|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie na zawołanie i Dieta Turbo PART II
Fionka- ja postanowiłam, że zważę się dopiero jak usłyszę od kogoś z zewnątrz, że schudłam. Od kogoś ze szkoły najlepiej. Lub od taty, bo on nigdy nie powiedział mi, że schudłam. Mama mówi to zawsze jak zrzucę jakieś 4 kg., więc się ie liczy.
Jak usłyszę pozytywny komentarz pochwalę się wam. ![]() oli- nie załamuj się. Pamiętaj, że waga musi pokazać 3 razy te same cyfry. ![]()
![]() |
#1082 |
Zadomowienie
|
Dziś miły prezent urodzinowy dostałam od siebie i mojej wagi - po 6 dniach ONZ waga pokazała 1,9 kg mniej
![]() Pewnie jutro niestety będzie pokazywała inaczej, gdyż dzisiaj mam zamiar zjeść coś dobrego i słodkiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1083 |
Raczkowanie
|
Karmeelek - pięknie
![]() ![]() ![]() jakoś nie chce mi się stosować diety ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1084 |
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczyny! Wracam do Was jak córka marnotrawna po ponad 2 miesięcznej przerwie. Wczoraj zaczęłam ONZ z wagą 61,5kg, czyli od końca dietki wróciły tylko 2,5 kg a jakieś 4 które spadły to się utrzymują. Po tych świętach czuję się ciężka jak słoń i wręcz potrzebuje powrotu na diete. Poza tym lato zbliża się wielkimi krokami i rozsądnie już teraz wrócić do dietki tym bardziej pojawiają się już świeże warzywka więc jest w czym wybierać. W czasie przerwy od diety trochę ćwiczyłam, a w domu jeździłam na rowerku stacjonarnym. Poza tym zrobiłam 1 turę tej nowej diety brzuchstop (niestety nie mogę ujawnić na czym polega bo jest to w pakiecie surowo zabronione
![]() ![]()
![]() |
#1085 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny
![]() Dzieki za pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1086 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A jak tam dieta kopenhaska???? Ile schudlas i w jakim czasie??? Trudno bylo trzymac sie planu???
![]() |
![]() |
#1087 |
Raczkowanie
|
red_chameleon
no i w sumie słusznie ![]() ![]() karmeelek Najlepszego ! ![]() ![]() idgi jak w przyszłym tygodniu się za to nie weźmiesz, to my się weźmiemy za Ciebie ;D! sephira ahh kopenhaska. strasznie się niszczysz dziewczyno, chodź lepiej na onz ![]()
![]() |
![]() |
#1088 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam Was dziewczyny.
Naprawdę chciałabym zacząć się z Wami odchudzać. Mierzę 162 cm i ważę 72 kilogramy (a nawet nie wiem czy to jeszcze aktualne bo od dwóch miesięcy boję się wejść na wagę). 4 lata temu urodziłam dzieciaka i po tym czynie ważyłam 75 kilo, przed ciążą 58 O_O . Udało mi się w między czasie trochę zejść z tej wagi ale generalnie cały czas wszystko wraca. Bardzo chciałabym schudnąć jeszcze przed wakacjami, mam sporą motywację bo mój facet nawet wspomina mi o tym tu i ówdzie (nazywając mnie pieszczotliwie "Budyniem" ![]() Tylko jest jeden szkopuł, boję się zamówić dietę przez internet po tym jak poczytałam sobie groźby na temat tego, że po wpłacie pieniędzy dieta potrafi nie dojść do adresata. ![]() ![]() Czy mogłybyście dopomóc i wysłać mi co nie co na maila? dorak@o2.pl Byłabym bardzo, bardzo wdzięczna. ![]() Jestem cholernie zmotywowana, jeśli nie zacznę od zaraz to oszaleję... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1089 |
Raczkowanie
|
Fionka - strach przed Wami potrafi zdziałać cuda
![]() ![]() jestem po pierwszym posiłku - pieczarki i jajko. później będą pomarańczki, pieczarki i surówka. w piątek planuję obiad (w związku z przyjazdem znajomego - kotleciki jajeczne z surówką i ziemniaczkami [których nie ruszę]) i w sobotę też (mielone kuleczki z surówką i ziemniaczkami [tez nie zjem ich wtedy]) pewnie będą jeszcze naleśniki gdzieś po drodze i piwko ale na piatek mam zaplanowane dużo chodzenia (pewnie ze 3-4h) więc może się to jakoś spali |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1090 |
Wtajemniczenie
|
Dziś skończyłam którąś tam turę ONZ:P hehe, nie pamiętam, którą
![]() ![]() a dziś znów zaczynam ONZ ![]() ![]() powodzenia Chudzinki! ![]()
![]() |
#1091 |
Przyczajenie
|
hej Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1092 |
Przyczajenie
|
hej!
Wczoraj miałam ostatni dzień ONZ. Nie wiem czy coś zrzuciłam w kg, jak będę miała okazję się gdzieś zważyć to zdradzę to. Ogólnie to widzę małe efekty, mimo braku dyscypliny. Trochę więcej ruchu było, bo cieplej na dworze, ale czasem zjadłam coś czego nie było na liście. Sama nie wiem jak mam jeść po diecie. Czy może spróbować wprowadzać dietę niełączenia? Próbowała z Was któraś tak jeść? Nadal ćwiczę A6W, już połowa za mną, jest coraz ciężej. Zależy mi jeszcze na spaleniu tłuszczyku, który bardzo lubi odkładać się na brzuszku, o zgrozo!!! Myślę że rower plus rolki będą dobre, bo latem jakoś mogę trzymać linię, gorzej jest zimą. Jakby to było miło, jeść wszystko i nie tyć ![]() ![]() Walczcie dzielnie kobietki. Ja stawiam na ruch ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
Zadomowienie
|
A u mnie po 7 dniu ONZ i słodkich urodzinach na wadze... 2,3 kg mniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1094 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ooooo..... Gratuluje i trzymam kciuki za kolejna ture ![]()
![]() |
![]() |
#1095 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() aktualnie zmagam się ze sobą, czy zjeść ciastko maślane... ![]()
![]() |
![]() |
#1096 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wlasnie wcinam kapuste, groszek i ogorka... calkiem niezle smakuje ![]()
![]() |
![]() |
#1097 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję ![]() aktualnie zmagam się ze sobą, czy zjeść ciastko maślane... ![]()
![]() |
![]() |
#1098 |
Raczkowanie
|
Dziękuję
![]() aktualnie zmagam się ze sobą, czy zjeść ciastko maślane... ![]() Ja bym zjadla he he... a potem popoludniowy spacerek i ciacha nie ma ![]() ![]()
![]() |
#1099 |
Raczkowanie
|
a ja dziś upiekłam muffinki na jutrzejszy dzień (przyjeżdża znajomy). i tak mi pachniało, ze podpaliłam kadzidełko, żeby mnie nie kusiło
teraz pałaszuje pieczarki z surówką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1100 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1101 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1102 |
Raczkowanie
|
idgi
hahaha, no właśnie dokładnie tak miało to zadziałać ![]() Widzę, że już wszystko zaplanowane, miłej zabawy (nie wiem czy to dobre słowo ![]() a kadzidełko ... ciekawa opcja ;D karmeelek No to gratulacje ! ![]() Słodziutka Gratuluję, każdy kilogram bliżej celu poprawia humor, co nie? ![]() ![]() btw. co z tekstami dla mnie? ;> Kurcze, Wy to piszecie jak mnie nie ma, jak siedzę to już nie ;D Ja dziś ummm 4 dzień chyba, nawet nie liczę, po prostu przypominam sobie jak jadłam poprzedniego dnia i wtedy wszystko wiem ![]() ![]() ![]() ![]() No i byłam zobaczyć sobie siłownię, całkiem ciekawie to wygląda ![]() ![]() ![]() A teraz spadam do łóżeczka, jutro mam testy z matmy o 8.15, jak zaśpię to będzie katastrofa! Miłego jutrzejszego dnia chudzinki ;***
![]() |
![]() |
#1103 |
Przyczajenie
|
hej Gwiazdy :0 a propos mufinek to mam rewelacyjny przepis Dukana na mufinki owsiane z białym serem i białkiem jajka, można dodać zapach sytrynowy - wychodzą extra, albo łyżkę kakao odtłuszczonego albo kawy, robi się błyskawicznie i mało roboty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1104 |
Wtajemniczenie
|
przechodzę tymczasowo na MŻ:/ bo niestety nie mam za bardzo co w domu jeść... w sensie na dietę ONZ
![]() Ale będę pisać i Was wspierać ![]()
![]() |
#1105 |
Raczkowanie
|
Dzisiaj 5 dzien turbo a wiec polowa za mna, ciekawe czy beda jakies rezultaty... zobaczymy za kolejne 5 dni
![]()
![]() |
#1106 |
Raczkowanie
|
Ale mam ochote na cos slodkiego, chyba glukoza mi spadla... ale bede twarda
![]()
![]() |
#1107 | |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny!!
jestem tu nowa i chcialabym sie przywitac ![]() bylam juz na diecie turbo, mialam dwie serie, schudlam okolo 4 kg i wszystko bylo super dopoki nie przytylam.. w przeciagu 2tyg wrocilo prawie wszytsko.. wiec zaczelam od poczatku jestem na 3 dniu, powiedzcie mi prosze jak wychodzic zeby nie powrocily kg?? buziaki;** ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:32 ---------- Cytat:
kochana jakiego ty jestes wzrostu?? 50 kg to malutko a 40 to juz w ogole!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1108 |
Rozeznanie
|
malutki_grubasek- WYCHODZENIE Z DIETY-no właśnie to jest rzecz, którą chyba niewiele osób robi poprawnie.:/
Po dwóch turach Turbo i jednej ONZ przez świąteczne obżarstwo prawie wszystko wróciło. Mo, ale tak to już jest z tymi naszymi organizmami. Właściwie to same in TO robimy. Najważniejsze to nie poddawać się!!!! Buziaczki dziewczynki, jesteśmy silne. *** Dziewczyny, niechcący ten^ wpis dodałam do jakieś bloga (tego forum).:/ Mam zrypany komputer!!! Powiedzcie proszę, jak go usunąć? ---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Chyba usunęłam^ ![]()
![]() |
#1109 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
czyli nie jestem sama z tym problemem :P a co teraz robisz? jestes znowy na turbo?? sa tu moze jakies dziewczynki, ktore przejscie po diecie przezyly bez powrotu kg?? jak to zrobic?? ja juz sie boje jak skoncze to co dlaje robic.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.