki i wisiorek i tyle z moich zakupów.
Idę odpocząć, zajrzę potem
Stary 2008-08-04, 11:50   #1095
snowqueen
Zakorzenienie

ice może jeszcze zadzwoni, tylko nie chce wyjść na desperata albo nachalnego? Faceci są dziwni

tru zgadzam się co do Hypnotic, są piękne, ach
Stary 2008-08-04, 11:52   #1096
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Skończyłam właśnie nadrabiać weekendowe zaległości w watku.
jeśli chodzi o perfumy, które są ciężkie i seksowne to dla mnie Hipnotic Poison Diora zdecydowanie! Planuję je zakupić na sezon jesienno-zimowy

Ice, niektórzy faceci mają taka taktykę, żeby nie dzwonić od razu tylko po kilku dniach żeby sobie dziewczyna nie pomyslała, że im przypadkiem zależy
Ice potwierdzam, faceci to takie bezmózgowia

Co do perfum - zgadzam się z True. Klasyczną truciznę też zaliczyłabym do takich ciężkich słodkich. O Elle pisała już Ziz. Od siebie dodam jeszcze Deep Red, Nu (choć ten słodki nie jest), Sun Moon Stars KL (ciężko zdobyć, ale warto), L'Or de Torrente, L'Instant de Guerlain (początek jest lekki, świetlisty, później jest co raz słodziej, końcówka ciężkawa - pięknie się rozwijają ).

EDIT: od rana staram się zabrać za zaległości w KWC i jakoś nie mogę
A trochę się tego nazbierało...

Stary 2008-08-04, 11:52   #1097
Hosenka*
Zakorzenienie

Ice głowa do góry Chce zapewne żebyś się steskniła

Ranyboskie... w radio leci I wanna be with you Fun Factory

Instagram

Stary 2008-08-04, 12:12   #1098
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Ice głowa do góry Chce zapewne żebyś się steskniła

Ranyboskie... w radio leci I wanna be with you Fun Factory
Ooo rany, jakie hity, a gdzie?
Mnie się ostatnio podobała piosenka Kid Rock'a. Taka letnia, taka beztroska
Zostawilismy dziecko na działce z rodziną, tzn Mańka
Postanowilismy wysłać go na kolonie na tydzień lub dwa żeby polatał sobie po powietrzu zamiast siedzieć zamknięty w mieszkaniu...
Strasznie mi go brakuje, a to dopiero pierwszy dzieńWiem, że tam sa jeszcze 2 koty rodzinne na wakacjach i że wszyscy będa go nosić na rękach i głaskać, ale to nie to samo co u mamy! Mam syndrom opuszczonego (chwilowo) gnazda.
Stary 2008-08-04, 12:22   #1099
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
W Rybniku mieli ostatnią, normalnie czekała na mnie . Z każdego rozmiaru dostali tylko po jednej sztuce.
Sukienka jest faktycznie super, z dobrej jakościowo bawełny, znakomicie nosi się w upały i nie wymaga... prasowania .
Można ją zakładać na 4 sposby: z paskiem pod biustem, luźno bez paska, jako długą spódnicę, albo do spodni w formie tuniki.

Oglądałam jeszcze 2 inne sukienki z letniej kolekcji i o ile będą jeszcze po wypłacie - kupię obydwie .
Ponadto w niedzielę z dziewczynami oglądałyśmy już część nowej jesienno-zimowej kolekcji i przepadłam. Zakochałam się w ślicznej luźnej empirowej sukieneczce w kolorze gorzkiej czekolady, z lekko połyskującej satyny, wykończonej aksamitnymi tasiemkami . Już się w niej widzę , będzie idealnie pasować do moich nowych ofiecerek . Było kilka sztuk, więc liczę że za dwa - trzy tygodnie jeszcze będą .

Dziękuję
Niom, ja się tych zmarszczek dopatrzyłam w C&A, musiałam komicznie wyglądać przeglądając się w tym dużym lustrze z wyrazem bezgranicznego przerażenia .
Cóż chyba pora się pogodzić z wiekiem i zmieniającym się wyglądem, bo na dwudziestkę już nie wyglądam, a tak bym chciała .
Tak czekoladowa tunika faktycznie piekna Agus .Nawet jej nie ogladalam bardzoiej bo ja na rozne nalogi podatna jestem
A tak wogole to zgadnij,no zgadnij przez kogo mi teraz w nosie siedzi (i w glowie....) Ogrodek Nilowy??

Ps.i bacik na oslode dnia ze tak powiem Agus...gupoty gadasz,jak nei wiem co znam mnostowo dwudziestek ,ktore chcialyby wygladac tak jak Ty ,zwlaszcza ze ty masz dluzsze nogi niz ja cala ty poszukiwaczu oznak starzenia ty!
Cytat:
Ooo rany, jakie hity, a gdzie?
Mnie się ostatnio podobała piosenka Kid Rock'a. Taka letnia, taka beztroska
Zostawilismy dziecko na działce z rodziną, tzn Mańka
Postanowilismy wysłać go na kolonie na tydzień lub dwa żeby polatał sobie po powietrzu zamiast siedzieć zamknięty w mieszkaniu...
Strasznie mi go brakuje, a to dopiero pierwszy dzieńWiem, że tam sa jeszcze 2 koty rodzinne na wakacjach i że wszyscy będa go nosić na rękach i głaskać, ale to nie to samo co u mamy! Mam syndrom opuszczonego (chwilowo) gnazda.
Olenko wlasnie rozdziabiam buzie nad Twoimi zdjeciami... jakie to wszystko dopasowane,piekne takie eleganckie i z klasa...
I nie bylabym soba jakbym nie zauwazyla pewnego przepieknego klębuszka Manius jest cudny
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-04, 12:23   #1100
isa666
Zakorzenienie

Odpoczęłam już, zaraz idę jeszcze coś wynaleść na obiad.

ice ja powtórzę za snow - faceci są dziwni i pewnie dlatego się nie odezwał. Zresztą wystarczy wejść na Intymne - pełno tam takich rozterek typu: facet nie zadzwonił, czy odezwać się pierwsza itp. ale wg. mnie lepiej się nie odzywać, jak mu zależy to sam wyjdzie z inicjatywą a jak nie to kop w i nie przejmować się

EDIT: Moje nowe kolorówkowe zdobycze z H&M http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1012
Stary 2008-08-04, 12:31   #1101
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Olenko wlasnie rozdziabiam buzie nad Twoimi zdjeciami... jakie to wszystko dopasowane,piekne takie eleganckie i z klasa...
I nie bylabym soba jakbym nie zauwazyla pewnego przepieknego klębuszka Manius jest cudny
Gayenko nie przesadzaj...
Isa bardzo fajna ta paletka!
Stary 2008-08-04, 12:44   #1102
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Tak czekoladowa tunika faktycznie piekna Agus .Nawet jej nie ogladalam bardzoiej bo ja na rozne nalogi podatna jestem
A tak wogole to zgadnij,no zgadnij przez kogo mi teraz w nosie siedzi (i w glowie....) Ogrodek Nilowy??

Ps.i bacik na oslode dnia ze tak powiem Agus...gupoty gadasz,jak nei wiem co znam mnostowo dwudziestek ,ktore chcialyby wygladac tak jak Ty ,zwlaszcza ze ty masz dluzsze nogi niz ja cala ty poszukiwaczu oznak starzenia ty!
No co Ty? Przeze mnie . Ja go tylko testowałam, zresztą po raz enty w ubiegłym tygodniu. Chyba staram się w ten sposób rozgrzeszyć z myśli jakie mam . Od piątku myślę co by tu pchnąć na all, by zdobyć na niego fudusze, tak mnie oczarował, że nie wytrzymam do wypłaty .

A propos oznak starzenia - mój TZ twierdzi, że mam na tym pt fioła , chyba coś w tym jest. Niestety teraz czuję się źle z tymi dodatkowymi prawie 10 kg, będącymi efektem niepalenia. Co prawda siostra stwierdziła wczoraj, że wreszcie wyglądam jak kobieta, a nie eksponat z sali biologicznej, ale mnie jakoś ciężko się przyzwyczaić. Wolę siebie w wersji szkieletor .

Stary 2008-08-04, 12:49   #1103
snowqueen
Zakorzenienie

Aga ja Cie rozumiem. Też wolałam siebie w wersji chudzinki i teraz jak ważę więcej to też mi źle Wstyd się przyznać, ale mam przez to kompleksy, chociaż nie mam nawet nadwagi...
Stary 2008-08-04, 12:55   #1104
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Gayenko nie przesadzaj...
Isa bardzo fajna ta paletka!
True nie przesadzam bylas piekna panna mloda .Wygladalas pieknie i z klasa a nie jak beza (co sie czesto zdarza panna mlodym ,sama znam pare ..)
Cytat:
No co Ty? Przeze mnie . Ja go tylko testowałam, zresztą po raz enty w ubiegłym tygodniu. Chyba staram się w ten sposób rozgrzeszyć z myśli jakie mam . Od piątku myślę co by tu pchnąć na all, by zdobyć na niego fudusze, tak mnie oczarował, że nie wytrzymam do wypłaty .

A propos oznak starzenia - mój TZ twierdzi, że mam na tym pt fioła , chyba coś w tym jest. Niestety teraz czuję się źle z tymi dodatkowymi prawie 10 kg, będącymi efektem niepalenia. Co prawda siostra stwierdziła wczoraj, że wreszcie wyglądam jak kobieta, a nie eksponat z sali biologicznej, ale mnie jakoś ciężko się przyzwyczaić. Wolę siebie w wersji szkieletor .
Ogrodek bym chciala gdyby pachnial na mnie jak na Tobie.Musze zrobic testy jutro ukradnem probki w S.Jak bedzie ta fajna pani

Wygladasz kobieco

("nie jak eksponat z sali biologicznej" fajne )
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-08-04, 13:01   #1105
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
True nie przesadzam bylas piekna panna mloda .Wygladalas pieknie i z klasa a nie jak beza (co sie czesto zdarza panna mlodym ,sama znam pare ..)

Ogrodek bym chciala gdyby pachnial na mnie jak na Tobie.Musze zrobic testy jutro ukradnem probki w S.Jak bedzie ta fajna pani

Wygladasz kobieco

("nie jak eksponat z sali biologicznej" fajne )
Dziękuję
To jak przetestujesz, koniecznie zdaj relację .
EDIT: A dla mnie mogłabyś ubłagać tę fajną panią o jedną próbkę ?

Stary 2008-08-04, 13:05   #1106
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję
To jak przetestujesz, koniecznie zdaj relację .
EDIT: A dla mnie mogłabyś ubłagać tę fajną panią o jedną próbkę ?
Pewnie Pojde tam dwa razy raz jak bede wyjezdzac z czeladzi a raz jak bede do niej wracac

a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

Stary 2008-08-04, 13:08   #1107
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Pewnie Pojde tam dwa razy raz jak bede wyjezdzac z czeladzi a raz jak bede do niej wracac

Będę Ci dozgonnie wdzięczna .

Zabieram się za sprzątanie i rozwieszanie prania. Na 17 muszę być w pracy, a nie bardzo mam koncepcję co na siebie włożyć . Nie mogę za dobrze wyglądać, bo mam się dziś spotkać z obiema żonami szefów .

PS sąsiedzi z naprzeciwka sprawili sobie psa, Tofik czuje się zagrożony i szaleje .

Stary 2008-08-04, 13:10   #1108
isa666
Zakorzenienie

Aga, snow co to za narzekanie, jesteście młode, szupłe i piękne i proszę się tu nie kłócić, że tak nie jest
BTW. Ja kiedyś miałam kompleks jednej zmarszczki, która robi mi się od uśmiechania(podkład mi się często wbijał w nią i robiła się taka brzydka krecha), ale mnie też koleżanki za to opierniczyły i mi przeszło zerkanie co 5 min. w lusterko czy aby na pewno ją widać
Co do wagi, to się nie wypowiadam; przytyłam sporo siedząc w domu, ale wiem, że we wrześniu zrzucę to jak się sesja zacznie A moją oponkę na brzuchu mam już tak długo, że bez niej czułabym się głupio, więc...żyję z tym już prawie 22 lata to pożyję kolejne.
Stary 2008-08-04, 13:13   #1109
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Aga, snow co to za narzekanie, jesteście młode, szupłe i piękne i proszę się tu nie kłócić, że tak nie jest
BTW. Ja kiedyś miałam kompleks jednej zmarszczki, która robi mi się od uśmiechania(podkład mi się często wbijał w nią i robiła się taka brzydka krecha), ale mnie też koleżanki za to opierniczyły i mi przeszło zerkanie co 5 min. w lusterko czy aby na pewno ją widać
Co do wagi, to się nie wypowiadam; przytyłam sporo siedząc w domu, ale wiem, że we wrześniu zrzucę to jak się sesja zacznie A moją oponkę na brzuchu mam już tak długo, że bez niej czułabym się głupio, więc...żyję z tym już prawie 22 lata to pożyję kolejne.
Eeee tam, ja się wcale nie kłócę, boi tak wiem swoje .
Wagę niby mam teraz w normie (64kg przy 180 cm), ale ja zawsze ważyłam poniżej 60kg i jakoś mi tak z tym...ciężko

Stary 2008-08-04, 13:20   #1110
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Eeee tam, ja się wcale nie kłócę, boi tak wiem swoje .
Wagę niby mam teraz w normie (64kg przy 180 cm), ale ja zawsze ważyłam poniżej 60kg i jakoś mi tak z tym...ciężko
ja bym sie na Twoim miejscu odchudzała

To co ja mam powiedzieć - mam 163 wzrostu i ważę 51 kg

Instagram

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości