![]() |
#1081 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)
Cytat:
do wnuczka 7km trudno jej przyjechac,nie ma o czym plotkować..? ![]() majka jak to perfekcyjna potrafi zmotywować do działania czy tak sama z siebie?jak mam wene i siłe to tez wyrabiam 150%normy .. ja dzis fasolke po bretonsku zjadłam a TŻ ma kasze, skrzydelka i mizerię.. on zje wszystko co mu ugotuje ,naszykuje nie mam z nim problemów,swoj chłop ![]()
![]() |
#1082 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1083 |
Zakorzenienie
|
Az mi głupio dziewczyny ze Wy taka wene macie na gotowanie a ja nic... Kombinuje jak sie da, zeby tylko w domu nie gotowac
![]() Dobra, jadeeeeee jesc ![]()
#1084 | ||
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny
![]() Ale mnie wczoraj sponiewierało.. Moje dziecko chyba nie lubi nutelli. Od samego początku ciąży odrzuciło mnie od słodkiego ale wczoraj zrobiłam sobie kanapkę z nutellą... I cały dzień w łazience przesiedziałam. Więc chyba pozostają mi słone i kwaśne rzeczy;d Cytat:
![]() Cytat:
No i też jestem z siebie dumna. Miałam trochę wyrzuty sumienia bo mieszkanie troszkę zapuściłam, ale nie byłam na siłach sprzątać wcześniej. Za to dziś już jest czyściutko ![]() ![]() Czy któraś z Was nosiła lub planuje nosić swoje dzieciątko w chuście? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | |
Wtajemniczenie
|
Witam w ten depresyjne dzień....
![]() Nie było mnie tutaj od wczorajszego południa i teraz ledwo co Was nadrobiłam. Wczoraj przy okazji bycia w galerii nie mogłam się oprzeć, weszłam do h&m i kupiłam troszkę ciuszków mojemu ,,ktosiowi'' ![]() akurat były ostatnie sztuki z wyprzedaży malutkich ubranek i wybrałam takie uniwersalne kolorki ![]() Potem kino, oceanarium, pizza itp, jak wróciłam to byłam padnięta. Dziś rano na 8do pracy i teraz strasznie słabo się czuję:/ jeszcze ta paskudna pogoda:/ Do tego tż mnie tak wkurza, że szok. Od wczoraj się nie odzywamy... ja nie wiem co się ze mną dzieje:/ Do tego wczoraj dostaliśmy zaproszenie na 1-sze urodziny jego siostrzenicy na sobotę i nawet nie zapytał się mnie o zdanie, czy chcę iść, tylko od razu zadeklarował, że jesteśmy na bank. A to, że ja w sobotę i niedzielę pracuję to ma chyba głęboko w d.... wcale mi się nie chce tam jechać, bo będzie ze 30osób i pewnie wcześnie posiadówa się nie skończy, a ja po godz.22już nie daję rady siedzieć i szczerzyć się do każdego, że wszystko jest super. Do tego jeszcze on mnie tak ostatnio wnerwia, że tragedia. ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
Ja pasek już mam. Pępek powoli wychodzi mi coraz bardziej. Na początku pasek miałam tylko pod pępkiem, a od jakiegoś tygodnia zauważyłam, że i nad już jest bardziej widoczny. Co do chusty to jeszcze nie wiem:/ ale słyszałam, że to fajne rozwiązanie. Niestety nie mam w tym żadnego doświadczenia:/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1086 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No ja o 21 już w piżamie siedzę i przysypiam. Ostatnio właśnie znajomi niezapowiedziani wpadli jakoś przed 22 ja już przysypiałam i TŻ mówi, że prawie śpię, ale oni tylko na chwilę. Weszli i siedzieli;/ wkurzałam się, ale nie wyproszę przecież. Ostatnio też nerwowa jestem i już dzisiaj też się oberwało TŻ w sumie za nic.Ach te humorki nasze. Oby tylko lepiej było. I ta wiosna się w końcu zaczęła. Ja właśnie chciałabym bardzo chustę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sugar zdradziłaś nas ! Jesteś też na liście wrześniówek. Żartuję ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Jess922 Czas edycji: 2015-02-26 o 13:53 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1088 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale takie już wzięłam: http://www.hm.com/pl/product/87231?article=87231-A http://www.hm.com/pl/product/30961?article=30961-M http://www.hm.com/pl/product/09951?a...rticle=09951-P http://www.hm.com/pl/product/65836?article=65836-C kilka wzięłam takich z wyprzedaży białych z nadrukami. Niestety nie wszystko wstawiłam, bo z wyprzedażowych nie mogę znaleźć fotek, a dziś nie mam siły ich cykać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajne bodziaki ![]()
![]() |
#1090 |
Zadomowienie
|
bella _ines super,dopoki nie pzonam płci nie ebde kupować.na chlopca wystarczy dokupic kilka bodziaków a dla corki maz kupi, a co!
ja bym nie dala rady pisac jeszcze na innych wątkach,ledwo Was ogarniam no i czasu na życie nie starczy.. ![]()
#1091 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1092 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak wiem, tylko w ostatnią sobotę mąż umówił sie z kolegą, średnio miałam ochotę wychodzić na miasto, no ale, że dawno nie wychodziliśmy nigdzie to stwierdziłam, że nic mi się nie stanie i pojechaliśmy posiedzieć do baru. Nawet było w miarę, potem okazało się, że ten kolega czegoś z domu zapomniał i poprosił nas, żebyśmy go podwieźli, a jak już byliśmy na miejscu to nas zaprosił i wyjął jakąś czysta.... no niby po kieliszeczku.... do 23 byłam cierpliwa, myślę sobie...a od czasu do czasu może. W końcu jakoś o 23.30 mówie, chodz już jedziemy, bo zmęczona jestem do tego brzuch zaczął mnie boleć (może z nerwów) a ten jeszcze trochę, jeszcze po jednych, już tam się pokłuciliśmy, zeszło tak z godzinę jeszcze.... myślałam, że już mu sie tam oberwie.... wróciliśmy to było po 1....a ja z tym nerwów potem zasnąć znowu nie mogłam... i cała niedziela była ,,cicha''/. I jak ma teraz być tam samo to chyba lepiej niech sobie sam jedzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1094 |
Wtajemniczenie
|
Noo i własnie jeszcze dodatkowo przez to nie chcę tam iść. Wolę się spokojnie wyspać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Rozeznanie
|
Mam taka ochote na pizze z salami i pieczarkami że oszaleje . Jutro przyjdzie przelew od TŻeta i pierwsze co robie to zamawiam
![]()
#1096 |
Zakorzenienie
|
Jak obiecałam wrzucam zdjęcie szaszłyków, wyszły bardzo smaczne, dziękuję za radę z podduszaniem ich na patelni przed usmażeniem
![]()
#1097 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1098 |
Wtajemniczenie
|
Hello
![]() ![]() Gooosienka no widzisz jak pysznie wyglądają a mówilaś,że sierota w kuchni ![]() ![]() ![]() Niespodziewajka oj ja też miałam taka zajawkę na pizze chyba miesiąc za mną chodziła aż w końu zamówiliśmy ( pyszna była)! Tak się zasyciłam,że w sobotę jak byliśmy u znajomych i zamówili to już nie było ochoty ![]() ![]() właśnie szamie zupę ogórkową ![]()
moi chłopcy... ![]() Edytowane przez Ambiwalentna29 Czas edycji: 2015-02-26 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 | ||
Zakorzenienie
|
zostawić Was na chwilę...
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() aha.. już doczytałam ![]() ![]() Cytat:
![]() idę dalej nadrabiać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1100 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1102 |
Zakorzenienie
|
Wy to macie chęci na gotowanie, a ja po najniższej linii oporu
![]() nudy mnie zżerają, nie wiem co ze sobą zrobić ![]()
#1103 |
Wtajemniczenie
|
roxana i dd1dd ten metaliczny posmak w ustach to zauważyłam na dwa dni przed spodziewaną miesiączka ( od razu wyczułam ciąże)i to jest podobno jedne z objawów . Teraz mi się jeszcze tylko raz tak zdarzyło.Normalnie jakbym puszke połkneła
![]() asienka może to i dobrze,że mi przeszło z tą pizza ![]() ![]() ![]() a jeśli chodzi o jedzenie to Wam powiem, że ostatnio wszystko jakoś mi tak obojętne.. niby mam ochotę niby nie.. Nawet mi przeszła pomidorówka , która jadlam ciągle.. w ogóle pomidory i pochodne w tej ciązy królują ![]() ![]()
#1104 | ||||||
Zakorzenienie
|
ja też jadłąm na mieście, objadłam się jak świnka
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
moi chłopcy... ![]() Edytowane przez Ambiwalentna29 Czas edycji: 2015-02-26 o 15:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1108 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jess a tam zdradzam hihi Ja kupiłam bodziaki x Puchatkiem hihi
![]() |
#1109 |
Wtajemniczenie
|
dd1dd o dobrego jadłaś na mieście?
nie wierzę głowa znowu zaczyna mnie boleć...
moi chłopcy... ![]() Edytowane przez Ambiwalentna29 Czas edycji: 2015-02-26 o 15:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1110 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.