![]() |
#1081 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Scent Bar XIX
Hohoho,jakie tematy o tej porze
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
grozi wypollizowaniem
|
prosimy o wypowiedź ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- mam szybkie pytanie-czy muffinki da sie upiec w samych papierkach czy trzeba miec mufinkowaą foremke?
#1083 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | |||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ale czy aby na pewno u nich z początku tak łatwo?... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=WLSJCeS3Xv4 Cytat:
![]() Bo nigdzie więcej nie mam zamiaru łazić - szczerze nie-na-widzę zimna, deszczu i tego białego g**na lecącego z góry ![]() Poza tym mam wszystkie kurtki z kapturem, a w torebce noszę parasolkę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-14 o 15:08 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | ||
Zakorzenienie
|
nr 1 wymiata
![]() Cytat:
![]() no tak, byle jak to każdy umi ![]() ![]() Cytat:
![]() Zrobiłam zupę z brokuła ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A to, że masz kaptur i parasolkę to niefaszne. Zawsze możesz chcieć skorzystać z parasolki jakiegoś ciastka ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1088 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Ale mam za******* w robocie, już dawno tak nie było, co gorsza podłapuję nerwową atmosferę a tego nie lubię....
Mieliśmy dziś zapowiedziany przedwczoraj alarm pożarowy - nawet zabawne to było, cały budynek ewakuował się w 8 minut więc 20 minut po alarmie już siedzieliśmy z powrotem przy biurkach ![]() Cytat:
![]() I poddać tej romantycznej wizji? ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2010-10-14 o 15:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Skarbku
![]() Wiecie, dziś dopiero zrozumiałam, że rzeczywiście da się schudnąć od stresu - nigdy tego nie rozumiałam, no bo jak to: nie chcieć jeść? noł łej, nie da rady ![]() ![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#1091 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ćwiczyć można latami, ale jak mies (chciałam napisać sprzęt, ale to by się z jednym kojarzyło) nieodpowiedni, to się idzie zajechać... ![]() Kameno, trzymaj się ciepło. ![]() ![]() na te kołki w gardle i podobne można brać jakieś łagodne środki (ja brałam Persen, Neospasminę i Bellergot), a najlepiej do ludzi wyjść, zająć sie czymś, żeby nie myśleć... Mam nadzieję, że szybko Cię puści. Przyszła przesyłka - dziękuję pięknie ![]() ![]() ![]() ![]()
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2010-10-14 o 16:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
perfumowy zawrót głowy
|
wg av. to prawie sami faceci tu - ja też.
a ja barrrdzo kobieca przecież ![]() A nie, Skarbiatko, Rozterka są kobietami. Aaa i Gryx jest też kobietą ![]() Ale i tak najlepsze są piczony ![]()
#1094 | ||||||
BAN stały
|
Dobra. Foch mi przeszedł. Ubieram gatki
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hoho! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To jeszcze nic ![]() ![]() ![]() ![]() Sabusia! ![]() ![]() Pijany byłem z resztą ![]() ![]() Już schowałem, pszepani ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Sałać również mi mignęła ![]() Dostałem dzisiaj komplement roku: "Ale brzuch to Ci chyba trochę urósł" ![]() ![]() Też Cię lubię, stara piz*o ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1095 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1096 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2010-10-14 o 18:26 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1097 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
http://demotywatory.pl/2162384/****ziernik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1098 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na nk to jest chyba jakiś limit transferu, który moja znajoma próbuje ominąć robiąc kolaże ze zdjęć. Upycha ile się tylko da ![]() Cytat:
![]() beznadziejne to było i rano miałam problem z pobudką... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2010-10-14 o 18:36 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1099 |
BAN stały
|
A co to jest ta Bavaria?
![]() ![]() O herbatę z mlekiem Ci chyba nie chodzi? ![]() --- Przegapiłem rozbiórę Belle d'Opium (jakoś po ósmej rano byłem na nogach, no ale stwierdziłem, że nie włączam kompa) ![]() ![]() ![]() ![]() A! Dziewczyny od Fever! Może uda mi się lecieć na pocztę jutro, no ale nie mogę obiecać na 100% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1100 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie rzekłam że czekacie jeno że wystarczy wam szur szur szur...i ten.....no...i już.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ano ![]() ![]() aż dwa dni ![]() a czy to prawda ,że najpierw leci z cycek ![]()
![]() |
#1101 |
Konto usunięte
|
witajcie
![]() daaaawno nie było mnie w barze, ale mam teraz troszkę wolnego czasu i przyszłam się przywitać. studia prawie uratowane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Zakorzenienie
|
cały dzie n na butelce Kubusia
![]() przez chuopa, a jakżeby inaczej ![]() mi na pewno nie ![]() Patrzcie, jaki dziś cytat z Wiedźmina wylosowałam na fejsie: "Jeżeli w ogóle ma się wybór, a nie ma się dużej wprawy, w pierwszej kolejności ocenia się nie mężczyznę, ale łóżko." pasuje do dzisiejszych tematów jak ulał ![]()
#1104 | |||||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() J. S.? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Przez dłuższą chwilę zastanawiałam się co Wy znowu za temat poruszacie w Barze
![]() ![]() ![]() poleżałam w wannie i spać mi się zachciało ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- to może najpierw zajaram ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1106 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Ze środków mam moje ulubione uspokajające Labofarmu, kupiłam już dawno na złe spanie ale dopiero przedwczoraj otworzyłam. Lubię ich zapach. Tylko nieco wątpię w działanie ziołowych ![]() Bellergot - strasznie podoba mi się nazwa ![]() Cieszę się że przesyłka dotarła, mam nadzieję że biały proszek się przyda ![]() ![]() no weź nie przypominaj ![]() ![]() zresztą w Stodole to mogłabym tylko pomarzyć o zmacaniu co najwyżej po kostce ![]() Cytat:
![]() ![]() A propos piwa, zanabyłam Perłę Chmielową w celu grzańca ![]() grzaniec w celu rozgrzania - nadal jest 18 stopni bo kaloryfery zimne..... Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Kameno-też miałam gołąbki na obiad
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1108 |
ʞɐɯǝuɐ
|
Właśnie rozpakowałam futrzasty sweter
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- gołąbki są mniam ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Zakorzenienie
|
chyba się zabujałam...
![]() Nox Arcana ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=1gZkH...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=k3Mfw...eature=related Na Castla ich!!! ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.