Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4 - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-04, 13:29   #1111
agnieska
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - część 4

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
o jaaa chyba kupic sobie i krecikowi po powrocie z nad morza..no chyba ze beda w Czechach siakies ladne

Agabil jakie piekne zdjecia ta cieniutka brazowa bluzka w kwiaty jest cudna czy moge podpytac skad jest?
może dorzucę kilka kubków do koszyka gdy będę klikać Moleskina
Gayenko, o jakich zdjęciach ciągle piszesz? Przeglądnęłam i profil Agi i Tru i zdjęć nie znalazłam

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
W Rybniku mieli ostatnią, normalnie czekała na mnie . Z każdego rozmiaru dostali tylko po jednej sztuce.
Sukienka jest faktycznie super, z dobrej jakościowo bawełny, znakomicie nosi się w upały i nie wymaga... prasowania .
Można ją zakładać na 4 sposby: z paskiem pod biustem, luźno bez paska, jako długą spódnicę, albo do spodni w formie tuniki.

Oglądałam jeszcze 2 inne sukienki z letniej kolekcji i o ile będą jeszcze po wypłacie - kupię obydwie .
Ponadto w niedzielę z dziewczynami oglądałyśmy już część nowej jesienno-zimowej kolekcji i przepadłam. Zakochałam się w ślicznej luźnej empirowej sukieneczce w kolorze gorzkiej czekolady, z lekko połyskującej satyny, wykończonej aksamitnymi tasiemkami . Już się w niej widzę , będzie idealnie pasować do moich nowych ofiecerek . Było kilka sztuk, więc liczę że za dwa - trzy tygodnie jeszcze będą .
Mów mi tak jeszcze przed chwilą zapłaciłam za kilka toreb i mufkę (+ kilka wosków zapachowych) i pozostanie mi zaciągnięcie rodzicielki do sklepu
Ech, a jeszcze tyle butów mnie kusi wczoraj wylicytowałam sandałki, a nad kilkoma parami z Butyka... zastanawiam się w jakiej kolejności kliknąć
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 13:35   #1112
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnieska Pokaż wiadomość
Gayenko, o jakich zdjęciach ciągle piszesz? Przeglądnęłam i profil Agi i Tru i zdjęć nie znalazłam
Bo Ty nie jesteś szpieg
Ja Age (0306) wyszpiegowałam dzięki nowym funkcjom wyszukiwarki

Będę miała cień Foxy Jedna Sprzedająca z All mi wystawi za 45 zł tylko nei wiem jeszcze kiedy .... Jakby ktoras była zainteresowan to prosze o info zeby jej napisać.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 13:38   #1113
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
może dorzucę kilka kubków do koszyka gdy będę klikać Moleskina

Aga ma zdjecia z wakacji w podpisie (kliknij w "wakacje") a do Ola wysylala paru osobom linki gdzie mozna podpatrzec jej zdjecia slubne ( )

Dziewczyny ,no naprawde polecam zmienic nazwe na Monstrualne Grupasy i rozpoczac ogromne odchudzanie za pomoca listka salaty tygodniowo ( i mowi to mala kulka,zeby nie bylo:P ) Nikt tu nie jest gruby /za gruby /chyba gruby ( ale ja jestem kulka i koniec)
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 13:41   #1114
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny ,no naprawde polecam zmienic nazwe na Monstrualne Grupasy i rozpoczac ogromne odchudzanie za pomoca listka salaty tygodniowo ( i mowi to mala kulka,zeby nie bylo:P ) Nikt tu nie jest gruby /za gruby /chyba gruby ( ale ja jestem kulka i koniec)

Instagram

Stary 2008-08-04, 13:47   #1115
truheart
Zakorzenienie

Gayenko w pierwszej wersji sukienka miała być w ogóle opiętą rybką z koronki, ale jak juz jesstesmy przy kwestiach wagi to uznałam, że spalę się ze wstydu w tak opiętej kiecce
Cieszę się, że nie wygląda jak beza
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Bo Ty nie jesteś szpieg
Ja Age wyszpiegowałam dzięki nowym funkcjom wyszukiwarki

Będę miała cień Foxy Jedna Sprzedająca z All mi wystawi za 45 zł tylko nei wiem jeszcze kiedy .... Jakby ktoras była zainteresowan to prosze o info zeby jej napisać.
A mnie na naszej klasie
jaki to cień ?
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 13:48   #1116
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Aga ma zdjecia z wakacji w podpisie (kliknij w "wakacje") a do Ola wysylala paru osobom linki gdzie mozna podpatrzec jej zdjecia slubne ( )

Właśnie sobie oglądam fotki Agi z wakacji
tru a czy ja też mogem prosić o Twoje zdjęcia ślubne? mail mam taki sam jak nick(małe literki) i dalej @interia.pl

gayenko ja Ci dam kulke
Ja mam 170 cm i ok.52- 55 kg(waha się to w zależności od pory roku/stresu itp.) i wg. BMI mam niedowagę, ale kurka jakoś tego nie widać po mnie, no chyba, że to widać na nogach, bo mam szczupłe bardzo.
Stary 2008-08-04, 13:56   #1117
zizou
Zakorzenienie

snow Kochana przelew juz zrobilam, jeszcze raz pieknie Ci dziekuje od rana micha mi sie cieszy na mysl, ze niedlugo te pryzmy beda moje

ale dzis duchota lubie taka pogode, ale dzisiaj jest wybitnie duszno i nieprzyjemnie
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-04, 13:56   #1118
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
ja bym sie na Twoim miejscu odchudzała

Problem z ubraniem rozwiązała się właśnie sam . Co bym na siebier nie włożyła będę wyglądać kiepsko. Przed chwilą brałam prysznic i jestem cała wysypana . Od stóp po buzię caluśka w czerwonych swędzących krostach
Jakieś uczulenie, ale na co . Nie używałam ani nie jadłam ostatnio nic nowego

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 13:56   #1119
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Gayenko w pierwszej wersji sukienka miała być w ogóle opiętą rybką z koronki, ale jak juz jesstesmy przy kwestiach wagi to uznałam, że spalę się ze wstydu w tak opiętej kiecce
Cieszę się, że nie wygląda jak beza

A mnie na naszej klasie
jaki to cień ?
Age też na NK, tylko u Ciebie miałam ułatwione zadanie bo w nadawcy maila było pięknie napisane imie i nzawisko, musiałam tylko pokombinowac i napisać zdrobnienie imienia

Mi sie takie "ryby" bardzo NIE podobają. Jak sie eogóle poruszać w TAKIM CZYMŚ??

Na wątku Cliniqowym niedawno psycha dała fotkę

Instagram

Stary 2008-08-04, 14:06   #1120
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:

Hexx cóż... wciąż ich nie mam nie dograłyśmy się z Majade przed jej wyjazdem na wakacje na początku lipca
Hihihi dobre,ciekawe ktora z Nas w efekcie koncowym bedzie je mialam pierwsza bo nie licze ze omina UC

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
snow Kochana przelew juz zrobilam, jeszcze raz pieknie Ci dziekuje od rana micha mi sie cieszy na mysl, ze niedlugo te pryzmy beda moje

ale dzis duchota lubie taka pogode, ale dzisiaj jest wybitnie duszno i nieprzyjemnie
Ziz,daj znac bo ja dumam nad nimi dalej-nie wiem czy wziac kolejny rozswietlacz,ktory jest zupelnie inny niz wszystkie czy postawic na perfumy
Stary 2008-08-04, 14:09   #1121
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
Age też na NK, tylko u Ciebie miałam ułatwione zadanie bo w nadawcy maila było pięknie napisane imie i nzawisko, musiałam tylko pokombinowac i napisać zdrobnienie imienia

Mi sie takie "ryby" bardzo NIE podobają. Jak sie eogóle poruszać w TAKIM CZYMŚ??

Na wątku Cliniqowym niedawno psycha dała fotkę

Nie do końca myślałam o rybie, która nie pozwala aż chodzić, ale generalnie o opiętej kiecce, koronki moga byc lekko rozciągliwe wiec poruszanie nie byłoby aż takim problemem, mimo wszystko jednak w tej czulam się o niebo swobodniej..no choć przyznam, że ciężej
teraz lecę z TZ oglądać płytki, ale wieczorem zerknę sobie na ten cień w klinikowym watku
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 14:13   #1122
isa666
Zakorzenienie

tru obejrzałam fotki i ja też jestem zachwycona suknią
I fajne bardzo to zdjęcie, które masz w avku; ja lubię takie oryginalne artystyczne ślubne fotki oglądać

Gadałam z koleżanką, może we środę zrobimy we 3 mały sabacik Musimy zdążyć z wizytą nim tą koleżankę wezmą do szpitala, bo na wrzesień ma termin porodu
Stary 2008-08-04, 14:15   #1123
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Tru, czy ja też mogę prosić o linka na priv?

Stary 2008-08-04, 14:18   #1124
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Ziz,daj znac bo ja dumam nad nimi dalej-nie wiem czy wziac kolejny rozswietlacz,ktory jest zupelnie inny niz wszystkie czy postawic na perfumy
jak tylko dojda to sie pochwale demetery poszly przed chwila na poczte
Stary 2008-08-04, 14:20   #1125
Hexxana
Zakorzenienie

GG do Hexxana Wyślij wiadomość przez MSN do Hexxana

Cytat:
jak tylko dojda to sie pochwale demetery poszly przed chwila na poczte

Stary 2008-08-04, 14:22   #1126
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Znowu mam prośbę do Warszawainek
Mam na razie 3 apartamenty na oku, na Siennej, Polnej i Żelaznej. Generalnie będę z nich jeździć na Żoliborz, w okolice Mickiewicza/Placu Inwalidów.
Która lokalizacja ma w miarę przystępny dojazd? Obojętne, jakim środkiem komunikacji... Odległościowo widze, jak to jest, ale nie znam układu komunikacyjnego stolicy

Pewnie jeszcze inne sprawdzę, ale ogólnie nie jest łatwo z takim długim okresem pobytu coś znaleźć
Ja bym brała Polna - masz blisko do metra, ktorym możesz dojechać na Żoliborz, oraz obok jeden z glownych przystanków w Centrum - ze wszystkimi szybkimi liniami autobusowymi.
A gdzie będziesz pracowała na Żoliborzu?

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

Musze się wyżalić. Poznałam w sobotę na imprezie fajnego faceta (tzn. już się w sumie znamy trochę, ale poznałam że tak powiem bliżej) i cholera jasna nie zadzwonił. Ja to mam pecha.

Myślałam, że mi chociaż listonosz przyniesie truskawkową paczkę na pocieszenie a tu nic.

Ice znam ten ból Ja w połowie czerwca też poznałam świetnego kolesia, myślałam , że coś z tego będzie, ale niestety Poza tym Ex nie pozwala mi o sobie zapomniec - przylatuje już w środę

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 14:27   #1127
gayenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość

Problem z ubraniem rozwiązała się właśnie sam . Co bym na siebier nie włożyła będę wyglądać kiepsko. Przed chwilą brałam prysznic i jestem cała wysypana . Od stóp po buzię caluśka w czerwonych swędzących krostach
Jakieś uczulenie, ale na co . Nie używałam ani nie jadłam ostatnio nic nowego
Aga a te podejrzane lody w Grycanie?

Wlasnie mi sie przypomnialo o co mialam spytac was wszystkie i Hosenke osobno a wiec (werble;P)
Hosenko uzywalas moze kiedys zelu sss z avonu takiego peelingujacego ( stara wersja ,nie ta dwu fazowa tylko zwykla ,jakis czas temu wycofany)?

I do wszystkich ktorzy moga mi pomoc...wlasnei zdalam sobie sprawe ,ze nie mam nic na buzid po opalaniu...chcialabzm cos dobrego,sprawdzonego i ..niekoniecznie aptecznego bo szczerze mowiac mam przed wyjazdem same wydatki..widzialam niezle wygladajaca soraye w jakiejs gazecie...hmm..zupelnie nie wiem co kupic
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 14:33   #1128
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
wpiszcie sobie w okienku www.ona.pl --> coś sie jednak szykuje w tej kwestii. Nie bedzie wizażu, wizażowania tylko onanowanie (że nie napisze jak to sie kojarzy ) ... myślałam ze jednka wizaż zostanie
Wizaż zostaje, po prostu ta domena została wykupiona już jakiś czas temu i dlatego cały czas jest tam info o testowaniu oprogramowania.

Cytat:
ja sie ciesze z lata i upalow [kocham upaly ]
Nienawidzę upałów, naprawdę nie mam pojęcia jak ja wytrzymuję w tej Hiszpanii. Podobno w jakiejś prognozie pogody mówili, że dziś ma być 45 stopni. Ja umieram w taką pogodę, jestem zmęczona życiem i nic mi się nie chce, cały czas chodzę taka przymulona. W nocy zlewam się lodowata wodą, a nad ranem mam kryzysy, nie mogę spać, więc czytam książkę i zasypiam ponownie około 7.

Cytat:
Mi lato odbiera całą energię do życia a temperatury powyżej 20* unieszczęśliwiają poza tym lato jest dla mnie wręcz niestylowe, cokolwiek się założy - i tak się człowiek poci, a zakłada absolutne minimum. Podróżowanie komunikacją miejską w takich temperaturach to tragedia, przez ostatnie miesiące robiło mi się wręcz słabo z braku powietrza (nie z powodu tłoku a z braku ruchu powietrza) albo ogarniała mnie ogromna, lepka, męcząca senność, drzemałam i budziłam się z bólem głowy.
Mogę się podpisać pod każdym słowem. Dlatego ja do miasta na zwiedzanie jadę wcześnie rano, potem najwyżej wyjdę gdzieś wieczorem, a tak to się przymulam oglądając filmy i śpiąc.

Cytat:
ja od gimnazjum mialam jeden zeszyt do wszystkiego ksiazkami tez kregoslupa nie przeciazalam
Miałam taką samą taktykę. I mam zamiar ciągnąć tak dalej na studiach.

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Widzę em
No tak. Nadrabiam was od soboty, wiecie?

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mogę się już pochwalić oficjalnie, że jestem jedną z redaktorek Wizażu. Drugą jest Meariel. Dzisiaj byłam pierwszy dzień w pracy, na razie super się zapowiada, fajny zespół. Wrzuciłam kilka newsów o nowościach kosmetycznych
Gratuluję!! Możesz napisać na czym dokładnie polega Twoja (moja wymarzona ) praca?

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Ja mimo że coo poł roku wydaję dwie stówy na soczewki to nie szkoda mi tego wydatku, soczewki dla mnie to cud świata
Ja też wielbię tego geniusza, który je wymyślił. Tylko czemu tyle na nie wydajesz? Mnie po przeliczeniu soczewki kosztują 15 zł miesięcznie.

Cytat:
Bylam wczoraj z Krecikiem na Wall-e jaki slodki film jestem zachwycona takimi malymi szczegolikami tego filmu..sa cudne
Potwierdzam! Ten film po prostu trzeba zobaczyć! Jestem pewna, że będzie kultowy.

Cytat:
bo ze em wygrzewa sie w hiszpanii
Nie wygrzewa, a raczej topi. Nawet spod kolan mi się leje, czuję się taka lepka, doprowadza mnie to do szału. Zimne prysznice pomagają na parę minut.

Cytat:
Napisane przez cmoksia Pokaż wiadomość
ja mam teraz z aukcjami problem, bo nagle, jak mnie nie ma w Wawie (będę w drugiej połowie sierpnia dopiero), to mi sie pieknie sprzedaja blyszczyki, ktore sobie leżą w zafoliowanej i zaklejonej szafie w mieszkaniu...
No dokładnie. Mi teraz ludzie przysyłają pieniądze, która już dawno powinna u mnie być. No to sobie poczekają..
Stary 2008-08-04, 14:34   #1129
emememsik
po prostu Em :)

No więc jestem tu już od tygodnia. I nasuwa mi się tylko jeden wniosek - ceny w euro wyglądają o wiele lepiej niż te w złotówkach. Obkupuję się ciuchowo-dodatkowo (wiadomo, że wszystkie Zary, Bershki, Pull&Beary, Oysho i Stradivariusy są hiszpańskie, więc taniej). Znalazłam 5-piętrowy H&M. Na imieniny sprawiłam sobie Superbalma Grapefruit i zakochałam się w nim. Swoją drogą ile one kosztują w Polsce? Bo ja po przeliczeniu zapłaciłam ok. 47 zł. To dużo? Mało? W planach mam jeszcze brązer Clinique, bo ma świetne opinie na KWC. No i tak podoba mi się ta poczwórna limitowana szachownica.. Ale nie wiem, czy w takim złotku byłoby mi dobrze.
Zainteresowałyście mnie miniaturkami Escad, poszukam chyba na bezcłówkach w Monachium.. Będę mieć mało czasu, ale może zdążę..
Jak leciałam w tę stronę, to myślałam, że mnie coś trafi.. Miałam 40 minut na przesiadkę. Teoretycznie, bo drugi samolot odlatywał o 20.05, a pierwszy dotknął ziemi o 20.10. Wiadomo, zanim się zatrzymał, wszyscy wysiedli, przepakowali bagaże.. Na szczęście tamten czekał (nie wiedziałam, że samoloty czekają). Mieliśmy przez to 50 minut opóźnienia, a ja prawie umarłam ze strachu na tym lotnisku. Jeszcze to w Niemczech, a ja po niemiecku niet.

(musiałam podzielić posta przez emotki)
Stary 2008-08-04, 14:38   #1130
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie też duchota, przed chwilą nie mogłam zdjąć bluzki bo mi się dosłownie przyssała do ciała Fu

Dzięki. Pryzmy już lecą do Ciebie, dostałam Shipment Status

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Ja bym brała Polna - masz blisko do metra, ktorym możesz dojechać na Żoliborz, oraz obok jeden z glownych przystanków w Centrum - ze wszystkimi szybkimi liniami autobusowymi.
A gdzie będziesz pracowała na Żoliborzu?
Bardzo Ci dziękuję Też się skłaniam ku Polnej. Co prawda na stronie ZTM znalazłam, że z Żelaznej miałabym bezpośredni autobus 157, ale pewnie ciągle tkwiłby w korkach, a metrem się jedzie i już
Będę pracowała w centrali firmy, w której pracuję we Wrocławiu - jadę zrobić praktyki studenckie w HR.

em ale Ci fajnie, takie zakupy!!
Za Superbalma to tanio

Ja w egipskich upałach wytrzymywałam super. Tutaj w 20-25st. jak dziś nie daję rady przy takiej duchocie i wilgotności
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 14:49   #1131
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Aga a te podejrzane lody w Grycanie?

Raczej nie , wysypałoby mnie już wczoraj. Podejrzewam raczej ten nowy peeling enzymatyczny Shiseido . Użyłam go rano po raz pierwszy, a ja mam częste alergie na kosmetyki. Tylko tak na całym ciele . Ja go stoswałam zgodnie z przeznaczeniem na twarz jedynie .

Em witaj słonko

Stary 2008-08-04, 14:52   #1132
zizou
Zakorzenienie

zalozylam se konto na NK ale dlugo sie dzielnie trzymalam
te, ktore kojarze to pzoapraszalam hurtowo Z.J. to ja
Stary 2008-08-04, 15:03   #1133
agnieska
Zakorzenienie

Cytat:
Bo Ty nie jesteś szpieg
Ja Age (0306) wyszpiegowałam dzięki nowym funkcjom wyszukiwarki
Miałam na myśli zdjęcia Agabil

Cytat:
Dzięki

Cytat:
Napisane przez Hexxana Pokaż wiadomość
Hihihi dobre,ciekawe ktora z Nas w efekcie koncowym bedzie je mialam pierwsza bo nie licze ze omina UC
Pewnie Ty

Ziz, Rzyrafko nie zapomniałam o odlewkach dla was tylko zebranie wszystkich słoiczków na próbki zajmuje mi tyle czasu
agnieska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-04, 15:26   #1134
isa666
Zakorzenienie

em fajnie, że zajrzałaś do nas Ale 45 stopni? Nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić takiego upału
Zazdroszczę zakupów, ja dziś ani pół ciucha nie kupiłam, bo wszystko już przebrane albo wchodzą nowe kolekcje Spodobały mi się fioletowe czułenka w New Yorkerze, ale 37 luźne a 36 troche mnie cisły i nie wzięłam.
BTW. Fiolet będzie chyba strasznym hitem jesieni, bo wszędzie ten kolor widać - ja kupiłam tylko skromne fioletowe kolczyki i wisiorek, bo będzie na ulicach pewnie niedługo zatrzęsienie ciuchów w tym kolorze.
Stary 2008-08-04, 15:31   #1135
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Ziz, Rzyrafko nie zapomniałam o odlewkach dla was tylko zebranie wszystkich słoiczków na próbki zajmuje mi tyle czasu
nie spieszy sie

kocham fiolet zastanawiam sie nad czapka w fiolecie i nad sliwkowymi spodniami
wlasnie kliknelam szampon, maske i ten fioletowy sprej PB snow, u tego samego sprzedawcy co Ty
Stary 2008-08-04, 15:51   #1136
snowqueen
Zakorzenienie

Cytat:
kocham fiolet zastanawiam sie nad czapka w fiolecie i nad sliwkowymi spodniami
wlasnie kliknelam szampon, maske i ten fioletowy sprej PB snow, u tego samego sprzedawcy co Ty
Yeee mam ziz w znajomych

Też Liss Ultime? Ja kupowałam jeszcze ten szampon i maskę dla koleżanki
snowqueen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 15:53   #1137
zizou
Zakorzenienie

tez maske intense repair [bo sloneczna mi sie konczy a absolut repair za mocna] no i ten sprej zrobilam przelew i czekam na kuriera

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-04, 16:08   #1138
isa666
Zakorzenienie

ziz ja też kocham fiolet, ale zależy jaki odcień a te co widuję w sklepach to takie dość żywe, lekko fuksjowe odcienie a ja wolę takie stonowane i ciemne jak bakłażan na przykład W takiej fuksji bym się czuła zbyt wyzywająco
BTW. W zeszłym roku hitem była musztardowa żółć i ja sobie w tym roku chyba sprawię sweterek w tym odcieniu(widziałam w Orsayu), bo może w tym roku ten kolor nie będzie już aż tak popularny Na pewno też coś w kolorach szarości i brązu wyląduje w mojej szafie + piaskowe beże

snow wysłałam Ci zaproszenie na NK
Stary 2008-08-04, 16:09   #1139
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

zizku bardzo czekam na relacje z PB

Ja dziś dorwałam wreszcie masła i balsamy Joanny, wszystkie smaki były i nawet musy Kolastyny, nową serię Ziaji Myślałam że nie wyjdę ze sklepu
Na szczęście był ze mną mój głos rozsądku. wzięłam porzeczkowy balsam i pytam:
-mogę jeszcze waniliowe masło?
-jak mi kupisz coś do picia to możesz

ja też Was chcę na NK
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-04, 16:17   #1140
zizou
Zakorzenienie

nosku wyslalam Ci zaproszenie

snow
tez zamowila tego PB wiec obydwie bedziemy robic sprawozdania z uzywania
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości