|
|
#1081 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
A ja wczoraj w pracy stroiłam choinkę
Zdecydowaliśmy więc z TŻ, że wykorzystamy ten tydzień i polecimy na Fuertaventurę- dzisiaj poszukamy jakiś lastów Chociaż to nie wróży nic dobrego dla mojej diety ![]() Magda a Ty kiedy przyjeżdżasz do PL? Chyba się miniemy, a miałam nadzieję, na jakaś kawkę ![]() Ania_89 ja jestem tego zdania, że święta to są przed świętami bo w same święta to jest ciężka harówka aza3994 pamiętaj, że do Sylwestra zostało 28 dni więc bierz się do roboty ![]() bejata bo nam się zajedziesz agafisia to zaczekajcie jeszcze rok i będziemy się razem wspierać w kupnie mieszkania i jego urządzaniu dariaawaria nie wiem czy przeoczyłam ale czym się zajmujesz? Studiujesz? pracujesz? co to za staż? LilyLo teraz dopiero doczytałam ile Ci zleciało! Gratuluję ![]()
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
Edytowane przez buldog25 Czas edycji: 2015-12-03 o 08:24 |
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
Sandra Ja chyba zacznę brać magnez, bo ostatnio czuję jego niedobór
![]() Daria Nie ma się co załamywać, trzeba spinać dupkę ![]() Sandra ooo to fajnie, a będziesz miała za te dni zapłacone? ooo zabierzcie mnie ze sobą Ja jadę do Byt... i do miejscowości 40km od Byt... ![]() Dzisiaj ubieram synka do przedszkola, przecieram oczy bo nie dowierzam, a on ma czyjeś buty. Powiedziałam tym z busika, żeby tej babce z przedszkola to przekazali A mój mały smyk dzisiaj skończył 5 latek, jeszcze w ostatniej chwili mi się przypomniało, że trzeba by kupić słodycze z tej okazji do przedszkola i mój TŻ poleciał szybko ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Mam pytanie, chciałam moich rodziców wysłać do jakiegoś ciepłego kraju, jeszcze nigdzie nigdy nie byli, no chyba że u mnie w De Znacie jakieś fajne strony internetowe lub biura podróży które oferują ciekawe oferty last minute? Wycieczka ma być do 2tys zł na 2 osoby, chcę pochodzić po biurach podróży zaraz po świętach i rodziców wysłać zaraz na początku stycznia. To w ramach ich 30tej rocznicy ślubu. Tylko jest jeden problem, moi rodzice nie mają paszportów i nie znają języków obcych, więc musi to być w UE, żeby można było na dowód jechać I jeszcze jedno pytanie, ile by musieli mieć tak pieniędzy przy sobie, bo ja też jeszcze nigdzie na dłuższy wyjazd nie jechałam, to się nie znam Góry i całkiem zimne kraje odpadają. Myślicie, że coś znajdę za taką cenę?
|
|
|
|
#1083 |
|
Raczkowanie
|
Magda oczywiście, że zapłacone, właśnie dlatego dodatkowo się cieszę, bo dochodzi mi 5 dodatkowych dni urlopu płatnego
Co do Twoich rodziców to w styczniu ciepło tak, że można się wygrzewać to chyba tylko Afryka - jakiś Egipt - chociaż teraz nie ryzykowałabym z podróżą do Egiptu bo Europa to obecnie max koło 20st z tego co się orientuję ale to i tak lepiej niż nasze 5 My zazwyczaj latamy z TUI albo ITAKA bo to są sprawdzone biura podróży (chociaż po upadku alfa star nie wiem czy którekolwiek jest jeszcze pewne i sprawdzone ) najlepiej wejdź sobie na stronę biura podróży i sprawdź jakie są obecnie oferty na last minute. A co do kasy na miejscu to zależy gdzie polecą, co będą mieli w cenie hotelu (czy bez wyżywienia, same śniadania, śniadania i obiadokolację albo w all inclusive) no i na ile są rozrzutni
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
|
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
Sandra No to masz fajnie
![]() Nie musi to być ciepły kraj, ale też nie chce śniegu, może być 16-20 stopni A do Egiptu bez paszportu chyba się nie da ![]() Uciekam na kurs, odezwę się potem |
|
|
|
#1085 | ||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ja dzisiaj na popołudnie. Nigdy popołudniówek nie lubiłam, bo cały dzień rozwalony, ale tak na 15 to w sumie nie jest źle. Człowiek wyśpi się na spokojnie, może coś sobie porobić od rana itd ![]() Cytat:
bo nie dość, że będziesz spalać więcej, to jeszcze (przynajmniej ja tak mam), że jak poćwiczyłam to potem często było mi po prostu żal "marnować" to słabym jedzeniem i mimo wszystko trochę bardziej się powstrzymywałam ![]() ogarnianie domu i dzieci to praca 24/dobę. A jak do tego jeszcze kurs to nic dziwnego, że jesteś zmęczona Cytat:
![]() i do tego jeszcze wyjazd, mega fajnie! no Ty tak dużo ćwiczysz, że regularnie powinnaś brać magnez, a nie dopiero jak poczujesz niedobory
|
||
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
ja dzis jem ladnie i grzecznie, chociaz wpadly 2 delicje to ogolnie na plus zabiegana caly czas jestem, jeszcze sie okazalo ze za tydzien mam weekend zajęty wyjazdem szkoleniowo integracyjnym to odpoczne dopiero w swieta Madzia no to nie tak zle , 180kcal za taka buleczke a nie wiem czy znajdziesz cos w europie za 2tys/ 2 osoby, ale poszukaj, moze cos trafisz ![]() Buldog aleee super plany chcialabym tam pojechac![]() Ania89 mnie tez zal marnowac ćwiczeń slabym jedzeniem |
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkim chorowitkom zdrowia, a przemęczonym siły życzę
![]() ![]() sandra-ale ci fajnie zazdroszczę ja uwielbiam chodź na 2 dni gdzieś pojechać-dostaje powera![]() a co do mieszkania-to my przynajmniej 3 lata jeszcze musimy poczekać-chcemy spłacić kredyt wcześniej (bo normalnie to jeszcze 10 lat:P)... madzia-jaka szybka do batów ja tam sie boję terrorystów wolę Polskę -ale to już wiesz![]() daga-nienawidzę chodzić po lekarzach...ale tablety mi się kończą u 2 więc muszę...a dentystę muszę odwiedzić z tym szkliwem słabym...mogłabym w grudniu iść ale mi się taaak nie chce.... ania89-to nieźle wyszłaś na tym lekarzu wczoraj-bez czekania w kolejce-nienawidzę czekać w kolejce ![]() mój w pracy znowu-a ja mam w planie upiec ciasteczka-pierniczki takie szybkie kupiłam specjalnie foremki![]() pogoda u nas że hoho 15 stopni i słońce...normalnie wiosna idzie...
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
Heej
Ogladam z tata program o kangurach ![]() aza, a co to za wyjazd? Ania89, tez nigdy nie lubilam popoludniowek, a nocek to juz w ogole, masakra Pracujesz po 8h? ![]() Madzia, to rozumiem, ze po drozdzowkach juz sladu nie ma? Wszystkiego najlepszego dla Twojego smyka A Twoja cora ile ma latek? Aga, 15 stopni u was? Wow, faktycznie wiosna U nas tez cieplo ale nie az tak, najwazniejsze, ze nie ma wiatrow.Buldog, zazdroszcze wolnegoo Swietny szef
|
#1089 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy któraś z was bierze spiruline?
|
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
Ja łykam spiruline
i polecam chcesz zaczac?Aga odpuść juz sobie teraz tych doktorkow i sie pomeczysz dopiero w nowym roku jak wyszly pierniczki ?
|
|
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor, dotarłam do domu. Zrobiłam makaron z krewetkami, wykąpalam sie i ide do łóżka
Dzis sie wyspie ! |
|
|
|
#1093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wyszły a wyszły jakies 80 sztuk pulchne i miękkie i pyszne ciasto plus czas pieczenia ok 30 minut tanie szybkie pyszne i duuużo
|
|
#1094 |
|
Raczkowanie
|
aza no chce zacząć ale wolałabym najpierw poczytać jakiejś rzetelnej opinii na ten temat. Polecasz? Jak działa?
|
|
|
|
#1095 |
|
Przyczajenie
|
Generalnie najlepszy sposób na zrzucenie wagi to regularne bieganie. Efekt gwarantowany
|
#1096 |
|
Raczkowanie
|
hejka, ja dzisiaj trochę podjadłam więcej, w sumie nie obżarłam się strasznie, ale jednak trochę więcej niż powinnam na diecie.
buldog25 studiuję weterynarię, już właściwie kończę i stąd te staże. Pracuję też w drogerii Ale fajnie że jedziesz na Fuertę, też planuję ale na wiosnę kiedy będzie wiało. Będziemy z TŻ-em śmigać na kitesurfigu a teraz okołosylwestrowo planujemy tani studencki wypad na Peloponez, mam nadzieję że wypali
|
|
|
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
Agus to jak tanie szybko i duzo to podaj koniecznie przepis, bo chyba potrzebuje czegos takiego
![]() Buldog ja w sumie biore dopiero jakies 2 tygodnie. Efekty, ktore od razu zauwazylam to więcej energii i masakra na twarzy - teraz już mi się goi na razie jak najbardziej na plus. Daria zazdroszcze kierunku studiow moje niespelnione marzenie a za pojedzenie |
|
|
|
#1098 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakie Twoje wakacje marzeń? A powiedz mi gdzie kupowalas? W sklepach stacjonarnych czy zamawialas gdzieś przez internet ? Bo podobno ważne żeby mieć sprawdzone
|
|
|
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się bez entuzjazmu, chandra mnie dopada
![]() Nic mi się nie chce, wszystko mi się w domu psuje, rowerek stacjonarny wczoraj się popsuł, ostatnio słuchawki do ćwiczeń i A na niemieckim też nie fajnie, baba zadaje nam ostatnio tyle zadań do domu jakby się wściekła, myśli że my nie mamy co w domu robić? ![]() Z dzisiejszych ćwiczeń to zrobiłam Killera i to tyle na dzisiaj, wczoraj i przedwczoraj nic nie ćwiczyłam
|
|
|
|
#1100 |
|
Zakorzenienie
|
Buldog też slyszalam, ze trzeba miec dobrej jakosci sprawdzona spirulinke
ja zamawiam przez internet, 1 opakowanie 400 tabletek kosztuje 100zl i starcza na jakies 2 miesiace![]() Witam sie z rana i uciekam na uczelnie dobrze, ze juz piatek!
|
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć chudzinki,
mnie chandra dopada, mała chora, ja już tez cherlam, waga pokazała 400 g na plusie...źle mi
|
#1102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
teraz do środy muszę się ładnie trzymać, a będzie ciężko, żeby Wam dziewczyny nappisać w pt że znowu mnie mniej. Nawet nie wiecie jak mnie motywujecie ![]() Buldog25 wakacje marzeń miałam w tym roku, przesiedzia.lam 1,5 miesiąca na Helu, pływałam na kite, zeszłam się z moim byłym (po tym jak 2 miesiące wcześniej zostawił mnie mój były z którym byłam prawie 5 lat), wreszcie odżyłam i jest super a teraz po prostu marzę o ciepłych miejscach, w które pojedziemy ze znajomymi
|
|
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie tak odchudzam, ze az wszamalam wlasnie drozdzowke z jablkiem
Ale tlumacze sobie, ze to nagroda za pobranie krwi ;p
|
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
hej
widzę, że nie tylko u mnie kiepsko z nastrojem ![]() noc miałam do ![]() dobrze, że chociaż weekend wolny, więc tylko jakoś dzisiaj przetrzymać te parę godz, może jakoś dam radę
|
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
Nie przejmujcie się dziewczyny, mi też waga skacze jak głupia, ale co tam
![]() Z rana miałam chandrę, a teraz czuję się o wiele lepiej. Pierwszy raz wróciłam z kursu taka dumna z siebie Dzisiaj babka z niemca oddała nam listy, które pisaliśmy w zeszłym tygodniu, na 17 osób zdały tylko 2 osoby, w tym JA Byłam przekonana, że mam oblane bo zapomniałam jeden punkt zawrzeć w liście, a mimo to zaliczyłam Zdziwiłam się i poszłam z tym do babki, że jakim cudem ja zaliczyłam, skoro zapomniałam o czymś, a ta mi mówi, że mam tak bogate słownictwo i tak poprawnie piszę zdania, że tym ten brak nadrobiłam, a jakbym nie zapomniała o tym punkcie to bym miała list napisany nawet na poziomie powyżej B1 A wcześniej cały czas mówiła, że ten list jest trudny do napisania, że musimy się dużo uczyć, a dzisiaj powiedziała, że dla mnie to on jest ŁATWY
Edytowane przez Butterfly_27 Czas edycji: 2015-12-04 o 14:05 |
|
|
|
#1106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Piątek wreszcie dzis pije winko
|
|
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
daga- http://www.mojewypieki.com/przepis/szybkie-pierniczki
polecam ![]() madzia-brawo bestyjko ![]() zuza-uszki do góry ![]() ania89-biedulko-trzymaj sie kochana...może masz angine?? współczuje... ja dziś spędziłam z mamą prawie cały dzień...spuszczałyśmy winko i plotkowałyśmy aż mój wrócił z pracy i mnie odebral do domku było...nieźle
|
#1109 | |
|
Zakorzenienie
|
tez sie ciesze ze piatek
zwlaszcza ze weekend wolny,bo dwa nastepne cale w pracy![]() Ja wlasnie pije grzane wino z miodem,pomarancza i gozdzikami ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Cytat:
![]() Moze w weekend sie podkuruje choc mamy sporo do pozalatwiania wiec moze byc z tym roznie
|
|
|
|
|
#1110 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór dziewczyny
ja dopiero teraz skończyłam robić projekty jak tam chorowite koleżanki się miewają? Choć drobna poprawa? Ja dzisiaj zaliczyłam 30 minut ćwiczeń siłowych na
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.

Chociaż to nie wróży nic dobrego dla mojej diety 

ooo zabierzcie mnie ze sobą
Ja jadę do Byt...
i do miejscowości 40km od Byt... 

A na niemieckim też nie fajnie, baba zadaje nam ostatnio tyle zadań do domu jakby się wściekła, myśli że my nie mamy co w domu robić?