|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staran
Hej
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też daję o 5 lub6 na śpiocha bo budzi się jęczy a oczy zamknięte :P Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1082 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy swe pociechy pielęgnują, ciążówki do nowej roli się szykują.Mamy po staran
Mako piękny pokoik
![]()
#1083 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Współczuję bólu, nie wiem co Ci tak dokucza, ale współczuję ![]() I dobrze, że Córcia zdrowa i się ładnie się rozwija, to jest najważniejsze ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() W szpitalu odwiedziła mnie...Mama, Szwagierka z mężem i Siostra z chłopakiem, także codziennie miałam gości ![]() ![]()
![]() |
#1084 |
Wtajemniczenie
|
Kamel wspolczuje tej choroby
![]() ![]()
![]() |
#1085 |
Zakorzenienie
|
Mako tylko mąż mnie odwiedzał bo ja byłam daleko w szpitalu nie u mnie w mieście. Poza tym zgłosiłam się we wtorek a w środę juz urodziłam i 2 dni po byłam już w domu. Jedyne co to mama przyjechała z mężem jak miałam wychodzić.
Pierwsze odwiedziny to tesciu i szwagierka parę dni po tym jak wyszłam. Claud ty nie pracowalas? No z pewnością się wam uda zaoszczędzić ale tak to jest jak się wie ze kasa jest i na pewno starczy do następnego miesiąca wiec nie martwisz się w sklepie jak wydasz trochę więcej. ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Chyba ma. Ja duomoxu nie mogę brać bo jestem na niego uczulona właśnie. Moje dziecię oszalalo. Wszystko jest na nie. Juz nie mam siły. Nic nie mogę zrobić bo ciągle się drze. Apokalipsa.
![]() |
#1086 |
Zakorzenienie
|
Ale nagadulily
![]() ![]() Krusia oby zabki szybko wyszly i zebys miala spokojniejsze nocki ![]() Jul duzo sil dla Ciebie ![]() Zielinka i malinola my tu czekamy na Was ![]() Polozna przyszla. Reszte nadrobie pozniej.
#1087 |
Rozeznanie
|
God nie, nie pracowałam. Tzn. Oficjalnie nie byłam nigdzie zatrudniona, jedynie mężowi pomagałam tak jakby w pracy.
Dziewczyny, mój mąż dostał od lekarza tabletki na gardło isla moos i w ulotce jest napisane, że jest to preparat dla dorosłych i dzieci, a także nie ma stwierdzonych danych, które przemawiałyby przeciwko stosowaniu podczas ciąży i karmienia piersią ![]() ![]() ![]()
#1088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to jak pomagają to najważniejsze. Moje dziecię juz pada ze zmęczenia ale broni się twardo żeby nie usnac.
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wiem jak to jest jak człowiek cały dzień przywiązany do dziecka, które w dodatku marudzi ze zmęczenia ![]() Mój mąż na zwolnieniu będzie aż do 12 grudnia ![]() ![]()
![]() |
#1090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tylko mąż wróci to niech się nią zajmuje bo ja już nie mam cierpliwości. No to długo. Fajnie ze mu tak pozwalają chorować bo w dzisiejszych czasach to strach zwolnienie do pracy zanosic.
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Zakorzenienie
|
Kamel zdrowka dla synka
![]() Cloud no dla mnie to b.duza kwota, jesli tyle mialoby mi zostac po oplaceniu kredytow i wszystkich stalych wydatkow. My tyle nie mamy na pewno ![]() Mako mnie w szpitalu tylko maz odwiedzal, ale ja nie chcialam nikogo innego ![]() ![]() Mako sliczne literki i kacik malego ![]() ---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- A! Polozna dzis byla i maly w koncu zaczyna przybierac ![]() ![]()
#1092 |
Zakorzenienie
|
Mako - super te literki i kącik dla Malucha
![]() Mania - klaski dla małego za przybieranie ![]() ![]()
II kreseczki - 11.09.2014r. ![]() 26 lipca - kolejny rok razem! ![]() Julek - 10.05.2015r. 21:40 ![]() pierogowamama.com |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() u mnie nic nowego, poza tym że mąż kupił nowy ruter i podłaczył bez problemu wifi do swojego lapka, do naszych telefonów a oczywiscie mój 'staruszek laptop' się buntuje. Wpadłam na chwile z innego, a z telefonu nie nawidzę obsługiwać forum ![]() Od razu przepraszam że nie odniosłam sie do wszystkiego, a na poczcie nie byłam z 4 dni ![]() Piękne te pościele ![]() Cloud duzo zdrówka dla synka ![]() God to działaj z ta szyjką zeby to zapalenie zlikwidwać ![]() ![]() edit: już doczytałam ![]() Ola to teraz ruchy będa coraz mocniejsze ![]() ![]() Kamel zwolnij babo! ![]() I dużo zdrowka dla Ciebie i synka ![]() Jull ja tam uwielbiam Twoje "marudzenie i smęcenie" jak to mówisz ![]() ![]() ![]() ![]() Zielinka, Malina czekamy na Was ![]() Cloud mi sie wydaje ze możesz jej powoedzieć, że taka kwota już po odliczeniu opłat spoookojnie wystarczy, nawet i na bliźniaki ![]() Mako śliczny pokoik będzie miał Leoś ![]() Mania cieszę się ze Franio rośnie ![]() Buziaki ![]() ![]() ![]()
#1094 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Chyba jestem gotowa się przywitać, ale nie wracam. Za dużo wspomnień. Chce byście wiedziały, że myślę o Was, waszych dzieciaczkach, o forum staraczkowym i jak wszystkie byłyśmy razem. U mnie jakoś leci, zresztą Jull już pisała. Jest ciężko, ale jakoś żyć trzeba, dla synka muszę być silna. Nie długo święta, więc ciężki czas dla Nas, bo bez Majci. Także będziemy się z Nią "łamać" opłatkiem nad Jej grobem. Mam nadzieję, że odnajdujecie się jako mamusie ![]() ![]() ![]() ![]() Nie jestem w stanie się odnieść do żadnej z Was, bo nie oszukujmy się nie czytam Was na ten moment. Mam nadzieję, że Wasze dzieciątka są zdrowe ![]() ![]() A mamusie które czekają na poród przejdą go wzorowo i urodzą śliczne silne i zdrowe maluszki ![]() Ponieważ niektóre osoby mogły mnie rozpoznać po tym co się stało to nie chce pisać szczegółów ze swojego życia, więc muszę się ograniczyć w tym co piszę co u mnie. Mam nadzieję, że rozumiecie ![]()
#1095 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rozumiem,ze nie jestes w stanie do nas wrocic, ale wiedz, ze bardzo nam Ciebie tu brakuje :-* Jestesmy bardzo za Toba i zawsze masz w nas wsparcie, chociaz takie wirtualne :-* Trzymaj sie ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Zalamana_girl Czas edycji: 2014-12-05 o 17:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1096 | ||
Zakorzenienie
|
Pochwalę się, Helena wreszcie zaczęła pełzać do przodu wooooow
![]() ![]() Cytat:
![]() Współczuję, niestety trzeba przejść te chwile, kiedy dziecię najlepiej cały czas by wisiało na rękach u mamy... Mnie dziś Hela też cały wieczór musiała mieć na oku, wystarczyło, że zniknęłam za rogiem i się zorientowała to awantura ![]() Cytat:
![]() Carmena ![]() ![]()
![]() |
#1097 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Zdolna dziewczynka ! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Zakorzenienie
|
Aga oklaski dla corci
![]() Dzieki, oczka lepiej. Mam nadzieje, ze jak odstawimy krople to tak zostanie ![]() Jagacia juz nie moge sie doczekac jak urodzisz ![]() ![]() Carmena! Ale sie ciesze, ze napisalas ![]() ![]()
#1099 |
Rozeznanie
|
Jagatka, a jak się czujesz?
![]() Carmena ![]() ![]() Aga, brawo dla Heli ![]() ![]()
#1100 |
Zakorzenienie
|
Carmena bardzo tęsknimy za Tobą! Jesteś bardzo dzielna, wspieram Cię z całych sił i czekam aż wrócisz tu do nas
![]()
![]() |
#1101 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Ja na chwilę bo zaraz pędzę spać. Jestem wyczerpana, choć i tak dzień był dosyć spokojny. Bertuś dziś mało wymagający (tfu, tfu). Zasnął dziś po 19:00. Na razie się nie kręci. Oby dał mamusi dziś wypocząć ![]() Jutro jadę do smyka wydać trochę kasy. Pajace na 80 już zaczynają być za małe i Herbiego w paluszki uciskają, więc coś muszę pokupować. Poza tym, chcę mu na Mikołaja sprawić jakąś przytulankę taką do spania. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Carmenko - bardzo za Tobą tęsknię, nawet nie zdajesz sobie sprawy jak mi Ciebie brak ![]() ![]() ![]() Wspieram i tulę ![]() Jagodzia - nie, nie. Ja pisałam o tym, że tylko jak był na piersi to robił kupki co 5 dni. Teraz przez stałe pokarmy robi 2-3 dziennie ![]() Mania - Franio jest przecudny, boski!!! ![]() God - jak tam Zuzia? Śpi już? Współczuję marudzenia. Edytowane przez Juliette25 Czas edycji: 2014-12-05 o 20:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1102 |
Zakorzenienie
|
Carmena sciskam mocno
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1104 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() My dziś będziemy chodzić jak zombie ![]() ![]() ![]() ![]()
#1105 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry :-*
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
Mania - kiepsko. Mlody cala noc z cycem w buzi, tylko tak spokojnie spal, inaczej strasznie sie krecil.
Franio maly przytulasek. Hehe ![]() Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Zaraz jak Bertus zasnie spadam do Pepco i Smyka ![]() Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak wrocisz pochwal sie zakupami ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1108 |
Zakorzenienie
|
Współczuję nocek mamusie u nas butla o 24 i spanie do 7. Za to Filipa przewiało chyba po kąpieli i nawet nie mógł wstać tak go główka bolała
![]() ![]() Jull pochwal się łowami jak wrócisz ![]()
#1109 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dzięki dziewczyny, ciesze się że pokoik się podoba. Mam nadzieje, że synkowi też się spodoba, bo my z małżem wchodzimy tam co chwile popatrzeć hehe zubi prałaś juz pościel? jak się zachowuje?? ja chyba też zamówie, bo mnie korci. A ta w kwiazdki + pseczki bedzie idealnie pasowała do literek Leosiowych ![]() could super, że tabletki pomagają ![]() Mania super, że Franio przybiera, a jak Twoje problemy? goją się? No własnie tez bym tak chciała, ale obawiam się, że w szpitalu rodzice i teściowie mnie odwiedzą już. No nic przyjdą, posiedze z nimi chwile i powiem ze jestem zmęczona ![]() Najbardziej boje sie tego, ze faktycznie jak teściu pojedzie do sanatorium to teściowa bedzie u nas codziennie ![]() A to cycuch mały ![]() Jagatka myślałąm, żę już moze rodzisz ![]() carmena wielki ![]() ![]() aga ![]() o kurcze, biedny Filipek, ale już ok?? Jul dobrze ze spokojniejszy dzień był ![]() ![]() Jakoś wczoraj nie miałam siły już pisać. Weszłąm na mamy styczniowe, później mi się apka zawiesiła i poszłam spać. oczywiście całą noc spać nie mogłam ![]() No ale wczoraj miałam wizytę u gin. W kolejce byłam druga, ale babka mnie przeouscila bo stwierdziła że na ode o ciężko mi siedzieć hihi i gin przyszła przed 14 więc w sumie zaraz po 14 byłam już po. Serduszko bije tak jak trzeba, rozwarcie minimalne jak na opuszek palca ale synek jeszcze wysoko i na razie nie szykuje sie do wyjścia. Mam zwolnienie do 2 stycznia czyli ptp i jak nic sie nie będzie działo do terminu to 8-9 stycznia mam sie zgloosic na oddział (ale zwolnienia już nie doatane, tylko od 3 stycznia będą mi liczyć macierzynski no trudno) Ale gin mówiła że do tego czasu powinnam urodzić heh. Potem bylisny w rossmanie po kosmeyyki i nie umialam sie zdecydowac na plyn do higieny intymnej. Nie było żadnego z kora dębu i nie wiem czy nie kupię lacibios femina tylko Qrde drogi jest. I mam kolejne dwa pytania. Do mam któe używają monitora oddechu, macie sam monitor, czy z nianią? Bo tak myśleliśmy, zeby póki co kupić sam monitor, apóźniej jak już Leo bedzie u siebie to dokupić nianie ![]() I nie wiem co z laktatorem - wybrać teraz a kupić w razie problemów, czy kupić od razu?? A w ogóle to kupiliśmy w rossmanie 3 saszetki jednorazowe mleka bebilon 1 na wszelki wypadek. Jak bedzie potrzeba więcej to małż dokupi, a jak nie to dobrze ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Dziewczyny jeszcze jedno. Wszystkie miałyście ktg pod koniec ciązy? MI moja gin kazała sie zglosic do szpitala dopiero tydzien po ptp i tak nie wie teraz co o tym myslec, a wczoraj zapomniałam ja zapytać ![]()
#1110 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:35.