MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy! - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-01-06, 18:24   #1081
Nauzykaa1988
Przyczajenie

Wink Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(

No cóż... Szczerze powiem, że ze mnie to jednak płytka kobieta jest... Ale po długich poszukiwaniach znalazłam coś w sam raz dla siebie Brzmi to nieco egoistycznie... Ale w gruncie rzeczy tak nie jest. Bo to czysty przypadek był... Że się znaleźliśmy. Mój TŻ ma na tym tle straszne kompleksy... Nie tylko z długością - miał w dzieciństwie operację, teraz jest obrzezany - innymi słowy nosi pewne blizny i ślady. Operacje poważnie odbiły się na jego "wymiarach" i muszę przyznać, że dla mnie... ideolo ;]

Rozmiar dla mnie ma znaczenie - im krótszy, tym lepszy

Kocham mojego mężczyznę całym sercem... Drugiego takiego z całą pewnością nie ma
Nauzykaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-25, 20:50   #1082
feverever
Przyczajenie

Talking Czy wielkość ma znaczenie? odwieczny dylemat

Witam,

Chyba nie było takiego tematu więc zakładam.

Tak jak w temacie, czy wielkość ma znaczenie? Chciałbym się zapoznać ze zdaniem pań na ten temat Dla ułatwienia weźmiemy jakieś dwie różne długości dlatego że duży, mały jest względnym określeniem dla różnych osób i tak weźmiemy sobie pod uwagę 14 i 19 cm. Proszę o wypowiedzenie się na ten temat i podania powodu
feverever jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-25, 21:06   #1083
syntagma
Zakorzenienie

Dot.: Czy wielkość ma znaczenie? odwieczny dylemat

a jednak:

klik!
Stary 2009-01-25, 21:47   #1084
Ponura
Wtajemniczenie

Znaczy, masz małego i pytasz czy jest się czego wstydzić?

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-25, 22:03   #1085
syntagma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ponura Pokaż wiadomość
urocza bezposredniosc
Stary 2009-01-25, 22:06   #1086
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez feverever Pokaż wiadomość
Witam,

Chyba nie było takiego tematu więc zakładam.

Tak jak w temacie, czy wielkość ma znaczenie? Chciałbym się zapoznać ze zdaniem pań na ten temat Dla ułatwienia weźmiemy jakieś dwie różne długości dlatego że duży, mały jest względnym określeniem dla różnych osób i tak weźmiemy sobie pod uwagę 14 i 19 cm. Proszę o wypowiedzenie się na ten temat i podania powodu
TAK-rozmiar ma znaczenie,

ale pod prysznicem z kolegami.
jak poczytasz rożne wpisy,to dowiesz się,że na 100 kobiet może z 10 % odczuwa różnice,a 90 % nie przeszkadza.
ważne,zebyś miał zdrowe palce i sprawny język
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-25, 23:58   #1087
feverever
Przyczajenie

No to zacznę od początku skąd się tu wziąłem. Pewnego razu:P czytałem sobie coś tam na onecie i zerknąłem na komentarze w którym jeden z gości poruszył temat penisów. Oczywiście zaraz sie pojawiło mnóstwo komentarzy w których właśnie pisano różne [głupoty] głupoty dlatego że komentowali to panowie i domyślacie się jak to mogło wyglądać, więc postanowiłem sprawdziś co panie o tym sądzą i w ten sposób znalazłem to forum.:P

Cytat:
kurde odrazu mnie rozgryzłaś:P żartuje, chodz coś w tym jest. Sam niewiem czy mam małego powiedzmy nie dużego, średniego,...:P

Cytat:
ważne,zebyś miał zdrowe palce i sprawny język
ciekaw wypowiedz, taka prwdziwa mam jeszcze do tego niełą fantazje

Zastanawiacie się dlaczego wziąłem 14 i 19?

Piszę tu nie dlatego że mam jakieś tam wielkie kompleksy ale czasem przewienie się przez głowe taka myśl że to może czasem nie wystarczyć. Troche głupio że zadaje takie pytanie bo nia ma na nie jednoznacznej odpowiedzi, no ale zawsze jakaś będzie.

Przeczytałem sobie pare postów i jeden osobnik na tym forum mnie rozbawił "Pergaminator" miał straszne kompleks na tym punkcie, mozna było wnioskować z jego wypowiedzi że zanim kobieta zakocha sie w facecie to sprawdzi jakiego ma dużego.

To by było chyba na tyle

Pozdrawiam drogie panie

Edytowane przez feverever
Czas edycji: 2009-01-26 o 00:04

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-01-26, 15:54   #1088
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
No to zacznę od początku skąd się tu wziąłem. Pewnego razu:P czytałem sobie coś tam na onecie i zerknąłem na komentarze w którym jeden z gości poruszył temat penisów. Oczywiście zaraz sie pojawiło mnóstwo komentarzy w których właśnie pisano różne [głupoty] głupoty dlatego że komentowali to panowie i domyślacie się jak to mogło wyglądać, więc postanowiłem sprawdziś co panie o tym sądzą i w ten sposób znalazłem to forum.:P

kurde odrazu mnie rozgryzłaś:P żartuje, chodz coś w tym jest. Sam niewiem czy mam małego powiedzmy nie dużego, średniego,...:P

ciekaw wypowiedz, taka prwdziwa mam jeszcze do tego niełą fantazje

Zastanawiacie się dlaczego wziąłem 14 i 19?

Piszę tu nie dlatego że mam jakieś tam wielkie kompleksy ale czasem przewienie się przez głowe taka myśl że to może czasem nie wystarczyć. Troche głupio że zadaje takie pytanie bo nia ma na nie jednoznacznej odpowiedzi, no ale zawsze jakaś będzie.

Przeczytałem sobie pare postów i jeden osobnik na tym forum mnie rozbawił "Pergaminator" miał straszne kompleks na tym punkcie, mozna było wnioskować z jego wypowiedzi że zanim kobieta zakocha sie w facecie to sprawdzi jakiego ma dużego.

To by było chyba na tyle

Pozdrawiam drogie panie
jak możesz wątpić w słuszność starej prawdy.
statystycznie około 40% kobiet ma orgazm pochwowy,60% łechtaczkowy,więc liczy się technika.
poza tym najbardziej unerwina jeśt początkowa część pochwy.gdzieś czytałam,że wystarczy 6 cm penisa,żeby doprowadzić kobiete do orgazmu.
inną kwestia jest grubość,ona ma już większe znaczenie,niż długość.
Stary 2009-01-26, 17:20   #1089
feverever
Przyczajenie

Cytat:
jak możesz wątpić w słuszność starej prawdy.
statystycznie około 40% kobiet ma orgazm pochwowy,60% łechtaczkowy,więc liczy się technika.
poza tym najbardziej unerwina jeśt początkowa część pochwy.gdzieś czytałam,że wystarczy 6 cm penisa,żeby doprowadzić kobiete do orgazmu.
inną kwestia jest grubość,ona ma już większe znaczenie,niż długość.
nie wątpie w słuszność starej prawdy, ani twoich wcześniejszych słów gdyż ja nie mam żadnego doświadczenia w tych sprawach. Ty (nie wiem ile masz lat) ale z pewnością masz jakieś doświadczenie skoro przytaczasz te słowa.

No na szczęście na mnie tak się natura nie zemściła ale przyznam jak by było trochę więcej bym nie narzekał
Stary 2009-01-26, 20:31   #1090
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
nie wątpie w słuszność starej prawdy, ani twoich wcześniejszych słów gdyż ja nie mam żadnego doświadczenia w tych sprawach. Ty (nie wiem ile masz lat) ale z pewnością masz jakieś doświadczenie skoro przytaczasz te słowa.

No na szczęście na mnie tak się natura nie zemściła ale przyznam jak by było trochę więcej bym nie narzekał
bozia nigdy nie daje sprawiedliwie.
też chciałabym mieć większe piersi,choć mój nie narzeka.
jego przeciętna rownież mi wystarcza,więc gdzieś sprawiedliwość stoi po środku.

jeśli wolisz skupiać się na mankamentach urody prosze bardzo,ale wtedy bedziesz nieszczęśliwy.
zamiast cieszyć się tym co masz i uczyć się technik wolisz się zamartwiać twoja sprawa.
jednak poczytaj wszystkie posty od poczatku do konca-nie pobierznie,tylko dokładnie.

jeśli jedna osoba mówi cie,że to nie ma znaczenia-może kłamać.
jeśli dwie osoby mówią ci,że rozmiar nie ma znaczenia-mogą kłamać,ale jesli mówi ci to już kilkanaście osob to MÓWIA PRAWDĘ.

powodzenia
Stary 2009-01-26, 22:07   #1091
feverever
Przyczajenie

Cytat:
bozia nigdy nie daje sprawiedliwie.
też chciałabym mieć większe piersi,choć mój nie narzeka.
jego przeciętna rownież mi wystarcza,więc gdzieś sprawiedliwość stoi po środku.

jeśli wolisz skupiać się na mankamentach urody prosze bardzo,ale wtedy bedziesz nieszczęśliwy.
zamiast cieszyć się tym co masz i uczyć się technik wolisz się zamartwiać twoja sprawa.
jednak poczytaj wszystkie posty od poczatku do konca-nie pobierznie,tylko dokładnie.

jeśli jedna osoba mówi cie,że to nie ma znaczenia-może kłamać.
jeśli dwie osoby mówią ci,że rozmiar nie ma znaczenia-mogą kłamać,ale jesli mówi ci to już kilkanaście osob to MÓWIA PRAWDĘ.

powodzenia
znalazłem chwile na przewe w nauce wiec odpisze

trochę juz czytałem te posty i juz co nieco wiem. Chcem powiedzieć że wcześniej nawet o tym nie myślałem, sądziłem że mam normalnego ale to się troch zmieniło gdy poczytałem te komentarze na onecie i nabrałem trochę wątpliwości że te 13 mogą nie wystarczyć, zresztą to nie jest chyba jakaś duż dysproporcja gdyż jestem średniego wzrostu. Sam nie wiem po co zacząłem sie ty przejmować skoro i tak jeszcze dziewczyny nie mam
Dobra to chyba na tyle, dziękuje wszystkim

i pozdrawiam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-26, 22:18   #1092
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
znalazłem chwile na przewe w nauce wiec odpisze

trochę juz czytałem te posty i juz co nieco wiem. Chcem powiedzieć że wcześniej nawet o tym nie myślałem, sądziłem że mam normalnego ale to się troch zmieniło gdy poczytałem te komentarze na onecie i nabrałem trochę wątpliwości że te 13 mogą nie wystarczyć, zresztą to nie jest chyba jakaś duż dysproporcja gdyż jestem średniego wzrostu. Sam nie wiem po co zacząłem sie ty przejmować skoro i tak jeszcze dziewczyny nie mam
Dobra to chyba na tyle, dziękuje wszystkim

i pozdrawiam
mam wrażenie,że jesteś jeszcze młody,rozwijasz się i rośniesz.
uwierz mi,mężczyźni potrafią rosnąć jeszcze do 21 lat.
naprawdę 13,czy 14 centymetry to standart.
na pocieszenie powiem ci,że mężczyźni z dłuższymi penisami mają problem.
często jest tak,że dla kobiet taki penis jest za długi i powoduje u niej bolesność.
Stary 2009-01-26, 23:11   #1093
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
często jest tak,że dla kobiet taki penis jest za długi i powoduje u niej bolesność.
U mnie nie powoduje ale i tak najbardziej lubie jak smyra zaraz przy początku, przy wejściu. Najprzyjemniejsza rzecz i żadnej kobiecie by nieprzeszkadzało, że duży
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 00:10   #1094
Wyrak
Zakorzenienie

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(

13cm z tego co kojarze, to mniej wiecej przecietna zdaje sie. Znajomy urolog mowi, ze przy jego pracy kazdy by sie jakichkolwiek kompleksow wyzbyl gdyby je mial Jakos bardziej mu wierze, niz komentarzom na onecie. W kwestii formalnej, to komentarzom na onecie nie mozna w niczym wierzyc, bo tam sie jakby banda trolii i mitomanow wypowiada, poziom podloga w skrocie.

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 12:04   #1095
monaa01
Rozeznanie

to ja jeszcze raz powtórzę ROZMIAR NIE MA ZNACZENIA i to jest tylko i wyłącznie moje zdanie, ale z tego co widzę nie ja jedna tak sądzę, liczy się technika,
więc chłopcy i dziewczęta do dzieła
praca czyni mistrza
monaa01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-27, 13:05   #1096
ineczka7
Zadomowienie

jeśli chodzi o długość - rozwalił mnie ten http://www.pudelek.pl/artykul/14973/...swoim_penisie/ artykuł jestem ciekawa czy on tak na serio czy ma jakąś specjalną indywidualnie skonstruowaną miarkę do mierzenia penisów?
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 14:34   #1097
TmargoT
Zakorzenienie

[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;10679783]U mnie nie powoduje ale i tak najbardziej lubie jak smyra zaraz przy początku, przy wejściu. Najprzyjemniejsza rzecz i żadnej kobiecie by nieprzeszkadzało, że duży [/quote]ja też lubię.
poza tym obalam mit,że kobieta jest jak studnia i wszystko tam wpadnie co się włozy.
otóż nie,my też mamy swoje rozmiary i długości.

mnie przeszkadza długi członek,więc pisałam o sobie .musiałabym w połowie zawiązac kokardkę
Stary 2009-01-27, 16:04   #1098
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8
Konto usunięte

Cytat:
ja też lubię.
poza tym obalam mit,że kobieta jest jak studnia i wszystko tam wpadnie co się włozy.
otóż nie,my też mamy swoje rozmiary i długości.

mnie przeszkadza długi członek,więc pisałam o sobie .musiałabym w połowie zawiązac kokardkę
No no, to zależy od kobiety. Mi tylko troche przeszkadza na początku przy jakiejś głębokiej pozycji ale razem z rozluźnieniem puszcza i jest bardzo przyjemnie ale nic nie zastąpi tego smyrania

Wiśniewski "Tylko" xD Poza tym jak dla mnie to dobry żart
9c8d9cec639f523640ce6df817fef7acb209e2c9_626728175cda8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-01-27, 21:25   #1099
feverever
Przyczajenie

Cytat:
masz racje 21 jeszcze nie mam ale 18 przekroczyłem a penis chyba do tego wieku rośnie. Pewnie na pocieszenie to chciałaś napisać ale ja wcale tego nie potrzebuje

widze drogie Panie że was ta rozmowa zaciekawiła

ja już się ulatniam z tego tematu, widze że tyle jes tu ciekawych rzeczy na tym forum i nie mówie tu o dziale sex
pozdrawiam
Stary 2009-01-27, 21:34   #1100
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
masz racje 21 jeszcze nie mam ale 18 przekroczyłem a penis chyba do tego wieku rośnie. Pewnie na pocieszenie to chciałaś napisać ale ja wcale tego nie potrzebuje

widze drogie Panie że was ta rozmowa zaciekawiła

ja już się ulatniam z tego tematu, widze że tyle jes tu ciekawych rzeczy na tym forum i nie mówie tu o dziale sex
pozdrawiam
nikogo nie pocieszam,bo nie mam zapędów matczynych.
a wizaż wielki i szeroki.uczy,bawi i potrafi zatracić w rzeczywistości.
Stary 2009-02-22, 02:41   #1101
Zakochanywniej
Przyczajenie

Drogie Panie i Panowie. Otoz do niedawna moim problemem byla dlugosc czlonka mianowicie ok 14 cm ale udalo mi sie "raczej" pogodzic z tym. Jednak przyznam ze momentami czulem sie przez to zalamany... niedanwo z moja partnerka zdecydowalismy sie na seks.....niestety nie podolalem;/ a dokladniej to tak: cala gra wstepna trwala okolom 2 godzin i podczas niej wsyztsko bylo ok jak jedkan przyszlo co do czego i mialem zalozyc prezerwatywe to byl koniec...no nie bylem wstanie "obudzic go" ogolnie to zastanawiam sie a raczej boje czy kiedys mi sie uda...od tego razu minelo z dwa miesiace czy trzy i byly jeszcze okazje niestety nie posiadalem wtedy przy sobie prezerwatyw to konczylo sie na doslownie chwili stosunku jesli w ogole moge tak to nazwac...ogolnie przez caly czas moj czlonek wydaje mi sie zbyt gietki jakby nie byl w 100% wzwodzie i oczywiscie tu problemy podczas wkladania...naprawde sie boje czy to cos ze mna czy uda mi sie kiedys czy to problem psychiczny bo musze przyznac zawsze mam te sstraszne obawy ze nie dam rady ze okaze sie zbyt slaby:/ bardzo kocham moja dziewczyne i boje sie ja zawiesc
Troche tak bez ladu i skladu pisze ale mam nadzieje ze choc troche mnie zrozumiecie
Zakochanywniej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 06:42   #1102
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zakochanywniej Pokaż wiadomość
.niestety nie podolalem;/ a dokladniej to tak: cala gra wstepna trwala okolom 2 godzin i podczas niej wsyztsko bylo ok
2 godzin? Przeciez to po pierwszej mozna zasnac z nudow

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Stary 2009-02-22, 11:09   #1103
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Ej! Ze mna to trzeba najpierw pol godziny rozmawiac, pozniej pol godziny przytulac, pol godziny swintuszyc i dopiero pozwole na gre wstepna.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 11:50   #1104
mes-bijoux
Rozeznanie

po tak długiej grze wstępnej chyba naprawdę można zasnąć... Jeżeli się stresujesz to z seksu nici. Musisz się wyluzować i poczuć pewny. Jeżeli masz wrażenie, że nie ma pełnego wzwodu - użyjcie żelu intymnego, tylko na początek bez żadnego rozgrzewacza, tylko normalnego. Wiem, że kiedy za 5 razem trudniej jest wznieść się męskości na wyżyny, to żel pomaga wprowadzić, a w środku już się rozkręca Wilgoć kobiety, przynajmniej w moim przypadku, nie zawsze wystarcza/
Poza tym... jeśli Twoja kobieta Cię kocha, to na pewno nie jest jej dobrze z tym, że tak się przejmujesz całą sytuacją. Dla niej najważniejsza, tak przypuszczam, bliskość i same pieszczoty i na pewno chciałaby, żebyście razem mogli przezyc piękne chwile. Musisz po prostu zatracić się w chwili i dać się ponieść emocjom, a nie myśleć co i jak... to samo wychodzi... i wchodzi

Razem od 08.02.2008
Zaręczona 20.08.2008r.
odliczanie do Wielkiego Dnia
8.08.2009
mes-bijoux jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 14:09   #1105
Deede
Zakorzenienie

Cytat:
Ty, no zależy, jaka ta gra.. Niektórzy mają fantazję..

A tak serio - przy tak długiej grze wstępnej to normalne jest, że penis ma chwile wzlotów i upadków. Nie da się utrzymać erekcji non stop.

Deede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-22, 16:43   #1106
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
taki kiepski jesteś,bo wydaje mi się ,że godzina to akurat.
ciekawe ile trwa twoja gra wstępna
Stary 2009-02-22, 19:49   #1107
Zakochanywniej
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Ej! Ze mna to trzeba najpierw pol godziny rozmawiac, pozniej pol godziny przytulac, pol godziny swintuszyc i dopiero pozwole na gre wstepna.

No dokladnie tak jest z moją dziewczyną najpierw zawsze przytulamy, calujemy sie stopniowo sie rozbierajac i pieszczac przechodzac do seksu oralnego no i wlasnie mozliwe ze za dlugo to wszytsko trwa. Co do zelu to jaki np za jaka cene i gdzie mozna taki otrzymac?
Kocham Ją i ona mnie rowniez i wiem ze ogolnie jej przeszkadza gdy "filmie" cos sobie ale no juz taki jestem najgorsze sa momenty w domu jak mysle o tym wszystkim i pozniej mi sie to koduje w gloiwe i ciezko mi sie odprezyc
Zakochanywniej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 13:28   #1108
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zakochanywniej Pokaż wiadomość
No dokladnie tak jest z moją dziewczyną najpierw zawsze przytulamy, calujemy sie stopniowo sie rozbierajac i pieszczac przechodzac do seksu oralnego no i wlasnie mozliwe ze za dlugo to wszytsko trwa. Co do zelu to jaki np za jaka cene i gdzie mozna taki otrzymac?
Kocham Ją i ona mnie rowniez i wiem ze ogolnie jej przeszkadza gdy "filmie" cos sobie ale no juz taki jestem najgorsze sa momenty w domu jak mysle o tym wszystkim i pozniej mi sie to koduje w gloiwe i ciezko mi sie odprezyc
Zel, okolo 11zl maks. w aptece, na bazie wody KY lub Intimel. Mozna spokojnie uzywac go z prezerwatywami.

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-23, 20:41   #1109
Madaaa
Zakorzenienie

Takie sytuacje sie zdarzaja poczatkujacym. Jedna nieudana próba i stres robi swoje. Nastaw sie optymistycznie, nie zamartwiaj sie, tylko baw sie z dziewczyną Nie mysl o porazce , a ciesz się zabawą .
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-24, 20:10   #1110
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Deede Pokaż wiadomość
Ty, no zależy, jaka ta gra.. Niektórzy mają fantazję..
Wiesz, fanatzje to mozna miec do gry wstepnej i pol dnia, ale co z tego?

Cytat:
taki kiepski jesteś,bo wydaje mi się ,że godzina to akurat.
ciekawe ile trwa twoja gra wstępna
U mnie nie jest na zegarek, bo nie o to chodzi.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości