![]() |
#1051 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. nie 3. przegotowaną z karanu 4. dawałam tez mandarynki, brzoskwinie, mam zamrożone maliny, jagody, czarne porzeczki i dodaję do jog. nat lub do musu z jabłek. 5. myje w gorącej wodzie 6. butlę mamy TT a niekapek http://e-kidi.pl/niekapki-bidony/721...pee-7-12m.html, Igus pije tylko wodę (soczków nie chce tak się do wody przyzwyczaił i różnie raz z tego raz z butelki. Mleka niestety nie chce pić z butli ;/ Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ntour-kit.html Cytat:
Iguś mój przeziębiony jest. Kaszle biedaczek. Lekarz powiedział że to nic poważnego- jakieś bakteryjne, oskrzela, uszka czyste. Ale tak mi go szkoda jak kaszle ![]() ![]()
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-11-27 o 10:59 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1052 |
Rozeznanie
|
Debrah
1- nie, nawet nie mam takich w domu:p nie pamietam kiedy ostatnio jadlam jakiekolwiek platki ![]() ![]() 2- tak ![]() Gojka,strasznie mi przykro ![]() ![]() Kurcze,ktos wie co slychac u Meduzzy? Sent from my GT-S6500D using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#1053 |
Zadomowienie
|
Marsi to mnie dobiłaś z tym, że blizna dalej ciągnie
![]() Lady mnie blizna boli bardzo często i to w różnych sytuacjach. Onaella u mnie nie tyle trauma, ale jednak bólu nie zapomniałam. A skoro ja swój ból pamiętam i niezbyt miło wspominam, to co dopiero Ty, jednak miałaś trudniejsze przeżycia i dużo dłuższy poród (chociaż mój też się wlókł na 18h). Illusion zdrówka dla Igusia i męża! U nas dziś nocka z cyckiem w buzi. Może z pół godziny spałam normalnie, reszta na czuju i w wygiętej pozie. Rano mąż wziął Ewę, żebym troszkę pospała to sąsiad z góry zaczął robić remont łazienki, a pod okno przyjechała koparka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1054 |
Rozeznanie
|
Zdrowka dla Igiego Illusion
![]() Sent from my GT-S6500D using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#1055 | |||||||
Raczkowanie
|
Witam się po masakrycznej nocce. My już po pierwszym spacerze na tzw zakupy
![]() Ah w związku z tym że na andrzejki jedziemy w gości do gdańska to byłam z malizną u fryzjera i pani od paznokci i normalnie DA SIĘ ![]() ![]() ![]() Yellow sto lat Kasie wszystkiego dobrego z okazji imienin Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do wózka to ro-an marita jedyna i słuszna !!!! Co ja się na przymierzałam tych wózków i przepraszam że to napiszę ale w życiu nie kupię wózka ze skrętnymi kołami gdyż wedle mnie one są mega twarde. no takie moje odczucie. Ale na wiosne się złamie i kupię spacerówkę espiro gdyż jest o wiele lżejsza od czołga marity ![]() Cytat:
[QUOTE=gochaa_p;43905698]dziewczyny na jak długo chodzicie z dzieciakiami na dwór w taką pogodę? Ja już prawie 2 tyg siedze ze swoimi w domu bo ciągle któeś chore było i dziś mam w planach wreszcie spacerek ( moze nawet jutro Wojtka do przedszkola poślę) i nie wiem sama na ile po przerwie ją wziąć [/Qostej UOTE] My chodzimy codziennie z prostej przyczyny bo mamy się tylko we dwoje pomijając męża którego wiecznie nie ma :/ i każdą błahostkę załatwiamy we dwójkę więc siłą rzeczy te spacery nam wpadają, ale nawet tak dla siebie i zdrowotności dziecka to polecam spacery ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1056 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ogólnie jak moja Oliwka jest bezproblemowa jeśli chodzi o jedzenie to ostatnie dni ciężkie są. Mleko i kasze je, ale obiadku trochę jej wciskam, owoców żadnych nie chce, jogurtu nie, nawet chrupka nie. Mam nadzieję że to przez chorobę a nie że jej się coś odmieniło. ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1057 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chyba też ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
2 tak. Cytat:
![]()
![]() |
#1058 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no co Wy, na serio skrętne koła Wam przeszkadzają ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- wrócilismy ze spaceru i myslałam, że cieplej jest, bo takie słońce i czapki nie zabrałam; ale mi odmroziło uszyska, brrrrr; zapakowałam Filipa w śpiworek i tak się wiercił, że oczywiście buty ściągnął i w samych skarpetkach jechał, ale miał cieplutkie stópki, więc ze śpiworka jestem zadowolona
![]() |
#1059 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1060 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kurde strasznie współczuję tego "aresztu" ![]() Cytat:
w przychodni myśleli, że Ona właśnie rok ma i przyszłysmy na szczepienie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() co zrobiłaś z włosami? Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1061 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1062 |
Wtajemniczenie
|
#1063 |
Zakorzenienie
|
wysłany, wysłany, tacie dzisiaj dałam, jak jechał do pracy, bo ja się nie mogłam na tą pocztę wybrać
![]() ![]()
#1064 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() napisz mi pw ile ![]()
![]() |
#1065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napiszę wieczorem jak tata wróci, bo nie wiem ile ta przesyłka ostatecznie wyszła
![]() |
#1066 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na Lubelszczyźnie,w krainie ducha bielucha ![]() ![]() Cytat:
Ad.1 .Płatki mi nawet do głowy nie przyszły, w najbliższym czasie dam do spróbowania, tylkko muszę najpierw je zakupić ![]() Ad.2. Czosnku jeszcze nie dawałam, ale to dlatego, że nie gotowałam jej niczego do czego bym miała go dodać... ale cebulę już dawałam... Cytat:
oj są wózki ze skrętnymi kołami i są do tego bardzo miękkie, np. wózek jedo 4ds fyn.... hmmm za rok będziecie wózka używać??? Kurde a ja myślałam, że może do lata i zakończy się edukacja wózka.... tzn na jakiś mega długi spacer później to może i tak, ale zimą to jak już sanki... Żle myślę??? my też mamy się tylko we dwie, dlatego nie mogę pogodzić się z tym, że wyjść z domu nie mogę... moi rodzice pracują, na tesciów nie mam co liczyć... teraz chociaż wieczorami tz jest, a jak wyjedzie to ja nie wiem jak zyc bede... zapkupy mogę robić na dluższy okres czasu, no ale jakieś sprawy..... Cytat:
aaa i kazałyście mi teścik robić ![]() ![]() 1. biorę hormony, więc nie sądzę abym mogła zajść w ciążę 2. mam pco, więc tym bardzoej nie uwierzę, że za pierwszym razem by miało się udać.. Przy Paulinie zajeło nam to 3,5 roku.... 3. niebawem muszę iść do gin po receptę, więc zrobi mi usg i chciałabym być bardzo mile zaskoczona....choć przecież odłożyliśmy starania.... |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1067 |
Zakorzenienie
|
Gojka też mam PCO i zaciążyłam w drugim cyklu, więc wiesz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1068 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1069 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny odchudzające się, które jeżdżą na rowerze stacjonarnym - są tu takie? Pytam, bo dostałam od kolegi opis treningu interwałowego, który podobno nieźle spala tłuszcz. Może któraś chce?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1070 |
Zakorzenienie
|
dałam Filipowi do miseczki parę makaronowych rurek i za chwilę przychodzi do mnie z tą miską i mi pokazuje, że pusta
![]()
#1071 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() my mało kiedy gumkę zakładamy ![]() ![]() moja też nie, bardziej mi przeszkadza blizna na nodze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My już po spacerku, słonko,ale zimno. Dadolowi na obiad łososia z ziemniakiem i bakłażanem zrobiłam. Obudzi się to zje i czekam na buca od kontroli piecyka ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1072 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1073 | |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() Oj, u mnie też były złote myśli / pele mele ale tak mnie wkurzały te nazwy że swój zeszyt nazwałam EPLE PEPLE ![]() ale miałam (i nadal gdzieś mam) taki zeszyt w którym wkleiłam koperty i dałam znajomym do wpisania i zaklejenia w kopertach wspomnień o mnie. Otworzyłam to w dniu moich 18-stych urodzin. Bożesz jak ja się poryczałam ze wzruszenia... W gimnazjum mi to wpisywali, a otwarłam w technikum po 3 latach więc emocje były niesamowite ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a tak wogóle to Maja dziś kończy 11 m-cy... kiedy to zleciało ![]() ![]() Buziaki dla reszty dzieciaczków z 27 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też musze na wiosnę kupić jakiś mniejszy wózek niz marita ![]() my w ogole bezzzzzzzz;p musze kuchnie jeszcze wyfewciowaccccccccccc ae poszlabym luluuuu;p
![]() ![]() |
![]() |
#1075 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1076 |
Zakorzenienie
|
Przyłączam się! Buziaki dla coraz starszych maluchów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1077 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny - możecie napisać ile "wzrostu" mają wasze dzieci?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1078 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio było ok 73 cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#1079 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1080 |
Zakorzenienie
|
Tak sobie myślę że zbędne są wywody na temat porodu. Czy to cc czy sn-bo tak naprawdę kobieta mająca cc nie zrozumie kobiety rodzącej sn. Możemy się tylko domyślać co każda z nas przeszła ale tak naprawdę nie mamy o sprawie bladego pojęcia. A że każdy poród jest na dodatek inny to nie warto drzeć teraz kotów w tym temacie
![]() Zrobiłam porządki w Oskara szafie ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:25.