|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 |
Przyczajenie
|
![]() No cóż... Szczerze powiem, że ze mnie to jednak płytka kobieta jest... Ale po długich poszukiwaniach znalazłam coś w sam raz dla siebie
![]() Rozmiar dla mnie ma znaczenie - im krótszy, tym lepszy ![]() Kocham mojego mężczyznę całym sercem... Drugiego takiego z całą pewnością nie ma ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam,
Chyba nie było takiego tematu więc zakładam. Tak jak w temacie, czy wielkość ma znaczenie? Chciałbym się zapoznać ze zdaniem pań na ten temat ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Czy wielkość ma znaczenie? odwieczny dylemat
Znaczy, masz małego i pytasz czy jest się czego wstydzić?
![]()
#1085 |
Zakorzenienie
|
urocza bezposredniosc
![]()
#1086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pod prysznicem z kolegami. ![]() jak poczytasz rożne wpisy,to dowiesz się,że na 100 kobiet może z 10 % odczuwa różnice,a 90 % nie przeszkadza. ważne,zebyś miał zdrowe palce i sprawny język ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | ||
Przyczajenie
|
No to zacznę od początku skąd się tu wziąłem. Pewnego razu:P czytałem sobie coś tam na onecie i zerknąłem na komentarze w którym jeden z gości poruszył temat penisów. Oczywiście zaraz sie pojawiło mnóstwo komentarzy w których właśnie pisano różne [głupoty] głupoty dlatego że komentowali to panowie i domyślacie się jak to mogło wyglądać, więc postanowiłem sprawdziś co panie o tym sądzą i w ten sposób znalazłem to forum.:P
Cytat:
Cytat:
![]() Zastanawiacie się dlaczego wziąłem 14 i 19? ![]() Piszę tu nie dlatego że mam jakieś tam wielkie kompleksy ale czasem przewienie się przez głowe taka myśl że to może czasem nie wystarczyć. Troche głupio że zadaje takie pytanie bo nia ma na nie jednoznacznej odpowiedzi, no ale zawsze jakaś będzie. Przeczytałem sobie pare postów i jeden osobnik na tym forum mnie rozbawił "Pergaminator" miał straszne kompleks na tym punkcie, mozna było wnioskować z jego wypowiedzi że zanim kobieta zakocha sie w facecie to sprawdzi jakiego ma dużego. To by było chyba na tyle Pozdrawiam drogie panie Edytowane przez feverever Czas edycji: 2009-01-26 o 00:04 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
statystycznie około 40% kobiet ma orgazm pochwowy,60% łechtaczkowy,więc liczy się technika. poza tym najbardziej unerwina jeśt początkowa część pochwy.gdzieś czytałam,że wystarczy 6 cm penisa,żeby doprowadzić kobiete do orgazmu. inną kwestia jest grubość,ona ma już większe znaczenie,niż długość. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
No na szczęście na mnie tak się natura nie zemściła ale przyznam jak by było trochę więcej bym nie narzekał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też chciałabym mieć większe piersi,choć mój nie narzeka. jego przeciętna rownież mi wystarcza,więc gdzieś sprawiedliwość stoi po środku. jeśli wolisz skupiać się na mankamentach urody prosze bardzo,ale wtedy bedziesz nieszczęśliwy. zamiast cieszyć się tym co masz i uczyć się technik wolisz się zamartwiać twoja sprawa. jednak poczytaj wszystkie posty od poczatku do konca-nie pobierznie,tylko dokładnie. jeśli jedna osoba mówi cie,że to nie ma znaczenia-może kłamać. jeśli dwie osoby mówią ci,że rozmiar nie ma znaczenia-mogą kłamać,ale jesli mówi ci to już kilkanaście osob to MÓWIA PRAWDĘ. powodzenia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1091 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
trochę juz czytałem te posty i juz co nieco wiem. Chcem powiedzieć że wcześniej nawet o tym nie myślałem, sądziłem że mam normalnego ale to się troch zmieniło gdy poczytałem te komentarze na onecie i nabrałem trochę wątpliwości że te 13 mogą nie wystarczyć, zresztą to nie jest chyba jakaś duż dysproporcja gdyż jestem średniego wzrostu. Sam nie wiem po co zacząłem sie ty przejmować skoro i tak jeszcze dziewczyny nie mam ![]() Dobra to chyba na tyle, dziękuje wszystkim i pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1092 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwierz mi,mężczyźni potrafią rosnąć jeszcze do 21 lat. naprawdę 13,czy 14 centymetry to standart. na pocieszenie powiem ci,że mężczyźni z dłuższymi penisami mają problem. często jest tak,że dla kobiet taki penis jest za długi i powoduje u niej bolesność. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1093 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
13cm z tego co kojarze, to mniej wiecej przecietna zdaje sie. Znajomy urolog mowi, ze przy jego pracy kazdy by sie jakichkolwiek kompleksow wyzbyl gdyby je mial
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Rozeznanie
|
to ja jeszcze raz powtórzę ROZMIAR NIE MA ZNACZENIA i to jest tylko i wyłącznie moje zdanie, ale z tego co widzę nie ja jedna tak sądzę, liczy się technika,
więc chłopcy i dziewczęta do dzieła praca czyni mistrza ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1096 |
Zadomowienie
|
jeśli chodzi o długość - rozwalił mnie ten http://www.pudelek.pl/artykul/14973/...swoim_penisie/ artykuł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;10679783]U mnie nie powoduje ale i tak najbardziej lubie jak smyra zaraz przy początku, przy wejściu. Najprzyjemniejsza rzecz i żadnej kobiecie by nieprzeszkadzało, że duży
![]() poza tym obalam mit,że kobieta jest jak studnia i wszystko tam wpadnie co się włozy. otóż nie,my też mamy swoje rozmiary i długości. mnie przeszkadza długi członek,więc pisałam o sobie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wiśniewski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1099 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() widze drogie Panie że was ta rozmowa zaciekawiła ![]() ja już się ulatniam z tego tematu, widze że tyle jes tu ciekawych rzeczy na tym forum i nie mówie tu o dziale sex ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wizaż wielki i szeroki.uczy,bawi i potrafi zatracić w rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Przyczajenie
|
Drogie Panie i Panowie. Otoz do niedawna moim problemem byla dlugosc czlonka mianowicie ok 14 cm ale udalo mi sie "raczej" pogodzic z tym. Jednak przyznam ze momentami czulem sie przez to zalamany... niedanwo z moja partnerka zdecydowalismy sie na seks.....niestety nie podolalem;/ a dokladniej to tak: cala gra wstepna trwala okolom 2 godzin i podczas niej wsyztsko bylo ok jak jedkan przyszlo co do czego i mialem zalozyc prezerwatywe to byl koniec...no nie bylem wstanie "obudzic go" ogolnie to zastanawiam sie a raczej boje czy kiedys mi sie uda...od tego razu minelo z dwa miesiace czy trzy i byly jeszcze okazje niestety nie posiadalem wtedy przy sobie prezerwatyw to konczylo sie na doslownie chwili stosunku jesli w ogole moge tak to nazwac...ogolnie przez caly czas moj czlonek wydaje mi sie zbyt gietki jakby nie byl w 100% wzwodzie i oczywiscie tu problemy podczas wkladania...naprawde sie boje czy to cos ze mna czy uda mi sie kiedys czy to problem psychiczny bo musze przyznac zawsze mam te sstraszne obawy ze nie dam rady ze okaze sie zbyt slaby:/ bardzo kocham moja dziewczyne i boje sie ja zawiesc
![]() Troche tak bez ladu i skladu pisze ale mam nadzieje ze choc troche mnie zrozumiecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | ||
Zakorzenienie
|
Ej! Ze mna to trzeba najpierw pol godziny rozmawiac, pozniej pol godziny przytulac, pol godziny swintuszyc i dopiero pozwole na gre wstepna.
![]() |
#1104 |
Rozeznanie
|
po tak długiej grze wstępnej chyba naprawdę można zasnąć... Jeżeli się stresujesz to z seksu nici. Musisz się wyluzować i poczuć pewny. Jeżeli masz wrażenie, że nie ma pełnego wzwodu - użyjcie żelu intymnego, tylko na początek bez żadnego rozgrzewacza, tylko normalnego. Wiem, że kiedy za 5 razem trudniej jest wznieść się męskości na wyżyny, to żel pomaga wprowadzić, a w środku już się rozkręca
![]() ![]() Poza tym... jeśli Twoja kobieta Cię kocha, to na pewno nie jest jej dobrze z tym, że tak się przejmujesz całą sytuacją. Dla niej najważniejsza, tak przypuszczam, bliskość i same pieszczoty i na pewno chciałaby, żebyście razem mogli przezyc piękne chwile. Musisz po prostu zatracić się w chwili i dać się ponieść emocjom, a nie myśleć co i jak... to samo wychodzi... i wchodzi ![]() ![]()
![]() |
#1105 |
Zakorzenienie
|
Ty, no zależy, jaka ta gra.. Niektórzy mają fantazję..
![]() A tak serio - przy tak długiej grze wstępnej to normalne jest, że penis ma chwile wzlotów i upadków. Nie da się utrzymać erekcji non stop.
#1106 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1107 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
No dokladnie tak jest z moją dziewczyną najpierw zawsze przytulamy, calujemy sie stopniowo sie rozbierajac i pieszczac przechodzac do seksu oralnego no i wlasnie mozliwe ze za dlugo to wszytsko trwa. Co do zelu to jaki np za jaka cene i gdzie mozna taki otrzymac? Kocham Ją i ona mnie rowniez i wiem ze ogolnie jej przeszkadza gdy "filmie" cos sobie ale no juz taki jestem najgorsze sa momenty w domu jak mysle o tym wszystkim i pozniej mi sie to koduje w gloiwe i ciezko mi sie odprezyc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1108 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1109 |
Zakorzenienie
|
Takie sytuacje sie zdarzaja poczatkujacym. Jedna nieudana próba i stres robi swoje. Nastaw sie optymistycznie, nie zamartwiaj sie, tylko baw sie z dziewczyną
![]()
#1110 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, fanatzje to mozna miec do gry wstepnej i pol dnia, ale co z tego?
U mnie nie jest na zegarek, bo nie o to chodzi.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.