|
|
#1111 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Cytat:
Dziękuje dziewczyny. Byłam dziś u niej i dobrze się czuje, tylko czeka na wyniki . Wiedziałam ! Wiedziałam, że jak mnie nie będzie to więcej postów napiszecie ! ![]() Co u mnie nie będę mówiła bo boję się, że zapeszę a zawsze tak robię . Odpiszę jutro, pa
|
|
#1112 |
|
Raczkowanie
|
dzień dobry! dzień dobry!
wstałyście już?
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałyśmy, wstałyśmy
![]() Już po kanapkach z serkiem wiejskim, dwóch herbatach, kawie i jabłku
|
|
|
|
#1114 |
|
Wtajemniczenie
|
dzie dobry
![]() ja tez wstalam,o 7 juz, wypilam kawke i leze i sobie i na necie siedze..chyba sie za wczesnie zerwalam bo juz mi sie zaczyna spac chciec ![]() po sniadaniu jade po sklepach polazic mam pare rzeczy do kupieniamilego dzionka laleczki
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ja już po śniadaniu,trochę boli mnie brzuch (@ ),ale przeżyję muszę korzystać z ostatniego dnia wakacji Boże,jak mi się nie chce wracać do szkoły... załamać się można ... najgorszy będzie wrzesień,pewnie będzie się ciągnął niemiłosiernie... Miłego dnia kochane
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No co ty agness - ja tylko wrzeseiń kochałam, bo było jeszcze takie pomieszanie z poplątaniem, szkoła była czymś nowym, wszycky na poły pobłażliwi...listopad to był dopiero ohyda miesiąc .Milka19 - nie prowokuj, mnie oblewają 7me poty, tak mam gorąco w pokoju .Ewelka - to ty nie wiesz? - jak jesteś dostępna to my włączamy celowo anty-ewelka program .Cher - wstałyśmy . Ja dziś po niechrześcijańsku dopiero aż wyspałam się do oporu![]() .
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
Enex - pamiętam,że w roku ubiegłym wrzesień mi się strasznie ciągnął
oby tym razem tak nie było,nie lubię tego miesiąca,bo się wraca do szkoły ale jeszcze tylko teraz i w następnym roku będę wracała we wrześniu,a potem jak dobrze pójdzie,to w październiku .Ja dzisiaj dziwnie wcześnie wstałam,po 8 jakoś,może przez @
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A widzisz a ja do końca swojej edukacji we wrześniu wracać już będę
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
Enex - kurde,jak tak czytam o tym ile wkuwasz na tej medycynie itp,to mam wrażenie,że nawet gdybym bardzo chciała to bym się nie dostała (na biol-chemie jestem),kiedyś mi się marzyła,ale jakoś tak ciężko się wydaje, i te 6 lat studiów
będę musiała pomyśleć o czymś łatwiejszym chyba...
|
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No coooo ty zależy jak ci się spodoba a głównie jak bardzo będziesz przeżywała to wszystko - bez stresu każdy egzamin o wiele łatwiejszy
|
|
#1121 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() bo jem z nudów
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
O to ja zawsze w wakacje chudnę
Nie chce mi się wogóle jeść od tych upałów. Za to zimą nadrabiam
|
|
|
|
#1123 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i jeszcze jakaś przeziębiona jestem, chyba mój organizm doznał szoku po powrocie z tropikalnej Turcji do arktycznej Polski udanych zakupów ![]() Cytat:
pamiętam tę traumę związaną z 1 września co roku Cytat:
no chyba ze się jest leniem jak ja i zawsze musi być kampania wrześniowa no i jak trzeba odbywać praktyki w szkole ![]() np moja Siss i mój TZ mają jeszcze cały miesiąc wakacji ![]() Cytat:
np teraz podczas wakacji trochę rpzytyłam, bo pyszne rzeczy dawali do jedzenia w hotelu a jak pewnie jak wrócę na stałę do kto to schudnę bo nie będzie mi sie chciało gotować dla samej siebie a bardzo ![]() ja tylko na chwilę bo idę do książek... musze koniecznie nadrobić trochę, bo wczorajszy dzień to raczej musiałam spisać na straty a wieczorem chciałabym jeszcze się z TŻ-em spotkać, wiec wypadałoby się streszczać ![]() miłej niedzieli
|
|||||
|
|
|
#1124 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Ech...nudno i wogole... moze to nawet dobrze ze jutro szkola bo przynajmniej bedzie cos do roboty. Byle tylko znow nie wracałam o 15:30 do domu , bo sie załamie ![]() Cytat:
Kurcze ja bukietu jeszcze nie dostałam ,no Dalej masz ciekawe zycie jak widze. Cytat:
Na pewnoCytat:
![]() A w zagranicznym KFC jest cos lepszego? Cytat:
Na to wychodzi ze rowniez jestem aseksualna;D Ja CIe...ale jestesmy podobne.^^Zreszta..na razie mi to nie przeszkadza. Cytat:
wiem co to znaczy pobyt z babka na wsi.Cytat:
Jeszcze jak bedziemy tu plotkowac to hoho Nawet sie nie obejrzymy jak znowu napiszemy ze sa wakcje Cytat:
o 7 ![]() Cytat:
Ciesz sie z małpy ,a nie załamuj mi sie tu^^ Milego dnia |
||||||||
|
|
|
#1125 |
|
Raczkowanie
|
a ja wstałam o dziewiątej!
i jadłam dziś pyszny jogurt naturalny z jeżynami i malinami [sama, sama dorzuciłam :P]. i jeździłam już dziś rowerem ze dwie godziny. a jutro do szkoły. nie nie nie. nie będę się załamywać. damy radę. co tam. to tylko jakieś dwieście osiemdziesiąt jeden dni. będzie dobrze. no pewnie! Enex ja to Cię podziwiam z tymi studiami. i tyle ![]() Milka19 mi też jest przeokropnie zimno, a na dworze tak gorąco.. ajj. agness51 daaaaamy radę :P i w ogóle w ogóle. udanej niedzieli.
|
#1126 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
hehehee naszczęsie tylko zbierałam bo wykopywaly sie specjalnym sprzetem do tego ![]() Cytat:
Nie mysl o jutrze, masz jeszcze 8 godzin do 1 wrzesnia mi sie wrzesien nigdy nie ciągnie-jak juz to pazdziernik, marzec, maj i listopad![]() ja własnie tez ![]() Cytat:
moja babka ma 83 lata ale jeszcze wszedzie jej pełno, a nawet mozna dostać od niej po łepetynie jakby cosnie po jej mysli było ![]() ![]() Dzis leniwa niedziela jak zawsze-odpoczywam jesczcze ![]() No to udanej resztki niedzieli i dla niektórych ostatniego dnia wakacji
|
|
#1127 |
|
Zadomowienie
|
Helloł ;>
PO jakże długiiim czasie absencji na plotkowym ![]() Ostatni dzień wakacji zależy dla kogo _^_ Mnie czeka jeszcze miesiąc ,albo i dłużej jeśli zdecyduję się na urlop zdrowotny w związku z entą operacją na zbolałe zatoki B-) Tydzień klasycznie zleciał niczym z bicza trzasł ==' Pierw 2 intensywne dni w stolicy, okazało się,że muszę jeździć tam co tydzień przez cały wrzesień,zanim tamtejszy dr (bardzo sympatyczny nawiasem mówiąc ;]) wyrobi się z odlewami,przymiarkami itd. Trochę kasy te wyjazdy pochłoną,ale cóż, skoro w 3city bez koperty nie ruszysz nic,wolę wzbogacić PKP niźli się szmacić przed konowałami z gdańskiej AM ![]() Pogoda w kratkę raz wieje i pada, raz świeci słońce i ogólnie upał ,z czego bądź co bądź staram się korzystać ,spacerując to tu, to tam. Wczoraj byłam w kinie na Przebudzeniu z Haydenem Christensenem ( )i J.Albą. Thriller dosyć trzymający w napięciu,rzeczący w skrócie o tym,jak chłopak w trakcie przeszczepu serca,mimo snu był świadomy bólu i tego co dzieje się na sali. (btw. takowe przypadki są dość częste, jeśli anestezjolodzy spieprzą coś w dawce znieczulenia ) Brr, nie chciałabym czegoś takiego kiedykolwiek doświadczyć Ostatni dzień sierpnia spędziłam na włóczędze po Orłowskim deptaku i w centrum handlowym ;P Wypatrzyłam, cudne botki na obcasie itd, przecenione z ola Boga 599 na 179,ale że nie dysponowałam wspomnianą sumą gotókwki, mogę se co najwyżej pomarzyć o jakimś skajowym szajsie Teraz chill'outuję przed kompem w oczekiwaniu na obiad, info od kumpel czy pójdą ze mną w końcu na piwko w międzyczasie rozpaczając,że znowu przytyłam do 47 (rzeczywiście końska waga, Hyh może w przeciągu miesiąca,dwóch te 2 dodatkowe kilogramy bez obciążania się zasadami odchudzania itd w końcu zgubię... ![]() Wiem,wiem winnam się walnąć młotkiem w łepetynę, choć chyba i to mi nie pomoże
|
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
Schism - masz nosa na przeceny
Tarantulek - gdzie ty w końcu na tych studiach, bo pamiętam tylko, że nie chcieli wyników dać skądś ktoś na net ?Cher - ja ostatnio jadłam wiejski z wkrojonymi mega jeżynami i obśliniałam stół jeszcze godzinę po .Baby14 - już nie nadrobię, bo ni z gruchy ni z pietruchy naraz się naroiło tyle rzeczy do zrobienia, że aż strach a ostatnie kilka dni nie zamierzam poświęcić na kucie jak mnie harówa czeka 10miesięcy nonstop Udanego pierwszego szkolnego jutro wszystkim licealistkom i gimnazjalistkom
|
#1129 |
|
Raczkowanie
|
cześć! dzień dobry :P!
ja tu tylko na chwilkę, bo zaraz uciekam szykować się na rozpoczęcia. po pierwsze: udanego rozpoczęcia szkoły wszystkim, wszystkim damy radę!pod drugie: miałam wczoraj fajniejsze zakończenie wakacji, niż sobie wymyśliłam. ogólnie to jest cudownie! to do po rozpoczęciu Dziewczyny!
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
Cóż za optymistyczny napis nas dziś wita zaraz obok spisu dziesiejszych solenizantów
Jak to fajnie mieć jeszcze miesiąc labyNiceDay ![]() |
|
|
|
#1131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja juz sie zbieram do pracy,piekny poranek ale potem ma padac..Za 5 dni do Polski! ![]() milego dzionka!
|
|
#1132 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1133 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no właśnie chociaż nie powiem,i tak się cieszę ze nie musze zapieprzać dziś nigdzie w białej bluzce ![]() Cytat:
wczoraj już nic nie skrobnęłam, po ukończywszy naukę widząc potrójnie i bredząc o filozofii udałam się do TŻ-a i wróciłam ok 2 teraz kończę śniadanie, zmywam wax'a (wypadają mi znów włosy w sumie mi się nie chce samej w mieszkaniu siedzieć, no ale tam zynajmniej cisza, spokój, atmosfera naukowa (taaaaa, i mój szybko chodzący komp cały dla mnie ) więc może to mi pomoże w mobilizacji ![]() miłęgo dzionka
|
|||
|
|
|
#1134 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry wsyzskim
![]() Wlasnie wrocilam z rozpoczecia. COz...jestem dosc pozytywnie zaskoczona. Wydaje mi sie że ludzie sie pozmieniali [na lepsze] powstaly takie przyjaznie ,ktore rok temu jeszcze sie klucily... no zobaczymy jak to bedzie, ALe chyba ciekawie. Dobija mnie tylko fakt, że jutro siedze w szkole do trzeciej ![]() Cytat:
Czyli uczysz sie do lipca? Ha ! A ja juz w czerwcu napisze ze mam wakacje a Ty bedziesz kuła jeszcze;D Cytat:
Opisz jak zegnałas wakacje;D Cytat:
![]() Cytat:
o matko...zleci jak nie wiem co...![]() Cytat:
Byle Cie tylko komputer nie kusil ![]() Milego dnia |
|||||
|
|
|
#1135 |
|
Zakorzenienie
|
Witam ja już po rozpoczęciu
nie wiem czemu,ale mam wrażenie,że jak będę chodzić do szkoły,to będę się strasznie nudzić wieeem,dziwne myśli po prostu jak były wakacje to robiłam co chciałam,wychodziłam kiedy miałam ochotę i spędzałam czas z kim i gdzie chciałam,a teraz taka monotonia będzie ,a jeszcze niektóre lekcje tak się zawsze ciągną...dobra,odreaguje bo za parę godzin idę z TŻ-tem i znajomymi na koncert Feela ![]() Miłego dnia
|
|
|
#1136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze to zegnaj ostatki poki mozesz...a na koncert to mogłabys mnie zabrac Na Feela bym poszla
|
|
|
|
|
#1137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No maj to ostatni miesiąc regularnego semestru od czerwaca oficjalna sesja i nie da się wyrobić prędzej niż za jaki miesiąc a zaczynam już za dwa tygodnie .Fajnie, że ludzie "znormalnieli" a z tą szkołą nie smutaj, ja miałam regularnie dwa razy w tygodniu do trzeciej stylem od 8:00 nonstop z jedną godzinówką plus jeden dzień do 14:15 bez przerwy i dwa do 13:30 bez przerwy, jak sobie wyobrażę, że 90%klasy dojeżdżało z wiosek to aż strach. Koleżanka wstawała co dzień przed 5 a wracała do domu jak były długie godziny koło 17, jak zajęcia dodatkowe koło 20...
|
|
#1138 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Opowiedz potem jak tam było na feelu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Idę myslec co dalej z moja przyszłoscia własnie... ![]() Miłego dnia!
|
|
#1139 | ||
|
Wtajemniczenie
|
noo,nic nie mow...masakra...czas zasuwa,ze szok...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hej laleczki, ja wlasnie zjadlam pyszna buleczke i jablko na lunch. kurde,jestem przed okresem i cera mi sie strasznie popsula i jestem spuchnieta i wogole.. a najgorsze,ze nie wiem kiedy okres dostane a slub tuz tuz..plakac mi sie chce doslownie bo jeden taki dzien w zyciu i juz czuje,ze bedzien nie tak...dobra nie przysmucam juz wam, milego dzionka
|
|
#1140 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dzień dobry. Przyszłam z rozpoczęcia roku (btw. śmieszni Ci pierwszo klasiści w szkole i dwie osoby z klasy 'kiblują', ekheem, szkoda ich) powłóczyłam się z przyjaciółką po mieście, zakupiłam trochę jeszcze zeszytów i przyborów, zrobiłam nareszcie ten porządek w szafce i patrze na zegarek a tu już 14:00 zaraz wszamię obiadek, posiedzę do 15 na komputerze i wybywam pewnie gdzieś na miasto, może spotkam się z nowym (chybaa ) wielbicielem i , kurde, jutro szkoła , a plan mam okropny i ci nowi nauczyciele .. Życzę miłego dzionka dziewczynki Aa, Agolku- pyyyyszny avatar .
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.

zeby bylo lepiej z babcia

),ale przeżyję
muszę korzystać z ostatniego dnia wakacji
.
.

no chyba ze się jest leniem jak ja i zawsze musi być kampania wrześniowa
)i J.Albą. Thriller dosyć trzymający w napięciu,rzeczący w skrócie o tym,jak chłopak w trakcie przeszczepu serca,mimo snu był świadomy bólu i tego co dzieje się na sali. (btw. takowe przypadki są dość częste, jeśli anestezjolodzy spieprzą coś w dawce znieczulenia ) Brr, nie chciałabym czegoś takiego kiedykolwiek doświadczyć ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)