![]() |
#1081 |
Raczkowanie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
Jestem strasznie uparta i jeśli ktoś mi mówi, ze czegoś nie zrobię, to właśnie na przekór tego dokonam.Mąż mi mówi, kiedy mi się znudzą te ćwiczenia, to sobie dołożyłam 200 agrafek ,z pożytkiem dla mnie.ja chudnę a on tyje.Zawsze ważyliśmy mniej więcej tyle samo, a teraz ja schudłam, on przytył i wazy 13kg więcej.Jak tak dalej będzie to go wymienię na lepszy, chudszy model
![]() Czy wy też zaczęłyście się uzależniać od ćwiczeń.Ja jak robię sobie wolne od ćwiczeń to mam wyrzuty sumienia ![]() no i winko wypiłam, będę kończyć.Może namówię Męża na masażyk, może i na coś więcej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1082 |
BAN stały
|
No i widzę, że już po imprezie
![]() ![]() Mój malutki niestety nadal chory i musiał się dzisiaj poprzytulać przy zasypianiu, poza tym tak bardzo męczył go kaszel, że trudno było mu zasnąć i dlatego dość długo to trwało. Ilion - miłej, wieczornej zabawy ![]() No nic, może następnym razem ... Miłej nocki wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1083 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja dopiero wróciłam z takiej spontanicznej "imrezki", wczorajsza nie wypaliła i dzisiaj nadrabiałyśmy zaległości
![]() ![]() ![]() Żałuję, że się nie załapałam na wirtualna imprezkę, ale pewnie jeszcze nie jedna przed nami, prawda? Obejrzę jeszcze ze 2 odcinki Housa, bo nie chce mi sie spać, a wciągnęłam się w ten serial ![]() Dobranoc.
![]() |
#1084 | |
Rozeznanie
|
Yhhh nie załapałam się na imprezkę no
![]() Może następnym razem mi się uda ![]() Cytat:
Woda wspaniale działa na zatrzymaną wodę w organizmie - szczególnie przed @ - całkowicie ją wypłukuje i od razu człowiekowi lepiej ![]() Ja wczoraj bardzo mało wody wypiłam bo byłam u teściowej a u niej zabrakło wody ![]() ![]() ![]() a i widzę że nie meldowałam wagi - u mnie jest już 7 kg mniej ![]() Moje menu na dzisiaj: Śniadanie1 Owsianka (1/2 szklanki) + 2 x jajko po wiedeńsku i 1 kromka chlebka żytniego własnej roboty ![]() Śniadanie2 1 mała szklanka kefiru + dużo wody Obiad Grilowana pierś kurczaka z brokułami i kaszą gryczaną + woda Podwieczorek Marchewka surowa, zdrowy błonnik + dużo wody Kolacja Sałatka - ale jeszcze nie mam pomysłu bo ma być z warzywami i oczywiście woda Wczoraj oglądałam Oszukać Przeznaczenie 4 i muszę powiedzieć że chyba najbardziej krwawy i najbardziej się zawiodłam - spodziewałam się czegoś bardziej wciągającego i przede wszystkim o wiele dłuższego filmu. Coś długo śpicie po tej imprezie ![]()
![]() ![]() ![]() Link do mojego wykresu: http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user =serduszkowata&cid=717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez serduszkowata Czas edycji: 2010-01-31 o 09:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1085 |
Zadomowienie
|
Fajna ta imprezka, bo głowa po niej nie boli
![]() Serduszkowata, dzięki za zaproszenie ![]() A Twój pomysł by woda była cały czas pod ręką jest skuteczny ![]() ![]() Ilion, załapałaś się na masażyk? ![]() Wczoraj ok. godz. 22 wypiłam drinka z sokiem z kaktusa (jak toś lubi słodkie drinki, to polecam). I o godz. 23,15 zjadłam... 1/3 dużej paczki chipsów serowo - cebulowych, bo zgłodniałam po tym drinku.Tak bardzo mi smakowały, że nawet nie mam zbyt wielkich wyrzutów. Na słodkie nie mam w ogóle ochoty, a te chipsy leżały już ponad m-c w barku, no i wczoraj do mnie przemówiły. Nie bijcie mocno ![]() A dzisiaj mężuś mnie od rana rozpieszcza... właśnie robi jajecznicę z pieczarkami i 4 plastrami boczku. Oj robi najlepszą jajecznicę pod słońcem ![]() ![]() Dziewczyny mam pytańko... jakiego antyperspirantu używacie? Ja używam Dove, ale brudzi ciemne rzeczy na biało, pomimo że kupiłam ten "niebrudzący" z czarną sukienką na etykiecie ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Raczkowanie
|
hello
moge sie do Was przylaczyc ![]() ![]() to cos o sobie, jestem po operacji tarczycy od prawie pol roku..mam 180 a waze 78, 5 a cel to 70..od wczoraj jestem na SB ale na I fazie ..awle juz od 5 dni nie jem chleba, ryzu, makaronu no i zaczelam cwiczyc na rowerku ale po 5 minutach padam ![]() ![]() moze znacie jakies rady typu : nie miec ochoty na slodycze? ![]() pozdrawiam caly wateczek i postaram sie zagladac do was Buziaki ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Bettix ja uzywam Rexona i naprawde nie brudzi uubran |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1087 |
Zadomowienie
|
Gigosia, miło Cię poznać
![]() Dziewczyny pewnie jeszcze odsypiają wczorajszą imprezkę, hi hi. Agika dopisze Cię do naszej tabelki i będzie to dodatkowa motywacja! Co piątek mamy ważenie i ją uaktualniamy ![]() Jeśli przeczytałaś choć parę stron, to już wiesz, że my tutaj nie stosujemy drakońskich diet, tylko staramy się ładnie odżywiać, trochę ćwiczyć i niekiedy te wysiłki nagradzamy jakimś "grzeszkiem" ![]() ![]() A jaki dokłanie masz ten antyperspirant? ![]() ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-01-31 o 11:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1088 |
Rozeznanie
|
Dzień doberek, ale jestem dziś zakręcona, niby sporo pospałam a ciężka jestem jak słoń. Chyba trzeba strzelić sobie małą czarną.
Serduszkowata wielkie gratki, 7kg to super wynik ![]() Gigosia fajnie, że do nas dołączyłaś. Ja gdzies tak rok temu byłam na SB, pamiętam że podczs I fazy zgubiłam 5 kg. Powodzenia ![]() Ilion77 jak tam był masażyk ![]() Bettix75 ja obecnie stosuję antyperspirant Sensibio i jestem zadowolona, megawydajny i nie zauważyłam żeby brudził ubrania. http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ej-w-kulce.htm Milusiego dnia.
![]() |
#1089 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
No i ja też Rexony używam i jest OK ![]() Cytat:
Ja dzisiaj już 2x1,5 wypiłam ale chyba więcej nie dam rady chociaż to wczorajsze minimum uzupełnione ![]() Może wieczorem jeszcze się napiję wody A co do grzeszku Bettix to nie ładnie, nie ładnie ![]() Wiolka dziekuję ![]() Chciałam jeszcze ogłosić że zmieniłam troszkę dzisiejszy obiad bo nie miałam składzików. Dzisiaj była gotowana zielona soczewica, kasza gryczana (dwie łyżki po ugotowaniu) oraz pałki w ziołach i z przyprawami duszone na patelni a pod koniec lekko zarumienione (bez grama oleju).
![]() ![]() ![]() Link do mojego wykresu: http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user =serduszkowata&cid=717 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez serduszkowata Czas edycji: 2010-01-31 o 12:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1090 |
Raczkowanie
|
dzieki za przywitanie
![]() Bettix Rexona Crystal ..dla mnie njlepszy ![]() a troche was podczytalam ![]() ![]() Wiolkaja juz na SB tez bylam i tez troche zgubilamale pozniej nadrobilam to... serduszkowataja to tez wode lubie i to nie gazowana , a ostatnio sok z cytryny dodaje i nie powiem calkiem calkiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1091 |
Zadomowienie
|
witam po imprezie
![]() ![]() ![]() ![]() bettix za chipsy to ja daję baty na gołą pupę (trochę na ujędrnienie wpłynie, choć pewnie nie potrzebujesz) ![]() ![]() JA też rexony używam i namiętnie mi ubrania brudzi, muszę sprawdzić jaką mam. A najgłupsze, że wścieka mnie, a w sklepie po prostu zawsze tą samą biorę, siła przyzwyczajenia. Gigosia witam, ja fanka SB ![]() Serduszkowata nieźle 7 kg. Brawo, i pamiętaj, że jak już będziesz gotowa to ja czekam ciągle na dane do tabelki ![]() Bettix po troszku i za miesiąc nam napiszesz, że nie możesz żyć bez wypicia 1,5 l wody. Pamiętasz jak kefirków nie lubiłaś ![]() Ilion i Melkas pewnie odsypiają masażyki i imprezkę ![]() A_neska, a w jakim wieku masz chłopczyka? Olunek co tam u ciebie? Jak samopoczucie? Moje menu: Śniadanie: jajecznica na szynce też przez małża robiona więc też jeszcze ze szczyptą miłości ![]() Przekąska: kawa, muffina z migdałami i żurawiną z mąki razowej i pszennej 50/50 Obiad: grillowana pierś marynowana w imbirze i cytrynie od wczoraj, super pyszna z sałatką z winegretem Przekąska: cappuccino i muffina jw kolacja: jakaś sałatka Ćwiczeń dziś nie przewiduję, bo sąsiedzi mają o 20 wpaść na drinka. Ja pozostanę przy lampce wina czerwonego. Miłej niedzieli kochane ![]()
![]() |
#1092 |
Raczkowanie
|
a co w niej jest ?
![]() ja to wszstkie slodycze oddalam dla m i kazalam wyniesc z domu, jedyne co mam to jog naturalny a dzis zrobilam budyn espresso wg SB..nawet mogl byc.. ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- i jak dziewczybny znajdziecie jakis srodek na silna wole to podeslijcie go do mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
Raczkowanie
|
Cześć wszystkim
![]() ![]() Agika, nie odsypiałam, tylko gości miałam i nie wypadało siedzieć w tym czasie na wizażu. Betix ja używam" lady speed stick" w żelu i nie zauważyłam, żeby zostawiał ślady
![]() |
#1094 |
BAN stały
|
Serduszkowata - gratuluję tych 7 kg
![]() ![]() Agika -szkrabów mam dwóch - 8,5 i 3,5 - a czorty takie ![]() ![]() Betix ja również od wielu lat Rexonę i dla mnie jest bez zarzutu ![]() ![]() ![]() Gigosia - witamy wśród najpiękniejszych laseczek 30+ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
Zadomowienie
|
Ała ała
![]() ![]() ![]() Dzisiaj za to byłam grzeczna i u znajomych zjadłam tylko 2 herbatniki, wypiłam kawę, drinka i to wszystko ![]() Dzięki za podpowiedź odnośnie antyperspirantu, skoro większość z Was stosuje Rexonę, to najpierw ją wypróbuję. Miłego wieczorku ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
Zadomowienie
|
Gigosia w tabelce jest zawarta cała prawda o nas
![]() ![]() A_neska ja mam też 2 chłopaków, jeszcze czorty nie mogę rzec, ale już wiem co mnie czeka ![]() Bettix, musisz małża o masażyk na tyłeczek popsosić, jakiś plus tych chipsów. No, ale u znajomych naprawdę grzeczna byłaś. My jeszcze czekamy na sąsiadów. A co u ciebie Melkas? RAZEM LŻEJ 30+...: A_neska..............162 cm/ 67,00kg ... 64,30kg ... 55kg ![]() Agika11...............162 cm/ 62,00kg ... 55,50kg ... 54kg ![]() Bettix75..............172 cm/ 62,20kg ... 60,65kg ... 59kg ![]() Gigosia...............180 cm/ 78,00kg ... 78,00kg ... 70kg ![]() Ilion77 ...............160 cm/ 86,00kg ... 78,70kg ...70kg ![]() Lenka07661 .......168 cm/ 60,00kg ... 59,10kg ... 54kg ![]() Melkas................168 cm/ 73,00kg ... 70,35kg ... 62kg ![]() Niutka1 ..............170 cm/ 69,00kg ... 66,00kg ...62kg ![]() Olunek ...............169 cm/ 66,00kg ... 63,20kg ... 58kg ![]() Wiolka525 .........168 cm/ 77,00 kg ... 77,00kg ... 60kg ![]()
Papatki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agika11 Czas edycji: 2010-01-31 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1097 |
Raczkowanie
|
agikadzieki za dopisanie , no to teraz przepadlam hehe, musze sie zmobilizowac zeby wstydu nie zrobic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1098 |
Zakorzenienie
|
A_neska dzieki i postaram się uwierzyć że moge nie podjadać
![]() Agika mam 155 cm a ważę niecałe 50kg więc źle nie jest tylko te oponki ![]() Znalazłam wątek o masażu bańką chińską,ponoć cuda robi.....
![]() |
#1099 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() wywieźlismy dzieci na ferie no i jak w piosence Kazika... niegrzeczni jesteśmy ![]() Wczoraj wychlałam cała butelke białego wina ![]() ![]() No dietka mi średnio podchodzi, zjadłam wczoraj nalesniki, 2 awokado, rybę z warzywami i jeszcze podjadałam jakies kanapki i chipsy i sama siebie ![]() a dziś weszłam na wage rano a tam 67 kg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a dzis zjadłam 5 pierogów z farszem z soi kurcze leniwca mam na ten rower, nie moge się zebrać... pocieszam się tylko, ze wczoraj sobie z męzulkiem "się pogimnastykowalismy" a to tez spala kalorie ![]() cholerka, musze sie zmotywowac, dziewczyny złojcie mi ... aha, 18 lutego mam wazna impreze, na której musze sie pokazac w miniówce... a tu ... ![]() kurcze, musze do tej imprezy zejśc do 65 kg, musze ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1100 |
Raczkowanie
|
Dziś o 18 zaliczyłam swój zestaw ćwiczeń:10 min rozgrzewki na stepie, 8 min ABS nogi, 100 x agrafka, 8 min ABS pośladki, 100 x agrafka, 2x(4 x 30 brzuszki) , rozciąganie.potem pojechałam do pracy na 2 godzinki, żeby zrobić comiesięczny remanent, jutro rano nie chciałoby mi się.Zdecydowanie lepiej funkcjonuję wieczorem i w nocy niż rano.Z jedzonkiem dziś tez nie przesadzałam.
śniadanie: 2 jajka na twardo, łyżka majonezu light, łyżeczka chrzanu, 2 kromki razowca własnego wypieku( 2 kromki mojego razowca są wielkości 1 kromki zwykłego, czyli malutkie)mięta przekaska1: kawa z mlekiem, 3 kostki gorzkiej czekolady przekaska2:150 g jogurtu jagodowego 0% obiad: maleńki kotlet mielony ok 50 g i ok 100 g surówki z buraczków- jakoś głodna nie byłam przekąska 3:grejpfrut, kawa z mlekiem kolacja: 2 kromki mojego razowca, 4 plastry krakowskiej parzonej przekąska 4: jabłko to wszystko, a jabłko podprowadziłam podczas remanentu w pracy ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Niutka jak ja Ci zazdroszczę.Moich potworów nikt nie chce wziąć.Moi rodzice już nie żyją a teściowa... lepiej nie mówić, bo się zdenerwuję. A ta imprezka... to niezła motywacja ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Betix dziwię się, że rzuciłaś się na czipsy.Ja ich nie lubię. Jak byłam nastolatką przeczytałam gdzieś ile mają kalorii i jakie są niezdrowe i strasznie się zraziłam, tak jak i do hamburgerów.Już lepszy jest popcorn, choć tez kaloryczny ale ma jakieś wartości odżywcze, zawsze to kukurydza ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1101 |
Wtajemniczenie
|
no, udało mi się zmobilizować do ćviczonek
![]() dziś: RT: 32 min. HH: 20 min wymachy nóg: x 40 agrafka: x 200
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1102 |
Zadomowienie
|
Aga, u znajomych grzeczna byłam dlatego, że nie bardzo było czym grzeszyć
![]() Na ciastka nie miałam zbytnio ochoty, oprócz nich były paluszki, których nie lubię, więc to nie silna wola, a po prostu brak okazji ![]() A jak imprezka z sąsiadami? Ilion, nie dziw się... dawniej kupowaliśmy 2 paczki chipsów tygodniowo i na dwa wieczory wystarczyły. Prawdę mówiąc chipsy, to jedyne moje uzależnienie, któremu straram się opierać z różnym skutkiem, bo mąż też lubi. Lecz muszę się pochwalić, że w tamtym roku jak startowałam z wagi 70kg, to w ciągu 10 m-cy zjadłam tylko 2x. A hamburgerów, popcornu, zupek chińskich, paluszków nie jadam, bo nie lubię ![]() Niutek, brawa za ćwiczonka, widzę, że Ilion pomogła Ci zabrać się za nie ![]() Ale za menu, to braw Ci nie dam, hi hi.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1103 |
Raczkowanie
|
30 + to bardzo dobry czas jednak ja schudłam ostatnio za dużo i muszę przytyć bo mam WZJ i nie mogę po prostu zniknać w oczach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1104 |
Zadomowienie
|
witam raniutko,
ja już po śniadanku, kawka w połowie wypita. Bettix fajnie było posiedzieć z sąsiadami, ale o 22.30 pogoniłam, bo dziś pobudka o 5.00. Zjadłam porcję sałatki na bazie lodowej z suszonymi pomidorami i parmeńską, 2 lampki wina i kilka kawałków sera pleśniowego i brie. A i oliwek z migdałami, kupione w Lidlu i naprawdę pycha, teraz zawsze kiedy będę miała właśnie na chipsy chęć zjem te oliwki. Super jako przekąska. Polecam. Brawa dla ćwiczących w niedzielę ![]() ![]() Xuxuxu, a co to jest WZJ? Niutka dasz radę, ćwiczenia i zdrowe odżywianie i powinnaś super mini już kupić ![]() Gigosia już przepadłaś, teraz prosimy o codzienny raporcik z ćwiczeń i jadłospis. SzatAnka - to jak dopisujemy? Chcesz się z nami zakumplować? Jako konsekwencje będą dobre pogaduchy i ładna figura ![]() Ja by nie podjadać i nie jeść czego popadnie planuję z góry menu, to ułatwia także organizacyjnie, jak się pracuje i ma 2 małych dzieci, Moje dzisiejsze: Śniadanie: 2 kromki razowca z sałatą, 1x pieczeń, 1x parma Przekąska: kefir, jabłko Lunch: zapiekanka warzywna z kiełbaską, Przekąska 2: jabłko kolacja: tajskie pad thai z piersią, krewetkami i makaronem ryżowym, Nie wpisuję wszystkich napoi, bo ciągle coś sączę. miłego dnia ![]()
![]() |
#1105 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super mini juz mam ![]() ![]() a do tego walczę ostro na froncie włosowym, bo zapuszczam z "zapałki" i mam obecnie 8 cm naturalnych włosków, a bardzo mnie naszła ochota na farbnięcie na blondi, coby ta ta impre zaszokować, no ale nie moge zaprzepascić zapuszczania i walczę ze soba i chęcią farbowania ![]() no tak sie offtopowo wyżaliłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
Agika jak Was tak czytam to zazdroszczę bo fajnie tu u Was ale ja niestety nie mam tyle czasu żeby tu często wpadać
![]() No cóż konsekwencje zakumplowania z Wami są nie do odrzucenia ale narazie zapisywać się nie będę bo a.jestem na poczatku drogi do nie podjadania(wczoraj kupiłam orzechy laskowe i suszone owoce....matko jakie słodkie ![]() ![]() Pozatym ja jestem kucharką jak z koziej d.....y trąba więc łatwo nie bedzie ![]()
![]() |
#1107 |
Zadomowienie
|
Hej!
Jeden dzień mnie nie było i juz tyle zaległości. SzatAnka71 ja też długo nie miałam wagi i to świadomie, jakoś tak zawsze po ciuchach widziała, czy przytyłam, ale to było złudne, bo ciągle mi się wydawało, że ważę jakieś 55 kg, a okazało się, że 5 więcej i to mnie przeraziło i zmotywowało. Niutka do 18 jeszcze troche czasu, będziesz super wyglądać ![]() Bettix widzę, że miałaś przygodę z chipsami ![]() ![]() A jeśli chodzi o antyperspiranty, to też polecam rexonę crystal ![]() Gigosia witaj i walcz z nami ![]() Dziewczyny jestem na siebie wściekła, że mam taką słabą wolę ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1108 |
Raczkowanie
|
hello
niutkanie ma dzieci to faktycznie jest okzja do bycia niegrzecznym ![]() ilionapowiedz mi skad ty bierzesz tyle silnej woli .do cwiczen? jak ja ci zazdraszczam ![]() agikaz tym moim spowiadaniem sie nie bedzie chyba tak prosto ale sproboje.. wczoraj: sniadanie: 3 cieniutkie paroweczki z pomidorem i cebula, kawa z mlekiem przekaska: jog naturalny i kawa zbozowa z mlekiem obiadokolacja:puree z kalafiora, piers kurczka grillowana i salata z sosem winegret deser: budyn espresso wg przepisu SB no i woda z cytrynka i herbata zielona i tylko pol godzinki jazdy na rowerze a dzis: sniadanko: 4 jajka na twardo z ociupinka majonezu +salata+3 plasterki szunki parmezanskiej + kawa z mlekiem obiadokolacja: taki jak wczoraj bo za duzo zrobilam to to wiem napewno ale pewnie jeszcze gdzies o 12 cos zjem , tylko nie wiem co lenka to tak jak u mnie slabosc slodycze.. nawet dzis mialam sen o czekoladzie i pachnacym chlebie ![]() szatanka a ja ci powiem ze za pierwszym razem jak zaczelam stosowac diete to ciezko mi bylo nie podjadac , teraz to moje 3 przymierzenie sie i juz jest troszku latwiej, teraz jak chce mi sie cos slodkiego to biore i zapycham sie pomidorem dzis zalatany czas , przeswietlenie kergoslupa, pozniej wyklocanie sie u neurologa u wizyte i kurs angielskiego... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1109 |
Rozeznanie
|
Gigosia - to ja muszę spróbować z cytryną, chociaż ja przed dietą robiłam napoje z cytryną i miodem więc pewnie miodu mi będzie brakowało. Po za tym bardzo lobię czystą niegazowaną
![]() A co do środka na silną wolę to niestety nie znam ale nasze forum na prawdę bardzo pomaga przy odchudzaniu a i jeszcze staranka o dzieciaczka mobilizują ![]() Agika jak jeszcze 7 kg zrzucę to się dopisuję - o matko tylko kiedy to będzie ![]() ![]() A_neska dzięki kochana ![]() Bettix jak tam pupa - już tak nie boli, grzeczna byłaś ![]() Niutka to miłych fikołków z mężem w czasie nieobecności dzieci ![]() ![]() xuxuxu a co to jest to WZJ? Ja dziewczyny wczoraj nie ćwiczyłam, ale za to byłam na bardzo długim spacerku więc myślę że można mi zaliczyć ? ![]() Już jestem po śniadaniu i właśnie wcinam drugie śniadanie ![]() Moje menu na dzisiaj: Śniadanie1 Kasza manna + woda, woda ![]() Śniadanie2 Zdrowy błonnik - garść + woda Obiad Wczorajszy czyli udka kurczaka z kaszą gryczaną i soczewicą no i woda Podwieczorek Marchewki i woda Kolacja Serek wiejski z chrupkim chlebem + woda Życzę Wam miłego dnia i biegnę do pracy ![]() PAPAPA
![]() |
#1110 |
BAN stały
|
No proszę, ja dopiero włączyłam kompa a tu już tyle wpisów od samego rana
![]() Lenka - musze się przyznać, że też mam lenia; dzisiaj leżałam sobie do 9 w łóżeczku ![]() SzatAnka - ja również zbyt dobrą kucharka nie jestem ale daję radę, dziewczyny różne przepisy wrzucają i zawsze doradzają, więc ... to masz już z głowy ![]() Xuxuxu - witamy ![]() No u mnie już była kawa z mlekiem i kromka chleba z wędliną i trochę sałatki, później na pewno rosołek, trochę gotowanego mięsa, z pewnością owoce i ... zobaczymy to jeszcze wyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.