![]() |
#1051 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
![]() Faceci to najlepsi kumple. Przynajmniej s± szczerzy, a i jak siê granicê ustawi wyra¼nie to rzadko s± potem ¿ale o "friendzone" itp , chocia¿ zdarz± siê i tacy ![]() Wiem, ¿e z tymi fajami to przeginam, ja w trakcie @ w ogóle mog³abym nie je¶æ tylko piæ herbatê i paliæ fajki. Muszê to rzuciæ w cholerê, ale to jak dobrnê do 80 kilo przynajmniej, nie wszystko na raz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1052 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1053 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 352
|
A przede mn± w³a¶nie miseczka sa³aty z pomidorkiem, dymk± i serem feta.
#1054 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 47
|
Dziêkujê za powitanie
![]() Dziêki twojemu zdjêciu zakupów te¿ idê dzi¶ po podobne ![]() no i ruszam dzi¶ do dzie³a ![]()
#1055 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Super, ¿e ju¿ wszystko w porz±dku i jeste¶my w tym samym sk³adzie
![]() Ja w³a¶nie skoñczy³am skalpel, du¿o dzi¶ brzuszków zrobi³am i to czujê najbardziej. A teraz idê sobie kawa³ek rybki usma¿yæ w piekarniku i zjem j± razem z kasz± jaglan± i broku³ami- jako¶ nie mam ochoty na sos i ziemniaki. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1056 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jakie znacie przepisy na kurczaka, ¿eby nie by³ taki monotonny
![]()
#1057 | |||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie chcê tu wojska robiæ, ale jaki¶ porz±dek byæ musi ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Cytat:
¯eby by³ porz±dek proponujê, ¿eby¶cie w ka¿dy pi±tek podawa³y mi t± wagê i tu zdecydujmy - albo w PW albo w w±tku ale np. pogrubionym zielonym czy tam innym mocno widocznym kolorem (te¿ ustalmy jeden), bo jednak jak 25 osób pisze po kilka d³ugich postów to ciê¿ko znale¼æ. Wiecie, ¿e czytam wszystko i staram siê na wiêkszo¶æ wiadomo¶ci odpisywaæ, ale co¶ mi mo¿e umkn±æ. Mo¿emy te¿ ustaliæ jak±¶ konkretn± regu³kê, ¿eby to by³o np. jedno konkretne zdanie, te¿ bêdzie ³atwiej szukaæ. Kolejna sprawa to osoby nowe, albo te, które przestaj± siê udzielaæ, albo przestaj± podawaæ dane do tabelki. Mo¿emy zrobiæ tak, ¿e nowe osoby bêdê dopisywaæ gdzie¶ tam osobno i dopiero umieszczaæ w tabelce po pierwszym tygodniu, jak podadz± swoj± kolejn± pi±tkow± wagê i faktycznie bêd± siê udzielaæ w w±tku. Co do osób, które s± w tabelce a nie podaj± wagi/nie udzielaj± siê nie wiem, czy chcecie ¿eby je wykre¶laæ czy co? Wiadomo, ¿e czasem kogo¶ mo¿e nie byæ, ale np. jak kto¶ opu¶ci dwa wa¿enia to mo¿na go wyrzuciæ i je¶li bêdzie chcia³ wróciæ to traktujemy go jak now± osobê? ![]() Dajcie znaæ, co o tym my¶licie i mam nadziejê, ¿e do koñca dnia ustalimy jako¶ wspólnie zasady ![]() Oczywi¶cie w±tek jest dla wszystkich, ale faktycznie z tymi tabelkami to jest bez sensu co chwilê zmieniaæ. Ma byæ motywacja, obserwacja postêpu itd. Ja jestem otwarta na propozycje, tylko bez k³ótni dziewczyny ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-06-02 o 14:11 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#1058 |
Rozeznanie
|
Dziêkujê i mam nadziejê ¿e jak najszybciej, bo miesiêcznie wydajê na papierosy ponad 450 z³ :/ Jak sobie my¶lê, ile fajnych rzeczy mogê za to kupiæ to mnie szlag trafia
![]()
![]() |
#1059 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 14
|
Cytat:
![]() ![]() a ja siê w³a¶nie zbieram na uczelniê mam dzi¶ zaliczenie wiêc mam nadziejê, ¿e bedziecie trzymaæ kciuki ![]() a wieczorkiem planujê zacz±æ wyzwanie z jillian michaels, nie s³ysza±³m o niej wcze¶niej ale widziam j± tu na w±tku wiêc postanowi³±m spróbowaæ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1060 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mo¿esz zacz±æ od robienia tylko jednego programu czyli tylko 8 minut dziennie i jak siê przyzwyczaisz robiæ coraz wiêcej. Nieraz a¿ g³upio odpu¶ciæ jaki¶ dzieñ, bo to przecie¿ tylko 8 minut ![]() Widzia³am te¿, ¿e kto¶ napisa³ m±dr± radê, ¿e musisz znale¼æ co¶, co Ci siê spodoba i to jest genialna rada. Próbuj wszystkiego - chodzenia, biegania, p³ywania, roweru, rolek, deskorolki, si³owni, zajêæ fitness, tanecznych, ró¿nych æwiczeñ z youtube'a. Na pewno znajdzie siê co¶, co Ci siê spodoba i tego siê trzymaj, bo grunt to systematyczno¶æ, a jak siê czego¶ nie lubi to ciê¿ko wytrwaæ.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-06-02 o 14:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1061 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 14
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1062 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1063 | ||||
Zakorzenienie
|
Ale pêdzicie z pisaniem Dziewczyny
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie ³adnie tyle paliæ! ![]() ![]() Co do wa¿enia to mi te¿ to bez ró¿nicy, trzymaæ siê musimy ca³y czas bez wzglêdu na dzieñ wa¿enia, bo mo¿na pop³yn±æ konkretnie jak ju¿ raz pozwolimy sobie na odstêpstwo. Mo¿na przecie¿ siê wa¿yæ w pasuj±cym dla siebie dniu, ale dane do tabelki podawaæ tak jak przyjmie siê na w±tku (czyli w danym momencie w pi±tki) ¿eby Melonade nie siedzia³a ca³ymi dniami i nie aktualizowa³a tabelki codziennie tylko raz w tygodniu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1064 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do reszty to mam taki pomys³ by w tej tabelce zawrzeæ jakie¶ trzy- cztery podstawowe wymiary, np noga, pupa, talia, ramiê, w sensie nad kolumn± tylko pierwsza literka [ n ] [ p ] [ t ] [ r ] a gdzie¶ pod spodem sta³e wyja¶nienie skrótów. Tego w tabelce nie widzia³am, uwa¿am ¿e te¿ miarodajne ![]() Aha, ja w tym tygodniu bêdê mieæ wagê wiêc w koñcu bêdê pewna ile chudne bo na razie to mam wy¿sz± matematykê ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1065 |
Zadomowienie
|
Melonade za chwilê zacznie siê okres urlopowy i mo¿e byæ tak (choæ oczywi¶cie nie musi), ¿e kogo¶ nie bêdzie przez dwa tygodnie.
Je¿eli mogê to proponujê aby brak 3 kolejnych wpisów powodowa³ usuniêcie z tabelki, bo nawet fajniej j± siê ogl±da gdy wszystkie kolejne kolumny s± wype³nione Co do regu³ dostosuje siê do wszystkich, które wymy¶licie, ale nie omieszkam dodaæ swoje 5 groszy i skomentowaæ ![]() ![]() OK podsumowuj±c wa¿ymy siê w pi±tek i zapisujemy jednym zdaniem na zielono nasze efekty - dobrze zrozumia³am ?
![]() |
#1066 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj zrobi³am w³a¶nie pierwszy dzieñ z 30 day shred . Mam nadziejê,☠¿e dzisiaj dam radê drugi, bo zakwasy s±, oj s± ... Poza tym z mocno siedz±cego trybu ¿ycia, który prowadzi³am z mniejszymi lub wiêkszymi przerwami przez ostatnie 4 lata, wkroczenie w takie æwiczenia to niez³y hardkor ![]() ![]()
![]() |
#1067 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1068 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A osoby które nie podawa³y wagi od kilku wa¿eñ, plus siê nie udzielaj± mo¿na raczej wyrzucaæ z tabelki, bez sensu jak jest wstawiana taka do po³owy pusta przeplatana z osobami udzielaj±cymi siê ca³y czas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1069 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1070 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak kto¶ jest aktywny w w±tku to choæby go rok nie by³o, to bêd± ludzie, którzy bêd± o tej osobie pamiêtaæ i nikt takiej osoby nie ruszy ![]() Poza tym ja sama zreszt± te¿ na pewno bêdê wyje¿d¿aæ/chorowaæ czy mieæ inne sprawy i wtedy mo¿e siê i tabelka nie pojawiæ, ale spokojnie, tu nic nie zginie i tak ka¿da z Was na pewno gdzie¶ swoje sukcesy zapisuje. Od tego jest w±tek na forum, ¿eby komentowaæ i dyskutowaæ. Dlatego te¿ chcê, ¿eby¶my wspólnie w miarê mo¿liwo¶ci ustali³y zasady. ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
![]() W³a¶nie to te¿ proponujê, tak bêdzie najlepiej ![]() Cytat:
![]() Wiecie, ja tutaj nie chcê z siebie zrobiæ jakiej¶ uciemiê¿onej ofiary ![]() ![]() Jak kto¶ potrzebuje specjalnej motywacji na weekend, ¿eby nie podjadaæ, to mo¿ecie siê tu spowiadaæ z kusz±cych Was grzeszków, zaraz Wam czym¶ przywalimy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-06-02 o 14:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1071 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1072 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1073 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze ¿e w pracy mogê sobie Was czytaæ, bo jakbym mia³a na koniec dnia ogarniaæ wpisy z ca³ego dnia to d³ugo by mi siê zesz³o, tak pêdzicie ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1074 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1075 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja oczywi¶cie jak najbardziej jestem za. Tylko widzisz, narazie prowadzimy sam± wagê i ciê¿ko jest od po³owy dziewczyn przez tydzieñ t± wagê wydusiæ ![]() Mo¿e np. co 3 tygodnie/ 4 tygodnie/ miesi±c bêdziemy robiæ tabelkê z podsumowaniem i tam bêdziemy podawaæ pomiary? Oczywi¶cie to znowu tylko sugestia ![]()
![]() |
#1076 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1077 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1078 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Od 18 maja nie tknê³am alkoholu! poprzednio by³am nad¼gana przynajmniej raz w tygodniu. Sukces to dla mnie ogromny ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1079 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale my¶lê, ¿e to mo¿e wyj¶æ tak jak z naszym odchudzaniem - powoli, ma³ymi kroczkami i do tego dojdziemy ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1080 |
Rozeznanie
|
Ho, ³atwo mówiæ
![]() Znalaz³am suszone ¶liwki, problem za¿egnany, lody bêd± dalej przesi±kaæ ryb± ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:15.