|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Przerąbane. W warszawie od ponad 10 dni nie bło odrobiny słońca. SCodziennie padało, a jak przestawało padac, to mgła z mżawką. Samochód nei chciał nam opdalić, bo ponoć świece złapały wilgoć. Może w końcu wyschnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Zakorzenienie
|
hej!
u mnie też szaro-buro , ale nie ma co narzekac - były dwa bardzo przyzwoite dni ze słoneczkiem ![]()
![]() |
#1083 |
Zakorzenienie
|
u mnie tylko szaro -buro ,ale dziś przynajmniej nie pada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj to cudowne uczucie widzieć znowu słońce ![]() Chociaż wczorajszy spacerek wieczorny z Mężem mimo mżawki był cudowny.
![]() |
#1085 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co chcesz, jak na Śląsku ponoć wyższe pensje niż w Warszawie to się cenią ![]() Cytat:
![]() Ale ja jestem zakręcona, okazało się, że dzisiaj nie jutro mam fryzjera !!!!!! ![]() CZEŚĆ Dziewczyny jakie macie zdanie na temat wizyty u astrologa ???? Jestem ciekawa Waszych opinii ? Iść nie iść, warto wiedzieć, wierzycie ? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() JA nie mam do końca wyrobionego zdania. CHyba nie zupełnie podoba mi się fakt, że coś mi jest "[isane". Wolę wierzyć, ze sama podejmuje decyzje i że sama jestem kowalem własnego losu, a nie decydują o mnie gwiazdy, bo coś tam było w koninkcji do czegoś tam jak się urodziłam. A co to, kurczę, moja wina? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1088 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
![]() Cytat:
![]() Dzięki, to bardzo miłe, co piszesz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Byliśmy wczoraj w 3: 2 za małe ![]() ![]() Jestem załamana...w takich momentach mam taki beznadziejny humor, że nic nam się nie udaje z TŻ, nawet cholernej sali znaleźć nie umiemy... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz byłam z koleżanką dla towarzystwa, ona płaciła za to, wróżka mi wróżyła i nic się nie sprawdziło (to było kilka alt temu) a astrolog jak rozumiem to coś na tej zasadzie? Wolę myśleć, że ja decyduję o sobie i o swoim życiu i wszystko zależy od podejmowanych przeze mnie decyzji ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
U nas za to pada ![]() Dzień pod znakiem nocy się zapowiada. Butter proszę Cię nie przesadzaj. Niefarta z tą salą macie i tyle. Udaje sie Wam być fajną parę- a to przecież najważniejsze ![]()
#1091 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wróżka to trochę co innego, tutaj dowiadujemy się teoretycznie co mamy zapisane w gwiazdach ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1092 |
Zakorzenienie
|
No jest jeszcze kilka innych rzeczy, które lekko mnie dołują... to nie tylko kwestia sali. Gdyby chodziło tylko o salę na wesele, to bym nie popadałą w takie malkontenckie nastroje...
Ok, już nie marudzę, biorę się do pracy... |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o astrologa, to ja sama nie wiem
![]() ![]() ![]() Butter, a nie możecie przełożyć ślubu o pół roku na 2011?np. na kwiecień, maj, czy czerwiec? U nas też jest straszny problem z terminami dlatego 2010 nawet nie zawracam sobie głowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Zakorzenienie
|
buterku
![]() czeremchowa - mam pytanko byłaś moze : www.tarty.com.pl ?? dziewczyny jako ze to już oficjalnie - pochwale się - dostałam pracę ![]()
![]() |
#1095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja myślę, że byś popadała - taka twoja natura, lubisz pomarudzić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Zakorzenienie
|
A jednak wyszło słonko
![]() Normalnie oczy mi się w końcu otworzyły ![]() Co do wróżek, astrologów itp...nie poszłabym za nic w świecie..bo niby po co?? ja tam nie chcę wiedzieć co się wydarzy w przyszłości ![]()
#1098 |
Zakorzenienie
|
u mnie najpierw była ulewa a teraz też wyszło słoneczko
![]()
![]() |
#1099 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje, opowiadaj jaka to praca ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
dokładnie. Właściwie nawet nie wiem też, co by mi ta wiedza dała? Inaczej bym żyła? byłabym kimś innym? Nie rozumiem samego powodu, dla którego miałabym się dowiedzieć, co się wydarzy |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oo, gratuluję!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
Tak myślałam dziewczyny, że tak myślicie z tym astrologiem, ja mam podobne zdanie, najgorzej jak ktos chce nas na siłę zabrać w takie miejsce....ale nie dam się
![]() Butter nie przejmuj się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Abstrahując od tego czy w to wierzę czy nie...nie rozumiem po co mam usłyszeć od jakiejś baby ze np...będę miała 3 dzieci..albo powinnam zmienić pracę bo coś tam. Zmienię jak odczuje taką potrzebę..dzieci będę miał ile będę chciała, czy na ile mi zdrowie pozwoli i teraz nie jest dla mnie istotna wiedza w tym temacie.
![]() |
#1103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bardzo się cieszę że dostałaś pracę! ![]() Byłam dzisiaj u ginekologa na usg. W celu lepszego leczenia trądziku dostałam od gin hormony - Syndi 35 ![]() L_V jeszcze raz dziękuję za polecenia tego lekarza! Super jest! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1104 | |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() ![]() zaczynam w poniedziałek , cieszę się niezmiernie. będę robić to co lubię ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gratulacje ![]() edit: aha, branza IT - gratuluje tym bardziej ![]() Znow bylo cudne slonko i znow sie schowalo ![]() Wczoraj z dziewczynami jadlam prze-pysz-na pizze: ser kozi, czerwona cebulka karmelizowana, salata i grzyby lesne - no cudo!! Bardziej mi smakuje niz moja ukochana pizza 4 sery.
Can't wait for the rest of my life.. Edytowane przez mykmyk Czas edycji: 2009-10-28 o 10:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
a u mnie ostatnio non stop dołek,ale taki osobisty,ze tak powiem ,bo ogolnie jest fajnie
![]() Dori ja nie wierzę w przeznaczenie ani inne takie ,moze dlatego,ze wolę miec poczucie,że wszytsko w zyciu zalezy ode mnie a nie od losu ![]() co do wczorajszego otrzezwiania mnie - @ przyszła...i ciesze sie z niej niezmiernie, bo wreszcie jest taka jak trzeba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 | |
Zakorzenienie
|
Jodie, gratuluję...co to za praca?? Opowiadaj
![]() Cytat:
U mnie jest dokładnie tak samo - huśtawka...raz marudzę TŻ i mam mega marudny dzień, a raz mówię :Kochanie, nie ma się co martwić, damy radę, nie może być ciągle pod górkę... Gdyby chodziło tylko o salę na wese, to bez przesady, aż takim malkontentem nie jestem, żeby się z tego powodu załamywać...nieważne, nie ma co wałkować tematu sali cały czas... L_V, widziałam Twój przepis na muszle makaronowe...muszę koniecznie go wypróbować ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1108 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Jodie - gratuluję ![]() U nas też buro, szaro i ponuro, ale i tak lepiej niż było wczoraj Coś mam pod górkę z tymi badaniami- wczoraj wieczorem dostałam tel. ,że neurolog się rozchorował, więc musiałam przełożyć wizytę na poniedziałek :/
The future starts today, not tomorrow. Edytowane przez novocaine870 Czas edycji: 2009-10-28 o 10:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też wczoraj jadłam pizzę ![]() Kawałek z szynka parmeńską i rukolą oraz 2 kawałki z łososiem , oliwkami i kaparami. Czyli obżeram sie 2 tydzień ![]()
![]() |
#1110 |
Zakorzenienie
|
Prawdopodobnie dzisiaj 17 podpisujemy umowę wynajmu!
Do godziny ma dostać szkic umowy na maila. Jeśli wszystko będzie okej, to to będzie mój szcześliwy dzień ![]() A co do netu to nie zniknę od was całkiem, bo będę się starać wpadac do teściowej. Będę mieć motywację, żeby się nauczyć sama wsiadać i wysiadać z tramwaju i w ogóle poruszać komunikacją miejską. Ad astrologów: jestem na nie. Także z tego powodu, że mam "z tego typu ludźmi" stycznośc, moja szkoła prowadzi także kierunek biotronika (terapie naturalne inaczej) jest tam sporo ludzi, którzy mają fizia np na tle tarota albo właśnie gwiazd. Dla mnie oba warianty są negatywne: zarówno ten kiedy ktoś jest oszustem : trace kasę , a jeśli nim nie jest no to zajmuje się czymś czego nie powinien. Jestem zdania, że niektórych sfer życia się nie powinno ruszać, z jakichś powodów nie wiemy niczego z góry i tak ma być. Po to mamy wolną wolę. A tak: usłyszysz coś, wyobraźnia idzie w ruch, nieświadomość robi różne rzeczy pod wpływem sugestii astrologa itp. Więcej szkody niż pożytku , jest to tak na prawdę ustawienie życia pod coś co się usłyszało. Tym bardziej, że znam tych ludzi i chyba nie wszyscy są do końca okej. Jedna moja znajoma poszła do takiej "wróżki" ma trochę schorowanego męża i uslyszała, że za rok będzie się nim opiekować a potem zostanie sama (kobieta ma 50l.) Przez ten rok żyła w stresie po tym co usłyszała, nabawiła się jakiejś nerwicy. Mąż oczywiście żyje i ma się okej, ale co ona wtedy przeszła,,,, Wśród większości takich osób bardzo niebezpieczne robi sie przekonanie o nieomylności, jakby zjedli wszystkie rozumy, bo widzą więcej niż inni. Ale tego ich "widzenia" nie da się zweryfikować, więc popadają w skrajnośc. Jeśli ktoś trafi na taką osbę to może być bardzoo ciężko. Odradzam.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.