![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann - cz. X
Cześć.
![]() Polecicie mi jakąś dobrze nawilżajacą maseczkę o przyjemnym składzie, moja cera ma skłonność do zapychania i nie chciałabym aby coś złego jej się przytrafiło. ![]()
..że SŁOWA mogą budzić nowy dzień! ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=929016 ![]() Edytowane przez One_LoVe Czas edycji: 2011-06-19 o 15:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Zakorzenienie
|
kupiłam dziś 1 puder Clearface w R. i powiem szczerze że szafa nie wyglądała ubogo
![]()
![]() |
#1083 |
Zakorzenienie
|
uzywa ktoras z Was bronzer, puder brazujacy, perelki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
to jest mój KWC .. znalazłam swoją maseczkę .. a mam cerę okropną .. przy stosowaniu 1-2 x/tydzień cera jest w świetnej kondycji ![]() Mam w planach kupić jeszcze inne ale jakoś mam w zapasie dużo oczyszczających i muszę je wykorzystać najpierw ;D https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ra-wersja.html Dziołszki.. szukam fajnego lakieru. Moim nr1 jak na ten moment jest Miss sporty et voila french manicure nr 1 mleczny. Nie odpryskuje i ujednolica kolor płytki.. wyglądają potem jak po frenchu ;D Szukam koloru może malinowego jakiegoś .. mam blade pomarszczone ręce .. uroki pracy :/ a między ludźmi chciałabym mieć czasem inny kolor niż mleczny :/ Tylko nie wiem na jaki kolor się zdecydować i jaki lakier (byle nie perłowy!) .. w sumie ten Miss sporty kosztuje coś 5zł z groszami a trwałość extra ;D O kurcze.. grad leci O.o i 10 stopni mi się zrobiło na dworze O.o i cały czas spada :/ Zimaa ;D !! Oo.. już jest 13 stopni po gradzie ![]()
![]() ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/view-09.php?pid=332907 Edytowane przez nikaczekolada Czas edycji: 2011-06-19 o 18:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak swoją drogą - może głupie pytanie, ale - czy maseczka nałożona na buzię na jedyne 10-20 minut może zapchać i spowodować np. krostki/wypryski/pryszcze? Czy to za krótki czas na zapchanie. ![]()
![]() |
#1088 |
Klientka w krawacie
|
SKARB.ROZWIĄZANIE bez polskich liter. Nie wiem natomiast czy ze spacją czy bez jak hasło z kilku słów....
Edytowane przez zoila Czas edycji: 2011-06-19 o 18:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ze względu na parafine i nawet nie miała jej tak na samym początku. Fajna była,dobrze nawilżyła no ale więcej nie zrobię jej. To była zachwalana daxa z miodem i migdałami czy jakoś tak.
![]() |
#1090 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
(w sensie rozwiązanie małymi literami a pośrodku dałam spację .. no bo raczej nie kropkę.. pisało, że nie używać polskich znaków tylko a spacje nie są zabronione ![]() Cytat:
![]() I wiadomo kiedy zmyć - gdy wysycha z zielonej robi się biała ![]() Bardzo łatwo się zmywa - chyba najszybciej ze znanych mi innych maseczek ;D Ta maseczka mnie nie zapycha ani ciut ciut ![]() ![]() Natomiast Maseczka z Perfecta No Problem gruszkowa w przeciwieństwie do kremu (dlaczego go zlikwidowali ![]() ![]() Zostanę przy efektimie ;D
![]() ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/view-09.php?pid=332907 Edytowane przez nikaczekolada Czas edycji: 2011-06-19 o 19:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1091 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1092 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślę jeszcze o tej z Dermaglinu (zielona glinka) - podpierając się kwc i Dermomask, ale ona chyba dostępna tylko w aptece.
![]() |
#1094 |
Konto usunięte
|
Czy możecie mi polecić dobry peeling enzymatyczny? Proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Zakorzenienie
|
A na co najbardziej się czaicie z tej różanej Wibo?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1096 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1097 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1099 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nie był najgorszy, ale jakoś bardzo poprawy stany skóry nie zauważyłam. Ale jest bardzo tani i wydajny, więc można spróbować ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1100 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1101 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mnie nie zapycha maseczka migdałowa z Perfecty. Nakładam ja na buzie cienką warstwą, po kilku minutach (ok.10) wklepuje w skórę. Zawsze mnie poratuje, gdy skóra zaczyna piec z przesuszenia/podrażnienia np. przez lecznicze mydełko czy bardzo twardą wodę. Ani razu mnie nie zapchała. Może z tego względu, że używam jej czasami i to tylko, gdy skóra tego potrzebuje. ;-)
![]() |
#1102 |
Rozeznanie
|
Ach no tak
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ola-girls.html Używałam kiedyś i byłam zadowolona. |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ny.html&next=1
Ja mam ten peeling z AA. Jest fajny ale skóra zaraz po jego użyciu jest mocno zaczerwieniona i jakby trochę podrażniona, ale później już jest OK ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1104 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
oo w saszetce ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biala, Kachnaaaa dzięki za pomoc. ![]()
![]() |
#1106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie było podobnie, skóra po użyciu jest bardzo mocno zaczerwieniona. Samo trzymanie na twarzy też nie należy do przyjemnych, bo strasznie mnie szczypało. Ale efekty były świetne. Myślę, że jeśli ktoś nie ma mocno wrażliwej skóry a oczekuje efektów, może się skusić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;27572012]no ja unikam silikonow
![]() ![]() ![]() uzywam sporadycznie biosilka zwykłego (jak mi sie wlosy pusza), ale przerzuce sie tylko na Joanne z Apteczki Babuni dzieki kochanej wizazance ktora mnie niedawno uswiadomila tu, ze ona nie ma alkoholu ![]() ![]() ja silikonów unikam tylko w szamponach, szampon z SLES zmywa silikony tak, że nie osadzają się na włosach, ale co kto lubi, bo ja np bez silikonów mam siano na głowie ![]() jedwab joanna tez nie ma alkoholu, wax też nie ![]() ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- co do golenia nóg to ja też golę uda mimo, że mam tam jasne, cienkie włoski i nie odrastaja twarde czy coś. Niektóre kobiety nie golą ud, a czasem blondynki nóg, bo mają jasne, cienkie włoski, ale w słońcu to naprawdę wygląda niefajnie... ja to w ogóle chyba jakas dziwna jestem, ale dla mnie to i źle wyglądają kobiety w podeszlym wieku (babcie) z czarnymi włosami na nogach i w spódnicy ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- co do płatków kosmetycznych to te z biedronki u mnie tez zostawiają trochę 'waty' na twarzy... najlepsze wg mnie to cleanic, bella i jeszcze takie jedne, ktorych nazwy nie pamiętam, ale kupuję w kauflandzie |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1108 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Konto usunięte
|
Pianka kod : 2982152563610
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.