Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-15, 06:27   #1081
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V

Dzień dobry
Ja dopiero jutro zdjęcie zrobię dzisiaj nie dam rady przed śniadaniem, bo mąż jeszcze w domu a przy nim nie będę robic

Dorotka ja miałam zwykle pampersy białe od urodzenia. Można je podwijać tak od góry troszkę zeby pepuszka nie dotykały. Także mysle ze ta dziurka nie jest jakaś niezbędna.
Ewunia_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 06:42   #1082
Nati_kk
Zakorzenienie

Dot.: Jedne dwóch kreseczek wypatrują, inne wyprawkę dla maluszków szykują - cz.V

Dorotko,ja się tam nie martwię,tylko uprzedzam żebyście na mnie nie czekały przypadkiem,chociaż mój to jeszcze dluuuuugo nie będzie taki piękny jak Wasze

Ja powoli zwlekam się z łóżka,zjemy szybko śniadanko,dopakujemy co trzeba,pozalatwiamy sprawy na mieście i w drogę po 13,więc jakby co to zamelduje się dopiero na miejscu po przylocie,albo jeszcze z lotniska się odezwę Kochane będę za Wami tęsknić :-(

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 06:59   #1083
Guerka
Wtajemniczenie

Dzień dobry wszystkim
Nati wypoczywaj kochana zazdroszczę wyjazdu
U mnie juz sie chyba @ zapowiada bolą mnie cyce i wczoraj kilka razy mialam ból w podbrzuszu, ale taki dziwny...jakby mnie ktoś igłą w macice trafiał, dzis juz nie doświadczyłam tego bólu na szczęście
Buziaczki dla wszystkich
Stary 2014-09-15, 07:06   #1084
dorotape1987
Wtajemniczenie

ojjj nati ale Wam fajnie wakacjeee tam pogadaj z kropkiem zeby w miare dobrze bylo niech da mamie odpoczac i nacieszyc sie ostatnimi bezdzietnymi wakacjami zycze wspanialych wakacji
ewunia to w takim razie niema co swirowac tylko zwykle pampersy kupie i tak jak aneczka mowi nie bede robic zapasow bo moze moj pasztecik bedzie z tych wiekszych niz mniejszych i pampersa wsadze sobie na nos
meliska pomysl sobie ze juz nie dlugo i pozegnasz sie z praca na co najmniej rok
Stary 2014-09-15, 07:35   #1085
Ewunia_01
Wtajemniczenie

Natka zazdroszczę wakacji zabierzcie mnie
A brzuszek nadrobi ciesz się tym czasem że jeszcze wchodzisz w jeansy z przed ciąży
U mnie widać już że ciaza po jedzeniu, bo z rana to raczej objedzenie takie
Dorotka newbornów ja planuje kupić 2 paczki. Z małą chyba wiecej użyłam, ale ona była malutka warto sie zastanowić czy w razie czego będziesz miała mozliwosc kogoś posłać jesli by Ci zabrakło, jeśli nie to lepiej mieć wiecej niż mniej, bo noworodka się przewija dużo razy na dobę.

Ja dzisiaj mam trochę sprzątania, pranie itd wiec oby mdłości nie przyszły
Ewunia_01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 07:42   #1086
Nati_kk
Zakorzenienie

Ewunia,Ty drobna jesteś to Cię do walizki wcisne :-D

Powiem Wam,że chłop mnie od rana tak denerwuje,że najchętniej pojechalabym sama.
Mówię mu na przykład , żeby wreszcie plecak wyciągnął i przygotował,a on mi na to 'ale po co ja mam brać plecak jako podręczny skoro Ty będziesz miała torebkę? ' pomijam fakt,że specjalnie biorę małą torebkę żeby nie dźwigać i jak się go pytam gdzie sobie wsadzi aparat,tablet i chociażby picie to oczywiście cisza,a potem stwierdzenie, że w ręce będzie niósł
I tak z połową rzeczy,nie wiem czy lewą nogą wstał czy co,ale przez to już zaliczylismy poranną kłótnie... Ehhhhh...

Guerka,ja takie klucia miałam,ale nie na okres,więc kto wie :-D

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Stary 2014-09-15, 07:53   #1087
Guerka
Wtajemniczenie

Dzis mam 21dc i 10-11dpo więc... moze mnie tak kłuć codziennie, ale żeby to było TO

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-15, 07:58   #1088
izasalamon
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Ewunia,Ty drobna jesteś to Cię do walizki wcisne :-D

Powiem Wam,że chłop mnie od rana tak denerwuje,że najchętniej pojechalabym sama.
Mówię mu na przykład , żeby wreszcie plecak wyciągnął i przygotował,a on mi na to 'ale po co ja mam brać plecak jako podręczny skoro Ty będziesz miała torebkę? ' pomijam fakt,że specjalnie biorę małą torebkę żeby nie dźwigać i jak się go pytam gdzie sobie wsadzi aparat,tablet i chociażby picie to oczywiście cisza,a potem stwierdzenie, że w ręce będzie niósł
I tak z połową rzeczy,nie wiem czy lewą nogą wstał czy co,ale przez to już zaliczylismy poranną kłótnie... Ehhhhh...
Zazdroszczę wakacji Sama bym gdzieś pojechała

Cytat:
Napisane przez Guerka Pokaż wiadomość
Dzis mam 21dc i 10-11dpo więc... moze mnie tak kłuć codziennie, ale żeby to było TO
Trzymam kciuki, żeby fasolka kiełkowała
izasalamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 08:14   #1089
larara123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewunia_01 Pokaż wiadomość
Dziewczynki wpadłam napisać ze Żanetka doleciala i wygrzewa dupke na costa brava niestety @ przyszła
Śpijcie słodko Kochane moje
uuuuuuuuu nic przyjemnego na wakacjach... moze tam uda jej sie zafasolkowac
Witam sie w nowym tyg...
czekamy na zdjecia

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

Cytat:
Napisane przez dorotape1987 Pokaż wiadomość
dzien dobry
frania dobreee
nati powolutku moze po wakacjach dzidziek sie ujawni mnie pierwszy raz wywalilo w 13 tyg skonczonym
ja juz fotke dodalam szalu niema tylko pol cm ale czytalam ze od teraz to juz cm tygodniowo
ja pogadalam z mezem dopiero wieczorem caly dzien foch byl
wstalam dzis wczesniej bo taaaka glodna bylam ze szok ida mi niestety cukry do gory i co bym nie zjadla po 21 nawet wase to cukier przy granicy a niechce podnosic insuliny walcze dokad moge wiec pije wode no a teraz juz brzuch pelny to niech maly sie cieszy pilnuje bardziej regularnosci posilkow i waga nie leci jak szalona
Śliczny jest

07.11.2010 jesteśmy razem
14.08.2013 zaręczyny
07.06.2014 ślub
12.10.2014 II kreseczki
19.06.2015 urodził się mój skarb Michaś
larara123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 09:35   #1090
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Napisane przez 7koliberek7 Pokaż wiadomość
zerknijcie taki pajacyk mi sie spodobal http://allegro.pl/elegancki-pajacyk-...546130144.html

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ----------

albo ten u mnie powinien byc na czasie szkoda ze uzywany ;/ http://allegro.pl/boosh-welurowy-pajacyk-swieta-62-i4604448389.html
Obydwa super. Tylko ztym swiatecznym to moze byc problem przy drugim maluchu bo nie trafi rozmiarem w pore. Moj synek takim sposobem nosil koszulke Merry christmas wiosna heheheh.Ale po domu to co tam.

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Cytat:
Napisane przez dorotape1987 Pokaż wiadomość
hihi nooo foteczki teraz juz nas coraz wiecej ja narazie spokoj z zakupkami tak mysle przynajmniej poluje na jakas promocje z pampersami tak sie zastanawiam ze ponoc sa jakies z dziurka na pepuszek czy kupowac takie czy sobie odpuscic i wziasc normalne newborn?? jakos przeraza mnie ten pepek
A wiesz,ze mnie tez, synkowi ospadl jeszcze w szpitalu i pielegniarki sie tym zajmowaly, wiec ja nie wsiem wiele na temat pempuszka.

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość
Ja używałam zwykłe Pampers 1, nie pamiętam czy one mają jakieś wycięcie na pępek Nie było z tym problemu. Przemywaliśmy tylko spirytusem, czy czyms takim i dosyć szybko to odpadło. Napewno nie warto kupować dużego zapasu jedynek, bo my po ok. 2 czy 3 tygodniach przeszliśmy juz na dwójki.
Tez jedynek nie za duzo po jednej paczce, nie ma co nakupowac pieluch, bo moze dziecku nie przypasowac cos i trzeba zmienic.

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Napisane przez aneczka2238 Pokaż wiadomość

No właśnie, dziewczyny jak rozwiązujecie sprawy kurtkowe? Na allegro nie bardzo bym chciała kupować bo nie jestem pewna czy bym w nie weszła, no a nową w sklepie to też tak średnio na pół zimy i nie wiem

Jak mija sobota?

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Może któraś z Was będzie wiedziała, więc zapytam
Lepszy jest taki leżaczek-bujaczek czy taki leżaczek-huśtawka?
Miałam ten bujaczek i byłam zadowolona, ale może z huśtawką są lepsze

O coś takiego:
http://allegro.pl/lezaczek-bujaczek-...559246417.html
czy takiego:
http://allegro.pl/lezaczek-bujaczek-...578490573.html

Nie chodzi mi konkretnie o te modele, tylko ogólnie
Ja mialam najprostszy, uzywany za 30 zl.Maly gouwielbial, sam sie w nim bujal, ale ok. 7 miesiecy zaczal z niego wylazc. wiec nie wiem czy jest sens kupowac do wiecej niz 7-8 kilo, bo mobilne dziecko juz tam nie bedzie chcialo siedziec. Hustawki to nie mialam wiec nie wiem.

Ja mam jakis plaszcze po tesciowej, ale jest tylko rozmiar wiekszy wiec watpie ze mi starczy na cala zime.A kurtka kosztuje prawie 100 eu. Nie chce kupowac nieciazowj bo mam ztym zle doswiadczenia.Boli mnie strasznie to 100 eu, ale tak mysle, ze do poprzedniej zimy to chyba nie zdaze schudnaci tak wiec moze jeszcze sie przyda.

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

A sobota w miare znosna momo to, ze caly dzien zygalam, puscilam pawia przy przewijaku malego do jego worka z pieluchami.
Impreza udana, zdjecia w profilu jak ktos chce obejrzec.

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Tesciowa pojechala, koty zostaly, jeden lubi sypiac z malym w lozeczku, a drugi sie daje mu naciagac.
Nie wiem co ona mowi, ze te koty takie wybredne, jak ja im daje jesc to nie maja problemu.

Edytowane przez kordelka85
Czas edycji: 2014-09-15 o 09:04
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 10:16   #1091
izasalamon
Wtajemniczenie

kordelka85 - bo może koty lubią wykorzystywać teściową

Boszzz, ale mi się nic nie chce Miałam dziś wreszcie zamówić patelnie, ale mi jedną już wykupili. I teraz nie wiem czy kupić tylko jedną, czy czekać aż ta druga znów się pojawi w sprzedaży.

Ja chcę, żeby szybko minęły te 2 tygodnie oczekiwania na @ ... Trzymajcie kciuki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-15, 10:20   #1092
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kordelka85 Pokaż wiadomość
Obydwa super. Tylko ztym swiatecznym to moze byc problem przy drugim maluchu bo nie trafi rozmiarem w pore. Moj synek takim sposobem nosil koszulke Merry christmas wiosna heheheh.Ale po domu to co tam.

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

A wiesz,ze mnie tez, synkowi ospadl jeszcze w szpitalu i pielegniarki sie tym zajmowaly, wiec ja nie wsiem wiele na temat pempuszka.

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Tez jedynek nie za duzo po jednej paczce, nie ma co nakupowac pieluch, bo moze dziecku nie przypasowac cos i trzeba zmienic.

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Ja mialam najprostszy, uzywany za 30 zl.Maly gouwielbial, sam sie w nim bujal, ale ok. 7 miesiecy zaczal z niego wylazc. wiec nie wiem czy jest sens kupowac do wiecej niz 7-8 kilo, bo mobilne dziecko juz tam nie bedzie chcialo siedziec. Hustawki to nie mialam wiec nie wiem.

Ja mam jakis plaszcze po tesciowej, ale jest tylko rozmiar wiekszy wiec watpie ze mi starczy na cala zime.A kurtka kosztuje prawie 100 eu. Nie chce kupowac nieciazowj bo mam ztym zle doswiadczenia.Boli mnie strasznie to 100 eu, ale tak mysle, ze do poprzedniej zimy to chyba nie zdaze schudnaci tak wiec moze jeszcze sie przyda.

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

A sobota w miare znosna momo to, ze caly dzien zygalam, puscilam pawia przy przewijaku malego do jego worka z pieluchami.
Impreza udana, zdjecia w profilu jak ktos chce obejrzec.

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Tesciowa pojechala, koty zostaly, jeden lubi sypiac z malym w lozeczku, a drugi sie daje mu naciagac.
Nie wiem co ona mowi, ze te koty takie wybredne, jak ja im daje jesc to nie maja problemu.
Może teściowa tak na nie działa po prostu?

U mnie wczoraj i dzisiaj póki co tfu tfu też lepiej, oby to był dobry znak na wakacje

Guerka, ja tam wierzę, że to kłuje na dzidzię
Będę do Was zaglądać jak dorwę neta wieczorami i chcę tu widzieć, że będziemy świętować Kochana należy Wam się wreszcie

Iza - a co to za super patelnie?

Lecę w końcu dopakować wszystko do końca, zrobić bułki na drogę i jedziemy
Kupiłam sobie do poczytania oprócz Twojego Stylu jeszcze dwie gazetki takie dla mam, ciekawe czy tam coś w ogóle interesującego będzie:P

No i oczywiście mam na Kindle zgraną całą trylogię Crossa (w końcu sprawdzę czym to się podniecałyście), Ojca Chrzestnego (lubię do niego wracać co jakiś czas ) i jeszcze jakieś dwie lekkie powieści, powinno na dwa tygodnie byczenia się starczyć

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Stary 2014-09-15, 10:46   #1093
izasalamon
Wtajemniczenie

Nati_kk - nie wiem jeszcze czy takie super, ale znajoma bardzo zachwala. Tefal Talent się nazywają.
Stary 2014-09-15, 11:47   #1094
_Aniutka_
Rozeznanie

Natusia przyjemnej, bezpiecznej podróży i cudownego odpoczynku Wam życzę

Karolciu spokojnej pracy

Martuś jaki śliczny paseczkowy solenizant

Aneczko jak tam urządzanie pokoiku? Nie mogę się doczekać na efekty

Aniu annasar cieszę się, że już jesteś z nami

Ewuniu życzę dobrego samopoczucia na sprzątanko i całą resztę dnia

Aguś mam nadzieję, że te kłucia są zwiastunem pozytywnych wieści

Aniu indio oby następny cykl był udany

Ola żeby jednak @ nie przyszła...

Madziu serio chyba kogoś dopadłaś, bo Cię tak długo nie ma hihi a poza tym

Dorotko brzuszek miód malina niezła akcja z Twoim męziem... dobrze, że zguba znaleziona

Szkoda, że Żanetkę @ nawiedziła

Dla wszystkich :przytula:

Ja w sobotę dostałam @. Aneczko nie wiem, czy na razie mnie wywal z listy czy co albo jak zechcesz zostawić, to bez terminu @, bo i tak nie wiem kiedy będzie, czy teraz luteinę będę brała czy nie
Stary 2014-09-15, 13:21   #1095
aneczka2238
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Dzień dobry wszystkim
Nati wypoczywaj kochana zazdroszczę wyjazdu
U mnie juz sie chyba @ zapowiada bolą mnie cyce i wczoraj kilka razy mialam ból w podbrzuszu, ale taki dziwny...jakby mnie ktoś igłą w macice trafiał, dzis juz nie doświadczyłam tego bólu na szczęście
Buziaczki dla wszystkich
Ja mialam raz taki ból, bardzo bym chciała żeby u Ciebie oznaczał to samo A kiedy zamierzasz testować?

Cytat:
Ja powoli zwlekam się z łóżka,zjemy szybko śniadanko,dopakujemy co trzeba,pozalatwiamy sprawy na mieście i w drogę po 13,więc jakby co to zamelduje się dopiero na miejscu po przylocie,albo jeszcze z lotniska się odezwę Kochane będę za Wami tęsknić :-(
Udanych wakacji Też będziemy tęsknić

Cytat:
Napisane przez _Aniutka_ Pokaż wiadomość
Aneczko jak tam urządzanie pokoiku? Nie mogę się doczekać na efekty

Ja w sobotę dostałam @. Aneczko nie wiem, czy na razie mnie wywal z listy czy co albo jak zechcesz zostawić, to bez terminu @, bo i tak nie wiem kiedy będzie, czy teraz luteinę będę brała czy nie
Jeszcze się mąż nie zebrał żeby zacząć Podobno jutro zacznie...

Oczywiście że na liscie Cię zostawiłam, tylko bez daty

Ja wróciłam i obkupiłam dziecia tak że hoho Zaraz idę brzucha fotnąć

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Alu cisza

Oluś

31.12.2014

Wymianka
aneczka2238 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 13:28   #1096
7koliberek7
Zadomowienie

Aneczko pochwal sie co dzieciowi kupilas...
nad dobra ziemskie, rozkosze, dostatki.
To ich krew, życie, to ich własne dziecię,
co im nad wszystko droższe jest na świecie...

SZYMONEK 09.12.2014
7koliberek7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 13:32   #1097
kordelka85
BAN stały

Ale mam stresa przed wizyta.
Stary 2014-09-15, 13:33   #1098
izasalamon
Wtajemniczenie

Guerka - no właśnie. Kiedy testujesz?

Aaa moja patelnia już jest w sklepie znów
Stary 2014-09-15, 13:34   #1099
7koliberek7
Zadomowienie

A ja dzis na miescie i maly mial zachcianke na kebaba...

SZYMONEK 09.12.2014
Stary 2014-09-15, 13:35   #1100
Guerka
Wtajemniczenie

Aniu mnie przedwczoraj raz w ten sposób zabolało, a wczoraj wieczorem kilka razy jak siedziałam i oglądałam tv no i te cyce wiem ze mogą byc to objawy na @, ale mam nadzieję ze jednak nie w sobotę chyba będę testować jak wrednej nie będzie
Cisza tu straszna
Stary 2014-09-15, 13:42   #1101
malinOla1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Ola dzieki. U mnie w miare. Choc zaczely nachodzic mnie czarne mysli
kochana

Cytat:
Napisane przez Franka321 Pokaż wiadomość

pojde w miasto,zbalamuce jakiegos przechodnia
i jak akcja zakończona sukcesem?

Cytat:
udanych wakacji, pięknej pogody, odpoczynku i niech dziecię pozwoli wypocząć a nie męczy

Cytat:
Napisane przez _Aniutka_ Pokaż wiadomość

Ola żeby jednak @ nie przyszła...

zbliża się dziś niby lekki skok, ale nawet już się nie łudzę cycki ciężkie, bolą strasznie.
Kochana odpuszczasz starania? Co się dzieję?

malinOla1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 13:44   #1102
aneczka2238
Zakorzenienie

Cytat:
Aneczko pochwal sie co dzieciowi kupilas...
Za chwilkę się pochwalę, a co

Cytat:
A ja dzis na miescie i maly mial zachcianke na kebaba...
Mój tez, mój tez

Cytat:
Aniu mnie przedwczoraj raz w ten sposób zabolało, a wczoraj wieczorem kilka razy jak siedziałam i oglądałam tv no i te cyce wiem ze mogą byc to objawy na @, ale mam nadzieję ze jednak nie w sobotę chyba będę testować jak wrednej nie będzie
Jejku, tak dużo czasu jeszcze do soboty, jak ja to wytrzymam

Oluś

31.12.2014

Wymianka
Stary 2014-09-15, 13:47   #1103
kordelka85
BAN stały

Mojev dziecie na kebaba zawsze zwarte i gotowe, przestaje nawet mdlosci robic na mysl o kebabie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-15, 14:22   #1104
7koliberek7
Zadomowienie

Moj jesli chodzi o mieso to wybredny... albo schabowy albo kebab lub longer i tyle a jesli chodzi o inne to od razu

SZYMONEK 09.12.2014
Stary 2014-09-15, 14:24   #1105
aneczka2238
Zakorzenienie

Dodałam brzucha i zakupy. Tylko jakieś dziwne zdjęcia mi powychodziły, raz się włączała lampa blyskowa i kolory są jakby były wyblakłe, a raz nie i są zdjęcia ciemne Ale ze mnie "fotografka"

Oluś

31.12.2014

Wymianka
Stary 2014-09-15, 15:00   #1106
dorotape1987
Wtajemniczenie

aneczka ubranka miooodzio suuper czadowe
ja jakos nie bardzo za takimi fast foodami choc kebab to dla mnie jest spoko jadlam raz tylko bez bulki moze tez niebawem sie skusze
kordelka czekamy na relacje
guerka moze to to
ja dzis z siostrzencem szakalam od rana daje popalic smyk
ehh moze sie zmobilizuje i wyciagne juz rozmiary 56 i 62 bo nie sadze ze wieksze beda potrzebne na poczatek
aniutka

Edytowane przez dorotape1987
Czas edycji: 2014-09-15 o 15:01
dorotape1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-15, 15:09   #1107
izasalamon
Wtajemniczenie

Szkoda, że nie mogę zobaczyć Waszych zdjęć Ale może i dobrze, bo nie będę nakręcać się na brzuch...
Stary 2014-09-15, 15:17   #1108
dorotape1987
Wtajemniczenie

izun moze i tobie uda sie predzej niz pozniej
Stary 2014-09-15, 15:24   #1109
aneczka2238
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izasalamon Pokaż wiadomość
Szkoda, że nie mogę zobaczyć Waszych zdjęć Ale może i dobrze, bo nie będę nakręcać się na brzuch...
Wysłałam Ci prośbę o zaprzyjaźnienie, będziesz mogła moje zdjęcia obejrzeć, jeżeli chcesz oczywiście

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

A wiecie może jak to jest: licytuję aukcję na allegro z ceną minimalną. No i jest teraz 222,50zł ale że nie osiągnęło tej ceny min. A ja dałam swoje max. 253zł. To znaczy że cena minimalna jest wyższa niz moje maksimum? Czy poprostu musi mnie ktoś przelicytowac, żeby podskoczyło i osiągnęło?
Trochę kiepsko tłumaczę, ale mam nadzieje, że zrozumiałyście o co chodzi

Oluś

31.12.2014

Wymianka
Stary 2014-09-15, 15:27   #1110
izasalamon
Wtajemniczenie

aneczka2238 - dziękuję

Wydaje mi się, że jeśli Twoja cena maksymalna jest niższa nic cena minimalna, nie będziesz mogła kupić przedmiotu. A wydaje mi się, że chyba musi Cię ktoś przelicytować. Ewentualnie może być tak, że kupisz ten przedmiot za cenę minimalną, jeśli dotychczasowa kwota cały czas nie osiągnie tego pułapu.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości