![]() |
#1081 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Podłączam się pod życzenia dla wszystkich Dzieciaczków ![]() Cytat:
![]() wczoraj mierzona, 78 ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1082 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() 71 cm miał jakieś 2 tyg temu aha płatków nie dawałam, czosnku też nie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1083 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- aplikacja24 widzę Cię po raz kolejny na pasku, Ty byłaś z nami w 1 i 2 wątku na poczekalni :< co u Ciebie? odezwij się |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | |
Zakorzenienie
|
Przyłączam się!
Cytat:
![]() |
#1086 |
Zakorzenienie
|
Nam dziś wyszło 70, jakoś mi się mało wydawało;p jak to się wam przekłada na rozmiar ubranek?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1087 |
Rozeznanie
|
Hello! Ale mam wyjca w domu. Chodzi i stęka. Zaraz mnie wywiozą
![]() A ja dostałam kolejną propozycję pracy i teraz praktycznie codziennie Oli musiałby zostać z nią na ok. 4 godziny. No ale jak? Zostawię go z nią a potem jak będę wracać to będę się wkurzać że moje dziecko ciągle marudzi i płacze a w nocy nie śpi? Zawsze tak jest... A z drugiej strony kasa potrzebna... Sama nie wiem. ![]() edit. zapomniałam Wam napisać że dziś przyjechali teście (pierwszy raz od sierpnia się widzieliśmy). O 6:50 rano... ![]() ![]() Edytowane przez YellowSheep Czas edycji: 2013-11-27 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#1088 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. zdarzyło się parę razy no następna ![]() Dziewczyny czy Wy chcecie już kolejne dzieciaczki mieć?? ![]() Nie boicie się?? ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() Ja nie wiem. Dawno nie mierzyłam Darii. Dziś ją zmierzę. Cytat:
![]() Dziewczyny pisałam na fb z bijkorą. Martwiłam się co z nią bo długo nie było jej na forum. Okazało się że Nadzia złamala laptop na pół przy gumi misiach, teraz czeka aż w piątek oddadzą go z naprawy. U nich ok. Jutro ma egzamin na prawko więc trzymajmy kciuki ![]() ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-11-27 o 14:41 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1090 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 130km? 6:50? 20 minut? zbieram szczękę.. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1091 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do teściów ![]() Cytat:
![]() nie wiem o co chodzi czy to jakieś cyrkowce czy co, ale tą babkę bym zatłukła. masakra. http://www.youtube.com/watch?v=0d9rEHvdDBM
![]() |
#1092 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wizyta teściów porażka na całej linii, zdjęcia muszą być, co by się pokazać, jacy to wspaniali dziadki, dobrze, że przynajmniej kasę zostawili... Cytat:
![]() ![]() ![]() Debrah jak u lekarza? Co mówiła? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1093 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Zakorzenienie
|
Ale będą bąki
![]() ![]() A teraz myślę co mu zrobić na drugie danie. Co dziś podajcie dzieciom? |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wspolczuje tego zakazu wychodzenia. I jeszcze brak kompa.... Koszmar! Cytat:
![]() ![]() Alverde jest w sumie podobne do rossmanowskiej Alterry ![]() Mysle, ze nasze dzieci nie sa juz najmniejsze, zeby obawiac sie takich zmian. Poza tym mamy czesto kupuja mleczne kaszki roznych firm, a tam przeciez tez sa inne rodzaje mleka... Cytat:
2. Cebule daje od kilku dni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny potrzebuję Was... bo zaraz znowu wyjdę, że jestem ta zła..... Chodzi o te zdjęcia dla teściowej co Wam ostatnio pisałam, ale może nie pamiętacie, dlatego napiszę od początku... Moja teściowa ma niebawem urodziny i dostałam wiadomość od tż brata, żebym wysłałą mu kilka zdjęć naszych bo chce t. przezent sprawić... Później pisłam z siostrą tż i twierdziła, że ten prezent to od wszystkich (całej 5) jest....no to piszę do tego brata a ten do mnie, że to prezent od niego i jednej z sióstr..... no to się wkurzyłam i napisałam mu, że skoro prezent od niego i Kaśki to niech se swoje zdjęcia wstawiają... bo żem się już wkurzyła... zwłaszcza że ten brat na nasz ślub, ślub swojej siostry i chrzciny naszej Paulinki i siostry syna przylazł z gołą ręką brzydko mówiąc nażreć się za free.... no a mamusi prezent musi dać, bo przecież musi pokazać, że on ten najlepszy.. zaraz zresztą będzie gadał po rodzinie jak to ja zła i niedobra... no i teraz już nie wiem co mu napisać, żeby mu w pięty poszło, no i czy dawać mu te fotki.... zresztą napisał mi jeszcze, że nie widzi sensu wstawiania tylko jego i kasi zdjęć bo nie jest narcyzem, a pomysł jest jego i on za niego płaci... nosz kurde, przecież to chyba nie realne, aby 5 osób wpadło w tym samym czasie na ten sam pomysł, no i zrobić zrzutkę to chyba też nie jest jakiś wielki problem.... Przesadzam??? Dać mu te zdjęcia? Co o tym myślicie??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1097 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1098 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
e_vel ![]() ![]() ![]() Rzeczywiście byłam na poczekalni od początku. W związku z tym, że byłam wówczas na ostatnim roku aplikacji ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie. Szczególnie Marsi i Mikę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1099 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1100 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Aplikacja skończona, natomiast egzamin państwowy przede mną. Nie było mi dane podejść do niego w tym roku, bo trafiliśmy w jego czasie na 3 tygodnie do szpitala z niespełna 3 miesięcznym wówczas Misiem. Synek ma na imię Michaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
Pediatra zbadał małą, pomierzył, zważył - wagowo jak zawsze 10 centyl, wzrost 25 centyl, głowa 50centyl.
Mówił, że waga z tych niskich, ale widzi, że u nas zawsze był 10 centyl więc okej, rośnie proporcjonalnie. Żadnych "postępów ruchowych" nie sprawdzał, chyba dlatego, że widział, że wszystko gra - jak ją pielęgniarka chciała do zmierzenia położyć, czy na wagę dać, to od razu sobie siadała, próbowała wstawać. Zaliczyliśmy szczepienie bo miałyśmy zaległe jeszcze. Mówiłam o kłopotach z dietą, właściwie sama poprosiłam o skierowanie na bad. krwi, w związku z tym żelazem - dostałam skierowanie, za tydzień pójdziemy bo teraz po szczepieniu podobno wyniki zafałszowane mogą być. Ale biedna Amelcia, spłakała się strasznie, zanim jeszcze było szczepienie, bała się iść do jakiejś obcej pani itepe - wyciągała do mnie rączki z załzawionymi oczkami i tylko "mama mama" ![]() Przy szczepieniu płakała, potem chwilę pospała,m obudziła się zadowolona, bawiła się długo a teraz właśnie śpi, bo histerioza - chyba po tej szczepionce. Odmówiła obiadku ;( - dałam uu, rozpłakała się strasznie, nagle, może ją boli, ale nie ma gorączki. Zasnęła i śpi. Generalnie wizyta ok, poza niemiłym akcentem szczepiennym. A jak z Waszą rehabilitacją, bo mi chyba umknęło? Jak z Tż po rozmowie, coś się oczysciło? |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Zakorzenienie
|
Hejka gaduly!
Debrah - brawa za kolosa! silver - ale mega zaciesz! ![]() O FAK!!! - przegapilam zubra ![]() yellow - brawa za zabka! gojka - o kurde, a nie ma ktos na stanie kompa zeby pozyczyc? ktos z rodziny np? zdrowka dla Igusia! 100 lat dla solenizantow-dla MAJECZKI, HANI bokehowej, MARCINKA nomen i KUBUSIA nancy!!!!!!!!!! ![]() nie wiem ile moj Kubulex ma wzrostu ale przy najblizszej okazji postaram sie go zmierzyc ![]() padlam ze zlamanego laptoka bijkory ![]() kciuki za prawko! gojka - tez dostalam bukiet, jako jdyna na sali ![]() ![]() aplikacja - heloł!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 |
Zakorzenienie
|
Co do kolosa mojego jeszcze - przedmiot prowadziła babeczka w zaawansowanej ciąży, termin na 24.12 - dlatego musiała wcześniej przedmiot skończyć i zrobiła nam zaliczenie przedmiotu teraz już... no ale jaki mnie sentyment łapał jak ona tak pięknie wyglądała z dużym, lekko opadniętym już brzuszkiem, taka zadbana, promienna, cudnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1104 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |
Zakorzenienie
|
Popłakalam sie dzis na lekcji
![]() 6 klasa, sprawdzamy tlumaczenie tekstu z ang na polski. do dyspozycji mieli ofkorso slowniki, a wiecie jak dzieciaki postepuja bezmyslnie - nie probuja dopasowac znaczenia slowa do kontekstu zdania tylko biora pierwsze lepsze ze slownika iheja do przodu.... ![]() no wiec bylo zdanie cos w ten desen - As you can see I go... no i jak pewne dziewcze to przetłumaczylo? Jak wyprowadzam puszke na spacer to... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() UMARŁAM, UMARLAM, UMARLAM!!!!!! Poryczalam sie ze smiechu - slowo honoru! ![]() oczywiscie to dziewcze ma od dzis przydomek PUSZKA ![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
![]() szkoda... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1106 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a moja Karinka się zbuntowała na amen na ten angielski i ewidentnie jej Pani nie pasuje, to może Pstryczku wpadniesz do mnie raz w tygodniu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1108 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jaki macie śpiworek? Cytat:
![]() Dziewczyny kupujecie sanki w tym roku?
![]() |
#1109 |
Wtajemniczenie
|
My mamy takie http://tablica.pl/oferta/nowe-sanki-...k-ID49CNT.html super się sprawdzają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Zakorzenienie
|
Hje: psychologia zdrowia, Marzena L-K.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:46.