![]() |
#1081 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Są takie chwile, które jak sztylety rozrywają duszę w kilka sekund...
Czasami nie trzeba noża żeby zniszczyć lub zranić człowieka... Wystarczają słowa! Tęsknię za kimś kto nie istnieje..! Okrucieństwa uczyłam się od najlepszych... Egzaminu nie zdałam!! Możesz komuś wbić nóż w Serce i później go wyjąć, ale zawsze pozostanie rana. Mało ważne jest, jak często będziesz kogoś przepraszał, rana pozostanie… Czasami to czego szukamy, jest tym, od czego uciekamy... Są rozczarowania przynoszące zaszczyt tym, którzy są ich przyczyną |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Przyczajenie
|
Znowu moje życie nabrało szarych barw.
Mój umysł krzyczy, woła Cię, lecz usta milczą Uczucie 'odepchnięcia' jest straszne... .....a moze kiedys sie wszyscy bedziemy z tego śmiali???? ....haha...tylko kiedy ?? ...dlaczego moje życie jest tak ciężko spaprane, chore i poronione?
Nigdy nie miał mojego ciała, ale zerżnął moją głowę. Zgwałił sobą, całą popękaną powierzchnie umysłu, całe moje jesteśtwo zarysował, załamał i zniknął. Kazał mi wierzyć, że jego brak jest gorszy od jego obecności. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Raczkowanie
|
spojrzałam. zrobiłam błąd. twe bladoniebieskie oczy otwierają mi bramy do nieba. zbyt przesadzone i zbyt przesycone ostatecznością. Edytowane przez czekoladowe szczescie Czas edycji: 2010-04-13 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Przyczajenie
|
RozowaSkeyterka - ah Kradnij Słońce <3
chcialam byc - zaszyt to dac tam Ciebie. ![]() Karolinkaaa 666 - wenny życzę. ![]() Margaretta_1, Guziki xD - kradnę. ![]() ![]() ![]() _________________ lalka barbie z urwaną głową.. -,- rozwalasz mnie człowieku, na cząstki elementarne. czasami gesty znaczą wiecej niż słowa. zacierając granice realności. rozum nakazuje milczeć. serce jednak ryzykuje. miłością podkrążone oczy mam. i znów zmieniasz status na 'niewidoczny' gdy mnie zauważasz. daj spokój.. zrozumiałam. zaburzenia rytmu serca. virtualna miłość.
#1085 |
Rozeznanie
|
dziękuję za pochwały
![]() moje perełki ;* I znów czerwieni się odczytując smsa od niego.
I znów wierzy w miłość... * Żeby żyć dalej, trzeba pogodzić się z chorą rzeczywistością, nawet, jeśli serce Ci na to nie pozwala..* wszystko straciło swe barwy i me życie nie jest piękne . * Są dni takie, których nie powinno być w ogóle. Przez nie łzy do poduszki tulę, lecz są takie dni, dzięki którym czuję się jak w niebie. To te spędzone blisko Ciebie! * to musi być miłość. jeśli powiesz chłopakowi, ze podoba Ci się jego koszula. a potem On nosi ją codziennie... * Próbując Go zapomnieć-wspominała... Próbując zapomnieć Jego imię- ciągle je słyszała... Próbując wymazać wspomnienia- wszystko jej przypominało o Nim... Mniej Go wspominając- bardziej tęskniła...
![]() |
#1086 |
Raczkowanie
|
A jeśli już przepaść, pustka między nami, to tylko taka na sekundę, między ustami!
a my, a my to się nie znamy już prawie czasem napiszesz coś zza oceanu jakieś myśli ledwie poukładane wrzucisz mi do skrzynki ze spamem. A jeśli tęsknota, to tylko chwilowa, taka na moment, na sekundę, kiedy się schowasz pod kołdrę! ...i wtedy powiem ci jak bardzo cię chcę i wszystkie moje tajemnice.
![]() |
#1087 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Już jestem Skarby moje <3 Dziękuję za wszystkie pochwały Dziewczyny! ;* __________________ Przyjemność płynąca z rozgryzania tabletek, kolana co zdają się eksplodować
za czternaście sekund. Entuzjazm niepodzielony, słodko słony, acz ujarzmiony. Zjedz mnie na śniadanie jak twaróg z jagodami. Dwadzieścia tysięcy słów, które są ucieczką. We'll take a shot then we fall into a world of songs about love…// Przyjęliśmy strzał, potem upadliśmy w świat piosenek o miłości. And that laugh that wrinkles your nose it touches my foolish heart. // I ten śmiech, który marszczy Ci nos wzrusza moje głupie serce.
![]() |
#1088 |
Przyczajenie
|
oj ale pedzicie ! jestescie genialne ;* jak mam kilka minut wolnego to tutaj zagladam jednak chyba nie dam rady wszystkiego nadrobic .. zakuwka do testow gim..
Zresztą to nie pierwszy taki upadek. Na pewno nie ostatni. Każdy następny czegoś uczy. Ten nauczył mnie ostrożności i dystansu.Nie ufać marzeniom. Nie ganiać nierealnych faktów. Nie myśleć dobrze, kiedy tak nie jest. Ludzie wybierają to co jest przyjemniejsze. Dlatego piją kawę z mlekiem, wódkę z sokiem i kochają ciałem, a nie sercem. "Damy rade, bo nie damy się skłócić, nie będziemy słuchać ludzi, którzy sami są głusi, chociaż słyszą i chociaż patrzą, to nie widzą" I Pamietając,żE Musi ZapoMnieć [!]Płakała Dalej=/
#1089 |
Raczkowanie
|
![]() 200 papierosów było zabawne
tak, to już bliżej. ciepło, cieplej, miłość.! tęsknota nie jest przyjemna. jest zwyczajna i kłująca. jest wszechobecna, jak kurz na piaszczystej drodze gdy stęskniona odnajduję Ciebie, przypominają mi się wszystkie te momenty, każdy inny choć niby podobny. i ten błysk w oku, kiedy.. widzisz moje oczy takie jakie są tylko teraz
bądź z Kimś, kto sprawia że się uśmiechasz, śmiej się tyle, ile oddychasz i kochaj tak długo jak żyjesz. Edytowane przez Kofeina w RedBullach Czas edycji: 2010-04-13 o 19:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Zadomowienie
|
Nic nie może powstrzymać płynących łez. Mogłabym obejmować każdego mężczyznę, lecz wiem, że oni jedynie przypominaliby mi Ciebie.. Wiesz, to troszkę zabawne, dostrzegłam coś smutnego. Sny, w których umieram, są najlepszymi snami, jakie dotąd miałam.. Wszystkie kwiaty, które mama posadziła w ogródku umarły w chwili, kiedy odszedłeś. Poszłam do lekarza i zgadnij, co mi powiedział ?! Zgadnij, co powiedział! Rzekł : ' Dziewczyno, lepiej spróbuj się trochę zabawić, zrób cokolwiek. '
Edytowane przez lilyblack Czas edycji: 2010-04-13 o 19:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Wtajemniczenie
|
maniuuur, xxgroszek07xx, cieszymnieto - <33 ;*
-------------- teraz wiem, że nie byłeś wart mojej bezsenności, trzech paczek papierosów, niezliczonej ilości przekleństw. wszyscy goście kochają takie jak Ty. nie zależy mi na miłości. nie chcę chodzić z kimś pięć lat. ja chcę wakacyjnej miłości. dwa tygodnie wystarczą. pocałunki, leżenie na plaży o drugiej w nocy. to tego chcę. nie pamiętam który raz mówię - czas się ogarnąć. Wiedziałam, że mnie skrzywidzisz, nie myślałam, że tak szybko. wchodze do klubu, kładę nogę na nogę, wszystkim gościom nagle coś upada na podłogę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1092 |
Wtajemniczenie
|
grise - ty jesteś jeszcze większa i wspanialsza ;** <3.
rasta lady - dziękuję Ci bardzo za wyróżnienie ;** - A powiedz, ja mam ładne oczy? - No nie wiem, jedno na pewno. / Słoneczna Sonny. Straciłam ludzkie odruchy. Nawet mrugnięcie oka wygląda sztucznie. Wszystko dzięki tobie. Zachwycać mogą nas oczy, piękny głos, romantyczny zachód słońca.. ale czy może zachwycać nas też ludzka osobowość? Sposób w jaki ktoś pije kawę lub wiąże sznurowadło? Czy można to nazwać przyjemnym i czy kiedyś stanie się miłością? Wtulenie się w twój zapach jest najlepszą rzeczą po ciężkim dniu. Jak dowiesz się kim mógłbyś być gdyby nie ja? Byłeś moim słodkim kłamstwem, małą tajemnicą, o której nie miał się dowiedzieć świat. Najdelikatniej jak tylko umiesz, ukołysz mnie do snu, ulubioną melodią sprowadź dobry sen.
#1093 |
Raczkowanie
|
Skończmy w końcu popełniać ten sam błąd.
Znowu okazało się, że byłam tylko zabawką. Dlaczego ja Ci znowu uwierzyłam.? Bo przy życiu trzymałeś mnie tylko TY, ale Ciebie już nie ma więc.. koniec. 20:20 <33 hah wiem kochasz mnie . ![]() Może czas już odnaleźć prawdziwą siebie, a nie tą, która wierzy w te brednie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1094 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
może moglibyśmy być szczęśliwi gdziekolwiek? kiedy jestem z Tobą zaczynam wierzyć w miłość jeśli masz być przez chwilę i odejść. to nie chcesz byś był wcale wielkiej przygody mała część, której zazdrość nam świat ![]() szczęście to Ty, gdy jesteś blisko każdy mówi, że ma wszystko, dla mnie wszystkim jesteś Ty! nie zapomniałabym o Tobie nawet, gdybym miała Alzheimera każdy dzień z Tobą, to kolejny szczebel na drabinie do szczęścia gdyby wszystkie marzenia się spełniały byłbyś mój w każdej godzinie i minucie, o każdej porze dnia i nocy jesteś moim prywatnym wynalazcą szczęścia już nie będę sobie zadawać pytań, dlaczego akurat to się mnie trafiło, ani co zrobiłam źle, choć miałeś dobre intencje. nie będę wieczorami siedzieć z paczką chusteczek na parapecie i oczekiwać kiedy przyjdziesz. nawet kakao ma taki sam smak jak dawniej. ja po prostu cierpliwie tu sobie na Ciebie zaczekam.
![]() |
#1095 |
Zakorzenienie
|
suve ,lilyblack wróciłyścieeee <3!!! ![]() dontgivemenames - dobrze że już jestes ![]() -- U mnie ciągle zmiany Trzeba budzić się i od rana tańczyć Doceń to co masz, walcz o to czego pragniesz...<3 `Spośród wszystkich ludzi dzisiaj wybieram cię I bez trudu w całym tłumie dostrzegam że Ten którego szukam przecież jest obok mnie Chyba widzę jak wyglądać mógłby nasz świat` nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca.. 'nie dasz wcisnąć sobie kitu choćby cały świat go chwalił. Stopy lodowate, moje nieznośne tendencje. historia powtórzy się. połóż się tu ze mną i po prostu zapomnij o całym świecie. zabawne, jak rzeczy mogą sie zmieniać. |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 |
Raczkowanie
|
` Wolę spaść w przepaść samotności niż zniżyć się do twojego poziomu .
` Wezmę porcelanową filiżankę i zacznę zbierać do niej moje łzy . ` W lustrze zobaczę kogoś, kogo nigdy wcześniej nie widziałam . Już nie przerysowaną karykaturę dostosowaną do twoich potrzeb . Siebie . ` Wywalę z szafy wszystkie obcisłe kiecki i wysokie szpilki . Wyjmę z dna komody ukochane fioletowe trampki i koszulę w kratkę . Teraz już cię nie ma . Już niczego nie muszę . ` Widząc seledynowe listki na drzewach, po raz pierwszy od dawna spojrzała na świat z większym optymizmem . ` Stanę na krańcu parapetu w oknie na dziesiątym piętrze i ogłoszę wszem i wobec jak bardzo cię nienawidzę .
#1097 |
Rozeznanie
|
xxgroszek07xx m4dziar4 chocapic Kofeina w RedBullach lilyblack Guziki xD myCh
-mocno mocno mocno kocham dontgivemenames -JESTEŚ SŁOŃCE ![]() uczucie oddalenia wciąż krążące tuż obok jest głupie bo patrzę jak wali się sens mojego życia.. jego kluczowy sens widzowie własnego życia uświadamiają sobie swoją nicość jesteś jak motyl - a to tylko gra pozorów zapominasz że nazywają cię ćmą ktoś wymalował twoją twarz w uczucia spoglądam w kałużę po której dryfujesz. nadal czuję cię tuż przy mnie dziś żyję po to aby zobaczyć spinkę do krawata którą kiedyś zgubiłeś jego bolące gardło wykrzykuje gniew umysłu a dla niej to melodie najdelikatniejszej śmietanki kojącej jej skórę będę królewną w jego świecie, da mi każdą rzecz - aromatyczne wiśnie najlepszej marki on zrobi to wszystko by nasza miłość trwała |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Zakorzenienie
|
Przed siebie. Bez celu. Z zachwytem.
W morzu nadziei skąpani po szyję. i zachwycać się śpiewem wiatru. Psychotortury. Upita herbatą. To tylko wyobraźnia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Zadomowienie
|
Zobaczyłam, jak na nią patrzysz. W jednym momencie znikły wszystkie nasze marzenia. Wystarczy tylko moment i myśli zostały rozwiane. I tylko miłość jest w stanie pogrążyć nas do końca, a i tak świadomie w to brniemy. dreams_x33 - WRESZCIE! ![]() nienaruszona - na zdrowie. <3 martiska - cieszę się i okradam. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1100 |
Raczkowanie
|
Chce oszukać przeznaczenie...
Co noc ten sam sen, a ty odgrywasz w nim główną rolę <33 Przyjdź do mnie jak najszybciej. Tęsknie ![]() Mieć wiele myśli w głowie, a wszystkie związane z tobą. Czerwone ślady na twoim policzku od mojej szminki ![]() A dzisiaj bądź dla mnie sobą <33 Dzień bez Ciebie nie ma sensu. Ona dalej go kochała. Pomimo wielu wad i nieporozumień. Jednak kochała zawsze. On miał to w d..... Dla niego liczyła się inna, która wyśmiewała go na każdym kroku. Miłość jest ślepa. Im bardziej się kogoś kocha, tym bardziej iracjonalniej się postępuje. {Księżyc w nowiu} |
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Rozeznanie
|
Oddałabym świat byś tylko zechciał zechcieć mnie pokochać.
Każdego ranka budzę się z nadzieją ujrzenia Cię... Każdego wieczora zasypiam z bólem rozczarowania, bo Ciebie nie ma, nie było i nigdy już nie będzie.! 'Podróżuje złotym brzegiem Nie ma kary w moim niebie.' Pieprzona misja szukania szczęścia 'W ciszy słów każdy dźwięk, sprawia ból serca lęk.' Nie pytaj już o nic...uwierz we mnie...uwierz w Nas. 'Są w życiu czasem takie chwile, że nagle cały świat jest przeciw Nam. Lecz uwierz w mej miłości siłę. Uwierz w magię słowa MY.' Milczenia gęsta mgła.
#1102 |
Raczkowanie
|
i napisze wniosek to tych wszystkich polonistów, żeby słowo debil zostało uznane za synonim słowa facet !
![]() bo miłość widać w oczach..czuć w powietrzu... ![]() odzyskaj mnie !
#1103 |
Przyczajenie
|
`Dziękuje za to, że jesteś sobą, i za to, kim ja stałam się dzięki Tobie..
`Oddałam Tobie serce , wcale nie żałuję , Bo jesteś przy mnie, kiedy tego potrzebuję . Mamy siebie dla siebie, i niech tak zostanie.. niech każdy nam zazdrości tej miłości kochanie.. __________________ `Life is Beautiful < , 3 |
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Raczkowanie
|
Tak skromnie coś ode mnie ( własnego autorstwa głównie fragmenty z moich wierszy):
nie było między nami idealnie, ale spójrz na życie realnie ono nie jest usłane różami, no chyba ze takimi z kolcami czasem trzeba się dostosować i na kompromisach związek budować, nam to za bardzo nie wychodziło i z czasem w nienawiść się przerodziło, codzienne kłótnie i ubliżanie, a przecież nie tak miało to wyglądać „kochanie” (można podzielić na fragmenty ![]() ...ja po prostu kocham na swój dziwny sposób, raniąc przy tym wiele bliskich mi osób... Uczucie wielkie i głębokie, nie dostrzegalne gołym okiem. Czekam na ten moment kiedy mnie obejmiesz i wypowiesz słowa: - od tej chwili każdą drogą będziemy podążać wspólnie Bez celu błąkam się w mrocznych myślach... Serce ze strachu przed utratą Ciebie zaczyna krwawić... Czy to już ten dzień?... Kiedy obejmę Cię.. Poczuję smak twych ust.. Kiedy nasze ciała zadrżą w rytm miłosnego uniesienia.. A do snu ukołyszą Mnie słowa Miłości z Twych ust... całe życie błądzimy wzrokiem nie znajdując szczęścia... W jednym sercu woda płynie, W drugim ogień płonie.. Tekst z piosenki When you say nothing at all - Ronan Keating) The smile on your face lets me know that you need meThere's a truth in your eyes saying you'll never leave me The touch of your hand says you'll catch me wherever I fall You say it best when you say nothing at all (Uśmiech na twojej twarzy pozawala mi wiedzieć że mnie potrzebujesz Prawda w twoich oczach mówi że nigdy mnie nie zostawisz Dotyk twojej dłoni mówi że złapiesz mnie gdziekolwiek upadnę Mówisz to najlepiej kiedy nie mówisz nic)
#1105 |
Zadomowienie
|
` wnikliwie zapamiętuję życie pamiętliwe.
#1106 |
Rozeznanie
|
Witam.
![]() Almost on and off in echoes time is passing so slow, dragging me deep. | Przeplatany echem czas mija tak wolno, tak potwornie mnie nużąc. You wear a thousand faces. Tell me, tell me which is you. | Nosisz tysiąc twarzy. Powiedz mi, powiedz mi, która jest Twoja. Dug my grave, trashed my name. | Kopiesz mój grób, niszczysz moje imię. She died of a broken heart. | Ona umarła z miłości. I walked down to the other end of the day, just to catch those last few waves. | Szłam ku innemu końcowi dnia, by zyskać te ostatnie jego chwile. I held out my hand and slowly waved goodbye. I turned now my eyes up to the sky. | Uniosłam rękę i wolno pomachałam na pożegnanie. Zwróciłam oczy ku niebu. My god, my time to die. Never want to spend my life alone. | Mój Boże, oto mój czas by umrzeć. Nigdy nie chciałam żyć samotnie. If you keep seeking, you will find. | Jeśli będziesz szukać, znajdziesz. Ten, nine, eight, seven, six, five, four, three, two, one .. Count down to the change in life, that's soon to come. | Dziesięć, dziewięć, osiem, siedem, sześć, pięć, cztery, trzy, dwa, jeden .. Odliczam do zmian w moim życiu, to już niedługo nadejdzie. uwielbiaj me9so3horny Mrs Unfabulous BananowaBrazylijka _Panna_Migotka_ Toogether93 m4dziar4 misjaaaa
panna miodowa keeendy 3martyna3 Kochanaa cherriies agrr blondii69 Drift _mandarynka DorotaComa ruda wiewióra kamisha Kofeina w RedBullach rasta lady lemurek7 without_demur Missi_16 latin _untouched_ boundlessly patrysiowa_ xxxLOLKAxxx Blondynka xD LetMeSign nienaruszona Kaaate90 unpredictablegirl Gotte bryym iii groszkizmakiem & xakumu ( nicki z fbl ) Źle bym się czuła z myślą, że Wam nie podziękowałam za pamięć i miłe słowa. Uczucie nie do opisania .. DZIĘKUJĘ. Jestem tutaj dla Was.
#1107 |
Raczkowanie
|
Przez zbyt intenstywne myślenie o Tobie, z roztargnienia włożyłam masło do mikrofalówki
![]() Mówi się, że ludzie nienawidzą tego, czego nie mogą mieć. Dlaczego więc ja wciąż kocham ? Czasem wydaje mi się, że kochasz równie mocno. Podkreślam, wydaje mi się.
![]() |
#1108 |
Zadomowienie
|
suve- moja najnajnaj już mi stąd nie uciekaj
![]() ![]() ![]() ![]() Z miłością dzieje się obecnie jak z duchami - odkąd przestano w nie wierzyć, nikomu się już nie pokazują. A gdyby świat leżał u Twych stóp? Wtedy mógłbym go niechcąco nadepnąć. Miłość zredukowana do przejściowej namiętności, cała płciowość zredukowana do banalnego zaspokojenia, rodzina zredukowana do przejściowego stanu - to człowiek umniejszony do granic klęski w społeczeństwie, które się boi. muszę otrzymać surowicę miłości myśli o Tobie sprawiają że zasypiam z uśmiechem na twarzy beznadziejnie nieszczęśliwa popatrz głęboko w duszę...tam spotkasz...siebie
#1109 |
Przyczajenie
|
Heej! Jestem tu nowa, choć od dawna Wam zajumuję! ; d , niektóre są na prawdę rewelacyjne! Mam nadzieję, że opisy się spodobają ; )
![]() w snach karmisz mnie truskawkami w czekoladzie, odpinasz guziki mej bluzki. < 3 bo bez Ciebie życie nie jest już życiem. poczuj rytm mego serca i truciznę w żyłach. podobno kocha się raz w życiu - nie wierzę! mogę kochać tysiąc razy dziennie jedną osobę i z każdą chwilą coraz bardziej! < 3 wiecie jak to jest, gdy jedna osoba jest dla Ciebie najważniejsza? po prostu bądź, przytul jak nikt i powiesz, że kochasz. Mam nadzieję, że coś się spodobało ; ) .. |
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Raczkowanie
|
Edytowane przez BananowaBrazylijka Czas edycji: 2010-04-13 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.