|
|
#1081 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
Cytat:
bo mam sporo włosów, które się falują, a jak się jeszcze napuszą to jest masakra
|
|
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
Nie każde proste da sie nakrecic, ja mam mało włosów i cienkie, ale strasznie cieżkie, loczki trzymaja mi sie maks. godzine potem sa jakies pseudo obrzydliwe fale.. naprawde, wszystko na nich zle wyglada, czego to ja nie próbowałam
![]() Dlatego chce jakas fajna pianke znalezc w koncu tygrryska, ooo widze,że mnie rozumiesz masz do nich jakies ulubione środki?cashmere, chciałabym kiedyś zobaczyć Ciebie jako lwa, tzn. lwice
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-15 o 20:44 |
|
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam myszkiiiiiii
|
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa, jestem zadomowiona
![]() ![]() TŻ właśnie mi wysłał wierszyk miłosny swojego autorstwa przez smsa
|
|
|
|
#1086 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mogę wpaść? ![]() mój mie też wysyłał niedawno. Myślałam że je z neta brał a ten do mnie: nie uczyłas się na polskim o rymach? A ja zielona, a po humanie jestem, ten polibude skończył ![]() teraz coś się opuścił, trzeba będzie trochę go pomęczyć
|
|
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
taaak, zapraszam wszystkie moje WP do mnie na imprezke
![]() Mój kiedyś mi wysyłał czesciej takie wiersze (wiem,ze sam je pisze, łatwo mu przychodza takie układanki cholera ), potem sie miedzy nami popsuło troche, a ja nie lubie sie prosic o nic, musi to robic sam z siebie i sie doczekałam, tak mi fajnie,że siedze z bananem na ryjku
|
|
|
|
#1089 |
|
Zakorzenienie
|
dobra, pomęczę się i nadrobię wątek
|
|
|
|
#1090 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale kto wie, może mnie zaskoczy swoim ukrytym talentem
|
|
#1091 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja się przed chwilą znowu strasznie pokłóciłam z Tż-tem (a moze już ex) ehhh nawet dwóch tygodni nie wytrzymaliśmy. Ja co prawda też tak dokońca bez winy nie jestem, ale gdyby on był inny....ehhh Cytat:
Cytat:
Pochwal się bluzeczką![]() A ja miałam zawalony dzień i niedługo pewnie sie spać położe. Trzeba się wkońcu wyspać
|
|||
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
tequillko, wszystko jest możliwe
![]() mój TŻ mnie zaskoczył na nasza 2 rocznice.. U siebie w domu, upichcił dla nas najlepsza kolacje na świecie (jak fajnie,że On umie gotowac ), świeczuszki, moja ulubiona muzyka.. łozko usłane rozyczkami, najpiekniejsze wyznanie miłosne jakie kiedykolwiek od niego usłyszałam.. ojjj co to była za noc![]() kaasiaczek, jutro go pomecze o przepis to wkleje tu nie ma sprawy![]() Co sie dzieje? Kochanie ja wiem co to znaczy problemy z TZtem, same wiecie.. bedzie dobrze
|
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
mój to może nie wiersze pisał........ale takie rpzesuper długie smsy, no fajnie się to na dobranoc czytało
![]() tequilla a może akurat, ja się w życiu bym nie spodziewała po moim tż takiej twórczości, a trwało to kilka dni ![]() potem chyba się mu jakies bezpeiczniki w głowie powyłączały i już nie pisze
|
|
|
|
#1094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale przeciez nie bede tak codziennie robic ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha, nie to po prostu FACET
|
|
|
|
|
#1096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1097 |
|
Moderator
|
Renatko tak mi sie przypomniało że jakiś czas temu miałaś pokazać jakieś ciuszki - ja czekam na tą czerwoną bluzeczkę. Może wrzucisz? albo już wklejałaś a ja przegapiłam?
|
|
#1098 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
rewelacja, w końcu szef kuchni ja za to beztalencie kulinarne do kwadratu (wodę na herbatę nawet przypalam ). mam szczęście że na niego trafiłam...tylko z drugiej strony stwierdzam że nie opłaca mi się juz uczyć gotować![]() ale wiersza miłosnego i tak sobie wyobrazić nie potrafię
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=Tygrryska;12319736]jak chce zeby byly puszysciejsze to uzywam walkow i potem troszke tapiruje.
No ale przeciez nie bede tak codziennie robic ![]() - na takie duże, grube wałki? Jak, na ile, na suche/mokre włosy? Pomecze Cie teraz, moze to mi pomoze chociaz na jakiejs wyjscia ![]() Kurcze Kasiu, widzisz miałam tydzien temu wkleic, a przez tą moją "wpadke" i stres jakos zapomniałam.. Może byc jutro? ![]() Wstawie tą i moją panterke hmm?
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-15 o 21:14 |
|
|
|
#1100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1101 |
|
Wtajemniczenie
|
boże ale się wkurzyłam
umówiłam się z TŻ-etem i znajomymi do kina, zrobiłam rezerwacje, a teraz TŻ-et do mnie dzwoni z pretensjami (bo przeczytał maila z rezerwacją) że czemu na godzinę 21 zarezerwowałam jak on ma na następny dzień na 6 do pracy. a 3 razy się go pytałam czy możemy iść i mówiłam o której godzinie to wtedy nie było problemu
|
|
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
Ogladam Kroliczki Playboya i Sara Jean Underwood jest tam tak opalona
zastanawiam sie czy to slonce, solarium czy samoopalacz ... |
|
|
|
#1103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkie tu już zadomowione albo rozeznane a ja ciągle raczkuję
|
|
|
|
|
#1104 |
|
Rozeznanie
|
Hehehehe,fajnie piszecie troche sie usmialam
![]() Renatko ja mam 2 sposoby,jednego juz co prawda nie stosuje bo zatapilam go drugim ,ale przestestowany- sa nim okragle walki na takie rzepy,drugi to mam taka lokowke z wymiennymi wkladami i wlasnie jedna jest taka ,by wlosy podniesc u nasady-efekt super ,a mam wlosy geste i ciezkie
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#1106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)nakladam na takie lekko wilgotne jeszcze wlosy i co jakis czas podggrzewam suszarka. Im dluzej sie ma te walki tym lepiej ![]() ja nawet robie tak ze myje wieczorem/po poludniu wlosy i potem zakladam walkie na jak najdluzej, przed pojsciem spac sciagam i nastepnego dnia sa i tak puszysciejsze
|
|
|
|
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
cashmere, kaasiaczek nie przejmujcie sie
![]() Livia, może spróbuje najpierw takie wałki, tańszy sposob ![]() Ile ich mniej wiecej potrzeba? I nakładałas je na mokre czy suche juz włoski? Na jak długo?
|
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
No tak, tylko facet
ale i tak mój ![]() może kiedyś mu wróci ![]() ciesze się że poprawiłam humor ![]() bo wiecie, ja mam aktualnie głupawkę chyba jakąś, puściłam sobie taneczna muzykę, takie satrsze kawałki i normalnie "na głupote mam ochote xD" tanczyc mi się chce, a tu do żadnego klubu dziś nie da rady |
|
|
|
#1109 |
|
Rozeznanie
|
kasiaczku zaraz poszukam w necie tej koncowki
![]() Renatko ja nakladalam na wyprostowane,suche wlosy,nawijalam ten walek i pryskalam lakierem(hm,30 min?),czasem tez na mokre i wtedy suszarka je suszylam.Co do ilosci to ja mialam komplet- 6 szt.
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
|
to tańcz w pokoju
![]() ja slucham jakiegos hardstyle, też mi odbija
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:32.

bo mam sporo włosów, które się falują, a jak się jeszcze napuszą to jest masakra

rewelacja, w końcu szef kuchni
umówiłam się z TŻ-etem i znajomymi do kina, zrobiłam rezerwacje, a teraz TŻ-et do mnie dzwoni z pretensjami (bo przeczytał maila z rezerwacją) że czemu na godzinę 21 zarezerwowałam jak on ma na następny dzień na 6 do pracy. a 3 razy się go pytałam czy możemy iść i mówiłam o której godzinie to wtedy nie było problemu![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)