Schudn±æ 20 - 30 kg - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2014-06-02, 14:46   #1081
1992MaDziuLeK
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 779
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg

Cytat:
Napisane przez pretty_girl19892 Poka¿ wiadomo¶æ

Na innym w±tku wypatrzy³am Twoje fotki po schudniêciu, no no! Chcia³abym ju¿ mieæ taki brzuszek

He he widzê, ¿e kto¶ podgl±da ró¿ne w±tki

No tam wstawi³am fotki, ale mój brzuch nie jest idealny do tego to mu jeszcze daaaaaaleko mu albo mi bo wiesz chyba jestem zbyt wymagaj±ca i nie widzê ró¿nicy
Ale w sobotê us³ysza³am "komplement", ¿e mam r±czki jak ta chuda czê¶æ skrzyde³ka z kurczaka a przecie¿ moje rêce s± jeszcze du¿e i ja te¿ jeszcze jestem za du¿a

1992MaDziuLeK jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-02, 14:46   #1082
201709081028
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 2 237

Cytat:
Napisane przez Melonade Poka¿ wiadomo¶æ
Oczywi¶cie, jak kto¶ bêdzie wyje¿d¿a³, czy z jakiego¶ innego powodu nie bêdzie mia³ mo¿liwo¶ci siê zwa¿yæ czy napisaæ w w±tku to przecie¿ nie bêdziemy kogo¶ karaæ za to, ¿e ma ¿ycie albo ¿e Mu los nogê podstawi³! W miarê mo¿liwo¶ci, jak wiecie, ¿e Was nie bêdzie to dawajcie znaæ, a jak kto¶ zniknie i siê pó¼niej pojawi z wyt³umaczeniem, ¿e nie ola³ nas, tylko mia³ co¶ wa¿nego to przecie¿ te¿ przyjmiemy z otwartymi ramionami . Chodzi tylko o to, ¿eby nie wpisywaæ osób, które przyjd±, powiedz±, ¿e chc± schudn±æ 30kg w tydzieñ, po czym siê ju¿ nigdy nie odezw±.
Jak kto¶ jest aktywny w w±tku to choæby go rok nie by³o, to bêd± ludzie, którzy bêd± o tej osobie pamiêtaæ i nikt takiej osoby nie ruszy .

Poza tym ja sama zreszt± te¿ na pewno bêdê wyje¿d¿aæ/chorowaæ czy mieæ inne sprawy i wtedy mo¿e siê i tabelka nie pojawiæ, ale spokojnie, tu nic nie zginie i tak ka¿da z Was na pewno gdzie¶ swoje sukcesy zapisuje.

Od tego jest w±tek na forum, ¿eby komentowaæ i dyskutowaæ. Dlatego te¿ chcê, ¿eby¶my wspólnie w miarê mo¿liwo¶ci ustali³y zasady.

---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

W³a¶nie to te¿ proponujê, tak bêdzie najlepiej .

Wiecie, ja tutaj nie chcê z siebie zrobiæ jakiej¶ uciemiê¿onej ofiary . Ja t± tabelkê z chêci± robiê, ale faktycznie wydaje mi siê,¿e jak bêdzie okre¶lona struktura i wiêkszy rygor to i motywacja bêdzie wiêksza .
Jak kto¶ potrzebuje specjalnej motywacji na weekend, ¿eby nie podjadaæ, to mo¿ecie siê tu spowiadaæ z kusz±cych Was grzeszków, zaraz Wam czym¶ przywalimy
Zgadam siê w 100% i podpiujê sie pod tym lewica i prawica choæ ko¶lawie

kazda z nas czasem potrzebuje dostaæ
201709081028 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-02, 14:47   #1083
Melonade
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 820

Cytat:
Napisane przez aamidale Poka¿ wiadomo¶æ
Ho, ³atwo mówiæ zjad³am dzi¶ 4 kabanosy i serek wiejski i poza s³odkim nic nie wcisnê. Paracetamol mi strasznie zamula ¿o³±dek. Ja w trakcie @ to w ogóle taki zombiak jestem troche.

Znalaz³am suszone ¶liwki, problem za¿egnany, lody bêd± dalej przesi±kaæ ryb±
Ale siê rozmijamy w odpowiedziach, nie nad±¿am .
Lepiej mnie nie denerwuj i jaki¶ obiad jednak zjedz
Ciekawe jak BlankaSz i Jej obiady, bo co¶ milczy ...

Ja dzisiaj zjad³am podwójn± porcê miêsa, a to i tak wcale tak du¿o nie by³o, bo 90g . Muszê siê nauczyæ je¶æ wiêcej miêsa na obiad .

Melonade jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-02, 14:49   #1084
aamidale
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 927

Cytat:
Ja w ogóle wolê mierzenie ni¿ wa¿enie, je¶li chodzi o ¶ledzenie postêpów .
Ale my¶lê, ¿e to mo¿e wyj¶æ tak jak z naszym odchudzaniem - powoli, ma³ymi kroczkami i do tego dojdziemy .

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Ja te¿ tak próbujê, ale zazwyczaj to siê nie koñczy dobrze i z podkulonym ogonem wracam do ma³ych zmian. Bo widzê, ¿e ju¿ w co drugim po¶cie muszê u¿yæ sformu³owania "powoli, ma³ymi kroczkami"
No to ja dok³adnie odwrotnie mam Szybko i efektywnie, inaczej nie umiem. Ja cz³owiekiem ma³ej cierpliwo¶ci jestem, jeszcze mi siê to odbije zapewne, ale póki co dzia³a

27.02.2012
aamidale jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-02, 14:50   #1085
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Dziêkujê i mam nadziejê ¿e jak najszybciej, bo miesiêcznie wydajê na papierosy ponad 450 z³ :/ Jak sobie my¶lê, ile fajnych rzeczy mogê za to kupiæ to mnie szlag trafia
dasz rade! z nami ci siê uda a kasa ucieka ,pamietam jak wydawalismy z T¯ ponad tysi±c ja paczke on dwie aaaaaaa dobrze ¿e to sie skoñczy³o.
Stary 2014-06-02, 14:52   #1086
ArcymoneQ
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 582

Wszystkie pomys³y zwi±zane z regulaminem w±tku spodoba³y mi siê, a je¶li chodzi o urlop to ju¿ dzi¶ mogê napisaæ, ¿e nie bêdzie mnie od 13 sierpnia do 28. No chyba, ¿e w pensjonacie neta bêd± mieli...

aamidale - zero lodów wsad¼ tam jeszcze kilka ryb bêdzie Ci l¿ej

Prettygerl1982 - znam ten ból, ale ja ju¿ zakomunikowa³am, ¿e to ostatni raz. Nie chcê je¶æ ciastek bo pó¼mniej mam ochotê na wiêcej s³odkiego.

https://www.facebook.com/Renia.foto
ArcymoneQ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-02, 14:53   #1087
bebemwls
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 491
GG do bebemwls

Cytat:
Jeszcze zapomnia³am siê do tego odnie¶æ.
Ja oczywi¶cie jak najbardziej jestem za. Tylko widzisz, narazie prowadzimy sam± wagê i ciê¿ko jest od po³owy dziewczyn przez tydzieñ t± wagê wydusiæ . Tak¿e mo¿e najpierw ustalmy co z wag±, jaki dok³adnie przewidujemy regulamin, a pó¼niej mo¿e jako dodatek pomiary?
Mo¿e np. co 3 tygodnie/ 4 tygodnie/ miesi±c bêdziemy robiæ tabelkê z podsumowaniem i tam bêdziemy podawaæ pomiary?
Oczywi¶cie to znowu tylko sugestia .
Co do pomiarów podawanych raz w miesi±cu jestem za-wiêksza motywacja mnie osobi¶cie czeka mierzenie w sobotê
Ja ju¿ po obiadku-m³ode ziemniaczki,surówka z m³odej kapusty i marchewki,gotowana pier¶ kurczaka. A zaraz idê wszamaæ truskawy na deser z jogurtem greckim

---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Hehe kobitki w trakcie pisania mojego postu powsta³y 4 inne odpowiedzi jeste¶cie jak torpedy. Nie nad±¿am za Wami.
Jest: 77 kg
II cel: 70kg
bebemwls jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2014-06-02, 14:55   #1088
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Ale siê rozmijamy w odpowiedziach, nie nad±¿am .
Lepiej mnie nie denerwuj i jaki¶ obiad jednak zjedz
Ciekawe jak BlankaSz i Jej obiady, bo co¶ milczy ...

Ja dzisiaj zjad³am podwójn± porcê miêsa, a to i tak wcale tak du¿o nie by³o, bo 90g . Muszê siê nauczyæ je¶æ wiêcej miêsa na obiad .
Kurcze no, dobra co¶ sobie wykombinujê tylko nie bij
Ja dzi¶ miêsa dosta³am do¶æ, jak widzê moje nogi to i tak mnie przera¿a,ca³a zewnêtrzna strona ju¿ twarda.

27.02.2012
Stary 2014-06-02, 14:57   #1089
bebemwls
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 491
GG do bebemwls

aamidale a mo¿e lody w³asnej roboty?
Ja miksuje owoce z jogurtem naturalnym i zamra¿am w plastikowych kubeczkach

Co do sezonu urlopowego mnie nie ma 20-27 lipiec
Jest: 77 kg
II cel: 70kg
bebemwls jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-02, 14:57   #1090
katka11s
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 47

W sumie jestem tu "nowa" ale prze¶ledzi³am ca³y w±tek od pocz±tku do koñca aby wiedzieæ co pisa³y¶cie ,jakie macie zasady i jakie ka¿da z Was na cel itp.My¶lê,¿e gdyby panowa³y tu zasady które ie odpowiada³yby to nie by³oby tyle wpisów i takiego zainteresowania nie widzê zatem potrzeby zmiany.
Poza tym nie chyba sensu spierac sie o to kiedy która woli siê wa¿yæ...
Ja i tak wczoraj zrobi³am sobie swoj± tabelkê poniewa¿ nie s±dzi³am,¿e od razu zostanê przyjêta nie ukrywam,¿e jest mi bardzo mi³o ,wiêc nabra³am jeszcze wiêkszej motywacji

Zaplanowa³am start na dzisiaj ale jest taka u mnie od 5 dni wstrêtna pogoda i leje,leje i jeszcze raz leje !!!!
Kochane jak æwiczycie w takie koszmarne dni?? nie mam ¿adnego sprzêtu stacjonarnego , mia³ byæ rower który specjalnie kupi³am a tu leje!!! no i si³ownia ale dzi¶ okaza³o siê ¿e moja zumba zosta³a odwo³ana na 2 tyg... i jak tu sie zmotywowaæ

widze ,¿e cwiczycie przy mel b ,napiszcie jakie treningi dok³adnie ?
no i co oprócz tego jecszcze æwiczycie ??

jest: 84.0kg

I etap ; 80 kg
II etap ; 75 kg
III etap 70 kg

katka11s jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-02, 14:58   #1091
pretty_girl19892
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 784
GG do pretty_girl19892

Cytat:
Jeszcze zapomnia³am siê do tego odnie¶æ.
Ja oczywi¶cie jak najbardziej jestem za. Tylko widzisz, narazie prowadzimy sam± wagê i ciê¿ko jest od po³owy dziewczyn przez tydzieñ t± wagê wydusiæ . Tak¿e mo¿e najpierw ustalmy co z wag±, jaki dok³adnie przewidujemy regulamin, a pó¼niej mo¿e jako dodatek pomiary?
Mo¿e np. co 3 tygodnie/ 4 tygodnie/ miesi±c bêdziemy robiæ tabelkê z podsumowaniem i tam bêdziemy podawaæ pomiary?
Oczywi¶cie to znowu tylko sugestia .
Wymiary rzeczywi¶cie mozna jako¶ raz w miesi±cu podawaæ, i wtedy bêdzie dodatkowa tabelka z wymiarami i sukcesami podawana
Ale waga cotygodniowa musi byæ, pro¶ciej co tydzieñ wskoczyæ na wagê ni¿ co tydzieñ siê mierzyæ i przy tym mysle ¿e mo¿na zostaæ - waga w pi±tki, wymiary np pocz±tek ka¿dego miesi±ca (np do 5 dnia ka¿dego miesi±ca)
pretty_girl19892 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-02, 14:59   #1092
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Kurcze no, dobra co¶ sobie wykombinujê tylko nie bij
Ja dzi¶ miêsa dosta³am do¶æ, jak widzê moje nogi to i tak mnie przera¿a,ca³a zewnêtrzna strona ju¿ twarda.
No! I to chcia³am us³yszeæ .

To chyba dobrze? Ja nie mogê patrzeæ na moj± galaretê
Nogê to mam bardziej potê¿n± ni¿ Pudzian, a króciutk± jak karze³ek i faluj±c± jak galareta!

Stary 2014-06-02, 15:00   #1093
aamidale
Rozeznanie

Zmierzy³am siê i...

28.05.2014

Biodra -128
Pas - 97
Ramiê - 41
udo - 73

02.06
.2014

Biodra - 122
Pas - 91
Ramiê - 36
udo - 69

Trochê posz³o

27.02.2012
Stary 2014-06-02, 15:02   #1094
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bebemwls Poka¿ wiadomo¶æ

Ja najbardziej lubiê obraæ i pokroiæ banany, zostawiæ w zamra¿arce na noc, nastêpnego dnia je zblendowaæ same albo z dodatkiem kakao. Pycha! Tylko jeden/dwa sk³adniki, a naprawdê rewelacyjnie smakuj±, koniecznie spróbujcie!
Cytat:
Napisane przez katka11s Poka¿ wiadomo¶æ
W sumie jestem tu "nowa" ale prze¶ledzi³am ca³y w±tek od pocz±tku do koñca aby wiedzieæ co pisa³y¶cie ,jakie macie zasady i jakie ka¿da z Was na cel itp.My¶lê,¿e gdyby panowa³y tu zasady które ie odpowiada³yby to nie by³oby tyle wpisów i takiego zainteresowania nie widzê zatem potrzeby zmiany.
Poza tym nie chyba sensu spierac sie o to kiedy która woli siê wa¿yæ...
Ja i tak wczoraj zrobi³am sobie swoj± tabelkê poniewa¿ nie s±dzi³am,¿e od razu zostanê przyjêta nie ukrywam,¿e jest mi bardzo mi³o ,wiêc nabra³am jeszcze wiêkszej motywacji

Zaplanowa³am start na dzisiaj ale jest taka u mnie od 5 dni wstrêtna pogoda i leje,leje i jeszcze raz leje !!!!
Kochane jak æwiczycie w takie koszmarne dni?? nie mam ¿adnego sprzêtu stacjonarnego , mia³ byæ rower który specjalnie kupi³am a tu leje!!! no i si³ownia ale dzi¶ okaza³o siê ¿e moja zumba zosta³a odwo³ana na 2 tyg... i jak tu sie zmotywowaæ

wzorowa "nowa" osoba .
Kochana, ja wiem, ¿e ciê¿ko siê jest zazwyczaj wbiæ do w±tku, w którym ju¿ od jakiego¶ czasu jest jaka¶ ekipa. Ale ja nie chcê tworzyæ takich barier. Jak kto¶☠chce zrzuciæ tyle kilogramów to jeszcze bêdzie mia³ czas siê z nami poznaæ. Jak kto¶ ma dobre intencje to przyjmujemy, trzeba siê zmotywowaæ, a nie zniechêcaæ!
My¶lê,☠¿e i tak ka¿dy jakie¶ swoje zapiski prywatne ma, ale dzielenie siê oficjalnie na forum zawsze bardziej motywuje .

Stary 2014-06-02, 15:03   #1095
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
No! I to chcia³am us³yszeæ .

To chyba dobrze? Ja nie mogê patrzeæ na moj± galaretê
Nogê to mam bardziej potê¿n± ni¿ Pudzian, a króciutk± jak karze³ek i faluj±c± jak galareta!
Gdzie tam dobrze, potem jak kopnê pi³kê to jej z GOPR-em szukaj± przesadny mam ten przyrost miê¶ni, nie wiem o co chodzi bo deficyt zachowujê. A te¿ nózie mam krótkie i szerokie, z tym ¿e twarde. Tylko po wewnêtrznej stronie nieco gorzej.

27.02.2012

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-06-02, 15:03   #1096
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Zmierzy³am siê i...

28.05.2014

Biodra -128
Pas - 97
Ramiê - 41
udo - 73

02.06
.2014

Biodra - 122
Pas - 91
Ramiê - 36
udo - 69

Trochê posz³o

Najbardziej to Ci tego uda zazdroszczê!! Tyle cm w tak krótkim czasie!

Stary 2014-06-02, 15:04   #1097
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bebemwls Poka¿ wiadomo¶æ

Muszê spróbowaæ w ogóle blender muszê kupiæ bo w zyciu nie mialam a s± w ¶miesznej cenie teraz.

27.02.2012
Stary 2014-06-02, 15:04   #1098
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:

Jak leje to pozostaje æwiczyæ w domu
Mel B polecane s± treningi na poszczególne partie cia³a, trwaj± 10 min oko³o ka¿da, np na uda, na po¶ladki, ramiona, abs, cardio równie¿ jest ostatnio na fb wypatrzy³am jak±s stworzon± grupê gdzie kto¶ podzieli³ treningi na poszczególne dni i s± po³±czone na yotubie ju¿ w gotowe zestawy, np. zestaw na poniedzia³ek http://www.youtube.com/watch?v=qpYCUOo0M6g
pó¼niej wtorek itp my¶le ¿e jak komu¶ brak motywacji to mo¿e siê podj±c tego wyzwania i za 30 dni wtedy jakie¶ inne dodatkowe æwiczenia do³o¿yæ do tych
Stary 2014-06-02, 15:05   #1099
Melonade
Zadomowienie

Cytat:

Znowu zapomnia³am co¶ dopisaæ.
Ja a¿ do wczoraj nie æwiczy³am (poza nieraz 5-godzinnymi spacerami). Ale pomy¶la³am sobie - koniec tego, nie szukam wymówek, wstajê, ubieram siê i æwiczê! No i tak zrobi³am.
Ja æwiczê 30 day shred z Jillian Michaels, narazie zrobi³am level 1, pierwszy dzieñ . Ale mo¿e jak siê bêdê non stop tym chwaliæ to bêdê mieæ wiêksz± motywacjê,☠¿eby æwiczyæ dalej.
Szukaj na youtubie, jest mnóstwo fajnych æwiczeñ.
Ja polecam w³a¶nie Jillian Michaels (ma ró¿ne programy), kana³ blogilates, tone it up no i te 8-minutówki, o których pisa³am wcze¶niej.

Stary 2014-06-02, 15:06   #1100
katka11s
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 47

Jak mo¿ecie podrzuæcie jakies swoje pomys³y na ¶niadania ,obiady i kolacje ,no i co podjadacie pomiêdzy owoce ,jogurty,soki??
z chêci± skorzystam bo w³a¶nie startuje

usi³ijê w³a¶nie od wczoraj zaznajamiaæ siê z aplikacjami ,znalaz³am u siebie FatSicret ,czy która¶ z Was korzysta mo¿e?
bo jako¶ nie przypad³a mi ta myfitnesspal,nie umiem sie w niej odnale¼æ.
Chêtnie wys³ucham waszych propozycji i z nich skorzystam

jest: 84.0kg

I etap ; 80 kg
II etap ; 75 kg
III etap 70 kg

katka11s jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2014-06-02, 15:06   #1101
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
Muszê spróbowaæ w ogóle blender muszê kupiæ bo w zyciu nie mialam a s± w ¶miesznej cenie teraz.
Te rêczne s± niedu¿e, niedrogie, ³atwe w u¿yciu i myciu . A¿ ¿al nie kupiæ . Spróbuj te¿ mojego jedno- lub dwu-sk³adnikowego przepisu .

Stary 2014-06-02, 15:06   #1102
aamidale
Rozeznanie

Cytat:

Najbardziej to Ci tego uda zazdroszczê!! Tyle cm w tak krótkim czasie!
No, a gdyby nie ten dziki przyrost miê¶ni to by by³o jeszcze mniej Sama jestem zdziwiona. A schizy mam takie o t± przerwê w æwiczeniach dzisiaj ¿e mówiê Ci. Bojê siê, ¿e jutro zamiast aamidale z ³ó¿ka wstanie galaretowata masa ³ypi±ca nieznacznie oczami za po¿ywieniem

27.02.2012
Stary 2014-06-02, 15:07   #1103
pretty_girl19892
Zakorzenienie

GG do pretty_girl19892

Cytat:
W³a¶nie te¿ my¶lê nad zakupem blendera, ¶mieszne ceny maj± n iektórew a tyle koktajli warzywnych i shaków mo¿na zrobiæ

No i gratuluje spadków centymetrów
Stary 2014-06-02, 15:09   #1104
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Ja najbardziej lubiê obraæ i pokroiæ banany, zostawiæ w zamra¿arce na noc, nastêpnego dnia je zblendowaæ same albo z dodatkiem kakao. Pycha! Tylko jeden/dwa sk³adniki, a naprawdê rewelacyjnie smakuj±, koniecznie spróbujcie!

wzorowa "nowa" osoba .
Kochana, ja wiem, ¿e ciê¿ko siê jest zazwyczaj wbiæ do w±tku, w którym ju¿ od jakiego¶ czasu jest jaka¶ ekipa. Ale ja nie chcê tworzyæ takich barier. Jak kto¶☠chce zrzuciæ tyle kilogramów to jeszcze bêdzie mia³ czas siê z nami poznaæ. Jak kto¶ ma dobre intencje to przyjmujemy, trzeba siê zmotywowaæ, a nie zniechêcaæ!
My¶lê,☠¿e i tak ka¿dy jakie¶ swoje zapiski prywatne ma, ale dzielenie siê oficjalnie na forum zawsze bardziej motywuje .
motyw z bananami mega, zaraz lecê po banany i mro¿ê!

27.02.2012
Stary 2014-06-02, 15:09   #1105
Melonade
Zadomowienie

Spójrzcie, jaki mamy teraz pierwszy post i zg³aszajcie wszelkie uwagi!
Koniecznie zobaczcie jak ten post wygl±da na pierwszej stronie, ¿eby zobaczyæ te¿ czaderski obrazek .

Cytat:
Witam w w±tku, w którym czekaj± Was takie przemiany:
Za³±cznik 5700114

Niestety, wszystkie w±tki o podobnej tematyce upad³y dawno temu, a do³±czanie siê do grupy odchudzaj±cych siê chudzinek wcale nie pomaga osobom, które maj± wiêcej do zrzucenia. Wiêc w¶ród samych swoich, zapraszam wszystkich, którzy maj± do zrzucenia ok. 20-30kg i chc± siê wzajemnie motywowaæ w zdrowym odchudzaniu!

Zanim do³±czysz, przeczytaj regulamin!

Zasady do³±czenia do w±tku:
1. Chêæ zrzucenia w zdrowy sposób ok. 20-30kg
a) Nie chcemy s³yszeæ o chwilowych dietach
b) Nie akceptujemy g³odówek
c) Nie jemy za du¿o, ale pilnujemy, ¿eby nie je¶æ za ma³o
d) Nie wierzymy w magiczne tabletki, kremy i inne proszki. Tylko zdrowe od¿ywianie i aktywno¶æ fizyczna doprowadzi nas do celu!
2. Podanie danych do tabelki (wzrost, waga pocz±tkowa , waga aktualna, cel )
3. Wa¿ymy siê w pi±tki tzn. w ka¿dy pi±tek podajemy pogrubion±, na niebiesko swoj± aktualn± wagê, która zostaje wpisana do tabelki.
4. ¯eby zostaæ wpisanym do tabelki musisz przynajmniej przez tydzieñ aktywnie uczestniczyæ w w±tku i braæ z nami udzia³ w przynajmniej jednym wa¿eniu
5. Osoby, które przestan± siê udzielaæ lub dwa razy nie podadz± danych do tabelki zostaj± z niej wyrzucone. Je¿eli chc± powróciæ, podlegaj± takim zasadom jak wszystkie nowe osoby.

Nasza ekipa:
Melonade
ArcymoneQ
bebemwls
Prannie
LadyDagaMilon
Eglel
dom_misia
saira__
BlankaSz
julkkka
klapkowa
addda
jagoodka21
MagdalenaK1985
nurek119
aamidale
Chotykczka
donkje
Malinka_Malinka
siabra
zarysa
pretty_girl19892
katka11s
pannaatopowa
ewela93

Postêpy przedstawione s± w tabelce w za³±czniku.

Edytowane przez Melonade
Czas edycji: 2014-06-02 o 15:10
Stary 2014-06-02, 15:15   #1106
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LadyDagaMilon Poka¿ wiadomo¶æ
dasz rade! z nami ci siê uda a kasa ucieka ,pamietam jak wydawalismy z T¯ ponad tysi±c ja paczke on dwie aaaaaaa dobrze ¿e to sie skoñczy³o.
Przepraszam, wczesniej nie zauwa¿y³am tego posta dziêkujê za wiarê we mnie i za przestrogê !

Melonade regulamin mega, póki co nic mi nie przychodzi go g³owy w kwestii poprawek

27.02.2012
Stary 2014-06-02, 15:19   #1107
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Zmierzy³am siê i...

28.05.2014

Biodra -128
Pas - 97
Ramiê - 41
udo - 73

02.06
.2014

Biodra - 122
Pas - 91
Ramiê - 36
udo - 69

Trochê posz³o
jak w tak krótkim czasie to zrobi³as kurna opierdzieli³a¶ siê tasakiem?
cy co?
u mnie na wadze spada ale z cm to raczej od pocz±tku maja na brzuchu dopiero 6cm ;(

kurka za miesi±c to jak staniesz za miot³± to cie widaæ nie bedzie

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:
Przepraszam, wczesniej nie zauwa¿y³am tego posta dziêkujê za wiarê we mnie i za przestrogê !

Melonade regulamin mega, póki co nic mi nie przychodzi go g³owy w kwestii poprawek
spoko

Tak co do regulaminu MELONADE
Stary 2014-06-02, 15:19   #1108
Melonade
Zadomowienie

Cytat:
cy co?
u mnie na wadze spada ale z cm to raczej od pocz±tku maja na brzuchu dopiero 6cm ;(

---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

spoko

Tylko 6cm?! Daj spokój, 6cm mniej w brzuchu w miesi±c to super wynik!

No to siê cieszê, ¿e siê podoba, mam nadziejê, ¿e reszta te¿ zaakceptuje .

Stary 2014-06-02, 15:25   #1109
201709081028
Konto usuniête

Cytat:
Tylko 6cm?! Daj spokój, 6cm mniej w brzuchu w miesi±c to super wynik!

No to siê cieszê, ¿e siê podoba, mam nadziejê, ¿e reszta te¿ zaakceptuje .
dziekujê

nosoro¿ec extra
Stary 2014-06-02, 15:28   #1110
aamidale
Rozeznanie

Cytat:
cy co?

spoko

Pad³am

Sama nie wiem, zaciê³am siê w sobie i zapieprzam jak ma³y silniczek poza tym przesta³am je¶æ sól za Twoj± rad± zreszt±

Melonade banany ju¿ w zamra¿alniku. Dziêki wielkie ;*
aha, 6 cm w brzuchu to duu¿o ja mam ogromne brzuszysko i je mi bêdzie najtrudniej zlikwidowaæ

27.02.2012

Edytowane przez aamidale
Czas edycji: 2014-06-02 o 15:29
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Wspólne odchudzanie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2015-03-11 11:39:04

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:17.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.