![]() |
#1081 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zaginęła iwona - trójmiasto
Dokladnie pamietam jak pare stron wstecz zalozenie bylo ,ze marsz moze byc dla rowniez innych zaginionych ale z drugiej strony ja nic nie organizowalam takze się nie wtracam
![]() ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Cytat:
Hyhy...szczęście oczywiscie w nieszczesciu,ze Iwona zainteresowala tyle osob ale dziwi mnie to,ze ktos kto mieszka od niej 400 km woli u siebie w miejscowosci rozwieszac plakaty o niej aniżeli o osobie z owej miejscowosci,gdzie takowa osoba zamieszkuje. Nie wiem moze ja jestem dziwna.Rowniez jestem gleboko wstrzasnieta sprawa Iwony,wciaz sledze prase,trzymam kciuki ale jesli mialabym komus pomoc w mojej okolicy to raczej najpierw bym to zrobila,bo o Iwone juz wystarczajaco zadlaby osoby z jej miejscowosci i tych pobliskich. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1082 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dodam,że ludzie z natury są przekorni i może byc teraz przez ten marsz tak,że ktoś by się zaangażował i by pomógł ale skoro wychodza z tego takie cyrki to nie będzie się mieszał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1083 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A tu jest skakanie z pazurskami. Bo temu wolno a temu nie. Żygać się chce.
![]() |
#1086 |
Zadomowienie
|
Ja w ogole zauwazylam,ze jak ktos jest nowy na forum i zadaje pytania,ktore wczesniej juz padly to odrazu zostaje zlinczowany. Tylko,ze nie każdy ma czas żeby przeglądać każdą strone,dlatego pyta o jakieś tam rzeczy na które już wcześniej były odpowiedzi to odrazu ktoś chamsko odpisuje,że to już było. Także nowych też się traktuje z góry a przecież mogą coś pomóc,ale najwidoczniej to się nie liczy,bo teraz tylko jest zdenerwowanie na takowych osobników
|
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A niby ma się dowiedzieć jak najwięcej osób.. szum od 7 boleści ![]() cuda wianki, a jak ktoś przyjdzie to rykiem i sio ![]()
![]() |
#1088 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() No racja racja, rozumiem, gdyby wątek miał jedną część a ten ma aż 3 , więc nie ma co się wkurzać na ludzi ![]() Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-10 o 16:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Zakorzenienie
|
Ach, a ja przez tyle lat myślałam, że jestem dość teges
![]() ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... . A tak zupełnie serio - miałam nadzieję, że marsz (mimo iż Iwonkowy) będzie miał na celu zwrócenie uwagi nie tylko na sprawę zaginięcia Iwony, ale także na inne, przepadłe bez wieści osoby ![]() ![]() ![]() Smutne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1090 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
i ja tu nikogo nie obrazam,nie oskarzam,bo da sie zobaczyc jak sa traktowani nowi na tym forum a juz nie daj boze cos zaproponuja albo zapytaja. szkoda,ze mieszkam tak daleko,pomoglabym,ale ciekawe ile osob bedzie na marszu,bo w sumie sobota -12 to taka godzina pracy jeszcze ale pewnie bedzie bardzo duzo osob a ja to zobacze w telewizji albo w gazecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1091 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja już wcześniej zwracałam na to uwagę,że nie sposób-jak ktoś dołączył w 3cim wątku dopiero-przeczytać od deski do deski dwa pozostałe które liczą po około 80 str i jak ktoś nowy o coś pyta to grzecznie odpowiedzieć no ale jakoś nie poskutkowało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1092 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dokładnie tak samo myślałam, ale widać ci co to organizowali mięli inny pomysł i moim zdaniem pomysł ten jest lekko z du...y :O Poza tym nie nasza wina, że ten chłopak niedawno zaginął i nie wpisał się wplan marszu. Czyż jego tragedii nie można dopisać do tego marszu? Czy na prawdę mamy się rozdrabniać i każdemu zaginionemu robić oddzielny pochód? Przecież władze miasta się wściekną ;O |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() P.S. Jakiś czas temu zniesmaczył mnie troszkę tytuł artykułu na trojmiasto.pl "Iwona Wieczorek - priorytetowa zaginiona?". Teraz myślę, że niestety to prawda. Pomijając zamożność rodziny osoby zaginionej, duży w tym udział mają moim zdaniem niektórzy internauci ![]() Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-08-10 o 16:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Zakorzenienie
|
Jak dobrze,że się wszystkie zgadzamy w kwestii tego marszu i pytań od nowych osób.
![]() Ustalmy,że jak jest ktoś nowy na forum i o coś zapyta,to mu grzecznie odpowiadamy na pytanie - krótko i na temat. ![]()
#1095 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba wszystkie te niekokoszące się w tym wątku tak myślały. A tutaj jest takie koko koko, że nawet zakładając kolejną część są jakieś ale. Bo x założyła a nie powiedziała y, a to był y pomysł. O co tutaj chodzi ?? O słąwę czy co ![]()
![]() |
#1096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iwona ma naprawde duzo szczescia w nieszczesciu (jesli mozna to tak ujac) ze jej sprawa została tak naglosniona.
![]() |
#1098 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jestem za a nawet przeciw hi hi ![]() Tylko wydaje mi się,że lepiej na PW,żeby nie było,że powielamy plotki na temat Iwony a nie po prostu odpowiadamy na pytania(bo i takie oskarżenia tutaj padały) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
Zakorzenienie
|
Ehhh...szczerze mówiąc to odechciało mi się już działać w sprawie Iwony... ;/
![]() Teraz chętnie dowiedziałabym się czegoś na temat Łukasza Fortuniaka,tak jak to ktoś napisał "na przekór"...
#1100 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem przesadzacie.
Choć nie do końca zgadzam się z organizatorami marszu będę tam dla Iwony a nie dla nich.
#1101 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiadome jest, iz "stare" wizazanki juz wiedza o sprawie Iwony - ale tu wlasnie teraz glownie nam chyba chodzi o te nowe osoby, czyz nie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1102 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() No ale cóż tak już się porobiło... ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1104 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Ba, nawet z tej samej dzielnicy o ile się nie myle :O |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
Raczkowanie
|
Dla nich liczy sie tylko Iwonka reszta nie ma znaczenia ona to chyba dla nich jakas GURU była eh
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
BAN stały
|
Dokładnie, staram się mój obrażalski charakterek TRZymać na wodzy, ale serio powli bardziej chcę pomóc chłopakowi, niż Iwonie ;/
Edytowane przez mmm3m Czas edycji: 2010-08-10 o 16:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Wtajemniczenie
|
Ja to najbardziej współczuję rodzinom zaginionych osób, którzy nie mają żadnych wtyk, kasy, żeby nagłośnić sprawę ;/;/
I nie rozumiem tak samo jak Wy, tego, iż jest to masz tylko dla IWONY. Przecież jej znajomi, rodzina dokładnie czują to samo co reszta osób spokrewnionych z inną osobą zaginioną ;/ I wydaje mi się, że powinni połączyć wspólne siły. No, ale nie, w tym momencie liczy się tylko ONA. Nikt inny ;/ Dla mnie to jest trochę nie pojęte, bo i tak i tak, w poszukiwania jej włączyło się mnóstwo osób. A gdyby ten cały Pan Ręcznik miał sie już znaleźć, to by się znalazł. Jego portret był pokazywany w mediach, w prasie, więc nie chce mi się wierzyć, że nagle nikt go nie poznaje(a co za tym idzie zapewne obcokrajowiec) A no i jak pytam się znajomych czy słyszeli o jej zaginięciu to każdy mówi, że tak. Ale, że codziennie giną osoby i na nich tez powinno się zwrócić uwagę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1108 |
Zakorzenienie
|
Powinni sie wstydzic,ze nie chca polaczyc tej dwojki ale to ich pomysl i ja nie bede sie wtracala w ich sprawy,prezydent ich miasta powinien sam wyskoczyc z takim pomyslem,choc moze ten chlopak nie byl tak bogaty jak Iwonka i mu sie marsz bnie nalezy(czysta ironia).
|
![]() ![]() |
![]() |
#1109 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.