Sierpniowe mamusie 2015 - część III :) - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-02-26, 13:11   #1081
beatrix28
Zadomowienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część III :)

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Skąd ja to znam ja swojej teściowej nie znoszę, teścia tez nie cierpię i za rodzeństwem tżta tez nie przepadam jakim cudem z takiej rodziny sie taki fajny facet uchował, to ja nie wiem to chyba dzięki temu że mnie szybko na swojej drodze spotkał hehe
mam tak samo ..jeszcze TZ wczoraj zarzucił tekst ze tesciowa sie wybiera,a co ona kobiety w ciazy nie widziala?jak chce poogladac to do zoo.a tak serio to stiwerdzilam ze nie musi sie fatygować,obedzie się.
do wnuczka 7km trudno jej przyjechac,nie ma o czym plotkować..?
majka jak to perfekcyjna potrafi zmotywować do działania czy tak sama z siebie?jak mam wene i siłe to tez wyrabiam 150%normy ..

ja dzis fasolke po bretonsku zjadłam a TŻ ma kasze, skrzydelka i mizerię..
on zje wszystko co mu ugotuje ,naszykuje nie mam z nim problemów,swoj chłop
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 13:16   #1082
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasperka Pokaż wiadomość
Dla mnie straszna jest ta dieta
Właśnie dużo je mięsa np.steki wołowe takie średnio wysmażone( bleee), jagnięcine itd, do tego sałata z dressingiem jakimś i zadowolony jest a rano np. jajecznice na boczku

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Oddawaj pierogi
hahaha :żarłok: bierz

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
Ja na samą myśl o kopytkach mam mdłości, od lat nienawidzę, kluski śląskie Lubie a kopytek nie rusze
no coty to prawie to samo hehe
Stary 2015-02-26, 13:21   #1083
roxana_lu
Zakorzenienie

Az mi głupio dziewczyny ze Wy taka wene macie na gotowanie a ja nic... Kombinuje jak sie da, zeby tylko w domu nie gotowac i pisze to ja - właścicielka sporej ilości książek kulinarnych, stała obserwująca "durszlak.pl", właścicielka starego bloga kulinarnego... TŻ stwierdził, ze schodzę na psy z tym gotowaniem :P

Dobra, jadeeeeee jesc

Synuś i Córcia
roxana_lu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 13:41   #1084
Mirabelka_90
Zadomowienie

Hej Dziewczyny
Ale mnie wczoraj sponiewierało.. Moje dziecko chyba nie lubi nutelli. Od samego początku ciąży odrzuciło mnie od słodkiego ale wczoraj zrobiłam sobie kanapkę z nutellą... I cały dzień w łazience przesiedziałam. Więc chyba pozostają mi słone i kwaśne rzeczy;d
Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
ja też mam nadzieję, że dzidziuś pokaże co tam ma a mąż mówi mi do brzucha Julka nie pamiętam ale chyba któraś pisała, że tak dałaby na imię nie wiem skąd mu się to wzięło ale Julia mi się też podoba
ale na Filipka też się przestawimy szybko w razie czego
Widzę, że takie same imiona wybrałyśmy. Julia i Filip. Cudne. No i Gabriel jeszcze
Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
moja nie jest aż tak duża, ale ciekawa jestem czy się "wypukli"

a pasek poniżej pępka też już macie? sorry, że tak pytam, ale wiem, że to jest charakterystyczne w ciąży, ale u siebie jeszcze nic takiego nie zauważyłam.... oprócz tych włosków na brzuchu, które mnie wkurzają

to tak jak ja
Ja właśnie mam ten pasek już jakiś czas. Też wszyscy mówili, że niemożliwe i za wcześnie ale jak odsłaniam brzuch to mówią, że rzeczywiście już jest widoczny.
No i też jestem z siebie dumna. Miałam trochę wyrzuty sumienia bo mieszkanie troszkę zapuściłam, ale nie byłam na siłach sprzątać wcześniej. Za to dziś już jest czyściutko i jeszcze słoneczko ładnie świeci
Czy któraś z Was nosiła lub planuje nosić swoje dzieciątko w chuście?
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 13:44   #1085
belleza_ines
Wtajemniczenie

Witam w ten depresyjne dzień....

Nie było mnie tutaj od wczorajszego południa i teraz ledwo co Was nadrobiłam.

Wczoraj przy okazji bycia w galerii nie mogłam się oprzeć, weszłam do h&m i kupiłam troszkę ciuszków mojemu ,,ktosiowi''
akurat były ostatnie sztuki z wyprzedaży malutkich ubranek i wybrałam takie uniwersalne kolorki
Potem kino, oceanarium, pizza itp, jak wróciłam to byłam padnięta.
Dziś rano na 8do pracy i teraz strasznie słabo się czuję:/
jeszcze ta paskudna pogoda:/

Do tego tż mnie tak wkurza, że szok. Od wczoraj się nie odzywamy... ja nie wiem co się ze mną dzieje:/
Do tego wczoraj dostaliśmy zaproszenie na 1-sze urodziny jego siostrzenicy na sobotę i nawet nie zapytał się mnie o zdanie, czy chcę iść, tylko od razu zadeklarował, że jesteśmy na bank.
A to, że ja w sobotę i niedzielę pracuję to ma chyba głęboko w d.... wcale mi się nie chce tam jechać, bo będzie ze 30osób i pewnie wcześnie posiadówa się nie skończy, a ja po godz.22już nie daję rady siedzieć i szczerzyć się do każdego, że wszystko jest super. Do tego jeszcze on mnie tak ostatnio wnerwia, że tragedia.

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Cytat:
Napisane przez Mirabelka_90 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny
Ale mnie wczoraj sponiewierało.. Moje dziecko chyba nie lubi nutelli. Od samego początku ciąży odrzuciło mnie od słodkiego ale wczoraj zrobiłam sobie kanapkę z nutellą... I cały dzień w łazience przesiedziałam. Więc chyba pozostają mi słone i kwaśne rzeczy;d

Widzę, że takie same imiona wybrałyśmy. Julia i Filip. Cudne. No i Gabriel jeszcze

Ja właśnie mam ten pasek już jakiś czas. Też wszyscy mówili, że niemożliwe i za wcześnie ale jak odsłaniam brzuch to mówią, że rzeczywiście już jest widoczny.
No i też jestem z siebie dumna. Miałam trochę wyrzuty sumienia bo mieszkanie troszkę zapuściłam, ale nie byłam na siłach sprzątać wcześniej. Za to dziś już jest czyściutko i jeszcze słoneczko ładnie świeci
Czy któraś z Was nosiła lub planuje nosić swoje dzieciątko w chuście?

Ja pasek już mam. Pępek powoli wychodzi mi coraz bardziej. Na początku pasek miałam tylko pod pępkiem, a od jakiegoś tygodnia zauważyłam, że i nad już jest bardziej widoczny.

Co do chusty to jeszcze nie wiem:/ ale słyszałam, że to fajne rozwiązanie. Niestety nie mam w tym żadnego doświadczenia:/
belleza_ines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 13:50   #1086
Mirabelka_90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belleza_ines Pokaż wiadomość

Wczoraj przy okazji bycia w galerii nie mogłam się oprzeć, weszłam do h&m i kupiłam troszkę ciuszków mojemu ,,ktosiowi''
akurat były ostatnie sztuki z wyprzedaży malutkich ubranek i wybrałam takie uniwersalne kolorki

Do tego tż mnie tak wkurza, że szok. Od wczoraj się nie odzywamy... ja nie wiem co się ze mną dzieje:/
Do tego wczoraj dostaliśmy zaproszenie na 1-sze urodziny jego siostrzenicy na sobotę i nawet nie zapytał się mnie o zdanie, czy chcę iść, tylko od razu zadeklarował, że jesteśmy na bank.
A to, że ja w sobotę i niedzielę pracuję to ma chyba głęboko w d.... wcale mi się nie chce tam jechać, bo będzie ze 30osób i pewnie wcześnie posiadówa się nie skończy, a ja po godz.22już nie daję rady siedzieć i szczerzyć się do każdego, że wszystko jest super. Do tego jeszcze on mnie tak ostatnio wnerwia, że tragedia.

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ----------

Ja pasek już mam. Pępek powoli wychodzi mi coraz bardziej. Na początku pasek miałam tylko pod pępkiem, a od jakiegoś tygodnia zauważyłam, że i nad już jest bardziej widoczny.

Co do chusty to jeszcze nie wiem:/ ale słyszałam, że to fajne rozwiązanie. Niestety nie mam w tym żadnego doświadczenia:/
Pokaż ciuszki
No ja o 21 już w piżamie siedzę i przysypiam. Ostatnio właśnie znajomi niezapowiedziani wpadli jakoś przed 22 ja już przysypiałam i TŻ mówi, że prawie śpię, ale oni tylko na chwilę. Weszli i siedzieli;/ wkurzałam się, ale nie wyproszę przecież. Ostatnio też nerwowa jestem i już dzisiaj też się oberwało TŻ w sumie za nic.Ach te humorki nasze. Oby tylko lepiej było. I ta wiosna się w końcu zaczęła.
Ja właśnie chciałabym bardzo chustę.
Mirabelka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 13:50   #1087
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:

Z imprezy możesz wyjść wcześniej przecież. Jak poczujesz się słabo, wstajesz, dziękujesz i wychodzicie. Ja zawsze tak robię, na początku ciąży mieliśmy dużo imprez, a jak czułam, że już mam dość to wychodziliśmy, ale słyszeliśmy wtedy słowa "młodzi jesteście, gdzie się tak śpieszycie" ale olewałam to i i tak wychodziliśmy

Sugar zdradziłaś nas ! Jesteś też na liście wrześniówek.
Żartuję

Edytowane przez Jess922
Czas edycji: 2015-02-26 o 13:53
Jess922 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 13:57   #1088
belleza_ines
Wtajemniczenie

Cytat:
Pokaż ciuszki
No ja o 21 już w piżamie siedzę i przysypiam. Ostatnio właśnie znajomi niezapowiedziani wpadli jakoś przed 22 ja już przysypiałam i TŻ mówi, że prawie śpię, ale oni tylko na chwilę. Weszli i siedzieli;/ wkurzałam się, ale nie wyproszę przecież. Ostatnio też nerwowa jestem i już dzisiaj też się oberwało TŻ w sumie za nic.Ach te humorki nasze. Oby tylko lepiej było. I ta wiosna się w końcu zaczęła.
Ja właśnie chciałabym bardzo chustę.
Szału wielkiego nie ma, bo jeszcze znam płci:/ a szkoda, bo nie było tyle pięknych rzeczy, a ja nie wiem dla kogo kupuję... aaa wiem tylko tyle że dla dziecka
ale takie już wzięłam:
http://www.hm.com/pl/product/87231?article=87231-A
http://www.hm.com/pl/product/30961?article=30961-M
http://www.hm.com/pl/product/09951?a...rticle=09951-P
http://www.hm.com/pl/product/65836?article=65836-C kilka wzięłam takich z wyprzedaży białych z nadrukami.
Niestety nie wszystko wstawiłam, bo z wyprzedażowych nie mogę znaleźć fotek, a dziś nie mam siły ich cykać
Stary 2015-02-26, 14:01   #1089
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Szału wielkiego nie ma, bo jeszcze znam płci:/ a szkoda, bo nie było tyle pięknych rzeczy, a ja nie wiem dla kogo kupuję... aaa wiem tylko tyle że dla dziecka
ale takie już wzięłam:
http://www.hm.com/pl/product/65836?article=65836-C kilka wzięłam takich z wyprzedaży białych z nadrukami.
Niestety nie wszystko wstawiłam, bo z wyprzedażowych nie mogę znaleźć fotek, a dziś nie mam siły ich cykać

Fajne bodziaki
Stary 2015-02-26, 14:01   #1090
beatrix28
Zadomowienie

bella _ines super,dopoki nie pzonam płci nie ebde kupować.na chlopca wystarczy dokupic kilka bodziaków a dla corki maz kupi, a co!

ja bym nie dala rady pisac jeszcze na innych wątkach,ledwo Was ogarniam no i czasu na życie nie starczy..
beatrix28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 14:03   #1091
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatrix28 Pokaż wiadomość
bella _ines super,dopoki nie pzonam płci nie ebde kupować.na chlopca wystarczy dokupic kilka bodziaków a dla corki maz kupi, a co!

ja bym nie dala rady pisac jeszcze na innych wątkach,ledwo Was ogarniam no i czasu na życie nie starczy..
Ja bym dała radę, ale nie widzę sensu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-26, 14:06   #1092
belleza_ines
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jess922 Pokaż wiadomość
Z imprezy możesz wyjść wcześniej przecież. Jak poczujesz się słabo, wstajesz, dziękujesz i wychodzicie. Ja zawsze tak robię, na początku ciąży mieliśmy dużo imprez, a jak czułam, że już mam dość to wychodziliśmy, ale słyszeliśmy wtedy słowa "młodzi jesteście, gdzie się tak śpieszycie" ale olewałam to i i tak wychodziliśmy

Sugar zdradziłaś nas ! Jesteś też na liście wrześniówek.
Żartuję

Tak wiem, tylko w ostatnią sobotę mąż umówił sie z kolegą, średnio miałam ochotę wychodzić na miasto, no ale, że dawno nie wychodziliśmy nigdzie to stwierdziłam, że nic mi się nie stanie i pojechaliśmy posiedzieć do baru. Nawet było w miarę, potem okazało się, że ten kolega czegoś z domu zapomniał i poprosił nas, żebyśmy go podwieźli, a jak już byliśmy na miejscu to nas zaprosił i wyjął jakąś czysta.... no niby po kieliszeczku.... do 23 byłam cierpliwa, myślę sobie...a od czasu do czasu może. W końcu jakoś o 23.30 mówie, chodz już jedziemy, bo zmęczona jestem do tego brzuch zaczął mnie boleć (może z nerwów) a ten jeszcze trochę, jeszcze po jednych, już tam się pokłuciliśmy, zeszło tak z godzinę jeszcze.... myślałam, że już mu sie tam oberwie.... wróciliśmy to było po 1....a ja z tym nerwów potem zasnąć znowu nie mogłam... i cała niedziela była ,,cicha''/.

I jak ma teraz być tam samo to chyba lepiej niech sobie sam jedzie.
Stary 2015-02-26, 14:11   #1093
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Tak wiem, tylko w ostatnią sobotę mąż umówił sie z kolegą, średnio miałam ochotę wychodzić na miasto, no ale, że dawno nie wychodziliśmy nigdzie to stwierdziłam, że nic mi się nie stanie i pojechaliśmy posiedzieć do baru. Nawet było w miarę, potem okazało się, że ten kolega czegoś z domu zapomniał i poprosił nas, żebyśmy go podwieźli, a jak już byliśmy na miejscu to nas zaprosił i wyjął jakąś czysta.... no niby po kieliszeczku.... do 23 byłam cierpliwa, myślę sobie...a od czasu do czasu może. W końcu jakoś o 23.30 mówie, chodz już jedziemy, bo zmęczona jestem do tego brzuch zaczął mnie boleć (może z nerwów) a ten jeszcze trochę, jeszcze po jednych, już tam się pokłuciliśmy, zeszło tak z godzinę jeszcze.... myślałam, że już mu sie tam oberwie.... wróciliśmy to było po 1....a ja z tym nerwów potem zasnąć znowu nie mogłam... i cała niedziela była ,,cicha''/.

To mu to powiedz. Ja akurat mam taki charakter, że bym nie poszła na te urodziny. Niech się tłumaczy, dlaczego Ciebie nie ma. Sama musisz wiedzieć co zrobić.
Stary 2015-02-26, 14:14   #1094
belleza_ines
Wtajemniczenie

Noo i własnie jeszcze dodatkowo przez to nie chcę tam iść. Wolę się spokojnie wyspać i tak zrobię. Oczywiście jak zawsze ja wyjdę na zołzę, ale co mi tam...
Stary 2015-02-26, 14:37   #1095
Niespodziewajka25
Rozeznanie

Mam taka ochote na pizze z salami i pieczarkami że oszaleje . Jutro przyjdzie przelew od TŻeta i pierwsze co robie to zamawiam
Niespodziewajka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 14:49   #1096
goooosienka
Zakorzenienie

Jak obiecałam wrzucam zdjęcie szaszłyków, wyszły bardzo smaczne, dziękuję za radę z podduszaniem ich na patelni przed usmażeniem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg uploadfromtaptalk1424962155219.jpg (34,0 KB, 15 załadowań)

magister kosmetologii
nauczyciel akademicki
goooosienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 15:16   #1097
goooosienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez roxana_lu Pokaż wiadomość
właśnie zastanów się tak na prawdę czego chce córka, zmuszać do znajomości z kimś to tak kiepsko trochę, nie? oczywiście kwestia nie dokuczania to rzecz pierwszorzędna ale chyba na resztę bym dziecka nie naciskała...

ciszą mnie takie wiadomości oby z każdym dniem lepiej było!

irobot ... moja cudowna babcia ma i też mi się marzy

jak usłyszysz o tym sprzęcie to daj znać

od lat nie stosuję.. kupuję albo naturalny ekstrakt z wanilii albo pastę waniliową - polecam

ja też tak wolę ale nie mam gdzie na stałe trzymać rozłożonej deski a składać i rozkładać codziennie... nieeee...

junior był szczepiony TYLKO NA PODSTAWOWE. mamy znajomą rehabilitantkę, która pracuje z dziećmi niepełnosprawnymi, po chorobach itd... swoje się już dowiedziała jak to wszystko wygląda, obraca się w kręgach lekarzy itd. lekarz poleci - bo wiadomo - ale ona powiedziała nie.. i swoich dzieci też nie szczepiła.
maluszka też będziemy szczepić jedynie na podstawowe.

zazdroszczę...
A które to te podstawowe? Ja się w ogóle nie orientuje w temacie

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Cytat:

Ja bym wyszła i pojechała do domu

magister kosmetologii
nauczyciel akademicki
Stary 2015-02-26, 15:19   #1098
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Hello

Gooosienka no widzisz jak pysznie wyglądają a mówilaś,że sierota w kuchni Mnie coś odrzuca od mięsa tylko zupy bym jadła

Niespodziewajka oj ja też miałam taka zajawkę na pizze chyba miesiąc za mną chodziła aż w końu zamówiliśmy ( pyszna była)! Tak się zasyciłam,że w sobotę jak byliśmy u znajomych i zamówili to już nie było ochoty

właśnie szamie zupę ogórkową

Edytowane przez Ambiwalentna29
Czas edycji: 2015-02-26 o 15:21
Ambiwalentna29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 15:21   #1099
dd1dd
Zakorzenienie

zostawić Was na chwilę...

Cytat:
dlaczego teściowe to takie p....
moja właśnie dzwoniła i już mam nerwy i ciśnienie pewnie wysokie, że głowa mała.. jak ja jej nie znoszę!!!!!!
czuję, że nieźle podpadła...
aha.. już doczytałam niestety ja też mam 16letniego szwagra i też go traktują jak sierotę jakąś
Cytat:
ja mam takie pytanie jeszcze - ma któraś z Was metaliczny posmak w ustach? no od kilku dni normalnie padam, ciągle ten smak!
ja mam często ale przy mojej kamicy żółciowej to normalne ponoć

idę dalej nadrabiać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-02-26, 15:22   #1100
asienka_182
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
Hello

Gooosienka no widzisz jak pysznie wyglądają a mówilaś,że sierota w kuchni Mnie coś odrzuca od mięsa tylko zupy bym jadła

Niespodziewajka oj ja też miałam taka zajawkę na pizze chyba miesiąc za mną chodziła aż w końu zamówiliśmy ( pyszna była)! Tak się zasyciłam,że w sobotę jak byliśmy u znajomych i zamówili to już nie było ochoty
hah za dużo się objadłaś ostatnio mi coś piórka opadły i musialam się chwile położyć teraz wstane to sobie chyba przeciwne przez wyciskarke pomarancze i napije sie świeżutkiego soku
asienka_182 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-02-26, 15:23   #1101
goooosienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ambiwalentna29 Pokaż wiadomość
Hello

Gooosienka no widzisz jak pysznie wyglądają a mówilaś,że sierota w kuchniala: Mnie coś odrzuca od mięsa tylko zupy bym jadła

właśnie szamie zupę ogórkową
Hihi, cudem się udało ja mięso uwielbiam cały czas, ale też mam ostatnio chęci na zupy, a mogłabym garnkami jeść barszcz biały mojej mamy i pomidorowa ze stołówki studenckiej którą mamy pod domem <3

magister kosmetologii
nauczyciel akademicki
Stary 2015-02-26, 15:30   #1102
Jess922
Zakorzenienie

Wy to macie chęci na gotowanie, a ja po najniższej linii oporu
nudy mnie zżerają, nie wiem co ze sobą zrobić
Stary 2015-02-26, 15:33   #1103
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

roxana i dd1dd ten metaliczny posmak w ustach to zauważyłam na dwa dni przed spodziewaną miesiączka ( od razu wyczułam ciąże)i to jest podobno jedne z objawów . Teraz mi się jeszcze tylko raz tak zdarzyło.Normalnie jakbym puszke połkneła

asienka może to i dobrze,że mi przeszło z tą pizza sok pomaranczowy mnie odrzuca.. ale dziwne bo bardzo słodkie pomarancza mogę jeśc

a jeśli chodzi o jedzenie to Wam powiem, że ostatnio wszystko jakoś mi tak obojętne.. niby mam ochotę niby nie.. Nawet mi przeszła pomidorówka , która jadlam ciągle.. w ogóle pomidory i pochodne w tej ciązy królują Nawet do tego stopnia, że lodówka pełna szynek, serów itp a ja wyjełam koncentrat pomidory i kromke chleba z tym sobie zrobiłam. Mąż się pytał czy oszalałam
Stary 2015-02-26, 15:34   #1104
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
a my się dziś stołujemy w restauracji, a co!
ja też jadłąm na mieście, objadłam się jak świnka
Cytat:

W ogóle mam jakiegoś doła .. :/ chodzę i ciągle marudzę, a najgorsze jest to, że nie ma komu marudzić. Chodzę i się schizuję bo mi się wydaje, że brzuch mi nie rośnie i już panikuje
to do kogo w końcu marudzisz ? a tak serio to przestań, pewnie rośnie powolutku sobie
Cytat:
Napisane przez majka242007 Pokaż wiadomość
u mnie zmiana jadłospisu, otworzyłam lodówkę a tam ziemniaki z wczoraj zapomniałam... Narobilam kopytek, do tego kurczak w sosie słodkokwaśnym i surówka... Zrobiłam też na biegu salatkę makaronową i posprzatałam kuchnie... A to wszystko w godzinkę duuumna
kopytki
Cytat:
Az mi głupio dziewczyny ze Wy taka wene macie na gotowanie a ja nic... Kombinuje jak sie da, zeby tylko w domu nie gotowac i pisze to ja - właścicielka sporej ilości książek kulinarnych, stała obserwująca "durszlak.pl", właścicielka starego bloga kulinarnego... TŻ stwierdził, ze schodzę na psy z tym gotowaniem :P

Dobra, jadeeeeee jesc
jakiego bloga? podzielisz się linkiem ? czy go skasowałaś ?
Cytat:
dla dziewczynki mąż wymyślił, ja miałam z 5 innych Gabryś ładnie ale moja teściowa to Gabryśka więc tego....
Cytat:
ale takie już wzięłam:
fajne zakupy
Cytat:
Napisane przez goooosienka Pokaż wiadomość
Jak obiecałam wrzucam zdjęcie szaszłyków, wyszły bardzo smaczne, dziękuję za radę z podduszaniem ich na patelni przed usmażeniem
a Ty sierotko kulinarna! wyglądają smakowicie
Stary 2015-02-26, 15:37   #1105
Jess922
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dd1dd Pokaż wiadomość
ja też jadłąm na mieście, objadłam się jak świnka

to do kogo w końcu marudzisz ? a tak serio to przestań, pewnie rośnie powolutku sobie
Nikomu przyjdzie Łukasz to zacznę
Stary 2015-02-26, 15:40   #1106
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Nikomu przyjdzie Łukasz to zacznę
i jeszcze mu się pewnie oberwie
Stary 2015-02-26, 15:42   #1107
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

Cytat:
Wy to macie chęci na gotowanie, a ja po najniższej linii oporu
nudy mnie zżerają, nie wiem co ze sobą zrobić
ja tam szybkie zupy robię w szybkowarze mały tez tylko zupy jada- biedny mąż p.s a Ty nie miałaś dziś zbijać bąków u teściówki

Czas edycji: 2015-02-26 o 15:47
Stary 2015-02-26, 15:44   #1108
SugarbabyLove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Niespodziewajka25 Pokaż wiadomość
Mam taka ochote na pizze z salami i pieczarkami że oszaleje . Jutro przyjdzie przelew od TŻeta i pierwsze co robie to zamawiam
Ah my ostatnio mieliśmy mniam

Cytat:
Napisane przez goooosienka Pokaż wiadomość
Mnie odrzuca od mięsa ale ładnie wyglądają .

Jess a tam zdradzam hihi
Ja kupiłam bodziaki x Puchatkiem hihi
Stary 2015-02-26, 15:46   #1109
Ambiwalentna29
Wtajemniczenie

dd1dd o dobrego jadłaś na mieście?

nie wierzę głowa znowu zaczyna mnie boleć...

Czas edycji: 2015-02-26 o 15:47
Stary 2015-02-26, 15:47   #1110
dd1dd
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SugarbabyLove Pokaż wiadomość
Jess a tam zdradzam hihi
Ja kupiłam bodziaki x Puchatkiem hihi
a ja dzisiaj nie kupiłam nic! jestem z siebie dumna

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości