30+ ... zapraszam :) - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-30, 21:33   #1081
ilion77
Raczkowanie

GG do ilion77
Dot.: 30+ ... zapraszam :)

Jestem strasznie uparta i jeśli ktoś mi mówi, ze czegoś nie zrobię, to właśnie na przekór tego dokonam.Mąż mi mówi, kiedy mi się znudzą te ćwiczenia, to sobie dołożyłam 200 agrafek ,z pożytkiem dla mnie.ja chudnę a on tyje.Zawsze ważyliśmy mniej więcej tyle samo, a teraz ja schudłam, on przytył i wazy 13kg więcej.Jak tak dalej będzie to go wymienię na lepszy, chudszy model
Czy wy też zaczęłyście się uzależniać od ćwiczeń.Ja jak robię sobie wolne od ćwiczeń to mam wyrzuty sumienia Nie mówię o planowym wolnym w środy, kiedy pracuje 13 godzin, tylko takim dodatkowym.
no i winko wypiłam, będę kończyć.Może namówię Męża na masażyk, może i na coś więcej

ilion77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-30, 22:37   #1082
A_neska
BAN stały

GG do A_neska

No i widzę, że już po imprezie a ja nie zdażyłam

Mój malutki niestety nadal chory i musiał się dzisiaj poprzytulać przy zasypianiu, poza tym tak bardzo męczył go kaszel, że trudno było mu zasnąć i dlatego dość długo to trwało.

Ilion - miłej, wieczornej zabawy

No nic, może następnym razem ...

Miłej nocki wszystkim
A_neska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-30, 22:57   #1083
lenka07661
Zadomowienie

Dziewczyny ja dopiero wróciłam z takiej spontanicznej "imrezki", wczorajsza nie wypaliła i dzisiaj nadrabiałyśmy zaległości Nagrzeszyłam bardzo, alkoholem nie, ale za to: krakersy, galaretka, wafelki i budyń Jeszcze pomarańcze, no ale to nie grzech
Żałuję, że się nie załapałam na wirtualna imprezkę, ale pewnie jeszcze nie jedna przed nami, prawda?

Obejrzę jeszcze ze 2 odcinki Housa, bo nie chce mi sie spać, a wciągnęłam się w ten serial

Dobranoc.

** Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie. *
lenka07661 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-31, 08:39   #1084
serduszkowata
Rozeznanie

Yhhh nie załapałam się na imprezkę no
Może następnym razem mi się uda
Cytat:
Napisane przez Bettix75 Pokaż wiadomość
Serduszkowata, dzisiaj wlewam w siebie mineralną, bo tylko to mi wolno. Idzie nie najgorzej A powiedz mi moja droga, nie masz opuchlizny? Znaczy się woda nie zatrzymyje się w organiźmie?
Pamiętaj - najlepsza niegazowana!!
Woda wspaniale działa na zatrzymaną wodę w organizmie - szczególnie przed @ - całkowicie ją wypłukuje i od razu człowiekowi lepiej
Ja wczoraj bardzo mało wody wypiłam bo byłam u teściowej a u niej zabrakło wody i dzisiaj w nocy aż źle mi się spało ale już od rana zaczynam nadrabiać braki wody - zaliczyłam już 1,5 litra

a i widzę że nie meldowałam wagi - u mnie jest już 7 kg mniej

Moje menu na dzisiaj:
Śniadanie1
Owsianka (1/2 szklanki) + 2 x jajko po wiedeńsku i 1 kromka chlebka żytniego własnej roboty i oczywiście dużo wody

Śniadanie2
1 mała szklanka kefiru + dużo wody

Obiad
Grilowana pierś kurczaka z brokułami i kaszą gryczaną + woda

Podwieczorek
Marchewka surowa, zdrowy błonnik + dużo wody

Kolacja
Sałatka - ale jeszcze nie mam pomysłu bo ma być z warzywami i oczywiście woda

Wczoraj oglądałam Oszukać Przeznaczenie 4 i muszę powiedzieć że chyba najbardziej krwawy i najbardziej się zawiodłam - spodziewałam się czegoś bardziej wciągającego i przede wszystkim o wiele dłuższego filmu.

Coś długo śpicie po tej imprezie

Link do mojego wykresu:
http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user =serduszkowata&cid=717

Staranka trwają, odchudzanie w trakcie...

Już 28 cykle staramy się o dzidziusia

Edytowane przez serduszkowata
Czas edycji: 2010-01-31 o 09:10
serduszkowata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-31, 09:42   #1085
Bettix75
Zadomowienie

Fajna ta imprezka, bo głowa po niej nie boli

Serduszkowata, dzięki za zaproszenie
A Twój pomysł by woda była cały czas pod ręką jest skuteczny W pracy mamy wodę n/gazowaną w butlach 19l bez ograniczeń. I w piątek co wypiłam kubek, to poszłam go napełnić i tak ciumkałam cały dzień wypijając ok. 1l. W domu piję tylko gazowaną, ale mało tzn. rozgazowuję ją by było mało bąbelków inna nie wchodzi

Ilion, załapałaś się na masażyk?

Wczoraj ok. godz. 22 wypiłam drinka z sokiem z kaktusa (jak toś lubi słodkie drinki, to polecam). I o godz. 23,15 zjadłam... 1/3 dużej paczki chipsów serowo - cebulowych, bo zgłodniałam po tym drinku.Tak bardzo mi smakowały, że nawet nie mam zbyt wielkich wyrzutów. Na słodkie nie mam w ogóle ochoty, a te chipsy leżały już ponad m-c w barku, no i wczoraj do mnie przemówiły. Nie bijcie mocno
A dzisiaj mężuś mnie od rana rozpieszcza... właśnie robi jajecznicę z pieczarkami i 4 plastrami boczku. Oj robi najlepszą jajecznicę pod słońcem Na obiad będzie zupa ogórkowa + udko z kurczaka. I o 14,30 mamy zaproszenie do znajomych na kawę, postaram się nie nagrzeszyć za bardzo

Dziewczyny mam pytańko... jakiego antyperspirantu używacie? Ja używam Dove, ale brudzi ciemne rzeczy na biało, pomimo że kupiłam ten "niebrudzący" z czarną sukienką na etykiecie Możecie coś polecić?
od 20.11.10 IV faza: stabilizacja
aktualna waga: 58,85kg

06.06.10r. A6W ukończone
Bettix75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-31, 09:52   #1086
gigosia
Raczkowanie

hello

moge sie do Was przylaczyc Iliona mnie zachecila do przylaczenia sie do was
to cos o sobie, jestem po operacji tarczycy od prawie pol roku..mam 180 a waze 78, 5 a cel to 70..od wczoraj jestem na SB ale na I fazie ..awle juz od 5 dni nie jem chleba, ryzu, makaronu no i zaczelam cwiczyc na rowerku ale po 5 minutach padam ....qrcze brakuje mi chyba silnej woli ale wiem ze musze schudnac mimo ze waga prawidlowa ale brzuchol duzy...tarczyca , stymulacje do ivf (z tym tez mam problem )
moze znacie jakies rady typu : nie miec ochoty na slodycze?wiem ze nie ma zlotego srodka ale to wlasnie one sa moim przeklenstwem....
pozdrawiam caly wateczek i postaram sie zagladac do was
Buziaki

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Bettix ja uzywam Rexona i naprawde nie brudzi uubran
gigosia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-31, 11:09   #1087
Bettix75
Zadomowienie

Gigosia, miło Cię poznać
Dziewczyny pewnie jeszcze odsypiają wczorajszą imprezkę, hi hi.
Agika dopisze Cię do naszej tabelki i będzie to dodatkowa motywacja!
Co piątek mamy ważenie i ją uaktualniamy
Jeśli przeczytałaś choć parę stron, to już wiesz, że my tutaj nie stosujemy drakońskich diet, tylko staramy się ładnie odżywiać, trochę ćwiczyć i niekiedy te wysiłki nagradzamy jakimś "grzeszkiem" Odnośnie chęci na słodkości, to można z nimi walczyć łykając tran. Ja nie próbowałam, jakoś samo mi przeszło po świętach. Powodzenia

A jaki dokłanie masz ten antyperspirant? Bo jest ich dużo i jak czytałam niektóre brudzą

06.06.10r. A6W ukończone

Edytowane przez Bettix75
Czas edycji: 2010-01-31 o 11:14

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-31, 12:21   #1088
Wiolka525
Rozeznanie

Dzień doberek, ale jestem dziś zakręcona, niby sporo pospałam a ciężka jestem jak słoń. Chyba trzeba strzelić sobie małą czarną.
Serduszkowata wielkie gratki, 7kg to super wynik
Gigosia fajnie, że do nas dołączyłaś. Ja gdzies tak rok temu byłam na SB, pamiętam że podczs I fazy zgubiłam 5 kg. Powodzenia
Ilion77 jak tam był masażyk
Bettix75 ja obecnie stosuję antyperspirant Sensibio i jestem zadowolona, megawydajny i nie zauważyłam żeby brudził ubrania.
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ej-w-kulce.htm

Milusiego dnia.
Stary 2010-01-31, 12:26   #1089
serduszkowata
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gigosia Pokaż wiadomość
hello

moge sie do Was przylaczyc Iliona mnie zachecila do przylaczenia sie do was
to cos o sobie, jestem po operacji tarczycy od prawie pol roku..mam 180 a waze 78, 5 a cel to 70..od wczoraj jestem na SB ale na I fazie ..awle juz od 5 dni nie jem chleba, ryzu, makaronu no i zaczelam cwiczyc na rowerku ale po 5 minutach padam ....qrcze brakuje mi chyba silnej woli ale wiem ze musze schudnac mimo ze waga prawidlowa ale brzuchol duzy...tarczyca , stymulacje do ivf (z tym tez mam problem )
moze znacie jakies rady typu : nie miec ochoty na slodycze?wiem ze nie ma zlotego srodka ale to wlasnie one sa moim przeklenstwem....
pozdrawiam caly wateczek i postaram sie zagladac do was
Buziaki

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Bettix ja uzywam Rexona i naprawde nie brudzi uubran
Cześć kochana - miło że do nas dołączyłaś.
No i ja też Rexony używam i jest OK

Cytat:
Napisane przez Bettix75 Pokaż wiadomość
Fajna ta imprezka, bo głowa po niej nie boli

Serduszkowata, dzięki za zaproszenie
A Twój pomysł by woda była cały czas pod ręką jest skuteczny W pracy mamy wodę n/gazowaną w butlach 19l bez ograniczeń. I w piątek co wypiłam kubek, to poszłam go napełnić i tak ciumkałam cały dzień wypijając ok. 1l. W domu piję tylko gazowaną, ale mało tzn. rozgazowuję ją by było mało bąbelków inna nie wchodzi

Ilion, załapałaś się na masażyk?

Wczoraj ok. godz. 22 wypiłam drinka z sokiem z kaktusa (jak toś lubi słodkie drinki, to polecam). I o godz. 23,15 zjadłam... 1/3 dużej paczki chipsów serowo - cebulowych, bo zgłodniałam po tym drinku.Tak bardzo mi smakowały, że nawet nie mam zbyt wielkich wyrzutów. Na słodkie nie mam w ogóle ochoty, a te chipsy leżały już ponad m-c w barku, no i wczoraj do mnie przemówiły. Nie bijcie mocno
A dzisiaj mężuś mnie od rana rozpieszcza... właśnie robi jajecznicę z pieczarkami i 4 plastrami boczku. Oj robi najlepszą jajecznicę pod słońcem Na obiad będzie zupa ogórkowa + udko z kurczaka. I o 14,30 mamy zaproszenie do znajomych na kawę, postaram się nie nagrzeszyć za bardzo

Dziewczyny mam pytańko... jakiego antyperspirantu używacie? Ja używam Dove, ale brudzi ciemne rzeczy na biało, pomimo że kupiłam ten "niebrudzący" z czarną sukienką na etykiecie Możecie coś polecić?
Wiesz jak Ci w pracy bez gazu w chodzi to w domu też by na pewno dobrze wchodziła - może warto spróbować i sie po prostu przyzwyczaić?
Ja dzisiaj już 2x1,5 wypiłam ale chyba więcej nie dam rady chociaż to wczorajsze minimum uzupełnione
Może wieczorem jeszcze się napiję wody

A co do grzeszku Bettix to nie ładnie, nie ładnie
Wiolka dziekuję

Chciałam jeszcze ogłosić że zmieniłam troszkę dzisiejszy obiad bo nie miałam składzików.
Dzisiaj była gotowana zielona soczewica, kasza gryczana (dwie łyżki po ugotowaniu) oraz pałki w ziołach i z przyprawami duszone na patelni a pod koniec lekko zarumienione (bez grama oleju).

Link do mojego wykresu:

Edytowane przez serduszkowata
Czas edycji: 2010-01-31 o 12:28
Stary 2010-01-31, 12:51   #1090
gigosia
Raczkowanie

dzieki za przywitanie
Bettix Rexona Crystal ..dla mnie njlepszy
a troche was podczytalam..i cale szczescie ze sie nie glodujecie...ja ostatnio to przesadzalam z pizza ktora wprost uwielbiam i ze slodyczamino ale musze to zmienic , dzis na obiad purre kalafiora i piers kurczaka ale jeszce nie wiem jak..
Wiolkaja juz na SB tez bylam i tez troche zgubilamale pozniej nadrobilam to...
serduszkowataja to tez wode lubie i to nie gazowana , a ostatnio sok z cytryny dodaje i nie powiem calkiem calkiem
Stary 2010-01-31, 13:40   #1091
agika11
Zadomowienie

witam po imprezie choć już drugą zaliczyłam, bo gości na pokościelnej kawie mieliśmy. teraz małż pojechał do teściowej do szpitala, junior śpi a starszak zajmuje się pokornie sam sobą, bo straszny burdel zrobił w pokoju, z tego powodu z tatusiem nie pojechał, my już po obiadku
bettix za chipsy to ja daję baty na gołą pupę (trochę na ujędrnienie wpłynie, choć pewnie nie potrzebujesz) - nie ze względu na kalorie, ale kiedyś czytałam, że organizm po małej paczuszce chipsów oczyszcza się z tej chemii cały miesiąc, a ty świeżo po oczyszczaniu jesteś. Ale ja czasem też mam taką chcicę na to cholerstwo, że się kuszę. Jednak najlepiej nie mieć w domciu.
JA też rexony używam i namiętnie mi ubrania brudzi, muszę sprawdzić jaką mam. A najgłupsze, że wścieka mnie, a w sklepie po prostu zawsze tą samą biorę, siła przyzwyczajenia.
Gigosia witam, ja fanka SB To jak decydujesz się na tabelkę?
Serduszkowata nieźle 7 kg. Brawo, i pamiętaj, że jak już będziesz gotowa to ja czekam ciągle na dane do tabelki Dużo tej wody pijesz.
Bettix po troszku i za miesiąc nam napiszesz, że nie możesz żyć bez wypicia 1,5 l wody. Pamiętasz jak kefirków nie lubiłaś
Ilion i Melkas pewnie odsypiają masażyki i imprezkę
A_neska, a w jakim wieku masz chłopczyka?
Olunek co tam u ciebie? Jak samopoczucie?
Moje menu:
Śniadanie: jajecznica na szynce też przez małża robiona więc też jeszcze ze szczyptą miłości i kromka razowca
Przekąska: kawa, muffina z migdałami i żurawiną z mąki razowej i pszennej 50/50
Obiad: grillowana pierś marynowana w imbirze i cytrynie od wczoraj, super pyszna z sałatką z winegretem
Przekąska: cappuccino i muffina jw
kolacja: jakaś sałatka
Ćwiczeń dziś nie przewiduję, bo sąsiedzi mają o 20 wpaść na drinka. Ja pozostanę przy lampce wina czerwonego.
Miłej niedzieli kochane

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-31, 14:22   #1092
gigosia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agika11 Pokaż wiadomość
Gigosia witam, ja fanka SB To jak decydujesz się na tabelkę?
a co w niej jest ?..ale mozecie mnie dopisac...chociaz nie wiem jak to z moja silna wola bedzie...
ja to wszstkie slodycze oddalam dla m i kazalam wyniesc z domu, jedyne co mam to jog naturalny a dzis zrobilam budyn espresso wg SB..nawet mogl byc..

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

i jak dziewczybny znajdziecie jakis srodek na silna wole to podeslijcie go do mnie
Stary 2010-01-31, 15:01   #1093
ilion77
Raczkowanie

GG do ilion77

Cześć wszystkim Masażyk wczoraj był, ale jakiś taki byle jaki- chyba mu się spieszyło
Agika, nie odsypiałam, tylko gości miałam i nie wypadało siedzieć w tym czasie na wizażu.
Betix ja używam" lady speed stick" w żelu i nie zauważyłam, żeby zostawiał ślady

Stary 2010-01-31, 15:36   #1094
A_neska
BAN stały

GG do A_neska

Serduszkowata - gratuluję tych 7 kg super

Agika -szkrabów mam dwóch - 8,5 i 3,5 - a czorty takie ciekawa jestem po kim?

Betix ja również od wielu lat Rexonę i dla mnie jest bez zarzutu A za te chipsy to takie porządne lanie by się przydało - ale ja cię rozumiem bo ja je również uwielbiam

Gigosia - witamy wśród najpiękniejszych laseczek 30+
Stary 2010-01-31, 18:30   #1095
Bettix75
Zadomowienie

Ała ała mam całą pupę czerwoną litości

Dzisiaj za to byłam grzeczna i u znajomych zjadłam tylko 2 herbatniki, wypiłam kawę, drinka i to wszystko
Dzięki za podpowiedź odnośnie antyperspirantu, skoro większość z Was stosuje Rexonę, to najpierw ją wypróbuję.

Miłego wieczorku

06.06.10r. A6W ukończone
Stary 2010-01-31, 18:43   #1096
agika11
Zadomowienie

Gigosia w tabelce jest zawarta cała prawda o nas Już cię dopisałam i teraz co tydzień, w piątek, musisz nam się spowiadać z wyników tygodnia. Silną wole znajdziesz w sobie, jak każda z nas ją znajduje My wspomożemy, ale musisz sobie zrobić sama założenia, np nie jem słodyczy 6 dni, a 7 dnia nagroda itp, no ale jak jesteś na SB to już jakieś postanowienie, tylko trzymaj się.
A_neska ja mam też 2 chłopaków, jeszcze czorty nie mogę rzec, ale już wiem co mnie czeka.
Bettix, musisz małża o masażyk na tyłeczek popsosić, jakiś plus tych chipsów. No, ale u znajomych naprawdę grzeczna byłaś. My jeszcze czekamy na sąsiadów.
A co u ciebie Melkas?

RAZEM LŻEJ 30+...:

A_neska..............162 cm/ 67,00kg ... 64,30kg ... 55kg... +0,40
Agika11...............162 cm/ 62,00kg ... 55,50kg ... 54kg ... -1,20
Bettix75..............172 cm/ 62,20kg ... 60,65kg ... 59kg ... -0,70
Gigosia...............180 cm/
78,00kg ... 78,00kg ... 70kg
Ilion77 ...............160 cm/ 86,00kg ... 78,70kg ...70kg ... -0,30
Lenka07661
.......168 cm/
60,00kg ... 59,10kg ... 54kg ... -0,10
Melkas
................168 cm/
73,00kg ... 70,35kg ... 62kg ... -1,40
Niutka1 ..............170 cm/ 69,00kg ... 66,00kg ...62kg... -0,00
Olunek ...............169 cm/ 66,00kg ... 63,20kg ... 58kg
Wiolka525 .........168 cm/ 77,00 kg ... 77,00kg ... 60kg

Edytowane przez agika11
Czas edycji: 2010-01-31 o 18:45
agika11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-31, 19:04   #1097
gigosia
Raczkowanie

agikadzieki za dopisanie , no to teraz przepadlam hehe, musze sie zmobilizowac zeby wstydu nie zrobic moze sie uda
Stary 2010-01-31, 19:27   #1098
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

A_neska dzieki i postaram się uwierzyć że moge nie podjadać
Agika mam 155 cm a ważę niecałe 50kg więc źle nie jest tylko te oponki
Znalazłam wątek o masażu bańką chińską,ponoć cuda robi.....

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-31, 21:45   #1099
niutka1
Wtajemniczenie

hej

wywieźlismy dzieci na ferie no i jak w piosence Kazika... niegrzeczni jesteśmy

Wczoraj wychlałam cała butelke białego wina ( mąż nie lubi białego i on pił czerwone, więc cała butla była dla mnie )

No dietka mi średnio podchodzi, zjadłam wczoraj nalesniki, 2 awokado, rybę z warzywami i jeszcze podjadałam jakies kanapki i chipsy i sama siebie

a dziś weszłam na wage rano a tam 67 kg

a dzis zjadłam 5 pierogów z farszem z soi

kurcze leniwca mam na ten rower, nie moge się zebrać... pocieszam się tylko, ze wczoraj sobie z męzulkiem "się pogimnastykowalismy" a to tez spala kalorie

cholerka, musze sie zmotywowac, dziewczyny złojcie mi ...

aha, 18 lutego mam wazna impreze, na której musze sie pokazac w miniówce... a tu ...
kurcze, musze do tej imprezy zejśc do 65 kg, musze
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-31, 22:03   #1100
ilion77
Raczkowanie

GG do ilion77

Dziś o 18 zaliczyłam swój zestaw ćwiczeń:10 min rozgrzewki na stepie, 8 min ABS nogi, 100 x agrafka, 8 min ABS pośladki, 100 x agrafka, 2x(4 x 30 brzuszki) , rozciąganie.potem pojechałam do pracy na 2 godzinki, żeby zrobić comiesięczny remanent, jutro rano nie chciałoby mi się.Zdecydowanie lepiej funkcjonuję wieczorem i w nocy niż rano.Z jedzonkiem dziś tez nie przesadzałam.
śniadanie: 2 jajka na twardo, łyżka majonezu light, łyżeczka chrzanu, 2 kromki razowca własnego wypieku( 2 kromki mojego razowca są wielkości 1 kromki zwykłego, czyli malutkie)mięta
przekaska1: kawa z mlekiem, 3 kostki gorzkiej czekolady
przekaska2:150 g jogurtu jagodowego 0%
obiad: maleńki kotlet mielony ok 50 g i ok 100 g surówki z buraczków- jakoś głodna nie byłam
przekąska 3:grejpfrut, kawa z mlekiem
kolacja: 2 kromki mojego razowca, 4 plastry krakowskiej parzonej
przekąska 4: jabłko
to wszystko, a jabłko podprowadziłam podczas remanentu w pracy

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Niutka jak ja Ci zazdroszczę.Moich potworów nikt nie chce wziąć.Moi rodzice już nie żyją a teściowa... lepiej nie mówić, bo się zdenerwuję.
A ta imprezka... to niezła motywacja Dasz rade, jeszcze prawie 3 tygodnie i tylko 2 kg do zrzucenia

---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Betix dziwię się, że rzuciłaś się na czipsy.Ja ich nie lubię. Jak byłam nastolatką przeczytałam gdzieś ile mają kalorii i jakie są niezdrowe i strasznie się zraziłam, tak jak i do hamburgerów.Już lepszy jest popcorn, choć tez kaloryczny ale ma jakieś wartości odżywcze, zawsze to kukurydza Ale zupki chińskie też są niezdrowe( ja mówię dzieciom, że trujące) ale czasem bym zeżarła

Stary 2010-02-01, 01:54   #1101
niutka1
Wtajemniczenie

no, udało mi się zmobilizować do ćviczonek

dziś:

RT: 32 min.
HH: 20 min
wymachy nóg: x 40
agrafka: x 200
Stary 2010-02-01, 06:25   #1102
Bettix75
Zadomowienie

Aga, u znajomych grzeczna byłam dlatego, że nie bardzo było czym grzeszyć
Na ciastka nie miałam zbytnio ochoty, oprócz nich były paluszki, których nie lubię, więc to nie silna wola, a po prostu brak okazji
A jak imprezka z sąsiadami?

Ilion, nie dziw się... dawniej kupowaliśmy 2 paczki chipsów tygodniowo i na dwa wieczory wystarczyły. Prawdę mówiąc chipsy, to jedyne moje uzależnienie, któremu straram się opierać z różnym skutkiem, bo mąż też lubi. Lecz muszę się pochwalić, że w tamtym roku jak startowałam z wagi 70kg, to w ciągu 10 m-cy zjadłam tylko 2x. A hamburgerów, popcornu, zupek chińskich, paluszków nie jadam, bo nie lubię

Niutek, brawa za ćwiczonka, widzę, że Ilion pomogła Ci zabrać się za nie
Ale za menu, to braw Ci nie dam, hi hi.

06.06.10r. A6W ukończone
Stary 2010-02-01, 06:31   #1103
xuxuxu
Raczkowanie

30 + to bardzo dobry czas jednak ja schudłam ostatnio za dużo i muszę przytyć bo mam WZJ i nie mogę po prostu zniknać w oczach
xuxuxu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-01, 06:53   #1104
agika11
Zadomowienie

witam raniutko,
ja już po śniadanku, kawka w połowie wypita.
Bettix fajnie było posiedzieć z sąsiadami, ale o 22.30 pogoniłam, bo dziś pobudka o 5.00. Zjadłam porcję sałatki na bazie lodowej z suszonymi pomidorami i parmeńską, 2 lampki wina i kilka kawałków sera pleśniowego i brie. A i oliwek z migdałami, kupione w Lidlu i naprawdę pycha, teraz zawsze kiedy będę miała właśnie na chipsy chęć zjem te oliwki. Super jako przekąska. Polecam.
Brawa dla ćwiczących w niedzielę
Xuxuxu, a co to jest WZJ?
Niutka dasz radę, ćwiczenia i zdrowe odżywianie i powinnaś super mini już kupić
Gigosia już przepadłaś, teraz prosimy o codzienny raporcik z ćwiczeń i jadłospis. SzatAnka - to jak dopisujemy? Chcesz się z nami zakumplować? Jako konsekwencje będą dobre pogaduchy i ładna figura
Ja by nie podjadać i nie jeść czego popadnie planuję z góry menu, to ułatwia także organizacyjnie, jak się pracuje i ma 2 małych dzieci,
Moje dzisiejsze:
Śniadanie: 2 kromki razowca z sałatą, 1x pieczeń, 1x parma
Przekąska: kefir, jabłko
Lunch: zapiekanka warzywna z kiełbaską,
Przekąska 2: jabłko
kolacja: tajskie pad thai z piersią, krewetkami i makaronem ryżowym,
Nie wpisuję wszystkich napoi, bo ciągle coś sączę.
miłego dnia
Stary 2010-02-01, 07:03   #1105
niutka1
Wtajemniczenie

Cytat:
i powinnaś super mini już kupić

super mini juz mam tylko nogi nie teges musze się wyrobic z tym chudnięciem do 18stego...

a do tego walczę ostro na froncie włosowym, bo zapuszczam z "zapałki" i mam obecnie 8 cm naturalnych włosków, a bardzo mnie naszła ochota na farbnięcie na blondi, coby ta ta impre zaszokować, no ale nie moge zaprzepascić zapuszczania i walczę ze soba i chęcią farbowania
no tak sie offtopowo wyżaliłam
Stary 2010-02-01, 07:39   #1106
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Agika jak Was tak czytam to zazdroszczę bo fajnie tu u Was ale ja niestety nie mam tyle czasu żeby tu często wpadać
No cóż konsekwencje zakumplowania z Wami są nie do odrzucenia ale narazie zapisywać się nie będę bo a.jestem na poczatku drogi do nie podjadania(wczoraj kupiłam orzechy laskowe i suszone owoce....matko jakie słodkie)a b.to nie mam wagi,świadomie lub nie ale nie mam.
Pozatym ja jestem kucharką jak z koziej d.....y trąba więc łatwo nie bedzie

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-01, 08:19   #1107
lenka07661
Zadomowienie

Hej!

Jeden dzień mnie nie było i juz tyle zaległości.

SzatAnka71 ja też długo nie miałam wagi i to świadomie, jakoś tak zawsze po ciuchach widziała, czy przytyłam, ale to było złudne, bo ciągle mi się wydawało, że ważę jakieś 55 kg, a okazało się, że 5 więcej i to mnie przeraziło i zmotywowało.

Niutka do 18 jeszcze troche czasu, będziesz super wyglądać

Bettix widzę, że miałaś przygodę z chipsami Ja tam za nimi nie przepadam, czasem mnie najdzie ochota to zjem, ale mam potem dosyć na pół roku na szczęście. Fast foody też mnie nie kuszą, ani paluszki, popcorn, tylko słodycze - to moja zguba. Wczoraj znowu trochę nagrzeszyłam na imprezce, ale od dzisiaj mam nowy zapał jak to w poniedziałek
A jeśli chodzi o antyperspiranty, to też polecam rexonę crystal

Gigosia witaj i walcz z nami

Dziewczyny jestem na siebie wściekła, że mam taką słabą wolę

** Kiedy się czegoś pragnie, wtedy cały wszechświat sprzysięga się, byśmy mogli spełnić nasze marzenie. *
lenka07661 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-01, 08:33   #1108
gigosia
Raczkowanie

hello
niutkanie ma dzieci to faktycznie jest okzja do bycia niegrzecznym
ilionapowiedz mi skad ty bierzesz tyle silnej woli .do cwiczen? jak ja ci zazdraszczam
agikaz tym moim spowiadaniem sie nie bedzie chyba tak prosto ale sproboje..
wczoraj:
sniadanie: 3 cieniutkie paroweczki z pomidorem i cebula, kawa z mlekiem
przekaska: jog naturalny i kawa zbozowa z mlekiem
obiadokolacja:puree z kalafiora, piers kurczka grillowana i salata z sosem winegret
deser: budyn espresso wg przepisu SB
no i woda z cytrynka i herbata zielona i tylko pol godzinki jazdy na rowerze

a dzis:
sniadanko: 4 jajka na twardo z ociupinka majonezu +salata+3 plasterki szunki parmezanskiej + kawa z mlekiem
obiadokolacja: taki jak wczoraj bo za duzo zrobilam
to to wiem napewno ale pewnie jeszcze gdzies o 12 cos zjem , tylko nie wiem co
lenka to tak jak u mnie slabosc slodycze.. nawet dzis mialam sen o czekoladzie i pachnacym chlebie
szatanka a ja ci powiem ze za pierwszym razem jak zaczelam stosowac diete to ciezko mi bylo nie podjadac , teraz to moje 3 przymierzenie sie i juz jest troszku latwiej, teraz jak chce mi sie cos slodkiego to biore i zapycham sie pomidorem

dzis zalatany czas , przeswietlenie kergoslupa, pozniej wyklocanie sie u neurologa u wizyte i kurs angielskiego...
Stary 2010-02-01, 09:09   #1109
serduszkowata
Rozeznanie

Gigosia - to ja muszę spróbować z cytryną, chociaż ja przed dietą robiłam napoje z cytryną i miodem więc pewnie miodu mi będzie brakowało. Po za tym bardzo lobię czystą niegazowaną
A co do środka na silną wolę to niestety nie znam ale nasze forum na prawdę bardzo pomaga przy odchudzaniu a i jeszcze staranka o dzieciaczka mobilizują

Agika jak jeszcze 7 kg zrzucę to się dopisuję - o matko tylko kiedy to będzie Może jak znajdę cudowny środek na problemy z WC bo już męczę się od 2 tyg

A_neska dzięki kochana

Bettix jak tam pupa - już tak nie boli, grzeczna byłaś

Niutka to miłych fikołków z mężem w czasie nieobecności dzieci Ale kochana no nie podjadaj tak

xuxuxu a co to jest to WZJ?

Ja dziewczyny wczoraj nie ćwiczyłam, ale za to byłam na bardzo długim spacerku więc myślę że można mi zaliczyć ?

Już jestem po śniadaniu i właśnie wcinam drugie śniadanie

Moje menu na dzisiaj:

Śniadanie1
Kasza manna + woda, woda
Śniadanie2
Zdrowy błonnik - garść + woda
Obiad
Wczorajszy czyli udka kurczaka z kaszą gryczaną i soczewicą no i woda
Podwieczorek
Marchewki i woda
Kolacja
Serek wiejski z chrupkim chlebem + woda

Życzę Wam miłego dnia i biegnę do pracy
PAPAPA

Link do mojego wykresu:

Stary 2010-02-01, 09:11   #1110
A_neska
BAN stały

GG do A_neska

No proszę, ja dopiero włączyłam kompa a tu już tyle wpisów od samego rana

Lenka - musze się przyznać, że też mam lenia; dzisiaj leżałam sobie do 9 w łóżeczku nic mi się nie chce, a miałam sie wziąść do kupy ...

SzatAnka - ja również zbyt dobrą kucharka nie jestem ale daję radę, dziewczyny różne przepisy wrzucają i zawsze doradzają, więc ... to masz już z głowy No to teraz do boju !!!

Xuxuxu - witamy a ja też jestem ciekawa cóż to takiego WZJ?

No u mnie już była kawa z mlekiem i kromka chleba z wędliną i trochę sałatki, później na pewno rosołek, trochę gotowanego mięsa, z pewnością owoce i ... zobaczymy to jeszcze wyjdzie
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości