![]() |
#1111 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
Cytat:
![]() Można zauważyć po nicku,jak na niego patrzę to aż mam ochotę na jabłko ![]() No i prawidłowo! ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Na rozweselenie ![]() ![]() Dobranoc ![]() Cytat:
![]() Dobranoc Moniczko ![]() Eh zjadłabym sobie jeszcze coś,ale mama mi zabroniła,bo powiedziała że potem mi się śnią koszmary,a poza tym niedługo w drzwiach się nie zmieszczę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1112 |
Zakorzenienie
|
Lolcia -
![]() ![]() ![]() ![]()
#1113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Apisko,widzę CIę! odezwij się do nas! ![]()
![]() |
#1114 |
Zakorzenienie
|
lolcia - nie tak łatwo powiedzieć
![]() ![]()
#1115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To co Oni oszaleli? ![]() ![]() ![]() Dobrze dziewczęta,nie ma mnie już,bo za 4h pobutka ![]() ![]()
![]() |
#1116 |
Zakorzenienie
|
Lolcia - hehehe wogole poszaleli, ale ja się nie odzywam, ale cóż nie ma to jak wymagający dziekan
![]() PS. wcale nie mam orginalnej urody ![]() ![]()
#1117 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ehhh i kolejny nowy dzień się niestety zaczyna... Powiem Wam szczerze, że najchętniej zamknęłabym się w domu i wogóle z niego nie wychodziła... ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego Dnia ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1118 |
Zakorzenienie
|
Kochane wtedy mi o próbną maturę chodziło, nie ustną ^^
A dzisiaj angielski mnie czeka... Ehh.. nie dość, że próbna to po próbnych jeszcze normalny sprawdzian. Apf... Tamuś - kochana co się dzieje, że taki nastrój masz od dłuższego czasu? martwię się ;(
#1119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A wiesz Kochanie wszystko mi się psuje w zyciu na moją własną prośbę, wszelkie z możliwych płaszczyzn życia zawaliłam, ogólnie jestem beznadziejna, bo nie dość, że problemy osobiste to jeszcze w szkole tak jak w zeszłym półroczu szło mi ok, to teraz już troche zawaliłam ![]() ![]() jeszcze raz miłego dnia, ja zaraz zmykam do szkoły ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1120 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
16 to jeszcze nie taka zla godzina ![]() ![]() napewno nie bedzie az tak zle, zycze ci udanego dnia ![]() Wam wszystkim zycze udanego dnia i juz uciekam bo sie spoznie! ![]() ![]()
![]() |
#1121 | |||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Oj dzięki Karolciu, ale widocznie aż taka sympatyczna nie jestem ![]() Oj nie ma to jak wspomóc się alkoholem przed mega nudną lekcją ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Tatuaż świetny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Miłego dnia gwiazdeczki ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1122 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie dołować się proszę! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja również zauważyłam,że niektórych wątków nie czytam,bo po prostu od razu mi coś tam w psychice wariuje,albo już tracę cierpliwość do niektórych wypowiedzi ... Zaraz wyprowadzę psa,wezmę się za chemię,a później jadę się spotkać z TŻ-tem ![]() ![]() ![]() Siedziałam przed chwilką na tej stronie nasza-klasa i pewna sytuacja mnie troszkę przygnębiła,no ale nieważne ![]() Miłego dnia kochane ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1123 | |
Wtajemniczenie
|
Madame - milego teatrowania
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj sobie pospałam, nie ma co..! ![]() ![]() ![]() milego dnia
![]() |
#1124 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do tego 'jedynego' ... może kiedyś, mam nadzieję, że faktycznie jakiś się napatoczy ![]() ![]() Ech... udało mi się dziś skończyć szybciej zajęcia, to było cięzkie kilka godzin, na szczęscie skończyłam 3 h wcześniej niż wg. planu. W zamian zabieram się za naukę by móc o 16.00 pojechać na zajęcia plastyczne. A teraz schadzka z historią ![]() Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1125 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ja wlasnie zjadlam lunch i wypilam pyszne cappuucino ![]() ![]() Mam przed soba papiery do collegu wiec chyba zakupie tornister i do szkoly ![]() mileog popoludnia i duzo usmiechu robaczki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
nie nie studiuje informatyki chociaż bardzo powiązany kierunek jestem na Elektronice i Telekomunikacji- specjalność teleinformatyka. Mamy dużo zajeć z programowania, zastosowań komputerów, grafiki inżynierskiej. uf dziś mi troszkę lepiej i już nie seplenie tak bardzo ![]()
![]() |
#1127 |
Zadomowienie
|
Ciao.
Ajj,pozytywnego naładowania ciąg dalszy ![]() ![]() PMS znów daje się we znaki stanem nieuzasadnionej irytacji przeplatanej z euforią. Dla przykładu wracawszy do domu,z 'bananem'na ustach słuchałam bardzooo głośno z mp4 muzyki potem niewiele ,dosłownie sekunda brakowało,a w biegu na odjeżdżający autobus potrąciłby mnie samochód ,dosłownie ![]() Tradycyjnie była środowa wizyta w GreenWay'u,po której pękam i wdzięczenie się z koleżanką do homoseksualnego kelnera/kasjera ;> Huh,jeszcze pół godzinki i trzeba śmigać na kurs z angola ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1128 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() wczoraj miałam taki zakręcony dzień ze nawet nie miałam czasu wpaść ![]() koleżanka u mnie był i wizyta sie "trochę" przeciągnęła, aż do dzisiaj ![]() ![]() dlatego teraz szybko muszę zabrać sie za wkuwanie bo jeszcze sie na pilates wybieram ![]() ![]() ![]() Ather - cudo tatuaż ![]() ![]() ![]() Nefruś - cieszę się strasznie ze ze zdrówkiem lepiej ![]() Gujanko - czyli wykładowcy nie są tacy źli czasami ![]() Jabłuszko - mam nadzieję ze jakoś dajesz radę, pomimo braku wytchnienia ![]() Moniczko ![]() ![]() Agolku - fajnie ze się zdecydowałaś na ten kurs ![]() Agnes - a co Cię tak przygnębiło? ![]() spadam do ![]() ![]() miłego popołudnia Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1129 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() ![]() schism_: Kochana to Ty moze uwazaj na siebie co? ![]() ![]() ![]() malinka_86: cytryny kilogramami? ![]() gujana : U mnie tez sypał ![]() ![]() agness51: Alez wazne ![]() ![]() tamonita: E jak mozesz mowic takie glupoty? Zawsze mozna sie odgrzebac ze wszystkiego. Ja tez sie opuscilam w nauce straaasznie ![]() ![]() Kolonia w wakacje mowi : Papa... ![]() madame_appleL Jezeli cie to pocieszy to ja bardzo chciałabym byc na Twoim miejscu ![]() ![]() ![]() U mnie dzis jakos ten dzien zleciał ;-) Jutro ide do szkoly bez mundurka ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1130 |
Zakorzenienie
|
Baby - no tak
![]() ![]() ![]() ![]()
#1131 | ||
Zakorzenienie
|
Kochanie, Ty mi tu aby nie smutaj ! Specjalnie dla Ciebie nie będe się dołować
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po szkole musiałam iść z Mamą do miasta i dopiero wróciłam ![]() Taka jestem zmęczona, że masakra, ale w sumie humor mi już jakoś zaczął dopisywać, a to za sprawą, pewnych informacji i nie tylko ![]() A mianowicie jak się okazało jutro nie mam polskiego i historii, a dzięki temu lekcje się skracają, matma zamiast na ostatniej lekcji, będzie na 4, a co za tym idzie nie będzie sprawdzianu poprawkowego jutro tylko bedzie w poniedziałek i koncze wogóle lekcje 2 godziny wczśniej ![]() ![]() ![]() Jeszcze raz dziękuje za miłe słowa Kochane ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1132 |
Zadomowienie
|
Tamo-może pochwalisz się fotkami nowego nabytku,co ;>
Hell Yeah, jutro okazało się,że na polskim,majzie i historii idziemy do off'owego teatru na 'Zdążyć przed Panem Bogiem'w ramach omawianej lektury. A w piątek,jak Bozia pozwoli (tzn. seanse będą w odp.godzinach)z okazji dnia kobiet na polskich idziemy na Sweeney Toda . Wychowawczynię,słynącą ze swej oschłości itp coś natchnęło xD Na angielski owszem udałam się i pocałowałam klamkę :P Odwołano zajęcia bo lektorce coś wypadło. Tak więc spędziłam czas na godzinnym spacerze wzdłuż centrum. Kombinuję coś z matmą, stanęło,że jutro wykuję wzory i przeanalizuję zadania, ponoć będą te co w podręczniku. Arsch,została mi jeszcze rozmowa telefoniczna z przyjaciółką ,takie porady sercowe przez telefon ![]() ![]() ![]() Osobiście,zakończyłabym taki związek w mig,gdy facet wymaga ,aby mu nadskakiwać, zresztą z mym charakterem,by mu sie to nie udało ![]() Spokojnego wieczoru życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1133 |
Zakorzenienie
|
schism_: O widzisz... to jednak nie potrzebnie sie na angola spieszyłas
![]() ![]() tamonita: Oj dziekuje ![]() ![]() ![]() malinka_86: Tak samych cytryn to sobie nie wyobrazam ,ale z ciastem to musialy byc pyszne ![]() Ogladałam na ,,E!" 15 najbogatszych supermodelek. Mozna sie naprawde w kompleksy wpedzic patrzac na nie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1134 |
Zakorzenienie
|
![]()
Grrr... nie moge się zdecydować na temat pracy mgr
![]() ![]() Baby uroda jest... a jutro już jej nie ma ![]() Tak Tamo chcemy zobaczyć nowe nabytki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1135 |
Zakorzenienie
|
![]() Byłam dziś na zajęciach plastycznych... to była tragedia niestety, po raz pierwszy siedziałam tam na siłę. W połowie zrezygnowałam z pracy i zajęłam się rysunkiem dla koleżanki, który obiecałam (rzut pomieszczenia i przedmiotów). Kompletnie nie 'czułam' tego co rysowałam, temat kompletnie mi nie leżał (rysowaliśmy postać, model siedział na krześle). Uznałam, że wyjątkiem jeśli chodzi o postaci to jest u mnie manga, a tak to pozostaje wierna martwej naturze i pejzażowi. Żadnych portretów (a wałkujemy je od kilku tygodni ![]() Wróciłam bardzo niezadowolona niestety a na dodatek musiałam się odrazu zabrać za dalszą naukę do historii. Nauczycielka trochę przegięła, postanowiła nam zrobić mini sprawdzian z 40 stron z podręcznika, dziś zapowiedziała, jutro będzie. Uroczo. Tamo, pochwal się zakupami ![]() A Wam kochane, życzę dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1136 |
Zakorzenienie
|
Potrzebuję zapałek bo oczy mi sie zamykają !!
![]() Tamo - cieszę sie że humorek lepszy i zakupy udane ![]() ![]() schizm - ano, jak sie zakochała to teraz będzie go bezkrytycznie usprawiedliwiać... tak to bywa zazwyczaj ![]() ![]() Milkuś -współczuję strasznie ![]() ![]() ![]() Ather - szkoda ze zajęcia Ci sie nie podobały.... fajnie by było jakbyście mogli wybrać sobie co chcecie rysować, a nie koniecznie portret i konie ![]() ![]() idę jeszcze trochę powalczyć a później spać bo jutro pobudka o 6 (dla mnie kosmos ![]() ![]() dobrej nocki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1137 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Schism, a tak odnosnie tego kolesia i przyjaciółki to może poprostu dla niego to nie było "to" ? Albo poczuł się zbyt pewnie i stwierdził, że skoro ona i tak się stara, to po co on ma to robić... ? Niestety, ale faceci tak mają ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ather widze, że Twoja nauczycielka od historii nie próżnuje tak jak i moi nauczyciele... ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczynki postaram się dziś wstawić zdjęcie nabytków ![]() Ehh dzisiejszy dzień znów zapowiada się intensywnie ![]() Idę dziś na 9 do szkoły booo... powiedzmy, że 'zaspałam' na pierwszą lekcję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tymczasem idę chyba zrobić jakieś śniadanie ![]() Miłego Dnia Słoneczka ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1138 |
Zakorzenienie
|
Ohayo Promyczki
![]() Wczoraj trochę się zasiedziałam i rano ciężko było wcześnie wstać, no ale co zrobić. Jeszcze tylko dziś i jutro... (swoja drogą, dowalili nam jutro 4 sprawdziany ![]() Ewuś - śpiochu jeden, 6 rano to normalna pora ![]() Tamo - hehe, mnie tam takie zakupy spożywcze (w jakimś markecie) dają sporo radości ^^ zawsze jak byłam młodsza uwielbiałam jeździć z rodzicami do takiego Tesco, Makro, itp. zwłaszcza, że jeszcze wtedy te sklepy były dośc daleko od nas, trzeba było jechać na obrzeża Wrocławia. Ale zawsze wtedy kupowali mi jakąs kasetę VHS Disney'a ^^ Słodkie wspomnienie z dzieciństwa, mniej pogodną stroną był fakt, że jak jechaliśmy do Makro, to musiałąm czekać w poczekalni oglądając bajki bo wpuszczali tylko od 1,40cm ![]() Milkuś - a jakie to tematy prac ? Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1139 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry dziewczynki,
wlasnie wstalam i sie zebralam do kupy i niedlugo wychodze. Mam dzis na 9.30 do 5.30 bo kolezanka z pracy poprosila zebysmy sie zamienily na zmiany dzis bo ona ma jakies spotkanie. Mialam wiec wiecej czasu rano i zrobilam sobie przed chwila koktajl z zamrozonych owocow(jezyny,malin,jagod y) z melkiem sojowym i slodzikiem i wanilionym bialkiem ![]() ![]() ![]() bylam wieczorem na silowni i dzis torche polamana jestem ale czuje sie ok ![]() mam nadzieje,ze wy tez gotowe sprostac kolejnemu dniu ![]() ![]() udanego czwartku tymczasem ![]()
#1140 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Ather tematyka z działu HR - non stop mi się koncepcja zmienia - na początku miała być motywacja, potem wynagrodzenia, w między czasie zaczęłam czytać o szkoleniach (e-learning mnie zafascynował) i stwierdziłam, ze nawet ciekawe, ale nie mam dostępu do żadnej firmy, która stosuje tą technikę... chyba ostatecznie będę pisać o systemie oceniania ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() ![]() BTW: Agolku Ty jesteś chyba po HR ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.